כ שבטי ישראל\דגניה - דף 2 - סקס אדיר

שבטי ישראל\דגניה

11
בוקר אור לכולם!עכשיו יצאתי מביקור בדגניה ומה אני יספר לכם wow היתקשרתי לפקידה החנודה אמרה שיש בחורה חדשה היו9 הראשון שלה בעבודה אמרתי שאני חייב לדגום אותה!נכנס לדירה ומולי עומדת בחורה רוסיה יפיפיה אני דוגם הרבה אבל דבר כזה לא נתקלתי בחיי עונה לשם נטלי מגיעה אלינו ממוסקבה ותהיה פה שלושה חודשים. דוברת רוסית ומעט מילים באנגלית.תיאור הבחורה גבוהה לדעתי 1.75 רזה בטן שטוחה קימורים מושלמים באגן תחת אלוהי שבלול נקי ומגולך שיער שחור חלק כמשי פנים מדהימות שפתיים יפות ומלאות אף נוצרי עומד עניים שחורות גדולות שניים ישרות אבל זקוקות לשיננית צבע עור שזוף עם נמשים על הגב חזה קטן אבל עומד עם פיטמות זקורות בקיצור גוף אלוהי. מממבקשצ ממני להיכנס להיתקלח למרטת שבאתי נקי ומבושם יוצא מהמקלחת (מים קרים)אבל את מי זה מעניין נטלי מחכה לי ליד המיטה מתחיל ללטף אותה ולנשק אותה מתמסרת לצרפתיות ולא מאמין שאני הולך לזיין דבר כזה יפה משכיב אותה על המיטה ומתחיל לרדת לה שבלול נקי מריח מעולה וממש טעים!,לאחר כ 10 דקות מזיזה אותי ומתחילה למצוץ כמו משוגעת ללא שניים מציצה בינונית אבל אני מאמין שתשתפר עם הזמן לאחר כ 5 דקות של מציצה אני ביוזמתי מזיז אותה משכיב אותה מלבישה לי קונדום ואני טוחן אותה במנסינרית הופך אותה לדוגי אלוהי ואוו איזה ישבן אחד השבלולים הצרים שזיינית אני מרגיש שאני הולך לגמור מעלה אותה לרכיבה שלה איזה קונטרות איזה זיון ובום מתפוצצץ בתוכה ואווו איזה זיון מדהים אני כותן וכולי צמרמורות .אז מה היה לנו בחורה דוגמנית רוסיה שווה בת 25 לדעתי נקיה ואסטתית סה"כ הייתי בדירה כ 38 דקות כולל מקלחת כל זה ב 200 הרצלים תתיחסו יפה תקבלו המון ! רבנו רוני המספר טלפון בדרך אלייך בכדי להכשיר אותה לרבנות
נשים הדבר הטוב ביותר שנוצר

שבטי ישראל\דגניה

12
דיברתי מקודם עם הפקידה סיפרה שעדה עובדת היום.
לא מכיר את הבחורה, לפי התיאור של הפקידה- גבוהה, שיער שחור, רזה סקסית וחזה בינוני.
מקווה שהגיעה פנינה חדשה לעומת הנפילות האחרונות שם.
מקווה להספיק לדגום היום וגם לדווח.

שבטי ישראל\דגניה

14
לאחר שהחרם הוסר והמחיר חזר להיות 200 ש"ח
החלטתי לדגום את הבנות בשבטי ישראל.

על הפרק : נטלי

(המוזכרת מעלה ע"י המנשנש)

מראה קלאסי של מדינות הגוש הסובייטי, עיניים כחולות חודרות שיער שחור כהה, רזה (המותן כ"כ צרה שאת ההיקף ניתן לסגור עם 2 ידיים)

ואז.... קימורי הישבן המתעגל כמנדולינה - אני מת על ישבניים !!!

בקיצור בחורה נאה יפה, צעירה, שבאה לעבוד.....
25 דקות עבודה כולל 2 מקלחות שלי.
מציצה עם קונדום, שבלול שלה נקי ומריח טוב. חזה קטן ומזדקר.
לבקשתי שיחקה עם עצמה, יש בזה משהו קינקי, לא ?)

חסרונות :
לא ראיתי אותה מתקלחת אחרי... (ריח זעה קל שבקלים מבית השחי - אני פשוט רגיש מאוד לריחות)

(ניקה ויאנה היו יותר טובות)
מסקנה:
מחיר שווה לתמורה.

נ.ב.

מה עושים עם הגיבריש ? ניסיתי לעבוד עם דפדפן אחר, ללא הצלחה,או מהנייד או מהטאבלט - עדיין גיברייש בהודעות !

שבטי ישראל\דגניה

18
טוב היי לכולם
יש לי 2 דיווחים על שבטי ישראל כרגיל אחד טוב ואחד סביר.
אז נתחיל מהסביר אלכס.

בחורה לא יפה אבל טיזרית כזו אז החלטתי ללכת על זה ואז התחיל שיעור חשבון 200 לחצי שעה גמירה בפה 50 שח מציצה בלי עוד 50.
ומסתבר שלאנאלי אין לי מספיק כסף אז לא חשוב.
למרות העקיצה שמתי 250 מציצה בלי וגמירה רגילה.
המציצה הייתה סבירה הגוף סביר ואחרי 3 דקות התיקתוקיה התחילה ביקשתי ממנה להמשיך והיא כבר עם הקונדום בפה שמה לי אותו והתחלנו 2 תנוחות וכבר דיווחתי בעבר שפיתחתי סוג של עמידות לגמירה ובמשך 10 דקות שלמות בלי הפסקה ובמהירות שיא פימפמתי אותה עד שהיא התחילה להתלונן שהיא לא סקסמשין לא הבנתי לאן זה הולך והמשכתי עד שהיא עצרה אותי הורידה קונדום ושמה קרם וניסתה שאני אגמור לה ביד צחקתי וביקשתי להחזיר את הקונדום כי אני לא אגמור כך לפחות לא היום והיא אומרת לי שהבוס שלה סופר לה את הקונדומים והיא לא יכולה אז ביקשתי שתמשיך למצוץ והיא מצצה ממש בפחד שאני אגמור לה בפה ואמרתי לה שאני אגמור בחוץ ואם כבר אני אגמור בפה אני אוסיף לה 50 ועדיין המציצה הייתה ממש גרועה והטלפון עוד יותר חירפן אותה בסוף גמרתי בחצי חשק ניקיתי את עצמי ויצאתי משם דיי מבואס.
ציון כללי 6.
מראה 7
מציצה 7
יחס 5
חזה 6
בקיצור אם אלכס נמצאת אני לא שם.

עכשיו לאחר כמה ימים התקשרתי שוב והמזכירה אמרה לי שנטלי עד 16:00 ומארבע אלכס אז כמובן שרציתי לנסות את נטלי עזבתי הכל והגעתי.
כמו שתיארו אותה לפני בחורה מוסקבאית אמיתית שיער שחור ארוך רזה מאוד כמו שאני אוהב עם חזה קטנטן בעיני מאוד יפה הייתה כימיה טובה על ההתחלה 200 בלי משחקים בלי גומי וגמירה בחוץ ביקשה מקלחת לפני נכנסתי.
התחילה במציצה דיי טובה ביקשתי שתמשיך למצוץ ב 69 קצת בעיות תקשורת אבל הסתדר ויש לה תחת מדהיםםםםם.
כמו תמיד שיחקתי בדגדגן מבחוץ היא התחילה להרטב ועצרה אותי שמה קונדום ורכבה עלי החלפנו 4 תנוחות ושוב 20 דקות מלאות של פמפום מאסיבי וכבר ראיתי עליה שזה כבר יותר מדי עצרתי הבאתי לה גל רכבתי עליה בדוגי ובתנוחה הזו בזווית הזו וכשהחזקתי לה את השיער הנוף מדהים ליטפתי בעדינות את החור של התחת חיצוני וכבר לא יכולתי פשוט גמרתי בפיצוץ.
בקיצור חוויה מדהימה ונראה לי מחר אם היא תהיה אני חוזר שוב .
ציון.
כללי 8
מראה 8
חזה 8 אני אוהב קטנים.
מציצה 7 ויש למי להשוות.
פנים 8 יפה בעיני.
זיון 8 מחליפה תנוחות בכיף.
יחס לא מתנשקת ולא נותנת להכניס אצבעות אז 7.

אני בטוח אחזור אליה שוב.

שבטי ישראל\דגניה

19
[QUOTE=tal508]היי חברים היתי שלשום אחרי שרציתי ללכת לבחורה הרזה ברח דגניה
עשתי אחורה פנה והלכתי לשבטי ישראל 34. פגשתי שם בחורה נחמדה מאוד בשם אנגלה מאוד נחמדה לקחתי את הדיל של הביוקר יענו 400
והייתי מעל שעעה הפקידה התקשרה פעמים שלוש חחח
אז כך הבחורה מצאה חן בעני מכיוון שבמבטא שלה היה כאילו סלנג אנגלי ברטי ואהבתי והיא כאת פלפלית חייה אהבתי ודיי נהנהתי
לא היתה בעיה של תנוחות גמרתי בכייף פעמיים מה היה לנו
נשיקות סבבה
תחת נראה בסדר
חזה בינוני. נחמד
מגורים רוסיה סאנפטרבוג
בחורה נעימה
אחזור ......תלוי ברמת החרמנות
והכי חשוב לא אשלם מעבר ל 200

שלכם. טל
יאללה עוד שעתיים למשמרת
[/QUOTE]

בכמה כפולות אתה מתכוון לא לשלם מעבר ל- 200?קריצה