כ מעסה מבוגרת מחיפה - דף 2 - סקס אדיר

מעסה מבוגרת מחיפה

11
אני לא ניסיתי לבדוק נשיקות, אז אני לא יודע לענות על זה,

גם gfe , זה לא הסטייל שלה,
היא נותנת לך שירות כאילו של מקצוענית,
שאתה בידיים שלה, והיא עובדת,
ולדעתי מצויין,
תנועות אירוטיות,
יודעת לתפעל את הזוג המפלצתי שלה בדיוק כמו שצריך,
נותנת לך להרגיש מיליון דולר,

אבל הבעיה שהמספר הנל כבר לא זמין מלאאא זמן.

מי יכול לעזור?

מעסה מבוגרת מחיפה

12
מצאתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הגעתי דרך יד 2 , ולאחר בדיקה בפורום הנפלא הזה הוחלט לנסות - מזג אויר סגרירי וגשום ומפלס החרמנות עולה בהתמדה חיוך גדול

הגברת זמינה לגמרי קבענו לעוד חצי שעה הגעתי קבלתי הכוונה ונכנסתי. בטלפון נמנעת למסור פרטים מציינת ללא סקס . שאלתי אם בסוף אצא שמח והשיבה שכן. לקראת סוף השיחה שאלתי מה עם פרוסטטה , קצת התעצבנה שאני שואל כאלו שאלות אחרי שנתנה לי את הכתובת אבל לא שלחה אותי לחפש מי שינענע אותי . באופן כללי היא מאד עמומה בשיחת הטלפון לגבי מה שכן ומה שלא אבל מצחקקת + נאנחת - כנראה פולניה .....חיוך

אכן היא גדולה שיער שחור די קצר , חזה ענק וקצת בטן אבל בהתחשב בדיווחים שמעלי (מדוייקים בענין המראה ) ובכך שלא רציתי כלום מעבר לעיסוי נכנסתי.

דירה פרטית לגמרי , צנועה אבל בהחלט נקיה ואסתטית. בחדר השינה מיטת עיסוי מתקפלת ליד מיטת השינה .

200 זוזים החליפו בעלות והופ אני עירום על מיטת העיסוי . לא קלטתי מתי ואיך אבל הרמתי את מבטי והגברת עירומה לגמרי . כפי שאמרו קודמי לא "כוסית" אבל בהחלט סקסית בהתחשב במטרה שלשמה הגעתי .

העיסוי לגמרי מקצועי ולאחר שהגברת התעניינה מה שלום הגב שלי קיבלתי אחל'ה עיסוי פרוסטטה ללא כל בקשת תוספת וסיימתי בקול תרועה רמה תוך כדי עיסוי הפרוסטטה , יייאאאאמממי צחוק

קצת בהרחבה לחובבי הפרוסטטה : חלק מטיפול הפרוסטטה נעשה תוך כדי שכיבה שלי על הבטן כשהיא משחילה יד אחת מתחתי ונותנת לעצמה "קונטרות " דרך הזין . כאשר התחלתי לגרגר היא מרימה את האגן שלי (בזמן שכיבה על הבטן ) ומגיעה ישר לבלוטה מה שגרם לי כמעט לגמור ללא מגע באיבר עצמו - אכן חוויה !!!!

אין לה כל התנגדות לבדיקת שמן אצבעית , גם מנוע וגם גיר אחורי. לא שאלתי לגבי סקס כי לא מעונין , אבל קבלתי הרגשה (הרגשה בלבד וסובייקטיבית שלי בלבד ) שלא היתה מתנגדת .

לא דברה הרבה בזמן העיסוי וההרפיה אבל אח"כ בזמן הניגוב והמקלחת (חמה עם סבון כשהיא מחכה עם המגבת) סיפרה לי את רוב הצרות שלה ושיתפה אותי קצת בחייה , תוך שהיא ממש מתנצלת שהיא קצת מבלבלת במוח .

אני קבלתי את הרושם שהיא לא לגמרי שולטת בעברית .

תקציר מנהלים :

דיסקרטיות - 10

מראה - גדולה אבל סקסית ואסתטית , חזה גדול - 8 מנקודת מבט של עיסוי

עיסוי - מקצועי 9

הרפיה - 9

פרוסטטה - 10

יחס ושירות - 10

לחובבי הז'אנר של המבוגרות הסקסיות ועיסוי הפרוסטטה .

תהנו ותהיו נחמדים

מעסה מבוגרת מחיפה

14
הייתי השבוע בפעם הראשונה.
פתחה את הדלת בחלוק פרווה שירד עוד לפני שעשיתי צעד אחד פנימה...
את בגד הגוף שהיה מתחתיו הורידה כעבור דקה ונשארה ערומה לגמרי.
"בוא נכניס אותך לאווירה" אמרה לי....
נשכבה מעלי במיטה כשהיא דוחפת את החזה העצום שלה לפנים שלה.
חזה גדול מאוד, והיא חלקה ונעימה (אך אכן שמנה )מזמוזים הדדיים "על יבש" ללא נשיקות וללא מציצה, ועברנו למיטת העיסוי.
10 דקות של עיסוי בינוני, בקשה ממני להתהפך ועלתה עלי בתנוחת 69, אך לא מצצה, ורק שיפשפה. נתנה לי גישה למבט תקריב על הכוס שלה שהיה חלק וללא ריח מיוחד לא יכולתי להתאפק ונתתי ליקוקים מהירים מדי פעם.
היה נראה שהיא נהנית ויש מצב לזרום אבל כבר הייתי על סף גמירה, שהגיעה, ובזה סיימנו.
נראית קרובה לגיל 50, די שמנה, אבל חלקה, חזה גדול מאוד ובסה"כ נחמדה.
נראה לי שאחזור

מעסה מבוגרת מחיפה

16
שמרתי את הטלפון למקרה שאגיע לחיפה וארגיש צורך בפריקה.
הרמתי טלפון, המענה היה יחסית מהיר וכך התיאום.

כיוונה אותי לרח' ראשי בשכונת נוה שאנן - מקבלת בדירה בבנין מגורים........
עמדתי בזמן שקבענו מה שמאוד יצא חן בעיניה.

החוויה שעברתי היתה שונה ומוזרה.
מדובר על אישה בשנות ה- 50 המאוחרות, שטנית, יוצאת חבר העמים, מבנה גוף מוצק ומעולה לגילה עם חזה גדול +
הנראה יפה.
מיד שהתפשטי הוזמנתי למיטה הזוגית שם התגפפנו, קיבלתי titfuck, פינקתי בעיסוי וליקוק דגדגן כאשר
אחרי כמה דקות הזמינה אותי לעבור למיטת העיסוי.
על המיטה קיבלתי עיסוי סביר + כאשר לאחר כ- 30 ומשהו דקות התחילה בליטופים בכיוון האחוריים
והביצים כשלאחר מכן נתבקשתי להסתובב.

אחרי שנשכבתי על הגב היא המשיכה בעיסוי כתפיים וחזה משם עברה לטיפול בולבול (לא כולל מציצה) שהסתיים בסוף שמח.
הגב' נתנה לי לנוח ולאחר מס' דקות פרשתי למקלחת קצרה.

לסיכום, טיפול מעניין ומהנה. אם המיקום היה קרוב אלי יותר, הייתי חוזר.
תהנו, החובב (חפשו נייד בפוסט עצמו).

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

מעסה מבוגרת מחיפה

18
קודם כל תודה לחובב שנתן לי את מס׳ הטלפון.

לאחר שבוע של ניסיונות ,הגברת לא הייתה זמינה,הצלחתי סוף סוף לקבוע פגישה להיום
הגעתי בשעה היעודה מגיע לדלת ,שהיתה פתוחה קלות ,ונכנס
הגברת ,באמצע שנות ה50 לחייה,חיכתה לי בחצאית וחולצה שנעלמו ברגע שקיבלה את הכסף
ואז ניגלו לעיניי זוג שדיים גדולים וטבעיים אבל גם בטן לא קטנה...
כמו כבר צויין לפני העיסוי קצת מיזמוזים במיטה ועוברים למיטת עיסויים
אחרי העיסוי ,שהיה סביר, הגיע שלב ההרפיה שהתבצע תוך כדי משחק קל בחור שלי
לאחר מכן מקלחת חמה וקצת עזרה מצידה בהורדת השמן מהגב.
מרגע הכניסה ועד היציאה אחרי המקלחת עברה שעה, סה"כ חוויה נחמדה ב200 ₪...
דסקרטיות - 8 אין כמעט אנשים ברחוב ,אבל עדיין רחוב מרכזי בחיפה
מראה - 7 לחובבי הז׳אנר
מקצועיות - 8
תיהנו..

מעסה מבוגרת מחיפה

19
תודות לחבר שנתן לי את הטלפון של האישה:)

לפני כמה ימים הזדמנתי לאיזור התקשרתי אליה וקבעתי לחצי שעה קדימה, נתנה הסבר קטן בטלפון והדגישה בלי מין.
אני נכנס, רואה מולי סבתאלה בת 60 עם שיער קצר ואדום וגוף שמן, נראית כמו האחרית על הקופות בסופר, אפילו מסאז' לא הייתי רוצה לקבל ממנה. הסתובבתי והלכתי כלעומת שבאתי.

איך רשמתם פה כמה תגובות מעליי? על גבול האחורה פנה....הסטנדרטים שלי לא בשמיים, לא מחפש בר רפאלי ב200 במכונים, אבל היא הרבה הרבה מעבר לגבול הזה. הרבה מאוד. גם למסאז'.

הגברת בנוסף לא אוהבת צעירים ושקלטה את גילי התחילה להגיד שאנחנו הצעירים רוצים רק סקס (נכון, אבל לא איתה חו"ח).

לא שווה תמאמץ
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”