מצאתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הגעתי דרך יד 2 , ולאחר בדיקה בפורום הנפלא הזה הוחלט לנסות - מזג אויר סגרירי וגשום ומפלס החרמנות עולה בהתמדה

הגברת זמינה לגמרי קבענו לעוד חצי שעה הגעתי קבלתי הכוונה ונכנסתי. בטלפון נמנעת למסור פרטים מציינת ללא סקס . שאלתי אם בסוף אצא שמח והשיבה שכן. לקראת סוף השיחה שאלתי מה עם פרוסטטה , קצת התעצבנה שאני שואל כאלו שאלות אחרי שנתנה לי את הכתובת אבל לא שלחה אותי לחפש מי שינענע אותי . באופן כללי היא מאד עמומה בשיחת הטלפון לגבי מה שכן ומה שלא אבל מצחקקת + נאנחת - כנראה פולניה .....

אכן היא גדולה שיער שחור די קצר , חזה ענק וקצת בטן אבל בהתחשב בדיווחים שמעלי (מדוייקים בענין המראה ) ובכך שלא רציתי כלום מעבר לעיסוי נכנסתי.
דירה פרטית לגמרי , צנועה אבל בהחלט נקיה ואסתטית. בחדר השינה מיטת עיסוי מתקפלת ליד מיטת השינה .
200 זוזים החליפו בעלות והופ אני עירום על מיטת העיסוי . לא קלטתי מתי ואיך אבל הרמתי את מבטי והגברת עירומה לגמרי . כפי שאמרו קודמי לא "כוסית" אבל בהחלט סקסית בהתחשב במטרה שלשמה הגעתי .
העיסוי לגמרי מקצועי ולאחר שהגברת התעניינה מה שלום הגב שלי קיבלתי אחל'ה עיסוי פרוסטטה ללא כל בקשת תוספת וסיימתי בקול תרועה רמה תוך כדי עיסוי הפרוסטטה , יייאאאאמממי
קצת בהרחבה לחובבי הפרוסטטה : חלק מטיפול הפרוסטטה נעשה תוך כדי שכיבה שלי על הבטן כשהיא משחילה יד אחת מתחתי ונותנת לעצמה "קונטרות " דרך הזין . כאשר התחלתי לגרגר היא מרימה את האגן שלי (בזמן שכיבה על הבטן ) ומגיעה ישר לבלוטה מה שגרם לי כמעט לגמור ללא מגע באיבר עצמו - אכן חוויה !!!!
אין לה כל התנגדות לבדיקת שמן אצבעית , גם מנוע וגם גיר אחורי. לא שאלתי לגבי סקס כי לא מעונין , אבל קבלתי הרגשה (הרגשה בלבד וסובייקטיבית שלי בלבד ) שלא היתה מתנגדת .
לא דברה הרבה בזמן העיסוי וההרפיה אבל אח"כ בזמן הניגוב והמקלחת (חמה עם סבון כשהיא מחכה עם המגבת) סיפרה לי את רוב הצרות שלה ושיתפה אותי קצת בחייה , תוך שהיא ממש מתנצלת שהיא קצת מבלבלת במוח .
אני קבלתי את הרושם שהיא לא לגמרי שולטת בעברית .
תקציר מנהלים :
דיסקרטיות - 10
מראה - גדולה אבל סקסית ואסתטית , חזה גדול - 8 מנקודת מבט של עיסוי
עיסוי - מקצועי 9
הרפיה - 9
פרוסטטה - 10
יחס ושירות - 10
לחובבי הז'אנר של המבוגרות הסקסיות ועיסוי הפרוסטטה .
תהנו ותהיו נחמדים