כ דרך עכו 33 - סקס אדיר

דרך עכו 33

1
לא יודע איך נפלתי על הדירה הזו כמו שאומרים "שהזין עומד השכל בתחת" ראיתי מודעה שפורסמה באתר הזה או אתר אחר על בחורה סקסית בצפון התקשרתי שאלתי לשלומה ומה היא מציעה אמרה 200 שקל אני לא סגור אם זה מס' אחד או עד חצי שעה שואל איפה אומרת לי דרך עכו הרגשתי צביטה בלב ובכיס ידעתי שיש פה סיכון. מי שמכיר את התיקתוקיות של דרך עכו הידועות לשמצה מבין מה אני מדבר לקחתי את הסיכון הנעתי את האוטו ויש לי תחושה רעה שהולך להיות סתם בזבוז זמן וכסף, מגיע מכווינה לדירה מתגלה לי בחורה די נאה סביבות 40 אומרת לי בוא חמוד וזה, נראית לחוצה בקושי נכנסתי לדירה ביקשה כסף הקיצר מתפשטת הבחורה לא רזה אבל גם לא דבה ציצים סיליקון די קשים, תחת די גדול, במהלך האקט שואלת אתה גומר? עניתי לה תני כמה דקות ואז נותנת אנחות מה זה מזויפות.... האנחות כל כך היו מזויפות באמצע שהיא "נאנחת מהנאה" שואלת שוב אתה גומר? גמרת? ואז שוב חוזרת להאנח, ניסיתי קצת לנשק לה את הצוואר לא נתנה. אחרי כמה דקות גמרתי התלבשתי מהר כל כך היא לא הספיקה להשים חזייה ברחתי משם בלי ביי ונשיקת פרידהמ. מסתכל על השעון אחרי רבע שעה הייתי באוטו שואל את עצמי מה לעזאזל חשבתי שבאתי לדרך עכו חצי צוחק חצי בוכה חתכתי משם

מראה-7 היה חשוך מלאה באיפור
גוף-7 שמנמנה עם טיפה כרס ציצים סיליקון שאני אישית לא מתלהב מזה
מחיר 200 שקל רבע שעה נטו מחיר וזמן שדי נפוצים בתיקתוקיות לצערי
שירות- 3 תיקתוק אבל נטו להביא מספר לא יותר מזה לא בחורה חמה כל כך טיפה לחוצה אין gfe שמה מלא ג'ל למטה לא מתקלחת אחרי
דיסקרטיות - 2 אנשים עוברים שם ויודעים למה באת
קישור - http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11665
בגדול לא הייתי ממליץ כי לי אישית זה לא מתאים לא אחזור אבל אולי לחבר'ה בפורום זה מציאה
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.

דרך עכו 33

2
יש כבר כמה פוסטים על דרך עכו. ובכולם יש אזהרות. חבל שלא קראת אחי לפני. לא נורא. לומדים.
מעניין אותי משהו שאני רוצה לשאול פה - מה פרוש תיקתוקיה? איך זה היה קורה במקום שאיננו נחשב תיקתוקיה?
אני מבין שהיחס של הבחורה קר וצונן. אך זה מתבטא במחיר, לא?

דרך עכו 33

5
Long li אני מכיר שנים את הדירות בדרך עכו ואיזה בחורות היו שם ככה שלא היה צורך לקרוא על כך בפורום, שהלכתי לדירה הייתי מודע לסיכון שאני לוקח לבקר זונה בדרך עכו טעות של טירון, תאמין לי כל הכסף מהנפילות שהיו לי עם בחורות בדירות דיסקרטיות יכולתי לקחת משכנתא נוספת
בכל אופן אני לא מתיימר להיות נציג של הפורום לשאלתך מהי תיקתוקיה? אני יתן לך תשובה מזווית הראייה שלי. תיקתוקיה זו דירה שבדרך כלל וברוב המקרים נמצאת שם ישראלית /ערבייה /כל מי שאינה רוסייה( מדגיש ואומר ברוב המקרים כי ישנן רוסיות שמתקתקות כמו בדירה שהייתי בה) שנותנת לך שירות הוא על הפנים זאת למרות שדיברה מאוד נחמד בפלאפון משפטים כמו: "בוא מאמי", "מחכה לך מתוק", חמוד וכו' אחרי שנתת הכסף הלך המאמי והלך הכסף משנה פרצוף לא מדברת כמעט לא כל כך נחמדה כמו שנשמעה בשיחה לפי "המאמי" וכל ההצגה הזאת תדע שזו תיקתוקיה ואם תשאל לכמה זמן יהיה האקט אם היא תגיד לך מס' אחד בעצבנות תברח הבחורה הזאת בונה שתגמור מהר( אם יש לך בעיה עם זה) הקיצר אצל תיקתוקיות חצי שעה 200 שקל זה עשר דקות בתכלס ומצידה תגמור אותך 5 דקות יותר טוב הבחורות בתיקתוקיה לא משקיעות ברוב המקרים לא מתקלחות לא אחרי ולפני לא משקיעות, לא במציצה, ולא בזיון הכל מכני שונאת את המקצוע ורק מחכה להעיף אותך ולהביא את הלקוח הבא כמה שיותר לקוחות בכמה שפחות זמן תיקתוקיה מהמילה לתקתק
אני אישית מעדיף למצוא אחת קבועה עם טיפה יחס חם.
אבל כל אחד יעשה מה שטוב לו אם בנאדם רוצה לתת מס' כמה שיותר מהר ולא אכפת לו מהשירות ומהיחס אז שיבושם לו, דרך עכו ושאר התיקתוקיות יתאימו לו כמו.. קונדום לזין חח
ושיהיה שבת שלום

דרך עכו 33

6
אוקיי...הבנתי מה זה תיקתוקיה. עכשיו תסביר לי (בבקשה) מה זה לא תיקתוקיה? ובפרט בהיבט של מחיר. כי לדעתי, עניין המחיר הוא זה שמשחק פה. הטועה אנוכי?

דרך עכו 33

7
לא מחייב מחיר גבוהה לקבלת שירות טוב....
ניתקלתי בנותנות שרות טוב במחיר טוב ותיקתוקייה יקרה...
מניסיוני בדרך כלל מכונים זה תיקתוקיות, אומנם יש יוצא מן הכלל
פרטיות בדרך כלל יתנו לך את מלוא הזמן, שוב, בדרך כלל...

דרך עכו 33

9
מסכים עם link989 והלוחש לפותים
יש מקומות עם מחיר סביר ושירות חרא ויש ההפך ויש את הכי גרועים שירות על הפנים ומחיר גבוה, תלוי מה אתה מחפש ואם קצת מזל וניסיון תמצא אחת נורמלית שתענה לך על מה שאתה צריך
אני חושב, וזו דעתי האישית שצריך למתן את הצריכה בשירותי מין עד שהבחורות יחזרו לתת שירות סביר עם מחיר שפוי ולא לתת יד לעליית המחירים אבל שוב זו דעתי האישית
שבוע טוב

דרך עכו 33

10
לפי דעתי זה לא שונה מתחום האוכל (לצורך העניין וההדגמה). אתה רעב ובא לך משהו מהיר וזמין? אתה מוצא איזה דוכן פלאפל/שווארמה/שיפודיה מקומית ובולס פיתה. לכולנו ברור היתרונות והחסרונות של מקומות כאלה. הציפיות נמוכות והבתאם גם השירות והטיב. רוצים מעבר לזה? נכנסים למסעדת משפחות. המחיר יותר גבוה אבל בהתאם - גם הטיב והשרות (בדר"כ - לא תמיד). ואם עדיין רוצים יותר - נכנסים למסעדת גורמה. וכו'.
גם בתחום שלנו אני חושב שיש מקום לעשות הפרדה.
תמורת 200 שח ודרומה - אתה מקבל שרות בינוני מינוס. מראה שלה בינוני מינוס. אתה מגיע מקבל מציצה בינונית, תוקע את שמוליק. מפמם קצת. 20 דקות . והולך לדרכך שמח ומאושר. אני גם חושב שהמחיר לקטגוריה זאת צריך להיות 150 שח ולא 200.
תמורת 200 עד 300 - פה צריכות להיות הבנות שנראות טוב יותר. 30 דקות. והשרות אמור להיות ידידותי יותר.
ביותר מ300 אתם כבר מגיעים למחירים של נערות ליווי. ופה זה תחום שונה ומחירים שונים.
אולי הציפיות שאנו מפתחים צריכות להיות בהתאם. במחיר של עד 200 - אל תצפו ליותר מידי. במחירים של 200-300 - תצפו ליותר. וכו'.
מה אתם חושבים?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”