לא יודע איך נפלתי על הדירה הזו כמו שאומרים "שהזין עומד השכל בתחת" ראיתי מודעה שפורסמה באתר הזה או אתר אחר על בחורה סקסית בצפון התקשרתי שאלתי לשלומה ומה היא מציעה אמרה 200 שקל אני לא סגור אם זה מס' אחד או עד חצי שעה שואל איפה אומרת לי דרך עכו הרגשתי צביטה בלב ובכיס ידעתי שיש פה סיכון. מי שמכיר את התיקתוקיות של דרך עכו הידועות לשמצה מבין מה אני מדבר לקחתי את הסיכון הנעתי את האוטו ויש לי תחושה רעה שהולך להיות סתם בזבוז זמן וכסף, מגיע מכווינה לדירה מתגלה לי בחורה די נאה סביבות 40 אומרת לי בוא חמוד וזה, נראית לחוצה בקושי נכנסתי לדירה ביקשה כסף הקיצר מתפשטת הבחורה לא רזה אבל גם לא דבה ציצים סיליקון די קשים, תחת די גדול, במהלך האקט שואלת אתה גומר? עניתי לה תני כמה דקות ואז נותנת אנחות מה זה מזויפות.... האנחות כל כך היו מזויפות באמצע שהיא "נאנחת מהנאה" שואלת שוב אתה גומר? גמרת? ואז שוב חוזרת להאנח, ניסיתי קצת לנשק לה את הצוואר לא נתנה. אחרי כמה דקות גמרתי התלבשתי מהר כל כך היא לא הספיקה להשים חזייה ברחתי משם בלי ביי ונשיקת פרידהמ. מסתכל על השעון אחרי רבע שעה הייתי באוטו שואל את עצמי מה לעזאזל חשבתי שבאתי לדרך עכו חצי צוחק חצי בוכה חתכתי משם
מראה-7 היה חשוך מלאה באיפור
גוף-7 שמנמנה עם טיפה כרס ציצים סיליקון שאני אישית לא מתלהב מזה
מחיר 200 שקל רבע שעה נטו מחיר וזמן שדי נפוצים בתיקתוקיות לצערי
שירות- 3 תיקתוק אבל נטו להביא מספר לא יותר מזה לא בחורה חמה כל כך טיפה לחוצה אין gfe שמה מלא ג'ל למטה לא מתקלחת אחרי
דיסקרטיות - 2 אנשים עוברים שם ויודעים למה באת
קישור - http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11665
בגדול לא הייתי ממליץ כי לי אישית זה לא מתאים לא אחזור אבל אולי לחבר'ה בפורום זה מציאה
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.