התקשרתי נסעתי אליה , נשמעת חמודה בפון , כשהגעתי אמרה תלך לכניסה לבית תרים יד ( הכתובת ליד , מישהו רואה אותך לםני ) , ומתחילה להשתנות הגישה , תקשיב הכל עם גומי חוץ , ואתה לא יורד לי .
....טוב הייתי כבר חרמן למרות הגישה המגעילה שהתחילה בה , אמרתי לעצמי ננסה , אמרה לי תלך עוד 4 בניינים ותעלה לקומה X .
....אמרה שהיא מחיפה ולא גרה כאן ושלא אחשוב לחזור לכאן , יש שומרים ומצלמות ואני מצולם , ולא לחשוב לעשות שטויות כי הם עם נשק .
....אמרה שהיא מחיפה ולא גרה כאן ושלא אחשוב לחזור לכאן , יש שומרים ומצלמות ואני מצולם , ולא לחשוב לעשות שטויות כי הם עם נשק .
....גוף חלק נעים , חזה טעים , מריחה טוב , אך יחס גועל , ביקשתי שתסתובב לדחוף לה אצבעות , הסתובבה , ואיך שנגעתי בה אחרי כמה שניות הסתובבה אליי והתחילה לאיים שוב שתקרא להם לזרוק אותי החוצה ושלא אתעסק איתה , למרות שלא עשיתי דבר מעבר למוסכם .
טוב ביקשתי שתשים גומי ונתחיל באקט , הביאה לי אמרה לי תשים אתה ( מעצבנת )
טוב ביקשתי שתשים גומי ונתחיל באקט , הביאה לי אמרה לי תשים אתה ( מעצבנת )
...אין קולות ולא עושה הרבבה דברים לחרמן , הגוף שלה רק חירמן אותי .
[/QUOTE]
מודה, משהו בדיווח לא מסתדר לי....
מצד אחד henosh, אתה מתאר כמה היחס גרוע עד מזעזע. שמעתי פה ושם דיווחים על תקתוקיות או על יחס מכאני או פשוט זיונים סתמיים, אבל בדיווח שלך יש הכל מהכל. מהדיווח שלך נראה כי היא עשתה הכל כדי שלא תהנה- עוד לפני שנכנסת אליה אפילו.
מצד אחד henosh, אתה מתאר כמה היחס גרוע עד מזעזע. שמעתי פה ושם דיווחים על תקתוקיות או על יחס מכאני או פשוט זיונים סתמיים, אבל בדיווח שלך יש הכל מהכל. מהדיווח שלך נראה כי היא עשתה הכל כדי שלא תהנה- עוד לפני שנכנסת אליה אפילו.
ואז הוספת:
[QUOTE=henosh123]
התלבשתי אמרה לי אתה רוצה עצה , אמרתיי לה בבקשה - אמרה אל תחזור לכאן .
[/QUOTE]
התלבשתי אמרה לי אתה רוצה עצה , אמרתיי לה בבקשה - אמרה אל תחזור לכאן .
[/QUOTE]
ותיקי הפורום יוכלו לומר יותר טוב ממני. גם בנות שהואשמו בשירות כזה גרוע, הוסיפו גם בסוף "אל תחזור לכאן!"!?!?!?. לא נראה לי שזה שכיח במיוחד. גם לא הגיוני במיוחד- זו הפרנסה שלה. יש הבדל בין שרות גרוע לבין לומר ללקוח "אל תחזור לכאן!". אותי מעניין מה היה שם כל כל כך נורא שבגללו היא אמרה לך משפט כזה.
ומה שעוד מטריד אותי זה הסוף. שאתה נותן לנו את הסיכום האם תחזור או לא:
[QUOTE=henosh123]
אחזור ? לא , אם תהיה לבד ובלי השומר והמצלמות אז הסיפור אחר ...
[/QUOTE]
אחזור ? לא , אם תהיה לבד ובלי השומר והמצלמות אז הסיפור אחר ...
[/QUOTE]
"שומר ומצלמות"?!?!?- זה מה שהפריע לך בכל הביקור אצלה?? זו אולי סיבה לגטימית לא לחזור, אבל מהדיווח שלך זה בכלל לא העיקר. ציינת כמה היחס שלה גרוע ומזעזע, אז אם היא תוריד את השומר והמצלמות אתה חוזר אליה בכיף אתה אומר???
לסיום, פגיעה נוספת באמינות לדעתי-כתבת ש "אני לא אוהב לבקר במכונים ומקומות כאלה. רק פרטיות."
בתור מישהו שלא אוהב מכונים, אלא רק פרטיות, איך לך בעיה עם זונות הרחוב:
[QUOTE=henosh123]
היום הייתי ליד כפר מסריק
בחורה עם שיער שחור וגוף קטן מסכימה רק מציצה עם/בלי גומי 100 שקל
10 דקות ומתחילה אחרי 5 דקות להגיד " נו אתה גומר היום"
לא מוצצת עמוק ולא טובה כלכך במציצות חזקות
נראה לי זה אבא שלה שאיתה הזקן הזה..
רוסיה נראה לי וצעירה מאד
[/QUOTE]
היום הייתי ליד כפר מסריק
בחורה עם שיער שחור וגוף קטן מסכימה רק מציצה עם/בלי גומי 100 שקל
10 דקות ומתחילה אחרי 5 דקות להגיד " נו אתה גומר היום"
לא מוצצת עמוק ולא טובה כלכך במציצות חזקות
נראה לי זה אבא שלה שאיתה הזקן הזה..
רוסיה נראה לי וצעירה מאד
[/QUOTE]
שם יש דיסקרטיות כמו שאתה אוהב??
henosh, יכול להיות שהכל קרה כמו שאמרת, וניסיונות ההתחזות של הבחורה בהחלט לא תורמות לכל העניין,
אבל מהדיווח שלך עולה תחושה של !?!?!?!WTF