כ נשקנית מדהימה בנהריה - דף 3 - סקס אדיר

נשקנית מדהימה בנהריה

21
[QUOTE=henosh123]
התקשרתי נסעתי אליה , נשמעת חמודה בפון , כשהגעתי אמרה תלך לכניסה לבית תרים יד ( הכתובת ליד , מישהו רואה אותך לםני ) , ומתחילה להשתנות הגישה , תקשיב הכל עם גומי חוץ , ואתה לא יורד לי .

....טוב הייתי כבר חרמן למרות הגישה המגעילה שהתחילה בה , אמרתי לעצמי ננסה , אמרה לי תלך עוד 4 בניינים ותעלה לקומה X .

....אמרה שהיא מחיפה ולא גרה כאן ושלא אחשוב לחזור לכאן , יש שומרים ומצלמות ואני מצולם , ולא לחשוב לעשות שטויות כי הם עם נשק .
....גוף חלק נעים , חזה טעים , מריחה טוב , אך יחס גועל , ביקשתי שתסתובב לדחוף לה אצבעות , הסתובבה , ואיך שנגעתי בה אחרי כמה שניות הסתובבה אליי והתחילה לאיים שוב שתקרא להם לזרוק אותי החוצה ושלא אתעסק איתה , למרות שלא עשיתי דבר מעבר למוסכם .
טוב ביקשתי שתשים גומי ונתחיל באקט , הביאה לי אמרה לי תשים אתה ( מעצבנת )
...אין קולות ולא עושה הרבבה דברים לחרמן , הגוף שלה רק חירמן אותי .
[/QUOTE]

מודה, משהו בדיווח לא מסתדר לי....
מצד אחד henosh, אתה מתאר כמה היחס גרוע עד מזעזע. שמעתי פה ושם דיווחים על תקתוקיות או על יחס מכאני או פשוט זיונים סתמיים, אבל בדיווח שלך יש הכל מהכל. מהדיווח שלך נראה כי היא עשתה הכל כדי שלא תהנה- עוד לפני שנכנסת אליה אפילו.
ואז הוספת:
[QUOTE=henosh123]
התלבשתי אמרה לי אתה רוצה עצה , אמרתיי לה בבקשה - אמרה אל תחזור לכאן .
[/QUOTE]

ותיקי הפורום יוכלו לומר יותר טוב ממני. גם בנות שהואשמו בשירות כזה גרוע, הוסיפו גם בסוף "אל תחזור לכאן!"!?!?!?. לא נראה לי שזה שכיח במיוחד. גם לא הגיוני במיוחד- זו הפרנסה שלה. יש הבדל בין שרות גרוע לבין לומר ללקוח "אל תחזור לכאן!". אותי מעניין מה היה שם כל כל כך נורא שבגללו היא אמרה לך משפט כזה.

ומה שעוד מטריד אותי זה הסוף. שאתה נותן לנו את הסיכום האם תחזור או לא:
[QUOTE=henosh123]
אחזור ? לא , אם תהיה לבד ובלי השומר והמצלמות אז הסיפור אחר ...
[/QUOTE]

"שומר ומצלמות"?!?!?- זה מה שהפריע לך בכל הביקור אצלה?? זו אולי סיבה לגטימית לא לחזור, אבל מהדיווח שלך זה בכלל לא העיקר. ציינת כמה היחס שלה גרוע ומזעזע, אז אם היא תוריד את השומר והמצלמות אתה חוזר אליה בכיף אתה אומר???

לסיום, פגיעה נוספת באמינות לדעתי-כתבת ש "אני לא אוהב לבקר במכונים ומקומות כאלה. רק פרטיות."
בתור מישהו שלא אוהב מכונים, אלא רק פרטיות, איך לך בעיה עם זונות הרחוב:
[QUOTE=henosh123]
היום הייתי ליד כפר מסריק
בחורה עם שיער שחור וגוף קטן מסכימה רק מציצה עם/בלי גומי 100 שקל
10 דקות ומתחילה אחרי 5 דקות להגיד " נו אתה גומר היום"
לא מוצצת עמוק ולא טובה כלכך במציצות חזקות
נראה לי זה אבא שלה שאיתה הזקן הזה..
רוסיה נראה לי וצעירה מאד
[/QUOTE]
שם יש דיסקרטיות כמו שאתה אוהב??

henosh, יכול להיות שהכל קרה כמו שאמרת, וניסיונות ההתחזות של הבחורה בהחלט לא תורמות לכל העניין,
אבל מהדיווח שלך עולה תחושה של !?!?!?!WTF

נשקנית מדהימה בנהריה

23
[QUOTE=tom2013]

henosh, יכול להיות שהכל קרה כמו שאמרת, וניסיונות ההתחזות של הבחורה בהחלט לא תורמות לכל העניין,
אבל מהדיווח שלך עולה תחושה של !?!?!?!WTF

[/QUOTE]

חבר פורום מעלה אזהרה ואתה עושה לו חקירה צולבת. נובר בהודעות ישנות. מנסה כאילו להוציא אותו שקרן. מה הקטע? במקום להשמיץ תגיד תודה שקיבלת אזהרה. הבנאדם עבר חוויה לא נעימה (חלקית) וחלק אותה בפורום. העדפותיו למפגשים עם נערות מסוג כזה או אחר לא רלוונטיות כאן בכלל. הדגל השחור מתנוסס דווקא מעל התנהלותה של ה"נשקנית" שעל פי מנהלי הפורום ניסתה אפילו לכתוב הודעות פיקטיביות בשירשור הזה ממש. אז מי כאן השקרן?

נשקנית מדהימה בנהריה

25
קודם כל bosel, זה שאדם פירסם אזהרה לא אומר שדבריו אלו דברי אלוהים חיים.
מאז שאני פה יש עוד מלא אזהרות אבל לא פיקפקתי ברובן כי הן היו כתובות
ומנוסחות בצורה קוהרנטית ואמינה. ויש כאלו שרשורים עם דיווחים סותרים, אז מה?, חייב להיות שמישהו משקר?.
יש מצבים שעל טעם ועל ריח אין להתווכח- יש כימייה...אין כימייה...גוף יפה..לא יפה....
זה לא המצב במקרה כאן.

אתה מוזמן לבדוק אחורה
ולראות שהיה אחד שדגם ודיווח על מישהי "עם שדיים מסיליקון...מיטה גבוהה...חור
ברצפה שאפשר ליפול למועדון למטה..." כל אלו לא קשורים בכלל למציאות והעידו אלו שהיו שם, כולל אני.
ובסוף הוא רשם" אחזור? ממש לא. היא חולה. היא אמרה לי את זה בסוף".
וכמעט שנה(!!!) אחרי ההודעה שלו, שאני ועוד אחרים היינו אצלה, מישהו אמר שהוא נדבק ממנה בהרפס. אז מה!?!? זה אומר
שאותו אידיוט עם ההודעה ההזויה צדק במשהו?? מבחינתי ממש לא. אני תמיד יכול לטעון שאני ועוד רבים לא נדבקנו בכלום. ולך תוכיח ממי בדיוק נדבקת( בהנחה שאתה הולך בתדירות לזונות).
בקיצור, זה לא מדע מדוייק פה. יש אנשים שפויים ויש פחות. יש אינטרסים כאלו ואחרים. יש אמינים ויש פחות.
אוקיי, אני מודה , ההודעה של henosh ממש לא הזוייה כמו ההודעה שציינתי. אבל עדיין,
אתה לוקח כל מה שכותבים פה אנשים כאמת מוחלטת??
כמו שיש פה אנשים שמשבחים מישהי ואז אחרים מאשימים אותם ביחצנות ( לדעתי, הרבה פעמים קופצים פה מהר מדי להאשים ביחצנות. אני לא בעד זה, תלוי בתוכן ההודעה). אז ככה צריך לקחת בחשבון שגם מאחורי אזהרות לנפילות מסתתרים אינטרסים אחרים.

תשמע, אני לא הייתי אצלה, ובתקופה זו משקיע את כספי הלא רב בויקי מקריית אתא( הימור בטוח). אבל כמו כל גבר אני מחפש מציאות חדשות. אז לפני שהתעמקתי ממש בשרשור הזה, כי יש דיווחים שאני לוקח בעירבון מוגבל- יצרתי קשר עם "נשיקה רטובה" באטרף- זו הבחורה המדוברת בשרשור. אמרתי לה את האמת- שאני מפחד לבוא אחרי כל מה שרשמו עליה בפורום. היא ממש לא התנצלה על משהו או ניסתה יותר מדי להסביר. היא בעיקר נשמעה לי מאוד מאוד כועסת, וציינה בהודעותיה שאותו henosh הוציא עליה סכין.
וזו הסיבה שהיא אמרה לו "לא לחזור יותר!". לי, אישית, נשמע יותר הגיוני שזה נאמר בגלל משהו כזה ולא נאמר סתם כמו שhenosh דיווח.
ולך Bosel, לא נראה מוזר שהוא עוד רוצה לחזור אליה אחרי כל היחס שהוא טוען שקיבל ממנה!?!?!? רק השומר והמצלמות הפריעו לו!?!?! העובדה שזונה אמרה לו "אל תחזור לפה!" לא מרתיעה אותו?!?!?

במקסימום אני מוכן ללכת איתך ולומר שיש פה שתי גרסאות. אחת של henosh ואחת של הבחורה. מי דובר אמת? מי שקרן?
אחד מהם? אולי שניהם?
כרגע, עד שלא אהיה שם בעצמי או שיהיו עוד דיווחים (מבחינתי עם עדיפות לדיווח של אלו שאני כבר יודע לסמוך עליהם),
אין לי מושג מי דובר אמת ומי השקרן. וזאת עובדה ידידי, bosel.

המשך חג שמח,
וזיונים לשמחה.

נ.ב
אין לי שום בעיה וחצי בעיה עם העדפותיו של henosh לנערות כאלו או אחרות. לרשום "רק פרטיות" ולקדש "דיסקרטיות" ואז מתברר שאתה הולך לזונות רחוב. אז, כן, מבחינתי, משהו באמינות שלך מתערר אצלי. וזאת דעתי בלבד, לא עובדה ולא אמת משמיים. דעה אישית שלי.

נשקנית מדהימה בנהריה

26
[QUOTE=שותה מיץ]tom,
אתה משתייך לצוות של אילנה דיין.
עבודת תחקיר מרשימה בהחלט.

[/QUOTE]
ותודה "שותה מיץ"חיוך אולי אני אעשה הסבה מקצועית. יש מצב שישלחו אותי לתחקיר מקיף ויסודי על
נערות הליווי בארץ? מצפון ועד דרום? עם התנסות מגוף ראשון? יעלה להם כסף, והקרבה מצידיקריצה אבל זה יהיה וואחד תחקיר.

דרך אגב bosel, שותה מיץ זה דוגמא אחת למדווח שאני אישית מעריך כאמין ושאפשר לסמוך עליו.
אם הוא יזהיר אותנו, תהיה בטוח שאתה תבין בדיוק למה,כמה ואיך.

נשקנית מדהימה בנהריה

27
[QUOTE=tom2013]

ותודה "שותה מיץ"חיוך אולי אני אעשה הסבה מקצועית. יש מצב שישלחו אותי לתחקיר מקיף ויסודי על
נערות הליווי בארץ? מצפון ועד דרום? עם התנסות מגוף ראשון? יעלה להם כסף, והקרבה מצידיקריצה אבל זה יהיה וואחד תחקיר.

[/QUOTE]
אם תצטרך עוזר אני מוכן לבוא ללא תשלום..

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”