7
על ידי nash
הבחורה משפרינצק לא ענתה, אז מדווח על דגימה אחרת - של קטי.
הפקיד באמת נורא אדיב. הטריק הזה של "לא תצטרך לחכות בתור" קצת מצחיק, אם אתה קובע לשעה מסויימת - ברור שאתה לא אמור לחכות בתור...
רציתי חוויה מתקנת אחרי נפילה מזעזעת - אבל בפועל זה היה רק חצי כח.
חצי כן: הבחורה באמת עם הגוף אחד היפים שראיתי. היא רזה, אבל מקומרת. היא עם ציצי מעלה דופק, ותחת עגלגל חלק ונעים שרק בא לך לדפוק למטה... כוס משובח. רגליים דקיקות וארוכות, בטן שטוחה, גב סקסי ביותר (עם הפס הזה באמצע) . 1010 בחזית הגוף (תרתי משמע).
בחזית הפנים - פחות. התמונות נלקחו בפוזות כאלה שמסתירות - למשל , את השיניים הלא כ"כ מחמיאות. פחות התחברתי לפנים אבל בהחלט חמודונת סה"כ.
היא מאוד גמישה[לא ממש הבנתי ממנה אם הייתה רקדנית, אבל נראה ככה) - והתנוחה המומלצת איתה זה דוגי כשהיא בשפגט. התחת יוצא אליך וזה אחת התמונות הכי יפות שתראה בחייך.
חצי לא:
הדירה נראית כמו גטו מהסוג הרע ביותר. זה באמצע חניון, ליד מקלט ציבורי, במעין מעברה כזאת. כולם רואים, כולם שומעים, וגועל נפש להכנס.
השירות סביר - היא עושה כל מה שתבקש בזיון, אבל לא לגמרי הכל (היא כזאת קטנטונת וקלה, מתבקש לזיין אותה בעמידה, והיא לא הסכימה). יש לה בלי סוף שטיקים - המבט הזה בעיניים כשהיא מוצצת (קודם עם קונדום, אתה חייב לבקש יפה כדי שהיא תוריד). גם היה מלא שיניים במציצה וזה לא היה ממש נעים... גם הגניחות שלה מעצבנות ומזוייפות ביותר, וכואב לה מתישהו (באמת כוס קטנטן, הדוק ונעים)
יש לה משהו שהוא לא לגמרי שטיק -- היא שטוניקית שובבה כזאת (בהתחלה זה שטיק עם צחקוקים מגוחכים, אולי תרתי משמע... ואח"כ נראה שהיא פשוט לוקחת בקלות מלא דברים)
עוד משהו שלא אהבתי - זונה נוספת התקשרה אליה באמצע הזיון (מניח, כי זאת הייתה שיחת ווטסאפ - והתמונה על הצג...) -- אחרי פעמיים בערך היא כבר ענתה - וישר אמרה "יא רבוטה" או משהו כזה, באמצע הזיון(!). לא ידעתי איך לאכול את זה, זה סוג של הצחיק וסוג של עצבן בו-זמנית.
היא די תיקתקה עם הזמנים (למרות שטעתה, ואז יצא שהיא נתנה לי אקסטרה חח) וציפתה לגמירה.
לסיכום :
גוף כזה רואים פעם בדור של זונות אני מניח. בקטע הזה שווה.
חוץ מזה - לא שהיא מגעילה או משהו בשירות, אבל תשכחו מ-GFE ודומיו (לא הסכימה לנשק למרות שהפקיד אמר שכן)
ולא הייתי ממליץ יותר מדי.
שמח שלמדתי לקח מפעם קודמת ולקחתי רק חצי שעה [למרות שהעובדה ששעה זה 600 ולא 500 כמו בכל המקומות - הקלה על הבחירה]
מקווה לצאת לתקופת התנזרות ארוכה ככל האפשר. כשאחזור לדגום - אדווח.
תהנו,
nash.