כ קטי מבת גלים - סקס אדיר

קטי מבת גלים

1
שלום חברים.
התקשרתי למס' שהסתיים 5424, ענה לי בחור וכיוון אותי לאזור בת גלים.
נמצאים שם שתי בחורות צעירות 20-22 בערך.
בחרתי אחת בשם קטי, הגוף ממש דוגמנית, יפה ורזה, חזה סיליקון, שחומה עם אור חלק מאוד. דאי שירותית, מציצה בלי גומי אחד מהטובות שקיבלתי פעם. יצאתי מרוצה עם תחושה טובה.

קטי מבת גלים

2
אני היתי עם השניה , ניקה - יש לה פה פרסום גם עם שמה על התמונות .צעירה עם ציצקלך עומד וקעקועים . אין לי כח לפרט , מסטול תחת אבל בסיכום היה מעולה .
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

קטי מבת גלים

3
אז ככה,
חזרתי לטייל, גדלתי צמחתי והתחלתי לשאול שאלות, אתחיל בכך שאחמיא לפקיד על האדיבות הבלתי רגילה בניגוד לרווח בנוף.

אכן בדירה ישנן 2 בחורות חמודות, ניקה וקטי חצי שעה 2 בנות 600

בחרתי בקטי, ולהלן הדיווח

משום מה נחה עליי המוזה לקחתי שעה ב-500 ש"ח
הגעתי עם בקבוק מרטיני וויברטור (HITACHI MAGIC WAND)

נכנסתי למקלחת, ולאחר מכן שוחחתי עם הגברת אגב אנגלית מצויינת ושאלתי אותה מה היא אוהבת ונחנו קצת אחרי יום עבודה.
אחרי חצי שעה התחלנו פעילות במציצה מצויינת תוך כדי שהיא מתענגת על ויברטור,
עברנו לתנוחת PRONE BONE (הפטיש שלי) עם פיסוק מרשים ביותר כאשר היא מסובבת אליי בחצי גוף. קונטרות ראויות. ציון לזיון 10.

לאחר מכן קצת מרטיני מנוחה משוחחים ויאללה סיבוב שני,
מתחילים במציצה, לאחר מכן דוגי כאשר היא מחזיקה את הויברטור מלמטה.

לאחר שהיא גמרה ביקשה למצוץ שכן קצת קשה לה לאחר גמירה
לא התנגדתי כמובן.

מבחינת שירותיות, עושה הכל למעט אנאלי ורימינג

אנאלי > עושה אבל לא עם לקוחות ולא בפעם הראשונה, קיצר אל תתקרבו התחת שלה שלי. אחרי שאכבוש אדווח.

לסיכום,
חובבת סקס, סקרנית, אם תקדישו מספר דקות לגברת תקבלו שירות VIP

חייב לציין בשנית את הפקיד, נורא נעים ולא משדר לחץ
והיתרון הגדול ביותר ניתן לתאם תור בצורה מסודרת, הרגשתי שכיבדו אותי כלקוח. ולא להגיע ונראה תחכה חצי שעה באוטו

קטי מבת גלים

5
היום דגמתי את קטי וניקה יחדיו.
היה מאוד מענג לקחתי חצי שעה את שתיהן 600 שח.
תחילה נכנסתי והתחילו חיוכים, מאוד אדיבות שתיהן. קטי דוברת אנגלית סבבה וניקה ממש לא אז כל התקשורת דרך קטי.
אין בינהן שום מגע למי שחשב שיקבל מופע אירוטי לסבי לוהט אבל כן יורדות למציצה טובה ביחד בחלוקה טובה בין הביצים לזין (כל אחת והחלק שלה). שתיהן מוצצות ממש טוב מנסות לתת גרון עמוק (אצלי לא הצליחו...:) וקצת צחקנו על זה).
הכל ממש ברוח טובה זורמות כמעט עם הכל. לא שאלתי על חריגים אבל אצבעות נשיקות וקטי מסכימה גם שירדו לה...ניקה פחות.
נראות טוב מאוד ונשארות כאן לעוד שבועיים שלושה.
הפקיד באמת תותח. מכווין למקום שומר תור ככה שלא חיכיתי אפילו שנייה. ככה צריך להתנהג.
לא אפרט על האקט אבל היה שווה ביותר.
הסיום היה מושלם ממש עד היציאה מהדירה היה רגוע נינוח שליו ואפילו דיי יחס של חברות.
יש רמה! שאפו

קטי מבת גלים

6
שלשום דגמתי את קטי וניקה יחדיו.
היה מאוד מענג לקחתי חצי שעה את שתיהן 600 שח.
תחילה נכנסתי והתחילו חיוכים, מאוד אדיבות שתיהן. קטי דוברת אנגלית סבבה וניקה ממש לא אז כל התקשורת דרך קטי.
אין בינהן שום מגע למי שחשב שיקבל מופע אירוטי לסבי לוהט אבל כן יורדות למציצה טובה ביחד בחלוקה טובה בין הביצים לזין (כל אחת והחלק שלה). שתיהן מוצצות ממש טוב מנסות לתת גרון עמוק (אצלי לא הצליחו...:) וקצת צחקנו על זה).
הכל ממש ברוח טובה זורמות כמעט עם הכל. לא שאלתי על חריגים אבל אצבעות נשיקות וקטי מסכימה גם שירדו לה...ניקה פחות.
נראות טוב מאוד ונשארות כאן לעוד שבועיים שלושה.
הפקיד באמת תותח. מכווין למקום שומר תור ככה שלא חיכיתי אפילו שנייה. ככה צריך להתנהג.
לא אפרט על האקט אבל היה שווה ביותר.
הסיום היה מושלם ממש עד היציאה מהדירה היה רגוע נינוח שליו ואפילו דיי יחס של חברות.
יש רמה! שאפו

קטי מבת גלים

7
הבחורה משפרינצק לא ענתה, אז מדווח על דגימה אחרת - של קטי.
הפקיד באמת נורא אדיב. הטריק הזה של "לא תצטרך לחכות בתור" קצת מצחיק, אם אתה קובע לשעה מסויימת - ברור שאתה לא אמור לחכות בתור...

רציתי חוויה מתקנת אחרי נפילה מזעזעת - אבל בפועל זה היה רק חצי כח.
חצי כן: הבחורה באמת עם הגוף אחד היפים שראיתי. היא רזה, אבל מקומרת. היא עם ציצי מעלה דופק, ותחת עגלגל חלק ונעים שרק בא לך לדפוק למטה... כוס משובח. רגליים דקיקות וארוכות, בטן שטוחה, גב סקסי ביותר (עם הפס הזה באמצע) . 1010 בחזית הגוף (תרתי משמע).
בחזית הפנים - פחות. התמונות נלקחו בפוזות כאלה שמסתירות - למשל , את השיניים הלא כ"כ מחמיאות. פחות התחברתי לפנים אבל בהחלט חמודונת סה"כ.
היא מאוד גמישה[לא ממש הבנתי ממנה אם הייתה רקדנית, אבל נראה ככה) - והתנוחה המומלצת איתה זה דוגי כשהיא בשפגט. התחת יוצא אליך וזה אחת התמונות הכי יפות שתראה בחייך.
חצי לא:
הדירה נראית כמו גטו מהסוג הרע ביותר. זה באמצע חניון, ליד מקלט ציבורי, במעין מעברה כזאת. כולם רואים, כולם שומעים, וגועל נפש להכנס.
השירות סביר - היא עושה כל מה שתבקש בזיון, אבל לא לגמרי הכל (היא כזאת קטנטונת וקלה, מתבקש לזיין אותה בעמידה, והיא לא הסכימה). יש לה בלי סוף שטיקים - המבט הזה בעיניים כשהיא מוצצת (קודם עם קונדום, אתה חייב לבקש יפה כדי שהיא תוריד). גם היה מלא שיניים במציצה וזה לא היה ממש נעים... גם הגניחות שלה מעצבנות ומזוייפות ביותר, וכואב לה מתישהו (באמת כוס קטנטן, הדוק ונעים)
יש לה משהו שהוא לא לגמרי שטיק -- היא שטוניקית שובבה כזאת (בהתחלה זה שטיק עם צחקוקים מגוחכים, אולי תרתי משמע... ואח"כ נראה שהיא פשוט לוקחת בקלות מלא דברים)

עוד משהו שלא אהבתי - זונה נוספת התקשרה אליה באמצע הזיון (מניח, כי זאת הייתה שיחת ווטסאפ - והתמונה על הצג...) -- אחרי פעמיים בערך היא כבר ענתה - וישר אמרה "יא רבוטה" או משהו כזה, באמצע הזיון(!). לא ידעתי איך לאכול את זה, זה סוג של הצחיק וסוג של עצבן בו-זמנית.
היא די תיקתקה עם הזמנים (למרות שטעתה, ואז יצא שהיא נתנה לי אקסטרה חח) וציפתה לגמירה.

לסיכום :
גוף כזה רואים פעם בדור של זונות אני מניח. בקטע הזה שווה.
חוץ מזה - לא שהיא מגעילה או משהו בשירות, אבל תשכחו מ-GFE ודומיו (לא הסכימה לנשק למרות שהפקיד אמר שכן)
ולא הייתי ממליץ יותר מדי.
שמח שלמדתי לקח מפעם קודמת ולקחתי רק חצי שעה [למרות שהעובדה ששעה זה 600 ולא 500 כמו בכל המקומות - הקלה על הבחירה]

מקווה לצאת לתקופת התנזרות ארוכה ככל האפשר. כשאחזור לדגום - אדווח.

תהנו,
nash.

קטי מבת גלים

9
עם עלית מפלס החרמנות הלכתי לבקר את הגיברת.

הטוב:
1. הפקיד.
2. אמת בפרסום. המדובר בבחורה צעירונת כוסית ויפיפיה.
3. זהו.

הרע:
1. המיקום
2. אין GFE - ביננו אם אני הייתי בן 23 גם אני לא הייתי מתנשק איתי...
3. למרות ביקורות קודמות - ולמרות גילה הצעיר המנוע גדול ורחב למדי.
4. 300 ש"ח לחצי שעה ולזנזונת יש עוד חוצפה לבקש 50 ש"ח למציצה חשופה. נראה שהדבר הראשון שלמדה בארץ הוא שיטת מצליח...

פקיד תותח כבר אמרנו?

לא נראה שאחזור...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”