היום הגיע ההוכחה לכל ההתנהלות והיחס של הבנות כלפינו , (יחס שנובע מרמת הביקוש) .
בחורה חדשה יחסית מפרסמת באתר ''ציצי' מספר הטלפון מסתיים בספרות : 9381 .
מתקשר למודעה (הבחורה דוברת רוסית בלבד) , מדבר אתה עם מעט הרוסית שאני יודע , באיזה שלב אומרת לי ברוסית ''קח קורס'' , אני מסביר לה שאני יודע רוסית בסיסית בלבד . מנתקת את הטלפון .פונה אלייה לווצאפ , רושמת לי : ''בשביל להיפגש איתי אתה חייב לדעת רוסית מלאה``, שאלתי מהן התנאים שלה לפגישה .רשמה לי , ''אני נפגשת עם אנשים שבאים אליי לא כמו זונה'' , כמו בחורה רגילה . אף על פי שהיא מפרסמת באתר ציצי כיבדתי את העניין . שלחתי לה הודעה שאני מתנצל אם היא נפגעה (שוב זונה בהצהרה) . הצעתי לה להיפגש ללא כל התחייבות , אמרה לי תצלצל אני מתקשר הטלפון סגור .
שלחה לי סמיילי צוחק ורשמה : ''מה אני צריכה אותך , יש לי לקוחות שמציעים לי 300 דולר לפגישה'' . מייד נחסמה .
חלק ב' להיום :
נכנס למודעה מאתר מתחרה , קובע שעה עם הפקידה .
מגיע למקום הפקידה אומרת תמתין יש מישהו אצלה .אחריי חצי שעה הפקידה מתקשרת , שמחתי אבל היא אומרת אני כל-כך מצטערת , הלקוח לקח את הבחורה לשעתיים , אמרתי לה ידעת שאני ממתין , היא אמרה לי שזה לקוח קבוע של הבחורה והיא זו שקובעת , אמרה לי תבוא יותר מאוחר , וויתרתי אין לי כוונה להגיע לבחורה אחריי כמעט 3 שעות של סקס רצוץ .

חלק ג' :
מתקשר למודעה מהאתר כאן , המספר מסתיים בספרות :1050 .
במשך חצי שעה רק תפוס ותפוס !!
לפתע עונה פקידה נחמדה (ישראלית לפי הדיבור), לטענתה התמונות אמיתיות .
קבעתי איתה לעוד 3 שעות , אפילו אמרה לי ''רשמתי אותך , תן לי את המספר שלך'' , כמובן קיבלה את המבצעי.
היא אומרת אני אתקשר אלייך בשעה שקבענו .
מגיע למקום הפגישה (העלייה השנייה 23) , מתקשר תפוס , מתקשר שוב כעבור כמה דקות תפוס !
ממתין כ-10 דקות , אפילו שולח הודעת טקסט אין מענה .
שמתי פעמיי ועפתי משם .
אם לסכם את היום הזה , אני חייב לציין שממש רציתי לעזוב עוד היום את התחום .
יחס משפיל של בחורות מעדך פקידות חסרות אחריות (זו הסיבה שאני שונא את התאגידים).
וזו הסיבה למה אני מעדיך ללכת לבחורות באיזור המרכז או לחלופין להזמין נערת ליווי .
יתכן ומדובר ביום מנחוס בלבד, אבל זה המצב .
ואגב מדהים שלכל המודעות שהתקשרתי היום היה תפוס כל הזמן , הביקוש בחיפה מטורף !