הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]
242אם היית מדווח על החויה הסובייקטיבית שלך ולא מנסה גם להכניס את האכזבה שלך ממה שפורסם ונמכר לך אז יכולת להתלונן.
אנחנו בלי לפגוע ברותי לא רוכשים ממנה שרותי מין בתשלום בדיוק מהסיבות שציינת אבל לזכות רותי יאמר שהיא מפרסמת זאת מראש ולא מסתירה דבר ולכן ניסוח הדברים המקורי שלך מאוד מציק.
[QUOTE=ben55ko]שלום ,
243
244ולקראת יום כיפור יש לי ברכה:
מי ייתן ותגיעו לתובנה כי החיים יכולים להיות יפים
אם קודם כל את הזולת מכבדים.
כי אם על חטא שבין אדם למקום,
כבר כתוב במקורותינו כי העונש סביר
אזי על חטא שבין אדם לאדם
משלמים עד הסוף ואת כל המחיר.
תפנימו בנוסף כי כסף קונה הרבה דברים
אבל לא בהכרח נשמות ואנשים.
אם תבינו את כל זה ותחקקו זאת עמוק אל לְבַב
אולי הצום שלכם לא יהיה לשווא.
ואחרי כל זה אני רוצה לאחל
צום קל או זלילה מענגת
ובעיקר שנה מדהימה ומיוחדת

וליקירֵי נפשי ברכה נפרדת
כי אתכם אני ממש אוהבת
אברך אתכם בברכה פשוטה
שתקבלו את כל מה שתרצו השתא
ממני אליכם בחיבוקים ונשיקות
ולגברים שביניכם אצרף גם השפרצות

רותי
245
246
247מאמי, ראשית כל, ומעל לכל - רפואה שלמה!

248הבראתי, החלמתי, הכול עבר ונשלם.
הפלאפון נפתח, אני שוב זמינה ותנסו לדמיין גם כמה אני חרמנית

תודה לירוני על ההודעה ותודה לזיס-א-לק על הדיווח המקסים. אוהבת אתכם

249אני לא כותב בפורום.
אני קורא כבר הרבה זמן, אבל אני פשוט לא אדם שכותב.
אולם הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי ולספר לכם קצת על האשה המקסימה הזו שפגשתי לפני לא מעט זמן.
זו לא הפעם הראשונה שלי אצל רותי (אני לא זוכר כמה פעמים הייתי אצלה), ובטח לא האחרונה אבל בכל פעם אנחנו מוצאים אחד אצל השנייה דברים חדשים ואני מוצא את עצמי נהנה מכל רגע ורגע במחיצתה.
אנחנו יושבים ומדברים וצוחקים ושותים ונוגעים אחד בשני בכל-כך הרבה דרכים. וכשאנחנו מגיעים למיטה – וואוווווו.
האשה הזו יודעת לגעת, האשה הזו יודעת לנגן על גופי – עם הידיים שלה, עם האצבעות שלה, עם הפה שלה ועם הלשון שלה.
להרגיש ולראות את רותי מוצצת לי, בלי שהיא תפספס אף נקודה באזור התחתון של גופי, עם התשוקה שמלווה אותה, זו חוויה שרק בשבילה הייתי חוזר שוב ושוב.
לראות את רותי גומרת, את העיניים המדהימות שלה מתהפכות מעצמן תוך כדי בלי שהיא בכלל מודעת לכך, זו חוויה שרק בשבילה הייתי חוזר שוב ושוב.
לזיין אותה במיסיונרית ולהרגיש אותה מתכווצת לי על הזין ולהרגיש את החום ואת הרטיבות שיוצאים מבין רגליה, זו חוויה שרק בשבילה הייתי חוזר שוב ושוב.
לשתות איתה כוס יין ולעשן סיגריה, את הסיגריה של לפני ואת הסיגריה של אחרי, לדבר ולצחוק ולדעת שזה לא נגמר, כי לרותי תמיד יהיה חשק לעוד סקס – בשביל כל אלה ביחד אני חוזר שוב ושוב.
ורותי יקירתי – אני גם אמשיך לחזור.