כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 25 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

241
שלום ,
בעקבות תגובתי שהיתה בניגוד לקונצנזוס ,נזעקו מספר חברים/יחצ"נים לתקוף אותי . אנשים יקרים , על טעם וריח אי אפשר להתווכח ,

ואני מצאתי לנכון לבטא דיעה סובייקטיבית , אך נקיה משיקולים זרים בניגוד לחלק מהכותבים.

חשוב היה לי להבהיר את הדברים לטובת מי שרוצה לשמוע גם דיעות שונות מאלה של עדר המעריצים.

שנה טובה

242
הבעיה בדיווח שלך הייתה לא זה שלא נהינת מהשרות אלה בזה שהתאכזבת מזה שקיבלת בדיוק את מה שהובטח לך.
אם היית מדווח על החויה הסובייקטיבית שלך ולא מנסה גם להכניס את האכזבה שלך ממה שפורסם ונמכר לך אז יכולת להתלונן.

אנחנו בלי לפגוע ברותי לא רוכשים ממנה שרותי מין בתשלום בדיוק מהסיבות שציינת אבל לזכות רותי יאמר שהיא מפרסמת זאת מראש ולא מסתירה דבר ולכן ניסוח הדברים המקורי שלך מאוד מציק.

[QUOTE=ben55ko]שלום ,
בעקבות תגובתי שהיתה בניגוד לקונצנזוס ,נזעקו מספר חברים/יחצ"נים לתקוף אותי . אנשים יקרים , על טעם וריח אי אפשר להתווכח ,

ואני מצאתי לנכון לבטא דיעה סובייקטיבית , אך נקיה משיקולים זרים בניגוד לחלק מהכותבים.

חשוב היה לי להבהיר את הדברים לטובת מי שרוצה לשמוע גם דיעות שונות מאלה של עדר המעריצים.

שנה טובה
[/QUOTE]
אחים שלו גברים2010-12-21 08:18:10

243
[QUOTE=ben55ko]שלום ,

שנה טובה
[/QUOTE]

ben55ko כמו בצבא ניתן לחלק את הביקורת שלך ל3 חלקים:

1. האכזבה שלך מהביקור עצמו ומהשירות שרותי נתנה לך: זכותך, וגם אף אחד לא תקף אותך על נושא זה.

2. המבנה הפיזי של רותי :

כפי שאמרו לך, לא היה צריך לבוא לך בהפתעה גם מהדיווחים וגם מהתמונות תואמות המציאות שרותי פרסמה. לכן הביקורת שלך אינה במקומה, הפאק הוא כולו שלךש שלא בדקת עם עצמך האם המראה הפיזי שלה מושך אותך,ולכן אתה צריך לקחת אחריות על מעשיך במקום להלין בצורה כל כך בוטה ומגעילה. חוסר היכולת שלך לעשות זאת ובמקום להאשים את כל העולם מעיד בדיוק איזה סוג של טיפוס עלוב נפש אתה.

3. אתה קורא למבקרים אותך יחצנים בעלי אינטרס הצריכים לכתוב ביקורות מדוייקות יותר

לפחות תלמד לעבד את מה שמאכילים אותך בכפית ובחינם. יחצנים נוטים להלל בחורות במשפטים בעלי שורה אחת, וללא מחויבות כלל. משהו בסיגנון של "שירות חלומי ולא תתאכזבו." אם תבדוק את עצמך, תראה שביקורות על בחורות הן של משה מיינס והן שלי בדרך כלל מפורטות למדי, לא בהכרח מחייב שתחווה את אותן חוויות שאנו תארנו, אך ההבדל בין זה ובין יחצנות הוא שמיים וארץ. לכן בתור אחד שכתב בדיוק 2 תגובות במשך כ 2 שנות חברות , מה שהופך אותך לסתם סוציומאט זולל מידע שלא תרם עד היום כלום. כל מה שנותר לי לומר לך הוא לך חפש את עצמך היכן שהשמש זורחת לפני שאתה מעיז לבקש גם מידע מפורט לטעמך. אתה גם לא מדווח , וגם בא בטענות לחברים שכן עושים זאת??? חוצפן!!!! כועס
רימינג מעשי2010-09-08 21:46:06

244
חג שמח ושנה טובה
ולקראת יום כיפור יש לי ברכה:
מי ייתן ותגיעו לתובנה כי החיים יכולים להיות יפים
אם קודם כל את הזולת מכבדים.
כי אם על חטא שבין אדם למקום,
כבר כתוב במקורותינו כי העונש סביר
אזי על חטא שבין אדם לאדם
משלמים עד הסוף ואת כל המחיר.
תפנימו בנוסף כי כסף קונה הרבה דברים
אבל לא בהכרח נשמות ואנשים.

אם תבינו את כל זה ותחקקו זאת עמוק אל לְבַב
אולי הצום שלכם לא יהיה לשווא.

ואחרי כל זה אני רוצה לאחל
צום קל או זלילה מענגת
ובעיקר שנה מדהימה ומיוחדת Tongue

וליקירֵי נפשי ברכה נפרדת
כי אתכם אני ממש אוהבת
אברך אתכם בברכה פשוטה
שתקבלו את כל מה שתרצו השתא
ממני אליכם בחיבוקים ונשיקות
ולגברים שביניכם אצרף גם השפרצות Embarrassed

רותי

247

מאמי, ראשית כל, ומעל לכל - רפואה שלמה!

המילים לעולם לא יצליחו ללכוד את הרגע בו עינייה של רותי סוחפות אותי כאשר כולה עטופה בעונג. ואף על פי כן, וכמי שרוצה לחשוב, שכפי שאני יוצא מביתה בברכיים פקות, כולי צמרמורות של זכרון מגע גופה בגופי - כך גם היא יושבת בסלון ביתה, סיגריה בידה, וכל כולה נוטפת ברטיטה... ממשיכים להתפרק, כמו חשמל סטטי, ללא מגע.

כל ביקור הוא חוויה, חוץ-גופית ותוך-גופית, לגבהים ועומקים שכל כך נדיר לחוות.

את מחייה את האדם שבי כל פעם מחדש.

Hug

רותי,

אמרו זאת קודם, לפניי, זה לא משנה - את הקערה שלי הפכת על פיה. טמונים בך כל מאוויי, ויותר.

מהנפלאות בנשים שהכרתי בחיי, עם התאווה והתשוקה להשביע את התיאבון שאת מעוררת.

למשמע שמך וצליל קולך אני מוצף בטעמים ובריחות שמעלים אצלי יותר מחיוך...

HeartHeart

249

אני לא כותב בפורום.

אני קורא כבר הרבה זמן, אבל אני פשוט לא אדם שכותב.

אולם הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי ולספר לכם קצת על האשה המקסימה הזו שפגשתי לפני לא מעט זמן.

זו לא הפעם הראשונה שלי אצל רותי (אני לא זוכר כמה פעמים הייתי אצלה), ובטח לא האחרונה אבל בכל פעם אנחנו מוצאים אחד אצל השנייה דברים חדשים ואני מוצא את עצמי נהנה מכל רגע ורגע במחיצתה.

אנחנו יושבים ומדברים וצוחקים ושותים ונוגעים אחד בשני בכל-כך הרבה דרכים. וכשאנחנו מגיעים למיטה – וואוווווו.

האשה הזו יודעת לגעת, האשה הזו יודעת לנגן על גופי – עם הידיים שלה, עם האצבעות שלה, עם הפה שלה ועם הלשון שלה.

להרגיש ולראות את רותי מוצצת לי, בלי שהיא תפספס אף נקודה באזור התחתון של גופי, עם התשוקה שמלווה אותה, זו חוויה שרק בשבילה הייתי חוזר שוב ושוב.

לראות את רותי גומרת, את העיניים המדהימות שלה מתהפכות מעצמן תוך כדי בלי שהיא בכלל מודעת לכך, זו חוויה שרק בשבילה הייתי חוזר שוב ושוב.

לזיין אותה במיסיונרית ולהרגיש אותה מתכווצת לי על הזין ולהרגיש את החום ואת הרטיבות שיוצאים מבין רגליה, זו חוויה שרק בשבילה הייתי חוזר שוב ושוב.

לשתות איתה כוס יין ולעשן סיגריה, את הסיגריה של לפני ואת הסיגריה של אחרי, לדבר ולצחוק ולדעת שזה לא נגמר, כי לרותי תמיד יהיה חשק לעוד סקס – בשביל כל אלה ביחד אני חוזר שוב ושוב.

ורותי יקירתי – אני גם אמשיך לחזור.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”