בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות
291מזל טוב לרגל המעבר, נראה לי שהגיע הזמן לקפוץ לבקר.
כ
ברכות לכל משתתפי הפורוםסוף כל סוף נפתחה ההרשמה ואני יכול לשתף את החברים המכובדים בחוויותי.לאחר ששמתי לב שהפוסט שלה קצת נמוג החלטתי לעורר קצת את הנושא של בר-
הצעירונת היפיופה הזו מעניקה GFE כמו שרובנו יכולים רק לחלום מהחברה/האשה הרשמית שלנו.נשיקות שגורמות לך לשכוח את המטרה שלשמה הגעת ובכלל לקבל את הרושם שהנה הגיע אביר חלומותיה רכוב על המזדה הלבנה שלוכיוון שהכל תואר וסופר בפוסטים קודמים ומי שעוד לא מכיר יכול לדפדף אחורה אז רק בקיצור -קומפקטית עםם שדיים באמת גדולים ויפים ועור חלק וענוגיותר מלאה מאשר ממש שמנה ,לפחות בסטנדרטים שלי - לא נועד לאלה שרואים ב,למשל,אסתי גינזבורג בחורה שמנהמציצה מושקעת ונדירה במחוזותינו ,רטובה עם כל הלב ,בלי להתעייף וגמירה בפה (ולא,לא בולעת ,למי ששואל את עצמו)כוס מזמין וטעים שפשוט דורש ירידה ומרגישים את ההנאה ואפילו גמירה אם תעשו את המלאכה כמו שצריך.אשת שיחה נעימה ולא פחות חשוב - ממש ,אבל ממש , אין לחץ של זמן . למעשה ,רוב הסיכויים שאתה תיהיה חייב ללכת לפני שתקבל רמז ,אם בכלל.לסיכום - למי שעוד לא היה , מומלצת מאוד . יש סינון מסויים וישנם ימים שהיא לומדת אז לפעמים קצת קשה להגיע למצב של פגישה , אבל אין ספק - שווה את המאמץ!
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”