כ בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות - דף 30 - סקס אדיר

בר שמנה אשכנזיה צברית בת 24 מרג חזה ענק FF+תמונות

293

ברכות לכל משתתפי הפורום
סוף כל סוף נפתחה ההרשמה ואני יכול לשתף את החברים המכובדים בחוויותי.

לאחר ששמתי לב שהפוסט שלה קצת נמוג החלטתי לעורר קצת את הנושא של בר-
הצעירונת היפיופה הזו מעניקה GFE כמו שרובנו יכולים רק לחלום מהחברה/האשה הרשמית שלנו.
נשיקות שגורמות לך לשכוח את המטרה שלשמה הגעת ובכלל לקבל את הרושם שהנה הגיע אביר חלומותיה רכוב על המזדה הלבנה שלו חיוך גדול

כיוון שהכל תואר וסופר בפוסטים קודמים ומי שעוד לא מכיר יכול לדפדף אחורה אז רק בקיצור -

קומפקטית עםם שדיים באמת גדולים ויפים ועור חלק וענוג

יותר מלאה מאשר ממש שמנה ,לפחות בסטנדרטים שלי - לא נועד לאלה שרואים ב,למשל,אסתי גינזבורג בחורה שמנה

מציצה מושקעת ונדירה במחוזותינו ,רטובה עם כל הלב ,בלי להתעייף וגמירה בפה (ולא,לא בולעת ,למי ששואל את עצמו)

כוס מזמין וטעים שפשוט דורש ירידה ומרגישים את ההנאה ואפילו גמירה אם תעשו את המלאכה כמו שצריך.

אשת שיחה נעימה ולא פחות חשוב - ממש ,אבל ממש , אין לחץ של זמן . למעשה ,רוב הסיכויים שאתה תיהיה חייב ללכת לפני שתקבל רמז ,אם בכלל.

לסיכום - למי שעוד לא היה , מומלצת מאוד . יש סינון מסויים וישנם ימים שהיא לומדת אז לפעמים קצת קשה להגיע למצב של פגישה , אבל אין ספק - שווה את המאמץ!

297
מצטרף בכל לב להמלצות

בר היא בחורה חמודה ומקסימה. אשת שיחה נבונה שנותנת הרגשה כיפית

על המציצה כבר דובר והיא אכן מעולה: שילוב של לשון, פה, רוק, גרון ויד

העיקר, אם תתנו יחס לבר, תקבלו כפל כפליים

אני כבר לא ילד והיא מוציאה ממני כוחות שלא זכרתי שיש לי

299
שלום לכולם שמח שסופסוף הצלחתי להירשם לפורום

במהלך חיפושיי בפורום ראיתי את המודעה של בר שמאוד סיקרנה אותי לאחר התכתבויות במייל קבעתי איתה פגישה שאליה

הגעתי מלא ציפיות.פתחה לי את הדלת בחורה יפהפיה וסקסית מאוד שקיבלה אותי בחיוך מתוק ובנשיקה

ישבנו לפטפט בסלון והתגלתה לי אשת שיחה נעימה וכייפית,תוך כדי השיחה מתלטפים ומתנשקים עד שהגיע הרגע המיוחל שבו נשלחתי להתקלח,בר חיכתה לי במיטתה בפוזה מזמינה.על סגולותיה של בר כתבו כאן לפני רבים וטובים אבל אין ספק שיצאתי ממנה עם חיוך גדול מאוד.רואים ומרגישים שבר אוהבת סקס ונותנת הרגשה שאתה עם חברה היתה לי חוויה מופלאה טובה בהרבה ממה שציפיתי .

בר תודה כבר כתבתי לך כמה נהניתי מקווה שניפגש שוב בקרוב

300
חברים יקרים!
רציתי לשתף אותכם בחויה שחויתי אתמול יום הולדתי.

אני כידוע לכם לקוח ומעריץ קבוע של בר המתוקה מזה מספר חודשים.

אז השנה החלטתי לחוגג את יום הולדת שלי בצורה שונה מן הרגיל לאחר חודשיים שנעדרתי מביתה של בר.

בעקבות שליחות מן העבודה.

החלטתי ליצור עימה קשר ולסור לביתה החדש והמרשים.

בר כמו שהיא יודעת טוב עשתה לי את היום הולדת לחויה שלא אשכח לעולם.

היא פינקה אותי בכל רמות ללא שום הגבלת זמן וגם היא יודעת איך לנצל את הזמן ולהגביר את התשוקה

וולגרום לי להגיע לשיאים חדשים.

מעולם לא חויתי חויה מינית כמו בר היא עושה הכל עם סבלנות והיא לדעתי נהנית ממשהיא עושה.

השעתיים איתה זה כמו לעבור לעולם החלומות הרטובים של גבר .

בר תודה לך על הכל אני אשוב אליך במהרה כי את מיוחדת ומקסימה בכל הרמות.Tongue

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”