כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 25 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

241
בוקר טוב חברים יקרים

אני חבר חדש כאן באתר ונהנה מכל רגע ורגע .רואה לנכון לתת את ההתייחסות שלי לדבריו של החבר ZIVAGO לגבי רשמיו לפגישה עם ניקי.

1.כבר בשיחתי הטלפונית עם ניקי התקבל אצלי הרושם שאני מדבר עם בחורה משכילה בעלת עומק ומאוד כנה ואמיתית . ניהלנו שיחה של מעל שעה וחצי באוירה חברית ונינוחה תוך הבעת עניין בכל נושא שבעולם ובין היתר גם שיחה על מהות הפגישה ותיאום ציפיות הדדי מהמפגש.

2. ניקי נמצאת במיקום מעולה בלב תל אביב ממש מטרים ספורים מביתה נימצא חניון כך שאין בעיה נגישות אליה . דירתה נימצאת בעורפו של בניין דבר המקנה דיסקרטיות מרבית . הדירה מרוהטת בטוב טעם איכותי ויוקרתי

3. ניקי קיבלה אותי בחמימות רבה והציעה לשתות משהוא חם/קר . החלנו בשיחה על חיי היום יום על מנת לשחרר לגמרי את האוירה ולהקנות למפגש אופי של מפגש אינטימי חם ואוהב בין שני בני זוג .

4. לאחר שיחה של מספר דקות לא רב (וזאת על מנת להפיק הנאה מרבית מהמפגש האינטימי בנינו) שמנו פעמנו לכיוון חדר המקלחת על מנת לבצע מקלחת מענגת ומשותפת . במהלך המקלחת כבר התחלתי להרגיש את המקצועניות הרבה שיש לניקי בעינוג אדיר כאשר עברה במקצועניות רבה תוך הקפדה לא לפספס אף סנטימטר מגופי ולהעניק לי מקלחת חלומית שלא תשכך לעולם. לאחר המקלחת נכנסו למיטה והתברר לי שהמקצוענות של ניקי היא כמו יין משתבחת מרגע לרגע ויכולת ההענקה של ניקי היא בלתי פוסקת . ניקי מבצעת גרון עמוק בצורה המושלמת ביותר ויש ביכולתה לקבל גם כלים גדולים .החוויה האנאלית שלי עם ניקי דבר מדהים במיוחד שלא זכיתי לחוות כמתו בעבר. לא רק שהיא לא מתלוננת היא מאוד מאוד נהנת מעצם הסקס האנאלי איתה. ניקי לא מתעייפת כלל מסקס ויתרה מזאת אפילו מאוד נהנת מעצם החוויה . ניסינו מגוון רחב של תנוחות ואביזרים אבל מעל הכל החוויה של הסקס עם ניקי על הנדנדה החדשה היא חוויה חובה ובלתי נשכחת

דבר חשוב מאוד שאני רואה לנכון לציין ושנאמר לי המפורשות מניקי שלא לכל אחד יש לה את ההתחברות והזרימה שקרתה בננו וזה תלוי הרבה מאוד במראה בניקיון של האדם ובכימיה הבין אישית שנרקמת לפני ובמהלך הפגישה.

5. לעניין המראה למרות שמראה זה עניין מאוד אישי אני יכול להעיד שניקי ניראת מדהימה וסקסית בטירוף רזה במידה ובעלת חזה שובב ומגרה מאוד עם פיטמות מדהימות שלא נותנת לך לסיר מהן את עינייך . ניקי בעלת מבנה אגן צר דבר המקרה חוויה אדירה וכיפית בזמן החדירה אליה . בעיני ניקי היא יצירת האישה המושלמת .

ניקי המשיכי להיות מי שאת ואל תתפשרי על האיכות שאת מעניקה . המחיר שאת גובה בעיני הוא במידה המדויקת ביחס לרמת הפינוק החלומית שאת מעניקה...

אני בטוח שאוהבי האיכות שבננו לבטח יחזרו אלייך פעמיי רבות.

אני כבר מתגעגע למפגש הבא שלנו...

תודה רבה לך ניקי על בילוי מדהים ובלתי נישכח...HeartHeartHeart

ניקיטה - ללא גבולות

242

הייתי עם ניקי פעם ראשונה לפני מספר ימים.
הרושם הוא ששליטה / בדסמ זה אכן אהבת חייה וזה נמצא בתוכה.
בו בזמן כנועות הם לרוב נימפומניות לא קטנות שאוהבות סקס מגווון ואגרסיבי גם אם הוא לא בדסמ.

דירה יפה, אלמנטים בדסמים רבים בחדר המשחקים, יש פוטנציאל להרבה מפגשים.

וכן דיברנו לא מעט והיא שירתה אותי כפי שמצופה.מוחא כפייה
לא יודע אם ניקי נהנתה מהמפגש אבל זה לא תמיד צריך נושא לדיון.שאלה

אני חושב שהדרך שניקי פועלת ושומרת על עצמה מאוד טובה ולהפוך ליותר "מקצוענית"
לא בטוח שיהיה הדבר הטוב ביותר עבורה.

נשיקות ופליקים בטוסיק לניקי...קריצה

ניקיטה - ללא גבולות

244
שלום לכולם הייתי אצל ניקי אתמול בערב ואבקש לדווח לחברים בפורום

הגעתי לעלמה אחרי תיאום בשעות הערב, הייתה זמינה בטלפון לאורך כל התהליך קבענו בשעה במיקום שלה במרכז ת"א התקשרתי ונכנסתי לבניין בזמן.
התמונות אמיתיות הגוף שלה באמת ניראה כמו שבתמונות רזה מאוד עם מראה נערי ותחת קטן וחצוף, בפנים היא באמת יותר נושקת לאזור גיל ה40 מאשר ה30 אך ניראת טוב לטעמי.

אחרי שיחה קצרה הבקשיש החליף ידיים, ועברנו לחדר ביצועים, החדר מאובזר מכל טוב למי שאוהב חוויות שליטה, מתלבושות פטיש שונות ואביזרים קלים וכבדים, שתי נדנדות ומוט קשירה.

ביקשתי ממנה לשים תחרה שחורה והתחלנו באקט, אחרי חירמונים הדדיים ניקי התחילה במציצה טובה מאוד ועמוקה, תוך כדי ביקשתי ממנה להכניס אותו עד הסוף וניקי ביצעה מיידית עד הגאג ריפלקס שלה נכנס לפועל ונזל לה רוק מהצדדים של הפה וכל זה מספר פעמים כשאני עוזר לתהליך עם היד שלי על הראש שלה, גם שיחקתי קצת עם הזין שלי על הפנים שלה והוצאתי אותו מהלחיים שלה החוצה היה לא רע בכלל -
אחרי זה התחלתי לשחק לה עם הכוס, לניקי הייתה פציעה מעל הדגדגן בעקבות סשן כניראה אגרסיבי עם עגיל שעשתה וביקשה לא לגעת שם אבל אפשר היה להחדיר אצבעות לכוס בחופשיות, אחרי משחק קל היא ניהייה רטובה שם בצורה ממש קיצונית וזה היה מחרמן מאוד ליראות, לא יכולתי להתאפק ודחפתי אצבע גם לכניסת הספקים במקביל וכך עשיתי לה פינגר פאקינד מספר דקות, לאחר מכן נתתי לה ללקק את האצבעות שלי מה שהיא עשתה בהנה מרובה - רוצה לציין בנקודה הזאת שניקי לפני סשן עושה נקיון יסודי לכניסת הספקים עם חוקן וריח הגוף שלה הוא מאוד מתוק ונעים להבדיל מבנות עובדות אחרות כאן בפורום שיצא לי להתקל בהן בסיטואציות דומות.

אחרי כל זה שמנו גומי על מר בחור והתחלנו ברכיבה ניקי מאוד קטנה הכוס שלה הוא צר נעים וחם, מעבר לזה היא אקטיבית ויודעת לזוז כמו שצריך, אני מלווה את זה בסטירות קלות בשדיים שלה, אחרי שרכבה עלי מספר דקות, עברנו לדוגי כאשר אני חודר לכניסת הספקים, גם כאן הכניסה הייתה מאוד נעימה וחור התחת של ניקי מאוד צר ומזמין, ככה אני מזיין אותה מספר דקות עם משיכות קלות בשיער והצלפות באחוריים.

אחרי שהתעייפתי מהתנוחה ביקשתי לעבור עמידה כאשר ניקי מוצצת לי על המיטה, גם כאן ניקי זורמה שוב עם מציצה עמוקה ורטובה, הכניסה את מר בחור עד הסוף והכניסה את הביצים שלה לפה, מצצה לי כאשר אני עומד - כשהרגשתי שאני מתקרב לג'ומנג'י, שוב ביקשתי ממנה להכניס אותו עד הסוף וגמרתי לה בפהגרון עם שיר מזמור.

לסיכום החויוה הייתה בהחלט איכותית לא זולה אבל הרגשתי תמורה לאגרה כמו שחברים כאן אומרים בהחלט לא לכל כיס אבל למי שחשקה נפשו להגשים פנטזיה גם אם זה בקטנה כמוני בלי יותר מידי שוטים ועקרבים.

חשוב לי רק לציין משיחה עם הגברת שחשוב לה לקבל יחס מכבד ולא משפיל בשביל שהיא תוכל להרגיש בנוח ולדעת שהיא בטוחה בלעשות את מה שהיא עושה בחדר המיטות, בשביל שהיא תוכל לדעת שאתם יודעים לשים גבולות ובאתם להנות ולא להתעלל בבחורה ממקום סדיסטי.

שתיהיה שבת שלום לכולם :)

ניקיטה - ללא גבולות

247
[QUOTE=ALEX_36]אדון נכבד אתה רואה שזאת לא רק דעתי עובדה שגם 2 דעות של אשים אחרים שהיו עם ניקי אמרו בדיוק אותם דברים ..

אז בבקשה לפני שאתה אומר דברים חסרי שחר בבקשה בדוק את המקורות שלך...

[/QUOTE]

זה נכון אתה לא יחצן.
אני יודע את זה ואני מקווה שלפני שחברים מוציאים דברים מהפה צריך לדעת לעמוד מאחורי המילים שמוציאים...

administrator2013-01-05 17:26:34
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

ניקיטה - ללא גבולות

248
[QUOTE=administrator]

[QUOTE=ALEX_36]אדון נכבד אתה רואה שזאת לא רק דעתי עובדה שגם 2 דעות של אשים אחרים שהיו עם ניקי אמרו בדיוק אותם דברים ..

[/QUOTE]

זה נכון אתה לא יחצן.
אני יודע את זה ואני מקווה שלפני שחברים מוציאים דברים מהפה צריך לדעת לעמוד מאחורי המילים שמוציאים...

[/QUOTE]
לצערי בהשראה של קשקשתא הנכבד קיימת רדיפת של כול מדווחים מרוצים כיחצנים. הנוראה מכול רדיפת לומברוזו שמעולם לא אמר חצי מילה שהוא לא מאמין בלב שלם.
אני כלקוח קבוע של אחיות מזמן הפסקתי לכתוב כי כבר ברור מה יהיה התגובות.
ומגוחך שבדיוק אלה שטוענים על יקרונות דמוקרטיה הם הסותמי פיות הראשיים של הפורום.
פטיש חשמלי וחולה כוס היו מדווחים מעולים והצליחו לגרש אותם.
רק אגו ולא יעקרונות מובילים את רדיפת יחצנים כביכול.
ועכשיו כמובן אשמע את מקהילה בשירים על הצביעות שלי.

ניקיטה - ללא גבולות

249
[QUOTE=סופר לה טיב]כאשר סיימתי לקרוא את הדווח של ALEX_36, והבחנתי שזו ההודעה הראשונה שלו בפורום, וכמובן הדווח הראשון, היה ברור לי שזו שאלה של זמן (קצר ביותר) עד שהוא יוכתר בתואר יחצ"ן.

[/QUOTE]
הבעיה שיש ALEX 36 ויש ALEX_36
ההודעה של ALEX 36 נכתבה מפי הגבורה עצמה וניתן לזהות זאת על פי סגנון
הכתיבה של ניקי בדף ה"בלוג-סיפורי חוויות אישיות".
ההודעה של ALEX_36 (זאת שאליה מתייחס האדמין) ושמופיעה לאחר מכן ניכר שנכתבה ע"י משתמש אחר.

אוסקר ווילד2013-01-06 11:34:03
בגמילה

ניקיטה - ללא גבולות

250
אני לא מבין.
אדמין, מצד אחד אתה מאשר שהוא לא יחצן ומצד שני משעה אותו מהפורום? מבולבל
[QUOTE=administrator]

[/QUOTE]

זה נכון אתה לא יחצן.

[/QUOTE]

פרופיל: ALEX_36סטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:ALEX_36
קבוצה:משתמש שהושעה מהפורום על
ידי ההנהלה !!!! משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!!

gunner2013-01-06 14:44:16
I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”