אני חבר חדש כאן באתר ונהנה מכל רגע ורגע .רואה לנכון לתת את ההתייחסות שלי לדבריו של החבר ZIVAGO לגבי רשמיו לפגישה עם ניקי.
1.כבר בשיחתי הטלפונית עם ניקי התקבל אצלי הרושם שאני מדבר עם בחורה משכילה בעלת עומק ומאוד כנה ואמיתית . ניהלנו שיחה של מעל שעה וחצי באוירה חברית ונינוחה תוך הבעת עניין בכל נושא שבעולם ובין היתר גם שיחה על מהות הפגישה ותיאום ציפיות הדדי מהמפגש.
2. ניקי נמצאת במיקום מעולה בלב תל אביב ממש מטרים ספורים מביתה נימצא חניון כך שאין בעיה נגישות אליה . דירתה נימצאת בעורפו של בניין דבר המקנה דיסקרטיות מרבית . הדירה מרוהטת בטוב טעם איכותי ויוקרתי
3. ניקי קיבלה אותי בחמימות רבה והציעה לשתות משהוא חם/קר . החלנו בשיחה על חיי היום יום על מנת לשחרר לגמרי את האוירה ולהקנות למפגש אופי של מפגש אינטימי חם ואוהב בין שני בני זוג .
4. לאחר שיחה של מספר דקות לא רב (וזאת על מנת להפיק הנאה מרבית מהמפגש האינטימי בנינו) שמנו פעמנו לכיוון חדר המקלחת על מנת לבצע מקלחת מענגת ומשותפת . במהלך המקלחת כבר התחלתי להרגיש את המקצועניות הרבה שיש לניקי בעינוג אדיר כאשר עברה במקצועניות רבה תוך הקפדה לא לפספס אף סנטימטר מגופי ולהעניק לי מקלחת חלומית שלא תשכך לעולם. לאחר המקלחת נכנסו למיטה והתברר לי שהמקצוענות של ניקי היא כמו יין משתבחת מרגע לרגע ויכולת ההענקה של ניקי היא בלתי פוסקת . ניקי מבצעת גרון עמוק בצורה המושלמת ביותר ויש ביכולתה לקבל גם כלים גדולים .החוויה האנאלית שלי עם ניקי דבר מדהים במיוחד שלא זכיתי לחוות כמתו בעבר. לא רק שהיא לא מתלוננת היא מאוד מאוד נהנת מעצם הסקס האנאלי איתה. ניקי לא מתעייפת כלל מסקס ויתרה מזאת אפילו מאוד נהנת מעצם החוויה . ניסינו מגוון רחב של תנוחות ואביזרים אבל מעל הכל החוויה של הסקס עם ניקי על הנדנדה החדשה היא חוויה חובה ובלתי נשכחת
דבר חשוב מאוד שאני רואה לנכון לציין ושנאמר לי המפורשות מניקי שלא לכל אחד יש לה את ההתחברות והזרימה שקרתה בננו וזה תלוי הרבה מאוד במראה בניקיון של האדם ובכימיה הבין אישית שנרקמת לפני ובמהלך הפגישה.
5. לעניין המראה למרות שמראה זה עניין מאוד אישי אני יכול להעיד שניקי ניראת מדהימה וסקסית בטירוף רזה במידה ובעלת חזה שובב ומגרה מאוד עם פיטמות מדהימות שלא נותנת לך לסיר מהן את עינייך . ניקי בעלת מבנה אגן צר דבר המקרה חוויה אדירה וכיפית בזמן החדירה אליה . בעיני ניקי היא יצירת האישה המושלמת .
ניקי המשיכי להיות מי שאת ואל תתפשרי על האיכות שאת מעניקה . המחיר שאת גובה בעיני הוא במידה המדויקת ביחס לרמת הפינוק החלומית שאת מעניקה...
אני בטוח שאוהבי האיכות שבננו לבטח יחזרו אלייך פעמיי רבות.
אני כבר מתגעגע למפגש הבא שלנו...
תודה רבה לך ניקי על בילוי מדהים ובלתי נישכח...