כחובב מסאג'ים + אקסטרות מושבע, קראתי כאן על ג'וליה מדיזינגוף 184 והחלטתי שחובה עליי לגשת ולראות הכצעקתה

נדלקתי על האופציה של גמירה בפה (עבר הרבה זמן), וידאתי שהיא עובדת (לא נתנו לי לקבוע תור) וזרמתי.
למי שלא מכיר (כמוני עד עכשיו) יש חניון במרחק הליכה על ארלוזרוב, בין דיזינגוף לבן יהודה (25 שח, יכל לחסוך לי חצי שעה של סיבובים)

המקום מבחינתי די דיסקרטי - הכניסה מאחור ואפשר להמתין בחדר מרווח או מאחור בנישה שבין הבניינים.
כשהגעתי ג'וליה הייתה עסוקה המתנתי כ20 דק, כשהיא באה לקרוא לי הופתעתי לרעה...
איך לומר בעדינות חבר'ה היא לא יפה בלשון המעטה! (אני לא מומחה אבל נראה לי שהיא עברה יותר מדי ניתוחים).
נכנסנו לחדר (די ספרטני אך נקי), מאוד נחמדה, התקלחתי ונשכבתי על הבטן.
מסג' טוב, אפילו טוב מאוד, קצת מהיר אך חזק ויסודי.
כשהיא התישבה עליי ערומה כמובן, כדי להמשיך בגב העליון, והרגשתי את הטוסיק העגול והנעים שלה והחריץ,
סף החרמנות שלי התחיל לעלות (והמסג' הפסיק לעניין כדרכו של עולם) רק חסרה לי מאוד מראה שהייתה מאפשרת
לי לצפות במחזה...
כשג'וליה אמרה לי להסתובב רק אז ראיתי מה הפסדתי - איזה כוסית!
טוסיק מדהים, עור חלק, רזה ומחוטבת (אומרת בת 33 - בגוף נראית 20 וקצת) חזה סיליקון שנופח יתר על המידה הקומפקטית שלה לדעתי (נראה קצת כדורי) אבל את הטוסיק כבר הזכרתי?!
מיד וללא שליטה התחלתי לחפור לה עם הלשון בשבלול (כמעט ועשיתי לה אפילו רימינג - כלכך התלהבתי מהמראה האחורי שלה) תוך ליטופים של הגוף המדהים הזה.
בשלב הזה כבר קיבלתי תחושה שיהיה מצב לאורלי אבל...
באחת הפעמים 'שעליתי לנשום', היא החליקה קדימה והתחילה בתנועות החלקה עדינות עם הכוס שלה על הזין הניצב שלי, אין לי מושג מה עוד היא עשתה בשלב זה כי לפני שהספקתי להגיד ג'ק רובינסון...
החיילים החרוצים יתר על המידה שלי הסתערו החוצה מהקנה לחלל האויר - וככה אני נראתי

עזרה לי להתקלח, וטוב שכך כי אם לא אין סיכוי שהייתי מצליח להוריד את השמן הזה מהגב, עוד קצת ליטופים
וקירבה פיזית נעימה אך השיא כבר היה מאחורינו.
אפילוג
התלבשנו ונפרדו כידידים, נשיקת פרידה,טיפ והבטחה מצידי לחזור.
מודה לכם יקיריי על ההמלצה, נהנהתי מאוד, קיבלתי זמן מלא, יחס אישי, מסג' מפנק ואחלה HAPPYEND