כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 13 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

121

רותי ואני, מחזה בשלוש מערכות

מערכה ראשונה - בסלון

פגשתי את רותי לאחר התכתבות ארוכה ואירוטית בפרטי.

רותי בת 47, נאה, אך בהחלט נראית כפי גילה. גובה ממוצע, שיער ארוך מתולתל ג'ינג'י, עיניים כחולות, עמוקות, שלובשות גוון קצת מוטרף במהלך הסקס. חזה בינוני-גדול, פטמות מזדקרות כדובדבן נעימות למגע, בטן מעט גדולה, ירכיים רזות, רגליים יפות וחלקות, תחת נאה מאד.

ישבנו בסלון והמשכנו את הדסקוסים מהפרטי. לגמנו יין לבן מתקתק, רותי עישנה בשרשרת.

סיגריה ראשונה – אנחנו במרחק מטר, שיחה קולחת

סיגריה שניה – מרחק 40 ס"מ, ליטופים הדדיים אקראיים

סיגריה שלישית – השיחה נקטעת בנשיקות צרפתיות הולכות ומעמיקות

סיגריה רביעית – אני בעמידה, רותי בישיבה, ידיה המיומנות מוצאות את שמוליק הזקוף מתוך התחתונים, והוא מוצא את דרכו לפיה. הכיף מתחיל.

(במחזה הזה, כמו אצל צ'כוב, אקדח שמופיע במערכה הראשונה יירה עד סוף המערכה השלישית)

מערכה שניה – במיטה של רותי

תפאורה: מיטה זוגית סטנדרטית, המזרון מצופה בניילון המקורי שלו (מסיבות שברורות לכל מי שפגש ברותי) ועליו סדין נקי.

רותי לוקחת פיקוד. מתחילה במציצה ארוכה, חשופה ועמוקה. יורדת לביצים, עולה למעלה. מתחרמנת וגונחת. עיניה נדלקות באש תאווה, בורקות מבין התלתלים. אצבעותיה מוצאות דרכן לפי הטבעת שלי, מעמיקות משם עד הפרוסטטה, אני מקבל פינוק אוראלי עם מסז' ערמונית כמו שצריך לראשונה בחיי. התחושה מדהימה, אך בקושי התאפקתי מלגמור.

אנחנו מתחלפים ואני יורד לשבלול. נקי, ריחני, מגולח למשעי. רותי מתחרמנת ומבקשת עזרה עם האצבעות. האצבעות חודרות מחפשות ומוצאות את נקודת ה-G, ויוצאות במחול עליה. האנחות מתחלפות בגניחות, ואלה מתחלפות בשאגות, "תוציא את היד" היא פוקדת, ואז זה מגיע– רותי עולה על גדותיה, גופה רועד, ירכיה רוטטות, צועקת, וכן! משפריצה. כחצי כוס של מיצי תאווה נשפכים על היד שלי, על הירכיים, על המזרון. אני מכניס את האצבעות חזרה למאורה, מגרה את הנקודה, יוצא ונכנס חליפות, ורותי מצידה מרעידה את הרחוב כולו בסדרת אורגזמות רעשניות, מלוות בהשפרצות חוזרות.

אני לובש חליפת גומי ויוצא למסע מרתק בין נקביה של רותי המקבלים אותי בחיבוק הדוק של שמחה. זוכה למסיונרי תאוותני המתובל בנשיקות צרפתיות עמוקות, דוגי נהדר, וכשהיא לוחשת בעדינות נשית אופיינית – "תכניס לי אותו לתחת" אני חודר לתחת הנהדר שלה ומשפריץ לתוך הקונדום.

המסך נסגר, השחקנים הולכים להתקלח בצינור המקלחת הידוע ללא ראש ונפגשים שוב בסלון ללגימת יין וסיגריה.

מערכה שלישית – שטפונות בדרום

אני על הבטן. רגליים פסוקות, רותי צוללת בין עכוזיי ברימינג לוהט ממושך ומטריף. לשונה רוטטת על פי הטבעת, יורדת לאשכים, עולה לפי הטבעת וחודרת לתוכו. אני מרחף, ממלמל דברים לא ברורים, לאחר זמן רב ידה מחליקה מתחת לגופי וחופנת, לשמחתי הרבה, את הזין שלי. אני מזיין את כף היד תוך שלשונה חודרת לעכוזי מאחור. היא הופכת אותי ועוברת למציצה עמוקה. אני מציץ על רותי ורואה אשה בטירוף. היא מוצצת בכוח, נוהמת, פיה וידיה עולים ויורדים על הזין, עיניה פעורות לרווחה ודולקות כמו עיני חיה טורפת. זורקת עלי קונדום בעטיפה. אני לובש והיא בולעת אותי לתוך גופה. אני חודר בכוח והיא מחזירה בקונטרות. רוכבת עלי, גומרת ומשפריצה. רוכב עליה, והיא בשלה – גומרת ומשפריצה. אני חודר אליה בדוגי בכל הכוח, היא שואגת, מגביר קצב ומעודד אותה בספנקים על התחת, היא שואגת וגומרת, משפריצה לי על שק האשכים. בגירוי הזה כבר לא עמדתי ומילאתי את הקונדום בחומר גנטי משובח.

אני מותש, המיטה ספוגה נוזלים, אבל לרותי לא נגמר המיץ – היא זקוקה לעוד. האצבעות חוזרות לעבודה ובהמשך מצטרף דילדו מעוקל ונוקשה שלוחץ לרותי על כל הכפתורים הנכונים. רותי גומרת פעמים רבות עד שהיא מסופקת.

אנו קמים מהמיטה שנראית כאילו עברה צונמי.

אפילוג

הייתי אצל רותי ארבע שעות והלכתי כי הייתי חייב. הייתי נשאר ברצון לסיבוב נוסף.

ההרגשה שרותי נותנת היא של ביקור אצל מאהבת ולא אצל מקצוענית. הכסף לא הוזכר ואני כמעט שכחתי לשלם.

רותי מאד ליברלית, עושה כמעט הכל, וברצון, ונהנית באמת מהמפגשים.

יש חסרונות –

· רותי איננה צעירה ואיננה כוסית.

· צריך לעבוד קשה. רותי מפנקת אבל גם דורשת פינוק.

· סיגריות – אינני מעשן והפריע לי טעם הסיגריות בפה שלה.

· לא מסכימה לגמירה בפה.

לטעמי החוויה ייחודית, מספקת ושווה את המאמץ והתשלום. אני אחזור ללא ספק.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

123

חווית מסע מהפרק הלאומי של רותי

אזהרה למטייל: רותי המהממת היא תווי נוף פראי למדי ומיוחד
במינו. בהחלט
מסלול
מאתגר שמי שחושב שהוא יכול לחלוף על פניו בלנד קרוזר4
X4 ללא מאמץ רצוי שיחפש לעצמו כביש חלק כי הוא עלול לחטוף פנצ'ר רציני בגלגל ולדפוק לעצמו את מוט ההילוכים. לכל השייחים
הסעודים שבינכם, כדאי לכם למצוא לכם
כביש בינעירוני חלק בשביל לדפוק "פוזות לחברה" כי רותי היא סוג
של הר געש
שאפשר
לטפס עליו רק בעזרת חבלים ויתדות כך שתרגיש כל סנטימטר בדרך למעלה
. חומר לחירניקים וחובבי טפוס אתגרי. גברים אמיתיים היכולים
לשלב רגש, יכולת מילולית, ועוצמה. הבונוס הגדול הוא שאחרי כל המאמץ הזה וכשמגיעים
לבסוף לפסגה מגלים חוויה ייחודית. כל
החושים פועלים אצלה בזמן האביונה
: רועדת
וצורחת מכל הלב , ולבסוף מתפרץ לו חתיכת גייזר אנושי. והכל אוטנטי
- בקרתי פארק הילוסטון ובהחלט יש מה להשוות.

שלא תחשבו שהיה קל. הערב התחיל בשיחה לבבית למדי בתוספת
של יין לבן מחבל
REHOJA שבספרד. טעים.
רותי בהחלט אשת שיחה
מעניינת בעלת ידע ואינטליגנציה רגשית גבוהה למדי. לאחר כשעה המשכנו לחדר המיטות. רותי הייתה בעניין, אני בהחלט
הייתי בעניין אבל רימינג הקטן
, חייל
נאמן הקופץ לפזצט"א על כל סירה קוצנית שבנמצא מבלי לחשוב פעמיים, החליט
לדפוק שביתה איטלקית כאחרון השקמיסטים דווקא במעמד המחייב ובתנאים ממש טובים . רותי ירדה איתו לדיבור צפוף אך כלום, הוא בשלו, הכריז שהיום הוא לא מתנפח, יצא לו לסייסטה וסגר עניין. פיל לא יכול היה להזיז אותו ממקומו. לבסוף, החלטנו רותי ואני בעצה
אחת
לעזוב אותו במנוחה
ולהשתמש בעזרים טאקטיים בשביל להמשיך את המסע. המשכנו

לקראת סופו, וכשזה נגמר

I
WANTED TO CALL IT A NIGHT

אך רותי לא ותרה, התגלתה במלא אנושיותה, והחלה במסע ליקוקים
ומציצות בכדי
לשכנע
את הקטן לשתף פעולה. לבסוף הוא התרצה, זרק עצם לכיוון שלנו ונאות
לעשות את שלו. בהזדמנות זו , אני מודה
לרותי על שיתוף הפעולה
.

כשהגעתי הביתה הלכתי לישון, ולמחרת תפסתי את הבחור הקטן
לשיח
ה וניסיתי להרביץ בו ציונות בשביל שהמקרה לא יחזור על עצמו אך כל שהיה לו לומר הוא "אני רק יורה;אתה זה המספק לי את התחמושת; לך פנה ליצרן טמבל. עשיתי כדבריו ולהלן הממצאים:1. אין להשתמש במפתח של חביתוש ללא אישור של רגע ודודלי. 2. רצוי לקרא את מפרט התרופות שלך ובמיוחד את הקטע המציין אין לשתות יין בזמן הטיפול. בקיצור הקטן חזר לתפקד כמו פנתר הרים סודאני והחיים שלי שוב טובים אך למדתי בדרך הקשה שאני לא יכול לעשות יותר מדי שאנטז בין התאוות שלי. סקס הוא סקס ושתיה היא שתיה.

נו טוב, נסתגל גם לזה, העיקר הבריאות

127

ביקרתי אתמול אצל רותי . זו היתה אחת החוויות הטובות ביותר שהיו לי.

רותי פשוט יודעת את כל מסתרי הסקס והעונג. מציצה כזו לא חוויתי מעולם. מומלץ

נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

129

לפני מספר שבועות ביקרתי את רותי. קראתי את הדיווחים של חברי הפורום היקרים ואת הסיפורים שרותי פרסמה והבנתי שמדובר בתופעת טבע, חוויה שכל גבר באשר הוא חייב לעצמו.

שיחת הטלפון בה קבענו את הפגישה רמזה על הבאות, אני הייתי מעט נבוך ורותי שחררה את האווירה בקלילות, המליצה על גילוח יסודי ורמזה שיהיה כדאי.... מה אגיד לכם ידידי, רצתי למקלחת והרחבתי את גבולות הגזרה, מה שהתברר למחרת כצעד משתלם ביותר.

שלוש שעות של סקס מטורף בהם גמרתי פעמיים ורותי גמרה וגמרה גונחת ושואגת עד שהייתי בטוח שעוברי אורח ברחוב בוודאי שומעים . אח"כ התרחצנו (עם הצינור המפורסם....) התלבשתי, הסדרתי את העניינים הפיננסיים והתארגנתי ללכת. תוך כדי נשיקת פרידה התלהטו היצרים מחדש וחזרנו למיטה להדרן. גמרתי בפעם השלישית !!!!

המציצה הפנומנלית שרותי נתנה לי מצדיקה תאור מפורט יותר: בלי מילים רותי קלטה מיד את הפטיש שלי להסתכל על חבריקו בזמן שהוא זוכה לטיפול אוראלי, אספה את שערה שלא יסתיר, דחפה כרית מתחת לראשי (שיהיה נוח) ונתנה לי את הסרט של החיים , לשונה מלטפת את הזין במומחיות ואז הוא נעלם באיטיות בפיה החם והרטוב, עיניה מסתכלות עלי במבט של אושר מהול בטירוף, שדיה הכבדים מלטפים את אשכי ואצבעה חודרת עמוק עמוק לעיסוי פרוסטטה. אח"כ היא מחייכת חיוך ממזרי יורדת לליקוק ביצים ומשם דרומה ודרומה ודרומה, ידה מזיינת את חבריקו עד שאני משפריץץץץץץץץץ – חברים, ליגת על .

ציונים: חברים, רותי ממוקמת מחוץ לסקאלות המקובלות. רק אומר שלא מדובר בתופעת טבע אלא במגוון תופעות, הכוס שלה – הר געש מתפרץ, ההשפרצות – צונמי, הזיון – רעידת אדמה וכל כולה – הוריקן במיטה. מי שהיה, יודע בדיוק על מה אני מדבר ומי שלא היה – שירוץ.

הדיווח הזה לא יהיה מושלם אם יכלול רק תאורי מציצות וזיונים, בין לבין מצאתי ברותי גם אשת שיחה נעימה ומרתקת.

רותי – אני אחזור בקרוב

Moonlight2010-1-11 7:4:4
יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם!!!

130

שבוע טוב, שבוע נפלא

שבוע של חום והמון אהבה

אך מכיוון שאנחנו באתר של סקס נמצאים

שיהיה גם שבוע עם המון זיונים

שבוע של התחלות ושבוע של גמירות

וכן, בהחלט גם שבוע של השפרצות

אבל הכי חשוב והכי קובע