כ נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה - דף 21 - סקס אדיר

נימפומנית מבוגרת מפתח תקווה

201
[QUOTE=הדוד פיליפ]השבוע ביקרתי את איריס, אכן התיאורים די מדוייקים לגבי שכונת המצוקה בה היא פועלת. לסיכום תמורה הולמת מאוד בעד 200 ₪ אבל לא מציאה בכלל. נראית רע מאוד, שתלטנית רוצה שירדו לה הרבה וביננו לא בשביל זה באנו. דווקא הקפידה על הלבשת חליפה והופ לאחר 5 דקות הציעה את החור של התחת, וזה ההבדל הגדול בין אשה לבין פנינה שכידוע פנינה אפשר להשחיל משני הכוונים.

הציפיות שלי היו ברצפה ולכן לא התאכזבתי. לאחר סבוב ראשון מקלחת כפולה שלי ושלה והופ החלה בעבודת שפתיים ארוכה שלאחריה נקנוק כשאני על הגב והיא מעלי מפנה לי את האחוריים. לאחר רבע שעה באה גמירה נוספת מקלחת והבייתה. סה"כ היה טוב. מציצות ארוכות וחשופות מקלחות בק דור גמירה כפולה שעת עבודה והכל תמורת 200 .

מי שחובב דודות יכול להינות מי שמחפש כוסיות שימשיך הלאה[/QUOTE]

פעם ראשונה שלי אצלה והתיאור כאן הוא מדויק. נקודת המוצא שאתה בא לעבוד אצלה..חיוך

רוצה שילקקו לה בלי הפסקה, כבר אחרי המקלחת היא ממתינה עם רגלים מפושקות ..

מומלצת ללקקנים.
choose life

204
הייתי אצלה לפני זמן מה. התקשרתי אליה כשהייתי למטה ואמרה לי לאן לעלות. כשנכנסתי היא הופתעה ואמרה שהיא חשבה שזה יהיה מישהו אחר. אני נכנסתי ושילמתי 150 ש"ח והיא אמרה "טוב צריך לעשות את זה מהר כי יש לי לקוח שמחכה לי למטה, לא נעים". אני בעצמי לא היה לי הרבה זמן להיות שם אז זרמתי עם זה.
הורדתי בגדים ונשכבתי על המיטה, כשהגברת עדיין לבושה בסוג של שמלת לילה (או איך שתקראו לזה). רציתי להגיש לה לשים קונדום לפני האורלי כי אני מפחד להידבק במשהו, והיא פשוט דחפה אותו לפה החם והרטוב שלה והתחילה למצוץ. בשלב הזה כבר לא היה לי כוח להעיר לה לגבי הקונדום (מה שגרם לי מצפון אחר כך) אבל נהניתי מהמציצה החשופה.
אני טיפה רגיש, אז מציצה מהירה וחשופה לאורך 3 דקות ואני כבר על דף גמירה... אז עצרתי אותה וביקשתי לעבור לזיון.
היא שמה לי קונדם ומכוונת אותי לקום והעמידה אותי בצד של המיטה, ואז הרימה את השמלה, בלי תחתונים, ורכנה על המיטה כשהרגליים שלה עדיין על הרצפה ואומרת לי "תכניס לי לתוסיק".
למה לא Tongue
היה קשה להכניס בהתחלה, ונסיתי לדחוף וזה היה צר מדי... אז היא התחילה להיות אגרסיבית ואמרה "יאללה, תכניס לי!"... אז הצמדתי את האגן שלי אלה בכוח וזה נכנס.. והיא צעקה "אוי" תוך כדי שזה נכנס...
כמה דקות של פמפומים בתוסיק שלה, שהיה יחסית צר להפתעתי, וגמרתי חזק עמוק בפנים.

שורה התחתונה: אני מאוד נהניתי, והיא הייתה נחמדה, אבל למרות השירות הזול (במיוחד עבור אנאלי) אני יותר בקטע של בנות צעירות, אז אני כנראה לא אחזור.
בכל אופן, היה שווה ביקור חד פעמי.

תודה לאותו אחד שמסר לי את המספר!

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

205
שלום לכולם, סיכום ביקור (מי זוכר את המספר) אצל איריס שמגדירה מחדש את המושג נימפומניות מבחינתי.
כרגיל, השבוע הייתי בדרך חזרה הביתה מאימון מתיש במיוחד שהתארך מעבר לצפוי, בדרך אני פתאום מקבל איתות מצוקה מהחבר הנאמן ומרגיש את בוהן שמאל גוללת באופן אוטומטית את אנשי הקשר (כנראה שבין הבוהן והבולבול שלי עובר עצב מיוחד שגורם לי לחייג לאיריס בזמן הצורך...). כמו תמיד תוך 10 דקות אני מוצא את עצמי מול דלת דירתה של הנימפומנית מפתח תקווה. מקיש בדלת שנפתחת לאיטה ומאחוריה מציצה (....) איריס ומקבלת אותי בבייבי דול שחור חושפני ומגרה, לא היה צריך יותר מידי (לדעתי עברו 2 שניות) כדי להשעין את איריס עם הפנים אל הקיר שליד דלת הכניסה ואת הלשון שלי לתוך החור החם והנוטף של העלמה כשהאצבעות מפנקות את חור התחת שלה. אחרי 5 דקות כאלו אנחנו עוברים להתחרמן תחת המים במקלחת ומשם אל חדר השינה, והפעם איריס מחליטה להפתיע, היא משכיבה אותי על הגב, מכסה לי את העיניים עם צעיף שהיה לה בתיק - אני מבין את הרמז, מפשק רגליים ושוקע בחלומות. איריס מצידה מכניסה את החבר לתוך פיה ומוצצת ומלקקת אותו כאילו היא באחת הגלידריות האלו במילאנו (למי שמכיר יש להם גלידה בגביע בגובה 30 ס"מ שאי אפשר להפסיק ללקק..) ככה זה נמשך לדעתי 20 דקות ואיריס לא מרפה ולא מתעייפת לרגע, כל זה מבלי לשכוח את הענבים שזכו לליקוקים שלא יישכחו עוד הרבה זמן. בשלב כלשהו אני מרגיש שאני עומג להתפוצץ, מתוך נימוס אני מזהיר את איריס אבל היא ממשיכה ומגבירה את הקצב עד שאני מתפוצץ ומזרים לה את סין או ארצות הברית לתוך הגרון. בלעה או לא בלעה ? אין לי מושג ולא אכפת לי. הבטחתי לעצמי שביום שאמות עם חיוך זה יהיה בגלל הזכרונות מהמציצה הזו.
מנוחה קצרה, ושוב מקלחת משותפת, משם לאנאלי פראי כרגיל, סמול טוק, נשיקה והבייתה. באימון שרפתי 1200 קלוריות, אצל איריס עוד 500 קלוריות ופחות כמה סמ"קים של שפיך. איזה דרך לסיים את היום... חלום.
מכור....

207
[QUOTE=kooshkoosh123] שלום לכולם, סיכום ביקור (מי זוכר את המספר) אצל איריס שמגדירה מחדש את המושג נימפומניות מבחינתי.  
כרגיל, השבוע הייתי בדרך חזרה הביתה מאימון מתיש במיוחד שהתארך מעבר לצפוי, בדרך אני פתאום מקבל איתות מצוקה מהחבר הנאמן ומרגיש את בוהן שמאל גוללת באופן אוטומטית את אנשי הקשר (כנראה שבין הבוהן והבולבול שלי עובר עצב מיוחד שגורם לי לחייג לאיריס בזמן הצורך...). כמו תמיד תוך 10 דקות אני מוצא את עצמי מול דלת דירתה של הנימפומנית מפתח תקווה. מקיש בדלת שנפתחת לאיטה ומאחוריה מציצה (....) איריס ומקבלת אותי בבייבי דול שחור חושפני ומגרה, לא היה צריך יותר מידי (לדעתי עברו 2 שניות) כדי להשעין את איריס עם הפנים אל הקיר שליד דלת הכניסה ואת הלשון שלי לתוך החור החם והנוטף של העלמה כשהאצבעות מפנקות את חור התחת שלה. אחרי 5 דקות כאלו אנחנו עוברים להתחרמן תחת המים במקלחת ומשם אל חדר השינה, והפעם איריס מחליטה להפתיע, היא משכיבה אותי על הגב, מכסה לי את העיניים עם צעיף שהיה לה בתיק - אני מבין את הרמז, מפשק רגליים ושוקע בחלומות. איריס מצידה מכניסה את החבר לתוך פיה ומוצצת ומלקקת אותו כאילו היא באחת הגלידריות האלו במילאנו (למי שמכיר יש להם גלידה בגביע בגובה 30 ס"מ שאי אפשר להפסיק ללקק..)  ככה זה נמשך לדעתי 20 דקות ואיריס לא מרפה ולא מתעייפת לרגע, כל זה מבלי לשכוח את הענבים שזכו לליקוקים שלא יישכחו עוד הרבה זמן. בשלב כלשהו אני מרגיש שאני עומג להתפוצץ, מתוך נימוס אני מזהיר את איריס אבל היא ממשיכה ומגבירה את הקצב עד שאני מתפוצץ ומזרים לה את סין או ארצות הברית לתוך הגרון. בלעה או לא בלעה ? אין לי מושג ולא אכפת לי. הבטחתי לעצמי שביום שאמות עם חיוך זה יהיה בגלל הזכרונות מהמציצה הזו. 
מנוחה קצרה, ושוב מקלחת משותפת, משם לאנאלי פראי כרגיל, סמול טוק, נשיקה והבייתה. באימון שרפתי 1200 קלוריות, אצל איריס עוד 500 קלוריות ופחות כמה סמ"קים של שפיך. איזה דרך לסיים את היום... חלום.
מכור....
[/QUOTE]

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”