הייתי אצלה לפני זמן מה. התקשרתי אליה כשהייתי למטה ואמרה לי לאן לעלות. כשנכנסתי היא הופתעה ואמרה שהיא חשבה שזה יהיה מישהו אחר. אני נכנסתי ושילמתי 150 ש"ח והיא אמרה "טוב צריך לעשות את זה מהר כי יש לי לקוח שמחכה לי למטה, לא נעים". אני בעצמי לא היה לי הרבה זמן להיות שם אז זרמתי עם זה.
הורדתי בגדים ונשכבתי על המיטה, כשהגברת עדיין לבושה בסוג של שמלת לילה (או איך שתקראו לזה). רציתי להגיש לה לשים קונדום לפני האורלי כי אני מפחד להידבק במשהו, והיא פשוט דחפה אותו לפה החם והרטוב שלה והתחילה למצוץ. בשלב הזה כבר לא היה לי כוח להעיר לה לגבי הקונדום (מה שגרם לי מצפון אחר כך) אבל נהניתי מהמציצה החשופה.
אני טיפה רגיש, אז מציצה מהירה וחשופה לאורך 3 דקות ואני כבר על דף גמירה... אז עצרתי אותה וביקשתי לעבור לזיון.
היא שמה לי קונדם ומכוונת אותי לקום והעמידה אותי בצד של המיטה, ואז הרימה את השמלה, בלי תחתונים, ורכנה על המיטה כשהרגליים שלה עדיין על הרצפה ואומרת לי "תכניס לי לתוסיק".
למה לא

היה קשה להכניס בהתחלה, ונסיתי לדחוף וזה היה צר מדי... אז היא התחילה להיות אגרסיבית ואמרה "יאללה, תכניס לי!"... אז הצמדתי את האגן שלי אלה בכוח וזה נכנס.. והיא צעקה "אוי" תוך כדי שזה נכנס...
כמה דקות של פמפומים בתוסיק שלה, שהיה יחסית צר להפתעתי, וגמרתי חזק עמוק בפנים.
שורה התחתונה: אני מאוד נהניתי, והיא הייתה נחמדה, אבל למרות השירות הזול (במיוחד עבור אנאלי) אני יותר בקטע של בנות צעירות, אז אני כנראה לא אחזור.
בכל אופן, היה שווה ביקור חד פעמי.
תודה לאותו אחד שמסר לי את המספר!