למבקר באופן כללי מסתבר - יקירי, מבינה את התסכול שלך שנובע מחוסר ידיעה למה שלא אענה לך אם קבענו. יש לכך סיבה מוצדקת.
אבל כשנדלק לי סופסוף הפלאפון ובו זמנית נכנסתי לפורום וראיתי את התגובה שלך - כבר לא ממש התחשק לי ליצור קשר כדי להתנצל להסביר ולנסות לפייס אותך.
כלומר, עד כמה קטן צריך להיות כדי ממש להיכנס לפורום סקס ולנסות להכפיש שם של ילדה על סמך שום דבר. על סמך חוסר ידיעה מוחלט.
הייתי כותבת 'לכל השאר' אבל זה פשוט לא נכון כי מדובר בשניים שלושה חבר'ה חסרי חיים גמורים אז... יש לי דבר אחד לכתוב לכם ובזה זה נגמר. צאו לי מהפוסט בבקשה ואל תטרחו להגיב בכלל:
לאחר גלישה מרובה וקריאה בכל חור נידח בפורום הזה, הגעתי למסקנה שאתם, מספר משתמשים מצומצם ונלעג, חושבים שבכך שאתם משלמים כסף אתם קונים בנאדם.
תנו לי להסביר לכם משהו שכנראה לא ברור לכם - אתם משלמים על קניית שירות. לא בנאדם.
הכסף שלכם לא יגרום לי לתת לכם לגמור לי בפה או לנסות אנאלי או לדפוק לכם את המציצה של החיים שלכם ולחייך כשאראה שאתם מרחפים מעונג.
בטח שלא תגובות כושלות ונסיונות עלובים להצחיק או להכפיש שם של בחורה שאתם בכלל לא פגשתם.
מה שיגרום לי להרטב ולהשקיע במפגש סוער ובלתי נשכח עד שלא תוכלו לחכות עד המפגש הבא הוא הנימוס והכבוד שאתם רוכשים לצד השני - כמו כל לקוחותי הקבועים שנמצאים פה באתר אבל לעומתכם יש להם חיים והם לא יורדים לרמות האלה.
לתגובות כמו'גוף מקומט של אישה בת 40' של מר סופרמן... אויש אני אפילו לא אגיב על זה... כאילו... אתה גם לא האחרון שיכול להגיב על משהו (גיי בארון. כן, אני יודעת...)יש לי רק דבר אחד להגיד לך
כל הפוסל במומו פוסל.
רק שבמקרה שלכם מדובר במום מלידה.