כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 6 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

53
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=ליה מורנו]סופרמן - אנחנו צריכים להיפגש. ברצינות. עשה לי טלפון.
[/QUOTE]

תדאגי רק שיהיה לך:

במידה ותרצי להפגש עם קקטוס קוצני,כדאי שתצטיידי ,בחליפת מיוחדת המגנה מפני קוצים קוצניים,ומעצבנים

ועל מנת לא להדקר למטה כדאי גם שתצטיידי במזמרה לחיתוך הקוצים וכל זאת כדי להמנע מפגיעה עתידית לא נעימהצחוק

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

56
[QUOTE=מבקר המדינה]ועוד בנושא הזלזול - עם הגברת תיאמתי פגישה להיום מבעוד מועד. טלפון שעתיים לפני הפגישה המיועדת, קיבלתי את האישור וההכוונה הגיאוגרפית ופילסתי דרכי למקום בשעות העומס על כבישי ת"א.

טלפון נוסף לגברת כאשר הייתי כבר מתחת לביתה כדי לקבל אישור לעלות - אין מענה. שולח הודעה, מנסה שוב לתפוס אותה בטלפון במשך כחצי שעה - נאדה. אפס זמינות, אפס רצינות כלפי הלקוח.

כל אחד שיפרש את זה בדרכו שלו. עם בזבוז הזמן, הדלק והעצבים אני יכול לחיות, אבל אם היו מבריזים לי אחרי דילול שיער הערווה - אז באמת הייתי מתעצבן :)

[/QUOTE]
אז מזל שלא דיללת שם קריצה
אגב היא הורידה את הפיסקה שהיא ביקשה לקצץ שם, לגבי ההברזה זה קרה לי כמה פעמים (לא עם ליה) וזה באמת מעצבן, והבעיה היא שאין לזה פתרון. ברגע שאתה מתקשר והיא אומרת לך לבוא ואז לא עונה מה אפשר לעשות...

57

[QUOTE=סמבטיון]

[QUOTE=ליה מורנו]
" למי שאינו רשום לפורום ניתן ליצור איתי קשר בשביל
שאלות מפגרות במייל [email protected] "
[/QUOTE]

מסקנות :
א. מעכשיו שולחים את שאלותינו המפגרות לא רק בפורום אלא גם במייל הנ"ל
ב. למי יש עודף שאלות מפגרות תשתחרר ושלח אותן למייל הנ"ל
ג. לראשונה בישראל מייל מיוחד המיועד מראש לקבלת שאלות מפגרות

והכי הכי חשוב
ד. סופי איפה אתה לאיפה נעלמת דווקא עכשיו
נתנו לך כתובת לשלוח מיילים והודעות כמה שרק תרצה
זה מייל סופהדרך בשבילך - "שלח כפי יכולתך"

[/QUOTE]

לא נעים להודות אבל לפעמים טועים טעות טעינו

מהציטוט הנ"ל ברור שעפתי על ליה בגלל "שאלות מפגרות" אז זהו אמנם רשמה את זה במקור אבל נראה לי שהתכוונה למשהו אחר למשהו שרק אלו הנמצאים בעניין או בקטע של שליטה שפחות /גבירות אדונים/עבדים מבינים כפי שאמורים להבין ואילו אני הבנתי את דבריה כפשוטם יענו "יאללה אל תשלחו לי שאלות כי ממילא כל השאלות שלכם מפגרות בדיוק כמוכם"

שמחתי לראות שליה תיקנה את הודעת הפתיחה

בשורה תחתונה - ברוכה הבאה מוחא כפייה

בשורה עוד יותר תחתונה - ליה איימה עליי שהיה ולא אתנצל היא תשלח אליי את סופי לשעתיים של זמן איכות (רק הוא ואני בחדר אחד ללא אטמי אוזניים) קריצה

סמבטיון2011-11-25 15:01:49

58
למבקר באופן כללי מסתבר - יקירי, מבינה את התסכול שלך שנובע מחוסר ידיעה למה שלא אענה לך אם קבענו. יש לכך סיבה מוצדקת.
אבל כשנדלק לי סופסוף הפלאפון ובו זמנית נכנסתי לפורום וראיתי את התגובה שלך - כבר לא ממש התחשק לי ליצור קשר כדי להתנצל להסביר ולנסות לפייס אותך.
כלומר, עד כמה קטן צריך להיות כדי ממש להיכנס לפורום סקס ולנסות להכפיש שם של ילדה על סמך שום דבר. על סמך חוסר ידיעה מוחלט.

הייתי כותבת 'לכל השאר' אבל זה פשוט לא נכון כי מדובר בשניים שלושה חבר'ה חסרי חיים גמורים אז... יש לי דבר אחד לכתוב לכם ובזה זה נגמר. צאו לי מהפוסט בבקשה ואל תטרחו להגיב בכלל:

לאחר גלישה מרובה וקריאה בכל חור נידח בפורום הזה, הגעתי למסקנה שאתם, מספר משתמשים מצומצם ונלעג, חושבים שבכך שאתם משלמים כסף אתם קונים בנאדם.
תנו לי להסביר לכם משהו שכנראה לא ברור לכם - אתם משלמים על קניית שירות. לא בנאדם.

הכסף שלכם לא יגרום לי לתת לכם לגמור לי בפה או לנסות אנאלי או לדפוק לכם את המציצה של החיים שלכם ולחייך כשאראה שאתם מרחפים מעונג.

בטח שלא תגובות כושלות ונסיונות עלובים להצחיק או להכפיש שם של בחורה שאתם בכלל לא פגשתם.

מה שיגרום לי להרטב ולהשקיע במפגש סוער ובלתי נשכח עד שלא תוכלו לחכות עד המפגש הבא הוא הנימוס והכבוד שאתם רוכשים לצד השני - כמו כל לקוחותי הקבועים שנמצאים פה באתר אבל לעומתכם יש להם חיים והם לא יורדים לרמות האלה.

כועסלתגובות כמו'גוף מקומט של אישה בת 40' של מר סופרמן... אויש אני אפילו לא אגיב על זה... כאילו... אתה גם לא האחרון שיכול להגיב על משהו (גיי בארון. כן, אני יודעת...)
יש לי רק דבר אחד להגיד לך
כל הפוסל במומו פוסל.
רק שבמקרה שלכם מדובר במום מלידה.
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

59
ליה הנכבדה,

בחיים צריכים לדעת להפריד את המוץ מהבר.
בכל תחום שירותי כל שהוא רצוי לא לפתור הברזה ללקוח כעניין של מה בכך, ולו עבור אותם שלשה חסרי חיים שאולי שוקלים כרגע האם לבקר אותך. הסבר אמיתי ומשכנע יכול לעשות לך נפלאות.

רימינג מעשי2011-11-25 15:45:05

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”