כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 9 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

81

שלום מירב,

תודה שאהבת את השם אך קטונתי , לא סופר אני ולא בן בנו של סופר ולכן אביא דברים בשם אומרם:

האדם מבטא את עצמו במידה זעומה מאד כאשר הוא מדבר בשם עצמו. תנו לו מסווה ויגיד לכם את האמת.

נסיון הוא השם שכל אחד נותן לטעויותיו.

אוסקר (האמיתי)

חומר למחשבה, שבוע טוב ופורה.

19LOLx82009-10-31 23:9:1
בגמילה

83

מירב, עד עכשיו ישבתי וקראתי את כל סיפורייך ומעלליך - השארת אותי מרותק! אפשר להבין את האקשן שאת נותנת כאן לאנשים מנקודת מבטך וסיפור חייך כאישה או כזונה.אני חושב שאת נותנת לנו זווית ראייה איך אנחנו נראים בעצם(הגברים)כלפי המין הנשי(לא משנה אם נשים או זונות הכוונה למין הנשי)איזה בושם אתן אוהבות,את הסקס,את הגישה שלנו הגברים וההתנהגות כמו ההוא עם המגבות אני מבין אותך, זה היה נראה באמת מוגזם ונוראי.למרות שאנחנו משלמים הרבה כסף על שירות טוב גם הצדדים שלנו צריכים להראות טוב לא פחות. לא אומר שאני כזה ממש לא!!! אבל כן נותן חומר למחשבה לכל מני פרזיטים שאולי קוראים כאן איך אנחנו נראים הגברים כשהולכים לכל מני מקומות של מין בתשלום בכל מני סיטואציות שנקראו מהסיפור שלך.את בחורה מוכשרת מחרמנת וחרמנית כל הכבוד לך.מחכה בצפייה גדולה להמשך

נשוי בגיוון.

84
האינטרס הצרוף של נערה עובדת הוא שיהיה לה מספר מירבי של הלקוחות, כך נוהגות הבנות, העובדות, בפורם, זה
ובכך תרוויחי יותר
דרך נכונה להשיג מטרה זו הוא להיחשף. ולומר זו אני ומס' הטלפון שלי הוא כך
ולכן הדיסקרטיות סביב זהותה, לא ברורה
האם במיקרה הזה, הכותבת אינה מעוניינת בתוספת לקוחות?
הרי הכותב, הכותבת, יודע כי הנייר סובל הכל
יקל על פובליצסט לכתוב מן פרוזה כזאת, לשם שעשוע
לכן ככל שהכתיבה תסקרן רבים, זה נשאר עדיין בגדר פרוזה, ספק תעלול, אלא אם כן יוכח כי הכותבת, מדברת מתוך נסיונה המעשי, ולא מתוך דמיונה הפרוע
האם יש מי מהכותבים הקבועים במדור זה, והמקובל עלינו, אשר פגש בך?
אם אומר לך, כי שמי קפטיין נמו, ואני כותב לך, מכתבי זה, בצוללת, ממעמקי האוקינוס, האם, לא תדרשי הוכחות לכך?
הספרות מלאה בכתבים אשר הזדהו בשמות, ותארים שונים ומשונים
, ובעקבותם ספקולציות שונות, מי הכותב, ומה כתב.
וגם כאן זהו ערך ספקולטיבי, להחליט מי הוא הכותב, ועד אשר לא תסופק ההוכחה, יש להתייחס לכתיבה זו כאל פרוזה.
אישית, אני בהחלט בעד כתיבה זו, היא מספקת נופך, וחומר מרענן למדור זה.
אישית, הסיפורים קצרים, ומרתקים, ומעניין לקרוא אותם
ויתרה מכל, העניין שנוצר סביב הכתיבה שלך, מוכיח לי, כי יש לי מה ללמד ממך, בשיווק
מצפה לסיפור הבא, בכליון עניים
חומר למחשבה

85
סטיבי ריי ואהן!! באך!! ארבע העונות!!!

איזה התמצאות במוסיקה וטעם משובח!! כל הכבוד מירב!! לא נתקלתי בבחורה עובדת (ואני לא אומר את זה מתוך זילזול) שהכירה מוסיקה איכותית כמו שציינת..אני לא יכול לפרט אבל אני קצת בתוך עולם המוסיקה ואני במיחד אוהב בלוז...אז שציינת את סטיבי ריי ואהן זה הפתיע אותי מאוד!! לטובה כמובן (:

86

לאחר התכתבות פרטית שבה הציע המשתמש creol לאמת את מירב, התחוור לו שהוא לא שם לב שהיא כבר עברה אימות מנהל (במספר שיחות טלפוניות) מלבד העובדה המוצהרת שעמית יודע בדיוק באיזו נערה עובדת מדובר ! ועוד

• ההנהלה חוזרת ומדגישה כי האימות של מירב הינו ללא רבב וכי כתיבתה הינה אותנטית לחלוטין.

• אנחנו אלו שמונעים ממנה לפרסם פרטי התקשרות מהסיבות שצויינו בתחילת הדיון.

• creol הביע התנצלות בהתכתבות הפרטית שלא "שם לב" לעובדות אלו
    לדעתי האישית מקומה של ההתנצלות צריכה להיות בפומבי בדיוק היכן שהביע את ספקנותו.

לגבי מידת האמינות והמהימנות של ההנהלה, אין לנו ציפיות ממנו כמשתמש חדש ובעיניין זה אם יישאר עמנו, כנראה שהזמן יאמר את דברו כמו שלמדו חברי פורום לא מעטים ההולכים עימנו כברת דרך לא קצרה.

גילעד עם שחר, באשמורת ראשונה עדיין מנומנם משהו.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

87
התחושה הראשונה למקרא חלק מהתגובות, בעיקר אלה שמביעות פליאה לגבי הצרוף " גם זונה וגם ..... ( כאן יבוא רצף של יכולות ותכונות מהכיוון אנטלקטואלי של החיים )"

מזמינה את השאלה: כאילו מה ?

באיזה זכות אנחנו מתפעלים ? למה, מה נהייה ? למה כל הרופאים הם בני אדם משכמם ומעלה? כל הסופרים הם מעוררי השתאות לגבי מבנה אישיותם?
עקומת גאוס חלה על כל קבוצה באשר נגדיר אותה קבוצה ....

אם מתפעל ממירב (ואני מתפעל) זה לא מהצירוף של "מקצוע"/עיסוק וכתיבה, אלא מיכולותיה ככותבת. מי שהיא נכנס לכל דבר שמירב תעשה, לעיסוק, לכתיבה, לריקוד במועדון, לבחירה באמצעי תחבורה, למוזיקה. אני מניח שלו מירב הייתה מבקרת מסעדות כתיבתה הייתה טובה לא פחות. נכון שתכני כתיבתה נוגעים בנושא מעורר, אך זה לא מספיק בכדי לרכוש קהל.

אז זהו. יש ממה להתפעל אבל לא מהמקום הפטרוני של "וואי זונה כותבת"

זה כמובן לא נוגע בזכות לפנטז.

ובעצם אני סותר את עצמי, גם בקרב קהל הזכרים, הלקוחות של הזנות יש את עקומת גאוס. אז על מה אני מלין?

ציירת מחוננת שאני אומרת מידי פעם. שאולי בשביל להוסיף תכנים לציוריה היא צריכה לבלות בבתי זונות,
ים של עולמות נפגשים במקומות האלה.

יום טוב

נימרוד_M2009-11-1 8:28:31
its 4 in the morning the end of December

88

התפטרתי!!! (הייתי חייבת לפלוט את זה לפני הכול.....)

זוכרים שכתבתי שאצלי דברים משתנים במהירות האור? בבקשה: עיצבנו אותי למוות בדירה בנוגע לכמה חוקים של המקום שלא מתיישבים לי טוב במוח, חטפתי קריזה, אספתי את דברי ואת עצמי והתפניתי מהמקום סופית. אני לא דואגת לגביי מקום עבודה חדש כי את זה אוכל למצוא כבר מחר וזה גם לא משהו יוצא דופן שבחורה מטיילת בין דירות דיסקרטיות ונעלמת מהמקום הקבוע שלה (מי כמוכם יודע...), אני רק מתחבטת בשאלות כגון: האם למצוא עבודה כשרה יותר ויומיומית (מתגעגעת לשעות האור) ולקפוץ לדירה דיסקרטית פעם בשבוע, ככה לגיוון, או, למצוא דירה דיסקרטית חדשה ולעבוד בה באותה המתכונת שהייתה עד היום, אולי כדאי לעבוד סוף סוף לבד ולהשקיע את כל מרצי בכך, יש לי הרבה חושבים לעשות אבל מה שבטוח- הכול נראה חיובי באופק וכל האפשרויות מרגשות, הפרטים המדויקים לגביי השתלשלות ההתפטרות יסופרו בדיווח הקרוב על יום שבת, צפו לקריאה ארוכה מייגעת, מצטערת שאני משאירה אתכם עם הלשון בחוץ בנושא אבל כבר בוקר בחוץ, אני רוצה להתייחס לתגובות ואז להקליד את דיווח השבת ולשחרר אותו לכל המאוחר היום בערבלילה.

לאורי ונשוי בגיוון:
תודה לכם!

לנמרוד:
נתחיל בכך שהקשבתי ל"כרמינה בורנה" וכמובן שמייד זיהיתי, מהמם!, ענק!, פשוט לא קישרתי בין השם למנגינה.

בתשובה ל

[QUOTE=נימרוד_M]אני תוהה, מירב.

חוץ מאשר לאסוף מחמאות על כתיבתך

חוץ מאשר למשוך אותנו להגיב אסוציאטיבית למה שמעורר

חוץ מאשר שנרייר על הפנטזיה של זונה במיטה/ אינטליגנטית בגינה / (לגבי המטבח טרם נאמר דבר) / חברה מענינת לשיחה/ ועוד מחמאות על היכולות המגוונות שלך/

יש לך משהוא ספציפי שתרצי לשמוע "מצד הלקוח" ???

או שסתפק ביופי של הפלטפורמה הזאת.[/QUOTE]

קודם כל, במטבח אני עילוי = יחסית למישהי שההורים שלה לא לימדו אותה לבשל והיא הייתה יוצאת עם מרוקאים רק בשביל הזמנה לארוחת השבת (צוחקת נו, תרגיעו את השד העדתי).

שנית, ופה מצטרפת גם התגובה שלי ל: creol, שכתב

"הדיסקרטיות סביב זהותה, לא ברורה"

ובצדק, אבל כשנכנסתי לפורום הזה פעם ראשונה וקראתי את הדברים שלכם, התחלתי להתמכר קצת, ואז שמתי לב שגם לי יש המון מה להגיד ולספר לכן יצרתי קשר עם עמית, מנהל הפורום, ושטחתי בפניו את רצוני לכתוב, לא בשביל ממון או הגדלת מספר לקוחותיי אלא לכתוב בשביל לכתוב. בנוסף, גם העליתי בפניו את הרעיון שאם ארצה לעבוד לבד ולא תחת דירה דיסקרטית ביום מן הימים, אוכל להעלות פרסום עם תמונות ולקשר את עצמי עם כתביי, על הרעיון הזה הוא עדיין חושב, ואני אחרי זמן קצר איתכם ואלפי מילים

לפתע לא בטוחה שזה רעיון טוב להיפגש עם לקוח שקרא את כל הפרסומים שלי: ראו את הציטוט של
אוסקר ווילד האמיתי מאת אוסקר שלנו:

[QUOTE=אוסקר ווילד]האדם מבטא את עצמו במידה זעומה מאד כאשר הוא מדבר בשם עצמו. תנו לו מסווה ויגיד לכם את האמת.[/QUOTE]

אני מצליחה בכל יום עבודה להביא לכם כאלו דיווחים מפורטים, פרטיים, מביכים, מרגשים, אמיתיים וכנים עד כאב בגלל האנונימיות!!! אז מה יוצא לי מזה? ומי פה מרוויח? ומי פה נדפק? שאלות ישראליות נפוצות, ובאמת שאין לי עליהן תשובה חוץ משעושה לי טוב לכתוב, לחלקכם הגדול עושה טוב לקרוא, לפורום נכנסים יותר אנשים חדשים ואיכותיים, ועם הזמן אולי, כמו שאמרתי כבר, אאגד הכול בתוך ספר או אקבור את הכול במגירה ואמשיך בחיי.

לasstriks:
ג'וני לי הוקר, בי.בי קינג, ג'ימס בראון, דילן, הנדריקס, אריתה פרנקלין כבר אמרתי? אין על מוסיקה טובה.

לגילעד:
כמה סוכר לשים לך?

קישור לאתר הפרטי שלי:

89

מירב היקרה

ראשית את כותבת מדהים, כנראה שניחנת בתכונה המבורכת לראות את חצי הכוס המלאה בחיים. קשה להבין איך בחורה, אוהבת מין ככול שתהיה, מסוגלת לתאר באור ורוד כל כך מפגש עם הרבה יותר מ13 לקוחות בלילה.

אני מדיר את רגלי מתקתוקיות, לא בגלל קוצר הזמן כי אם בגלל הסיטואציה. אני לא מצליח להשתחרר מתחושת הכפייה שיש במקומות אלו. אבל לפי ההתפתחות של הפוסט הזה תוכלי לגבש לעצמך קובצה של פרטיים מספיק גדולה כדי לעבור לסביבה יותר אינטימית.

לגבי כל מי שחש רצון עז לחבק את מירב, יחד עם איתה עובדות עוד נשים רבות שכנראה זקוקות לחיבוק הרבה יותר ממנה. מירב מקבלת מספיק חיבוקים בפורום הזה. (אולי לא מספיק , אבל בכול זאת משהוא).

נ.ב. אני מקווה שאת נזהרת עם האופנוע, בקיץ זה סתם מסוכן, בחורף זו התאבדות.

משה מינייס

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

90

משה היא נשמעת לי כבר ילדה גדולה ואולי בגלל זה היא הגדילה וקראה את

[QUOTE=זונה מאושרת]

ואז קראתי את עצמי לשינה מתוקה ("אומנות נהיגת המרוצים בגשם", חביב).

[/QUOTE]

זה עוד טיפ/המלצה שקיבלתי ממך מירב - אבל למה רק "חביב" ?
אנצו הזה בטריילר ובתקצירים נשמע מאד מעניין, נראה שיש סוף דרמטי לסיפור אבל אל תקלקלי לי.

אגב, הוא מופיע במהדורה עברית או שצריך להשיג עותק מודפס/אלקטרוני באנגלית ?

מאחל לך את כל מה שטוב בשבילך, אחרי שינה טוב או רגיעה התמונה הכללית מקבלת גוון שונה.

מחכה לעידכונים ולסם הקריאה היומי ממך.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”