התפטרתי!!! (הייתי חייבת לפלוט את זה לפני הכול.....)
זוכרים שכתבתי שאצלי דברים משתנים במהירות האור? בבקשה: עיצבנו אותי למוות בדירה בנוגע לכמה חוקים של המקום שלא מתיישבים לי טוב במוח, חטפתי קריזה, אספתי את דברי ואת עצמי והתפניתי מהמקום סופית. אני לא דואגת לגביי מקום עבודה חדש כי את זה אוכל למצוא כבר מחר וזה גם לא משהו יוצא דופן שבחורה מטיילת בין דירות דיסקרטיות ונעלמת מהמקום הקבוע שלה (מי כמוכם יודע...), אני רק מתחבטת בשאלות כגון: האם למצוא עבודה כשרה יותר ויומיומית (מתגעגעת לשעות האור) ולקפוץ לדירה דיסקרטית פעם בשבוע, ככה לגיוון, או, למצוא דירה דיסקרטית חדשה ולעבוד בה באותה המתכונת שהייתה עד היום, אולי כדאי לעבוד סוף סוף לבד ולהשקיע את כל מרצי בכך, יש לי הרבה חושבים לעשות אבל מה שבטוח- הכול נראה חיובי באופק וכל האפשרויות מרגשות, הפרטים המדויקים לגביי השתלשלות ההתפטרות יסופרו בדיווח הקרוב על יום שבת, צפו לקריאה ארוכה מייגעת, מצטערת שאני משאירה אתכם עם הלשון בחוץ בנושא אבל כבר בוקר בחוץ, אני רוצה להתייחס לתגובות ואז להקליד את דיווח השבת ולשחרר אותו לכל המאוחר היום בערבלילה.
לאורי ונשוי בגיוון:
תודה לכם!
לנמרוד:
נתחיל בכך שהקשבתי ל"כרמינה בורנה" וכמובן שמייד זיהיתי, מהמם!, ענק!, פשוט לא קישרתי בין השם למנגינה.
בתשובה ל
[QUOTE=נימרוד_M]אני תוהה, מירב.
חוץ מאשר לאסוף מחמאות על כתיבתך
חוץ מאשר למשוך אותנו להגיב אסוציאטיבית למה שמעורר
חוץ מאשר שנרייר על הפנטזיה של זונה במיטה/ אינטליגנטית בגינה / (לגבי המטבח טרם נאמר דבר) / חברה מענינת לשיחה/ ועוד מחמאות על היכולות המגוונות שלך/
יש לך משהוא ספציפי שתרצי לשמוע "מצד הלקוח" ???
או שסתפק ביופי של הפלטפורמה הזאת.[/QUOTE]
קודם כל, במטבח אני עילוי = יחסית למישהי שההורים שלה לא לימדו אותה לבשל והיא הייתה יוצאת עם מרוקאים רק בשביל הזמנה לארוחת השבת (צוחקת נו, תרגיעו את השד העדתי).
שנית, ופה מצטרפת גם התגובה שלי ל: creol, שכתב
"הדיסקרטיות סביב זהותה, לא ברורה"
ובצדק, אבל כשנכנסתי לפורום הזה פעם ראשונה וקראתי את הדברים שלכם, התחלתי להתמכר קצת, ואז שמתי לב שגם לי יש המון מה להגיד ולספר לכן יצרתי קשר עם עמית, מנהל הפורום, ושטחתי בפניו את רצוני לכתוב, לא בשביל ממון או הגדלת מספר לקוחותיי אלא לכתוב בשביל לכתוב. בנוסף, גם העליתי בפניו את הרעיון שאם ארצה לעבוד לבד ולא תחת דירה דיסקרטית ביום מן הימים, אוכל להעלות פרסום עם תמונות ולקשר את עצמי עם כתביי, על הרעיון הזה הוא עדיין חושב, ואני אחרי זמן קצר איתכם ואלפי מילים
לפתע לא בטוחה שזה רעיון טוב להיפגש עם לקוח שקרא את כל הפרסומים שלי: ראו את הציטוט של
אוסקר ווילד האמיתי מאת אוסקר שלנו:
[QUOTE=אוסקר ווילד]האדם מבטא את עצמו במידה זעומה מאד כאשר הוא מדבר בשם עצמו. תנו לו מסווה ויגיד לכם את האמת.[/QUOTE]
אני מצליחה בכל יום עבודה להביא לכם כאלו דיווחים מפורטים, פרטיים, מביכים, מרגשים, אמיתיים וכנים עד כאב בגלל האנונימיות!!! אז מה יוצא לי מזה? ומי פה מרוויח? ומי פה נדפק? שאלות ישראליות נפוצות, ובאמת שאין לי עליהן תשובה חוץ משעושה לי טוב לכתוב, לחלקכם הגדול עושה טוב לקרוא, לפורום נכנסים יותר אנשים חדשים ואיכותיים, ועם הזמן אולי, כמו שאמרתי כבר, אאגד הכול בתוך ספר או אקבור את הכול במגירה ואמשיך בחיי.
לasstriks:
ג'וני לי הוקר, בי.בי קינג, ג'ימס בראון, דילן, הנדריקס, אריתה פרנקלין כבר אמרתי? אין על מוסיקה טובה.
לגילעד:
כמה סוכר לשים לך?