כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 11 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

101

פורסם במקור ב - 17/10/2010

גם השבוע נפגשתי (איך לא? צחוק) עם שרון בעלת הטוסיק הכי שווה בתל אביב!

כדי לעשות את המפגש למתוק במיוחד הבאתי איתי מיכל קצפת מתוקה! Tongue

... אחחחח שרונוש חתיכה שכמותך הזין שלי תמיד יהיה זקור למענך... עם גופך החטוב אותי את מצמררת ועם חיוכך המקסים אותי את ממיסה ...

הממממ כן היה גם משחק כמובן... מעשה שהיה כך היה!

צ'ארלי צ'פלין

החשפן הפרטי של כלת היום הולדת מאריה קארי

אני: צ'ארלי צ'פלין

שרון: מאריה קארי

שלום לכם חבריי הנכבדים... אני הוא צ'ארלי צ'פלין, מגדולי שחקני הקולנוע ובמאי הקולנוע בכל הזמנים. אני רוצה לספר לכם על כמה צדדים שלי שאולי אתם לא מכירים.

בניגוד לתדמית שלי אני אוהב את חיי הלילה ומסיבות פרועות עד אור הבוקר. בגלל גופי החטוב ואהבתי לנשים התחלתי לעבוד כחשפן בזמני הפנוי... התגובות שהייתי זוכה להן מהנקבות הנימפומניות הוציאו אותי מדעתי והשאירו אותי עם פה פעור!

בעקבות יום הולדתה של מאריה קארי החברות שלה רצו לעשות לה מסיבת הפתעה... ההפתעה כמובן הייתי אני צ'ארלי החשפן הפרוע!

מאריה חזרה הביתה בשעות הערב בזמן שאני ישבתי כבר על הספה בסלון שלה (הספה בסלון של שרון) וחיכיתי לה בקוצר רוח... לידי היה מיכל קצפת מתוקה למקרה שמאריה תרצה קצת להשתעשע.

מאריה לבשה חצאית מיני לבנה וגופיה שחורה, שיערה הברונטי היה פזור ומבט מופתע עם חיוך שובב היה מרוח על פניה בזמן שראתה אותי...

"המממ מי אתה?" שאלה מאריה המופתעת ונעמדה באמצע הסלון.

"אני צ'ארלי צ'פלין ואני החשפן שלך להערב... שמעתי שיש לך יום הולדת!" אמרתי למאריה והתקרבתי אליה, מתחיל למזמז אותה ולהסתובב סביבה.

"נכון... הממממ אז אם אתה חשפן אתה בטח תעשה לי עכשיו ריקוד פרטי!" אמרה בהתלהבות מאריה וחיוך רחב הופיה על פניה היפות.

אחזתי בידה של מאריה והובלתי אותה לספה. היא התיישבה באמצע הספה ואני פצחתי בריקוד אירוטי מול מאריה המתלהבת שמיד שלחה את ידה אל מפשעתי ומיששה ת'זין שלי דרך המכנסיים. בזמן שנענעתי את גופי הסתובבתי עם גבי אליה וזכיתי מיד לפליקים על ישבני... את חולצתי הורדתי לאט לאט והעפתי אותה הצידה... מאריה ליטפה את הבטן שלי כשהיא נצמדת אליי מאחורה מתלהבת מהקוביות (אהבת ת'קוביות בבטן שלי הא שרון? ) ושולחת את רגלה בין רגליי, מרגישה את הזין שלי וממשיכה לפצוח בקריאות מתלהבות. הורדתי את מכנסיי והסתובבתי לכיוונה... מאריה הייתה ממש חמה ומיד שלפה את הזין שלי מהתחתונים... ליטפה אותו קצת והכניסה אותו לפה!

כמה שניות ומאריה כבר מורידה את תחתוניי בחרמנות כשהיא ממשיכה להתלהב מהזין הזקור שלי שעמד לפניה במלוא תפארתו.

"יש פה אפילו קצפת!!!" צעקה מאריה ואחרי ש"בנתה" על הזין שלי מגדל קצפת לקחה אותו לפיה כאילו היה גביע של גלידה משובחת!

"צ'ארלי! זה יום ההולדת שלי ואני רוצה פינוק!" אמרה בהתלהבות מאריה ופתחה את רגליה שחשפו תחתונים אדומים מדהימים! (ואווווו שרון איזה תחתונים מדהימים לבשת!!!)

התחלתי להפשיט את מאריה וגיליתי שלתחתוני החוטיני יש חזיה תואמת בצבע אדום אש! Tongue

הכנסתי את זייני לתוך החוטיני של מאריה (מתחת לחוט של התחתון כך שהזין שלי היה צמוד לישבנה של שרון) והורדתי את חזייתה של מאריה תוך כדי מזמוזים הדדיים. ירדתי על ברכיי והתחלתי לנשק את הישבן הלוהט של מאריה וממשיך להתלהב מהתחתון האדום שחצה את חריץ ישבנה. הזזתי את התחתון הצידה וטעמתי את חור ישבנה הקטן של מאיה שהתחילה לצחקק בשובבות.

"אני רוצה שתלקק לי קצפת מהטוסיק!" אמרה מאריה ונענעה את ישבנה השובב.

מרחתי כמות נכבדה על חריץ ישבנה והתחלתי לעשות למאריה רימינג קצפת מרשים ביותר!

"אתה החתול שלי צ'ארלי?" שאלה מאריה...

"כן אני החתול שלך! מייייאאווווו... מיייאאוווווו!!!" יללתי וליקקתי את הטוסיק המתוק שלה.

מאריה התחילה לצחוק ועודדה אותי להמשיך ללקק וליילל כמו חתול חרמן.

אחרי כמה דקות של ליקוקי ישבנה של מאריה היא רצתה שאני אעשה לה "ירידת יום הולדת" כדבריה.

היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה... מרחתי לה את כל הכוס בקצפת וירדתי לטעום מהמעדן המתוק הזה!

לאחר שליקקתי את כל הקצפת מהכוס הטעים של מאריה המשכתי לענג אותה עם לשוני עוד כמה דקות עד שהרגשתי רעידות קלות, כיווצים של הבטן שלה והתנשפויות קלות שיצאו מפיה...

"ואווו אתה ממש מומחה לזה! אני רוצה שתשים לי שם עוד קצפת!" המשיכה בהתלהבות מאריה. המשכתי ללקק את הקצפת מהכוס הורוד והרטוב שלה וליילל כמו חתול רעב! טעם הקצפת התערבב עם טעמו של הכוס של מאריה והתקבל טעם משובח של גלידת קצפת חמה! יאאאאממיי!!! Tongue

בהמשך מאריה התיישבה בפוזה סקסית על המיטה ובעודי עומד בקצה התחילה לפנק אותי במציצה מדהימה ורטובה במיוחד! כאשר אני משחק לה בשערות מלטף אותה בישבן ומידי פעם אוחז בראשה ומזיין את פיה הקטן והחמוד.

"אני רוצה את הזין שלך בכוס שלי!" אמרה בחרמנות מאריה וחשפה את שיניה הלבנות והצחורות.

אחרי שירדתי על ברכיי והתענגתי על הפטמות הורודות של החזה החצוף של מאריה, השכבתי אותה על הגב הרמתי את רגליה גבוה באוויר, פיסקתי אותן לצדדים וחדרתי לתוך הכוס היפה של מאריה... הכוס היה רטוב וחם במיוחד, הזיון הלך ותפס תאוצה...

"כן צ'ארלי תדפוק אותי חזק בכוס!" צעקה מאריה וסטרה על ישבני...

לאחר כמה דקות מאריה רצתה לקבל את הזין שלי בדוגי ומהר מאוד התחלנו להזדיין בדוגי פרוע על המיטה שנדפקה בקיר (המיטה) מעוצמת הזיון. מאריה רצתה לדעת האם גם החברות שלה קיבלו את הזין שלי כמו שהיא מקבלת אותו בזה הרגע... כמובן שהודתי לה שזה באמת קרה ומאריה הבינה מיד למה החברות שלה המליצו דווקא עליי. קריצה

"ואוווו אם תמשיך לזיין אותי ככה אני אשלח מכתב מפרגן לסוכנות שלך! אתה יודע מהיום כל פעם שאני אראה אותך בטלויזיה אני אאונן עלייך... ואאייי תפסת אותי חמה במיוחד היום!" צעקה מאריה והחזירה לי בקונטרות חזקות עם ישבנה.

בהמשך הזיון מאריה אמרה שהיא רוצה שבפעם הבאה אני אבוא עם חברים שלי למופע חשפנות שיגלוש לאורגיה פראית במיוחד... ואיי ואייי זאתי נימפומנית ברמות חשבתי לעצמי והמשכתי לרכב על מאריה ולהתענג על מראה הזין ששוחה להנאתו בכוס שלה!

"צ'ארלי!!! עכשיו אתה הנמר שלי!" צעקה מאריה...

"כן אני הנמר שלך! גררררררררר... גרררררררר!!!!" נהמתי לעברה, זיינתי אותה חזק בכוס וסטרתי על ישבנה בפראות... Cool

"ומי את?" שאלתי את מאריה...

"אני? המממממ אני... קשה לי לחשוב כשיש לי זין בכוס" (היה פה קטע מצחיק ששנינו התחלנו לחשוב על חיה ששרון תהיה בזמן הזיון צחוק) "אני אהיה החתולה הפראית שלך! מייייאאאוווו... מיייייאאאווו...מיייייאאאאווו!" יללה מאריה. החידה נפתרה בהצלחה ומאריה המשיכה לקבל את הזין שלי בכל הכוח בכוס החם שלה!

אחרי כמה דקות של זיון פרוע החלטתי לגמור לתוך פיה החם של מאריה ואחרי דפיקת פה טובה וחזקה שפכתי את הנוזל הלבן והחם אל פיה הקטן והיא אפילו פתחה ת'פה שלה והראתה לי את כל הכמות היפה שהידרה את פיה.

"תודה רבה לך צ'ארלי עכשיו אני יכולה ללכת לישון רגועה! ואל תשכח להשאיר לי את כרטיס הביקור שלך!" אמרה מאריה ונפרדנו בנשיקה על הלחי...

בהחלט חוויה מדהימה עברתי אצל מאריה קארי המפתה!

שלכם החשפן צ'ארלי "סקס משין" צ'פלין. קריצה

אחרי מנוחה קצרה למסאז' הדדי, דיבורים מעניינים ומצחיקים על הא ודא הגיע הזמן שצ'ארלי יקבל את העונש שמגיע לו, ואני לעומת זאת אקבל את הטוסיק המדהים של שרון על פניי! חיוך גדול

שרון מנהלת סוכנות החשפנים גם רוצה דפיקה טובה! פייסיטינג חינוכי לצ'ארלי צ'אפלין ומיד הזין שלו מספק את הכוס שלה!

אני: צ'ארלי צ'פלין

שרון: שרון מנהלת סוכנות החשפנים

אחרי אתמול החלטתי לנמנם קצת על המיטה הנוחה שלי... הסצנות מהבילוי עם מאריה קארי לא יצאו לי מהראש... חתיכת עבודה מגניבה יש לי! חשבתי לעצמי וחיוך ממזרי הופיע על פניי... כשלפתע...

"אדון צ'ארלי צ'פלין? זאת אני שרון המנהלת שלך!" אמרה שרון... ולהפתעתי במקום לראות את פניה של שרון ישבנה היה צמוד לפניי... ואיי ואיי איזה ישבן סקסי וכוס יפה יש למנהלת שלי! אצבע למעלה חשבתי לעצמי...

"אההה שרון... מה נשמע? איך אני יכול לעזור לך?" שאלתי אותה בבלבול קל.

"תשמע אומנם לסוכנות שלנו קוראים "מלפפון קשיח" אבל זה לא אומר שאתה צריך לדחוף ת'זין הקשיח שלך לכוס של כל לקוחה מזדמנת!" אמרה שרון בכעס והתחילה לחנוק אותי עם הכוס שלה שהיה רטוב ומתוק במיוחד.

"שרון... הממממ... המממממ... למה את חושבת שעשיתי משהו כזה? את הרי יודעת שאני ילד טוב....." גמגמתי מתוך הכוס החונק של שרון השווה.

"אתה יודע שדיברתי אתמול עם מאריה קארי? לידיעתך היא חברה טובה שלי! אז ישבנו אתמול על כוס קפה ודיברנו על הא ועל דא והיא סיפרה לי בין לבין שבא אליה אתמול חשפן שקוראים לו צ'ארלי צ'פלין! אני לא קטעתי אותה כמובן והמשכתי לשמוע את הסיפור המרתק שלה... היא אפילו סיפרה לי שהיא קיבלה כרטיס ביקור כדי להזמין עוד חשפנים בעתיד הקרוב... אבל מה שהכי הפתיע אותי זה שזיינת אותה!!! צ'ארלי???" שאלה שרון בהלם בעודה חונקת אותי בפייסיטינג עצבני!

"הממממממממ.... המממממממ" היו הקולות היחידים שיצאו מפי בגלל שהלשון שלי הייתה באופן מפתיע (או שלא) עמוק בתוך הכוס של שרון.

"מה זה צריך להיות? אתה רק בא ועושה מופע סטרפטיז! מה אתה גם מזיין ת'לקוחות שלנו? אתה לא יודע שזה לא מקובל בסוכנות שלנו?!" אמרה שרון בכעס מלווה בצחקוק קל... קריצה

"מאריה כן... תשמעי הייתי צריך לפנק אותה היה לה יום הולדת... זה הרי חלק מהתפקיד שלי להוציא את הלקוחות מאושרים ומרוצים..." אמרתי לשרון אחרי ששחררה אותי קצת מהכוס הכועס שלה.

"מה אתה ממלמל שם כל מיני שטויות הא?" שאלה שרון והתחילה למצוץ את שתי הביצים החלקות שלי שהחליקו לפיה החם בשמחה רבה.

"צ'ארלי אני מניחה שאתה רוצה להשאר בעבודה? נכון? מאז שהתחלת לעבוד אצלינו קנית לך וילה ופורשה בסה"כ אתה חשפן מאוד מצליח נכון?" שאלה שרון בנימה משעשעת והתחילה ללקק ת'זין הקשיח שלי...

"בטח רוצה!" אמרתי לה בזמן שטעמתי את חור התחת המשגע שלה.

"אז אם אתה רוצה להשאר בעבודה תלקק שם טוב טוב ואני בינתיים אחשוב האם להשאיר אותך" אמרה שרון והכניסה ת'זין הקשיח שלי לתוך פיה.

עינגנו זה את זו ב 69... לשוני רקדה טוויסט עם הדגדגן של שרון ופיה של שרון רקד ריקוד "גרון עמוק" עם הזין שלי... היה מאוד נעים ומחרמן במחציתה של שרון. אפילו אהבתי את החניקה הקינקית של הכוס שלה! איזה צ'ארלי צ'פלין שובב אני!

"פששש מצויין! מאריה קארי סיפרה לי על הכישורים האוראליים שלך!" אמרה בהתלהבות שרון והחזירה את הזין שלי לתוך פיה.

"אני מקווה שאתה עושה לי לא פחות טוב ממה שעשית לה! (ירידה) חסר לך שלא!!!" אמרה בעצבים שרון.

"בטח איזו שאלה?" אמרתי לה והמשכתי לענג אותה בכוס.

"אז אתה אומר שדפקת את מאריה קארי? גם אני רוצה דפיקה טובה! איך זה שכולן מקבלות דפיקה על ימין ועל שמאל חוץ ממני! מה קורה פה?" Shocked שאלה שרון ההמומה...

"אין שום בעיה שרון מתוקה שלי גם את תקבלי!" אמרתי לשרון בשמחה בזמן שזאתי כבר עלתה עליי לרכיבה הפוכה.

"אווווה לזה אני קוראת דפיקה טובה! אני שוקלת להשאיר אותך בעבודה! ואני גם רוצה שתקפוץ אליי למשרד מידי פעם!" קריצה אמרה שרון בקריצה בזמן שקיפצה על הזין שלי בהתלהבות.

"פששש איזו מנהלת שובבה את!" צעקתי לעברה וסטרתי על פלחי ישבנה המקפץ.

"נכון מאוד! מה גם לי יש כוס! גם אני חרמנית! ותגיד מה דעתך לגמור גם לי בפה? מאריה סיפרה לי ששפכת לה כמות רצינית בפה... גם אני רוצה! אני רוצה שתגמור לי בפה עם כמות לא פחות גדולה!" צעקה שרון בהתלהבות והתחילה למצוץ לי את הזין בפוזת הדוגי שהדגיש היטב את קימוריי גופה היפה! Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה נפלאה של שרון רוקנתי לפיה את הנוזל החמים שהצטבר באשכיי והיא חלבה את הכל עד הטיפה האחרונה, פתחה פה גדול והראתה לי בהתלהבות את הכמות הגדולה שהייתה בפיה! מוחא כפייה

"אני מקווה שלא איכזבתי..." Embarrassed אמרתי לה בחשש קל...

"ממש לא איכזבת ומחר אתה בא לעבודה! ואל תאחר צ'ארלי, יש מדידת תחתונים!!!" הצהירה שרון בחיוך רחב על פניה ונפרדנו לשלום אחרי נשיקה הדדית על הלחי.

כאלה הם חייו של חשפן בסוכנות של שרון המנהלת השובבה!

סוף

כרגיל מפגש מהנה, מצחיק ומחרמן היה לי עם שרון השבוע... ונדמה לי שהתחתונים החדשים של שרון בשילוב עם החזיה החדשה שלה חירמנו אותי יותר מהרגיל! Tongue

עד לפעם הבאה שרונוש חתולה חרמנית שלי! קריצה

Lavelle שמסיים ת'דיווח עם זין עומד.

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

102

פורסם במקור ב - 23/10/2010

ואווווווו אמרתי לעצמי בלב כאשר שרון פתחה לי את הדלת כשהיא לובשת חצאית אדומה סקסית! שתי נשיקות הדדיות על הלחי ואני צועד אחריה מביט בטוסיק המענטז שלה שעטוף בחצאית אוורירית במיוחד. טוסיק שנראה כמו דובדבן בשל! פשוט ללקק ת'אצבעות! Tongue

זהו המשחק המיוחד ששיחקנו השבוע...

פרנק סינטרה

בהופעה חיה בישראל והמיקרופון שלו

בסיבוב הופעות בכוס של המעריצה שלו קארי אוטיס

אני: פרנק סינטרה

שרון: קארי אוטיס

שלום לכל מעריציי! שמי הוא פרנק סינטרה ולא מזמן ביקרתי בישראל כחלק מסיבוב ההופעות שלי. אני רוצה לספר לכם סיפור קטן ומיוחד שקרה לי בישראל.

כפי שידוע לכולכם או אולי לחלקכם בכל הופעה יש לי מיקרופון חדש ומיוחד שאני מעצב בעצמי. גם להופעה הזאת ביקשתי לייצר בשבילי מיקרופון בעיצוב מנומר חייתי! גרררררררר!!! Evil Smile

(לשרון יש ויברטור חדש בעיצוב מנומר ופראי במיוחד)

מצוייד במיקרופון החייתי החדש שלי עליתי לבמה לקול תשואות הקהל וביצעתי מספר שירים כשאני שר למיקרופון החדש שלי (עמדתי ושרתי עם הויברטור מול שרון כשהיא יושבת על הספה צועקת בהערצה ומוחאת כפיים צחוק)

ההופעה נגמרה, המעריצות היו באקסטזה אבל זה לא היה הסוף, הייתה לי עוד הפתעה למעריצות שלי! הדובדבן שבקצפת! "לילה עם פרנק סינטרה"

בתחילת ההופעה המעריצות שלי התבקשו לכתוב על פתק את שמותיהן ולשים את הפתק לתוך קופסה.

הודעתי לכל המעריצות בקהל על ההפתעה והתחלתי לפשפש בקופסה עם הפתקים, רואה איך המעריצות משלבות ידיים וקוססות ציפורניים מהתרגשות.

"קארי אוטיס! יש פה מישהי בשם קארי אוטיס בקהל?" קראתי מהפתק והבטתי לקהל.

"כן כן זאתי אני!!! זאת אני!!!" צעקה בחורה חייכנית מהקהל והתקשתה להסתיר את ההתרגשות שאחזה בה כשהיא לא מפסיקה לנופף בידה ולמחוא כפיים כמי שמשאלתה התגשמה זה הרגע.

"בואי אליי קארי!" צעקתי לעברה והיא רצה אליי במהירות כשהיא חולפת על פניי כל הבחורות המקנאות בקהל. קארי לבשה חצאית אדומה קייצית וגופיה שחורה, שיערה הברונטי גלש על כתפיה וחיוך רחב ביותר היה מרוח על פניה. היא חיבקה אותי בשמחה ונשקה על הלחי שלי... כשהיא ממשיכה לקפץ בשמחה.

"תודה לכל מי שהגיע, ההופעה הסתיימה... לי ולקארי אוטיס מחכה לילה ארוך ביחד!" קריצה אמרתי לקהל ויצאנו יחדיו מאחורי הקלעים.

נכנסנו לקאדילק שלי ונסענו לוילה היוקרתיתי שלי כשכל הנסיעה קארי לא מפסיקה למזמז אותי.

נכנסנו לחדרי המאובזר שבוילה והתיישבנו על הספה צמודים זה לזה כאשר המיקרופון עדיין בידי.

קארי לא בזבזה אף רגע ומייד התחילה לפתוח לי את החגורה של המכנסיים, שולחת את ידה פנימה, תופסת בזייני ומלטפת אותו בהנאה. הכלי שלי צמח למימדיו המוכרים (מוכרים ע"י הבחורות שמבלות במיטתי קריצה) תוך שניות והעלה חיוך מאוזן לאוזן על פניה של קארי.

"זה מאוד מוצא חן בעיניי מה שיש לך שם!" אמרה קארי בהתלהבות וברק בעיניים.

"ואאווו אתה ממש לא יכול להפרד מהמיקרופון שלך!" אמרה קארי בצחקוק קל, לקחה את המיקרופון החייתי מידי והניחה אותו על משענת הספה.

תוך כדי שאנחנו יושבים על הספה ומפטפטים בהנאה, פשטתי את הגופיה של קארי והתחלתי למשש את החזה שלה שהיה עטוף בחזיית תחרה מהממת! שגם היא במהרה מצאה את מקומה איפשהו על הספה ואני כבר נישקתי ומצצתי בהנאה את הפטמות הורודות והטעימות שלה. Tongue

קמתי מהספה וקארי שכנראה הבינה את אשר חפצתי בו הסתובבה אליי עם ישבנה העטוף בחצאית אדומה לוהטת ונענעה אותו מצד לצד. הזין שלי פרץ מהתחתונים בחרמנות ורצה גם הוא להציץ במראה הנדיר הזה! הרמתי את החצאית שלה למעלה ונישקתי את ישבנה החצוף של קארי באינספור נשיקות לוהטות וטפחתי עליו בהנאה. מתחתי את תחתון החוטיני השחור (שהיה מתחרה אף הוא) על הטוסיק שלה והזזתי אותו הצידה כדי לראות את חור ישבנה הקטן שמסתתר לו שם. מוחא כפייה לפתע קארי הרימה את המיקרופון (ויברטור) והתחילה למצוץ אותו בהנאה תוך כדי שאני כבר חופר עם לשוני בחור ישבנה הקטן.

אחרי שהורדתי את החוטיני הריחני של קארי הרמתי את חצאיתה למעלה ונעמדתי מאחוריה תוך כדי שאני מחבק אותה ומשפשף את הזין הזקור שלי על ישבנה החלק.

"תגיד בא לך לעשות משהו מעניין עם המיקרופון שלך?" שאלה קארי בשובבות והפנתה את מבטה לכיווני.

"האם זה מה שאני חושב שזה?" שאלתי אותה בצחקוק קל בעודי מלטף את הכוס הלח שלה.

"אני חושבת שאנחנו חושבים על אותו הדבר!" אמרה בטיזריות קארי בעודה ממשיכה להתחכך עם ישבנה על זייני הקשיח... כפרה עליו! צחוק

תפסתי את המיקרופון ותוך כדי שקארי יושבת באמצע הספה על ברכיה וישבנה למעלה דחפתי לה אותו לתוך הכוס הורוד שלה.

"מחר כשתופיע תוכל להריח אותו בהנאה ולהזכר בי במשך כל ההופעה!" אמרה לי קארי בשובבות בזמן שזיינתי אותה קלות עם המיקרופון ודחפתי את לשוני לתוך ישבנה הטעים!

עברנו למיטה המרווחת שלי. קארי התיישבה בקצה המיטה בפוזה סקסית והתחילה למצוץ את הזין שלי ואת המיקרופון בתורות ואפילו ניסתה להכניס לפיה את שניהם בבת אחת, מה שלא הצליח כ"כ. אחרי זמן קצר המיקרופון נדחק הצידה והזין שלי תפס את מקומו המוכר בתוך פיה החם של קארי שעטפה אותו עם שפתיה החושניות ומצצה אותו בהנאה עם חיוך מפתה על פניה. מהר מאוד תפסתי בשיער של קארי וזיינתי את פיה בגרון עמוק מצויין ואף זכיתי ממנה למציצת ביצים מרשימה וחמה במיוחד! בזמן שקארי מצצה את הביצים שלי היא סיפרה לי שהיא חולה על הביצים המגולחות שלי לעומת הביצים השעירות של פאבארוטי. שאלתי אותה המום מתי היא הספיקה לטעום את הביצים של פאבארוטי וקארי מיהרה לספר לי שהיא הייתה בהופעה שלו ובזמן ההפסקה היא התגנבה לתא ההלבשה שלו ופיתתה אותו. כזאת שרמוטה חולת זין הקארי הזאת.

קארי רצתה גם היא פינוק ואחרי שהתרווחה על המיטה והניחה את ראשה על הכריות הנוחות... ירדתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה וינקתי ממנו בחרמנות!

אחרי מספר דקות של ליקוקים נמרצים עם לשוני קארי גמרה עם חיוך רחב על פניה ועיניה ברקו משמחה. אחרי עוד קצת מציצה מצויינת שלה עברנו למנה העיקרית שכללה זיון פרוע על המיטה המרווחת. זה התחיל במסיונרית קטלנית כאשר רגליה של קארי מונפות גבוה למעלה ואני דופק אותה חזק בכוס הרטוב שלה תוך כדי שהיא סוטרת על ישבני להנאתה ומספרת לי איך כל הגברים זוחלים על ארבע לכיוון הדלת אחרי סקס איתה. צחוק מייד קלטתי עליה שהיא לא יודעת שובע בכל מה שקשור לסקס והרעב שלה לזין רק הולך ומתעצם ככל שדופקים אותה יותר ויותר. צחוק קריצה

עברנו לדוגי מהנה שהתחיל בקצב איטי ונמשך בקצב בינוני... אבל קארי אוטיס לא תסתפק בדפיקה רגילה היא רוצה דפיקה פראית וחייתית! Approve

קארי תפסה במיקרופון שהיה מונח על המיטה והתחילה להפליק לי איתו על הישבן ולהמריץ אותי להגביר את הקצב! חשבתי איך אני אצליח להחזיק מעמד כל הלילה עם קארי? אבל אותה זה ממש לא עניין!

"קדימה תדפוק אותי חזק! קדימה פרנק אני רוצה דפיקה טובה!" צעקה קארי והמשיכה להפליק לי עם המיקרופון על התחת. אחרי שסטרתי על ישבנה עם כפות ידיי הגיע הזמן שלי להפליק על התחת החצוף והמקפץ של קארי עם המיקרופון המנומר והחייתי. מיקרופון חייתי לבחורה חייתית! Cool בהמשך תפסתי במותניה של קארי והתחלתי לדפוק אותה בקצב מסחרר עד שהתפוצצתי בתוך הכוס הקטן שלה!

נפרדנו לשלום אחרי שביליתי לילה שלם עם קארי אוטיס בסקס חייתי. לבחורה פשוט אין גבולות! כוס רעב כזה לא פגשתי מעולם! פאאאקקקק עוד מעט מתחילה ההופעה הבאה שלי אני חייב לרוץ... בדרך להופעה לא הפסקתי להריח את המיקרופון המנומר שכמובן היה עם ריח הכוס של קארי אוטיס.
אנחנו עוד ניפגש אמרתי לעצמי ודהרתי כל הדרך להופעה על הקאדילק שלי כשאני מפנטז על התחת השובב של קארי אוטיס המהממת.

נשכבנו על המיטה למסאז' הדדי ופטפוטים כהרגלינו ורק אחרי שהתחלתי לעשות לשרון מסאז' שמנו לב שהחצאית הייתה עדיין עליה. כ"כ התלהבתי מהחצאית שאפילו לא חשבתי להוריד אותה משרון בכל זמן המשחק. לבסוף פשטתי אותה משרון והמשכתי במסאז' מה שכמובן גורם לי לומר שוב שאין כמו למשש את שני פלחי ישבנה העסיסיים של שרון כשהיא שוכבת על הבטן. חיוך גדול קריצה

שרון המעריצה השרופה של פרנק סינטרה מענישה אותו בפייסיטינג חינוכי על כך שישבה בארון 10 שעות ובסוף הם מזדיינים בפראות!

אני: פרנק סינטרה

שרון: המעריצה שרון

השמש זרחה הציפורים צייצו בזמן ששכבתי במיטתי המרווחת חולם על אותו הלילה עם קארי אוטיס. אחחחח מגע שפתיה והכוס החם שעוטף את זייני מה עוד יכולתי לבקש...

"פרנק! תתעורר! פרנק סינטרה?!" צעקה בחורה כלשהי מעליי...

"מה? המממ איפה אני?" שאלתי בהפתעה אחרי שפקחתי את עיניי וראיתי מולי ישבן חשוף מהמם.

"אתה אצלך בבית במיטה... אתה יודע מי אני? אני שרון המעריצה הכי שרופה שלך. רציתי לבלות איתך את הלילה ובמקום זאת השרמוטה הזאתי זכתה! כועס צעקה שרון בעצבים והתיישבה על פניי עם ישבנה.

"על איזו שרמוטה את מדברת?" שאלתי את שרון בבלבול.

"זאתי שיצאה בהגרלה! אהההה איזה עצבים! אל תשאל מה קרה אתמול... אני פרצתי אלייך הבייתה אחרי ששברתי את החלון והתחבאתי אצלך בחדר השינה בארון... בדיוק כשנכנסת הבייתה רציתי לצאת אבל אז ראיתי שאתה עם איזה שרמוטה! הקשבתי לשיחה שלכם והבנתי שהיא זכתה בהגרלה וראיתי איך כל הלילה זיינת אותה! מה זה? אתה מכונת סקס!" צעקה שרון בפליאה.

"נכון מאוד!" צעקתי לעברה וליקקתי את ישבנה החצוף.

"אבל אני רציתי לבלות איתך את הלילה! קניתי סולם בהום סנטר ונכנסתי דרך החלון אלייך הבייתה!! וכל זה כדי לשבת בארון 10 שעות ולצפות איך אתה דופק מישהי! אהההההההההה אני עצבנית בטירוף!!!" צעקה שרון והתיישבה על הפרצוף שלי עם כל משקלה והלשון שלי החליקה עמוק לתוך הכוס המתוק שלה.

"אבל בטח נהנית מהמחזה שראית נכון?" גמגמתי דרך הכוס שלה.

"לאאאאאא!!! אני רציתי שהזין שלך יהיה אצלי בכוס!" צעקה שרון והתחילה למצוץ את הזין שלי בשקיקה והנאה...

"כ"כ רציתי להיות איתך במיטה, מחר אתה כבר טס חזרה לחו"ל... ואני עדיין מאוד כועסת עלייך! עכשיו קבל את זה!" צעקה שרון ודחפה לי את המיקרופון המנומר לתוך הפה שלי.

"קדימה תמצוץ אותו! תמצוץ ת'מיקרופון! אתה עכשיו תהיה הזונה שלי! זה כבר יחמם לך ת'גרון לקראת ההופעה שלך היום בערב!" צעקה שרון בזמן שהיא דוחפת לי את המיקרופון לתוך הפה וסוטרת לי איתו על הלחיים מידי פעם.

"הנה לך זה העונש שלך על זה שישבתי 10 שעות בארון!" צעקה שוב שרון וחזרה לשבת על פניי בזמן שלשוני צמודה לחור התחת שלה.

"תגידי ומה עשית כל אותו זמן בארון? נגעת בעצמך נכון? צפית בנו בחרמנות ואוננת!" צעקתי לעברה של שרון והתחלתי להתגלגל מצחוק.

"תשתוק! אז מה שעשיתי את זה? אההההה לא רוצה לשמוע אותך!" צעקה שרון והתחילה לצחוק במבוכה לאחר שהודתה שעינגה את עצמה בתוך הארון. צחוק

"אני גם רוצה לקבל ממך סקס! אותה דפקת כמה שעות אני רוצה רק כמה דקות! קדימה פרנק!
כן כן... פששששששששששש אני רואה שיש לך עוד כוח אחריה! אתה פשוט מכונת סקס!!! אההההההה איזה פרא אדם אתה!"
צעקה שרון תוך כדי שהקפצתי אותה גבוה באויר על הזין שלי כאילו הייתי סוס פראי ומיוחם וסטרתי על ישבנה בהנאה.

"תשמע זה היה מדהים! היה לך כוח בשבילי אחרי שהמטורפת הזאת (קארי אוטיס) רכבה עלייך 10 שעות... פשששששששששש... אני חושבת שמגיע לך גם פינוק... אני רוצה שתזכור את ישראל לטובה ותבוא אלינו שוב להופעה" אמרה שרון והתיישבה בדוגי. אחריי שהיא ליקקה קצת את הביצים היא לקחה את זייני לתוך פיה.

אחרי קצת דיבורים מלוכלכים, טפיחות על ישבנה של שרון עם כפות ידיי וטפיחות שלה על ישבני עם המיקרופון התחלתי לזיין את פיה תוך כדי שאני מחזיק בראשה ומתענג על ישבנה והכוס שלה עם אצבעותיי. מה שגרם לי תוך כמה דקות לשחרר כמות יפה לתוך פיה, שאותה שרון הראתה לי אחרי שפתחה את פיה לרווחה. מוחא כפייה

נפרדנו אחרי הבטחה שבביקור הבא שלי בישראל שרון תהיה הראשונה שתהנה מהזין שלי... ואיי ואיי הלך עליי! כ"כ הרבה בחורות חרמניות יש פה בישראל!

בנות לא לריב! תעמדו בתור קריצה

פרנק סינטרה שתוהה לעצמו מה גורם לכל הבחורות להתנפל עליו כמו עדר של נימפומניות חסרות מעצורים!

סוף

שרונוש היית גדולה ומצחיקה כרגיל! את בטח יודעת שכחובב חצאיות כמוני השארת אותי בפה פעור עם החצאית האדומה הלוהטת שלך! Tongue

עד לפעם הבאה שרוניטה שובבה. קריצה

Lavelle

103

פורסם במקור ב - 30/10/2010

השבוע שוב נפגשתי עם שרון השובבה וגם הפעם שיחקנו במשחק תפקידים נועז ומחרמן. חיוך גדול
והפעם:

הנסיך צ'ארלס מפרק לנסיכה דיאנה את הכוס בשיחים בפארק

אני: הנסיך צ'ארלס

שרון: שרון השכנה + הנסיכה דיאנה

שלום לכולם אני הוא הנסיך צ'ארלס

ואני רוצה לספר לכם סיפור קטן שקרה לי לא מזמן.
ההורים מאוד לחצו עליי להתחתן ולהקים משפחה אבל לפני שמצאתי כלה והתחתנתי החלטתי לגור כמו בחור רגיל ולעשות חיים.

אז שכרתי לי דירה קטנה בת"א ליד הים והייתי חוגג עם בנות במשך היום... מי חשב בכלל לעבוד כשאני מפוצץ בכסף?... Cool בקושי ישנתי ובלילות אהבתי לראות סרטים כחולים בפול ווליום ולעשות ביד. קריצה

השכנה שלי מעבר לקיר שרון תמיד הייתה מתעצבנת עליי שאני מפריע לה לישון. אינספור פעמים היא דפקה לי בקיר וגם צעקה עליי אך זה לא הזיז לי! המשכתי לראות סרטים כחולים בלילות. חיוך גדול

לילה אחד ראיתי כהרגלי סרט כחול בפול ווליום! סרט עם גניחות קולניות במיוחד כמו שאני אוהב ואוננתי להנאתי! Tongue

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=475]http://embed.redtube.com/player/?id=36995[/FLASH]

שוב נשמעו דפיקות בקיר...

"שקט! שקט! 2 בלילה!!! שמוק!!!" כועס צעקה שרון בעצבים בעודה דופקת על הקיר.

" אל תפריעי לי!" צעקתי לעברה והמשכתי להנות מהסרט.

כעבור 2 דקות...

"די כבר! בן זונה!!!" כועס צחוק צעקה שוב שרון ודפקה חזק על הקיר.

"את בת זונה! לכי לישון כבר!" כועס צעקתי לה בחזרה... איזו שכנה מעצבנת! חשבתי לעצמי... מבולבל

אחרי שפעמיים השכנה שלי שרון העירה לי וניפנפתי אותה, במשך כמה דקות לא שמעתי ממנה יותר ויכלתי להנות מהסרט, אבל לפתע היא התפרצה אליי לדירה נפנפה עם ידיה כשהיא לוחשת משהו כמו: "הופה הופה תהפוך לצפרדע!". ו............

לא האמנתי למראה עיניי! לתדהמתי הפכתי לצפרדע Shocked ושרון הלכה מבסוטית בחזרה לדירה שלה כשהיא ממלמלת לעצמה: "חיה שקטה יופייייייי ! עכשיו יהיה שקט בלילות!"

קיפצתי לי בפארק בתור צפרדע (קיפצתי על ארבע בסלון של שרון כשאני עושה קולות קוואה קוואה)

ולפתע פגשתי את הנסיכה דיאנה

אחת מהכלות הכי מבוקשות במדינה ולפי שמועות שעוברות מפה לאוזן חולת זין אמיתית! חיוך גדול

"מה זה? צפרדע?! לך מפה צפרדע!" צעקה הנסיכה דיאנה ונופפה עם רגלה בניסיון לגרש אותי... צחוק

"לא! אני לא צפרדע, אני הנסיך צ'ארלס! את לא מזהה אותי? קוואה קוואה..."

"לא! אתה צפרדע! היי אל תציץ לי מתחת לחצאית יאהה סוטה!!!" Shocked צעקה הנסיכה ונופפה בידיה.

"את הנסיכה דיאנה מייד זיהיתי אותך! את יודעת שאם תנשקי אותי אני אהפוך לנסיך?! קוואה קוואה..." Embarrassed

"איכססס אתה צפרדע! כולך רטוב ומלוכלך!" Dead צעקה הנסיכה וניסתה ללכת אבל חסמתי את דרכה.

"נו תנשקי אותי בבקשה... קוואה קוואה... שמעתי שאת חולת זין ממדרגה ראשונה... יש לי זין טוב ואני אתן לך דפיקה טובה!" קריצה אמרתי לה ודפקתי לה חיוך שובב (כמו בתמונה שלמעלה)...

למרות החשש הרב הנסיכה דיאנה נישקה אותי בלחי וממש התלהבה כאשר ראתה שעכשיו היה זה הנסיך צ'ארלס שעמד מולה. אחזתי מייד בידה ורצנו לשיחים בפארק. התמזמזנו, התפשטנו, טעמנו זה את זו בסקס אוראלי הדדי... קודם טעמתי את שני שדייה ואת הטוסיק המהמם של הנסיכה... אח"כ היא טעמה את הזין המלכותי שלי ואת שני משרתיו (הביצים) כשהיא בולעת אותם בשקיקה. הענקתי לנסיכה ירידה מלכותית אחרי שהיא נשכבה מתחת לשיח והתחילה להתפתל מלשוני השובבה עד שגמרה בהנאה! ואז מהר מאוד מצאנו את עצמנו מזדיינים בפראות בשיחים! Tongue

הנסיכה דיאנה התחילה לרכב עליי בפראות והתחילה להקניט אותי שכשהייתי צפרדע זיינתי צפרדעות...

"קוואה... קוואה... קוואה... ככה הן עשו לך כשדפקת אותן?" קריצה צחקקה דיאנה.

"את עכשיו הצפרדע שלי הא?" חיוך גדול צעקתי לעברה והגברתי את קצב הדפיקה.

"כןןןןן!!! קוואה קוואה קוואה..." גנחה דיאנה בקולות צפרדע מסכנים ומיד חטפה ממני סטירות על ישבנה. Evil Smile

"אהההה צפרדע בת זונה! מנייאקית, שרמוטה מזדיינת שכמוך!" צחוק צעקתי עליה ודפקתי אותה בכוס הרטוב שלה בהנאה.

אחרי כמה דקות דיאנה רצתה שאני אדפוק אותה בפוזת הצפרדע!

"אופססס נתלש השיח!" (מרוב שהתפרענו הסדין יצא מהמקום צחוק) אמרה דיאנה ושנינו התפקענו מצחוק.

דפקתי את הנסיכה דיאנה בפוזת הצפרדע (דוגי) במשך דקות ארוכות כאשר היא ממשיכה להקניט אותי ולהוציא קולות של צפרדע בזמן שהיא מקבלת דפיקה חזקה וסטירות על ישבנה. מוחא כפייה עד שהתפוצצתי בתוך הכוס החם שלה ושנינו היינו מיוזעים מאוד! חיוך גדול

נפרדנו בנשיקה על הלחי (ומה שקרה בהמשך כבר ידוע לכולם, נהיינו לבעל ואישה).

כמובן שלא חזרתי לדירה שלי בת"א ( לא רציתי לפגוש שוב את השכנה שלי).
חזרתי לארמון שלי ומיד הלכתי לישון כי הייתי מאוד עייף מכל ההרפתקאות שעברתי בת"א.

באמצע הלילה התעוררתי בגלל שכוס וטוסיק של מישהי רכבו לי על הפנים בפייסיטינג סוער. לתדהמתי זאת הייתה השכנה שלי מת"א שרון. לא שאלתי אותה איך היא הגיעה מת"א לארמון שלי באנגליה כי כבר חוויתי על בשרי את כישורי הקוסמות שלה. Ouch

שרון עשתה לי עונש חינוכי שבו לא רק שהיא חנקה אותי עם ישבנה היא גם שיחקה עם הזין הזקור שלי והעיפה אותו מצד לצד עם כפות ידיה. Shocked צחוק

"היי תזהרי על הזין המלכותי שלי!" Ouch צעקתי לעברה בחשש...

"אני אראה לך עכשיו מה זה זין מלכותי! קדימה תלקק ת'כוס! המממ תגיד לי איך בדיוק חזרת להיות נסיך הא?" שאלה שרון בסקרנות.

"פגשתי נסיכה שנישקה אותי!" אמרתי בגאווה והמשכתי ללקק ת'כוס הטעים של שרון.

"נסיכה? איך בדיוק פגשת נסיכה בת"א? איזה מניאק ערמומי! תספר לי מייד! או שאני אחנוק אותך!" Evil Smile צחקקה שרון בממזריות...

"קיפצתי להנאתי בפארק ולפתע נתקלתי בנסיכה דיאנה!" חיוך אמרתי לה בחיוך שובב.

"השרמוטה הזאת? מה היא עושה בת"א? יצאה לגרד ת'כוס שלה הא?" צחוק צחקקה שרון.

" הבטחתי לה דפיקה טובה והיא הסכימה לנשק אותי..." קריצה

"כן זאתי חולת זין והיא תעשה כל דבר כדי לטעום זין טוב!" המשיכה שרון...

"כן חולת זין! דפקתי אותה בשיחים והיא גנחה חזק כמו צפרדע!" המשכתי לספר לה...

"גם אני רוצה דפיקה טובה! רק בשביל זה באתי אלייך... שמעתי שיש לך זין מצויין! ואני כבר ממש חרמנית מהגניחות של הסרטים שלך ומהסיפור על איך דפקת את הנסיכה דיאנה!" אמרה שרון וחזרה למצוץ ת'זין שלי בחרמנות. אצבע למעלה

במהרה שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה ותוך כדי דפיקה חזקה שהענקתי לה מלמטה התחילה לגנוח כמו צפרדע גם כן תוך כדי שהיא צועקת: "אני הצפרדע השרמוטה שלך! תזיין אותי חזק עם הזין המלכותי שלך! קוואה קוואה קוואה!!!" צחוק

אחרי דפיקה טובה שרון רצתה שאני אמלא את פיה בזרע מלכותי ועל כן אחרי דפיקת פה חמה ורטובה שפכתי לה כמות יפה! מוחא כפייה

שרון פתחה פה גדול ועם חיוך גדול הראתה לי את הזרע הרב תוך כדי שהיא משחררת קריאת: "קוואה!" צחוק (זה היה מצחיק בטירוף! שרון הרגה אותי מצחוק!)

נפרדנו תוך כדי הבטחה שאנחנו עוד ניפגש! השרון הזאתי חולת זין משהו משהו חשבתי לעצמי וחזרתי לישון מאושר עד עמקי נשמתי! קריצה

כזאת הרפתקה הייתה לי בשנות ה 20 שלי! תודו שהפתעתי אותכם! חיוך גדול

סוף

שרון תודה כרגיל על פינוק מצויין! ניפגש שוב בקרוב לטעימות וזיונים חזקים קריצה

Lavelle

104

פורסם במקור ב - 07/11/2010

מפגש כייפי נוסף שלי עם שרון עם עוד משחק מופרע והפעם בהשראת שני השירשורים האלה:

שלגיה במונית של ממוש !

אני: נהג מונית ספיישל ממוש

שרון: שלגיה

היה זה עוד יום עבודה שגרתי במונית

והנוסעים זרמו ללא הפסקה.
קודם עלתה גברת צעירה שרצתה להגיע לשוק. היא התיישבה במושב האחורי ובמשך כל הנסיעה ישבה רגל על רגל כשחצאית המיני שלה התרוממה למעלה, קוראת עיתון "לאישה" - כוסית אששש ! מיד שמתי אותה בבנק הפנטזיות שלי.
מיד אחריה גבר ישראלי טיפוסי היה לחוץ להגיע לבנק הפועלים ואחריו גברת קשישה הייתה צריכה להגיע לסנדלר ובדרך התחילה לספר לי על הבעיות שלה.
(שרון שיחקה את הדמויות האלה)

עד ש..........

עצרתי את המונית לבחורה יפייפיה שעמדה על המדרכה ונופפה לי לעצור.

היא הייתה צעירה בעלת גזרה של דוגמנית, עם שיער שחור גולש ועם חיוך שובב וממיס, בלבוש סקסי שכלל חצאית מיני ג'ינס כחולה וגופיה אדומה שהדגישו מצויין את החזה הזקור והרענן שלה... רק המחשבה על ללקק אותו גרמה לזין שלי לגרגר בהנאה Tongue

"שלום אני צריכה לכיכר המדינה..." אמרה לי איך שהתיישבה לידי במושב הקדמי. המונית התמלאה בריח משכר של בושם כלשהו. היא לא הפסיקה לזרוק מבטים מפתים לכיווני עם עיני השקד הגדולות שלה...
"דרך אגב קוראים לי שלגיה..." אמרה והושיטה את ידה...

"נעים מאוד אני ממוש. ככה כולן קוראות לי..." אמרתי לה ולחצתי את ידה.

מתח מיני שרר באויר ובמהרה התחילו בינינו ליטופים הדדיים. בזמן ההתלטפיות שלגיה גילתה לי מה קורה באמת בינה לבין שבעת הגמדים Shocked

מי שמעוניין לדעת מה סיפרה לי שלגיה על עצמה מוזמן לראות כאן:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

שנינו היינו חרמנים מאוד והחלטנו לשנות את מסלול הנסיעה לכיוון הדירה ששלגיה שוכרת בת"א ברחוב הירקון. אבל באמצע הנסיעה כבר לא יכלנו להתאפק יותר והחלטנו להשאר במונית. חתכתי לאיזה סמטה חשוכה ואחרי שסגרתי את החלונות עם וילונות (אחחח וילונות באוטו איזה המצאה גאונית זאת) התחלנו להתמזמז ואני התחלתי בתאווה לטעום מגופה החלק והשזוף של שלגיה... נישקתי אותה בכל חלקי גופה! פשטתי במהירות את גופייתה האדומה ואת החזיה הלבנה מתחרה והתחלתי ללקק, לנשק ולמצוץ את הציצים הזקורים, הרכים והחצופים שפטמות ורודות וטעימות הידרו אותם. Tongue שלגיה כרכה את החזיה שלה מאחורי צווארי משכה אותי אליה ועודדה אותי "לאכול" לה ת'ציצים! מוחא כפייה

ידה פתחה במהירות את כפתורי המכנס שלי והיא שלפה משם את זייני הזקור "אני אוהבת לבוא לת"א!!!" אמרה בהתלהבות שלגיה בעודה מלטפת את הכלי הקשיח שלי ומלקקת את שפתיה בשקיקה. קריצה הפכתי אותה עם ישבנה אליי הורדתי את החצאית שלה במהירות וגיליתי את תחתוני החוטיני האדומים עם ציורים של לבבות שחצו את ישבנה היפה והעגול. נישקתי את ישבנה והסנפתי את תחתוניה... הזין שלי השתולל והרגשתי שאני עוד שניה מתפוצץ! צחוק הורדתי את החוטיני שלה והתחלתי ללקק את שני חוריה בחרמנות... טעמה היה מתוק ורטיבות בקעה מהכוס הורוד שלה... היא התיישבה על המושב (הספה) פתחה את רגליה לצדדים ונתנה לי לחקור את הכוס המגולח למשעי שלה! Tongue הכוס שלה מושלם! ורוד, קטן עם חריץ מזמין ודגדגן חמוד ביותר. חיוך גדול הושבתי אותה על ארבע והתחלתי לעשות חפירות ארכיאולוגיות בחור ישבנה הקטן. היא צחקקה, זזה בשובבות והתגרתה בי כאשר מידי פעם היא סוגרת את שני פלחי ישבנה על הפנים שלי, מכריחה אותי לפרוץ כדי להגיע לחריץ ישבנה כל פעם מחדש! צחוק קריצה

לא יכולתי יותר... הזין שלי חיפש נואשות את דרכו החוצה ורצה להכנס לחור כלשהו. נעמדתי מול שלגיה, היא הורידה את מכנסיי ותחתוניי ודפקה לי מציצה בת בת בת בת בת זונה!!! גיליתי לפניי חולת זין אמיתית שמלאכת המציצה אינה זרה לה וזאת בלשון המעטה. צחוק קריצה תפסתי בשיערה והתחלתי לדחוף את הזין עמוק לגרונה בעדינות מתמוגג מהמחזה המרשים הזה... שלגיה לא הסתפקה בזה... "קדימה ממוש תזיין לי ת'פה חזק!" צעקה שלגיה וכדי שאני אבין יותר טוב את רצונה תפסה בתחתוניה והתחילה להצליף על ישבני. צחוק מהר מאוד נכנסתי לעניינים וחגגתי על הפה החם של שלגיה! מוחא כפייה

מספר דקות אחרי כבר דפקתי את שלגיה בכוס החם שלה בעמידה כשהיא נשענת על המונית תוך כדי שאנחנו מנהלים דיאלוג מלוכלך... לא יודע מה קרה לי היום אבל השלגיה המופרעת הזאת גרמה לי להשתולל ולהפליק על ישבנה המקפץ שוב ושוב מה שהפך את הזיון לפרוע וחזק במיוחד... פשוט תענוג לפרק לשרמוטה הזאת ת'כוס ולהביט במראה איך היא מחזירה לי בקונטרות חזקות!

עברנו למושב האחורי ושלגיה התחילה לרכב עליי בפראות כמו שרק היא יודעת... הבחורה פשוט חולת סקס! אצבע למעלה החזקתי אותה חזק בישבנה וזיינתי ת'כוס הרעב שלה כהוגן! בליווי סטירות על פלחי ישבנה. אבל היא עדיין לא הייתה מסופקת. היא התהפכה לדוגי והשחלתי במהירות את הזין לתוך התעלה הורודה שלה! חיוך גדול

המשכנו בזיון דוגי פרוע ביותר במשך כמה דקות עד שהתחלנו לנטוף מזיעה. הכוס של שלגיה היה רטוב להפליא והזין שלי שחה בכוס הרעב שלה עד שלבסוף התפוצצתי והשפרצתי את נוזליי להנאתי הרבה. חיוך גדול

כזאת נסיעה פרועה הייתה לי במונית באותו יום ואחרי שנפרדנו בנשיקה הבטחתי לאסוף את שלגיה אחרי שתסיים עם הקניות בכיכר המדינה. כאשר יותר מאוחר הבטתי בפלאפון שלי וראיתי שאישתי התקשרה 10 פעמים... פאק מי! הלך עליי! בכי חשבתי לעצמי כשהייתי כבר בדרכי הבייתה...

עכשיו שרון בתפקיד אישתי הפולניה

התגנבתי הבייתה כשאישתי כבר ישנה ונשכבתי לידה בשקט כדי שהיא לא תשמע אותי ותתעורר. עצמתי את עיניי והתחלתי לפנטז על שלגיה... אחחח איזה כוס ורדרד ומתוק יש לה! התחלתי להרגיש את הזין שלי מתקשח ושמשהו לח נצמד לפה שלי... חיוך גדול

"ממוש תתעורר! אני רואה שחזרת מאוחר בלילה היום הא? היו לך נסיעות ארוכות היום? אבל למה לא ענית לי כשהתקשרתי אלייך לנייד? במה היית עסוק? רציתי שתקנה פטרוזיליה ובצל מהירקן... ואז גם אחותי התקשרה ורצתה שתיקח בשבילה את החליפה לניקוי יבש. היו לך הרבה משימות היום ממוש! מה קורה איתך? אני כבר ממש התחלתי לדאוג!" כועס צחוק אמרה הפולניה שלי בכעס כשהיא רוכבת על פניי בפייסיטינג פולני חינוכי ובזמן הזה מוצצת לי את הזין. החלטתי לפנק אותה מאחורה שתרגע קצת... אבל פולניה היא פולניה והיא המשיכה לקשקש כמעט ללא הפסקה.

"היו לי בשבילך הרבה "משימות ממוש" היום אבל "משימת ממוש" הכי חשובה עכשיו היא לדפוק אותי טוב! ממוש אני חרמנית! אני רוצה דפיקה טובה! אבל לפני זה אתה מקבל משימת ממוש והיא: ללקק לי ת'כוס!" Tongue צעקה בהתלהבות אישתי וחזרה להתענג על הזין שלי כשבדרך היא שואבת את הביצים שלי, מוצצת ומלקקת את הזין שלי לכל אורכו... Cool עינגנו זה את זו ב 69 אינטנסיבי עד שהפולניה יצאה ב"משימת ממוש" חדשה ופקדה עליי לזיין אותה חזק בכוס בזיון טרמפולינה פרועה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה.

"ממוש שתית את הויטמין שהכנתי לך בבוקר? זה מאוד חשוב שתשתה את הויטמינים האלה... עכשיו חורף ואתה יכול להתקרר... אני אדאג לבריאות שלך ואתה תדאג שהכוס שלי יהיה רגוע! הבנת!?" צחוק הצהירה הפולניה שלי בזמן שהקפצתי אותה גבוה באויר (חחח התחלתי את הזיון בכזה מרץ שכמעט העפתי את שרון, למזלה היא תפסה מהר ברגליי קטעים איתה צחוק).

אחרי עוד כמה דקות של זיון טרמפולינה מהנה הפולניה ביקשה למצוץ לי עד הסוף כי מזמן כבר לא עשינו את זה... פששש תפסתי את אישתי ממש חרמנית היום! Tongue

"בוא ממוש פראי שלי... "משימת הממוש" שלך עכשיו היא לזיין לי ת'פה כמו שצריך ולגמור לי בפה!" צעקה אישתי וקיבלה את הזין שלי עמוק לפיה כשהיא בפוזת דוגי מפתה. חיוך גדול

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה חזק... היא הרימה את הטוסיק שלה גבוה באויר ו... "עוד משימת ממוש! עכשיו תפליק לי על הטוסיק!" ביקשה אישתי החרמנית ומייד סתמתי את פיה עם הזין שלי וליוויתי את המציצה עם פליקים על ישבנה החלק והדורש! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות משימת ממוש בוצעה בהצלחה ושחררתי את מטעני לפיה החם שאותו היא פתחה לרווחה והראתה לי בהתלהבות את הנוזל הלבן שמילא את פיה השובב. Approve

התחבקנו בחום ואחרי נשיקת לילה טוב נשכבנו שוב לישון כשאני יודע שפעם הבאה תהיה רק בעוד שנה... מבולבל

סוף

מעבר למשחק המגניב והמצחיק שיצא לנו לעשות זה היה אחד הזיונים הכי טובים שלי עם שרון. אההה כן... תפקיד השלגיה תפור עליה! והמבין יבין. קריצה

תודה שרון על עוד מפגש מצויין, את ממיסה אותי כל פעם מחדש עם חיוכך המקסים ומזקירה אותי עם המיניות שנודפת ממך. חיוך גדול

Lavelle

Lavelle2012-08-17 09:46:35

105
חוקרים מאוניברסיטת הרווארד היוקרתית שבארה"ב,שעוסקים בעולם האינטרנט והתפתחותו,מדווחים בחשש:

"למרות ההשערה הראשונית שהאינטרנט הוא חלל אין סופי שלעולם לא יתמלא,נתקלנו בתופעה מדהימה מישראל המכונה Lavelle
תופעה זאת שינתה את פני הדברים,וכיום דעתנו היא שבמידה ותופעה זאת תמשיך את פועלה,תןך מספר שנים חלל האינטרנט יתמלא,
ולא יהיה בו מקום לרשום אפילו מילה"

החוקרים דיווחו שהם מנסים למצוא פתרון לבעיה,אבל הם לא אופטימיים.

עד כאן החדשות הרעות,אבל יש גם חדשות טובות:

אותם חוקרים הודיעו שהם מתכוונים להמליץ להוסיף את lavelle לשבעת פלאי עולם.

luciano2011-07-21 08:30:13
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

106

פורסם במקור ב - 14/11/2010

כל מפגש שלי עם שרון הוא כמו סרט כחול !

גם הפעם השתוללנו חבל על הזמן כמו כוכבי פורנו...

והפעם...

הנסיכה יסמין פוגשת את ג'יני

אני: ג'יני

שרון: הנסיכה יסמין

הנסיכה יסמין

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני

הרגישה בודדה ולא מסופקת מינית. כבר שלושה ימים שאלאדין לא דפק אותה כהוגן... בכי
היא התרוצצה בארמון עם בננה ביד וחיפשה דחוף משהו כדי לספק את הכוס הרעב שלה! חיוך גדול

(שרון התרוצצה בסלון עם בננה ביד) לפתע יסמין ראתה כיסא... "הוווו כיסא... הממממ... יש לי רעיון!" חיוך אמרה לעצמה הנסיכה יסמין והפכה את הכיסא עם הרגליים כלפי מעלה. היא התיישבה על רגל של כיסא שמיד החליקה לה לכוס (בסצנה הזאת אני החזקתי ויברטור על הרגל של הכיסא ושרון התיישבה באויר על הויברטור והוא נכנס לה לכוס, מהצד זה נראה כאילו היא יושבת על רגל של כיסא כמו בתמונה קריצה - לכיסא של שרון יש רגליים עבות מידי צחוק) ותוך כדי שהיא מוצצת את הבננה היא הזדיינה עם רגל של כיסא (שרון הזדיינה עם ויברטור) עולה ויורדת עליה (עליו) במרץ...

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני

"איזה כיף! גם למצוץ בננה וגם להזדיין!" Tongue אמרה לעצמה יסמין.
אחרי כמה דקות הנסיכה יסמין קמה והמשיכה לדרכה אך הייתה עדיין לא מסופקת. היא המשיכה לטייל בארמון מחפשת במה לספק את חרמנותה שלא ידעה שובע ולפתע היא ראתה מנורה קסומה על הרצפה (זאת הייתה הסבוניה של שרון שמאוד דומה למנורה שבתמונה)

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  מנורת הקסמים

"מה זה? פששש מעניין..." חשבה הנסיכה יסמין בקול רם ובחנה את המנורה הקסומה מקרוב. היא הניחה את הבננה בצד, הרימה את המנורה הקסומה והתחילה לשפשף אותה בסקרנות נהנת מהמרקם החלק שלה (שרון שיפשפה את הסבוניה)
כשפתאום הופעתי לפניה! חיוך גדול

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  גיני כחול

מתחתי את השרירים התפוסים אחרי שהייתי לכוד במנורה 1000 שנה והתקרבתי לנסיכה יסמין ההמומה שבחנה אותי בהתלהבות ונגעה בי בסקרנות.

"אני ג'יני ואני יכול להגשים כל משאלה!" אמרתי...

"אתה נראה טוב! Tongue ג'יני" אמרה הנסיכה יסמין וליטפה את גופי...

"הנסיכה יסמין! על זה ששיחררת אותי את יכולה לבקש כל מה שאת רוצה !" קריצה אמרתי לה וליטפתי את ישבנה.

"כל דבר? הוווווו! אני רוצה סקס עד שאני אגיד די! אף פעם לא קיבלתי כזה דבר..." אמרה הנסיכה יסמין ונצמדה אליי.

"אין שום בעיה הנסיכה יסמין המשאלה שלך תתגשם! את יודעת... גם אני חרמן מאוד... לא זיינתי כבר 1000 שנה!" צחוק מבולבל
התחלתי להפשיט אותה במהרה...

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  גיני חרמן שולח ידיים לכוס של יסמין

הנסיכה יסמין הייתה כבר ערומה לגמרי כאשר התענגתי על גופה ליטפתי את ישבנה ומצצתי את פטמותיה הורודות בשקיקה.

לפתע הנסיכה יסמין החרמנית הוציאה ויברטור

ויברטור מנומר לנשים חרמניות ופראיות

מהתיק ודחפה אותו לתוך הכוס הורוד שלה! Shocked צחוק

"ככה אני משחקת איתו כשאני חרמנית... אתה רוצה גם לשחק איתו קצת בתוך הכוס שלי?" קריצה שאלה הנסיכה יסמין בחיוך שובב.

תפסתי את הויברטור והתחלתי לזיין את הכוס שלה איתו ובאותו זמן ללקק את ישבנה החצוף! וזה ממש הוציא את הנסיכה יסמין מדעתה! צחוק

"ג'יני עכשיו אני רוצה ליקוק! קדימה בוא תכנס לשם!" חיוך גדול Embarrassed אמרה הנסיכה יסמין, פתחה את רגליה וחשפה כוס ורוד ועסיסי Tongue

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני הפיטמות הזקופות של יסמין החרמנית

ליקקתי את הכוס שלה בשקיקה וראיתי איך הנסיכה יסמין התחילה לרעוד מהנאה! אחרי כמה דקות הנסיכה יסמין גמרה בהתנשפויות קלות ואז הסתכלה עליי עם חיוך ענק חיוך גדול

"אווווהההה ג'יני לא שכחת איך לענג אישה!" קריצה

"ג'יני אני רוצה לראות את הזין שלך..." Tongue ביקשה בהלהבות הנסיכה יסמין והצביעה על מפשעתי...

"אין שום בעיה" אמרתי לה ושלפתי את הזין שלי החוצה!

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  הזין הכחול של גיני עם הביצים הכחולות

"ואווווו יש לך זין כחול?!" אמרה הנסיכה יסמין ההמומה ותפסה את לחייה עם כפות ידיה (שרון עשתה בדיוק כמו בתמונה צחוק)

"את אוהבת את הזין הכחול שלי?" קריצה שאלתי אותה...

"מאוד!!!" אצבע למעלה צעקה הנסיכה יסמין וליטפה את הזין שלי...

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  יסמין מוצצת את הזין הכחול

"אז שימי אותו בפה!" צעקתי והכנסתי את הזין שלי לפיה החם.

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  יסמין השרמוטה מוצצת גרון עמוק

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה בהתלהבות והנסיכה יסמין ממש אהבה את זה! מוחא כפייה בין לבין היא אפילו שאבה את הביצים הכחולות שלי לפיה החמים... ואאאוווו פשוט תענוג! חיוך גדול

"המממ ג'יני אתה רואה את הכיסא שם? אני כל כך חמה בוא נזדיין על הכיסא!" צעקה בהתלהבות הנסיכה יסמין ובמהרה עלתה עליי לרכיבה הפוכה על הכיסא כאשר אני דופק אותה חזק בכוס וסוטר על ישבנה. אח"כ הנסיכה יסמין רכבה עליי על הכיסא עם הפנים אליי כשאני מחזיק אותה בישבנה ומוצץ את שדיה בשקיקה. חיוך גדול

"ואאאווו ג'יני איזה שילוב! זין כחול עם כוס ורוד!" צעקה הנסיכה יסמין וצחקקה צחוק

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  יסמין מזדיינת ורוכבת הפוך על הזין של גיני

"הווו כן ג'יני תזיין אותי חזק! המממ ג'יני... אני רוצה שתזיין אותי באויר!" Tongue צעקה הנסיכה יסמין ומיד העפתי אותה למעלה והתחלתי לזיין אותה באויר להנאתה הרבה!

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  גיני מזיין את יסמין כשהוא מחזיק אותה באוויר

(בפועל שרון עלתה על הידית של הספה כשאני עומד מאחוריה והתיישבה על הזין שלי כשאני מחזיק אותה בטוסיק כדי שהיא לא תיפול, חחח זה יצא כמו בתמונה, פוזה לא קלה).
הרבצנו כמה דקות של זיון נמרץ... ואז...

הנסיכה יסמין דרשה מסיונרית במיטה...

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  יסמין מקבלת זין ולחץ על הדגדגן

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  זיון בתנוחה מסיונרית אבל לא קונבנציונאלית

אח"כ רכבה עליי על המיטה כשהיא צועקת "ג'יני אתה פשוט מכונת סקס!"

ציורי סקס מחרמנים יסמין רוכבת על הזין הכחול שמפמפם אותה בקצב מלמטה

ביקשה שאני אזיין אותה בדוגי ואניף את רגליה באויר (את זה גם הצלחנו לעשות! הפוזה נקראת "מריצה" צחוק)

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  הזין הגדול חודר ליסמין כגיני מחזיק אותה כמריצה

תוך כדי הזיון הנסיכה יסמין שאלה אם אני יכול להיות ויברטור? אמרתי לה "בטח!" ומיד הפכתי לג'יני ויברטור קריצה

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  ויברטור כחול

וזיינתי אותה (זיינתי את שרון עם הויברטור המנומר שלה) עד שהיא ביקשה שוב את הג'יני המקורי Approve

דפקתי אותה חזק ומהר בכוס הורוד, החם והרטוב שלה עד שהתפוצצתי לתוך הכוס שלה בהנאה.

הנסיכה יסמין המסופקת הביאה את המנורה הקסומה שלי וחזרתי לתוכה קריצה

xex תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין ומנורת הקסמים וולט דיסני למבוגרים בלבד XXX

באחד הימים הנסיכה יסמין שוב הייתה חרמנית ומכיוון שאלאדין כהרגלו ישן במקום לזיין אותה היא החליטה לשפשף את המנורה הקסומה ולהוציא את ג'יני שיעניק לה דפיקה טובה! חיוך גדול

הנסיכה יסמין שיפשפה ושיפשפה את המנורה הקסומה אבל ג'יני לא יצא "נו צא כבר ג'יני איפה אתה?" Shocked מלמלה בדאגה הנסיכה יסמין... היא הניחה את המנורה הקסומה בצד ושיפשפה לעצמה ת'כוס. זה לא סיפק אותה והיא הלכה לפארק לחפש שם מישהו שידפוק אותה... צחוק

(שרון שיפשפה את הסבוניה ואח"כ שיפשפה לעצמה ת'כוס ואז הסתובבה בסלון)

בפארק להפתעתה הרבה הנסיכה יסמין מצאה איך לא את ג'יני, (אותי) שישן מתחת לעץ.

(שכבתי על הגב על המיטה של שרון ועשיתי את עצמי ישן)

הנסיכה יסמין העצבנית התיישבה עם הישבן והכוס שלה

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני למבוגרים בלבד

על פרצופי והתחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי על זה שברחתי מהמנורה הקסומה ולא סיפקתי אותה מינית כאשר הייתה זקוקה לסיפוק מיידי.

"ג'יני איך העזת לברוח מהמנורה הקסומה? אני רציתי שתספק אותי מינית! שיפשפתי את המנורה ולא יצאת משם אז הייתי צריכה לשפשף ת'כוס! ועכשיו אני יצאתי לפארק כדי למצוא דפיקה טובה ומה אני מגלה? שאתה מנמנם מתחת לעץ?!" כועס צחוק צעקה הנסיכה יסמין ורכבה על פניי.

סיפרתי לנסיכה יסמין שאחת החברות השרלילות שלה שיפשפה את המנורה הקסומה ואחרי שהענקתי לה דפיקה טובה היא שכחה להחזיר אותי למנורה הקסומה שלי ולכן הלכתי לטייל. Ouch צחוק

הנסיכה יסמין לא רצתה לשמוע את דבריי והמשיכה לרכב על הפרצוף שלי עם הכוס הרטוב שלה ודרשה שאני אלקק לה כמו שצריך. באותו זמן היא שיפשפה, ליקקה, מצצה והתענגה על הזין שלי ועל שתי הביצים החלקות שלי ברעב גדול! Cool אצבע למעלה

הנסיכה יסמין עדיין מאוד כעסה עליי אבל כשהצעתי לה דפיקה טובה היא לא יכלה לסרב והסכימה לשחרר אותי מהפייסיטינג האימתני שלה. לא עבר זמן רב עד שהזין הזקור שלי מצא את מקומו בכוס הרעב שלה. Tongue

"ג'יני עכשיו אני רוצה טרמפולינת סקס! קדימה ג'יני כן כן!!!" צעקה הנסיכה יסמין וקיפצה בהתלהבות ובהנאה על הזין שלי. מוחא כפייה

"אתה לא יודע עד כמה אני שמחה שמצאתי אותך שוב! הייתי ממש עצובה כשלא יצאת מהמנורה הקסומה אבל עכשיו שהזין הכחול שלך שוב בכוס הורוד שלי אני בעננים!" Star צעקה הנסיכה יסמין והמשיכה להתעופף. צחוק

הפעם הנסיכה יסמין רצתה גם לטעום את הזרע שלי ולא עבר הרבה זמן עד שתפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה הקטן והחמים כשהיא בפוזת דוגי מפתה... גמרתי בפיה בקול תרועה רמה והנסיכה יסמין ממש התלהבה מהנוזל הלבן שיצא לי מהזין הכחול שלי. קריצה

היא פתחה פה גדול והראתה לי את הנוזל הרב שהיה בפיה! מוחא כפייה

יסמין נישקה אותי על הלחי

תמונות סקס מצויירות זיונים יסמין אלאדין וולט דיסני  נשיקה על הלחי למבוגרים בלבד

והביאה את המנורה הקסומה במהרה כדי שאני אחזור לתוכה. חתיכת חולת זין היסמין הזאת רוצה לשמור אותי רק לעצמה שובבה קטנה... חשבתי לעצמי וחזרתי למנורה.

הנסיכה יסמין חייכה חיוך שובב וחזרה לארמון כשבדרך היא לא מפסיקה לחייך וללטף את המנורה הקסומה. חיוך

סוף

שעה של אקשן חסר מעצורים וסקס משובח! איי שרונוש את שובבונת לא קטנה! קריצה

חולה עלייך! Hug

Lavelle

Lavelle2011-07-21 19:33:09

107

פורסם במקור ב - 20/11/2010

דבר ראשון אני רוצה להודות לכולם על הפירגון... maxmax , kj1234 וכמובן לאנטוניו המקסים, שמההכרות הקצרה שהייתה לנו יצא לי לפגוש בן אדם חברמן עם חוש הומור מטורף שפשוט כיף להיות בחברתו, תודה גבר! אצבע למעלה

ועכשיו למנה העיקרית! חיוך גדול

אני ושרון החלטנו להמשיך במגמה להשתולל בתור דמויות מצויירות... צחוק והפעם...

פוקהונטס השובבה והחרמנית פוגשת את הגבר שבגברים ג'ון סמית

אני: ג'ון סמית

שרון: פוקהונטס

פוקהונטס

ציורי סקס זיונים פוקהונטס הכוסית ההורסת

היא נערה יפיפייה וכוסית משבט אינדיאני קדום שכל גברברי השבט חושקים בה. באחד הימים השטופים שמש פוקהונטס יצאה לטיול ביער השומם ופשוט לא ידעה מה לעשות עם חרמנותה הרבה. הגברים של השבט שלה לא הצליחו להרשים אותה... והיא שכבה כבר כמעט עם כל השבט.
היא תמיד חלמה על גבר גבוה, בלונדיני ממוצא אירופאי שיוציא ת'זין הלבן והקשיח שלו ויכניס אותו לפה שלה... ולא רק ! צחוק מוחא כפייה

"האם לא יצא לי לטעום מזין לבן ואיכותי עד סוף ימי חיי?" חשבה לעצמה פוקהונטס בעצב כשהתקרבה לעץ האהוב עליה... "טוב נו, כנראה שעוד פעם אצטרך להסתפק בענף... עדיף על מה שיש לגברים של השבט להציע..." קריצה

"כן כן תזיין אותי חזק עץ אהוב שלי תכניס את כולו פנימה הענף שלך כ"כ זקור! אני חמה עלייך כן כן תדפוק אותי חזק!!!" צחוק צעקה פוקהונטס בגניחות חזקות וביצעה את זממה עם הענף הקשיח (שרון נשענה על הספה וזיינה את עצמה עם הויברטור המנומר שלה...

ציורי סקס זיונים ויברטור חייתי לבחורה חייתית

זה יצא ממש כמו בתמונה חיוך)

ציורי סקס זיונים פוקהונטס החרמנית מזדיינת עם הענף הזקור

שמעתי את גניחותיה כבר ממרחק רב... והסקרנות הרגה אותי! דרך אגב אני הוא ג'ון סמית Cool

ציורי סקס זיונים גון סמית הגבר שבגברים

איש מסעות ומגלה ארצות.
הגעתי עם המשלחת שלי אל העולם החדש כדי למצוא את האוצר הנכסף.

באחד הבקרים החלטתי לצאת ולגשש אחרי האוצר ביער הגדול והמסתורי בארץ הזרה. ירדתי על ברכיי והתחלתי לזחול על ארבע ולסרוק את האדמה בקפידה. ואז הבחנתי בה! בעלמה היפייפיה הזאת פוקהונטס מזדיינת עם עץ! עיניי נפתחו לרווחה וחיוכי התעצם. זחלתי בסקרנות מאחורי פוקהונטס והבטתי בחרמנות על ישבנה ועל הענף שנכנס ויוצא מהכוס שלה! Tongue (זחלתי בסלון והתיישבתי מאחורי שרון שזיינה את עצמה עם הויברטור Approve)

"את האוצר שאני מחפש?" Tongue שאלתי את פוקהונטס עם חיוך גדול...

"אההההה .... המממממ .... אוייי אתה ראית הכל?" Shocked Embarrassed שאלה פוקהונטס ההמומה בביישנות ולבשה את החוטיני בחזרה על הטוסיק המהמם שלה.

"כן ראיתי הכל ואני חושב שאת בדיוק מה שאני מחפש..." קריצה אמרתי לה ונעמדתי על רגליי.

"ואוווו אתה גם בדיוק מה שאני מחפשת!" חיוך אמרה בהתלהבות פוקהונטס כשהיא מלטפת אותי ואז... הכניסה את ידה לתוך מכנסיי לבדיקה חטופה של זייני...
"אוווווו כן בהחלט מה שאני מחפשת!" Tongue המשיכה פוקהונטס אחרי שהרגישה את זקירותו של זייני.

אחרי היכרות קצרה תוך כדי מזמוזים הדדיים התחלתי להפשיט את פוקהונטס כשבדרך אני טועם מגופה החלק ומשני שדיה הרכים, מלקק את ישבנה כמו סוכריה ומדביק את לשוני אל חור ישבנה ואל הכוס הורוד שלה. חיוך גדול

פוקהונטס הסתובבה והתחילה לפתוח את כפתורי מכנסיי עד שהיא הורידה אותם עד לברכיי ותפסה בזייני... מוחא כפייה

"אווווההה יש לך קשיח! ממש כמו ענף של עץ!" Tongue צעקה בהתלהבות פוקהונטס והתיישבה על ברכיה.

ציורי סקס זיונים פוקהונטס בוחנת בחרמנות את הזין הקשיח של גון

היא הכניסה את זייני אל פיה החם והעניקה לי מציצה חמה ומענגת! בדרך היא גם שליקלקה את אשכיי החלקים עם פיה המתוק וחייכה אליי בשובבות. חיוך מידי פעם תפסתי בראשה וזיינתי את פיה במציצת גרון עמוק מצויינת... והיא ממש אהבה את האסרטיביות שלי! מוחא כפייה

ציורי סקס זיונים פוקהונטס מוצצת בשקיקה ובגרון עמוק את הזין הקשיח של גון

"אני רוצה גם! בוא תלקק לי ת'כוס!" צעקה פוקהונטס, נשכבה על האדמה ופיסקה את רגליה.

ציורי סקס זיונים פוקהונטס מפסקת את רגליה ודורשת ליקוק כוס

ירדתי אל הכוס המפתה של פוקהונטס והענקתי לה ת'ירידה של החיים! וואווו טעמו של הכוס היה מתוק כמו סוכריה! אצבע למעלה Tongue

ציורי סקס זיונים פוקהונטס מקבלת את הירידה של החיים וגומרת בהנאה

"זה היה מדהים!!! עשית מצויין!" חיוך גדול אמרה פוקהונטס עם ברק בעיניים אחרי שהגמרתי אותה.

"תזיין אותי!" Tongue צעקה פוקהונטס בחרמנות וליטפה ת'כוס שלה.

ציורי סקס זיונים פוקהונטס דורשת דפיקה טובה וחזקה בכוס הרטוב והרעב שלה

נשענתי על גזע של עץ, פוקהונטס התיישבה על כפות רגליה והתחילה לקפץ על זייני ברכיבה הפוכה (ישבתי על הספה ושרון רכבה עליי כשהיא עם כפות רגליה על הספה. פוזה מחרמנת ביותר! ממש כמו בתמונה)

ציורי סקס זיונים פוקהונטס רוכבת במרץ ברכיבה הפוכה על זיינו המדהים של גון כשהיא יושבת על כפות רגליה

אחרי כמה דקות היא הסתובבה והמשיכה לקפץ עליי באותה תנוחה רק שהפעם אנחנו מתחבקים ואני מוצץ את שדיה בשקיקה חיוך גדול

ציורי סקס זיונים פוקהונטס רוכבת במרץ על זיינו של גון והוא מוצץ את שדיה

ואז נשכבנו על האדמה והתחלתי לדפוק אותה חזק במסיונרית כאשר רגליה מונפות על כתפיי! פוקהונטס החמיאה לי על קוביות הבטן שאותן היא ליטפה בהתלהבות בעודי דופק אותה חזק בכוס שהיה רטוב להפליא! מוחא כפייה (עשינו את הפוזה הזאת על הרצפה על מזרון ההתעמלות של שרון צחוק)

ציורי סקס זיונים פוקהונטס נדפקת חזק במסיונרית ורגליה מונפות למעלה

עברנו לדוגי על האדמה (גם כן על מזרון ההתעמלות) והזדיינו בדוגי נמרץ עד שהיינו כבר שנינו רטובים מזיעה Cool.
לפתע...
בזמן שאני דופק את פוקהונטס חזק מאחורה היא שמה לב שראש השבט מביט עלינו בזעם צחוק

ציורי סקס זיונים פוקהונטס וגון מזדיינים בדוגי נמרץ עד שנתפסים על ידי ראש השבט

הגיע הזמן לברוח! צחוק התרוממנו מהר תוך כדי שהזין שלי עדיין בכוס של פוקהונטס והתחלנו לברוח תוך כדי שאני ממשיך לזיין אותה.
(ברחנו לכיוון המיטה של שרון. הזין שלי עדיין בכוס שלה ואנחנו מזדיינים בהליכה)

ציורי סקס זיונים פוקהונטס וגון בורחים בזיון עמידה פרוע הזין פשוט לא יכול לעזוב את הכוס הרעב שלה

מצאנו צריף קטן וצעקתי לפוקהונטס שתפתח את הדלת מהר כי אני הייתי עסוק מידי בלזיין אותה... צחוק קריצה

"מה עם הדלת? ראש השבט מתקרב!" Shocked צעקתי לעברה...

"אני פותחת אותה!" צעקה בחזרה פוקהונטס...

"אויי הוא כבר ממש קרוב!" צחוק Ouch הזהרתי אותה שוב...

"אהה.. אנ... אני אוהבת לפתוח את הדלת!!!" Tongue גנחה פוקהונטס מהנאה...

(היה קטע מצחיק ומחרמן בטירוף! שרון נשענת על המיטה ואני מזיין אותה מאחורה ומחכה שהיא "תאשר" לי שהדלת נפתחה צחוק שנעלה על המיטה אבל היא התלהבה יותר מידי מהפוזה ולקח לה זמן לפתוח את הדלת קריצה)

לבסוף פוקהונטס פתחה את הדלת לרווחה ורצנו לכיוון המיטה שהייתה בחדר. זחלנו עליה (עדיין תוך כדי זיון), דוגי קצר וכדי לקחת קצת אויר ולהרגע נשכבנו על הצד והמשכנו בזיון כפיות רגוע...

ציורי סקס זיונים פוקהונטס וגון מסדירים את הנשימה בזיון כפיות רגוע

ואז שוב חזרנו לדוגי פרוע ביותר שנמשך דקות ארוכות עד שפרקתי את מטעני בהנאה רבה בכוס הרטוב של פוקהונטס המדהימה! Tongue אצבע למעלה Approve (אחת הגמירות החזקות שחוויתי עם שרון חיוך גדול)

ציורי סקס זיונים גון מפרק את הכוס של פוקהונטס בדוגי פרוע וגומר בכל תרועה רמה

פוקהונטס הייתה בשיכרון חושים והודתה לי על הזיון המעולה! חיוך גדול

ציורי סקס זיונים פוקהונטס הנימפומנית בשיכרון חושים

באחד הימים הייתי קצת עייף והחלטתי לתפוס תנומה מתחת לאחד העצים (המיטה של שרון) ביער הרגוע. אחרי המפגש עם פוקהונטס יצא לי "להתיידד" עם עוד כמה נימפומניות מהאזור... נדמה לי שהיו אלה החברות של פוקהונטס... אבל למי אכפת? העיקר שהזין שלי יהיה רגוע... צחוק קריצה ועכשיו נא לא להפריע אנחנו במנוחת הצהריים שלנו. קריצה

התעוררתי לאור צעקות חזקות של מישהי שהתיישבה על פניי עם ישבנה החשוף... הישבן נראה לי מוכר אבל הייתי מנומנם מידי מכדי לזכור... וגם חוסר החמצן מחניקת הישבן המקפץ לא עזרו פה... Ouch

תוך זמן קצר זיהיתי את הקול של פוקהונטס שהאשימה אותי בבגידה? Shocked

"מניאק!!! אני ראיתי מה עשית היום ביער! טיילתי ביער ופתאום ראיתי אותך מזיין את שלושת החברות שלי אחת אחרי השניה!" כועס צעקה פוקהונטס והתחילה למצוץ את זייני בעצבים.

"אתה יודע למה אני כועסת? כי אחרי כל ההתפראויות האלה לא יהיה לך כוח בשבילי!" כועס בכי המשיכה בעצבים ובעצב פוקהונטס כשהיא ממשיכה למצוץ את הזין שלי.

"בטח שיהיה לי כוח!" חיוך גדול עודדתי אותה...

"חסר לך שלא!" צחוק ענתה פוקהונטס בכעס ושוב חזרה למצוץ את זייני כשמידי פעם היא גם עוברת למציצת הביצים... שואבת אותן לתוך פיה החם! Tongue ואני מלקק לה מאחורה את שני חוריה הטעימים! Approve וככה המשכנו כמה דקות של עינוג הדדי ב 69 מחרמן.

ציורי סקס זיונים פוקהונטס עושה פייסיטינג חינוכי לגון ואז הם מענגים זה את זו ב 69 מחרמן

עד שהייתי חם ומוכן לפעולה! Cool

פוקהונטס החרמנית עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה בזיון טרמפולינה מהנה. חיוך גדול

ציורי סקס זיונים פוקהונטס החרמנית מקבלת את זיון הטרמפולינה הנחשק

"אתה יודע אני כבר לא כועסת!" חיוך גדול צעקה בשמחה פוקהונטס המקפצת בזמן שאני התענגתי על מראה הזין שיוצא ונכנס מהכוס שלה והפלקתי על פלחי ישבנה הרכים. קריצה

פוקהונטס הציעה לי מציצה עד הסוף וכמובן שקפצתי על ההזדמנות למלא את פיה בנוזל חם ואיכותי. התחלנו עם מציצה ארוכה ומצויינת בפוזת הדוגי תוך כדי שאני מלטף את ישבנה וצופה איך זייני שוחה בפיה הרטוב... וסיימנו במציצה כשאני בעמידה מזיין חזק את פיה של פוקהונטס עד ששיחררתי את נוזלי לחופשי... צחוק קריצה

היא פתחה פה גדול והראתה לי בהתלהבות פה מלא זרע! מוחא כפייה

היה תענוג! אצבע למעלה

"עכשיו אנחנו שולם!" חיוך אמרה פוקהונטס בחיוך ואחרי שקבענו להפגש שוב מחר נפרדנו בנשיקה על הלחי Heart

סוף

היה תענוג שרונוש! חיבוקים ונשיקות. Hug

Lavelle

108

פורסם במקור ב - 27/11/2010

המפגשים הפרועים שלי עם שרון ממשיכים והפעם ... Evil Smile

הארי פוטר והרמיוני בקסם של זיון - XXX למבוגרים בלבד Censored

אני: הארי פוטר

שרון: הרמיוני

הרמיוני

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הכוסית המטריפה דופקת פוזה

היא כוסית צעירונת ונימפומנית ממדרגה ראשונה! סקס אצלה תמיד בחשיבות העליונה וכמה שיותר, יותר טוב! תנו לה זין טוב והיא מתחילה להזיל ריר.... גרררררררר.... Evil Smile Tongue

להרמיוני יש תחביב מעניין והוא קסמים. טוב היא ממש גרועה בזה אבל היא תמיד חלמה לעשות קסם שבו היא מקבלת את גבר חלומותיה שיענג אותה מינית כרצונה... "אוףףףף בשום מקום אין גברים כאלה? מה הם לא מבינים שהכוס שלי תמיד רעב? הוא צריך זין 24/7 !!!" קריצה חשבה לעצמה הרמיוני וליטפה את הכוס שלה מידי יום.

הייתה זאת שעת ערב מוקדמת שבה פגשתי את הרמיוני. אני השכן החדש שלה הארי פוטר.

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הארי פוטר הקוסם עם מטה הקסמים מוכן לפעולה

בדיוק עברתי להתגורר בבניין של הרמיוני בדירה שבקומה מעל. ראיתי את הרמיוני כמה פעמים כשעשתה את דרכה הביתה אבל אף פעם לא העזתי לגשת ולדבר איתה... כי אני קצת ביישן... Embarrassed אבל היום הייתה לי ההזדמנות כי נפגשו בחדר המדרגות. חיוך

הרמיוני לבשה חצאית מיני לבנה וסריג אדום ומיד איך שראיתי אותה פשוט נמסתי ממנה... והלב שלי התחיל לדפוק חזק. אחרי שיחה קצרה בחדר המדרגות בדיוק כשהרמיוני כבר התחילה להפרד אזרתי אומץ והזמנתי אותה לדירתי לשתיה עם קרואסונים. קריצה

לשמחתי היא לא היססה לשניה! מוחא כפייה וכשאחזנו יד ביד ועשינו את דרכינו לדירתי היא אף תפסה במפסעתי בשובבות ... Shocked בעודה מצחקקת. ואיי ואיי זאתי נראה לי חרמנית בטירוף! Tongue חשבתי לעצמי וחייכתי לעברה והיא חייכה אליי בחזרה. קריצה

נכנסנו לדירה, הרמיוני התיישבה על הספה בסלון ואני בנתיים הלכתי למטבח להביא את הקרואסונים (קוביות שוקולד), בקבוק יין אדום וכוסות (שוב אני ושרון החלטנו לתפוס ראש צחוק).

כבר במטבח יכולתי לשמוע את הרמיוני ממלמלת משהו בסלון... וכשחזרתי לסלון כשבידיי הכוסות, היין והקרואסונים... פשוט לא האמנתי למראה עיניי! Shocked

הרמיוני ישבה על ארבע על הספה כאשר החצאית שלה מורמת למעלה, תחתוניה מופשלות עד לברכיים, היא מחזיקה את מטה הקסמים (ויברטור)

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הויברטור המנומר מוכן לפעולה בכוס החם

בידה ופשוט מזיינת את עצמה איתו בכוס הורוד שלה! Tongue צחוק

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הרמיוני עושה קסם עם מטה הקסמים הכוס שלה רעב והיא בעננים

"אברה קדברה... אברה קדברה... אברה קדברה..." מלמלה הרמיוני בזמן שהיא הזיזה את ישבנה המהמם וזיינה את עצמה עם מטה הקסמים. מוחא כפייה

"ווווואאאאאאוווווו הרמיוני! לא ציפיתי לזה!!! הממממ... מה את עושה?" חיוך גדול Embarrassed שאלתי אותה בחיוך נבוך והנחתי את הכוסות, הקרואסונים ובקבוק היין על משענת הספה.

"אני מנסה לעשות איזה קסם אבל הוא פשוט לא מצליח... אתה יודע אני קוסמת!" Approve אמרה הרמיוני בגאווה והזיזה בשובבות את ישבנה מצד לצד.

"הא באמת? תני לי לנסות..." Tongue אמרתי לה ואחרי שחטפתי את מטה הקסמים מידה התחלתי לדחוף אותו לתוך הכוס הרטוב שלה וללטף את ישבנה החשוף והתפוחי... הרמיוני המשיכה להגיד את מילות הקסם.

"רגע ומה הקסם הזה עושה?" חיוך שאלתי אותה בסקרנות...

"הקסם הזה צריך להפוך אותך לגבר חלומותיי עם זין איכותי שיספק אותי מינית עד שאני אגיד די!" Cool הצהירה הרמיוני בשמחה ופתחה את עיניה לרווחה.

"הקסם לא מצליח כי את לא משתמשת בדבר האמיתי!" Approve צעקתי לעברה ושלפתי את זייני הקשיח והעומד מתוך מכנסיי.

"ווואאאוווו הארי?! פשששש הפתעת אותי! מוחא כפייה המממ... לא צריך את הקסם יש לך בדיוק את מה שאני צריכה!" Tongue צעקה בהתלהבות הרמיוני והתחילה למצוץ את זייני בשקיקה כמו שרלילה רעבה לזין אצבע למעלה

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הרמיוני מוצצת את זיינו של הארי בשקיקה ובהנאה

"כן הרמיוני תמצצי את מטה הקסמים שלי! זה כל כך טוב!" Star אמרתי לה והתחלתי למזוג לנו את היין. לקחנו לגימה מהיין ואכלנו מהקרואסונים חיוך (קוביות שוקולד).

הרמיוני השובבה עשתה את הדבר המתבקש וטבלה את הזין שלי בתוך הכוס עם היין צחוק (זאת הייתה כוס יין גבוהה כזאת... שוב שרון עם ההמצאות המגניבות שלה אצבע למעלה)

"יאמממיייי! זין בטעם של יין!!!" Tongue צעקה הרמיוני בשמחה ומצצה את הזין שלי שהיה טבול ביין האדום. זה נמשך ככה עוד ועוד... טבילה מציצה, טבילה מציצה, וחוזר חלילה... טבילה ביין הקריר ומיד מציצה חמה ומענגת בפיה החם של הרמיוני שלא הפסיקה לחייך בזמן שהיא לוגמת קצת יין מהכוס שלה ואז חוזרת למצוץ את היין מהזין שלי. Cool אני עומד מתענג על המציצה ושותה את היין מהכוס שלי להנאתי הרבה. צחוק קריצה

אחרי מציצה קצרה התחלתי להפשיט את הרמיוני ואחרי שהורדתי את חזייתה לעיניי נגלו הציצים היפים שלה! חיוך גדול

"רוצה לגעת לי בקרואסונים?" קריצה צעקה הרמיוני והתחילה לצחקק. מיששתי את שדיה הרכים ומצצתי את פטמותיה הזקורות והטעימות. התיישבתי על ברכיי הורדתי את החצאית שלה והתחלתי לנשק את ישבנה הרך שחוטיני ורוד יפייפה חצה אותו, שנינו התבוננו במראה שהייתה מאחורינו איך הרמיוני מקפיצה את הטוסיק המהמם שלה! מוחא כפייה

הרמיוני הזיזה את החוטיני הצידה תפסה בראשי ודחפה אותי לתוך ישבנה אצבע למעלה

"קדימה הארי תעשה לי שם קסמים!" צחוק אמרה הרמיוני בעודה מצחקקת ומתכופפת קצת כדי שאני אוכל לענג אותה ברימינג איכותי לשביעות רצונה. קריצה

"ועכשיו הארי בוא תצלול לשם!" צעקה הרמיוני אחרי שהתיישבה על הספה ופתחה את רגליה לרווחה, ירדתי על ברכיי והתחלתי ללקק לה בתאווה... הכוס שלה היה מגולח למשעי! כל כך ורוד ומתוק בעל מרקם חלק ונעים... יאאממממיייי !!! Tongue

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הארי הקוסם עושה קסמים בכוס הורוד והמתוק של הרמיוני החרמנית

ליקקתי לה במרץ את הכוס עד שהיא גמרה וחיוך ענק התנוסס על פניה! (חחחחח אחרי הטירונות ששרון העבירה אותי בכל הפגישות שלנו כבר נהייתה לי לשון שרירית צחוק)

"הארי זה היה מצויין! עשית לי שם ממש קסמים!" Tongue אמרה הרמיוני המאושרת והתחילה לפנק אותי בעוד מציצה מענגת כולל מציצת ביצים חמימה ביותר.

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר זיינו של הארי מתבשל בפיה החם של הרמיוני בגרון עמוק

הפעם תפסתי בראשה וזיינתי קצת את פיה כולל גרון עמוק מרשים שבו היא לקחה את זייני עד הסוף לתוך פיה החמוד. מוחא כפייה

שנינו היינו כבר מאוד חרמנים! הצמדתי את הרמיוני לקיר כשביד אחת אני מרים את רגלה למעלה, ביד השניה אני אוחז בישבנה ומזיין אותה חזק בכוס הרטוב שלה חיוך גדול (פששש איזו פוזה קשה זאת... הזענו כהוגן! צחוק)

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הארי והרמיוני מזדיינים בעמידה בפוזה מחרמנת ולא שיגרתית

אחרי כמה דקות התיישבתי על הספה והרמיוני התחילה לרכב עליי במרץ בזמן שאני מוצץ את שדיה ברעב ומפליק על פלחי ישבנה הרכים שהשמיעו צלילי "פלאק... פלאק" מחרמנים ביותר! מוחא כפייה קריצה

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הרמיוני רוכבת על הארי בפראות ומקבלת סטירות על ישבנה המתוק

ואז עברנו למיטה, השכבתי את הרמיוני על הגב הרמתי את רגליה גבוה על כתפיי והתחלתי לזיין אותה חזק בכוס כשאני בעמידה חיוך גדול

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר הארי מפרק את הכוס של הרמיוני במסיונרית קטלנית וחוטף סטירות עידוד על ישבנו

הרמיוני ממש התלהבה מהפוזה! היא הפליקה חזק על ישבני וגם תפסה אותי בישבן עם היד כדי שאני אזיין אותה עם יותר מרץ כשהיא גונחת: "כן כן קדימה! תזיין אותי חזק הארי!" Tongue

התהפכנו ואחרי שנשכבתי על הגב הרמיוני התחילה לרכב עלי בפראות על המיטה חיוך גדול

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר רכיבה פראית על המיטה הכוס הרעב של הרמיוני מקבל את מטה הקסמים של הארי עד הסוף

"הארי יש לך אחלה מטה קסמים!" אצבע למעלה צעקה הרמיוני בהתלהבות...

בזמן הזיון אפילו גילינו ששנינו לומדים באותו בית ספר לקוסמים... נראה שאני אבלה הרבה זמן עם הרמיוני הכוסית הזאת... קריצה חשבתי לעצמי...

לבסוף עברנו לדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות עד שגמרתי חזק ביותר לתוך הכוס החם שלה... ושנינו פשוט היינו מיוזעים לגמרי מהזיון הפרוע! מוחא כפייה

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר דוגי חזק ונמרץ לסיום והארי פורק את מטענו לתוך הכוס הרטוב של הרמיוני הגונחת מהנאה

הרמיוני הייתה פשוט בעננים מהסקס החזק שקיבלה ואחרי נשיקה הדדית על הלחי נפרדנו כששנינו עייפים אך מרוצים. חיוך גדול

יש לי הרגשה שאני אראה את הרמיוני עוד הרבה פעמים בדירתי... ולא רק שם. קריצה

מאוחר יותר בלילה... התפרעות במעלית ....

"הארי מה אתה עושה במעלית? מה אתה ישן פה? צחוק חזרת מאיזו מסיבה הא!? עכשיו כבר בוקר... בטח יצאת לבלות! הייתי חרמנית והתקשרתי מלא פעמים לטלפון שלך ולא ענית לי! אני ממש עצבנית עלייך עכשיו! כועס חגגת טוב הא? אפילו לדירה שלך לא הצלחת להגיע!" צחוק צעקה הרמיוני בעצבים וחנקה אותי עם הכוס והטוסיק שלה בפייסיטינג פראי ... בכי קריצה

"הארי יש לי עכשיו הצטברות חרמנות! פצצה קדימה תענג אותי שם!" Approve צעקה הרמיוני והתחלנו לענג זה את זו ב 69 מחרמן! Cool

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר פייסיטינג חינוכי להארי שאוכל את הכוס של הרמיוני בהנאה רבה

הרמיוני מצצה, ליקקה ושאבה את הזין ואת הביצים שלי בכזאת מיומנות שהתחלתי כבר לגנוח מהנאה! מוחא כפייה

"מבסוט אתה שם הא?" קריצה צחקקה הרמיוני והמשיכה ללקק ת'זין שלי לכל האורך.

"ואוווו את מלקקת ת'זין שלי כמו חתולה! כן ככה אל תפסיקי אני אוהב את הפה שלך!" אצבע למעלה צעקתי לה ובאותו זמן עינגתי אותה בכוס הרטוב שלה.

"אתה אוהב את הפה שלי ואני אוהבת לרכב על הפה שלך!" Evil Smile צעקה הרמיוני בממזריות והענישה אותי עוד קצת כשקיפצה על הפה שלי עם ישבנה המפתה והטעים. חיוך גדול

"עכשיו תספק ת'כוס הרעב שלי!" Approve פקדה הרמיוני החרמנית ועלתה עליי לרכיבה הפוכה

הארי פוטר תמונות סקס זיונים עם הרמיוני גריינגר רכיבה חזקה ונמרצת לסיום הרמיוני מתעופפת בהנאה על מטה הקסמים של הארי החרמן

"כדאי שתזיין אותי טוב! אחרת אני אהפוך אותך לצפרדע! Evil Smile כבר למדתי לשלוט בקסם הזה עם מטה הקסמים שלי!" חיוך גדול צעקה הרמיוני בזמן שהקפצתי אותה טוב טוב על מטה הקסמים שלי קריצה והפלקתי על ישבנה המקסים. חיוך

הרמיוני שהייתה כבר במצב רוח מצויין הציעה לענג אותי במציצה.. וכמובן שהסכמתי בלי היסוס ומיד דחפתי ת'זין שלי לתוך פיה. חיוך גדול

קודם זיינתי את פיה כשהיא בדוגי על המיטה ואח"כ כשאני בעמידה ליד המיטה והיא יושבת בפוזה סקסית על המיטה.

אחרי דקות ארוכות גמרתי לה בפה והיא פתחה פה גדול והראתה לי הכל כמו ילדה טובה! מוחא כפייה

שנינו היינו מרוצים מאוד ונפרדנו לשלום... עד לזיון הבא... קריצה

סוף

תודה לך שרונוש על ערב נפלא! מוחא כפייה

שולח לך נשיקות וחיבוקים עד לפעם הבאה... Hug

Lavelle

109

פורסם במקור ב - 06/12/2010

המפגשים הפרועים ממשיכים... והפעם אני ושרון במפגש:

קלטת סקס של פמלה אנדרסון וטומי לי - "ירח הדבש על יאכטת הזיונים" !!!

אני: טומי לי

שרון: פמלה אנדרסון

פמלה אנדרסון

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון הכוסית במראה חתולי מחרמן

חיכתה בקוצר רוח לירח הדבש שלה איתי... אני בעלה הטרי טומי לי

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון טומי לי בירח הדבש על היאכטה

החלטתי לעשות הפתעה לפמלה אהובתי ולא גיליתי לה מה הכנתי לה לירח הדבש שלנו. קריצה

הייתה זאת שעת צהריים מוקדמת כשעשיתי את דרכי לביתה של פמלה (שרון ישבה על המיטה שלה) ברכב הספורט החדש שלי (ישבתי על הספה של שרון ועשיתי את עצמי נוהג ברכב).

טילפנתי לפמלה והודעתי לה שאני עוד כ 10 דקות אצלה...

"אל תיקחי כלום, פשוט תצאי כמו שאת... יהיה לנו הכל במקום שאנחנו הולכים לבלות..." אמרתי לה בטלפון והמשכתי בנסיעה מהירה כשברקע אני שומע את ההתלהבות של פמלה ואת השמחה בקולה חיוך גדול (אני ושרון החזקנו כל אחד יד ליד האוזן, עשינו כאילו שיחת טלפון).

עצרתי מתחת לביתה וצפרתי... כעבור כמה שניות פמלה יצאה כשהיא בחצאית מיני וגופיה בלבד... "אחחח איזו כוסית אישתי!" Tongue חשבתי לעצמי וחייכתי.

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון הפצצה בדרך לירח הדבש שלה

פמלה התיישבה לידי ברכב ואחרי שתי נשיקות על הלחי התחלנו בנסיעה...

"לאן אתה לוקח אותי?" חיוך שאלה פמלה והביטה בי בחיוך שובב.

"זאת הפתעה!" קריצה עניתי לה וחייכתי אליה בחזרה.

"אני אוהבת הפתעות... ואני גם אוהבת את מה שיש לך פה! Tongue הרבה זמן לא ראיתי אותו... מאתמול בערב..." קריצה אמרה בשובבות פמלה והתחילה לפתוח את כפתורי מכנסיי.

"הוא התגעגע אליי?" קריצה שאלה פמלה אחרי שתפסה בזייני...

"בטח התגעגע!" קריצה אמרתי לה וליטפתי את שיערה...

"אני אוהבת אותו ככה (הכוונה לזין העומד שלי) !" Tongue צעקה בהתלהבות פמלה ואחרי שהתכופפה למטה היא לקחה את זייני הקשיח לפיה Cool (ישבנו על הספה ושרון מצצה לי כאילו נסענו ברכב)

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון השרמוטה מוצצת בנסיעה

שלחתי את ידי לכוס שלה, ליטפתי את שיערה ודחפתי את ראשה למטה לקבלת מציצה עמוקה יותר.... אחחח פשוט תענוג! חיוך גדול

כעבור כמה דקות הגענו לנמל. יצאתי מהרכב אחרי שסידרתי את מכנסיי והכנסתי את זייני המשתולל בחזרה לכספת. קריצה אחזנו יד ביד ויצאנו לטייל בנמל. (הלכנו קצת בסלון של שרון)

"אווווו נמל? מעניין מה אתה זומם..." Tongue אמרה לי פמלה ואני רק קרצתי לה בשובבות.

"זאת ההפתעה שלי!" חיוך גדול אמרתי לה בשמחה והצבעתי על היאכטה המדהימה שעגנה מולנו.

"ואוווו זה מדהים!!! תודה רבה!" חיוך גדול צעקה פמלה בשמחה וחיבקה אותי חזק.

רצנו לכיוון היאכטה כשאנחנו אוחזים ידיים והתיישבנו על הספה המרווחת שעל היאכטה. שאלתי את פמלה האם היא רוצה לתעד את ירח הדבש שלנו במצלמת וידאו? והיא ללא היסוס הסכימה ונדמה היה שהייתה נלהבת יותר ממני! צחוק (כמובן שלא הייתה באמת שום מצלמה)

שלפתי את מצלמת הוידאו שלי...

"אולי אני אעשה איזה סטרפטיז?" קריצה שאלה פמלה וקמה מהספה...

"זה יהיה מצויין! ואני אצלם אותך תוך כדי!" Tongue צעקתי לה בהתלהבות וכיוונתי אליה את המצלמה (בכאילו).

פמלה התחילה להתפשט באיטיות וחושניות כאשר היא מורידה אחד אחרי השני פרטי לבוש שונים וזורקת אותם על הפרצוף שלי! צחוק בתחילה הייתה זאת הגופיה שלה, אח"כ החזיה הלבנה, בהמשך לפני שפמלה הורידה את החצאית שלה היא הרימה אותה וחשפה את ישבנה המהמם שחוטיני מדליק חצה אותו! Tongue היא עינטזה והקפיצה קצת את ישבנה תוך כדי שהיא מפליקה עליו בשובבות... מוחא כפייה כמובן שהצטרפתי אליה והפלקתי על הטוסיק השובב שלה גם כן... Tongue הטוסיק רך ותפוחי... תענוג! אצבע למעלה והופה לפתע גם החצאית שלה נחתה על פניי... צחוק

את החוטיני פמלה הורידה לאט לאט ותוך כדי שהיא מתכופפת קדימה ומבקשת ממני לפסק את פלחי ישבנה מה שחשף בפניי גלריה אחורית מדהימה שגרמה לי להזיל ריר. צחוק

כעבור מספר שניות החוטיני שלה נוחת על פניי ואני מסניף אותו בהנאה ומתחרמן עוד יותר. Approve

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון בסטרפטיז חושני מול המצלמה

לפתע פמלה החליטה שבא לה לשחות והיא קפצה לתוך המים הכחולים והתחילה לשחות להנאתה כשהיא בעירום מלא Tongue (שרון קפצה על המיטה ועשתה תנועות שהיא שוחה צחוק)

"קדימה תצלם איך אני שוחה!" צעקה פמלה ועשתה שלום למצלמה.

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון שוחה בעירום בים הכחול

אחרי כמה דקות צעקתי לפמלה שאני כבר חם אש ואני חייב לטעום ממנה... עזרתי לה לצאת מהמים ונצמדתי אליה כשאני מלטף את גופה החלק. חיוך

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון מתמזמזת עם טומי על היאכטה

פמלה התחילה לנשק אותי בצוואר כשהיא יורדת לאט לאט בנשיקות לכיוון החזה והבטן. היא עלתה בחזרה בנשיקות לכיוון הפטמות שלי, ליקקה ומצצה אותן בחושניות כאשר אני ממשיך ללטף ולמזמז אותה בכל חלקי גופה. נישקתי את צווארה, ליקקתי את שדיה ומצצתי את פטמותיה הורודות בהנאה. ידיה של פמלה נשלחו למכנסיי והיא התחילה לפתוח את הכפתורים עד ששלפה משם את זייני הקשיח וליטפה אותו בהנאה עד שהתכופפה לעברו והתחילה למצוץ אותו כשהיא בעמידה והגוף שלה בזוית מושלמת של 90 מעלות. חיוך גדול

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון מוצצת ברעב את זיינו של טומי

אני עומד מתענג מהמציצה שלה, מלטף לה את הטוסיק ומתבונן בו במראה הגדולה שתלויה מולנו. היא יורדת לביצים, מוצצת אותן אחת אחרי השניה ומוסיפה למציצה עבודת לשון מרשימה שגורמת לי לגרגר בהנאה. חיוך גדול

"טומי... מה עם ירידת ירח הדבש שלי?" קריצה שאלה פמלה אחרי שהוציאה את זייני מפיה...

"ירידת ירח הדבש? כמובן אהובתי! תני לי רק לבדוק מה יש לך פה..." קריצה אמרתי לה ואחרי שהתיישבתי על ברכיי סובבתי את פמלה כך שישבנה היה בדיוק מול פניי. נישקתי בחושניות וברעב גדול את ישבנה ואז פתחתי את פלחי ישבנה הרכים והענקתי לה רימינג שהוציא אותה מדעתה! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות פמלה התיישבה על הספה פתחה את רגליה ואני צללתי אל הכוס הורדרד שלה.. ליקקתי לה במרץ כמו שהיא אוהבת עד שהיא גמרה בתזוזות והתנשפויות קלות... חיוך גדול

"אווווווו אתה יורד בדיוק כמו שאתה מתופף!" חיוך גדול צעקה פמלה והביטה בי כשחיוך ענקי על פניה.

ליקקתי את הטוסיק של פמלה עוד קצת אחרי שהרמתי את רגליה למעלה... מה שגרם לפמלה להתפקע מצחוק צחוק (חחח שרון ממש התחרפנה מהרימינג שעשיתי לה קריצה)

המשכתי לשבת על ברכיי ופמלה התכופפה לזייני והתחילה למצוץ כאשר היא עדיין יושבת על הספה (איזו פוזה מגניבה למציצה Tongue), בהמשך נעמדתי, תפסתי בראשה, התחלתי לזיין את פיה ולשחק בשיערה הגולש. חיוך גדול

אחרי שפמלה ליקקה קצת את זייני לכל אורכו כמו חתולה המלקקת חלב, סובבתי אותה אליי, השענתי אותה על הספה והתחלתי לזיין אותה חזק בעמידה תוך כדי שאני אוחז מידי פעם בשיערה ומפליק על ישבנה החצוף! Cool Tongue

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון מקבלת חזק מאחורה מטומי המופרע

המשכנו לזיון על הספה... התיישבתי על הספה ופמלה התחילה לרכב עליי במרץ בזמן שאני מתענג על פטמותיה ואוחז בישבנה. חיוך

התרוממתי קצת ממשענת הספה בעודי מחבק את פמלה והחלטתי להמשיך את הזיון בעמידה. תוך כדי שהזין שלי עדיין בכוס שלה נעמדתי על רגליי בעודי מרים ומחזיק את פמלה, הסתובבתי לכיוון המראה והתחלתי לזיין אותה חזק בזמן שהיא כורכת את ידיה על צווארי ואני מחזיק אותה בטוסיק ומזיין אותה במאין זיון נדנדה שכזה... חיוך גדול

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון בזיון נדנדה מחרמן עם טומי לי בעלה

עברנו למיטה. פמלה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לזיין אותה כשאני בעמידה ואחרי זמן קצר הרמתי את רגליה של מפלה למעלה והמשכתי לזיין אותה בפוזת מריצה מגניבה ומחרמנת! חיוך גדול

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון מקבלת את זיינו הקשיח של טומי בדוגי בקצה המיטה

אח"כ פמלה התיישבה על קצה המיטה עם הצד השמאלי של הטוסיק שלה כשרגליה על הרצפה ואני התיישבתי לידה והתחלתי לזיין אותה במרץ מהצד, כאשר תוך כדי הזיון היא מפליקה על רגלי ואני מפליק על ישבנה חיוך גדול (פוזה בדיוק כמו בתמונה למטה)

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון בזיון מחרמן עם טומי בקצה המיטה

בהמשך נשכבתי על המיטה ופמלה עלתה עליי. הזיון הפך לזיון רכיבה פרוע ונמרץ ביותר! כאשר אני לא מפסיק למצוץ את שדיה ולתפוס בישבנה חיוך גדול

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון רוכבת בפראות על זיינו של טומי השרמנטי

סיימנו בדוגי חזק ביותר שנמשך דקות ארוכות ומהנות שבמהלכו פמלה החזירה קונטרות נהדרות! חיוך גדול

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון מזדיינת בדוגי פרוע עם טומי שגומר בכוס הרטוב שלה

גמרתי בהנאה גדולה בכוס הרטוב והחם שלה! Tongue

פמלה הייתה מסופקת עד עמקי נשמתה! התחבקנו והתנשקנו על הלחי בעודנו יושבים על המיטה Heart

איזה כיף! עכשיו נוכל לראות את זיון ירח הדבש שלנו מתי שרק נרצה... הכל היה מתועד במצלמה... צריך כמובן להזהר ולשמור על הקלטת היקרה... קריצה שמא לא תעלם מהכספת... האומנם? Shocked

כעבור חודש... בביתם של טומי לי ופמלה אנדרסון...

"טומי תתעורר!!! אני מאוד כועסת עלייך! כועס אתה יודע מה קרה!?" צעקה פמלה בעצבים...

"מה קרה?" מבולבל שאלתי אותה בזמן שהיא רכבה עליי בפייסיטינג עצבני.

"אתה לא יודע ? אתה כן יודע! כועס אל תעשה את עצמך שאתה לא יודע במה מדובר... גנבו את קלטת הסקס שלנו!!!" כועס צעקה פמלה וכמעט גרמה לי להתקף לב... צחוק

"האאאאאאאאא!!! לאאאאאאאאא!!!" Shocked צעקתי מעמקי הכוס שלה...

"הקלטת שצילמנו בירח דבש על היאכטה! זה רק בגללך הקלטת נגנבה!" כועס צחוק צעקה פמלה והתיישבה על הפרצוף שלי חזק עם ישבנה..

"בגללי?" Ouch שאלתי אותה בפליאה...

"כן בגללך!" כועס המשיכה פמלה...

"אבל... אבל השארתי את זה בכספת" Embarrassed המשכתי להגיד לה עד שפתאום כבר לא הייתי כ"כ בטוח...

"אתה לא השארת את זה בכספת! השארת את זה על השולחן כמו שעשית כבר כמה פעמים בעבר!" כועס המשיכה להאשים אותי פמלה ומצצה לי מידי פעם את הזין שהלך והתקשח... Cool

"אההה נכון... צפיתי בה בוידאו שלנו וכנראה שהשארתי את זה על השולחן..." Embarrassed התוודאתי בפני פמלה.

"הערתי לך על זה כבר כמה פעמים! אחרי שאתה מסיים לראות אתה צריך להחזיר את הקלטת לכספת!" כועס צעקה פמלה בעצבים.

"מה נעשה עכשיו?" בכי שאלתי אותה בקושי רב כי חנקה אותי חזק עם ישבנה...

"מה נעשה??? אני אראה לך עכשיו מה נעשה! הנה לך!" Evil Smile צעקה פמלה ונשכה אותי בביצים! צחוק

"אהההההה מה את עושה?" Shocked צעקתי לה... (חחח ביס בביצים זה הדבר הכי מחרמן ונעים שיש! שרון אלופה בזה! מוחא כפייה)

"אני עכשיו אתן לך ביסים בביצים!" צחוק צעקה פמלה והמשיכה להביע את זעמה על גנבת קלטת הסקס...

לאט לאט הצלחתי להרגיע את פמלה ואמרתי לה שאולי בכל זאת נוכל להרוויח מכל העניין... והפרסום דווקא יכול לעבוד לטובתנו... קריצה

פמלה עברה מנשיכות מאיימות לליקוקים ומציצות נעימות לביצים... מצצה בשקיקה את זייני והחליטה שלמרות שהייתי ממש חסר אחריות עם הקלטת היא חייבת להרגע ולקבל דפיקה טובה כאן ועכשיו! Cool מוחא כפייה

היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה חזק ביותר על זייני! חיוך גדול

סקס וזיונים תמונות עירום מלא של פמלה אנדרסון רוכבת בהנאה על זיינו של טומי בזיון טרמפולינה חזק

פמלה התחילה להתפוצץ מצחוק והביטה במראה מולנו איך היא מתעופפת באויר והציצים שלה מקפצים מעלה ומטה בהתאם לקצב צחוק (חחחח הפעם שרון ביקשה שגם אני אביט במראה ואראה את המחזה המצחיק הזה צחוק)

סיימנו במציצה מענגת כשפמלה בפוזת הדוגי, אני אוחז בישבנה ובראשה ומזיין את פיה בקצב שלי! Approve ואחרי מספר דקות פרקתי את מטעני בפיה החם והיא הראתה לי הכל אחרי שפתחה פה גדול עם חיוך רחב חיוך גדול אחחח איזו מתוקה! חיוך נראה לי שהיא הייתה רגועה לגמרי אחרי הדפיקה הטובה ואחרי השפריץ של הזרע שלי שהיא קיבלה לפיה... קריצה

את מה שקרה אחרי פרסום הקלטת כולכם כבר יודעים... אחחח פמלה אהובתי אני מתגעגע... Heart

סוף

כמה צחוקים והנאה אני מקבל כל פעם ממפגש עם שרון.

חולה עלייך שרונוש שובבונת! קריצה

נשיקות וחיבוקים חמים! Hug

Lavelle

110
פורסם במקור ב - 13/12/2010

הפגישה הזאת שלי עם שרון הייתה לגמרי לא מתוכננת. ספונטנית לגמרי.

אחרי שחזרתי מאיב (יש דיווח שלי בשירשור של איב) הייתי עדיין חרמן רצח ורציתי להתפרק כמו שצריך.

הודעתי לשרון שאני מגיע למפגש רגיל (כל מפגש שלי עם שרון הוא בלתי רגיל) חחחח הכוונה בלי משחק תפקידים... מותר גם לי... לא? קריצה

אני יוצא מהמקלחת ושרון מחכה לי בסלון בעודה נשענת על הספה, מבליטה ומנענעת את ישבנה מולי Tongue מיד זינקתי לכיוון הישבן המזמין הזה! חיוך גדול

התיישבתי על ברכיי, הרמתי את החצאית האדומה שלה למעלה, את החוטיני הורוד הזזתי הצידה והתחלתי לענג את ישבנה עם הלשון חיוך גדול גן עדן!!!!!!!!!!!!

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-11Final.swf[/FLASH]

עדיין לא שבעתי מישבנה של שרון, אז הושבתי אותה על הספה כשהיא בדוגי והטוסיק שלה גבוה למעלה וטרפתי את שני חוריה בעודי יושב לידה על הספה ככה שהגלריה האחורית שלה ממש מול הפנים שלי... אחחח כמה שזה מחרמן ולא נתפס לראות ככה את שרון! Tongue

(הפוזה שבתמונה למטה להמחשה בלבד... בפועל זה היה הרבה יותר נועז קריצה)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-3Final.swf[/FLASH]

הייתי יכול להמשיך "לאכול" את ישבנה עוד שעות אבל הזין שלי השתוקק להכנס לפיה החם! נעמדתי ושרון התחילה למצוץ לי כאשר היא יושבת על הספה ואני בעמידה דופק לה את הפה בכיף.

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב דפיקת פה בעמידה

שרון נשענת על משענת גב של הספה מפסקת את רגליה ואני מלקק לה את הכוס עד שהיא גומרת בהנאה חיוך (כמו בתמונה רק על הספה)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-7Final.swf[/FLASH]

אחרי ששרון מצצה לי עוד קצת... התחלנו להזדיין בפראות כשהיא נשענת על ידית הספה ואני מאחוריה חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-2Final.swf[/FLASH]

תוך כדי שהזין שלי עדיין בכוס שלה התיישבתי על הספה שרון מתיישבת עליי ורוכבת עליי במרץ חיוך גדול (בדיוק כמו בתמונה)

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-11Final.swf[/FLASH]

אח"כ מסתובבת עם הפנים אליי וממשיכה לרכב עליי במרץ תוך כדי שאני מוצץ את פטמותיה הזקורות חיוך גדול

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-21Final.swf[/FLASH]

המשכנו בזיון אינטנסיבי בעמידה רק שהפעם שרון נשענת על שולחן הכתיבה שלה מוחא כפייה

לפתע חשקה נפשי בפייסיטינג חינוכי ועברנו למיטה, שם הרגשתי את זעמו של הטוסיק השובב שלה צחוק קריצה

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-13Final.swf[/FLASH]

הפייסיטינג החינוכי זרם ל- 69 מחרמן

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/69-1Final.swf[/FLASH]

עד שגמרתי בפיה בהנאה גדולה חיוך גדול

Star Star Star

במספר השני שרון פינקה אותי במציצה במגוון פוזות! חיוך גדול

כששנינו בעמידה ושרון מתכופפת לעברי חיוך גדול

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב מציצה מחרמנת בעמידה

על הספה כשאני יושב ושרון מוצצת לי בכריעה חיוך גדול

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב מציצה חזקה מהצד

כשאני שוכב על המיטה ושרון מוצצת לי מהצד חיוך גדול

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב מציצה מהצד על המיטה

אני עומד בקצה המיטה ושרון מוצצת לי בפוזה סקסית חיוך גדול

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב מציצה בפוזה סקסית על המיטה

עד שהתפוצצתי לה בפה המתוק שלה... קריצה כשהיא מוצצת לי בפוזת הדוגי המחרמנת כשישבנה משתקף במראה מוחא כפייה

סקס וזיונים מציצות סקס אוראלי זונות בתל אביב מציצת דוגי קטלנית וגמירה בפה

שרונוש תודה על הכל! נשיקות וחיבוקים Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”