כדי לעשות את המפגש למתוק במיוחד הבאתי איתי מיכל קצפת מתוקה!
... אחחחח שרונוש חתיכה שכמותך הזין שלי תמיד יהיה זקור למענך... עם גופך החטוב אותי את מצמררת ועם חיוכך המקסים אותי את ממיסה ...
הממממ כן היה גם משחק כמובן... מעשה שהיה כך היה!
צ'ארלי צ'פלין

שרון: מאריה קארי
שלום לכם חבריי הנכבדים... אני הוא צ'ארלי צ'פלין, מגדולי שחקני הקולנוע ובמאי הקולנוע בכל הזמנים. אני רוצה לספר לכם על כמה צדדים שלי שאולי אתם לא מכירים.
בניגוד לתדמית שלי אני אוהב את חיי הלילה ומסיבות פרועות עד אור הבוקר. בגלל גופי החטוב ואהבתי לנשים התחלתי לעבוד כחשפן בזמני הפנוי... התגובות שהייתי זוכה להן מהנקבות הנימפומניות הוציאו אותי מדעתי והשאירו אותי עם פה פעור!
בעקבות יום הולדתה של מאריה קארי החברות שלה רצו לעשות לה מסיבת הפתעה... ההפתעה כמובן הייתי אני צ'ארלי החשפן הפרוע!
מאריה חזרה הביתה בשעות הערב בזמן שאני ישבתי כבר על הספה בסלון שלה (הספה בסלון של שרון) וחיכיתי לה בקוצר רוח... לידי היה מיכל קצפת מתוקה למקרה שמאריה תרצה קצת להשתעשע.
מאריה לבשה חצאית מיני לבנה וגופיה שחורה, שיערה הברונטי היה פזור ומבט מופתע עם חיוך שובב היה מרוח על פניה בזמן שראתה אותי...
"המממ מי אתה?" שאלה מאריה המופתעת ונעמדה באמצע הסלון.
"אני צ'ארלי צ'פלין ואני החשפן שלך להערב... שמעתי שיש לך יום הולדת!" אמרתי למאריה והתקרבתי אליה, מתחיל למזמז אותה ולהסתובב סביבה.
"נכון... הממממ אז אם אתה חשפן אתה בטח תעשה לי עכשיו ריקוד פרטי!" אמרה בהתלהבות מאריה וחיוך רחב הופיה על פניה היפות.
אחזתי בידה של מאריה והובלתי אותה לספה. היא התיישבה באמצע הספה ואני פצחתי בריקוד אירוטי מול מאריה המתלהבת שמיד שלחה את ידה אל מפשעתי ומיששה ת'זין שלי דרך המכנסיים. בזמן שנענעתי את גופי הסתובבתי עם גבי אליה וזכיתי מיד לפליקים על ישבני... את חולצתי הורדתי לאט לאט והעפתי אותה הצידה... מאריה ליטפה את הבטן שלי כשהיא נצמדת אליי מאחורה מתלהבת מהקוביות (אהבת ת'קוביות בבטן שלי הא שרון? ) ושולחת את רגלה בין רגליי, מרגישה את הזין שלי וממשיכה לפצוח בקריאות מתלהבות. הורדתי את מכנסיי והסתובבתי לכיוונה... מאריה הייתה ממש חמה ומיד שלפה את הזין שלי מהתחתונים... ליטפה אותו קצת והכניסה אותו לפה!
כמה שניות ומאריה כבר מורידה את תחתוניי בחרמנות כשהיא ממשיכה להתלהב מהזין הזקור שלי שעמד לפניה במלוא תפארתו.
"יש פה אפילו קצפת!!!" צעקה מאריה ואחרי ש"בנתה" על הזין שלי מגדל קצפת לקחה אותו לפיה כאילו היה גביע של גלידה משובחת!
"צ'ארלי! זה יום ההולדת שלי ואני רוצה פינוק!" אמרה בהתלהבות מאריה ופתחה את רגליה שחשפו תחתונים אדומים מדהימים! (ואווווו שרון איזה תחתונים מדהימים לבשת!!!)
התחלתי להפשיט את מאריה וגיליתי שלתחתוני החוטיני יש חזיה תואמת בצבע אדום אש!
הכנסתי את זייני לתוך החוטיני של מאריה (מתחת לחוט של התחתון כך שהזין שלי היה צמוד לישבנה של שרון) והורדתי את חזייתה של מאריה תוך כדי מזמוזים הדדיים. ירדתי על ברכיי והתחלתי לנשק את הישבן הלוהט של מאריה וממשיך להתלהב מהתחתון האדום שחצה את חריץ ישבנה. הזזתי את התחתון הצידה וטעמתי את חור ישבנה הקטן של מאיה שהתחילה לצחקק בשובבות.
"אני רוצה שתלקק לי קצפת מהטוסיק!" אמרה מאריה ונענעה את ישבנה השובב.
מרחתי כמות נכבדה על חריץ ישבנה והתחלתי לעשות למאריה רימינג קצפת מרשים ביותר!
"אתה החתול שלי צ'ארלי?" שאלה מאריה...
"כן אני החתול שלך! מייייאאווווו... מיייאאוווווו!!!" יללתי וליקקתי את הטוסיק המתוק שלה.
מאריה התחילה לצחוק ועודדה אותי להמשיך ללקק וליילל כמו חתול חרמן.
אחרי כמה דקות של ליקוקי ישבנה של מאריה היא רצתה שאני אעשה לה "ירידת יום הולדת" כדבריה.

לאחר שליקקתי את כל הקצפת מהכוס הטעים של מאריה המשכתי לענג אותה עם לשוני עוד כמה דקות עד שהרגשתי רעידות קלות, כיווצים של הבטן שלה והתנשפויות קלות שיצאו מפיה...
"ואווו אתה ממש מומחה לזה! אני רוצה שתשים לי שם עוד קצפת!" המשיכה בהתלהבות מאריה. המשכתי ללקק את הקצפת מהכוס הורוד והרטוב שלה וליילל כמו חתול רעב! טעם הקצפת התערבב עם טעמו של הכוס של מאריה והתקבל טעם משובח של גלידת קצפת חמה! יאאאאממיי!!!
בהמשך מאריה התיישבה בפוזה סקסית על המיטה ובעודי עומד בקצה התחילה לפנק אותי במציצה מדהימה ורטובה במיוחד! כאשר אני משחק לה בשערות מלטף אותה בישבן ומידי פעם אוחז בראשה ומזיין את פיה הקטן והחמוד.
"אני רוצה את הזין שלך בכוס שלי!" אמרה בחרמנות מאריה וחשפה את שיניה הלבנות והצחורות.
אחרי שירדתי על ברכיי והתענגתי על הפטמות הורודות של החזה החצוף של מאריה, השכבתי אותה על הגב הרמתי את רגליה גבוה באוויר, פיסקתי אותן לצדדים וחדרתי לתוך הכוס היפה של מאריה... הכוס היה רטוב וחם במיוחד, הזיון הלך ותפס תאוצה...
"כן צ'ארלי תדפוק אותי חזק בכוס!" צעקה מאריה וסטרה על ישבני...
לאחר כמה דקות מאריה רצתה לקבל את הזין שלי בדוגי ומהר מאוד התחלנו להזדיין בדוגי פרוע על המיטה שנדפקה בקיר (המיטה) מעוצמת הזיון. מאריה רצתה לדעת האם גם החברות שלה קיבלו את הזין שלי כמו שהיא מקבלת אותו בזה הרגע... כמובן שהודתי לה שזה באמת קרה ומאריה הבינה מיד למה החברות שלה המליצו דווקא עליי.
"ואוווו אם תמשיך לזיין אותי ככה אני אשלח מכתב מפרגן לסוכנות שלך! אתה יודע מהיום כל פעם שאני אראה אותך בטלויזיה אני אאונן עלייך... ואאייי תפסת אותי חמה במיוחד היום!" צעקה מאריה והחזירה לי בקונטרות חזקות עם ישבנה.
בהמשך הזיון מאריה אמרה שהיא רוצה שבפעם הבאה אני אבוא עם חברים שלי למופע חשפנות שיגלוש לאורגיה פראית במיוחד... ואיי ואייי זאתי נימפומנית ברמות חשבתי לעצמי והמשכתי לרכב על מאריה ולהתענג על מראה הזין ששוחה להנאתו בכוס שלה!
"צ'ארלי!!! עכשיו אתה הנמר שלי!" צעקה מאריה...
"כן אני הנמר שלך! גררררררררר... גרררררררר!!!!" נהמתי לעברה, זיינתי אותה חזק בכוס וסטרתי על ישבנה בפראות...
"ומי את?" שאלתי את מאריה...
"אני? המממממ אני... קשה לי לחשוב כשיש לי זין בכוס" (היה פה קטע מצחיק ששנינו התחלנו לחשוב על חיה ששרון תהיה בזמן הזיון ) "אני אהיה החתולה הפראית שלך! מייייאאאוווו... מיייייאאאווו...מיייייאאאאווו!" יללה מאריה. החידה נפתרה בהצלחה ומאריה המשיכה לקבל את הזין שלי בכל הכוח בכוס החם שלה!
אחרי כמה דקות של זיון פרוע החלטתי לגמור לתוך פיה החם של מאריה ואחרי דפיקת פה טובה וחזקה שפכתי את הנוזל הלבן והחם אל פיה הקטן והיא אפילו פתחה ת'פה שלה והראתה לי את כל הכמות היפה שהידרה את פיה.
"תודה רבה לך צ'ארלי עכשיו אני יכולה ללכת לישון רגועה! ואל תשכח להשאיר לי את כרטיס הביקור שלך!" אמרה מאריה ונפרדנו בנשיקה על הלחי...
בהחלט חוויה מדהימה עברתי אצל מאריה קארי המפתה!
שלכם החשפן צ'ארלי "סקס משין" צ'פלין.
אחרי מנוחה קצרה למסאז' הדדי, דיבורים מעניינים ומצחיקים על הא ודא הגיע הזמן שצ'ארלי יקבל את העונש שמגיע לו, ואני לעומת זאת אקבל את הטוסיק המדהים של שרון על פניי!
שרון מנהלת סוכנות החשפנים גם רוצה דפיקה טובה! פייסיטינג חינוכי לצ'ארלי צ'אפלין ומיד הזין שלו מספק את הכוס שלה!
שרון: שרון מנהלת סוכנות החשפנים
אחרי אתמול החלטתי לנמנם קצת על המיטה הנוחה שלי... הסצנות מהבילוי עם מאריה קארי לא יצאו לי מהראש... חתיכת עבודה מגניבה יש לי! חשבתי לעצמי וחיוך ממזרי הופיע על פניי... כשלפתע...
"אדון צ'ארלי צ'פלין? זאת אני שרון המנהלת שלך!" אמרה שרון... ולהפתעתי במקום לראות את פניה של שרון ישבנה היה צמוד לפניי... ואיי ואיי איזה ישבן סקסי וכוס יפה יש למנהלת שלי! חשבתי לעצמי...
"אההה שרון... מה נשמע? איך אני יכול לעזור לך?" שאלתי אותה בבלבול קל.
"תשמע אומנם לסוכנות שלנו קוראים "מלפפון קשיח" אבל זה לא אומר שאתה צריך לדחוף ת'זין הקשיח שלך לכוס של כל לקוחה מזדמנת!" אמרה שרון בכעס והתחילה לחנוק אותי עם הכוס שלה שהיה רטוב ומתוק במיוחד.
"שרון... הממממ... המממממ... למה את חושבת שעשיתי משהו כזה? את הרי יודעת שאני ילד טוב....." גמגמתי מתוך הכוס החונק של שרון השווה.
"אתה יודע שדיברתי אתמול עם מאריה קארי? לידיעתך היא חברה טובה שלי! אז ישבנו אתמול על כוס קפה ודיברנו על הא ועל דא והיא סיפרה לי בין לבין שבא אליה אתמול חשפן שקוראים לו צ'ארלי צ'פלין! אני לא קטעתי אותה כמובן והמשכתי לשמוע את הסיפור המרתק שלה... היא אפילו סיפרה לי שהיא קיבלה כרטיס ביקור כדי להזמין עוד חשפנים בעתיד הקרוב... אבל מה שהכי הפתיע אותי זה שזיינת אותה!!! צ'ארלי???" שאלה שרון בהלם בעודה חונקת אותי בפייסיטינג עצבני!
"הממממממממ.... המממממממ" היו הקולות היחידים שיצאו מפי בגלל שהלשון שלי הייתה באופן מפתיע (או שלא) עמוק בתוך הכוס של שרון.
"מה זה צריך להיות? אתה רק בא ועושה מופע סטרפטיז! מה אתה גם מזיין ת'לקוחות שלנו? אתה לא יודע שזה לא מקובל בסוכנות שלנו?!" אמרה שרון בכעס מלווה בצחקוק קל...
"מאריה כן... תשמעי הייתי צריך לפנק אותה היה לה יום הולדת... זה הרי חלק מהתפקיד שלי להוציא את הלקוחות מאושרים ומרוצים..." אמרתי לשרון אחרי ששחררה אותי קצת מהכוס הכועס שלה.
"מה אתה ממלמל שם כל מיני שטויות הא?" שאלה שרון והתחילה למצוץ את שתי הביצים החלקות שלי שהחליקו לפיה החם בשמחה רבה.
"צ'ארלי אני מניחה שאתה רוצה להשאר בעבודה? נכון? מאז שהתחלת לעבוד אצלינו קנית לך וילה ופורשה בסה"כ אתה חשפן מאוד מצליח נכון?" שאלה שרון בנימה משעשעת והתחילה ללקק ת'זין הקשיח שלי...
"בטח רוצה!" אמרתי לה בזמן שטעמתי את חור התחת המשגע שלה.
"אז אם אתה רוצה להשאר בעבודה תלקק שם טוב טוב ואני בינתיים אחשוב האם להשאיר אותך" אמרה שרון והכניסה ת'זין הקשיח שלי לתוך פיה.
עינגנו זה את זו ב 69... לשוני רקדה טוויסט עם הדגדגן של שרון ופיה של שרון רקד ריקוד "גרון עמוק" עם הזין שלי... היה מאוד נעים ומחרמן במחציתה של שרון. אפילו אהבתי את החניקה הקינקית של הכוס שלה! איזה צ'ארלי צ'פלין שובב אני!
"פששש מצויין! מאריה קארי סיפרה לי על הכישורים האוראליים שלך!" אמרה בהתלהבות שרון והחזירה את הזין שלי לתוך פיה.
"אני מקווה שאתה עושה לי לא פחות טוב ממה שעשית לה! (ירידה) חסר לך שלא!!!" אמרה בעצבים שרון.
"בטח איזו שאלה?" אמרתי לה והמשכתי לענג אותה בכוס.
"אז אתה אומר שדפקת את מאריה קארי? גם אני רוצה דפיקה טובה! איך זה שכולן מקבלות דפיקה על ימין ועל שמאל חוץ ממני! מה קורה פה?" שאלה שרון ההמומה...
"אין שום בעיה שרון מתוקה שלי גם את תקבלי!" אמרתי לשרון בשמחה בזמן שזאתי כבר עלתה עליי לרכיבה הפוכה.
"אווווה לזה אני קוראת דפיקה טובה! אני שוקלת להשאיר אותך בעבודה! ואני גם רוצה שתקפוץ אליי למשרד מידי פעם!" אמרה שרון בקריצה בזמן שקיפצה על הזין שלי בהתלהבות.
"פששש איזו מנהלת שובבה את!" צעקתי לעברה וסטרתי על פלחי ישבנה המקפץ.
"נכון מאוד! מה גם לי יש כוס! גם אני חרמנית! ותגיד מה דעתך לגמור גם לי בפה? מאריה סיפרה לי ששפכת לה כמות רצינית בפה... גם אני רוצה! אני רוצה שתגמור לי בפה עם כמות לא פחות גדולה!" צעקה שרון בהתלהבות והתחילה למצוץ לי את הזין בפוזת הדוגי שהדגיש היטב את קימוריי גופה היפה!
אחרי כמה דקות של מציצה נפלאה של שרון רוקנתי לפיה את הנוזל החמים שהצטבר באשכיי והיא חלבה את הכל עד הטיפה האחרונה, פתחה פה גדול והראתה לי בהתלהבות את הכמות הגדולה שהייתה בפיה!
"אני מקווה שלא איכזבתי..." אמרתי לה בחשש קל...
"ממש לא איכזבת ומחר אתה בא לעבודה! ואל תאחר צ'ארלי, יש מדידת תחתונים!!!" הצהירה שרון בחיוך רחב על פניה ונפרדנו לשלום אחרי נשיקה הדדית על הלחי.
כאלה הם חייו של חשפן בסוכנות של שרון המנהלת השובבה!
סוף
כרגיל מפגש מהנה, מצחיק ומחרמן היה לי עם שרון השבוע... ונדמה לי שהתחתונים החדשים של שרון בשילוב עם החזיה החדשה שלה חירמנו אותי יותר מהרגיל!
עד לפעם הבאה שרונוש חתולה חרמנית שלי!
Lavelle שמסיים ת'דיווח עם זין עומד.