פורסם במקור ב - 02/05/2011
כאשר כתבתי את התסריט הנוכחי לשרון, הייתה לי מחשבה רבה מאחוריו, כי מההיכרות הארוכה שלי עם שרון ידעתי שכנראה זה יעלה על כל הציפיות ויהיה מעל כל צל של ספק מפגש בלתי נשכח ופרוע במיוחד. חשבתי, תכננתי והתוצאה הסופית השאירה אפילו אותי המום ולפרקים לא מאמין. זכור לי מפגש דומה בתחילת הדרך שלי עם שרון אבל הפעם זה היה מעבר לכל מה שצפיתי ודמיינתי לעצמי. האמת שגם שרון הייתה מופתעת "קצת" ממה שעוללה באותם רגעים...
למרות שהיה פה משחק תפקידים, לרגעים שכחתי לגמרי שאנחנו במשחק בגלל כל התחושות שעפפו אותי. מהסיבה הזאת אני אספר על המפגש מנקודת המבט שלי (מאחורי הקלעים) ולעיתים מנקודת מבטה של הדמות שאותה שיחקתי.
דמדומים - הגירסה הלא מצונזרת... איזבלה ואדוארד יורדים מהפסים

אני: בתפקיד אדוארד קאלן
שרון: בתפקיד איזבלה (בלה) סוון
הייתי בדרכי לבלה אהובתי. אנחנו יוצאים כבר כמה חודשים ורק לפני זמן קצר נודע לה שאני ערפד. זה לא הפריע לנו עד עכשיו והכל זרם מצויין בינינו אבל הרגשתי שהקשר הזה לא יכול להמשך עוד הרבה זמן. הרגשתי שאני מסכן אותה ולכן לא הייתה לי בררה אלא להפרד ממנה... היום אני הולך להודיע לה על ההחלטה שלי. מקווה שהיא תבין אותי ותקבל את זה ברוח טובה, היא ילדה טובה ולא בא לי לסכן אותה. מה שכן שום דבר לא הכין אותי למה שקרה בהמשך... 

בלה פגשה אותי כשהיא לבושה בטייץ אדום קצר שהדגיש הייטב את ישבנה התפוחי והעסיסי, ובגופיה אדומה תואמת שהדגישה את החזה המדליק שלה. 

נשיקה הדדית וחיבוק חם ואנחנו מתקדמים לעבר הסלון. תוך כדי מזמוזים הדדיים אני מחמיא לה על ההופעה שדפקה לכבודי ומנשק את צווארה כשבאותו הזמן היד שלי גולשת לתוך הטייץ הצמוד. בלה הייתה ללא תחתונים... 

מאוד רציתי להתנפל עליה, לקרוע ממנה את הטייץ הזה ולזיין אותה על השולחן באותו הרגע... אבל לא בשביל זה באתי... נעמדתי מאחוריה ואחרי שמצאתי את המילים המתאימות הודעתי לה שאנחנו צריכים להפרד ושזה פשוט לא יכול להמשך בינינו...
בלה לא ממש התרגשה ממה ששמעה והציעה לי לשתות משקה כלשהו (מים)... המשכתי להתלטף איתה ושתיתי מהמשקה כדי להרגע קצת ולהסדיר את המחשבות. נראה לי שהיא לא ממש הבינה שאני רוצה להפרד ממנה חשבתי לעצמי ואז לפתע נעשתי טיפה מסוחרר והרגשתי שאני חייב לשכב (עשיתי את עצמי). בלה ראתה את המצב שהייתי בו והציעה לי לשכב על מיטתה...
"בוא תוריד את המכנסיים ותשכב על המיטה, תרגיש בנוח" אמרה בלה בקולה הערמומי משהו וחייכה אליי בשובבות.
הורדתי את מכנסיי ונשכבתי על המיטה כשרק תחתונים על גופי... הייתי ממש עייף ותוך זמן קצר נרדמתי...
* מה שקרה בהמשך זה ששרון קשרה אותי למיטה עם הערכת קשירה ושמה לי כיסוי על העיניים. ברור שהייתי בהכרה מלאה בכל הזמן הזה ורק שיחקתי את עצמי ישן. חשבתי שהכל יזרום לפי התסריט ולא יהיו הפתעות אבל לשרון היו תוכניות אחרות... 

היא הרי אוהבת לשגע אותי השובבה הזאת ותוך כדי שהיא שואלת האם אני ישן? התחילה ללטף אותי בזין דרך התחתונים שלי. הזין נעמד כמו תורן בשניות ואני שמאוד נהנתי מהסיטואציה התחלתי לצחקק ולתהות לעצמי למה שרון "נתקעה" לה ולא מנסה "להעיר" אותי.
"כן כן תמשיך לגעת לו שם אני בינתיים מקפלת כביסה... אתה יודע שזאת לא אני נוגעת לך שם?!"
צחקקה בממזריות שרון.

מהרגע הזה הלב שלי ירד לתחתונים! אני סומך על שרון ב 100 אחוז ויודע שהיא לא תעשה משהו מופרך כזה. כי עד כמה שהיא לא צפויה דבר כזה באמת עובר כל גבול. אבל בגלל שהייתי קשור וללא יכולת לראות, הבטחון שלי התחיל לרדת... והרגשתי פרפרים בבטן.
מכאן התחילה סדרה של צחקוקים בלתי נשלטים של שרון שבהם היא עשתה קצת קולות של גבר (מקווה שזאת באמת הייתה היא
) והתלחששה עם מישהו... התחלתי פשוט להתחרפן! 

אני יודע מצויין איך מרגיש המגע של שרון אבל איכשהו לא הייתי בביטחון מלא שזאת היא... היא הצליחה לבלבל אותי לגמרי עם ההצגה שלה ואז לפתע הרגשתי משהו נוגע בשפתיי ובמהרה נכנס לי לפה...
"מה זה?!" שאלתי אותה במהירות ובחשש...
"זה בולבול"
צחקקה שרון והמשהו הזה חזר לתוך הפה שלי במהירות
. מההרגשה הראשונית זה היה משהו מאוד לא מובן... זה דק מידי כדי להיות זין וגם סטרפאון לא בא בחשבון. המשכתי לאכול סרטים ופשוט להתחרפן!
(בהמשך שרון גילתה לי שזה היה האודם שלה). ככל שעבר יותר זמן הראייה שלי דרך הכיסוי עיניים הלכה והתחדדה... לפתע הייתי מסוגל לראות צללית. הייתה זאת הצללית של שרון שהתעסקה איתי, נשמתי לרווחה והודעתי לשרון שלא תעבוד עליי כי אני רואה הכל 

תוך שניות שרון התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה שהיה עטוף בטייץ האדום שלה ומצצה לי את הזין. ההרגשה הייתה מאוד נעימה וחמימה עד ש... שרון הרימה את הזין שלי והנחיתה אותו על משהו קר כמו קרח (שרון השתמשה בקרח לתיק מקרר). היא עשתה זאת שוב ושוב כמה פעמים כאילו זה היה צעצוע. היא צחקקה וקירבה את פיה לזין עושה תנועות כאילו הולכת למצוץ לי עד שהזין ברח לה מהפה ונחת שוב על הקרח... 

"אויי זה לא נכנס!" אמרה בבלבול שרון וצחקקה לעצמה...
"מה לא נכנס?" צעקתי לה והיא מתפוצצת מצחוק 

ככל שהזמן עבר שרון התחילה לחרפן אותי! היא התחילה במשחקי חום-קור שהקפיצו אותי והוציאו ממני קולות של עונג וצעקות מהקור המקפיא 

היא הצמידה את הקרח לביצים ולקחה את הזין בפיה ואז הפוך הביצים בפיה והקרח צמוד לזין. מוצצת ומקפיצה אותי עם הקרח שמשנה את מיקומו ללא הרף! בביצים, על הזין, בבטן, בחזה, בפטמות, יורד לרגליים, עולה שוב למעלה, בצדדים ומה לא? כל אותו הזמן היא ממשיכה לרקוד עם ישבנה על הפנים שלי. נשמתי דרך הטייץ שלה ונהנתי כל רגע מזה
כמובן שהיה יותר טוב אם הייתה יושבת עליי ללא הטייץ אבל גם זה היה מאוד מחרמן ומהנה 

לפתע שמתי לב שרגליה של שרון היו מאוד קרובות לידיים שלי, תפסתי במהרה את כף רגלה והתחלתי למצוץ את אצבעות רגליה בהנאה, ואם זה לא מספיק הצלחתי להגיע עם אצבעותיי לישבנה והתחלתי למשוך את הטייץ שלה הצידה כדי להגיע למטמון שהסתתר שם, אבל שרון לא זרמה איתי והידקה את כפות ידיי קרוב למיטה כך שהייתי שוב חסר אונים לחלוטין... ילדה רעה

שרון המשיכה להשתעשע איתי בכל מיני משחקים שלא היו מביישים סרט אימה קומי. עשתה קולות של צעדים מהירים, צחקוקים מטרידים וממזריים, נשימות כבדות עם לחשושים בלתי מובנים, הכל תוך כדי שבחדר שורר שקט מוחלט. סיטואציה קצת מטרידה אני חייב להודות.
אחד הקטעים המפתיעים שקרו הוא ששרון נתנה לי ביס מפתיע ביותר בביצים, אחד שממש לא הייתי מוכן לו (אם יש דבר כזה להיות מוכן שינשכו אותך בביצים
) שיחררתי חתיכת צרחה! והיא כהרגלה מתפקעת מצחוק וממשיכה לנשוך לי ת'ביצים עם שיניה החדות 

בהמשך היא אפילו שמה על הפרצוף שלי כרית כי ניסיתי להציץ דרך הכיסוי עיניים 

* חזרה למשחק...
התנאי שבו בלה הסכימה לשחרר אותי היה שאני אלקק לה את הכוס ואדפוק אותה היטב. רק לאחר כחצי שעה שבמהלכה היא התעללה בי ושיגעה אותי היא שיחררה אותי לבסוף ודרשה ליקוק.
תוך כדי שאני נלחם בפרץ האור הפתאומי ששטף את עיניי נשכבתי מעליה והתחלתי לנשק לה את הבטן. משום מה בלה תפסה אותי מסביב לצוואר בשתי רגליה והתחילה להאבק איתי במאין תרגיל חניקה שכזה... מצחקקת ומצחקקת ללא הפסקה (שרון התחרפנה על כל הראש
)

תפסתי את הקרח והצמדתי אותו לבטנה
היא שחררה צרחה חזקה ולפני שהבינה מה קורה הצמדתי את הקרח לפטמה שלה. הפטמה שלה הזדקרה בצורה מרשימה ומיד מצצתי אותה בהנאה, עושה לבלה את מה שהיא עשתה לי לפני כמה דקות. 

הורדתי את הטייץ שלה והרחתי אותו בהנאה!
צללתי לכוס שלה והתחלתי ללקק אותו בשקיקה. בלה שהייתה עדיין מאוד משועשעת שמה על הראש שלי את הטייץ האדום שלה והתחילה לצעוק שכיפה אדומה יורדת לה
(שרון ירדה מהפסים...
רגע יש עוד
)

אחרי שהיא גמרה בהנאה היא המשיכה בהתפרצות הצחוק הבלתי נשלטת שלה, צוחקת וצוחקת ללא הפסקה (כששרון נכנסת למתקפת צחוק אי אפשר לעצור אותה, ולמה בעצם לנסות? איזה כיף לראות את החיוך על הפנים של השובבונת הזאת
)

השכבתי את בלה על הבטן והתחלתי בסדרת נשיקות שהתחילו מהצוואר והגיעו עד כפות רגליה שזכו גם הן לליקוקים שהקפיצו אותה.
המשכתי בנשיקות למעלה עד שהגעתי לישבנה המפתה. נשכבתי מעל הטוסיק שלה בנוחות ווהתחלתי להעניק לה רימינג נמרץ בזמן שהיא הקפיצה את ישבנה וצחקקה לעצמה. תוך כדי הליקוקים שלי היא התחילה לשגע אותי ותפסה בזה אחר זה את האף שלי, את הלשון שלי ואפילו את העיניים שלי עם שרירי ישבנה
מחזיקה את כל הפרצוף שלי בין פלחיה החזקים בזמן שאני מכה על ישבנה שתשחרר אותי 

המשכתי ללקק לה ביתר זהירות אבל היא תפסה אותי כל פעם מחדש והמשיכה לצחקק בצחוקה הממזרי 

בהמשך בלה נעמדה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין שכבר רתח מרוב חרמנות בפיה החם (רק להזכיר לכם ששרון מצצה לי במשך חצי שעה כשהייתי קשור למיטה, כך שסף החרמנות שלי היה בשחקים
) תפסתי את הקרח והצמדתי אותו לטוסיק ואז לכוס שלה
מה שהקפיץ את בלה וגרם לה לשחרר צרחה (מזל שלא נשכה אותי בזין
)

לבלה נמאס מהמשחקים והיא רצתה כבר דפיקה טובה. היא השכיבה אותי על המיטה והתחילה לרכב עליי בפראות תוך כדי שאני מקפיץ אותה גבוה על הזין שלי ומנסה למצוץ את שדיה.

מצליח לכמה רגעים עד שהיא משכיבה אותי על הגב ומתחמקת ממני
ואז לפתע היא שמה על עיניי שוב את כיסוי העיניים, עושה אותי עיוור לגמרי ומאלצת אותי לגשש את דרכי אל פטמותיה הטעימות לפי החושים החדים שלי... 

כאן התחיל המשחק האהוב עלינו: "תפוס את הפטמה"
רק שהפעם היא רימתה! ממש לא אהבה את העובדה שאני נעזר בידיי, תוך כדי שהיא רוכבת עליי היא התיישבה עם רגליה על הזרועות שלי ועשתה אותי לגמרי חסר עונים...

"בוא תמצוץ את הפטמה!"
אמרה בלה וכבר חשבתי שאני אקבל את המעדן הרך והמתוק הזה ואתענג עליו עכשיו אבל אז במקום ציץ קיבלתי את הקרח!
אויי וכמה שהיא נהנתה מזה! עוד ניסיון להגיע לפטמה ושוב הקרח הזה נכנס לי בפה 

"זהו עכשיו אני נותנת לך..." אמרה בלה וצחקקה... הקרבתי את פי אל... והרגשתי נייר על הלשון (שרון דחפה לי גליל נייר טואלט לפה
) ושוב ניסיון ולפתע הרגשתי את העטיפה של הקונדום
וכעבור זמן קצר הפינה של הכרית מצאה את דרכה לפה שלי 

לבסוף היא הפסיקה להתעלל בי ונתנה לי למצוץ את שתי פטמותיה 

בלה התהפכה והתיישבה עליי ברכיבה הפוכה 

הזדיינו ככה במשך כמה דקות עד שבלה רצתה לקבל דפיקה חזקה ביותר בפוזה נמרצת... עברנו לדוגי והמשכנו בזיון המהנה 

תוך כדי הזיון תפסתי את הקרח והצמדתי אותו לישבנה של בלה שצעקה מהקור המפתיע
והתחילה לצחוק... זה לא נמשך הרבה זמן כי היא לקחה ממני את הקרח והניחה אותו על הרצפה למקום שהיה רחוק מהישג ידי 

לפתע אחרי כמה שניות הרגשתי מכת קור על הביצים שלי
השובבונת הצמידה את הקרח לאשכיי, צוחקת בממזריות ושואלת אותי: "מי הבוס עכשיו! הא? מי הבוס?!"

זה ממש לא עצר אותי אלא דירבן אותי עוד יותר ואחרי השעשוע הקצר הזה המשכנו בזיון דוגי מצויין עד שגמרתי בהנאה לתוך הכוס החם והורדרד שלה 

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום אחרי שהבטחתי לה שנמשיך להיות חברים ולכייף יחדיו 

השובבונת השיגה את מבוקשה ועכשיו תהיה רגועה עד לזיון הבא

אדוארד פוגש טוסיק עסיסי על חוף הים
אני: אדוארד
שרון: איזבלה
באחד מימי הקיץ החמים החלטתי לקפוץ לחוף הים. למרות שאני ממש לא אוהב את השמש (ערפד) ממש השתוקקתי לשטוף את העיניים בכל הכוסיות שמעטזות עם הישבנים שלהן בחוף הים 

חוץ מזה זאת הזדמנות מצויינת לברוח מחברתי בלה שלא עוזבת אותי לנפשי... כבר ממש אנסה אותי בכמויות הסקס שדורשת, ממש נימפומנית חסרת מעצורים

מרחוק ראיתי מישהי עם ביקיני אדום מדליק שיוצאת מהמים ומענטזת מולי עם ישבנה המפתה
בחרמנות רבה ובלי לחשוב פעמיים התנפלתי על הטוסיק השובב הזה בנשיקות וליקוקים נמרצים 

הבחורה המופתעת הסתובבה ושמעתי לפתע את קולה של... בלה? 

"היי זה אתה! מה אתה עושה פה?" שאלה בלה המופתעת...
"הממממ... כן זה אני... באתי להגיד לך שלום!"
גמגמתי לה וחיבקתי אותה חזק...

"אההה אל תשקר! לא באת להגיד לי שלום קפצת על הישבן הראשון שמצא חן בעינייך!"
צעקה בעצבים בלה והעיפה אותי על החול (המיטה),
התיישבה עליי בפייסיטינג חינוכי והתחילה למצוץ לי בהנאה את הזין שנעמד כבר במלוא הדרו 

הצלחתי להשתלט עליה והזזתי את תחתון הביקיני שלה הצידה כדי ללקק את שני האיברים הטעימים שלה 

בלה לא ביזבזה הרבה זמן ואחרי שפקדה עליי להוריד ממנה את הביקיני עלתה עליי ברכיבה הפוכה... רק אחרי שפקדתי עליה לעשות זאת... מראה לה מי הבוס 

בלה לא ממש אהבה את הדיבור שלי והחליטה לקרוע לי ת'צורה בזיון עוצמתי! ממש רוקדת על הזין שלי עם הכוס שלה ומצמידה אותי חזק לחול (מיטה) לא נותנת לי לזוז... מה שנקרא מזיינת אותי ולא אני אותה

"מה נראה לך שאתה עושה? הולך לחפש טוסיקים בים! עד כדי כך היית רעב שהחלטת לצאת ולצוד טוסיקים באמצע היום? הא זין חרמן שכמותך!"

בלה לא הסתפקה בזה ופקדה עליי להסתובב כדי שתוכל למצוץ לי עד שאני אגמור לה בפה ואם אני לא אעשה את מבוקשה אני אצטרך ללבוש את הביקיני שלה

מי היא חושבת חושבת שהיא שתגיד לי לעשות דברים כאלה? יש לה מזל שרציתי לדפוק לה ת'פה! 

אחרי מציצה מענגת שפכתי את מטעני לתוך פיה... היא פתחה פה גדול והראתה לי את הנוזל הרב שהיה על לשונה בחיוך ובהנאה רבה 

פששש איזו ילדונת שובבה הבלה הזאתי 

הבטחתי לה שלא יהיו יותר הפתעות מצידי ומעכשיו נלך לחוף הים רק יד ביד

עד לזיון הבא...
סוף
ומה עוד נשאר לומר שלא נאמר?
זכיתי להכיר בחורה כמו שרון וההנאה הדדית לגמרי!
עיניי השקד שלה והחיוך המתוק על פניה משדרות זאת כל פעם מחדש 

Lavelle