כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 14 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

131

פורסם במקור ב - 02/05/2011

כאשר כתבתי את התסריט הנוכחי לשרון, הייתה לי מחשבה רבה מאחוריו, כי מההיכרות הארוכה שלי עם שרון ידעתי שכנראה זה יעלה על כל הציפיות ויהיה מעל כל צל של ספק מפגש בלתי נשכח ופרוע במיוחד. חשבתי, תכננתי והתוצאה הסופית השאירה אפילו אותי המום ולפרקים לא מאמין. זכור לי מפגש דומה בתחילת הדרך שלי עם שרון אבל הפעם זה היה מעבר לכל מה שצפיתי ודמיינתי לעצמי. האמת שגם שרון הייתה מופתעת "קצת" ממה שעוללה באותם רגעים...

למרות שהיה פה משחק תפקידים, לרגעים שכחתי לגמרי שאנחנו במשחק בגלל כל התחושות שעפפו אותי. מהסיבה הזאת אני אספר על המפגש מנקודת המבט שלי (מאחורי הקלעים) ולעיתים מנקודת מבטה של הדמות שאותה שיחקתי.

דמדומים - הגירסה הלא מצונזרת... איזבלה ואדוארד יורדים מהפסים Evil Smile

אני: בתפקיד אדוארד קאלן

שרון: בתפקיד איזבלה (בלה) סוון

הייתי בדרכי לבלה אהובתי. אנחנו יוצאים כבר כמה חודשים ורק לפני זמן קצר נודע לה שאני ערפד. זה לא הפריע לנו עד עכשיו והכל זרם מצויין בינינו אבל הרגשתי שהקשר הזה לא יכול להמשך עוד הרבה זמן. הרגשתי שאני מסכן אותה ולכן לא הייתה לי בררה אלא להפרד ממנה... היום אני הולך להודיע לה על ההחלטה שלי. מקווה שהיא תבין אותי ותקבל את זה ברוח טובה, היא ילדה טובה ולא בא לי לסכן אותה. מה שכן שום דבר לא הכין אותי למה שקרה בהמשך... Evil Smile

בלה פגשה אותי כשהיא לבושה בטייץ אדום קצר שהדגיש הייטב את ישבנה התפוחי והעסיסי, ובגופיה אדומה תואמת שהדגישה את החזה המדליק שלה. חיוך גדול

נשיקה הדדית וחיבוק חם ואנחנו מתקדמים לעבר הסלון. תוך כדי מזמוזים הדדיים אני מחמיא לה על ההופעה שדפקה לכבודי ומנשק את צווארה כשבאותו הזמן היד שלי גולשת לתוך הטייץ הצמוד. בלה הייתה ללא תחתונים... חיוך גדול

מאוד רציתי להתנפל עליה, לקרוע ממנה את הטייץ הזה ולזיין אותה על השולחן באותו הרגע... אבל לא בשביל זה באתי... נעמדתי מאחוריה ואחרי שמצאתי את המילים המתאימות הודעתי לה שאנחנו צריכים להפרד ושזה פשוט לא יכול להמשך בינינו...

בלה לא ממש התרגשה ממה ששמעה והציעה לי לשתות משקה כלשהו (מים)... המשכתי להתלטף איתה ושתיתי מהמשקה כדי להרגע קצת ולהסדיר את המחשבות. נראה לי שהיא לא ממש הבינה שאני רוצה להפרד ממנה חשבתי לעצמי ואז לפתע נעשתי טיפה מסוחרר והרגשתי שאני חייב לשכב (עשיתי את עצמי). בלה ראתה את המצב שהייתי בו והציעה לי לשכב על מיטתה...

"בוא תוריד את המכנסיים ותשכב על המיטה, תרגיש בנוח" אמרה בלה בקולה הערמומי משהו וחייכה אליי בשובבות.

הורדתי את מכנסיי ונשכבתי על המיטה כשרק תחתונים על גופי... הייתי ממש עייף ותוך זמן קצר נרדמתי...

* מה שקרה בהמשך זה ששרון קשרה אותי למיטה עם הערכת קשירה ושמה לי כיסוי על העיניים. ברור שהייתי בהכרה מלאה בכל הזמן הזה ורק שיחקתי את עצמי ישן. חשבתי שהכל יזרום לפי התסריט ולא יהיו הפתעות אבל לשרון היו תוכניות אחרות... Evil Smile

היא הרי אוהבת לשגע אותי השובבה הזאת ותוך כדי שהיא שואלת האם אני ישן? התחילה ללטף אותי בזין דרך התחתונים שלי. הזין נעמד כמו תורן בשניות ואני שמאוד נהנתי מהסיטואציה התחלתי לצחקק ולתהות לעצמי למה שרון "נתקעה" לה ולא מנסה "להעיר" אותי.

"כן כן תמשיך לגעת לו שם אני בינתיים מקפלת כביסה... אתה יודע שזאת לא אני נוגעת לך שם?!" Evil Smile צחוק צחקקה בממזריות שרון.

מהרגע הזה הלב שלי ירד לתחתונים! אני סומך על שרון ב 100 אחוז ויודע שהיא לא תעשה משהו מופרך כזה. כי עד כמה שהיא לא צפויה דבר כזה באמת עובר כל גבול. אבל בגלל שהייתי קשור וללא יכולת לראות, הבטחון שלי התחיל לרדת... והרגשתי פרפרים בבטן.

מכאן התחילה סדרה של צחקוקים בלתי נשלטים של שרון שבהם היא עשתה קצת קולות של גבר (מקווה שזאת באמת הייתה היא צחוק) והתלחששה עם מישהו... התחלתי פשוט להתחרפן! צחוק

אני יודע מצויין איך מרגיש המגע של שרון אבל איכשהו לא הייתי בביטחון מלא שזאת היא... היא הצליחה לבלבל אותי לגמרי עם ההצגה שלה ואז לפתע הרגשתי משהו נוגע בשפתיי ובמהרה נכנס לי לפה...

"מה זה?!" שאלתי אותה במהירות ובחשש...

"זה בולבול" Tongue צחקקה שרון והמשהו הזה חזר לתוך הפה שלי במהירות Ouch. מההרגשה הראשונית זה היה משהו מאוד לא מובן... זה דק מידי כדי להיות זין וגם סטרפאון לא בא בחשבון. המשכתי לאכול סרטים ופשוט להתחרפן! צחוק (בהמשך שרון גילתה לי שזה היה האודם שלה). ככל שעבר יותר זמן הראייה שלי דרך הכיסוי עיניים הלכה והתחדדה... לפתע הייתי מסוגל לראות צללית. הייתה זאת הצללית של שרון שהתעסקה איתי, נשמתי לרווחה והודעתי לשרון שלא תעבוד עליי כי אני רואה הכל Approve

תוך שניות שרון התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה שהיה עטוף בטייץ האדום שלה ומצצה לי את הזין. ההרגשה הייתה מאוד נעימה וחמימה עד ש... שרון הרימה את הזין שלי והנחיתה אותו על משהו קר כמו קרח (שרון השתמשה בקרח לתיק מקרר). היא עשתה זאת שוב ושוב כמה פעמים כאילו זה היה צעצוע. היא צחקקה וקירבה את פיה לזין עושה תנועות כאילו הולכת למצוץ לי עד שהזין ברח לה מהפה ונחת שוב על הקרח... Ouch

"אויי זה לא נכנס!" אמרה בבלבול שרון וצחקקה לעצמה...

"מה לא נכנס?" צעקתי לה והיא מתפוצצת מצחוק צחוק

ככל שהזמן עבר שרון התחילה לחרפן אותי! היא התחילה במשחקי חום-קור שהקפיצו אותי והוציאו ממני קולות של עונג וצעקות מהקור המקפיא צחוק

היא הצמידה את הקרח לביצים ולקחה את הזין בפיה ואז הפוך הביצים בפיה והקרח צמוד לזין. מוצצת ומקפיצה אותי עם הקרח שמשנה את מיקומו ללא הרף! בביצים, על הזין, בבטן, בחזה, בפטמות, יורד לרגליים, עולה שוב למעלה, בצדדים ומה לא? כל אותו הזמן היא ממשיכה לרקוד עם ישבנה על הפנים שלי. נשמתי דרך הטייץ שלה ונהנתי כל רגע מזה חיוך גדול כמובן שהיה יותר טוב אם הייתה יושבת עליי ללא הטייץ אבל גם זה היה מאוד מחרמן ומהנה Tongue

לפתע שמתי לב שרגליה של שרון היו מאוד קרובות לידיים שלי, תפסתי במהרה את כף רגלה והתחלתי למצוץ את אצבעות רגליה בהנאה, ואם זה לא מספיק הצלחתי להגיע עם אצבעותיי לישבנה והתחלתי למשוך את הטייץ שלה הצידה כדי להגיע למטמון שהסתתר שם, אבל שרון לא זרמה איתי והידקה את כפות ידיי קרוב למיטה כך שהייתי שוב חסר אונים לחלוטין... ילדה רעה צחוק קריצה

שרון המשיכה להשתעשע איתי בכל מיני משחקים שלא היו מביישים סרט אימה קומי. עשתה קולות של צעדים מהירים, צחקוקים מטרידים וממזריים, נשימות כבדות עם לחשושים בלתי מובנים, הכל תוך כדי שבחדר שורר שקט מוחלט. סיטואציה קצת מטרידה אני חייב להודות.

אחד הקטעים המפתיעים שקרו הוא ששרון נתנה לי ביס מפתיע ביותר בביצים, אחד שממש לא הייתי מוכן לו (אם יש דבר כזה להיות מוכן שינשכו אותך בביצים צחוק) שיחררתי חתיכת צרחה! והיא כהרגלה מתפקעת מצחוק וממשיכה לנשוך לי ת'ביצים עם שיניה החדות צחוק

בהמשך היא אפילו שמה על הפרצוף שלי כרית כי ניסיתי להציץ דרך הכיסוי עיניים צחוק

* חזרה למשחק...

התנאי שבו בלה הסכימה לשחרר אותי היה שאני אלקק לה את הכוס ואדפוק אותה היטב. רק לאחר כחצי שעה שבמהלכה היא התעללה בי ושיגעה אותי היא שיחררה אותי לבסוף ודרשה ליקוק.

תוך כדי שאני נלחם בפרץ האור הפתאומי ששטף את עיניי נשכבתי מעליה והתחלתי לנשק לה את הבטן. משום מה בלה תפסה אותי מסביב לצוואר בשתי רגליה והתחילה להאבק איתי במאין תרגיל חניקה שכזה... מצחקקת ומצחקקת ללא הפסקה (שרון התחרפנה על כל הראש צחוק)

תפסתי את הקרח והצמדתי אותו לבטנה Evil Smile היא שחררה צרחה חזקה ולפני שהבינה מה קורה הצמדתי את הקרח לפטמה שלה. הפטמה שלה הזדקרה בצורה מרשימה ומיד מצצתי אותה בהנאה, עושה לבלה את מה שהיא עשתה לי לפני כמה דקות. קריצה

הורדתי את הטייץ שלה והרחתי אותו בהנאה! חיוך גדול צללתי לכוס שלה והתחלתי ללקק אותו בשקיקה. בלה שהייתה עדיין מאוד משועשעת שמה על הראש שלי את הטייץ האדום שלה והתחילה לצעוק שכיפה אדומה יורדת לה צחוק (שרון ירדה מהפסים... צחוק רגע יש עוד קריצה)

אחרי שהיא גמרה בהנאה היא המשיכה בהתפרצות הצחוק הבלתי נשלטת שלה, צוחקת וצוחקת ללא הפסקה (כששרון נכנסת למתקפת צחוק אי אפשר לעצור אותה, ולמה בעצם לנסות? איזה כיף לראות את החיוך על הפנים של השובבונת הזאת חיוך גדול)

השכבתי את בלה על הבטן והתחלתי בסדרת נשיקות שהתחילו מהצוואר והגיעו עד כפות רגליה שזכו גם הן לליקוקים שהקפיצו אותה. קריצה המשכתי בנשיקות למעלה עד שהגעתי לישבנה המפתה. נשכבתי מעל הטוסיק שלה בנוחות ווהתחלתי להעניק לה רימינג נמרץ בזמן שהיא הקפיצה את ישבנה וצחקקה לעצמה. תוך כדי הליקוקים שלי היא התחילה לשגע אותי ותפסה בזה אחר זה את האף שלי, את הלשון שלי ואפילו את העיניים שלי עם שרירי ישבנה צחוק מחזיקה את כל הפרצוף שלי בין פלחיה החזקים בזמן שאני מכה על ישבנה שתשחרר אותי צחוק

המשכתי ללקק לה ביתר זהירות אבל היא תפסה אותי כל פעם מחדש והמשיכה לצחקק בצחוקה הממזרי קריצה

בהמשך בלה נעמדה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין שכבר רתח מרוב חרמנות בפיה החם (רק להזכיר לכם ששרון מצצה לי במשך חצי שעה כשהייתי קשור למיטה, כך שסף החרמנות שלי היה בשחקים צחוק) תפסתי את הקרח והצמדתי אותו לטוסיק ואז לכוס שלה Evil Smile מה שהקפיץ את בלה וגרם לה לשחרר צרחה (מזל שלא נשכה אותי בזין צחוק)

לבלה נמאס מהמשחקים והיא רצתה כבר דפיקה טובה. היא השכיבה אותי על המיטה והתחילה לרכב עליי בפראות תוך כדי שאני מקפיץ אותה גבוה על הזין שלי ומנסה למצוץ את שדיה.

מצליח לכמה רגעים עד שהיא משכיבה אותי על הגב ומתחמקת ממני צחוק ואז לפתע היא שמה על עיניי שוב את כיסוי העיניים, עושה אותי עיוור לגמרי ומאלצת אותי לגשש את דרכי אל פטמותיה הטעימות לפי החושים החדים שלי... קריצה

כאן התחיל המשחק האהוב עלינו: "תפוס את הפטמה" צחוק רק שהפעם היא רימתה! ממש לא אהבה את העובדה שאני נעזר בידיי, תוך כדי שהיא רוכבת עליי היא התיישבה עם רגליה על הזרועות שלי ועשתה אותי לגמרי חסר עונים... Ouch

"בוא תמצוץ את הפטמה!" חיוך גדול אמרה בלה וכבר חשבתי שאני אקבל את המעדן הרך והמתוק הזה ואתענג עליו עכשיו אבל אז במקום ציץ קיבלתי את הקרח! צחוק אויי וכמה שהיא נהנתה מזה! עוד ניסיון להגיע לפטמה ושוב הקרח הזה נכנס לי בפה כועס

"זהו עכשיו אני נותנת לך..." אמרה בלה וצחקקה... הקרבתי את פי אל... והרגשתי נייר על הלשון (שרון דחפה לי גליל נייר טואלט לפה צחוק) ושוב ניסיון ולפתע הרגשתי את העטיפה של הקונדום צחוק כועס וכעבור זמן קצר הפינה של הכרית מצאה את דרכה לפה שלי צחוק

לבסוף היא הפסיקה להתעלל בי ונתנה לי למצוץ את שתי פטמותיה אצבע למעלה

בלה התהפכה והתיישבה עליי ברכיבה הפוכה חיוך גדול

הזדיינו ככה במשך כמה דקות עד שבלה רצתה לקבל דפיקה חזקה ביותר בפוזה נמרצת... עברנו לדוגי והמשכנו בזיון המהנה חיוך גדול

תוך כדי הזיון תפסתי את הקרח והצמדתי אותו לישבנה של בלה שצעקה מהקור המפתיע Evil Smile והתחילה לצחוק... זה לא נמשך הרבה זמן כי היא לקחה ממני את הקרח והניחה אותו על הרצפה למקום שהיה רחוק מהישג ידי בכי

לפתע אחרי כמה שניות הרגשתי מכת קור על הביצים שלי צחוק השובבונת הצמידה את הקרח לאשכיי, צוחקת בממזריות ושואלת אותי: "מי הבוס עכשיו! הא? מי הבוס?!" Evil Smile צחוק

זה ממש לא עצר אותי אלא דירבן אותי עוד יותר ואחרי השעשוע הקצר הזה המשכנו בזיון דוגי מצויין עד שגמרתי בהנאה לתוך הכוס החם והורדרד שלה חיוך גדול

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום אחרי שהבטחתי לה שנמשיך להיות חברים ולכייף יחדיו חיוך

השובבונת השיגה את מבוקשה ועכשיו תהיה רגועה עד לזיון הבא חיוך גדול קריצה

אדוארד פוגש טוסיק עסיסי על חוף הים

אני: אדוארד

שרון: איזבלה

באחד מימי הקיץ החמים החלטתי לקפוץ לחוף הים. למרות שאני ממש לא אוהב את השמש (ערפד) ממש השתוקקתי לשטוף את העיניים בכל הכוסיות שמעטזות עם הישבנים שלהן בחוף הים חיוך גדול

חוץ מזה זאת הזדמנות מצויינת לברוח מחברתי בלה שלא עוזבת אותי לנפשי... כבר ממש אנסה אותי בכמויות הסקס שדורשת, ממש נימפומנית חסרת מעצורים צחוק קריצה

מרחוק ראיתי מישהי עם ביקיני אדום מדליק שיוצאת מהמים ומענטזת מולי עם ישבנה המפתה חיוך גדול בחרמנות רבה ובלי לחשוב פעמיים התנפלתי על הטוסיק השובב הזה בנשיקות וליקוקים נמרצים חיוך

הבחורה המופתעת הסתובבה ושמעתי לפתע את קולה של... בלה? Shocked

"היי זה אתה! מה אתה עושה פה?" שאלה בלה המופתעת...

"הממממ... כן זה אני... באתי להגיד לך שלום!" Embarrassed גמגמתי לה וחיבקתי אותה חזק...

"אההה אל תשקר! לא באת להגיד לי שלום קפצת על הישבן הראשון שמצא חן בעינייך!" כועס צעקה בעצבים בלה והעיפה אותי על החול (המיטה), צחוק התיישבה עליי בפייסיטינג חינוכי והתחילה למצוץ לי בהנאה את הזין שנעמד כבר במלוא הדרו חיוך גדול

הצלחתי להשתלט עליה והזזתי את תחתון הביקיני שלה הצידה כדי ללקק את שני האיברים הטעימים שלה חיוך גדול

בלה לא ביזבזה הרבה זמן ואחרי שפקדה עליי להוריד ממנה את הביקיני עלתה עליי ברכיבה הפוכה... רק אחרי שפקדתי עליה לעשות זאת... מראה לה מי הבוס Evil Smile

בלה לא ממש אהבה את הדיבור שלי והחליטה לקרוע לי ת'צורה בזיון עוצמתי! ממש רוקדת על הזין שלי עם הכוס שלה ומצמידה אותי חזק לחול (מיטה) לא נותנת לי לזוז... מה שנקרא מזיינת אותי ולא אני אותה צחוק קריצה

"מה נראה לך שאתה עושה? הולך לחפש טוסיקים בים! עד כדי כך היית רעב שהחלטת לצאת ולצוד טוסיקים באמצע היום? הא זין חרמן שכמותך!" כועס צחוק

בלה לא הסתפקה בזה ופקדה עליי להסתובב כדי שתוכל למצוץ לי עד שאני אגמור לה בפה ואם אני לא אעשה את מבוקשה אני אצטרך ללבוש את הביקיני שלה Shocked צחוק

מי היא חושבת חושבת שהיא שתגיד לי לעשות דברים כאלה? יש לה מזל שרציתי לדפוק לה ת'פה! Evil Smile

אחרי מציצה מענגת שפכתי את מטעני לתוך פיה... היא פתחה פה גדול והראתה לי את הנוזל הרב שהיה על לשונה בחיוך ובהנאה רבה חיוך גדול

פששש איזו ילדונת שובבה הבלה הזאתי מוחא כפייה

הבטחתי לה שלא יהיו יותר הפתעות מצידי ומעכשיו נלך לחוף הים רק יד ביד צחוק קריצה

עד לזיון הבא...

סוף

ומה עוד נשאר לומר שלא נאמר?

זכיתי להכיר בחורה כמו שרון וההנאה הדדית לגמרי! Approve עיניי השקד שלה והחיוך המתוק על פניה משדרות זאת כל פעם מחדש אצבע למעלה

Hug Heart

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

132

פורסם במקור ב - 08/05/2011

כבר הרבה זמן יש לי איזו פנטזיה שאני מת להגשים, הבעיה היא שהפנטזיה הזאת לא ברת מימוש, ולא נראה לי שיש מישהו שפוי בדעתו שילך על דבר כזה. צחוק

מבלי להכנס לפרטי הפנטזיה (שאותה אני מוכן לספר רק לשרון), הגשמתי אותה עם שרון והיא כלולה בסצנה הבאה שהרצנו לפי תסריט שכתבתי לה. תסריט שהתפתח לכיוונים מעניינים ממה שהיה מתוכן, וזה גם מה שבדרך כלל קורה.

למי שיקרא בין השורות יבין מה הייתה הפנטזיה שלי ואני ממש לא הולך לשים עליה דגש מיוחד בדיווח הזה, מבחינתי היא שולית ורק קמצוץ מההנאה וממה שהמפגש הזה היה בשבילי ובשביל שרון.

אימון אישי בחדר כושר מתפתח לזיון פרוע על מזרון ההתעמלות

אני: עלי ג'י

שרון: פנלופה קרוז

לא מזמן התחלתי להתאמן בחדר כושר חדש. מה נראה לכם? מאיפה יש לי את כל השרירים האלה? קריצה בניגוד לחדר הכושר הקודם שלי בחדש צדו את עיניי מלא כוסיות שמתהלכות בטייצים הצמודים שלהן ומנענעות עם הישבנים הסקסיים שלהן... איך אפשר להתאמן ככה אני שואל את עצמי? צחוק

החלטתי להתחזות למאמן כושר כדי להתקרב לאחת הבחורות היותר נחשקות שראיתי בחדר כושר. בדר"כ היא הייתה מגיעה לבושה בטייץ אדום קצר וכ"כ צמוד שתחתון החוטיני שלה היה מבצבץ דרכו Tongue בחלקה העליון היא לבשה גופיה אדומה תואמת שחשפה את הבטן השטוחה שלה.

שיערה הברונטי גלש על כתפיה והסקסית הזאת פשוט הוציאה אותי מדעתי! וזה מחזיר אותי ליום ההוא שנעמדתי מאחוריה ונעצתי את עיניי בישבנה שעינטז מולי בזמן שעשתה את תרגיל המדרגה (שרון נעזרה בספה שלה).

עיניי התבייתו על ישבנה וכמו טיל יצאתי לדרך, עוד עינטוז ועוד הקפצה, פלח ימין פונה ימינה וחברו השמאלי פונה שמאלה, חגיגה לעיניים, חגיגה לידיים וחגיגה ללשון! חיוך גדול

תוך שניות הטייץ עם החוטיני נפלו על הרצפה בין כפות רגליה ולשוני הייתה בין פלחיה, עולה מעלה ומטה, פונה ימינה ושמאלה וקצת מסביב צחוק קריצה

הגברת המופתעת מגמגמת משהו לא מובן, מצחקקת במבוכה אבל בגופה משדרת שהיא נהנית מהסיטואציה שנוצרה... קריצה

"אוייי יקירתי אני נורא מצטער שהתנפלתי עלייך ככה (מלביש את החוטיני והטייץ בחזרה על ישבנה) נעים מאוד להכיר, שמי הוא עלי ג'י, אני מאמן כושר פה... המממ האם תהיי מעוניינת באימון אישי?" שאלתי אותה והבטתי בפניה המחייכות.

"בטח בשמחה, תגיד אתה תמיד מציג את עצמך ככה?" שאלה הבחורה וציחקקה...

"המממ לא, פשוט חירפנת אותי לגמרי ביופייך... רגע לא אמרת לי מה שמך!" שאלתי את הברונטית היפייפיה...

"שמי פנלופה קרוז.." אמרה הבחורה והושיטה את ידה העדינה...

"אווווו פנלופה איזה שם סקסי, נעים מאוד! אז מה דעתך שנצעד יחדיו אל החדר הפרטי שלי, ששם מחכה לנו מזרון ההתעמלות... מה את אומרת יקירתי?"

"כן בשמחה!" צעקה פנלופה וריפרפה עם אצבעותיה על מפשעתי ועל הכלי שאיים לפרוץ החוצה ממכנס האימונים שלי צחוק (תחתונים לבנות). תפסתי בידה ואפילו הסנפתי את צווארה ושיערה לפני שצעדנו יד ביד לחדר הצצדי. קריצה

הגענו לחדר וביקשתי מפנלופה להתיישב על ארבע על המזרון (חחח שרון השובבה התיישבה על ברכיה, שלפה את הזין מתחתוניי והתחילה למצוץ לי כשהיא מתפקעת מצחוק... היא הורגת אותי עם התרגילים האלה שלה צחוק).

בחזרה לאימון! בתרגיל הראשון עבדנו על שרירי הישבן שלה. בעודה יושבת על ארבע, אחרי ההסבר שלי היא התחילה להרים את רגלה למעלה ולהוריד אותה למטה. כמה חזרות ברגל אחת וכמה חזרות ברגל שניה. כ"כ התלהבתי משרירי ישבנה עד שביקשתי את רשותה להוריד את מכנסון הטייץ האדום מישבנה על מנת לראות יותר טוב איך פלחיה מתחזקים מרגע לרגע. פנלופה לא ממש התנגדה ומהר מאוד המשיכה לעשות את התרגיל כאשר רק תחתון חוטיני לבן חוצה את ישבנה. חיוך גדול

בהמשך השכבתי אותה על גבה וביקשתי ממנה לעלות למעלה ולרדת למטה, כלומר לעשות כפיפות בטן. פנלופה לא ממש אהבה את התרגיל והעדיפה פשוט לשכב על גבה ולפסק את רגליה. כדי להמריץ אותה טיפה נעמדתי בכיפוף מעליה מקרב את מפשעתי אל פניה. אילו הייתה משתפת פעולה, כל עליה הייתה מזכה אותה בסוכריה ארוכה וטעימה... קריצה

במקום זה היא העדיפה ירידה מבולבל (כן תרתי משמע צחוק) פשששש העניינים מתקדמים יותר טוב ממה שתכננתי חשבתי לעצמי ובעודי מחייך עברנו לתרגיל הבא:

פנלופה שכבה על גבה כאשר רגליה ישרות והתחילה להרים אותן ולהוריד אותן אחרי שהגיעה ל90 מעלות... טוב האמת שעזרתי לה די הרבה בתרגיל הזה כשאחזתי עם ידי ברגליה.
(חחחח לפני המפגש שרון זללה פיצה והייתה דיי עצלנית בכושר צחוק).

עברנו לתרגיל רגליים...
פנלופה שכבה על הצד והרימה רגל ישרה למעלה בתנועת מספריים. זה הלך כבר יותר טוב, כל כך שמחתי שאני מצליח לעשות לה אימון אישי. לפני שעברנו לרגל השניה נראה כאילו פנלופה איבדה את סבלנותה נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. הורדתי את תחתוניה במהרה... טוב כמעט הצלחתי אבל התחתונים נתפסו בכף רגלה (שרון החליטה לשגע אותי והתחילה להצליף לי עם התחתונים שלה על הפרצוף שלי כשהתחתונים תלויות לה על כף הרגל, במקום לאפשר לי להסניף אותם כמו שאני אוהב Embarrassed), בהמהרה התגברנו גם על המשוכה הזאת כשלפתע מצאתי את עצמי נדחף בכוח אל הכוס שלה צחוק

היא כרכה את רגליה מסביב לצווארי והורידה אותי בכוח למטה בין רגליה. נאבקתי טיפה עם השובבה ובין ליקוק ונשיקה לבין ריפרוף קל לנשיפה קלה על הכוס ומסביב נכנסתי לפעולה והתחלתי ללקק לה איך שהבנתי שהיא אוהבת (הבנתי בכאילו כן? גם אם באמצע הלילה בעודי ישן שרון הייתה מקרבת את הכוס שלה לפה שלי, הלשון שלי הייתה מתחילה לזוז ללא שליטה גם בזמן שאני בחלום השמיני קריצה) כי אם לא כנראה שהייתי חוטף ממנה סטירה צחוק

וכך היה ואחרי ששיגעתי קצת את פנלופה שהביטה בי בעיניים מבולבלות ובחיוך ממזרי פצחתי בליקוק נמרץ ולעיתים חושני בכוס הרעב של הברונטית הלא כ"כ תמימה קריצה

היא גמרה במהרה ובעודה ממשיכה לשכב על גבה התחלתי לענג (ולהתענג) אותה בגוף כאשר אני לא מפספס אף נקודה. מנשק, מלקק, מרחרח, מרפרף, ומסניף כל חלק בגופה עד שנעשתה רגישה והמשכתי רק לשכב מעליה ולהביט בעיניה שחייכו אליי ביחד עם שפתיה החושניות. חיוך גדול

אחרי שנרגעה, השובבונת הצעירה חזרה לעצמה. היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי בשקיקה, מציצה כל כך חמה, רטובה וחושנית! היה זה השקט שלפני הסערה צחוק

אחרי שטעמתי קצת מישבנה הטעים והתפוחי של הברונטית המתוקה (שוב שרון השתוללה וסגרה את הטוסיק שלה על הפנים שלי צחוק מועכת את פניי בין פלחי ישבנה) עברנו לתרגילי ההתעמלות האמיתיים שלשמם התכנסנו באמת, כי עד עתה היה זה רק החימום או כפי שכבר כתבתי: השקט שלפני הסערה! Evil Smile

פנלופה נשכבה על גבה על המזרון, הרימה את רגליה מאחורי ראשה ואני הכנסתי את הזין שלי בשמחה לתוך הכוס הורדרד שלה כשאני עם גבי אליה. בפוזה הזאת פנלופה ממש נחה ורק שרירי הרגליים שלי עבדו ללא הרף בעודי הולם בה מלמעלה במרץ והיא מצידה הולמת בישבן שלי עם כפות רגליה צחוק

במהרה נשכבתי מעליה, שמתי את רגליה על כתפיי והתחלתי לדפוק אותה במיסיונרית, עובד קשה עם שרירי הבטן שלי והיא ממשיכה לשכב על גבה ולהנות... כועס צחוק

"קדימה תתרוממי ותעשי קצת כפיפות בטן תוך כדי!" אמרתי לה וזאתי התחילה לעבוד על שרירי הבטן שלה כשהיא מתפקעת מצחוק צחוק (כשאנחנו מתחרפנים אז זה עד הסוף)

טוב החלטתי לנוח ובמהרה נשכבתי על הגב, עכשיו היה זה תורה של פנלופה להראות עד כמה שרירי רגליה חזקות ועד כמה היא בכושר קריצה

היא התיישבה על זייני כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ על הזין שלי כשהיא יושבת על כפות רגליה חיוך גדול

ואז המשיכה לרכוב עליי כשהיא עם הפנים אליי. המזרון השמיע קולות ואם זה לא היה מספיק אז הבטן שלי התנגשה בבטן שלה. חיבקתי אותה חזק ווהסנפתי את צווארה בזמן שהיא ממשיכה לרכוב עליי במרץ ומחבקת אותי גם כן...

בהמשך קמנו והמשכנו להתעמל/להזדיין בעמידה חיוך גדול

פה פנלופה קצת התחרפנה ופצחה בקריאות: "תפרק לי ת'כוס!" בזמן שנשענה על השולחן והחזירה קונטרות חזקות חיוך גדול

בזמן שאני עדיין בתוכה צעדנו כמה צעדים לעבר המזרון, וכששנינו נעמדנו עליו היא התכופפה ונגעה עם כפות ידיה במזרון. קצת מתיחות תוך כדי הזיון לפני שעוברים למנה העיקרית! למיטה הגדולה שחיכתה לנו בצד השני של החדר חיוך גדול

ומה שקרה שם אני לא אספר ואשאיר לדימיון שלכם, רק אציין שהייתה רכיבה רגילה והפוכה מדהימה על המיטה ועל הדרך השובבה משכה לי בשיער והחטיפה לי כמה סטירות על לא עוול בכפי בכי צחוק

אבל היה שווה לעבור את כל זה כדי להגיע לתרגיל המסיים והוא: זיון דוגי מאלף ונמרץ במיוחד חיוך גדול

אהה ואיך שכחתי לספר לכם שבזמן תרגילי ההתעמלות (זיון) סיפרתי לפנלופה שאני לא באמת מאמן כושר ובעצמי גיליתי שהיא שרלילה לא קטנה צחוק קריצה

עד לפעם הבאה שניפגש בחדר האימונים לעוד אימון מושקע ומיוזע חיוך גדול

ולפני סיום הפעם אני אחרוג ממנהגי ולא אספר על מה שקרה יותר מאוחר בפייסיטינג. על מה עלי ג'י נענש ומי הייתה זאתי שעשתה לו את העונש החינוכי. לא אספר גם מנקודת המבט שלי וגם לא מנקודת מבטה של הדמות (בעצם זה תמיד אני זה שמספר מה קורה בכל מפגש אבל לא כולם מבינים את זה ויודעים לקרוא בין השורות... ובלי להזכיר שמות)

אבל בכל זאת רק עוד משהו קטן לסיום... אם חשבתי שידעתי וחוויתי והרגשתי את כל אותם דברים ששרון יודעת לעשות עם פיה ולשונה, ולא יכול להיות יותר מרגש ומדהים ומדליק ומחרפן ומענג ממה שכבר היה אז בפגישה הזאת הבנתי שיש גם יש! ולא רק הבנתי אלא גם חוויתי את אחת המציצות המדהימות ששרון עשתה לי מאז ומעולם... ויצא לי פשוט עשן מהאוזניים, וצמרמורת מלווה ברעד עברה בכל גופי. ומה בדיוק היא עשתה לא אפרט.

ואני לא מתכוון לתהות ולשבור את הראש למה לקח לשרון כ"כ הרבה זמן כדי לעשות את מה שעשתה לי אתמול. עצם זה שזה קרה נתן לי להבין שיש עוד כל כך הרבה דברים שהבחורה הזאת מסוגלת ויותר מכל רוצה להעניק לגבר שאיתה... דברים שהיא מעניקה ונותנת מעצמה כשהיא מרגישה מוכנה לכך וכשהחיבור מתחזק וההנאה הופכת חסרת גבולות, כשהשיחרור הוא אבסולוטי (או לפחות קרוב לכך) אז קורים ניסים ונפלאות Approve

וזה רק על קצה הקרחון, קמצוץ ממה שהלך בפגישה הזאת, את הדברים הבאמת מדהימים אני מעדיף לשמור לעצמי קריצה

זהו סיימתי להפעם,

אלף נשיקות לך שרון וחיבוק חם במיוחד Hug

אני יודע שהוירטואלי הוא לא כמו האמיתי אבל בשבילו תצטרכי להתאזר בסבלנות כמה ימים קריצה

Heart Heart Heart

Lavelle

133

פורסם במקור ב - 16/05/2011

אחרי הגשמת הפנטזיה בשבוע שעבר הייתה לי עוד פנטזיה קטנה שרציתי להגשים, ומי אם לא שרון מגשימת הפנטזיות המדופלמת תיקח על עצמה את מלאכת הגשמת הפנטזיה שלי קריצה
אצלינו זה הדדי, אנחנו מגשימים אחד לשני אם וכאשר יש פנטזיה חדשה או ישנה שצצה לה פתאום משום מקום קריצה
אחרי שאכלנו ארוחת סושי קטנה (הבאתי איתי) עברנו למנה העיקרית חיוך גדול

קים קרדשיאן במיטה שלי...

אני: משחק את עצמי

שרון: משחקת את קים קרדשיאן

השעה הייתה כבר מאוחרת ועשיתי את הסידורים האחרונים לפני השינה. הרגשתי חרמן מתמיד וזה למרות שרק לפני יומיים ניענעתי את שרון כהוגן! Evil Smile

אחחח רק המחשבה על השובבונת הזאת גורמת לזין שלי להזדקר כל פעם מחדש כמו גזע עץ קשיח במיוחד. קולה המתוק וחיוכה המקסים של שרונוש נשמעו ונראו ללא הרף בראשי...

התקרבתי בפעם האחרונה למחשב ושיגרתי הודעת "לילה טוב" חמה ואוהבת לשרון. לאחר שהיא החזירה לי הודעת "לילה טוב" חמה ואוהבת משלה כיביתי את המחשב ונשכבתי על המיטה עם חיוך גדול. עברו להן כמה דקות ונרדמתי. (שכבתי על הצד על המיטה של שרון עם עיניים עצומות).

בעודי שוכב הרגשתי את הזין שלי מתקשח בתוך תחתוניי.... הרגשתי שאני לא לבד... זה בטח חלום חשבתי לעצמי והמשכתי לשכב על הצד. אבל לא , התחושה שאני לא לבד רק הלכה וגברה ולפתע הבנתי שאני לא חולם, אני ער לגמרי... יד של מישהי ששכבה מאחורי הייתה בתוך תחתוניי וליטפה את הזין שלי. היא הייתה צמודה אליי ונשפה לי על העורף ולפתע נישקה אותי בצוואר. ברגע הזה הסתובבתי וגיליתי שבמיטתי נמצאת לא אחרת מאשר קים קרדשיאן Tongue

"היי!" אמרה קים וחייכה אליי בחיוך מתוק.

בקושי הצלחתי לומר משהו מההלם שהייתי שרוי בו, המשכתי לנעוץ בה עיניים וידיי נשלחו אליה על מנת למזמז את גופה המדהים...

"אתה שמח שהגעתי?" קריצה שאלה קים בקול סקסי להפליא והתיישבה בדוגי.

"בטח שאני שמח!" Tongue אמרתי לה וליטפתי את ישבנה.

חצאית כחולה עם נקודות לבנות נמתחה בצורה מדהימה על ישבנה המפתה והיא ניענעה את הטוסיק שלה מצד לצד, גורמת לזין שלי להשתולל בתוך תחתוניי.

קים סיפרה לי שאחרי ששלחתי לה מכתב עם בקשה לבלות איתה את הלילה הייתי הבחירה הראשונה שלה, במיוחד אחרי שהוספתי תמונה של הזין שלי. קריצה

"אני מגשימה את הפנטזיות למעריצים שלי, ואחרי שראיתי איזו חבילה יש לך בין הרגליים לא היססתי לבוא לבלות את הלילה איתך" Tongue אמרה קים בקולה הסקסי והמשיכה ללטף את הכלי שלי בתוך תחתוניי.

הורדתי את הסריג מגופה וטעמתי את פטמותיה הורודות... נרדמתי במיטה שלי והתעוררתי בגן עדן! Tongue צחוק

קים נשכבה על הבטן והיממה אותי עם גופה הסקסי. התחלתי לנשק אותה מלמטה ברגליים, לא מפספס אף נקודה... עולה לאט לאט למעלה, מדלג על הטוסיק ומנשק אותה בגב ואז יורד שוב למטה מנשק אותה ברגליים עד שהרמתי לבסוף את החצאית שלה למעלה והתחלתי להתענג על הטוסיק התפוחי שלה שחוטיני לבן מתחרה חצה אותו! אחחח המראה מדהים! והמגע אף יותר! Tongue

הורדתי את החצאית והחוטיני מגופה של קים והתחלתי בנשיקות עדינות על פלחי ישבנה והמשכתי בליקוקים בין פלחיה הרכים... הטעם והמגע הוציאו אותי מדעתי! חיוך גדול

קים החליטה להשתעשע איתי טיפה והתחילה לסגור את פלחי ישבנה על האף והלשון שלי, מצחקקת ללא הפסקה על כך שמצליחה להקשות עליי בביצוע הרימינג, שובבונת קטנה שכמוהה צחוק

קים הסתובבה על גבה ופתחה רגליים לרווחה, רצתה שאני אכנס לה בין הרגליים כמה שיותר מהר, אבל אני התחלתי לחרפן אותה בטיזינג שכלל נשיקות עדינות על רגליה, עובר בין רגל ימין לרגל שמאל, מדלג על הכוס שציפה לקבל נשיקה ואף ליקוק משלו. קריצה

קים החליטה להחזיר לי באותה מטבע וסגרה את הכוס שלה עם רגליה על סורג ובריח, לא משאירה לי ולו פתח קטן כדי להכנס פנימה, ואם זה לא מספיק היא כיסתה את הכוס שלה עם חצאית צחוק

ואז לפתע משום מקום היא איבדה את הסבלנות וסטרה על פניי עם כף ידה ומיד אח"כ עם כף רגלה! צחוק זרקה הצידה את החצאית , הצמידה את הפה שלי חזק לכוס שלה ודרשה ליקוק כמו שצריך בלי משחקים (חחח שרון נכנעה ללא דופי ולא החזיקה מעמד צחוק קריצה)

אחרי שקים גמרה בהנאה היא רצתה דפיקה טובה! Tongue ואפילו הזכירה את סרטון הסקס שלה ואיזה כושי אחד שלטענתה לא יודע לזיין צחוק

היא התיישבה בין רגליי והתחילה למצוץ לי בחושניות תוך כדי ששיערה הברונטי גולש על מפשעתי.

ואז היא התיישבה על הזין שלי עם הכוס החם שלה והתחילה לרכוב עליי במרץ, לא נשארתי חייב והתחלתי לזיין אותה חזק מלמטה, מה שגרם לזיון להיות רועש במיוחד קריצה

אחרי כשתי דקות היא הסתובבה והתחילה לרכוב עליי ברכיבה הפוכה חיוך גדול

מראה הזין שיצא ונכנס מהכוס הרטוב שלה ומראה הגלריה שלה שהייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה הוציאו אותי מדעתי! Tongue

עברנו לזיון במסיונרית וקים התחילה להתלהב משרירי הבטן שלי בזמן שדפקתי אותה חזק בכוס מלמעלה. חיוך גדול

בהמשך קים התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואני התחלתי לדפוק אותה בכוס הורדרד שלה כשאני בעמידה חיוך גדול

היא תפסה את החצאית שלה והתחילה לסובב אותה בידה בהתאם לשביעות רצונה מהדפיקה שאני נותן לה. ככל שהגברתי את הקצב היא סובבה את החצאית שלה יותר ויותר מהר בידה צחוק מביעה את שביעות רצונה ומעודדת אותי להמשיך בקצב המהיר. אצבע למעלה

קים נעמדה ואחרי שהשענתי אותה על השידה המשכתי לזיין אותה במרץ בעמידה כשאני תופס בתחילה במותניה ובהמשך בכתפיה לקונטרה יותר טובה. קולות הפליקים מהזיון והרעשים מהשידה שזזה ונדפקה בקיר נשמעו חזק בחדר צחוק

עברנו לדוגי פרוע על המיטה שנמשך בקצב מסחרר במשך כמה דקות עד שהגעתי לנקודת האין חזור וגמרתי באורגזמה אדירה בכוס הרעב של קים חיוך גדול

היא הייתה מבסוטית והבטיחה לי שאחרי זיון שכזה היא תחזור אליי במהרה לעוד סיבוב Tongue מוחא כפייה אצבע למעלה

נפרדתי ממנה בחיבוק ונשיקה ונשכבתי על המיטה להמשך השינה כשחיוך ענק מרוח על פניי קריצה

סימן קריאה סימן קריאה סימן קריאה הערה חשובה: הקטע הבא הוא אילתור של רגע שבא מצידה של שרון, לא היה כל תיכנון מראש. הייתי המום והתפוצצתי מצחוק בו זמנית Shocked צחוק
יכולתי לצנזר כמעט את כל מה שהלך בשלב הפייסיטינג אבל פשוט לא יכלתי להתאפק ולא לדווח את זה. בבקשה לא לקחת שום דבר באופן אישי. תאמינו לי שהייתי מופתע בעצמי ממה שאוזניי שמעו באותם רגעים ושרון גרמה לי לקנא על אמת במשחק הקטן הזה צחוק בכי Evil Smile

שרון בוגדת בי אנאלית עם אחים שלו גברים Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

אחרי המפגש המפתיע עם קים קרדשיאן מאמש, הייתי מסופק עד עמקי נשמתי. כל הלילה השתוללתי עם הנימפומנית הזאת ועד עכשיו כל השרירים שלי תפוסים. צחוק

החלטתי ללכת לישון היום מוקדם מהרגיל, אני צריך שינה טובה הפעם אמרתי לעצמי ונשכבתי על הגב עם חיוך קטן. חיוך

לא יודע כמה זמן עבר אבל לפתע הרגשתי משהו לח ורך מתחכך על הפה שלי... ההרגשה כל כך נעימה! הוצאתי לשון והגנבתי טעימה... טעם מתוק מילא את פי והחיוך שלי התרחב... פתחתי את עיניי וראיתי את המחזה היפה זה! טוסיק חשוף ומאוד מוכר... המממ... שיפשפתי את עיניי וחזרתי לנעוץ עיניים ושפתיים בגלריה המדהימה הזאת. חיוך גדול

"הממממ לאוול? זאת אני החברה שלך שרון!" אמרה שרון והידקה את ישבנה על פניי...

"שרון?" ואווו איזו הפתעה! מה את עושה פה?" שאלתי אותה בחיוך נבוך...

"קפצתי אלייך כדי לברר כמה פרטים מאוד חשובים! הסיפור הוא שאתמול בלילה הייתי מאוד חרמנית והחלטתי לבוא אלייך כדי שתנענע אותי כמו שצריך, ואתה יודע מה ראיתי? ראיתי אותך מזדיין עם מישהי!" כועס צעקה שרון בעצבים...

"לא... מממממ... ממממממ... זה לא מה שאת חושבת!" מלמלתי לה בצורה לא ברורה מתחת לכוס שלה שהידק חזק את פי.

"אתה בוגד בי ?! כועס אתה יודע מה עשיתי אח"כ? אתה בחיים לא תנחש! נראה לך שנשארתי לצפות בכם? חה חה חה !!! Evil Smile לא ולא! מה שעשיתי אח"כ זאת מכה חזקה מתחת לחגורה שלך! Evil Smile אז אתה רוצה לדעת מה עשיתי?" שאלה שרון בקולה הממזרי...

"המממ כן רוצה..." מבולבל עניתי לה בהיסוס, בסקרנות ובחשש יחדיו... רוצה ולא רוצה לדעת על מה שעשתה...

"בגדתי בך עם אחים שלו גברים!" Evil Smile צעקה שרון והשאירה אותי בהלם Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

"אבל... אבל הוא אמר שהוא בחיים לא ינענע אותך!" Ouch צעקתי לה כלא מאמין...

"אז הוא אמר... אבל אחרי כמה כוסות יין הוא שינה את דעתו!" Tongue צעקה שרון בשמחה והמשיכה לצחקק בצחוקה הממזרי בזמן שרכבה חזק על פניי עם ישבנה בפייסיטנג חינוכי צחוק

שרון מאוד רצתה לדעת מי זאת הבחורה שהייתי איתה ואחרי שאמרתי לה שהייתה זאת קים קרדשיאן בכבודה ובעצמה, אחיזת הפייסיטינג הלכה והתחזקה... בהחלט גרמתי לה לקנא צחוק

"קים קרדשיאן?! תפסיק לשקר!" צעקה שרון בקנאה ואז השתררה בחדר דממה קריצה.

היא התחילה לטפל בזין שלי במסירות רבה. בליקוקים עדינים, נשיכות קלות, ירידה לביצים, בנשיקות וליקוקים, ומציצה חמה ומושקעת, תוך כדי העברת שיערה על זייני כדי להוסיף משב רוח מרענן קריצה אני ליקקתי לה מאחורה בהנאה את הכוס ואת הטוסיק תוך כדי נשיקות חמות על פלחי ישבנה הרכים.

"אתה יודע מה אחים שלו גברים עשה לי?! חה חה חה! הוא דפק אותי חזק בתחת בזמן שהוא תופס אותי בשיער!" Tongue Evil Smile

"בגלל שהיית עסוק אז הייתי חייבת לעשות השלמות..." Evil Smile קריצה הדגישה שרון בקולה הממזרי והשובב.

"אני רואה שההשלמות לא סיפקו אותך כמו שצריך וחזרת מהר אליי" צחוק ציינתי בפניה...

"אתה יודע שאחים שלו גברים הוא ג'נטלמן אמיתי במיטה?!" קריצה המשיכה להקניט אותי שרון.

"במה זה מתבטא?" שאלתי אותה בסקרנות...

"אההה אני לא אגלה לך!" צחוק צחקקה שוב שרון...

"נראה לי את סתם ממציאה את זה כדי לגרום לי לקנא, בטח נשארת אתמול וצפית בזיון שלי עם קים, זה הדליק אותך והתחלת לאונן עלינו הא? צחוק קריצה אמרתי לה והמשכתי לאכול את הכוס שלה.

"אתה לא מאמין לי? אתה רוצה לשלוח הודעה פרטית לאחים שלו גברים ולשאול אותו? חה חה אבל אתה לא יכול לעשות את זה כי אתה חסום אצלו! צחוק ואני כבר לא!!! Tongue חה חה חה!" צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחקקה שרון וחזרה למצוץ לי את הזין Tongue

אחרי עינוג הדדי מצויין ב 69 שרון לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה פרועה וקיפצה עליי במרץ.

תוך כדי הזיון שרון רצתה שאתן לה מילה שאני בחיים יותר לא אבגוד בה... מבולבל

"אפילו אם זאת קים קרדשיאן?" Embarrassed שאלתי אותה, מנסה להתחנף אליה...

"טוב אבל רק אם זאת קים קרדשיאן" הסכימה שרון בלית ברירה צחוק

"ואם גם החברות שלה יבואו?" שאלתי אותה...

"החברות שלה? הגזמת!!! כועס אם תתפרע עם כל החברות שלה אז אני אתפרע עם כלללללללל האחים שלו גברים" צחוק ענתה לי שרון והתחילה להתפקע מצחוק.
צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

שרון לא הפסיקה לשאול אותי על הזיון עם קים וניסתה לדלות פרטים על איך היה ומה היה...

"אני בטוחה שאני שמה אותה בכיס הקטן!" אמרה שרון "היא בטח לא יודעת למצוץ! אף אחת לא מוצצת כמוני! לא גמרת לה בפה נכון? קדימה בוא ותקבל את המציצה שאתה כ"כ מטורף עליה! בוא תגמור לי בפה!" Tongue אמרה שרון ואחרי שהסתובבה לדוגי והרימה את ישבנה למעלה התחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה בזמן ששיערה גולש על כתפיה וישבנה משתקף במראה הגדולה חיוך גדול

במהרה מילאתי את פיה בזרע רב ואחרי ששאבה את הכל עד הטיפה האחרונה היא פתחה פה גדול והראתה לי בחיוך רחב את הנוזל הלבן על לשונה... חיוך גדול

נשיקה חיבוק ואחרי ששנינו היינו מסופקים ומרוצים נשכבנו יחדיו על המיטה חיוך גדול קריצה

לילה טוב קריצה

סוף

מה אומר ומה אגיד... בילוי אולטימטיבי עם שרון! Star

ולא, ממש לא נמאס לי לאכול את אותה "ארוחה" מידי שבוע קריצה

שרוניטה דובשניה קטנה ושובבה שלי! שולח לך חיבוק חם ואוהב ונתראה שוב בקרוב מאוד Tongue

Hug

Heart Heart Heart

Lavelle

134

פורסם במקור ב - 22/05/2011

היה זה עוד מפגש בלתי נשכח בדירתה של שרונוש. מפגש שמתחילתו ועד סופו הוא הנאה צרופה, מסוג המפגשים שהזכרונות ממנו נשארים חקוקים לעד...

הילרי קלינטון רעבה לזין קשיח !!!

אני: משחק את ברק אובמה.

שרון: משחקת את הילרי קלינטון.

הקדמה

בבית הלבן נערכת מסיבה לכבוד הבחירות של הנשיא החדש. בין המתמודדים נמצא ברק
אובמה (אני), גבר שרמנטי שכל הנשים בבית הלבן מרטיבות עליו. אך הוא בעל נאמן ולא פוזל הצידה.

גם הילרי קלינטון כבר הרבה זמן חמה על אובמה, במיוחד שלאחרונה לא היה לה סקס עם בעלה ביל כי הוא חוזר עייף מהעבודה, תודות למוניקה שמתישה אותו לגמרי. קריצה

לפני המסיבה הילרי משוחחת עם בעלה בטלפון (אני ושרון עשינו שיחת טלפון בכאילו) והוא מודיע לה שיתעקב בעבודה עקב פגישה עסקית ויצטרף אליה כבר במסיבה.

ברק אובמה מדווח: מה קרה לי במסיבה... Embarrassed

הסתובבתי עם משקה ביד בין כל האורחים כשלפתע הבחנתי בהילרי קלינטון עומדת לבד ליד הקיר עם הבעת פנים עצובה ובוהה באנשים שנהנים. ניגשתי אליה לשאול לשלומה ולהציע לה כוס משקה...

"היי הילרי, למה את לבד? הנה תשתי קצת מהשמפניה" אמרתי לה והושטתי לה את כוס השמפניה (כוס מים).

"תודה, ואווו איזו שמפניה טעימה... נאלצתי לבוא לבד למסיבה כי בעלי ביל כהרגלו עסוק בעבודה, אבל אני מאוד שמחה שפגשתי אותך אובמה..." אמרה הילרי וחייכה אליי בממזריות.

פזלתי לאחור כדי לבדוק שאישתי לא בסביבה והצעתי להילרי לרקוד. היא נענתה בשמחה ומהר מאוד מצאנו את עצמנו רוקדים ריקוד צמוד ברחבת הריקודים (אני ושרון רקדנו בסלון).

תוך כדי הריקוד הצמוד הזין שלי התחיל להתקשח ולפי המבטים שהילרי שלחה לעברי הבנתי שהיא מרגישה את הזיקפה שלי על המפשעה שלה. Embarrassed

מספר רגעים מאוחר יותר הבחנתי בכך שאנחנו כבר לא רוקדים במרכז הסלון אלא מתקדמים בריקוד לאורך הקיר, כנראה שהילרי הובילה בערמומיות.
(שרון פתחה את הדלת של הארון כך שהיא נראתה כמו דלת סגורה לחדר נוסף) כמעט סיימנו להקיף את הסלון בריקוד כאשר לפתע הרגשתי דחיפה חזקה והרגשתי שאני פותח דלת כלשהי עם גבי...

הילרי הביטה בי במבט שובב ודחפה אותי שוב... הפעם נחתתי על גבי על מיטה גדולה ולפני שהצלחתי להוציא הגה מהפה, הילרי שעמדה עם גבה לדלת סגורה וחסמה לי את היציאה, הורידה את חולצתה במהירות בזק (היא לא לבשה חזיה Shocked)!!! שדיה פרצו מהחולצה מיד והסתכלו עליי ממושכות בלי למצמץ Tongue צחוק
שמעתי אותה נועלת את הדלת Shocked (שרון עשתה צליל של נעילה) ואזזזז בקפיצה אחת היא עלתה על המיטה, רכנה מעליי, הצמידה את שדיה לפי ודרשה שאמצוץ את פטמותיה הורודות אצבע למעלה

"הילרי ממממממ...מההההה את עושה? אני לא בוגד באישתי!" Ouch גמגמתי בזמן שאני לש את שדיה בידיי ומוצץ את פטמות שדיה בשקיקה.

"אתה רוצה לזכות בבחירות? איך אתה חושב שבעלי זכה? קריצה שכבתי עם כל מי שקולו היה חשוב לבעלי!" אמרה הילרי בקול מגרה בלי להסמיק צחוק

אחרי שהילרי אמרה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקרוע אותה במשרד ותפקיד הנשיא יהיה שלי Tongue היא לא הייתה צריכה לומר עוד מילה. התנפלתי על גופה המדהים בנשיקות, ליקוקים והסנפתי את גופה החלק. הפנתרה החרמנית הילרי נעמדה בדוגי והבליטה את ישבנה התפוחי. הורדתי ממנה את החצאית האדומה והחוטיני האדום, השכבתי אותה על הגב וליקקתי לה את הכוס הטעים שלה עד שהיא גמרה. חיוך גדול אבל זה לא הספיק לה... הילרי עדיין הייתה חרמנית! היא השכיבה אותי על הגב, שלפה את הזין הקשיח מתוך תחתוניי והתחילה למצוץ אותו בשקיקה! חיוך גדול

http://rule34-images.paheal.net/_images/fb877093ab4c861e5e2448add2a5f7e0/595488%20-%20Barack_Obama%20Hillary_Clinton%20animated.gif

אחרי שהילרי דהרה עליי עם הפנים אליי כשהיא מצמידה את שדיה לפה שלי חיוך גדול היא הסתובבה והתחילה לרכב עליי ברכיבה הפוכה שהייתה בהתחלה איטית וחושנית והמהרה נעשתה פרועה ומהירה במיוחד Evil Smile. (
התלהבנו בטירוף מהמראה של הישבן שלה זז בזמן הזיון שנראה בבירור במראה שממול). Tongue
המשכנו את הזיון בכפיות סוערות חיוך גדול

ואז במסיונרית לא שיגרתית כשרגליה של הילרי מונפות על כתפיי חיוך גדול

סיימנו בדוגי מהיר ועצבני (הרבצנו חתיכת קצב מהיר Approve) שנמשך כמה דקות מענגות במיוחד חיוך גדול

הגעתי לאורגזמה מדהימה! איזה התפרקות מדהימה בכוס של הילרי!!! חיוך גדול

הילרי הסתובבה כשהיא מבסוטית וקורנת מאושר אחרי שחוותה כזה פירוק קטלני! חיוך גדול קריצה

היא התארגנה במהירות ואמרה שהיא חייבת לרוץ. לדבריה אסור לבזבז זמן כי יש עוד הרבה קולות לאסוף צחוק קריצה

אחרי שהילרי יצאה מהמשרד התלבשתי גם כן ויצאתי לאולם כשחיוך ענק מרוח על פניי חיוך גדול

עכשיו נחכה לתוצאות הבחירות אמרתי לעצמי והתחלתי לחפש את אישתי... המממ איפה היא? מבולבל

ברק אובמה ואישתו - משחקים מלוכלכים במיטה

אני: ברק אובמה.

שרון: אישתו של ברק אובמה.

התעוררתי לפתע למשמע קולה של אישתי Shocked Shocked Shocked
היא רכבה עליי בפייסיטינג חינוכי והייתה עצבנית במיוחד! Shocked

רק לפני כמה דקות התגנבתי למיטה שלנו והצלחתי לשתחל ליד אישתי (שישנה שינה עמוקה) מבלי להעיר אותה. ואוווו ההשתוללות שלי עם הילרי נמשכה יותר זמן משחשבתי, וכשכבר יצאתי מהמשרד שבו קודם לכן היא נעלה אותנו הסלון כבר היה ריק מהאורחים ובבית הלבן שררה דממה.

בחרתי להתחבא מתחת לכוס של אישתי ולשמוע את כל הטענות שלה שאותן הכחשתי בתוקף.
אישתי לא פראיירית בכלל! היא גילתה שהשתוללתי עם הילרי קלינטון במסיבה! Ouch מבולבל Shocked

ניסיתי להסביר לה שבזכותה של הילרי אני אהיה הנשיא אבל היה זה בלתי אפשרי להשתיק את הקשקשנית הזאת! צחוק טוב לפחות הנוף שהיה מול עיניי היה מדהים! Tongue וזה בלשון המעטה קריצה

"בגדת בי עם הילרי קלינטון? הזונה הזקנה הזאת עם המנוש המקומט? אתה אוהב מנוש מקומט הא? זה בטח מזכיר לך את הכלב שארפיי שלנו..." צחוק אמרה אישתי בצחקוק קל...

(שרון הרגה אותי מצחוק וכדי "להרגיע" אותי שלחה לי כמה סטירות, מה שגרם לי להתלהב אפילו יותר קריצה)

"מה את לא מבינה שאני הולך להיות הנשיא?" ניסיתי להסביר זאת לאישתי...

"תפסיק כבר עם הפנטזיות שלך ותלקק לי ת'כוס!" דרשה אישתי והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה.

לאחר כמה דקות צילצל הטלפון הביתי ואישתי הרימה את השפופרת. (שרון ניהלה שיחה בכאילו) תוך כדי שהיא קיבלה את הבשורה המשמחת אחיזת הישבן שלה על פניי הלכה והתחזקה! Ouch (חחח קטע מצחיק ביותר צחוק)

היא התלהבה יותר מידי ושכחה שהיא יושבת על הפנים שלי ולא על כיסא קריצה

"יוהווווו !!!!! הרגע קיבלתי שיחה מהמזכיר האישי שלך הוא הודיע לי שאתה נבחרת לנשיא ארה"ב!!!" Tongue Tongue Tongue צעקה אישתי בצהלה ושמחה...

הסכמנו שאת האירוע הזה צריך לחגוג כהוגן ואישתי אפילו החמיאה להילרי הזונה כדבריה על שעזרה לי להיות הנשיא קריצה

אחרי עוד כמה דקות של עינוגים אורליים ב 69 היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה וקיבלה זיון שהותיר אותה פעורת פה וכל כך מרוצה שביוזמתה הציעה לי לגמור לה בפה חיוך גדול (מה שקורה לעיתים ממש רחוקות ורק כשאני ילד טוב צחוק)

על כן היא התיישבה בדוגי וקיבלה את הזין שלי בפיה בשקיקה בעודי מתענג על המציצה החמה שלה ועל גופה החלק והחטוב חיוך גדול

אחרי שגמרתי לה בפה היא הראתה לי בחיוך רחב את הנוזל הרב שהיה בפיה והזכירה לי שאני צריך להתלבש לכבוד נאום הניצחון שאני הולך לשאת לאומה. כמובן שאישתי תתלווה אליי חיוך גדול

ותודה להילרי קלינטון שבזכותה נהייתי לנשיא קריצה

סוף

Hug ואלף נשיקות לך שרונוש אהובתי... חיוך גדול

Heart

Lavelle

135

פורסם במקור ב - 29/05/2011

לא יאמן איך שהבחורה הזאת מצליחה להדליק אותי כל פעם מחדש. דרוש רק מבט אחד ממנה, מבט שמלווה בחיוך המקסים שלה כדי לגרום לי להיות מאושר ולהרגיש בגן עדן. ואחרי המבט העוצמתי שלה מגיע המגע שלא משאיר עוד ספק, ואז פיה נפתח והמילים לא מפסיקות לזרום... וכאשר כל החושים משתתפים נשאר רק לצלצל בפעמון ולהתחיל בחגיגה קריצה

לאור הפרשה החדשה שהתגלתה לאחרונה אני ושרון לא נשארנו אדישים... אז כל עוד הברזל חם...

ארנולד שוורצנגר ועוזרת בית - מה באמת קרה ביניהם?

אני: ארנולד שוורצנגר

שרון: עוזרת הבית

לא מזמן אני

ואישתי היקרה התחלנו להעסיק עוזרת בית מאוד נחמדה וחרוצה. היא תמיד עושה את מטלות הבית בצורה הכי טובה שאפשר לצפות מעוזרת בית. חוץ מזה שהיא חרוצה היא גם יפה ולפעמים גם שובבה. קריצה

היה זה יום צהריים אביבי, אישתי הייתה בעבודה ואני נשארתי בבית. החלטתי להקדיש כמה שעות פנויות שהיו לי לאימון בחדר הכושר הפרטי שלי.

התחלתי להרים משקולות ולנפח את שריריי הגדולים. עברתי ממכשיר למכשיר ומידי פעם עצרתי ליד המראה כדי לדפוק כמה פוזות צחוק (עברתי מהמזרון לספה ובחזרה, עושה תרגילי התעמלות).

בזמן שהתאמנתי, לחדר נכנסה עוזרת הבית כשהיא לבושה בשמלה הסקסית שלה.

היא התחילה לעבור בין המכשירים ולנקות אותם עם מנקה האבק מנוצות.

שמתי לב שהיא נועצת בי עיניים, מביטה בחרמנות איך אני מתאמן ומידי פעם אפילו נוגעת בעצמה קריצה

היא הייתה לא רחוק ממני כאשר עשיתי שכיבות שמיכה ולפתע בא לי רעיון מבריק! חיוך גדול

"היי מתוקה... מה שלומך?" שאלתי את העוזרת.

"האאאא... הכל טוב מר שוורצנגר" ענתה בהתלהבות העוזרת ואפילו גמגמה טיפה.

"את יכולה לקרוא לי "ארני" קריצה תגידי את יכולה להתיישב עליי בזמן שאני עושה שכיבות שמיכה? אני פשוט רוצה טיפה להקשות על עצמי..." שאלתי את העוזרת המופתעת.

"באמת? אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה? הממממ כן בטח בשמחה!" חיוך גדול ענתה העוזרת והתיישבה לי על הגב.

התחלתי לעלות ולרדת כשהעוזרת יושבת על גבי (פעם ראשונה שאני מנסה משהו כזה, זה לא היה קל אבל הצלחתי לעשות איזה 5 שכיבות שמיכה כששרון יושבת עליי חיוך גדול). נראה שהעוזרת מאוד נהנית מכל הסיטואציה, היא החמיאה לי על החוזק שלי וגם השתפשפה עם הכוס שלה בגב שלי כמה פעמים השובבה. קריצה

הרגשתי שאני חייב לנוח טיפה ואחרי שהעוזרת ירדה לי מהגב (ירדה אחרי שעשתה הכל כדי שאני אציץ לה מתחת לחצאית צחוק) התיישבתי על הספה כדי לנוח טיפה ולצפות בטלויזיה.

העוזרת הייתה עסוקה בלנקות ליד השולחן ונדמה היה שהיא כבר עושה את דרכה החוצה. היא חייכה אליי בשובבות ולא עמדתי בפיתוי.

"תגידי מתוקונת, רוצה לבוא לשבת לי על הברכיים ולצפות איתי בטלויזיה?" שאלתי אותה בעודי יושב על הספה.

"באמת? אני מאוד אשמח!" Tongue צעקה בהתלהבות העוזרת, התקרבה אל הספה והתיישבה לי על הברכיים לאחר שליטפה לי את הזין דרך התחתונים.

היא ישבה לי על הברכיים וכרכה את שתי ידיה מסביב לצווארי, מביטה בטלויזיה ומידי פעם זורקת לעברי מבטים מחרמנים ומפתים. חיבקתי את המתוקנת הזאת בחום והתחלתי לנשק אותה בצוואר ומעל החזה, העברתי את ידי בתוך שיערה והסנפתי את עורה המתוק. זה מאוד הדליק אותה ובאותה מידה אפשר היה לראות שגם גרם לה למבוכה קלה.

היא לא הפסיקה לשאול על אישתי ופחדה שהיא תיכנס בכל רגע לחדר. אבל אני הרגעתי אותה ואמרתי לה שאין לה מה לדאוג, אישתי בעבודה והיא אף פעם לא תדע על ההרפתקה הקטנה שלנו. קריצה

במהרה המזמוזים הפכו לחירמונים הדדיים ופטמתיה של העוזרת מצאו את מקומם בפי. ידי השתחלה לתוך תחתוניה והעוזרת המשיכה לשדר לעברי חיוכים שובבים ונבוכים. Embarrassed

פתאום היא התחילה לקחת יוזמה ונעמדה מולי כשהיא מרימה את שמלתה, חושפת מולי את ישבנה התפוחי. נישקתי את ישבנה והושבתי אותה על הספה.

כפות רגליה ואצבעותיה העדינות עם הלק האדום זכו לטיפול יסודי מלשוני ומפי, הפינוק הזה מאוד הפתיע אותה ואחרי זמן מה היא רצתה שאני אפנק אותה בישבנה. ליקקתי את ישבנה בתאווה גדולה. Tongue

היא התנפלה על הזין שלי שעמד מוכן ומזומן לכבודה. והתחילה למצוץ לי ליד המראה הגדולה שמול הספה. חיוך גדול

לאחר כמה דקות עברנו לחדר השינה, ושם הענקתי לה ליקוק מושקע ביותר שגרם לגופה לרטוט ולנשימותיה להתחזק. היא גמרה ורצתה דפיקה טובה! חיוך גדול

אחרי שהיא מדדה על הזין שלי את הסינר שלה והזין שלי היה "עוזר בית" (חחח שוב שרון וההמצאות שלה צחוק) היא מצצה לי בחושניות כשהיא בפוזת הדוגי ואני מתענג על גופה.

"לא הייתה לי דפיקה טובה לאחרונה, קדימה ארני תפרק לי ת'כוס!" Tongue צעקה העוזרת והתיישבה בדוגי בקצה המיטה. הכוס החם שלה קיבל את זייני בשמחה והתחלתי לדפוק אותה כהוגן כשאני בעמידה לקול צעקותיה של העוזרת שדרשה דפיקה חזקה ביותר אצבע למעלה

לאחר כמה דקות היא החליטה לרכוב עליי ותוך כדי שאני מזיין אותה מלמטה התחילה לאיים עליי שאם היא לא תקבל זיון כזה כל יום היא תגלה הכל לאישתי! Shocked

אחרי רכיבה פרועה של כמה דקות העוזרת נשכבה על הגב ודרשה זיון חזק במיסיונרית. העוזרת התמימה לכאורה הפכה לחיית סקס רעה ביותר והתחילה לסטור על ישבני ללא הפסקה, ממריצה אותי לדפוק אותה בכל הכוח! מוחא כפייה

מהמיסיונרית הנמרצת עברנו לכפיות סוערות ובהמשך התהפכנו לדוגי מהיר. בין לבין גם זיינתי אותה כשהיא שוכבת על הבטן למראה ישבנה המקפץ וסיימנו בדוגי מהיר ועצבני עד שגמרתי באורגזמה אדירה לתוך הכוס שלה! Tongue

העוזרת הסתובבה אליי נישקה וחיבקה אותי חזק בעודה אומרת:

"מזל טוב ארני! יהיה לנו תינוק!" צחוק

"מהההההההה ????" מבולבל Shocked שאלתי אותה בהלם...

"אההה שום דבר אני סתם מדברת שטויות... צחוק מחר ניפגש באורווה, ביי ביי ארני מאוד נהנתי!!!" Tongue אמרה בהתלהבות העוזרת והסתלקה מהחדר.

לאישתי נודע על הזיונים שלי עם העוזרת בית ShockedShockedShocked

אני: ארנולד שוורצנגר

שרון: מריה אישתו של שוורצנגר

כעבור כ 14 שנה...

היום חזרתי הביתה מוקדם מהרגיל ונשפכתי לישון מרוב עייפות.

התעוררתי למשמע קולה של אישתי שהעירה אותי בצעקות ואפשר היה לשמוע בקולה שהיא הייתה מאוד לא מרוצה מבולבל

"ארני ארני תתעורר! יש לי בשבילך חדשות!" Evil Smile צעקה אישתי בקול ממזרי.

"אאאאא... אאאננ... אני ער יקירתי! מה קרה? זכיתי באוסקר?" Tongue שאלתי את אישתי שישבה מעליי עם ישבנה החשוף.

"ממש לא! נודע לי שיש לך ילד בן 13! ואל תעשה את עצמך מופתע! אתה מסתיר את זה ממני כבר 13 שנה! דפקת את העוזרת הא?!" כועס צעקה אישתי והתחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי.

תוך כדי שהיא נושכת אותי בביצים ללא הרף היא סיפרה לי שהייתה לה שיחה עם העוזרת שלנו ובגלל שאתמול לא דפקתי אותה היא החליטה לספר הכל לאישתי. בכי
טוב נו, העוזרת כבר לא נראית כמו בתחילת הקשר שלנו אז דיי ירד לי ממנה מבולבל

"14 שנה אתה דופק אותה כל יום, עכשיו אני מבינה למה אין לך כוח בשבילי! כועס אבל זה בסדר לא תצטרך לדאוג לזה יותר כי היום זה יהיה זיון הפרידה שלנו! חה חה חה חה חה!!!" Evil Smile צחוק צחקקה בממזריות אישתי והמשיכה לרקוד עם ישבנה על פניי.

אחרי כמה דקות אחרי שעינגנו זה את זו בסקס אוראלי אישתי עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי במרץ בזיון האחרון שלנו. לא ידעתי את נפשי מרוב צער אבל החלטתי להנות מהסיטואציה וממראה הזיון שנגלה לעיניי. מוחא כפייה

תוך כדי הזיון אישתי לא הפסיקה לצחקק והזכירה לי שמחר היא תספר את הכל לתקשורת, אבל למרות הכעס שלה היא הציעה ביוזמתה שאני אגמור לה בפה בזיון הפרידה שלנו! Tongue

זאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה בהחלט בכי קריצה

אחרי שאישתי הסתובבה והתיישבה בפוזת הצפרדע היא התחילה למצוץ לי במרץ ואחרי כמה דקות מענגות גמרתי לה בפה עם כמות גדולה מאוד! קריצה

היא פתחה את פיה והראתה לי אותו עם חיוך גדול על פניה חיוך גדול

היא חיבקה אותי, נישקה אותי והצהירה שניפגש בבית משפט, ממשיכה לצחקק בקולה הממזרי. Evil Smile

אוףףף איזו באסה! מה יהיה איתי עכשיו? שאלתי את עצמי ותפסתי את הראש... צחוק

סוף

כבר אמרתי לך כמה אני מת עלייך שרונוש יקירתי? קריצה

Hug Heart

Lavelle

136

פורסם במקור ב - 04/06/2011

מה שאני חווה עם שרון לאחרונה זה משהו שלא ניתן לתאר במילים... וגם אם יש מילים כאלה זה לא המקום לכתוב על זה.

מה שכן אני רוצה זה לספר על משחק מגניב ששיחקנו... חיוך גדול

המיתולוגיה היוונית - קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק ושרון

אני: משחק את קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק.

שרון: משחקת את עצמה.

שלום חברים יקרים שמי הוא קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק . במיתולוגיה היוונית אני מתואר כתינוק ציניקן, שמנמן ומכונף הנושא קשת ואשפת חצים.

חשק לסקס פרוע היה מתעורר בכל אדם שנפגע מהחצים שלי...

אבל אני לא לבד במערכה... יש לי שני אחים נוספים! חיוך גדול

אנטרוס

והימרוס

אחיי היקרים דומים לי חיצונית ונראים כתינוקות מכונפים. שלושתינו, נקראים ארוטס. אנחנו מלווים את אלת האהבה אפרודיטה בכל אשר היא הולכת, ומסמלים את התשוקה המינית.

המיתוס המפורט ביותר שקשור אליי הוא אודות אהבתי לבת התמותה שרון.

שרון היא נערה כה יפה עד שאפרודיטה בעצמה החלה לקנא בה. יום אחד אפרודיטה שלחה אותי לשלוח חיצי אהבה בשרון ולגרום לה להתאהב בגבר מכוער.

(התחלנו את המשחק כשאני עם מסכה של שרון על פניי, ועם כנפיים מנייר על גבי ניגש אל שרון שמשחקת את אפרודיטה והיא שולחת אותי למשימה צחוק
עפתי בסלון של שרון לבצע את המשימה שהוטלה עליי....)

מצאתי את שרון מטיילת בפארק (בסלון) ואיך שראיתי אותה כה הוקסמתי מיופיה עד שהתבלבלתי ונפגעתי מהחץ שלי מבולבל (בידיי אחזתי חץ וקשת מנייר שאני ושרון הכנו קריצה)

ניגשתי (או יותר נכון התעופפתי) קריצה אל שרון שמאוד שמחה לפגוש אותי ואחרי היכרות קצרה יצאנו לארוחת ערב רומנטית כשאנחנו אוחזים יד ביד.

"תגיד אתה תמיד לובש מסכה?" שאלה שרון תוך כדי שישבנו והתלטפנו אחרי הארוחה.

"כמובן! נכון שהיא יפה? אוֹינְק־אוֹינְק" עניתי לשרון והיא רק צחקקה.

התחלתי לבלות את הלילות עם שרון אך אסרתי עליה לראות את פניי. מסתבר ששרון הסקרנית התייעצה עם אחיותיה הגדולות ואלו דירבנו אותה להדליק נר בחשכה ולהציץ בפני אהובה (בי) כשהוא נם את שנתו.

הייתה זאת שעת לילה מאוחרת, ישנו מחובקים על המיטה (שכבנו על המיטה של שרון).

בעודי ישן שרון קמה בשקט מהמיטה ולקחה את הנר בידה. כהדליקה שרון את נר (שרון אחזה בנר אמיתי) והורידה את המסכה מפניי היא הבינה מיד מי שוכב לצידה Shocked (גילתה שאני קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק).

התעוררתי מטיפת שעווה שנטפה מן הנר ונטשתי את הנערה. בכי

שרון עברה תלאות רבות, ביניהן מכשולים רבים שהציבה כנגדה אפרודיטה. כגון, המשימה להתמודד עם הערות ציניות שלי (הייתי תחת השפעת כישופה של אפרודיטה ולא שלטתי במעשיי) בשירשור שלה בפורום. (עמדתי ליד המחשב של שרון והתכתבתי איתה בכאילו כשהיא עמדה ליד השולחן ועשתה את עצמה כותבת גם כן צחוק)

שרון צלחה את המשימות בכך שהתמודדה בגבורה עם ההערות הציניות שלי בשירשור שלה. לבסוף אפרודיטה הורידה את הכישוף ממני, שרון ואני התאחדנו מחדש. אפרודיטה אף הפכה את שרון לבת אלמוות. אצבע למעלה

האיחוד מחדש היה מושלם! שרון אהובתי ממש נפלה לזרועותיי ובמהרה מצאנו את עצמינו על המיטה מתמזמזים, ומתלטפים. לא היו לנו יותר סודות זה מזו ואחרי שטעמתי את גופה המושלם והפשטתי אותה, השכבתי אותה על הגב וצללתי בין רגליה, מעניק לה ליקוק שכל כך השתוקקה לקבל... ולא הייתה תחושה יותר טובה מאשר לראות, להרגיש ולחוש את גופה רועד ואת נשימותיה בוקעות מפיה... ואחרי שהיא גמרה האושר שהיה על פניה מלווה בחיוך גדול שידר את הכל! חיוך גדול קריצה

"תגיד אהובי... מה אתה עושה לכל הנשים שאתה פוגש אותן?" שאלה שרון בסקרנות...

"אני יורה בהן חצים! אוֹינְק־אוֹינְק!" עניתי לשרון בדרכי הטיפוסית וליקקתי את ישבנה.

"ומה עוד אתה עושה להן?" קריצה שאלה שרון ונענעה את ישבנה...

"אני מנענע אותן!!! אוֹינְק־אוֹינְק!" צחוק צעקתי לה ונישקתי את ישבנה.

"קדימה קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק אני רוצה שתנענע אותי! אוֹינְק..." הצהירה שרון והתנפלה עליי במציצה מדהימה! Tongue

במהרה שרון התיישבה עליי והתחילה לרכב עליי בפראות לקול צלילי אוֹינְק־אוֹינְק שבקעו מפי צחוק

שרון כ"כ התלהבה מזה שתוך כדי הדפיקה הטובה השמיעה אף היא כמה " אוֹינְק־אוֹינְק " משלה צחוק

הזיון גלש לכפיות סוערות ואז למיסיונרית פרועה! חיוך גדול

במהלך הזיון הסוער גיליתי ששרון היא נימפומנית חסרת מעצורים והכוס שלה אף פעם לא שבע צחוק קריצה

סיימנו את הסקס הסוער בדוגי קטלני וקינחתי את הגמירה שלי ב"אוֹינְק־אוֹינְק" שיצא מפי. שרון נישקה אותי בלחי וחיבקה אותי חזק, ואמרה לי שמחכה לי שוב מחר קריצה

פירוש שמה של שרון הוא נפש, ולכן מהווים קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק ושרון את השילוב המושלם בין אהבת גוף לאהבת נפש.

קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק מקבל פייסיטינג חינוכי

זאת ללא ספק הייתה התקופה הכי סוערת בחיים שלי! שרון הנימפומנית לא נתנה לי מנוח ורצתה סקס 24/7 Shocked צחוק

הגעתי כבר לאפיסת כוחות מלנענע אותה ועל כן החלטתי לפחות זמנית לברוח ממנה כדי טיפה להסדיר את הנשימה.

את החודש האחרון ביליתי מתחת לעץ, מנמנם בזמני הפנוי ובשאר הזמן יורה את חיצי האהבה שלי בעוברים ושבים קריצה

הייתה זאת שעת צהריים ביום אביבי שטוף שמש. שכבתי מתחת לעץ מנמנם לי בכיף כאשר לפתע הרגשתי משהו לח מתיישב על פניי... פקחתי את עיניי ופגשתי את הכוס של שרון אהובתי מזיין את פניי בהנאה ובשקיקה צחוק וכל מה שאני שומע זה את קולה הכועס של אהובתי...

"קופידון נענונצ'יק אוֹינְק־אוֹינְק הנה לך מנוול! אני מאוד כועסת עלייך! כבר חודש שלם לא ראיתי אותך ועכשיו אני מוצאת אותך פה מנמנם מתחת לעץ?!" צעקה שרון בזמן שהכתה בי עם הדגדגן שלה ללא רחמים צחוק

"אחחח אהובתי מה את עושה? אוֹינְק־אוֹינְק..." שאלתי את שרון שהתחילה לתת כפות לזין שלי שהתעופף מצד לצד כמו צעצוע צחוק

"אתה רק מזיין וישן כל היום... אבל למה אתה לא מזיין אותי?!!! ואתה יודע למה אני עוד כועסת? אני כועסת על זה שאתה ממשיך לכתוב לי כל מיני שטויות בשירשור שלי!" כועס צעקה בעצבים שרון והתחילה למצוץ לי בפראות את הזין בליווי נשיכות וליקוקים לביצים ולאורכו של הזין המסכן שלי צחוק קריצה

אחרי 69 מצויין ואחרי ששרון נרגעה קצת היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לרכב עליי בחושניות כשאני רואה את ישבנה זז ואת הזין שלי נכנס ויוצא מהכוס שלה... בהמשך לקחתי יוזמה והתחלתי להקפיץ אותה נמרצות בזיון טרמפולינה מהנה Tongue

אבל גם זיון לא הספיק לה והיא רצתה בדחיפות להרגיש זרע בפה! חיוך גדול

"תביא ארוחת ערב... תביא ארוחת ערב!!!" צחוק דרשה שרון באסרטיביות ולקחה את זייני בפיה במהירות Tongue

אחרי כמה דקות שרון קיבלה את ארוחת הערב שלה אחרי ששפכתי בפיה את כל מה שאגרתי באשכיי Cool

רק דבר אחד יש לי לומר לכם... אל תתעסקו עם שרון היא בת אלמוות עכשיו קריצה

סוף

חיוכה המקסים של שרונוש השובבה נחקק אצלי בזכרון ובלב לעד...

Heart Hug

Lavelle

137

פורסם במקור ב - 11/06/2011

את הפגישה הזאת התחלנו באופן קצת שונה... שרון נתבקשה על ידי לשכב על המיטה איך שנוח לה ולהיות מוכנה לקראתי אחרי שאחזור מהמקלחת. לשובבונת לקח קצת זמן להתאגן על עצמה אבל זה בעיקר "באשמתי" צחוק קריצה

יצאתי מהמקלחת ומצאתי את שרון שכובה על הבטן, לא ערומה אלא לבושה בדיוק ככה (הסוכריה תגיע בהמשך קריצה)

בתחילת דרכי עם שרון לא הייתי חושב פעמיים ומתנפל עליה (קרה הרבה בעבר) במטרה אחת: לאכול את ישבנה התפוחי והסקסי Tongue אבל דברים השתנו לאחרונה והיום המפגשים והחוויות שלי עם שרון השתדרגו. איך, למה וכמה לא ממש משנה.

אז נחזור לשרון ששוכבת על הבטן, לא יודעת מה מצפה לה... אני מתחיל בנשיקות עדינות על כפות רגליה והאצבעות, ליטופים לאורך רגליה בתוספת נשיקות, שוב ושוב חוזר על התהליך במשך מספר דקות ושרון ממשיכה לשכב בשקט, נהנית מכל רגע. לבסוף הגעתי אל ישבנה, את החצאית העלתי למעלה והמשכתי בנשיקות על הטוסיק, חשבתי שתחתוני "ילדה תמימה" היו "המחסום" האחרון לקראת הכוס המתוק שלה. אבל גם אחרי שהתחתונים ירדו עד ברכיה הכוס שלה הסתתר בין רגליה... "תעברי בבקשה לדוגי" הפצרתי בגברת והיא נענתה בחיוב. גם במצב הזה העבודה מרובה וללשוני עדיין היה קשה להגיע לדגדגן בניגוד לאצבעותיי, ושרון לא בדיוק נחה על זרי הדפנה ובכוח ניסתה ללכוד את פניי עם פלחי ישבנה, ואחרי קצת התחמקויות נועזות מצידי היא איבדה את סבלנותה, העיפה אותי על הגב בתרגיל ג'ודו והתיישבה עליי בפייסיטינג עצבני Evil Smile

שכלל אילתור מפתיע ולא צפוי מצידה של שרון... הממממ רגע שרון לאן את ממהרת שכחת את התפקיד שלך? עוד לא התחלנו במשחק! צחוק

טוב נו אילתור הוא אילתור ולא הייתה לי בררה במצבי אלא לשתף איתה פעולה צחוק

בריטני ספירס התלמידה החרמנית טועמת את זיינו של המורה להיסטוריה ג'קי צ'אן

אני: ג'קי צ'אן המורה להיסטוריה.

שרון: המנהלת של בית הספר.

המנהלת הקשוחה רכבה ללא רחמים על פניי, שוב ושוב ישבנה נחת על פניי, למה זכיתי לכזאת קבלת פנים? Ouch מספר שניות קודם לכן פינקתי אותה בנשיקות עדינות בגוף והנה אני על הגב נחנק בפייסיטינג חינוכי. לפתע המנהלת נשכבה על גבה, כרכה את רגליה סביב צווארי ומשכה אותי אל בין רגליה, אל הכוס הורדרד שלה... Tongue

"קדימה תלקק!" צעקה המנהלת וסטרה לי על הלחי כשניסיתי ברוב חוצפתי לעשות לה טיזינג קטן לפני שעברתי לליקוק נמרץ לשמחתה הרבה. לאחר כמה דקות המנהלת גמרה עם חיוך ענק והלכה לדרכה. (טוב שרון לא באמת הלכה לשום מקום והיא נשארה לשכב לידי על המיטה כשבהמשך פינקתי אותה בעוד משהו שהשאיר לה טעם של עוד קריצה)

שרון: בתפקיד התלמידה השובבה בריטני ספירס.

אחרי שהמנהלת עזבה אותי בשקט התיישבתי לי בנחת ליד שולחן המורה שלי והתחלתי לבדוק את המבחנים בהיסטוריה. (ברקע שרון זחלה על ברכיה מהמסדרון Evil Smile)

"איזה תלמידים גרועים" מלמלתי... "יותר קל להעביר את שיעורי הקונג פו ואת שיעורי האופרה מאשר ללמד את התלמידים האלה היסטוריה".

תוך כדי שאני בודק את המבחן הרגשתי משהו מוזר למטה באזור המפשעה, חשבתי לרגע שאני הוזה אבל אז הרגשתי חמימות עוטפת את זייני שאיכשהו מצא את עצמו מחוץ למכנסיי! Shocked

החגורה שלי פתוחה הרוכסן למטה והזין שלי מציץ מהתחתונים צחוק הושטתי יד מתחת לשולחן מגשש לי באפלה אבל לא היה שם אף אחד. חזרתי שוב למבחנים ואז הרגשתי את זה שוב! והפעם הצצתי למטה... שפתיים מתוקות עטפו את איברי ומצצו אותו בשקיקה...

"הייי מה קורה פה?" שאלתי בקול רם ואחרי כמה שניות בריטני ספירס יצאה מתחת לשולחן...

בריטני ספירס היא התלמידה הכי שווה בביה"ס, אין אחד שלא מסובב אחריה את הראש כולל אותי Embarrassed

"היי המורה ג'קי צ'אן! זאת אני... מה אתה עושה?" חיוך שאלה בריטני בשובבות והביטה בי בממזריות...

"אההה בריטני איזו הפתעה! זאת את המממ... אני... אני בודק מבחנים בהיסטוריה ומה את עושה פה?" שאלתי אותה בגימגום...

"סתם באתי להגיד שלום... המורה המכנסיים שלך פתוחות" העירה לי בריטני וצחקקה בשובבות צחוק

"המממ המורה... אפשר את הסוכריה שיש לך על השולחן?" שאלה בריטני והצביעה על הסוכריה הגדולה שהייתה מונחת על השולחן. (הבאתי במיוחד לפגישה הזאת סוכריה גדולה אדומה בטעם תות ובצורת לב חיוך)

"כמובן בריטני תתכבדי" חיוך גדול אמרתי לה ונתתי לה את הסוכריה...

בעודה מלקקת את הסוכריה... "טעם תות! יאאמממייי!" Tongue

בריטני נצמדה אליי, אחזה בכף יד והכניסה אותה מתחת לחולצתה, מפצירה בי למשש את שדיה...

"המורה אני רוצה 100 בהיסטוריה עד סוף השנה!" Embarrassed קריצה אמרה בריטני והסתובבה אליי עם ישבנה. התלבטתי קשות מה עליי לעשות אבל במהרה אמרתי לה שאפשר לסדר את זה והתחלתי למזמז אותה בחרמנות, מרים את החצאית שלה ומציץ בטוסיק המהמם שלה שהיה עטוף בתחתון ורדרד עם נקודות לבנות. נעמדתי צמוד מאחוריה והסנפתי את שיערה כשהיא מצידה משחקת עם זייני הקשיח שהתחכך בישבנה Evil Smile

לשמחתנו בחדר היה מזרון גדול (מיטה) ובמהרה מצאנו את עצמינו על המזרון מנהלים קרב קטן עד ששוב מצאתי את עצמי צמוד לכוס, הפעם של התלמידה בריטני ספירס צחוק קריצה

אחרי ליקוק מושקע שהענקתי לבריטני היא גמרה כמו גדולה אבל הייתה רעבה לעוד! Evil Smile

בריטני התיישבה עליי ב69 והתחילה למצוץ לי בשקיקה ואני לא נשארתי חייב וליקקתי לה בהנאה את שני החורים חיוך גדול

בריטני הייתה כ"כ חמה עד שהתחילה לזיין את עצמה עם האף שלי צחוק (כרגיל שרון עם ההמצאות המטורפות שלה צחוק) אבל האף שלי לא הספיק לה, לדבריה: "להזדיין עם האף שלי זה כמו להזדיין עם זין קטן חחחחחחחח צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק" ובמהרה היא התיישבה על זייני כשהיא עם הגב אליי והתחילה לרכוב עליי בחושניות כשאני מסתכל על הזין שלי שנכנס ויוצא מהכוס הרטוב שלה אצבע למעלה

הזיון הפך למהיר והתחלתי להקפיץ במרץ את השובבונת על זייני לשמחתה הרבה חיוך גדול

אחרי כמה דקות בריטני נשכבה על הגב ודרשה שאדפוק אותה חזק במיסיונרית בזמן שהיא כורכת בחוזקה את רגליה סביב גופי חיוך גדול וכך כמובן היה קריצה

אחרי כמה דקות בריטני רצתה דפיקה טובה בכפיות, רצתה וקיבלה כמו גדולה צחוק

בהמשך היא עלתה עליי לרכיבה והגישה לי את פטמותיה שאותן מצצתי בשקיקה חיוך גדול ("קח את המוצץ שלך בפה!" אמרה לי שרון צחוק)

הסיום היה בדוגי קטלני ביותר! דפיקה חזקה ונמרצת בליווי קונטרות חזקות של בריטני מוחא כפייה

עד שגמרתי באוגזמה מדהימה ובנשימותיי האחרונות אמרתי לה שה 100 שלה מובטח קריצה

נישקנו זה את זו על הלחי ונפרדנו בהבטחה להפגש עוד הרבה במהלך הלימודים Tongue קריצה

אההה אמרתי לכם שבריטני עושה את זה חופשי עם התלמידים והמורים כאחד? קריצה

שובבונת חרמנית שכמוהה צחוק

סוף

עד לפעם הבאה סוכריה מתוקה שלי Evil Smile Hug

Heart Heart Heart

Lavelle

138

פורסם במקור ב - 19/06/2011

הפעם חברים קבלו דיווח מלוכסן צחוק צחוק צחוק

רק לראות את החיוך שלה ואז לשמוע אותה צוחקת שוב ושוב מכל הלב, זה כבר עושה לי את היום וממלא אותי בהרגשה שלא ניתן להסביר אותה... כזאת היא שרון, מיוחדת במינה.

אבל רגע יש עוד... זאת הרי רק ההתחלה... לשני המלוכסנים יש עוד כמה דברים לספר לכם קריצה

ברוס לי ולוסי לו - שני מלוכסנים בזיון אקזוטי

אני: ברוס לי

שרון: לוסי לו

היי חבר'ה אני הוא ברוס לי הנודע. באחד מימי השבוע פגשתי את לוסי לו באולם האימונים של החוג לקונג פו. לוסי ישבה על כורסא מתנפחת לגמרי לבדה כשהיא לובשת חצאית שחורה וגופיה אדומה. אמרנו שלום זה לזו והתכופפתי אל היפייפיה המלוכסנת הזאת כדי לנשק אותה על הלחי חיוך גדול.

"תשמע נראה לי המאמן שלנו מאחר..." קריצה אמרה לי לוסי וקרצה לעברי בחיוך.

"באמת? אהה לא נורא נחכה לו פה עד שהוא יבוא... את יכולה לעשות לי מקום על הכורסא?" שאלתי את לוסי שמיד נעמדה והזמינה אותי לשבת על הכורסא המרווחת.

תוך שניות בלי לבזבז זמן לוסי התיישבה לי על הברכיים. יכולתי להריח את ריח הבושם הנודף ממנה, להריח את שיערה הפזור ולהרגיש את ישבנה הרך על מפשעתי, מה שגרם לזייני להזדקר בשניות חיוך גדול. לוסי הרגישה מיד את הבליטה והתחילה ללטף את מפשעתי בזמן שאני ממזמז את שדיה ומנשק את גבה...

"תגיד מה אנחנו נעשה עד שהמאמן יבוא?" שאלה לוסי בסקרנות...

"אנחנו יכולים לעשות איזה חימום קטן... את ידעת אני יודע קונג פו לא פחות טוב מהמאמן!" Approve אמרתי לה וחיבקתי אותה חזק.

"אז בוא תראה לי כמה תרגילים אם אתה יודע כ"כ טוב..." אמרה לוסי ורצתה לקום אבל אמרתי לה שיש לי רעיון יותר טוב ושהקונג פו יחכה Evil Smile

לאט לאט הורדתי את הגופיה שלה ואחריה את החזיה האדומה... לוסי הסתובבה והתיישבה עם ברכיה על רגליי, נותנת לי ליינוק מפטמותיה הורודות והטעימות! Tongue

"ומה אם המאמן יבוא?" Shocked שאלה לוסי בחשש...

"אל תדאגי הכל יהיה בסדר... חימום קטן ונוכל להתחיל באימון" קריצה עניתי לה בזמן שהתענגתי על גופה החלק.

במהרה גם החצאית השחורה של לוסי נעלמה מגופה והטוסיק העגלגל והתפוחי שלה ניצב לפניי במלוא תפארתו כשלוסי גם מבליטה אותו בגאון ומזיזה אותו מצד לצד כשרק חוטיני לבן חוצה את פלחיו הרכים. Tongue נשיקה ועוד נשיקה ועוד עשרות נשיקות הדבקתי לפלא הזה ואז נכנסתי עם פניי בין הפלחים משתוקק כבר מאוד לטעום את טעמו של גן העדן! Tongue

לוסי לא קלה להשגה וכדי להגיע לשני חוריה היפים היה עליי להתגבר על המכשולים שהציבה בפניי הגברת המלוכסנת שברוב שובבותה תפסה את פניי עם פלחיה, כאשר גם האף, הפה, הלשון ואפילו העיניים שלי נפלו "קורבן" לטוסיק השובב צחוק קריצה

הגברת לוסי לו לא הסתפקה בזה ואחרי שהובילה אותי למיטה שהייתה באולם האימונים היא כרכה את רגליה סביב צווארי והתחילה לעשות לי תרגילי האבקות מרשימים שקירבו אותי לכוס שלה וגרמו לי להזיל ריר צחוק

היא הרימה את רגליה ובמהרה הורדתי את החוטיני מגופה, את רגליה פתחתי לרווחה והתחלתי ללקק לה ת'כוס ברעב גדול ובחרמנות אדירה! Tongue חיוך גדול

לאחר זמן קצר המלוכסנת החרמנית גמרה בהתכווצויות והתנשפויות והביטה בי בחיוך ענק מנסה להסדיר את נשימתה קריצה התחלתי לנשק את כפות רגליה של העלמה וללטף את הכוס הרטוב שלה בזמן שהיא שוכבת בכיף על גבה. ואז תוך כדי היא שיחררה את הלוחם המלוכסן מהתחתונים והתיישבה על המיטה כדי למצוץ אותו בשקיקה חיוך גדול

אחרי מציצה מדהימה החלטנו לעבור לדפיקה טובה על הכורסא המתנפחת באמצא האולם. התיישבתי על הכורסא ולוסי התיישבה על ברכיי כך שהזין שלי השתחל בשמחה לכוס הורדרד שלה. הזיון על הכורסא הקופצנית היה מהיר ומהנה! חיוך גדול המראות והצלילים של הזיון הוציאו אותי מדעתי! Tongue

אחרי כמה דקות קמנו יחדיו ואחרי שלוסי נשענה על השולחן התחלתי לדפוק אותה בחוזקה בכוס ולהתענג על מראה ישבנה המקפץ וללטף את גופה החטוב של המלוכסנת החסונה קריצה

בהמשך צעדנו לנו בכיף למיטה... לוסי התיישבה בדוגי בקצה המיטה ובכיפוף קל התחלתי לזיין אותה במרץ בזיון נפלא, הצלחנו אפילו לראות את עצמינו במראה הגדולה חיוך גדול

לוסי החרמנית השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה פראית! אני מקפיץ אותה במרץ על זייני ומוצץ את פטמותיה שהיו זקורות להפליא! חיוך גדול

הקפצה ועוד הקפצה ברכיבה פרועה ואנחנו עוברים למיסיונרית מדהימה שמאפשרת לזין המלוכסן להכנס עמוק לתוך הכוס המלוכסן. המלוכסנת התחילה אפילו לסטור על ישבני בזמן שאני הולם

בה מלמעלה בחוזקה צחוק קריצה

ברוס "תנו לי כוס" לי מאוד שמח לנענע את הנימפומנית המלוכסנת במיסיונרית אבל יותר מכל הוא שמח לנענע אותה נמרצות בדוגי מהיר ועצבני במשך דקות ארוכות... אחחח אחחח והמראות... Evil Smile

לבסוף הגעתי לאורגזמה אדירה ושפכתי את מטעני לתוך הכוס החמים והנעים שלה! חיוך גדול

היה זה זיון אקזוטי במיטבו!!! Tongue צחוק

אחרי חיבוק חם ואוהב ונשיקה על הלחי נפרדנו לשלום וקבענו להמשיך בחימום הזה גם בעתיד קריצה

נ.ב

בזמן הסקס לוסי סיפרה לי שאני מזיין הרבה יותר טוב מהמאמן שכנראה היה גמור אחרי הלילה שקרעה אותו במיטה ולכן לא הופיע לאימון צחוק קריצה

אחראית של מועדון קורעת את המלוכסן

אני: ברוס לי

שרון: האחראית של המועדון

לא דמיינתי אפילו למצוא את עצמי על מזרון האימונים במועדון כשהאחראית של המועדון בכבודה ובעצמה רוכבת על פניי עם ישבנה החשוף בפייסיטינג חינוכי. Evil Smile

"נודע לי שהתעסקת עם מישהי בחדר האימונים שלנו! זה אסור בהחלט! אסור לקיים יחסי מין ואסור להכניס בעלי חיים למתחם האימונים... כמובן שאסור גם לדרוך על המזרון בלי ללבוש את הנעליים המיוחדות שלנו... האם לבשת את הנעליים המיוחדות? כנראה שלא!" צחוק כועס צעקה האחראית והדביקה את הכוס שלה בחוזקה לפניי. Ouch צחוק

"איזה נעליים מיוחדות תגידי מה נסגר איתך?" שאלתי את האחראית בזמן שנלחמתי בכוס שלה צחוק

"גם קיימת יחסי מין וגם לא לבשת את הנעליים המיוחדות... בטח הזדיינתם כמו בעלי חיים... הזדיינת כמו אריה הא? עברת על שלושת חוקי המועדון! Evil Smile" צעקה האחראית וצחקקה בממזריות בזמן שליקקתי לה במרץ את הכוס...

"מה אתה עושה שם בדיוק? אתה מנסה להתחנף אליי? אתה יודע שהעונש על דברים כאלה הוא גירוש מהמועדון?! חה חה חה!!!" Evil Smile צחקקה האחראית בצחוקה הממזרי...

אחרי שסיפרתי לאחראית על מעלליי עם לוסי המלוכסנת היא החליטה בתור התחלה לתת לי כמה ביסים בביצים, אחר כך מציצות וליקוקים בביצים ובהמשך ליקוקים על הזין עם מציצה מדהימה ומושקעת... כל זאת תוך כדי שאני מתענג על חוריה היפים והטעימים! חיוך גדול

נדמה היה שהאחראית הייתה חמה בטירוף ואמרה לי שהיא לא תגרש אותי בתנאי שאני אתן לה דפיקה טובה Tongue בלי לבזבז זמן מיותר היא התיישבה על התורן שלי עם הכוס החמים שלה והתחילה לקפץ בכיף ובהנאה ברכיבה הפוכה חיוך גדול

"תשמעעעע אתה מפתיע אותי לטובה.. אתה הרבה יותר טוב מהמאמן שלכם!" צחוק צחוק צחוק אמרה האחראית והתחלנו להתפקע מצחוק (שרון הרגה אותי בקטע הזה צחוק)

"אתה מזיין הרבה יותר טוב מהמאמן לכן יש לי הצעה שלא תוכל לסרב לה... אתה תחליף את המאמן! מה דעתך?" Tongue שאלה האחראית בזמן שרכבה במרץ על זייני...

"ואווו אני מאוד אשמח... כמובן שאני רוצה! תגידי את גם תבואי לאימונים?" שאלתי את האחראית בזמן שהתענגתי על מראה הזין הנכנס ויוצא מהכוס שלה...

"כמובן שאני אבוא וככה הזין שלך יהיה אצלי תמיד בהישג יד!" Tongue אמרה בהתלהבות האחראית וביקשה זיון טרמפולינה... ביקשה וקיבלה במהרה Approve

בהמשך האחראית פינקה אותי במציצה מדהימה שהסתיימה בגמירה טובה בפיה המתוק! Tongue

נשות המועדון לא עוזבות אותי במנוחה... צחוק לא פשוט להיות מלוכסן קריצה

נפרדתי מהאחראית והלכתי לדרכי עד לזיון הבא במתחם המועדון חיוך גדול

סוף

אלף חיבוקים ונשיקות לך שרונוש Hug Heart

Lavelle

139

פורסם במקור ב - 26/06/2011

שרונוש שרונוש... אחחחח מה שאת עושה לי! Evil Smile

הממממ שרון בתור ארנבת... ועוד איזו ארנבת! לולה באני הארנבת המלוכסנת שתעמיד את הזין לכל גברברי ישראל! זאת מי שהייתה שרון בפגישה האחרונה שלנו Tongue

ראו הוזהרתם הקריאה לא לבעלי לב חלש Evil Smile קריצה

לולה באני! ארנבת סקסית בטירוף שתגרום לזין שלך לפוצץ ת'ריצ'רץ!!!

אני: באגס באני

שרון: לולה באני

אה, מה נשמע, דוק? Party

אויי כנראה שהתבלבלתי קצת צחוק

שלום חברים יקרים אני הוא באגס באני הארנב המטורלל צחוק רציתי לספר לכם סיפור אמיתי ומחרמן במיוחד Tongue קריצה

זה היה לפני כמה ימים... הייתי בדרכי אל חברתי הסקסית לולה באני. תודו שהיא פצצה! Tongue קריצה

נכנסתי לדירתה ולפני שרגלי דרכה בסלון ביתה ראיתי לפתע את לולה בפוזה הזאת על הספה מענטזת מול המחשב ואוחזת גזר בידה Tongue
(שרון לבשה את תלבושת שפנפנת הפלייבוי שלה... יאמי יאמי Tongue)

לפתע היא הזיזה את התחתון שלה וחשפה את הטוסיק המהמם שלה למצלמת המחשב !!!??? Shocked Shocked Shocked (בכאילו, לא באמת הייתה מצלמה) פאק מה היא חושבת שהיא עושה? שאלתי את עצמי.

הכעס בי עלה יותר ויותר אבל המשכתי להציץ כשאני עומד מאחורי הקיר במסדרון. לולה חשפה ציצים מדליקים כמו שתי סופגניות לפני המצלמה וחייכה בשובבות, ואז היא חשפה את הכוס הורדרד שלה. אבל השיא היה כאשר היא הבליטה את ישבנה לכיוון מצלמת המחשב ודחפה את הגזר לתוך הכוס שלה תוך כדי גניחות לכיוון המצלמה Shocked Tongue צחוק

זה היה כבר יותר מידי בשבילי! כועס רציתי להפתיע אותה אחרי שלא ראינו שבוע שלם זה את זו וזה מה שהיא עושה בזמנה הפנוי? עושה מופע חשפנות עם גזר מול מיליוני צופים ברחבי העולם? אין לי בעיה שתנענעי את עצמך אם גזר כשאת חרמנית אבל ראבק למה מול כולם? כועס צחוק

"היי מי זה שם?" שאלה לולה מכיוון הסלון.

פאק נחשפתי... הגיע הזמן לצאת מהמחבוא מבולבל

"היי לולה יקירתי זה אני באגס... הממממ מה נראה לך שאת עושה?" שאלתי את לולה המופתעת...

"אההה אני רק חושפת את עצמי מול המחשב... יש פה הרבה אקשן!!! זה מגרה אותי לחשוף את עצמי!" Tongue Tongue Tongue

עד כאן אמרתי לעצמי! התיישבתי על הספה והשכבתי את לולה על ברכיי. אחרי שהורדתי את התחתון שלה למטה, התחלתי להפליק על פלחי ישבנה החשוף כעונש על כך שהייתה ארנבת רעה ושובבה במיוחד! Evil Smile

"פלאאאק... פלאאאק... פלאאאק... פלאאאק..." היו הקולות שנשמעו בחדר בנוסף לקולות הצחקוק השובב של לולה שנדמה היה שנהנתה בטירוף מכל הסיטואציה הזאת וממש לא הזיז לה שאני מפליק על ישבנה התפוחי ושאני רותח מזעם! כועס צחוק

"הזנחת אותי במשך שבוע שלם.. הייתי חרמנית!" Tongue צחקקה לולה בשובבות...

"אני גם רוצה מופעים כאלה... לי את אף פעם לא עושה דברים כאלה! בכי את יודעת אני כבר לא כועס... אני מאוד חרמן!" Tongue אמרתי ללולה וליטפתי את ישבנה הרך.

"אז קדימה תלקק לי שם!" Tongue ציחקקה לולה וניענע את ישבנה העגלגל מצד לצד...

אחחחח איזה ממתק! Tongue אמרתי לעצמי והתחלתי לטרוף את ישבנה בתוספת נגיעות קלות על הכוס שביצבץ לו בביישנות בין רגליה... "אל דאגה, זמנך יגיע בהמשך" קריצה

לולה אוהבת במיוחד שאני מלקק את ישבנה הטעים כי אז היא יכולה לתפוס את פניי בין פלחי ישבנה... אחחח כזאת שובבה צחוק קריצה ולנוחות מירבית היא נעמדה ונשענה על משענת הספה, הבליטה את ישבנה והזמינה אותי להכנס פנימה... ומה אני אגיד לכם... בפנים פשוט גן עדן!!! Tongue צחוק

(הפעם שרון תפסה את פניי כהוגן עם פלחיה, הייתי תקוע שם במשך איזה 5 דקות Tongue)

לולה החרמנית תפסה אותי והובילה אותי למיטה כשבדרך אני תופס את הגזר קריצה

לפני שהספקתי לעשות משהו היא כרכה את רגליה מסביב לצווארי ובעודה שוכבת על הגב משכה אותי למיטה בתרגיל האבקות מרשים ביותר מוחא כפייה

לולה הייתה חמה ודרשה ליקוק, אבל אני רציתי לזיין אותה קצת עם הגזר ועל כן במהרה דחפתי אותו לתוך המעורה הקסומה של הארנבת הסקסית הזאת והתענגתי על מראה הגזר שנכנס ויצא מהכוס החם שלה! Tongue

לולה כבר באמת לא יכלה יותר, היא תפסה אותי בשערות (לא היו לי אוזניים מספיק ארוכות צחוק קריצה) והדביקה את הלשון שלי לדגדגן שלה... ובגלל ששיחקתי את עצמי ארנב סורר היא הדביקה לי כמה סטירות על הדרך עד שהלשון שלי והדגדגן שלה השלימו והתחילו לעשות אהבה צחוק קריצה

אחרי שלולה גמרה בהנאה היא המשיכה לשכב על גבה ולחייך אליי בחיוכה המקסים תוך כדי שאני מלטף לה את הכוס הלח שלה... חיוך גדול

אבל אז לפתע לולה קפצה בפראות ודחפה לי את הגזר לתוך הפה... נותנת לי למצוץ את הגזר שלפני רגע היה בכוס הטעים שלה... אחחחח אין כמו גזר עסיסי בטעם כוס Tongue צחוק

לולה התחילה לשחק בזין הקשיח שלי עם כפות רגליה ואמרה לי שמאוד רוצה להכניס אותו לפה חיוך גדול

אין בעיה יקירתי חשבתי לעצמי ודחפתי ת'זין לפיה המתוק אחרי שהיא התיישבה מולי בדוגי והבליטה את ישבנה הסקסי אצבע למעלה

היינו כבר חרמנים בטירוף! לולה השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה... שבהתחלה הייתה עדינה ורומנטית ומהר מאוד הפכה לרכיבה פראית ביותר לשמחתה של לולה כאשר הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי והפלקתי על ישבנה Tongue שדייה היפים קיפצו מולי בסקסיות ופטמותיה זכו ממני למציצה מענגת במיוחד עד שהזדקרו באופן מרשים ביותר! מוחא כפייה

"קדימה באגס ארנב שלי אני רוצה שתדפוק אותי כשאני על הגב! אבל קודם תמצוץ קצת גזר!" צחוק צחקקה לולה ודחפה לי את הגזר לתוך הפה Shocked צחוק וככה תוך כדי שהיא זיינה לי את הפה עם הגזר אני זיינתי את פיה עם הזין שלי... הייתה זאת אורגיית ארנבים וגזר במיטבה צחוק

אחרי כמה דקות לולה נשכבה על הגב והתחלתי לזיין אותה במרץ תוך כדי שהיא סוטרת לי על הישבן ומצמידה את כפות רגליה לישבני לזיון יותר חזק Tongue

ואז עברנו לזיון כפיות סוער כמו שני ארנבי אנרג'ייזר פרועים צחוק

בהמשך דפקתי את לולה כשהיא בדוגי בקצה המיטה ואני בעמידה... חיוך גדול אחחחח איזה סקסי הטוסיק שלה בפוזה הזאת! Tongue כמו תפוח בשל ועסיסי קריצה

סיימנו את הזיון בדוגי פרוע ועצבני באמצע המיטה כשאני מפליק על ישבנה, מלטף את הזנב שלה, ומלטף את שיערה הגולש ואת אוזניה הארוכות צחוק קריצה

גמרתי באורגזמה מדהימה בכוס של לולה הנפלאה! Tongue

התנשקנו על הלחי ונפרדנו לשלום... עד לפעם הבאה שניפגש... קריצה

אבל מה היא אמרה לי? שהיא הולכת להמשיך במופע החשפנות שלה מול המחשב... פאק מה יש לה זאתי? איזו ארנבת נימפומנית היא!!! צחוק צחוק צחוק

פייסיטינג ארנבי צחוק

השבוע האחרון שלי עם לולה באני היה פשוט מטורף! הזדיינו ללא הפסקה בכל מקום אפשרי אבל הייתה רק בעיה אחת קטנה... לולה לא הייתה מוכנה להפסיק עם מופעי העירום שלה מול מצלמת המחשב! צחוק

פאק היא כל הזמן חרמנית! מקבלת זין וישר רצה לחשוף את עצמה מול המחשב, מה יהיה עם הלולה הזאת? מבולבל

הייתה זאת שעת צהריים, נימנמתי לי על מיטתי הנוחה עד שלפתע הרגשתי משהו קשיח נכנס לי לפה! Shocked פקחתי את עיניי וראיתי מולי את לולה מצחקקת ודוחפת לי ת'גזר לפה צחוק

היא ישבה עם גבה אליי כשהיא ערומה לגמרי וחשפה מולי את ישבנה הסקסי Tongue

"אההה קבל את זה, על זה שהפרעת לי במופע חשפנות שלי מול מצלמת המחשב!!! כועס קדימה תמצוץ ת'גזר!!! חה חה חה!!!" Evil Smile צחוק צחוק צחוק צחקקה לולה בצחוק מרושע...

ת'אמת כל הקטע הזה ממש הדליק אותי והזין שלי התעורר מיד גם הוא צחוק וכשלולה דחפה את הגזר שלפני רגע היה אצלי בפה לתוך הכוס שלה והתחילה לזיין את עצמה עם הגזר במרחק של סנטימטרים מפניי הזין שלי כבר נעמד כמו טיל! Tongue (המראה מחרמן מאין כמותו אצבע למעלה)

ואז לולה הוציאה את הגזר מהכוס שלה ודחפה אותו בשנית לפה שלי... נותנת לי לטעום את טעמו המתוק של הכוס הורדרד שלה Tongue

לפתע לולה נשכה אותי בביצים מה ששיחרר ממני צעקה אדירה! צחוק והתחילה ללקק לי את הזין בסקסיות בזמן שהכוס שלה דבוק לפה שלי והטוסיק שלה דבוק לאף שלי Tongue

אבל מה שהדליק אותי יותר מכל (מעבר למציצה המדהימה והנשיכות הקלות עם הליקוקים שהיא עשתה לי) היה משהו חדש וכל כך נעים שהיא עשתה לי בזין ובביצים ועד שגיליתי מה זה כמעט יצאתי מדעתי! צחוק

לולה (שרון) עשתה הכל כדי שאני לא אראה מה היא עושה לי. היא התיישבה חזק על פניי ולא נתנה לי להציץ, וכאשר קירבתי את ידיי לכיוון הזין כדי לבדוק מה זה, זכיתי לנשיכות על אצבעותיי משיניה החדות צחוק (חחח שרון הרגת אותי צחוק קריצה)

לולה השובבה לא גילתה לי מה היה אותו דבר נעים שעשתה לי בזין ובביצים והתיישבה עם הכוס שלה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. תוך כדי זיון הטרמפולינה לולה לא הפסיקה להקניט אותי ולצחקק שאני לא אדע מה היא עשתה לי מה שדירבן אותי לדפוק אותה כהוגן Evil Smile וגם את זה היא אהבה כמובן צחוק

אחרי הזיון המהנה לולה גילתה לי מה היה אותו דבר נעים שעשתה לי והציעה לי מציצה מהנה לסיום חיוך גדול הסכמתי ללא היסוס למציצה של חברתי השובבה ואחרי שהיא התיישבה בדוגי התחלתי לזיין את פיה בהנאה עד שגמרתי בעוצמה אדירה לפיה המתוק Tongue

לולה פתחה פה גדול והראתה לי את מיץ הגזר שלי שקיבלה לפיה זה עתה בחיוך גדול חיוך גדול מוחא כפייה

אחרי עוד ערב סוער לולה הסכימה לישון איתי במיטה לשם שינוי ולא רצה למחשב שלה להמשיך במופע החשפנות שממש התמכרה אליו לאחרונה צחוק קריצה

נ.ב

אמרתי לכם שלולה באני מאוד רצתה לדחוף לי את הגזר לטוסיק? Shocked Censored שובבה שכמוהה צחוק

סוף

שרונוש תודה לך על ערב נפלא! חולה עלייך יפייפיה מלוכסנת שלי Hug

Heart Heart Heart Heart Heart

Lavelle

140

פורסם במקור ב - 02/07/2011

כבר בתחילת אותו יום הרגשתי את זה... הרגשתי את גל החרמנות משתלט על גופי ומאותת לי שאני על סף פיצוץ זרעוני צחוק

איזה מזל שבאותו הערב היה לי דייט (זה מה שזה מבחינתי חיוך) עם שרונוש המתוקה שתמיד מעניקה לי את כולה וגורמת לי להנאה אדירה! Tongue (גם אני לה פה ושם Approve קריצה)

היה זה עוד מפגש ארנבי... הפעם אני הייתי עם אוזני הארנב מתוך התלבושת "שפנפנת פלייבוי" של שרון צחוק קריצה

רוג'ר ראביט וג'סיקה ראביט בזיון סוער במטוס!!!

אני: רוג'ר ראביט

שרון: ג'סיקה ראביט

זה היה לפני כמה שנים, לפני שג'סיקה היקרה הפכה לאישתי. הכל התחיל באותו יום בטיסה להוליווד, היום שבו חיי התהפכו ב 180 מעלות. Approve

ישבתי על המושב שלי בחוסר סבלנות והרגשתי קצת על קוצים. בתור ארנב אני אף פעם לא רגוע ולפעמים אני חושב שתקוע לי איזה קפיץ בתחת... מבולבל

ישבתי וחשבתי כשלפתע ראיתי אותה! Tongue בחורה מדהימה ביופיה בעלת שיער אדום וחזה שופע התקרבה למושבי (ספה) ואחרי שוידאה שזה המקום שלה היא התיישבה לידי וגרמה לי לחייך מאוזן לאוזן! חיוך גדול

"שלום לך יקירתי... אני רוג'ר" הצגתי את עצמי לגברת והושטתי את ידי.

"היי אני ג'סיקה" אמרה האדמונית המהממת ולחצה את ידי.

אחרי שיחה קולחת של כמה דקות הסתבר שגם היא בדיוק כמוני טסה להוליווד על מנת להצטלם בסרט! חיוך גדול רק שבמקרה שלי זה היה לסרט קומדיה ובמקרה שלה לסרט פורנו שאת שמו לא הצלחתי לגלות כי ג'סיקה הרגישה לא הכי בנוח לומר את שמו בקול רם צחוק

המשכתי להביט בג'סיקה כשהיא עוצמת את עיניה ושוקעת בשינה עמוקה על המושב שלידי. נשכתי את שפתיי, שיפשפתי את ידיי והרמתי את החצאית האדומה שלה טיפה למעלה. ידי גלשה לתוך תחתוניה בדיוק בזמן שנחירותיה של ג'סיקה התגברו... אצבעותיי הגיעו ליעדם והתחלתי ללטף את הכוס החם של ג'סיקה, אחחחחח כל כך נעים שם בפנים אני מקווה שהיא לא תתנגד...

"היי מה אתה עושה? למה אתה בתוך התחתונים שלי? דיייייייייייילת! דיילת!!! הנוסע בתוך התחתונים שלי!!!" צחוק צעקה לפתע ג'סיקה המופתעת אחרי שהתעוררה משנתה.

הצלחתי להרגיע את ג'סיקה ההמומה ולמזלי הדיילת לא שמעה אותנו. אחרי התמזמזות קלה הוצאתי מג'סיקה ריקוד פרטי אירוטי ומיד ידעתי שבהמשך אנחנו נתפרע כהוגן! Tongue

ג'סיקה קמה, הרימה את החצאית האדומה שלה ונענעה את ישבנה התפוחי מצד לצד. את פלחיו הרכים של ישבנה חצה חוטיני שחור מתחרה שגרם לזין ולאוזניי לעמוד דום צחוק

הטוסיק שלה כל כך רך ומתוק וחשבתי שאני מתפוצץ רק מלנשק ולהריח אותו... והרחתי אותו טוב טוב כי השובבה תפסה את האף שלי עם פלחי ישבנה קריצה

קמתי מהמושב והתחלתי למזמז את ג'סיקה, כאשר ידי האחת מלטפת לה את הכוס וידי השניה מזיזה את שיערה כדי שאני אסניף ואנשק אותה בצוואר ובעורף.

ג'סיקה שלחה ידיים למפשעתי והתחילה לפתוח את כפתורי המכנס שלי עד שלא היה מה שיפריע לה להגיע אל הזין הארנבי שלי שעמד כמו גזר קשיח! Tongue

ג'סיקה שלפה את הזין שלי החוצה והתחככה עליו עם ישבנה הסקסי בזמן שאני מצמיד אותה אליו וממשיך למזמז לנשק ולטעום מגופה. חיוך גדול

ג'סיקה התלהבה ממראה הזין והאוזניים שלי ששניהם עמדו דום. צחוק אחרי שליטפה את האוזניים שלי היא הושיבה אותי על המושב ובכיפוף סקסי התחילה למצוץ לי את הזין במציצה איטית, עמוקה ומענגת במיוחד! Tongue ולא פסחה גם על הביצים החלקות שלי שהציצו מתוך תחתוניי קריצה

נדמה שהדיילת הייתה מאוד עסוקה כי נאלצנו להדליק את המזגן בעצמינו קריצה

ג'סיקה התיישבה על המושב לידי על ארבע כשהיא מרימה את ישבנה למעלה והמשיכה למצוץ לי בשקיקה בזמן שאני מזיז את החוטיני שלה הצידה ומלטף לה את הכוס והטוסיק חיוך גדול

כאשר ראינו שכולם מסביבינו ישנים הזזנו את המושבים שלנו אחורה ונשכבנו עליהם כאילו היו מיטה (הלכנו למיטה קריצה). ג'סיקה הורידה את החוטיני שלה ותלתה אותו על האוזניים שלי צחוק השובבונת התחילה להתפקע מצחוק ממראה החוטיני שתלוי לי על האוזניים וביקשה שאני אסתכל במראה הגדולה שהייתה מולינו על המראה המלבב הזה צחוק

לפני שהבנתי מה קורה היא התיישבה על ארבע והזמינה אותי ללקק את ישבנה, היה זה רימינג אתגרי ביותר ברמת האקסטרים הגבוהה ביותר כי השובבונת השתוללה עם ישבנה ללא הפסקה וסגרה את פלחי ישבנה בדיוק כשבאתי להכנס בינהם עם הלשון. "יאואוווווו אין לך מזל חחחחח תמיד אתה מגיע לקראת הסגירה של החנות חחחח" צחוק ציחקקה. היא המשיכה לצחקק בממזריות והענישה אותי על כל ליקוק מוצלח קריצה (חוץ ממכה קטנה באף הכל עבר בשלום צחוק).

בהמשך מצאנו את עצמינו מתאבקים זה בזו עד שג'סיקה איבדה סבלנות והצמידה את הפנים שלי אל הכוס שלה ואחרי שהמשכתי לצחקק ולהיות ארנב לא ממושמע חטפתי כמה סטירות עד שהתחלתי ללקק את הדגדגן שלה חיוך גדול (לפני זה רק שיחקתי מסביב והתעלסתי עם הכוס של שרון צחוק קריצה)

מהירות הליקוק והעוצמה הלכו וגברו ואחרי דקותיים היא גמרה בעוצמה וליטפה את אוזניי לאות תודה צחוק קריצה

אחרי עוד קצת התלטפויות, מיזמוזים ומשחקי רימינג (הטוסיק של שרון והלשון שלי לא רצו להפרד צחוק) ג'סיקה הייתה חמה בטירוף!!! Tongue

היא השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה פרועה שנמשכה דקות ארוכות... שבמהלכן הקפצתי אותה במרץ על הזין ומצצתי את פטמותיה הזקורות. במקרה של הזנחת פטמה כלשהי זכיתי לסטירת אזהרה צחוק וכמובן שכל פטמה קיבלה מציצה מושקעת משפתיי ולשוני חיוך גדול

ג'סיקה חשקה בזיון טרפולינה והתיישבה על הזין שלי עם הגב אליי חיוך גדול

ההרגשה של ג'סיקה המקפצת על זייני ומראה הזין שנכנס ויוצא מהכוס שלה חירמן אותי ברמות קשות! Tongue

"עכשיו אני ארנבת אמיתית!" צעקה ג'סיקה וקיפצה נמרצות על הזין שלי צחוק Tongue

אחרי עוד כמה פוזות שבהן הזדיינו כמו ארנבים חרמנים... Tongue Tongue Tongue

ג'סיקה התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואני השחלתי את מיסטר ראביט בכוס החם והרטוב שלה כשאני בעמידה. פה הזיון הפך לזיון פרוע ביותר שנמשך כמה דקות בקצב מסחרר בזמן שאני אוחז במותניה ומידי פעם מפליק על ישבנה הסקסי והמקפץ Tongue

לבסוף הביצים נכנסו לפעולה והפיצוץ הזרעוני הגיע... השפרצתי כמות אדירה לכוס של ג'סיקה שהייתה פשוט בעננים בדיוק כמוני מהזיון החזק והמענג חיוך גדול

התחבקנו והתנשקנו על הלחי. לפני שנפרדנו קבענו להפגש בהוליווד, ואם זה לא מספיק ג'סיקה אפילו הבטיחה לי השתתפות בסרט הפורנו שהיא הולכת להצטלם בו חיוך גדול

ועכשיו כעבור שנים מאז אותו מפגש ג'סיקה נהייתה אישתי ואנו חיים באושר ועושר בהוליווד חיוך גדול קריצה

הכוס של הדיילת מחנך את הפנים של רוג'ר ראביט

אני: רוג'ר ראביט

שרון: הדיילת במטוס

הייתי בדרכי מהוליווד אחרי שהשתוללתי כהוגן עם כל מה שזז שם... טוב נו בעיקר הנקבות שזזו שם קריצה. ישבתי על המושב שלי חופשי ומאושר ונזכרתי בג'סיקה המדהימה... על הזיון במטוס ועל הזיונים המטורפים שהיו לנו בכל התקופה הזאת בהוליווד Approve

ג'סיקה החליטה להשאר בהוליווד ולפתוח בקריירת משחק. אני הייתי צריך לטוס לזמן קצר לניו יורק ובהמשך לחזור להוליווד לזרועותיה של הנימפומנית האדמונית חיוך גדול

נשכבתי על המושב שלי ובלי לשים לב נרדמתי... Sleepy

הרגשתי משהו רך נצמד לפניי ושמעתי צעקות מתוך השינה, פקחתי את עיניי וראיתי מראה יפה מאין כמותו! ישבן חשוף ועסיסי במרחק סנטימטרים ממני Tongue המממממממ... מבולבל

"שלום לך... היי תתעורר! אתה לא שומע שאני מדברת איתך?" צעקה הגברת בעלת הטוסיק המקפץ צחוק

"כן כן שלום לך... מממממממ... ממממממ.... מי את?" Shocked שאלתי אותה בהפתעה...

"אני הדיילת הראשית בטיסה הזאת ואני ראיתי בדיוק מה עשית בטיסה הקודמת שלנו! אומנם הטייס בדיוק העסיק אותי אבל אני יודעת מה עשית!!!" כועס צעקה הדיילת...

"חחחחח במה בדיוק הטייס העסיק אותך?" צחוק שאלתי את הדיילת המופתעת בצחקוק...

"מצצת לו בתא הטייס הא? ובהמשך הוא בטח זיין אותך על כיסא שלו הא?" Tongue צחוק המשכתי לעצבן את הדיילת שהתחילה לצאת מדעתה! קריצה

"זה לא עיניינך! אתה דוחף את האף שלך יותר מידי למקום הלא נכון! אתה צריך לדחוף את האף שלך לפה! (מתיישבת עם הכוס על האף שלי צחוק) כן כן בדיוק ככה! זה המקום הנכון!" Tongue צחוק צעקה הדיילת.

"חברה שלי ג'סיקה קראה לך וחיפשה אותך ואת לא באת!" כועס האשמתי את הדיילת.

"איך רצית שאני אבוא? הזין של הטייס היה אצלי בכוס!" צחוק התוודאה הדיילת...

"אהההאאא!!! ואת חושבת שזה בסדר? את לא עושה את עבודתך נאמנה!" צעקתי לה בזמן שהאף שלי תקוע אצלה בכוס צחוק

"אתה נוזף בי??? באיזו זכות אתה נוזף בי בכלל?" כועס צעקה הדיילת בעצבים...

"תגידי גם לטייס עשית ככה?" Tongue שאלתי אותה בסקרות...

"עוד פעם אתה דוחף את האף שלך לעיניינים שלא שלך?" כועס שאלה הדיילת בעצבים...

"מה פתאום אני דוחף אותו לאיפה שהוא צריך להיות... לכוס שלך!!!" Tongue עניתי לה בצחקוק...

"בדיוק!!! תמשיך ככה!!!" Tongue צעקה הדיילת בהתלהבות.

הדיילת לא התבלבלה והמשיכה להאשים אותי שאני לא מתנהג כראוי על הטיסה ומזדיין על המושבים צחוק

המשכתי להקניט ולעצבן את הדיילת שלא נשארה חייבת וחינכה אותי בפייסיטינג קשוח עד שלבסוף התרככה והתחילה לענג אותי בזין ובביצים בנשיכות, מציצות וליקוקים עד שהתחלתי לגנוח מהנאה! אצבע למעלה. חוץ מהלהכניס את האף שלי למקומו הנכון (כוס) פינקתי את הדיילת ברימינג ובליקוקי כוס מענגים! חיוך גדול

אחרי כמה דקות הדיילת החרמנית לא יכלה יותר ואחרי שהתיישבה עליי לרכיבה הפוכה היא הצהירה שעכשיו אני מבקר בכוס הנכון צחוק

הדיילת התחילה לקפץ עליי במרץ ובהמשך הציעה לי לעבור הרפתקה בפה שלה, בדיוק כמו ההרפתקה שעבר הטייס לדבריה צחוק

היא התיישבה בדוגי, הבליטה את ישבנה מול המראה והכניסה את הזין שלי לפיה החם חיוך גדול

המראה המדהים של השתקפות ישבנה במראה עם המציצה המדהימה שלה הביאו אותי לגמירה מדהימה!!! צעקתי: "WOOOOOOOW" ושפכתי את הזרע שלי לפיה המתוק של הדיילת שבחיוך רחב פתחה אותו לרווחה והראתה לי את הכמות הגדולה שהייתה על לשונה חיוך גדול קריצה

נפרדנו בחיבוק ונשיקה וכל אחד המשיך בעיסוקו על הטיסה חיוך

נראה לי שאנחנו עוד ניפגש באוויר ביום מן הימים חשבתי לעצמי וטפחתי על ישבנה של הדיילת לפני שהיא הלכה לדרכה Cool

סוף

בסוף הדייט הייתי חופשי ומאושר ונפרדתי משרונוש המתוקה. הלכתי לדרכי אחרי ששטפתי את עיניי בישבנה עוד קצת כשהיא התרוצצה בדירתה בעירום מלא חיוך גדול קריצה

חולה עלייך שובבונת מתוקה שלי Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”