כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 4 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

31

פורסם במקור ב - 10/10/2009

הקדמה: הדיווח שמובא פה לפניכם הוא פארודיה ויש להתייחס אליו בהתאם!

לא הייתה כל כוונה להעליב, לפגוע, לרדת וכד' על חבר הפורום:"אחים שלו גברים", שרון ואני רצינו להשתעשע קצת ולעשות משהו מיוחד.

התסריט המלא נכתב ע"י שרון אחרי ששלחתי לה כמה משפטים ש"אחים שלו גברים" כתב במשך ההיסטוריה שלו בפורום ונשלח אלי בהודעה פרטית כך שסגרנו מראש את כל מהלך המשחק בהודעות פרטיות ונפגשנו אצלה בדירה כדי לעשות עוד פגישה כייפית והנה מה שהיה...

תתרווחו על הכיסא, שימו איזה כוס מים קרים לידכם ותהנו!

אחים שלו גברים כבר לא מרטיבים ופלים!!!

שלום לחברי הפורום הנכבדים ונעים מאוד להכיר שמינו "אחים שלו גברים". אתם בטח סקרנים לדעת מה פרוש הכינוי? ובכן שמי "אח שלו גבר גבר הגדול" ושמו של הזין שלי "אח שלו גבר גבר הקטן"!

באחד מהימים החמים של חול המועד סוכות נתקף "אח שלו גבר גבר הקטן" בחרמנות פתאומית מאוד חזקה והתחיל להתריע לי. ותאמינו לי כשהוא רוצה לזיין הוא יודע להיות נודניק לא קטן.

*** בשלב הזה אני לובש סטרפאון על הראש ונכנס לתפקיד של "אח שלו גבר גבר הקטן" ושרון בחולצה צמודה קטנה ותחתון סקסי נכנסת לתפקיד "אח שלו גבר גבר הגדול". ***

"אני חרמן! אני חרמן! אני חרמן! אני חרמן! רוצה לזיין! רוצה לזיין!" מתחיל לנדנד אח שלו גבר גבר הקטן.

"תרגע אחי! עכשיו חג סוכות וממש קשה למצוא בחגים זיון טוב!" עונה אח שלו גבר גבר הגדול.

"רוצה לזיין! רוצה לזיין! אני חרמן!" אח שלו גבר גבר הקטן לא נרגע וממשיך בשלו. "OKEEEEEEEEEEYYYYYYY נודניק!!! אני אתקשר עכשיו לשדה תעופה ואנסה לארגן לנו טיסה לתאילנד!" עונה אח שלו גבר גבר הגדול וניגש לטלפון.

(אין אין על הפינוק של תאילנדיות! ואני חוזר ואומר בארץ אין מה לחפש, רק בתאילנד! שם הבנות יודעות מה זה לפנק גבר ונותנות לו כבוד ולא מתקתקות אותו!)

*** כאן אני הופך להיות פקידת טלפון של שדה תעופה ושרון עדיין אח שלו גבר גבר הגדול ***

אח שלו גבר גבר הגדול: "הלו שלום"

פקידת טלפון של שדה תעופה: "וברכה. במה אני אוכל לעזור לך אדוני?"

אח שלו גבר גבר הגדול: "אני רוצה להזמין 2 כרטיסים "הדקה ה-90" לתאילנד בבקשה"

פקידת טלפון של שדה תעופה: "אני מצטערת אדוני אבל אין לנו בכלל כרטיסים. יש כרטיסים רק לתאריכים שאחרי החג"

אח שלו גבר גבר הגדול: "ו... אולי יש כרטיס אחד? אני אשים את אח שלו גבר גבר הקטן במזוודה ואמסור לבאגאז' "

פקידת טלפון של שדה תעופה: "אני מצטערת אדוני אבל אין אפילו כרטיס אחד. אבל אם אתה רוצה אתה יכול לטוס בבאגאז' "

אח שלו גבר גבר הגדול (צועק לתוך השפופרת): "אני מעדיף ללכת לתיקתוקיה מאשר לטוס בבאגאז' " וטורק את הטלפון בעצבים.

*** כאן אני שוב עם סטרפאון על הראש הופך להיות " אח שלו גבר גבר הקטן" ***

אח שלו גבר גבר הגדול: "שומע אחי? אין כרטיסים לתאילנד. אמרתי לך שבחגים לזיין זה בעיה. בוא נחכה עוד מעט נגמר החג ואני יקח אותך לזיון טוב. הולך?"

אח שלו גבר גבר הקטן: " אני רוצה לזיין עכשיו!"

אח שלו גבר גבר הגדול: "ואו סמנטה הכושית השמנה הזיון הכי טוב שהיה לנו אי פעם, הזונה היחידה שאנחנו יכולים להגיד שבאמת אהבה סקס ושידרה את זה ללקוח! חבל שהיא הפסיקה לעבוד!"

"אני חרמן! אני חרמן! רוצה לזיין! אני חרמן!" המשיך לנדנד אח שלו גבר גבר הקטן.

אח שלו גבר גבר הגדול: "טוב אחי בוא נכנס לפורום של סקס אדיר ונחפש מישהי שיש עליה דיווחים חיוביים ונלך אליה להתפרק".

"כןןןןןןןןןןןן!!!!! להתפרק!!!!! " שמח אח שלו גבר גבר הקטן.

התחלנו להציץ בכל מיני שירשורים בפורום עד שלבסוף לא יכולנו להתאפק ונכנסנו לשירשור של שרון שלאחרונה אנחנו מכורים לשירשור הזה ומציצים בו איזה מיליון פעם ביום תוך השחלת הערות משעשעות שמעצבנות את עדת המעריצים שלה והתחלנו לעבור על הדיווחים של החבר'ה עליה.

בגלל שהסטיה שלנו לשכב עם בחורות ששוכבות עם הרבה גברים, בחורה ששכבה רק עם 10 גברים כל החיים שלה פשוט לא עושה לנו את זה אמרנו יאללה נלך אל שרון.

*** כאן אני הופך להיות שרון ושרון האמיתית עדיין "אח שלו גבר גבר הגדול". ***

שרון: "הלו"

אח שלו גבר גבר הגדול: "היי שרון מדברים אחים שלו גברים"

שרון: "אחים שלו גברים? מה שלומכם?"

אח שלו גבר גבר הגדול: "הכל בסיידר תודה. תשמעי, אח שלו גבר גבר הקטן ממש חרמן היום והוא שיגע אותי לגמרי שהוא רוצה לזיין. מהקריאה בשירשור שלך נוצר לנו הרושם שאת מממשת כמעט כל פנטזיה ומאחר ולאחרונה יש לנו פנטזיה שלא עוזבת אותנו אז אמרנו יאללה נתקשר אלייך וננסה לשכנע אותך לממש לנו את הפנטזיה שלנו לראות אותך עם: שיער כחול צבוע לא פאה, חצאית סקוטית (קילט זו שהגברים לובשים), כפכפים הולנדיים, ללא חולצה וחמת חלילים. אנחנו היחידים שזאת הפנטזיה שלנו?"

שרון: "המממ... כן אתם היחידים עם כזאת פנטזיה. אני מצטערת אבל זה ממש לא בא בחשבון. סורי."

*** כאן שרון האמיתית תופסת את הסטרפאון עם היד ומקפיצה אותו קצת תוך כדי שהיא עושה קולות מצחיקים ומצייצת: "רוצה לזיין! רוצה לזיין! רוצה לזיין!"

ומיד עונה לו בקול בס עבה של אח שלו גבר גבר הגדול : "שקט כבר נודניק!" ***

שרון: "מי זה שם מדבר?"

אח שלו גבר גבר הגדול: "אההההההה זה "אח שלו גבר גבר הקטן" הוא מהבוקר חרמן בטירוף וכבר שיגע אותי לגמרי!"

שרון: "תמסור לו ד"ש"

אח שלו גבר גבר הגדול: "תגידי שרון ומה דעתך לרדת איתנו על סטייק מדמם ונזדיין כמו שפנים שעתיים אחר-כך?"

שרון: "אני מצטערת "אחים שלו גברים" אבל זה גם לא בא בחשבון"

אח שלו גבר גבר הגדול: "טוב אלה היו שתי הפנטזיות היחידות שרצינו לממש כי תלבושות למיניהן ממש לא מעניינות אותנו, מה יש לך להציע לנו?"

שרון: " אני מוכנה לארח אותכם בדירתי לסקס פרוע!"

אח שלו גבר גבר הגדול: "תשמעי שרון למרות שאני אוהב GFE מושבע, אח שלו גבר גבר הקטן שהוא ההפך המוחלט ממני ואוהב אקשן וסקס פרוע וברגע זה הוא ממש מתפרע אצלי במכנס ודורש סקס פרוע והוא ממש נודניק וכשהוא רוצה משהו שום דבר לא יעמוד בפניו, אני לא יכול לסרב להצעתך ואנחנו נגיע אלייך תוך רבע שעה"

שרון: "מצויין אני מחכה לכם"

אח שלו גבר גבר הגדול: "ביי ביי"

שרון: "ביי ביי"

*** כאן שרון האמיתית תולשת לי את הסטרפאון מהראש ותוך כדי שהיא אומרת : "יאללה אחי הולכים לזיין" היא לובשת על עצמה את הסטרפאון. ***

צ'יק צ'אק "אחים שלו גברים" (שרון האמיתית עם סטראפון מולבש) עומדים ליד הדלת של שרון (המשקוף של חדר שינה של שרון האמיתית) ודופקים בדלת כאשר "אח שלו גבר גבר הקטן" מקפץ מהתרגשות (שרון האמיתית מנערת אותו בפרעות ). שרון (אני) פותחת את הדלת עם חיוך ומזמינה את "אחים שלו גברים" להכנס פנימה.

*** בקטע הזה שרון האמיתית מדברת בתור "אח שלו גבר גבר הגדול" ובתור "אח שלו גבר גבר הקטן". ***

"אח שלו גבר גבר הגדול" ו"אח שלו גבר גבר הקטן" מזכירים לשרון שהם כבר ביקרו אותה פעם. שרון עונה שהיא לא זוכרת כי כנראה זה היה די מזמן.

"אח שלו גבר גבר הקטן" שכבר עמד והיה קשיח כמו גזע עץ וקיפץ לו בשמחה במכנסי "אח שלו גבר גבר הגדול" משתחרר החוצה ובהתלהבות רבה מסתכל בחרמנות על שרון שמלטפת אותו והוא מבסוט מהחיים.

"יש לו כזה תאבון חבל על הזמן! כשהוא רוצה משהו שום דבר לא יעצור אותו!" אומר "אח שלו גבר גבר הגדול" לשרון.

"אחים שלו גברים" נכנסים לחדר השינה ומבקשים מציצה כשהם עומדים ליד המיטה ושרון יושבת על המיטה ובפוזה סקסית מוצצת את "אח שלו גבר גבר הקטן".

בזמן המציצה "אחים שלו גברים" מספרים לשרון על הטיסה לתאילנד שלא יצאה אל הפועל ועל סמנטה הכושית השמנה שהיא הזונה הכי טובה בישראל אבל לצערם הפסיקה לעבוד ועל זה ש"אח שלו גבר גבר הקטן" לחץ חזק להגיע אליה (אל שרון).

אח שלו גבר גבר הגדול: "הוא לחץ עלי חזק להגיע אלייך. אמר לי שהוא חייב לפרק את הטוסיק השובב שלך. אני אישית לא רציתי להוציא 700 ש"ח על אחת שאין אצלה בכלל GFE אבל הווווווווווא יש לו רצונות משלו וכשהוא רוצה משהו הוא משיג אותו! כל מה שעניין אותו זה לתקוע את שרון בטוסיק - ממש מופרע אחי הקטן!"

"אחים שלו גברים" ביקשו משרון לעמוד בפוזת דוגי ו"אח שלו גבר גבר הקטן" סוף סוף קיבל את מה שתמיד חלם עליו - לתקוע את שרון בטוסיק השובב והמקפץ שלה .

"אחים שלו גברים" פימפמו אותה חזק ובמרץ תוך כדי שהם מעודדים אותה לגנוח ולאחר זמן קצר "אח שלו גבר גבר הקטן" שהיה ממש חרמן שיחרר מטען גדול בטוסיק של שרון.

אחרי ש"אח שלו גבר גבר הקטן" התפרע כהוגן בסקס פרוע עם שרון ("אח שלו גבר גבר הגדול" לא כ"כ נהנה כי הוא אוהב GFE אבל הוא אוהב לראות את אחיו הקטן נהנה) והיה מבסוט עד הגג (חתיכת תאבון יש לו שיהיה בריא! לא פחות ולא יותר רצה לפרק לשרון ת'טוסיק ועשה ל"אח שלו גבר גבר הגדול" חור בכיס של 700 ש"ח) "אחים שלו גברים" הודו לשרון ומאחר והם מעדיפים פעם אחת טובה הם הסתפקו בפעם אחת ואחרי שלא ויתרו על הקפה של שרון עם השוקולדים(אין אין על הקפה של שרון! אני חוזר ואומר קפה הכי טוב במדינה! ) הם הלכו לפרק איזה סטייק עסיסי כי שרון פשוט פירקה להם ת'צורה ו"אחים שלו גברים" נהיו ממש רעבים.

*** בשלב הזה אני עברתי לשחק את "אח שלו גבר גבר הגדול" ושרון עם סטרפאון על הראש לשחק את "אח שלו גבר גבר הקטן" ***

פתאום בסוף הארוחה "אח שלו גבר גבר הקטן" מצייץ שוב:

אח שלו גבר גבר הקטן: "אני חרמן שוב! אני רוצה שוב לזיין את הטוסיק של שרון בדוגי!"

אח שלו גבר גבר הגדול: " תרגע אחי! אני לא אשים על הגחמות שלך 1400 ש"ח!"

אחרי ויכוח סוער "אח שלו גבר גבר הגדול" מצליח לשכנע את "אח שלו גבר גבר הקטן" להסתפק בסקס רגיל עם שרון כי גם ככה זה יוצא אלפייה וזה הרבההההההה כסף.

צריך להיות קשוח איתו מידי פעם ואיי ואיי איזה תאבון בריא יש לו שיהיה בריא "אח שלו גבר גבר הקטן" השובב הזה!

*** בקטע הזה אני "אחים שלו גברים" ( אני - "אח שלו גבר גבר הגדול",
הזין שלי - "אח שלו גבר גבר הקטן" ) ושרון משחקת את עצמה. ***

אנחנו מרימים שוב טלפון לשרון ובמזל יש לה אפשרות לקבל אותנו שוב. תוך 10 דקות אנחנו כבר אצלה בדירה ובלי לבזבז זמן נכנסים איתה לחדר השינה. אנחנו מפשיטים את שרון ומבקשים ממנה לשכב על הגב. פה אמרתי ל"אח שלו גבר גבר הקטן" שיחכה קצת ותורו יגיע והחלטתי לפנק את שרון - "מה???!!! גם לי מגיע להנות!" התחלתי מלמעלה מוצץ ומלקק לה את הפטמות הטעימות שלה. יש לה כאלה פטמות יפות והחזה שלה בכלל במידה שאני אוהב ממש תענוג! יאמייייייי.... ירדתי לאט לאט אל עבר המטמון שנמצא בין רגליה. שרון שהבינה מה אני רוצה לעשות שאלה האם אנחנו יודעים איך היא אוהבת את זה? אמרנו לה: "בטח! אנחנו הרי חורשים על השירשור שלך בלי סוף!". התחלתי ללקק לה את השבלול המתוק שלה, עובד במרץ עם הלשון על הדגדגן ותוך 2 דקות היא גמרה. שרון הסתכלה עלינו בפנים קורנות מאושר ואמרה: "אחים שלו גברים אתה ירדן מעולה! ממש נהנתי! ".

"אח שלו גבר גבר הקטן" התחיל להציק לכן ביקשנו משרון מציצה. באותה פוזה כמו מקודם עומדים ליד המיטה ושרון על המיטה בפוזה סקסית מוצצת לנו. היא אף ביקשה שנתפוס לה בראש ונזיין לה את הפה וזה גרם לאחי הקטן תענוג לא מהעולם הזה. "אח שלו גבר גבר הקטן" (הזין שלי) התרומם שוב במלוא הדרו והפך לגבר גבר גדול כמעט כמוני. עברנו לשכב על הגב ושרון המשיכה במציצה מהצד ובזמן שאחי הקטן נהנה לו בפה החמים של שרון אני ליטפתי לה את הטוסיק ואת הגוף המהמם שלה.

"אח אח אין כמו מציצה טובה! לפעמים אני אוהב לשכב על הגב כמו חתול מפונק ולקבל מציצה טובה (עמית אתה חייב לקבל מציצה איכותית ויפה שעה אחת קודם מציצה כזו שתנקה לך את כל הרעלים מהראש... הקטע שעשית עם הקפאת ההודעות הפרטיות ממש היה לא יפה! ) אבל ל"אח שלו גבר גבר הקטן" יש תוכניות אחרות והוא מודיע לי שהוא מוכן לסקס סוער ואני עכשיו צריך להזיע כמו סוס במקום לשכב כמו חתול מפונק ולהנות.

אחרי כמה דקות של סקס פרוע כש"אח שלו גבר גבר הקטן" מפמפם את שרון קודם במיסיונרית ואח"כ בדוגי הוא משחרר את מטענו בחליפה ונרגע מחוייך.

אנחנו נפרדים משרון ומודים לה על האירוח. כמובן ששוב אנחנו לא מוותרים על הקפה הנהדר שלה (אני שוב חוזר ואומר! אין אין על הקפה של שרון! הכי טוב בעולם! ) והיא כמובן לא שוכחת לקרוץ לנו ולבקש שנכתוב לה דיווח בשירשור שלה על הביצועים שלה. ואנחנו מבטיחים לה שנינו "אח שלו גבר גבר הגדול" ו"אח שלו גבר גבר הקטן" בפה אחד ש:
מעכשיו אנחנו כבר לא נהיה מרטיבי ופלים! אנחנו נכתוב לה דיווח בשירשור!

וגם נצא לשטח לדגום ונביא דיווחים חדשים ומעניינים לחברי הפורום היקרים!

כאן מסתיים משחק התפקידים ששיחקתי עם שרון.

אחרי המשחק המטורף הזה שנינו היינו ממש צמאים אך מרוצים עד הגג. הכל זרם ממש לפי התסריט ולא הפסקנו לצחוק על מה שעשינו כרגע.

עברנו למנוחה בחדר השינה מדברים לנו בכיף בעודי עושה לשרון מסג'.

מפה קפצנו ל 69 ושרון "הענישה" אותי קצת בפייסיטינג חינוכי ולקחה על עצמה את הדמות של "אח שלו גבר גבר הקטן". היא האשימה אותי (אח שלו גבר גבר הגדול) שאני קמצן ולא נתתי לו לעשות עוד סיבוב על הטוסיק של שרון. לאחר שנרגענו קצת שרון פינקה אותי במציצה מעולה עד שגמרתי.

אין ספק אחד המפגשים המדהימים שחוויתי עם שרון והיו לא מעט כאלה.

שנינו נהננו מאוד ואין ספק שהגענו לשיא חדש!

שרון תודה לך! נפגש שוב בקרוב!

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

32

פורסם במקור ב - 16/10/2009

היום במפגש שלי עם שרון החלטתי להיות ממש סוטה ובמקום לקיים מפגש עם משחק תפקידים כמו תמיד החלטתי ללכת על מפגש מיני נטו.

את הפגישה פתחתי עם שרון במקלחת. אחרי שעשינו במקלחת משהו שישאר ביני לבין שרון שרון עשתה לי מציצה תאילנדית .

המשכנו לסלון ושם פינקתי אותה בירידה ואח"כ ברימינג. עוד קצת והייתי מבקש ממנה קרח ללשון (צוחק ) אבל למזלי היא גמרה מהר

עוד מציצה תאילנדית מצויינת ועברנו לסקס בלא פחות מ 6 פוזות שהתחיל ברכיבה על הכיסא בסלון עם הפנים אלי והפוך. המשכנו למיטה לכפיות, מסיונרית כששרון מרימה את רגליה על הכתפיים שלי, שרון שוכבת על הבטן ונגמר בדוגי על המיטה . שרון ממש קרעה לי את הצורה למזלי חיכו לי מים קרים במטבח

תודה שרונוש היה מאוד מהנה

33

פורסם במקור ב - 23/10/2009

וואו מזמן לא יצא לי לשחק עם שרון משחק תפקידים... שרון כבר התחילה לחשוב שמשהו לא בסדר איתי ואפילו קראה לי סוטה מין בפגישתנו הקודמת . לאחר ששאלתי אותה שאלה כלשהי בפרטי, השם: סילבסטר סטאלונה עלה בשבילי והיא בחרה להיות שרון סטון. צ'יק צ'אק שרון שלפה תסריט שקשור לשני הסלבס האלה. ולמחרת כבר קפצתי לשרון חרמן מתמיד (נדמה לי שהאנימציה החדשה גם תרמה את חלקה )

סילבסטר סטאלונה מתפוצץ בתוך שרון סטון

סילבסטר סטאלונה האיש והאגדה ממשיך להיות כוכב סרטי האקשן המוביל ולאחר סרטו החדש "המומחה" הוא לוקח את התפקיד רמה אחת מעל ובזמנו הפנוי סטאלונה מתפקד בתור המומחה למלחמה בסוטי מין! ומציל את עלמות החן מהכלים השלופים והמאיימים שעורבים להן מכל פינה!

שרון סטון הידועה גם היא מסרטים קצת פחות מחמיאים דוגמת "אינסטינקט בסיסי" ואף השתתפה עם סילבסטר סטאלונה בסרט שובר הקופות "המומחה" זקוקה נואשות לעזרתו ולא נשארת לה בררה אלא לפנות לסטאלונה לעזרה. שרון עושה את דרכה למכון הכושר ששם סטאלונה מעביר את זמנו הפנוי בשמירה על גופו החסון והשרירי.

שרון סטון מצאה את סילבסטר סטאלונה שוכב על מזרון האימונים (של שרון) ומרים משקולות במרץ. היא התקרבה אליו בשקט והתיישבה לידו. סטאלונה שהבחין בה היה קצת מופתע אבל שרון ביקשה ממנו להמשיך באימון, מתפעלת מהשרירים שלו ומעבירה את ידה על בטנו של סטאלונה להרגיש את הקוביות המעוצבות.

שרון סיפרה לסטאלונה שהיא זקוקה לעזרתו בדחיפות והוא מיד הוריד את המשקולות והתיישב לידה. היא סיפרה שלאחרונה יש איזה סוטה מין שנכנס אליה הביתה ומאונן עליה כשהיא ישנה. גם מנעולים חדשים לא הועילו ותמיד הוא מוצא דרך לשכפל את המפתח. הוא מאוד מתוכחם ומקושר, תמיד מוצא דרך להכנס לדירתה בלילות.

שרון: "כל המאהבים כבר ברחו לי, הם תמיד רואים אותו וחושבים שאני בקטע של מין בשלישיה, אני כבר לא יודעת מה לעשות... והבנתי שאתה מומחה לדברים כאלה... תוכל לעזור לי?"

סטאלונה: "כמובן איזה שאלה? אני אעזור לך בשמחה!"

שרון: ו... וכמה זה יעלה?"

סטאלונה: "שום דבר, בשבילך אני אעשה זאת בחינם"

שרון: "אוי תודה! אתה נהדר באמת!" נישקה את סטאלונה על הלחי.

הם קבעו להפגש בביתה של שרון ב 23:30 ולהעביר ביחד את הלילה וכאשר סוטה המין יופיע סטאלונה יכסח אותו במכות וילמד אותו לקח.

סטאלונה הגיע לביתה של שרון לקראת השעה 24:00 ושניהם התיישבו בספה. שרון הייתה אחרי מקלחת לבושה בתחתון וחזייה סקסיים בצבע אדום ונדף ממנה ריח בושם משכר ונעים להפליא. היא סיפרה שלדעתה זה הבושם שלה שמושך את סוטה המין אבל היא מאוד התחברה אליו ולא הייתה מוכנה להחליף אותו.

קצת דיבורים על הסרטים החדשים שעומדים לצאת בקרוב בכיכובם. סטאלונה סיפר שהוא כבר עובד על סרט אקשן חדש ושרון אמרה שהיא תמיד עוקבת אחרי הסרטים שלו בטלויזיה ומתענגת על השרירים שלו. (שרון לא הפסיקה למשש לי את השרירים כל הזמן הזה והתאפקתי לא לצחוק ) ולעומת זאת שרון דיברה על סרטי הסקס הפרועים ועל התדמית הזאת שנדבקה לה מאז "אינסטינקט בסיסי".

תוך כדי ששרון ליטפה את גופו של סטאלונה היא אמרה שהיא לא יכולה יותר ופתאום השחילה את ידה לתוך המכנס של סטאלונה ותפסה לו את הזין. סטאלונה ניסה לשדר עסקים כרגיל אבל היד של שרון לא נחה וליטפה את הכלי שלו והוא תוך שניות נעמד כמו טיל.

שרון: טוב תשמע אני רואה שהוא לא בא. הוא בדר"כ בא בין חצות ל2 בלילה ואנחנו צריכים איכשהו להרוג את הזמן... אז מה דעתך שנעשה בינתיים איזה סקס פרוע?"

סטאלונה היה קצת מופתע מההצעה של שרון אבל זרם איתה והתחיל ללטף את גופה החלק והמפתה. הוריד את החזייה שלה והתחיל למצוץ וללקק את החזה והפטמות הורודות והטעימות שלה.

שרון: "קדימה תודה שעשית ביד על הסרטים שלי! כן הנה הוא לא משקר (הזין) ידעתי! (מצחקקת) טוב נו ככה אתם הגברים"...

שרון: "ווואאווו יש לך פה משהו נורא נחמד"...

סטאלונה: "על מה את מדברת?"

שרון: "על הזין שלך!!!"

סטאלונה: "את רוצה שאני אוריד את המכנס?"

שרון: "כן! אני להוטה כבר להכנס לשם! אני מצטערת אבל לא היה לי סקס יומיים כי המאהב שלי לא רוצה לבוא בגלל הסוטה מין. כבר יוצא לי עשן מהאוזניים מהחרמנות"

סטאלונה הוריד את המכנס שלו במהרה ועכשיו ידה של שרון יכלה לנוע בחופשיות.

שרון: "אבל אל תבהל אם הוא (הסוטה מין) יכנס באמצע למה יש לו מפתח והוא יכול להפתיע אותנו... נראה לי שיש לו קשרים ב FBI ומשם הוא תמיד משיג את המפתחות"

שרון התיישבה על ארבע בסקסיות וסטאלונה הוריד ממנה את התחתון הסקסי שלה מתפעל מהטוסיק המשגע שנגלה לפניו וזז בשובבות (הטוסיק) קדימה ואחורה. שרון הציעה לעבור לחדר השינה ולהמשיך שם בפעילות.

שניהם התיישבו להוטים על המיטה ושרון התנפלה על הזין של סטאלונה והתחילה למצוץ לו בדוגי והוא מלטף לה את הגוף ואת הטוסיק המחרמן שלה. אח"כ סטאלונה החרמן הפך אותה כששרון עם הטוסיק אליו ועשה לה רימינג משגע. שרון התחילה לצחקק ולא הבינה איפה סטאלונה למד דברים כאלה... אחרי שסטאלונה טעם מספיק משני המקומות שלה מאחורה הוא חדר אליה בדוגי ופימפם אותה במרץ ובחרמנות במשך כמה דקות... לא היה לו כמובן שום סיכוי מול הטוסיק המקפץ שלה והוא התפוצץ בתוך הכוס הרטוב שלה בשיא האטרף ובהנאה רבה.

סטאלונה התיישב על המיטה מבסוט מהחיים ועם חיוך מאוזן לאוזן, שרון מסתובבת ומחמיאה לסטאלונה על הביצועים שלו כשלפתע ההבעה שלה משתנה והיא צועקת: "האאאאאאאאאאא!!!!! הוא בדלת!!! האאאאאאאאא!!!! הסוטה בדלת!!! תחטיף לו מכות!!!!!"

סטאלונה קם כמו טיל מהמיטה והתחיל להכות בסוטה ולכסח אותו במכות... העיף אותו מהבית וזרק אותו לכל הרוחות במדרגות!!! כשברקע שרון מעודדת אותו בצעקות ומתפקעת מצחוק (זה כבר לא היה משחק שרון לא הצליחה להתאפק ). סטאלונה חזר לחדר ושרון הודתה לו מקרב לב שהציל אותה מהסוטה.

סוף המשחק.

מנוחה קלה שבמהלכה התחלתי להתחרמן בשנית... לא יודע אם היה זה משרון ומידיה המלטפות או מהדברים שסיפרה לי. לאחר כמה דקות שרון עלתה עלי ל 69 וכמובן כפי שבוודאי ניחשתם הגיע הפייסיטינג החינוכי... נבהלתי לרגע כאשר שרון נכנסה לדמותו של הסוטה ולא ידעתי כבר מה לחשוב בזמן שהכוס שלה מרקד לי על הפה. אבל מהר מאוד שרון החליפה את הסוטה במאפרת האישית של שרון סטון שהופיעה עם סטרפאון וכנראה בגלל טעות בזיהוי האשימה את סילבסטר סטאלונה על שעשה לה פנס בעין.

קצת מציצה משרון ועוד קצת פייסיטינג ופה נשברתי ולא יכולתי לשכב ברוגע ולהנות מהמציצה כמו שקורה בדר"כ. הפכתי אותה לדוגי ושוב בשיא החרמנות פימפמתי אותה במרץ וגמרתי באורגזמה אפילו יותר חזקה מהקודמת.

שרון לא הבינה מה נכנס בי והאמת גם אני לא. היה לנו עוד זמן לשבת ולפטפט בסלון...

אני חושב שהיא שמה לב שגם אח"כ הסתכלתי עליה בחרמנות בזמן שהיא מסתובבת ערומה וממשיכה לחרמן אותי עם הטוסיק שלה.

תודה שרונוש היה כיף חיים. נתראה שוב בקרוב.

34

פורסם במקור ב - 31/10/2009

כנראה שאני ושרון משדרים על אותו גל... אבל איך לא חשבנו על זה קודם? אחרי שהמחשבה הזאת עברה לי בראש פתאום יום למחרת אני מקבל הודעה פרטית משרון ששואלת אותי: "מה דעתך לשחק את ביל קלינטון ומוניקה לוינסקי?" והחיוך לא ירד לי מהפרצוף. לאחר התכתבויות לגבי התסריט ותיאום ציפיות נפגשנו שוב ולהלן הדיווח הטרי מהשטח (או יותר נכון מדירתה של שרון )

*** כל הנאמר במהלך המשחק היו אילתורים ***

ביל קלינטון מוניקה לוינסקי ו..... סיגר בחדירות כפולות

ביל קלינטון ישב במשרדו בחדר הסגלגל (ליד השולחן בסלון) התעסק כרגיל עם הניירות והדברים שהיו לו על הראש... היה זה יום עבודה עמוס והוא חשב כבר לסיים וללכת לנוח כשלפתע הוא נזכר במסמכים שמוניקה לוינסקי הייתה אמורה להביא לו. כבר מזמן ביל שם עליה עין, כעובדת חדשה בבית הלבן היא הייתה משב רוח מרענן בין כל הפרצופים המוכרים והמעוסים. לא יצא להם להכיר יותר מידי וחוץ מכמה מפגשים בענייני עבודה לא הכירו באופן אישי... אבל לא עוד! הגיע הזמן שמוניקה תכיר ותדע מקרוב מי זה ביל קלינטון הנשיא! ביל הדליק סיגר (ויברטור) הרים את שפופרת הטלפון הפנימי של הבית הלבן וצילצל למוניקה...

מוניקה: "הלו"

ביל: "הלו מוניקה?"

מוניקה: "כן..."

ביל: "את יכולה לגשת בבקשה לחדר הסגלגל?"

מוניקה: "כן שתי דקות אני מסיימת משהו וכבר באה..."

ביל: "טוב אני מחכה..."

תוך זמן קצר מוניקה הגיעה לחדר ועיניו של ביל נפערו לרווחה! היא הייתה לבושה בחצאית שחורה אלגנטית, חולצה לבנה מכופתרת גרביונים מאוד סקסיים ונעלי עקב גבוהות במיוחד. היא צעדה לכיוונו והניחה את המסמכים על השולחן. "הנה אלה כל המשימות שביקשת ממני לעשות, תעבור על זה יש פה הכל" אמרה מוניקה. ביל שהיה כבר עייף מהעבודה עבר בריפרוף על הדפים וחזר להביט על מוניקה כשחיוך שובב מרוח לו על הפנים. מוניקה שמה לב לבלאגן שהיה לביל על השולחן. היא עשתה קצת סדר, וכאשר ראתה עיפרון שהיה זרוק על הרצפה התכופפה מעל ביל כדי להרימו. ביל השובב ניצל את המצב ושלח את ידו לתוך החצאית של מוניקה. מוניקה שידרה עסקים כרגיל וכלל לא התנגדה למגע ידו המלטפת של ביל, לקח לה כמה שניות להגיע אל העיפרון וסקאלת החרמנות של ביל החלה לעלות כלפי מעלה. ביל המשיך בליטופים לאורך גופה של מוניקה והיא מצידה התחילה ללטפו במפסעתו. היא סיפרה שהיא מאוד מרוצה מעבודתה בבית הלבן וחושבת שמאוד מתאימה לתפקיד. מוניקה התיישבה על השולחן והמשיכה: סיפרה לביל שפה היא סוף סוף מצאה את מקומה בניגוד לעבודתה הקודמת. מוניקה שאלה את ביל מה דעתו על התלבושת שלה ועל הגרביונים בפרט? ביל אמר לה שהיא נראית מדהים והוא אף פעם לא ראה אותה לבושה ככה... מוניקה ציינה בפניו שכנראה לא שם לב אליה כי תמיד עסוק בעבודה. מוניקה שוב חזרה על כך שבניגוד לעבודה הזאת את עבודתה הקודמת היא לא כ"כ אהבה והיא הייתה נורא מעייפת.

ביל: "במה עבדת?"

מוניקה: "במועדון חשפנות"

ביל: "באמת?"

מוניקה: "כן עשיתי ממש קפיצה ממועדון חשפנות לבית הלבן"

ביל: "תשמעי... אני בדיוק סיימתי לעבוד עכשיו אז מה דעתך להדגים לי את כישוריי החשפנות שלך?"

מוניקה: "מה פה בחדר ככה?"

ביל: "כן פה בחדר"

מוניקה: "ואם מישהו יכנס? אתה לא מחכה למישהו?"

ביל: "לא, אף אחד לא יבוא אין לך מה לדאוג. בואי אני אשב פה על הספה ואת תרקדי לי קצת"

מוניקה: "בסדר בכיף"

ביל התרווח על הספה כשהסיגר עדיין בידו ומוניקה התחילה לזוז בתנועות חושניות וסקסיות להאנתו הרבה. היא התיישבה על ביל והתחילה להתחכך בו עם הישבן המגרה שלה. "אני מרגישה פה משהו קשיח... " אומרת מוניקה וממשיכה להתחכך במפסעתו של ביל.

ביל שם לב לרוכסן בחצאית של מוניקה ובתנועה אינסטינקטיבית בלי לחשוב פעמיים משך אותו כלפי מטה ו...

מוניקה: "הממממ ביללללללל? מה אתה עושה שם?...

ביל: "אני רק בודק משהו..."

מתחת חיכה לו חוטיני אדום סקסי. המוניקה הזאת פששששש..... חתיכת מציאה חשב לעצמו ביל שבשלב הזה היה כבר חרמן טילים אפילו לא תיאר לעצמו מה מחכה לו בהמשך...

מוניקה התרוממה למעלה ו...... החצאית שלה הורדה למטה.

מוניקה: "אני רואה שהיום נכנסה בך רוח שובבות... אני רואה שאתה לא נפרד מהסיגר הזה שלך הא?..."

ביל רק חייך בשובבות והמשיך להתענג על גופה החלק...

היא התיישבה עליו שוב, הפעם עם הטוסיק החשוף והחוטיני המגרה. "המממ מה קורה פה?..." תהתה לעצמה מוניקה והמשיכה להתחכך במפסעתו של ביל.

מוניקה: "אתה יודע זאת פעם ראשונה שאני במשרד שלך... יצא לי להיות במשרדים אחרים אבל פה זאת פעם ראשונה. אתה תמיד עובד עד מאוחר וכבר מזמן רציתי להפגש איתך פה..."

שוב מוניקה מתרוממת והפעם החוטיני נופל לרגליה והסיגר של ביל איך לא? עדיין בידו...

מוניקה מסתובבת אל ביל שולחת את ידה כלפי מטה ובודקת מה מסתתר שם... "בוא נבדוק מה קורה פה..." לפתע היא שולפת משם... "וואוווווווו הזין של ביל קלינטון פששששש!!!" אומרת מוניקה בהתלהבות מצחקקת לה וממשיכה ללטף אותו בהתרגשות.

מוניקה אמרה שעכשיו היא מבינה לאן הוא (ביל) נעלם לפעמים באמצע היום מהמשרד וחוזר כולו מסמיק כשהוא חולף לידה במסדרון.

מוניקה: "בטח יוצא לך להשתולל הרבה עם בחורות ככה להשתתף בכל מיני מפגשים סודיים?"

ביל: "כן... אבל אף מילה להילארי טוב?"

מוניקה: "לא לא מה פתאום בשום אופן..."

ביל פתח את כפתורי החולצה של מוניקה הוריד אותה מעליה וידיו התחילו ללוש את שדייה הרכים...

בזמן שמוניקה הייתה עסוקה בזין של ביל הוא החליק את הסיגר על גופה כלפי מטה מעביר אותו על הכוס החלק והמזמין שלה.

מוניקה: "מה אתה בדיוק מתכנן לעשות שם?"

ביל: "אני לא יודע הסיגר שלי באופן פלא נמשך לשם כמו מגנט"

מוניקה: "המממ אדון ביל?... אולי אתה רוצה שאני אעמוד בדוגי ואתה תכניס אותו פנימה?"

ביל: "כן!!!"

מוניקה: "באמת? זה מה שרצית לעשות?"

ביל: "כן! בגלל זה אני לא נפרד מהסיגר..."

מוניקה: "וואוווו!!! אתה ממש סוטה מין! מה עם כל הבחורות שהיית איתן הכנסת להן אותו פנימה?"

ביל: "לחלקן..."

מוניקה: "טוב אני ארשה לך..."

לאחר שהסיגר היה עמוק בכוס של מוניקה היא אמרה שהסיגר הזה ממש מעניין והגודל של הסיגר בדיוק בגודל של הויברטור שלה ואמרה שכנראה יש להם אותו הטעם בגדלים (שרון אמרה את זה! אני לא קשור )

ביל התחיל להוריד את נעלי העקב שלה אבל לפתע הסיגר החליק החוצה! מוניקה הסקרנית אחזה בו ובחנה אותו מקרוב...

מוניקה: ואוו אחלה סיגר! זה מהסיגרים היוקרתיים האלה..."

ביל: "כן... חבל לך על הזמן כל סיגר 1000 דולר"

מוניקה: פשש איזה סיגר! מעניין.... אוווווה אתה ממש שובב! אדון ביל קלינטון מה בדיוק אתה עושה שם?"

ביל אחז בטוסיק של מוניקה והתחיל לעשות לה רימינג מושקע בזמן שכפות רגליה משחקות לו בזין.

ביל: "כמו מה זה נראה לך"?

מוניקה: "נראה לי כמו משהו מאוד שובב... אממ תגיד לי אתה רוצה שאני אעשה לך גם משהו מעניין?"

ביל: "כן! מה את רוצה לעשות לי?"

מוניקה: "אני אעשה פנטומימה ואתה תצטרך לנחש... מוכן?"

ביל: "כן קדימה!"

ביל המשיך לחפור למוניקה בטוסיק כשלפתע היא דחפה את הסיגר לתוך פיה והתחילה למצוץ אותו...

(זה היה אילתור כמובן... והמראה הזה היה מחרמן במיוחד )

ביל: "את רוצה לעשות לי מציצה! נכון?"

מוניקה: "נכון! אתה פיכח! לא סתם נהייתה נשיא ארה"ב! אבל אתה רוצה סתם מציצה או מציצה מעניינת?"

ביל: "בטח שאני רוצה את המציצה המעניינת!"

מוניקה: "באמת? אז אני אראה לך משהו שלמדתי במועדון חשפנות... תשב פה רגע, אני רק אשתמש במטבחון שלך פה..."

מוניקה קמה מהספה העבירה כמה ליטופים על הזין של הנשיא וניגשה למטבחון. ביל התרווח על הספה והמשיך לעשן את הסיגר המשובח שלו בזמן שמוניקה מכינה את ההפתעה שלה במטבחון של החדר הסגלגל...

ביל אמר למוניקה שמחכה לה הפתעה בהמשך ועיניה האירו משמחה. היא חזרה במהירות אוחזת בכוס מים... ביל הסתכל בסקרנות על הכוס וחשב לעצמו: מה המוניקה הזאת זוממת שם?

היא התיישבה על הספה בפוזה סקסית וביקשה מביל לעמוד מולה... הוא עשה כדבריה לא מתאר לעצמו מה שהולך לבוא עכשיו... היא לקחה שלוק מהמים העבירה אותם קצת מצד לצד והופ הזין של הנשיא נעלם בתוך פיה... תחושת חום אדירה עטפה אותו... לקח לו זמן להפנים את התחושה הזאת אבל מהר מאוד הוא התרגל למציצה הזאת... גם הביצים שלו זכו להתפנק מהלשון החמימה של מוניקה שליקקה אותם בהתמדה ובתאווה.

מוניקה: "נו איך המציצה החמה?"

ביל: "היא פשוט מדהימה! זה ממש חדש בשבילי... עוד לא פגשתי דברים כאלה"

היא המשיכה למצוץ לביל והוא הרגיש שעוד שניה הוא מתעלף מהמציצה הנפלאה הזאת...

מוניקה: "למרות שראיתי אותך חומק מהמשרד היום והיה לך מבט של גנב מתגנב יש לך הרבה מרץ מיני... התעכבת שם איזה שעתיים. חזרת כולך מזיע והעניבה שלך הייתה מבולגנת..."

ביל: "באמת? את שמה לב להכל הא?"

מוניקה: "כן אני בדיוק סידרתי את המסמכים במדף במסדרון... אפילו אמרתי לך שלום! ואתה חלפת על פני בלי לשים לב".

ביל: "טוב נו הייתי ממש נסער את יודעת..."

מוניקה: "כן ראיתי..." צוחקת...

ביל: "חבל שהילארי לא מוצצת ככה... יש הבדל של שמיים וארץ" ומוניקה התחילה לצחקק...

ביל נכנס לעניינים מהר מאוד ואחז בראשה של מוניקה והיא עשתה לו גרון עמוק משגע... לא כמו ההילארי הזאת חשב לעצמו ביל... טוב מאוד ששלחתי אותה לחופשה בהוואי אחחחח... אין כמו מציצה של מוניקה...

הוא אחז בראשה קלות והתחיל לזיין את פיה בקצב איטי ומחרמן...

מוניקה: "אני לא רוצה להעביר את הפגישה רק במציצה... מה דעתך שנעשה משהו הדדי?"

ביל: "מה דעתך על סקס?"

מוניקה: "אני חושבת שזה רעיון מצויין, לא רע בכלל... אבל מה דעתך שנצרף שותף לחגיגה? אני פשוט בקטע של כמה... טוב?"

ביל: "כן אני בעד"

מוניקה: "אז קדימה בוא נקרא לשותף שלנו... קוראים לו: "סיגר". מה דעתך? ונעשה ככה משהו מעניין...?"

ביל: "בטח בואי..." אמר ביל בשמחה...

*** הסטרפאון היה עכשיו בתפקיד הסיגר ***

הם הלכו לכיוון השולחן של ביל והשותף הקטן הלך ביחד איתם. מוניקה נשענה על השולחן והבליטה את הטוסיק שלה... ביל בא מאחוריה וחדר לתוך הטוסיק שלה ומהר מאוד גם הסיגר הצטרף לחגיגה וחדר למוניקה בכוס... כמה דקות של חדירות כפולות וביל החליט להראות למוניקה את ההפתעה... הם עזבו את הסיגר על השולחן ביל לחץ על כפתור ולפתע נגלה לעיניה המופתעות של מוניקה חדר השינה הסודי של החדר הסגלגל. היא הדליקה את האור והתיישבה בדוגי על המיטה מול המראה... וביל חדר אליה שוב מאחורה בקצב איטי נהנה מכל רגע מהתחושה של הטוסיק הצפוף שלה... הוא החליט לנסות גם את הכוס המזמין ושמח על כך שהשאירו את השותף מאחורה... הזין שלי צריך לבקר בכל המקומות של מוניקה... זה זין נשיאותי! ומגיע לו לטעום מכל הדברים הטובים! חשב לעצמו ביל כשחיוך מרוח לו על הפרצוף...

ביל פימפם את מוניקה קצת בכוס שהיה צר ונעים לא פחות מהטוסיק... אבל החליט לחזור לטוסיק... מה? לא כל יום זוכים לזיין בתחת ועוד מישהי כזאת שווה כמו מוניקה!

ביל המשיך לפמפם את מוניקה בטוסיק הגביר את הקצב, הוא לא יכל עוד להחזיק מעמד ושיחרר את מטענו היקר לתוך הטוסיק של מוניקה שהמשיכה לתת לו קונטרות אחרונות עד שהוא נרגע ונשכב כולו מחוייך על המיטה... ומוניקה החמיאה לו על ביצועיו...

מעכשיו ביל כבר לא יחלוף על פני מוניקה בלי לשים אליה לב... והם ימשיכו להפגש בחדר הסגלגל עוד פעמים רבות! זה יהיה הסוד הקטן שלהם... רק שהילארי לא תגלה...

סוף משחק.

אחרי מנוחה קלה שרון כבר הכינה אותי לקראת הפייסיטינג שעומד לבוא (איך אפשר בלי ) "אתה יודע מי זה יהיה?" היא שואלת אותי... "ברור אישתו של הנשיא!" אני עונה לה... "ממש לא! זאת הולכת להיות הפתעה..."

3...2...1... הפייסיטינג יוצא לדרך:

"אני הסיגרררררר... ביל קלינטון החצוף! אני גם רציתי להיכנס לטוסיק אתה לא מתבייש?מה זה? אני יראה לך מה זה... נו נו תלקק שם כמו שצריך תתחנף אלי... בעצמך ניכנס למוניקה בטוסיק ולא נותן לי גם! מה רק לך מותר? אני רוצה גם!!! מה יש לך להגיד להגנתך? ביל החצוף! מה מה? אני לא שומע מה אתה ממלמל שם..."

קצת הפסקה ב 69 ושרון ממשיכה שוב...

הילארי: "ביל? סיפרו לי שאתמול זיינת את מוניקה! זה נכון? ביל תענה לי! זה נכון?

ביל: "כן..."

הילארי: "מה כן? זה נכון?"

ביל: "אבל מי סיפר לך?"

הילארי: "יש לי קשרים בבית הלבן אני יודעת הכל. עכשיו תשאר בלי ארוחת ערב!"

ביל: "אני יכול לקרוא למוניקה והיא תכין לי..."

הילארי: "מוניקה? אני לא רוצה לשמוע את השם הזה יותר! אני גם שמעתי שהכנסת לה סיגר!"

ביל: "את רוצה גם?"

הילארי: "אני לא רוצה... אני מתביישת בהתנהגות שלך! ככה לא מתנהג אזרח אמריקאי טוב! מה זה אתה לא מתבייש? עכשיו תשאר בלי ארוחת ערב ואני אסגור אותך בחדר ולא תלך היום לעבודה. הבנת? אתה לא מצטער על ההתנהגות שלך?"

ביל: "מה פתאום זה היה ממש כיף"

הילארי: "מההההההה? חצוף! מחר אני אתגרש ממך!"

ביל: "אבל מה תגיד האומה?"

הילארי: "לא איכפת לי! אני אקח ממך הכל תשאר בלי כלום! כבר שנה לא קיבלתי ממך מין אוראלי! קדימה תלקק לי שם כמו שצריך!"

הפייסיטינג הסתיים והמשכנו ב 69 עד הסוף... באמת שאין דברים כאלה פשוט תענוג!

שרון תודה לך שוב על שעה מופלאה ובפעם הבא תעשי לי את מה שדיברנו עליו... אני בטוח שאני אהנה מזה מאוד...

Lavelle

35

פורסם במקור ב - 07/11/2009

יש דברים שרק הראש היצירתי של שרון יכול להמציא... לאחרונה נכנסנו חזק למשחקי סלבז למיניהם הרבה בזכות שרון כמובן. הפוטנציאל הטמון בזה הוא רב ואפשר לעשות הרבה דברים מופלאים ופרודיות מטורפות על מקרים שקרו בעבר.

השבוע (כמו במקרה ביל קלינטון מהדיווח הקודם ) שוב הלכנו על שני סלבז שהיה ביניהם קשר אמיתי ולא כ"כ נעים בעבר והתוצאה הייתה מהממת! מה שהלך אצל שרון מובא פה לפניכם... תהנו

שרון - ברוק שילדס והשופט

אני - אנדרה אגאסי

אנדרה אגאסי במשחק וימבלדון עם חברתו הנימפומנית חולת הזין ברוק שילדס

אנדרה אגאסי שחקן הטניס האגדי זוכה 8 טורנירי גראנד סלאם ועם רווח של מעל 30 מליון דולר, לא חלם שכך יגמר הגמר ההוא בוימבלדון. אין ספק שהיה זה רגע השפל בקריירה שלו... שנה שלמה הוא התכונן ליום הזה והכל ירד לטימיון ברגע של חולשה או כמו שנאמר: כשהזין עומד השכל בתחת!

הכל היה מוכן... כמה הכנות אחרונות והמשחק עמד להתחיל. ברוק שילדס ישבה על הספסל ליד המאמן והייתה נרגשת מאוד וקופצנית באופן מפתיע... לא הפסיקה לעודד את אגאסי. רק שלא תעשה לי פאדיחות חשב לעצמו אגאסי...

השופט: "אתה מוכן? קדימה אפשר לצאת לדרך!"

אגאסי הגיש ראשון. הוא התרכז חזק לקח נשימה עמוקה וחבט בכדור. לא עברה ולו שניה וברוק פצחה בקריאות עידוד מטורפות מהספסל

ברוק: "הוווווווווווו !!! כן כן קדימה ואאווווו ואאוווווו... תראו איזה שרירי בטן יש לחבר שלי!!!"

מוחאת כפיים בלי הפסקה ומקפצת על הספסל כמו שפן אנרג'ייזר על טריפ

השופט: "גברת שילדס! תשבי במקום!"

אגאסי: "ברוק תרגעי מה קרה לך?"

ברוק: "טוב אני לא מפריעה..."

אגאסי זז מצד לצד מקפץ בקלילות על רגליו הזריזות וחובט בכדור בעוצמה אדירה... אין אין אף אחד לא יכול עליו! ביום טוב שלו הוא אוכל את כולם לארוחת הבוקר! כל מה שצריך זה לשמור על ריכוז ו....

ברוק: הווווו איזה מכה! כן כן קדימה!!

אגאסי: "שששששש את רואה שאני מוביל?"

ברוק: "אני לא מפריעה... הווו הווו... כן כן... הנה נו... יש הפסקה! אפשר להתמזמז!!!

אגאסי רק התחיל לעשות את דרכו לכיוון הספסל אבל לפני שהספיק להגיע לשם ברוק כבר נמרחה עליו והתחילה למזמז אותו בכל חלקי גופו... אגאסי היה קצת המום ממה שקורה והיה נבוך מהסיטואציה... המאמן הביט בו במבט כועס אבל לאגאסי נמרח חיוך גדול על הפנים... מה קרה לה היום? חשב לעצמו אגאסי...

אגאסי: "את לא יכולה לחכות לאחרי?"

ברוק: "לא אני לא יכולה! בבוקר לא סיפקת אותי מספיק!"

ידיה של ברוק חיבקו את אגאסי וחדרו למקומות האסטרטגיים שלו. היא אחזה לרגע בשני כדורים... ולא אלה לא היו כדורי הטניס שלו

אגאסי: "רגע מה קורה פה?"

ברוק: "הויי ההפסקה נגמרה! הנה שוב מתחיל המשחק שלך!"

היא רצה לספסל מהר מקפצת ומוחאת כפיים לא מפסיקה לצחוק ולצעוק בקולי קולות... אכן מקרה מוזר מקווה שמעכשיו הכל יהיה בסדר והיא סוף סוף תצליח להרגע... חשב לעצמו אגאסי... תקוות לחוד ומציאות לחוד המצב רק החמיר...

ברוק: "כן כן... האאאאא איזה שרירים!"

אגאסי: "השופט כבר ממש כואס!"

ברוק: "זהו אני יושבת בשקט"

אגאסי המשיך לחבוט בכדור במיומנות אדירה! הוא כ"כ קליל בתנועה שלו ממש נראה כאילו הוא לא מתאמץ... זהו מעכשיו הכל יהיה מצויין חשב לעצמו אגאסי והגניב מבטים על ברוק שישבה על הספסל עם חיוך מאוזן לאוזן מרוח לה על הפנים... המבטים שלהם נפגשו ו...

ברוק: כן כן! יופי תכניס לו! אתם רואים איזה טוסיק מוצק ושרירי יש לחבר שלי?! האאאאאאא! כן כן כל הכבוד!"

מחיאות הכפיים והצעקות שלה נשמעו בכל רחבי המגרש... בשלב זה המאמן שם אטמי אוזניים...

ברוק: "זהו? זהו יש הפסקה! הפסקה! הווווווו... אתה יכול לתפוס אותי בטוסיק קדימה, איך אתה מתרגש?"

היא נעמדה מאחוריו, חיבקה אותו והשחילה את ידה לתוך התחתונים תופסת לו את הזין אגאסי תפס לה את שני פלחי הישבן ומיזמז אותם נמרצות ולא הצליח לעצור את צחוקו המתגלגל...

אגאסי: "הווו כן! (צוחק) את לא יכולה לחכות לאחרי? כולם מסתכלים!"

ברוק: "תגיד לי... אולי נעשה משהו בהפסקה הבאה? כי אני לא יכולה לחכות... לא יצא לנו כלום לעשות בבוקר בגלל המשחק הזה... מה אתה אומר?"

אגאסי: "איפה את רוצה לעשות את זה? ממש פה?"

ברוק: " כן פה איפשהו צ'יק צ'אק"

אגאסי: "אבל כולם יראו לא?"

ברוק: "לא משנה... אני נורא חרמנית! אני לא יכולה להתאפק! המשחק הזה ימשך עוד שעה! מה יהיה?"

אגאסי: "אני לא יודע..."

ברוק: "שיט זה שוב מתחיל"

ברוק חזרה למקומה במהירות והתיישבה על הספסל ממשיכה...

ברוק: "קדימה תשחק טוב! אנחנו הולכים לקחת גביע! אהה אני עכשיו אפריע ליריב שלך אני אראה לו את הציצי!"

אגאסי: "כן קדימה!"

ברוק הסתובבה לכיוון היריב ובזמן שאגאסי הגיש הרימה את חולצתה וחשפה בפניו את הציצי שלה

אגאסי: "זה הצליח! זכינו בנקודה!"

ברוק: (מתפוצצת מצחוק) "יופי יופי... אני רק אסדר את החזיה שלי אתה בינתיים תמשיך לשחק... אני כבר מתפשטת תמשיך..."

שוב היא הרימה את חולצתה וחשפה את הציצי שלה בזמן שהורידה את החזיה, אבל הפעם היה זה אגאסי שאכל אותה והפסיד נקודה בגלל שנעץ את עיניו בחזה החשוף של ברוק

אגאסי: "אוי שיט פיספסתי!"

ברוק: "אהההה אל תסתכל עלי! מה קרה לך? למה הפסדת?

אגאסי: "אני לא יכול להתרכז ככה!"

ברוק: "אל תסתכל עלי! אני חייבת ללבוש את הגופיה שלי... אוי תראה איך הסתבכתי פה! הכל בגללך! אם היית מספק אותי בבוקר כל זה לא היה קורה לי! טוב תמשיך... אני מראה לו את הציצי 3...4... ו..."

היא הרימה את חולצתה והחזיה לא הייתה שם שתפריע לה... היריב התבלבל וגם אגאסי התחיל לקפץ משמחה ואף רץ אל ברוק לחיבוק וחזר במהרה למגרש...

ברוק: "עכשיו אני אוריד את התחתונים ואני אראה לו את הטוסיק!"

אגאסי: "לא! מה את משוגעת? טוב אני מגיש"!

היא הסתובבה אחורה הרימה את החצאית וחשפה בפני היריב את הטוסיק... הוא נעמד כמו בול עץ עם הלסת כלפי מטה והכדור חלף על ידו פה נגמרה המערכה והם ירדו להפסקה.

ברוק: "אההה שוב ניצחנו! החבר שלי משחק הכי טוב! קדימה בוא תתפוס אותי בטוסיק עכשיו צריך להתמזמז!"

אגאסי הגיע לספסל אבל לפני שהספיק להתיישב למנוחה ברוק שוב קפצה עליו והתחילה למזמז אותו והוא תפס אותה בטוסיק השובב שלה

ברוק: "פייייוווווו מרוב התרגשות כבר נהיה לי חם! מה זה? תשחק טוב!"

אגאסי: "אני לא יכול לשחק ככה..."

ברוק: "אתה צריך לשחק טוב אנחנו צריכים להביא גביע! זה וימבלדון! לא איזה משחק ילדים... תראה אותי אתה משחק ואני מזיעה"

אגאסי: "אני רואה"

ברוק: "נו תגיד לי אולי בכל זאת נעשה משהו מה אתה אומר?"

מפלס החרמנות של אגאסי התחיל לעלות הוא מצץ וליקק נמרצות את הציצי החשוף של ברוק עונה לה תוך כדי...

אגאסי: "אבל מה כולם יגידו... זה וימבלדון!"

ברוק: "אני לא יכולה להתאפק נו מה אני אעשה?"

אגאסי: "יש מצלמה שם!"

ברוק: "תשמע אני אעשה לך קצת מציצה בסדר? ואח"כ כבר נראה איך נעשה את זה... אף אחד לא ישים לב... אתה רואה? המצלמה ממוקדת בשופט שמקשקש שם משהו"

אגאסי: "אבל מה אף אחד לא ישים לב?"

ברוק: "כולם שם עסוקים... אז נתבודד לנו פה באיזה ספסל"

אגאסי: "אני לא יודע..."

ברוק: "לא נו נו אל תעשה לי את זה... גם ככה לא היה לנו זמן בגלל המשחק הזה היית צריך לקום ב 6 בבוקר ולא הספקנו לעשות כלום! טוב יאללה בוא אני אעשה לך קצת מציצה כל עוד יש לנו הפסקה"

אגאסי: "טוב בואי"

ברוק: "אתה רואה אף אחד לא מסתכל עלינו בכלל... קדימה תוריד את התחתונים! איך התחתונים החדשים שקניתי לך? נכון טובות?"

אגאסי: "כן הן ממש מתאימות לוימבלדון"

ברוק: "כן אני בחרתי לך את מידה המתאימה"

ברוק התכופפה אל הזין של אגאסי והתחילה למצוץ לו במרץ כמו חולת זין אמיתית ואגאסי לא עמד בפיתוי ושלח את ידיו לתוך התחתונים שלה

אגאסי: "אני חושב שאנשים מתחילים לשים לב"

ברוק: "טוב אתה צריך להמשיך לשחק... קדימה אני אמשיך לעודד אותך ולהראות ליריב שלך את הטוסיק"

ברוק הרימה לו את את התחתונים וכיסתה את הזין שעמד כבר כמו טיל והתיישבה בחזרה על הספסל. אגאסי חבט בכדור וברוק חשפה את הטוסיק שלה בכל הגשה. הוא זכה בנקודות בקלילות ושניהם התחילו לקפץ משמחה... אבל על כל נקודה שהוא זכה הוא הפסיד שתיים כי לא יכל להוריד את עיניו מברוק המתערטלת בספסל

ברוק: "זהו הפסקה! הפסקה! אוי אנחנו בינתיים מפסידים! איך זה? זה לא בסדר..."

היא רצה אליו הורידה לו את התחתונים והזין של אגאסי נעלם בתוך פיה

אגאסי: "אני מפסיד הרבה יותר נקודות מאשר לוקח מלהסתכל עליך... אי אפשר להמשיך ככה!"

ברוק: "תתרכז... אתה צריך אולי להשתחרר קצת מינית ואז תתחיל לשחק יותר טוב"

אגאסי: "אולי תסתובבי שניה"

ברוק: אני חושבת שאתה יכול להרגיש חופשי אף אחד לא מסתכל... כולם עסוקים שם במשהו..."

היא הסתובבה אליו במהירות, הוא הרים לה את החצאית ובלי לחשוב פעמיים הוריד את החוטיני הורוד שלה... תפס אותה בטוסיק בשתי ידיו והתנפל עליו בליקוקים נמרצים כשהוא על בירכיו וברוק צמודה לספסל...

ברוק: "ואאווו אתה ממש שובב! מה זה?! (לא מתאפקת ומתחילה לצחוק) נראה לי הוא מסתכל עלינו..."

אגאסי מוציא את הלשון לרגע ושואל: "מי מסתכל?"

ברוק: "השופט! אבל לא חשוב שילך לעזאזל!"

אגאסי: "אולי נפסיק?"

ברוק: "לא מה פתאום! תמשיך!!! (דוחפת לו את הראש לכיוון הטוסיק) הוא סתם קשקשן...שימשיך לדבר שם במיקרופון..."

אגאסי המשיך ללקק בשני המקומות של ברוק מאחורה בתאווה רבה ומפלס החרמנות שלו רק עלה ועלה...

ברוק: "שיט! לוקחים שם ראיון מכל מיני שחקנים ואתה לא משתתף... אבל לא חשוב זה לא מעניין הכי מעניין זה מה שקורה עכשיו... לדעתי זה לא משנה אם אתה טניסאי חשוב או לא העיקר שאתה מזיין טוב זה הכי חשוב!"

אגאסי: "אבל זה גמר וימבלדון! מה אנחנו עושים?"

ברוק: "אבל אני חרמנית בטרוף!!! תראה גם אתה חרמן! אל תכחיש! רציתי שתתקע אותי בבוקר ליד המקרר ולא עשית את זה! תשמע אני לא יכולה להתאפק יותר... יש לנו כמה דקות עד להמשך המשחק אז..."

אגאסי: "אז כן אולי נעשה קצת עד אז..."

ברוק: "כן יאללה בוא! אח"כ נמשיך ואולי ננצח!"

מסיבה לא מובנת ואחוזים חרמנות ברוק ואגאסי מצאו את עצמם באמצע המגרש. (על מזרון האימונים של שרון) היא התיישבה על ארבע ואגאסי חדר אליה בדוגי...

אגאסי: "רגע זה רק אני או שאנחנו באמצע המגרש?"

ברוק: "אנחנו באמצע המגרש אבל לא חשוב כולם שם נותנים ראיונות... זה לא משנה אין עכשיו אף אחד בסביבה... רק המאמן שלך מציץ עלינו אבל לא נורא זה בסדר נראה לו איך אתה עושה סקס!"

אגאסי: "נראה לי השופט צועק עלי!"

ברוק: "נו לא חשוב אל תתייחס"

אגאסי: "אבל יהיה לי הפסד טכני עכשיו!"

ברוק: "לא נורא! לא נורא! תמשיך!"

אגאסי לא הצליח לעצור את עצמו והמשיך לפמפם את ברוק לעיני כל הקהל והיא הייתה מרוצה עד הגג אחרי שהשיגה את מבוקשה... חתיכת חרמנית זאתי...

ברוק: "נכון שיש לי טוסיק יותר יפה מהטניסאית ההיא שפזלת אליה?"

אגאסי: "על מה את מדברת?"

ברוק: "כן פזלת היום לכיוון הטוסיק שלה ראיתי!"

אגאסי: "מי זאת הייתה?"

ברוק: "אי לא יודעת איך קוראים לה..."

הם המשיכו בסקס האינטנסיבי שלהם באמצע המגרש עוד כמה דקות ולא שמו לב שההפסקה כבר נגמרה ונוצר הרבה רעש והמולה סביבם... לבסוף אגאסי לא החזיק יותר והתפרק בתוך ברוק באייס מרשים!

ברוק: "ואאאווווו הנה סוף סוף עשינו את זה! אווווווו השופט סימן שהוא פסל אותך!"

אגאסי: "מה??? לאאאאאאאאאא!!!"

ברוק: "אויייי הוא קלט אותנו!

אגאסי: "מה אני הפסדתי במשחק?!"

ברוק: "כןןןןןןןןן אוייי... לך מפה! עכשיו אתה לא טניסאי מפורסם! אני אלך לחפש לי טניסאי אחר... המתחרה שלך ניצח... הייי הייי אני חולה על הריבועים שלך בבטן!!!"

היא דחפה את אגאסי ועזבה אותו כשהוא שרוע באמצע המגרש ערום כביום היולדו עצוב ומושפל היא סידרה את החצאית ורצה אל יריבו כמו שרמוטה נימפומנית צועקת ומקפצת כמו משוגעת...

אחרי המקרה הטרגי הזה אנדרה אגאסי וברוק שילדס התגרשו... ורק אחרי זה הוא חזר לגדולתו והיה לטניסאי הבכיר בעולם וזכה בעוד כמה טורנירים חשובים עד פרישתו מהמשחק. ולגבי ברוק שילדס... היא המשיכה להשתרלל עם כל הבא ליד ומאז נעלמו עקבותיה...

סוף

נראה לי שלקח לנו איזה 5 דקות להרגע ולהסדיר את הנשימה אחרי הצחוק המתגלגל שלא הרפה מאיתנו אחרי זה...

נרגענו ובמשך כמה דקות עשינו מסג' אחד לשני מדברים על כל מיני דברים...

שרון עלתה עלי ל 69 ועד שהחליטה מה היא עושה בפייסיטינג לא יכולתי להתאפק והתחלתי ללקק לה את הטוסיק. עד שלבסוף במפתיע היא יצאה ביציאה שאני נאלץ כי זה באמת היה מוגזם (לפעמים שרון לא שולטת בעצמה )

אחרי צחוק מתגלגל שנמשך דקה שלמה שרון מתחילה מחדש:

"אני המעריצה שלך!"

מעריצה: "אוף! ישבתי בקהל וחיכיתי שתנצח! למה היית כזה נחנח? מה זה? אההההה השרלילה הזאת בגללה הפסדת! אתה לא מתבייש? מה זה?"

אגאסי: "זה הכל בגללה!"

מעריצה: "כן כל הזמן היא בכתה לך! איזה שרמוטה! מה זה? אההה תגיד לי? מה אתה צוחק שם? הפסדת בוימבלדון! יאה חתיכת נחנח הנה לך! תחנק שם! לא ניצחת בוימבלדון... עכשיו תעבוד בתור מנקה רחובות!"

אגאסי: "אמממממממממ"

מעריצה: "מה מממממממ? הנה לך!"

למרות שהייתי כבר ממש חם שרון ניסתה לגרות אותי בדרך קצת שונה עם האצבע שלה פלוס מציצה (אחרי שביקשתי ממנה) אבל זה לא עשה לי כלום ורק הפריע לי האמת... אז המשכנו ב 69 ואח"כ עברנו לסקס. הפעם על המיטה כמו בני אדם נורמליים לשם שינוי

שעה שלמה של הנאה צרופה הייתה לי עם שרון

תודה שרונוש היה מדהים

36

פורסם במקור ב - 14/11/2009

עוד פגישה עם שרון והפעם השתגענו על כל הראש הגענו למצב ששיחקנו לא אחד, לא שניים אלא שלושה משחקי תפקידים! שבכולם טום קרוז הוא הכוכב הראשי... אתם בטח כבר מבינים לאן זה מוביל אחרי השגעון שתקף את טום קרוז בתוכנית של אופרה וינפרי לא היה מנוס מלעשות פרודיה על זה. שרון שולפת תסריט וההצגה יוצאת לדרך...

לא צריך להזכיר שהכל כמובן אילתורים... תהנו

אני רוצה סקס! טום קרוז מתארח אצל... (משחק 1)

אני: טום קרוז.

שרון: משחקת את מנחת התוכנית הלא היא שרון

התוכנית של שרון היא תוכנית שבה גברים מתארחים ומספרים שהאישה לא נותנת להם סקס והם צריכים לשכנע את שרון והקהל שהאישה באמת לא נותנת להם. אם הם מצליחים לשכנע את שרון שאכן כך הוא הדבר הם מקבלים סקס פרוע משרון מול כל הקהל שיושב בתוכנית וגם מול כל הצופים בטלויזיה.

האורח בתוכנית של היום היה טום קרוז בכבודו ובעצמו. אתם בטח שואלים מה מביא את טום קרוז לתוכנית כזאת? בואו נשמע את סיפורו... 3...2.. 1... מצלמים!

שרון: "קבלו במחיאות כפיים את אורח שלנו להיום טום קרוז!"

טום קרוז נכנס בהתלהבות לאור תשואות הקהל ומחיאות הכפיים ממנחת התוכנית שרון. שתי נשיקות הדדיות ושניהם מתיישבים על הספה לא לפני שטום מרים את ידיו למעלה ומשחרר צעקה נלהבת.

שרון: "אני רואה שאתה היום במצב רוח מרומם... במצב שלך אתה לא צריך להיות כזה מאושר וחייכן... האם השלמת עם מצבך?"

טום: "אני תמיד במצב רוח טוב... אני לא יודע מה קורה איתי"

שרון: "טוב בוא שתף את הצופים למה אתה בתוכנית שלנו? מה גורם לך להגיע אלינו ולשפוך את הלב מול כל הצופים?"

טום: "הבעיה שלי היא שאני כבר חודש שלם לא מקבל מאישתי!"

שרון: "אוי ואבוי! הוא חודש שלם! מחיאות כפיים! (מוחאת כפיים) חודש שלם! שברת את שיא התוכנית! השיא עמד על 3 שבועות... תנו לו מחיאות כפיים! רגע אתה לא מקבל כלום?"

טום: "שום דבר כבר חודש שלם!"

שרון: "ואתה מנסה לעשות משהו... איזה ארוחת ערב רומנטית משהו?

טום: "שום דבר לא עוזר!"

שרון: "ברשותך אני אבדוק מה המצב שלך פה... אולי יש פה בעיה... (הכניסה את היד לתוך התחתונים ) המממ.... נראה שהכל בסדר אצלך פה... וגם יש תגובה חיובית... אפילו הרופאים של התוכנית בדקו אותך ואמרו שהכל תקין..."

טום: "איזה רופאים? על מה את מדברת?" (לא יכולתי שלא להקשות על שרון והיא התחילה להתפקע מצחוק והסתכלה עלי במבט שעוד שניה היא הורגת אותי )

שרון: "אתה לא זוכר שהרופאים בדקו אותך? אולי אתה גם לא זוכר שאישתך נותנת לך?"

טום: "את זה אני זוכר מצויין! תגידי אז מה נעשה בנידון?"

שרון: "קודם כל נבדוק שהכל אצלך בסדר ואתה מתפקד טוב... אדון טום למה אתה שולח ידיים! אתה לא מתבייש? אתה צריך להתנהג בצורה מכובדת! אם הצופים יחליטו שמגיע לך לקבל סקס ממני אתה תקבל... אבל אתה צריך להוכיח לצופים שעשית הכל לשם כך... ו... אהה אדון טום תפסיק לשלוח ידיים! בוא תספר לנו מה קרה באותו היום שהיא הפסיקה לתת לך..."

טום: "יום אחד חזרתי הביתה מהצילומים לסרט החדש שלי: "משימה בלתי אפשרית 4" ואישתי לא היתה בבית! כבר 12 בלילה והיא לא נמצאת... הלכתי לישון והיא חזרה הביתה איפשהו לפנות בוקר ומאז התחיל כל הבלאגן והיא לא נותנת לי!!! ואין לי מושג למה..."

שרון: "רגע איזה צופה רוצה להגיד לנו משהו... כן אתה שם מה אתה אומר? אוהוווווו הוא אומר שהוא פגש את אישתך שבוע שעבר עם איזה מאהב באיים הקנריים!"

טום: "הוא סתם משקר עזבי אותו..."

שרון: "מישהו שואל כמה פעמים הייתם עושים סקס בשבוע?"

טום: "מה זאת אומרת כמה? כל יום!"

שרון: "כל יום? אתה ממש פנתר! מה זה הבחור ששאל את השאלה מתעלף! מים לצופה בבקשה! אז מה הייתם עושים כל יום? אתה ממש פנתר מין!!! חבל על הזמן!"

*** כל הזמן הזה שרון לא הפסיקה ללטף לי את הזין בתוך המכנס ואני לא הפסקתי למזמז ולחבק אותה ולא הרגשתי שום צורך למהר על אף שהייתי חרמן טילים... מאוד נהנתי למשוך את זה ***

שרון: "טוב עכשיו נעבור לפרסומות ואחרי זה הצופים יצביעו ויחליטו האם מגיע לך סקס או לא... תשמע אני ממש מתה לאיזה סקס סוער איתך עכשיו..."

טום: "אז יאללה בואי נעשה משהו בחפוז עכשיו בזמן הפרסומות"

שרון: "אבל אין זמן אנחנו חוזרים לשידור עוד 15 שניות... וחזרנו! מה החליטו הצופים? הצופים החליטו שלא מגיע לך עדיין סקס והם רוצים להמשיך עם השאלות!"

טום: "פאק איתם!"

שרון: "הגברת פה שואלת איך אתה יכול חודש שלם בלי סקס? ומה תעשה אם זה ימשך יותר מחודש?"

טום: "תגידי לה שזה לא עניינה מה אני אעשה!"

שרון: "מישהו פה שואל אם אישתך כוסית?"

טום: "בטחי שהיא כוסית! איזה שאלה?"

שרון: "הוא שואל אם הוא יכול לקפוץ אליה?"

טום: "מה זה? מה הוא אמר? תעיפי אותו מהתוכנית לפני שאני תופס אותו!!! (עשיתי את עצמי קם ושרון תפסה אותי )

שרון: (מתפקעת מצחוק) "איזה פריקים אתם! שוב הוא שואל אם הוא יכול לקפוץ אליה? הוא אומר שיש לו זין גדול!"

טום: "אני עוד אטפל בך! אחרי התוכנית אנחנו ניפגש!"

שרון: "אדון טום אנחנו לא בג'רי ספרינגר! הוווו הנה ג'רי ספריניגר יושב אצלינו בתוכנית! מחיאות כפיים לג'רי ספרינגר! מישהו פה שואל אם הוא יכול לעשות אורגיה עם אישתך ועם החברה שלו?"

טום: "שיעשה מה שבזין שלו!"

שרון: "טום קרוז מנוול את הפה, אנחנו נצטרך לצנזר כמה קטעים בעריכה... המממ איזה סבא פה שואל אם הוא יכול לבוא ולהעיר את אישתך מהתרדמת שהיא שרויה בה?"

טום: "אני לא צריך שאף אחד יעיר אותה! הוא יכול בכלל לקום מהכיסא? שלא לדבר על להעיר את אישתי... לא נראה לי שהוא יכול לעשות שני צעדים!"

שרון: "מה אומר האדון?"

טום: "האדון לא אומר כלום! הוא לא יכול לדבר!"

שרון: "שקקקקט אני לא שומעת כלום! שיהיה פה שקט אני לא שומעת את האדון הזה!... הוא אומר שלאישתו זה קרה מגיל 60 והוא שואל בת כמה אישתך?"

טום: "אישתי בת 30!!!"

שרון: "עוד שאלה... הגברת פה חושדת שאולי אישתך החליפה זהות מינית והיא נמשכת לבחורות עכשיו... היא מציעה את עצמה לבוא ולנסות..."

טום: "היא מוזמנת לנסות! הכתובת שלי היא..." (שרון חוסמת לי את הפה עם היד )

שרון: "רגע עד כאן! האורח לא יכול למסור את הכתובת שלו יש לנו צנזורה... עוד שאלה: יש פה מישהו שעובד בקעקועים ופירסינגים והוא שואל האם הוא יכול לעשות לאישתך פירסינג בדגדגן? ו..."

טום: (צועק) "כן שיעשה... כן! אתה מוזמן לבוא עוד היום!"

שרון: "האורח שלנו השתגע! אנחנו נצא להפסקת פרסומות ונחזור במהרה...פרסומות... מה זה אתה צריך לשלוט בעצמך... אתה לא יכול להתנהג ככה..."

טום: "אני לא יכול השתגעתי כבר לגמרי!"

שרון: "הנה אני מלטפת אותך פה תשתה מים ותרגע... אנחנו חוזרים לתוכנית 3...2...1 וחזרנו... היום אנחנו בודקים האם מגיע לטום קרוז לקבל סקס בשידור חי! מחיאות כפיים לאורח שלנו (אני ושרון מוחאים כפיים ) בואו נבדוק מה התוצאות: 60 אחוז עדיין חושבים שלא מגיע לך סקס... יש לנו קהל קשוח!"

טום: "רגע רגע... יש לי שאלה לקהל: מה דעתכם שאני אוריד את החולצה לשרון?!"

שרון: "לא לא לא ממש לא!"

טום: "נכון שאתם רוצים?! כן הם רוצים! תראי איך הם משתוללים!"

שרון: "מי רוצה שאני אוריד חולצה? האאאאא הם באמת רוצים!"

טום: "ברור שהם רוצים!"

שרון: "טוב נו תוריד לי את החולצה... מה לא עושים בשביל הרייטינג..."

טום פשט את החולצה ממנחת התוכנית שרון ולהפתעתו ולהפתעת כולם היא הייתה בלי חזיה! קריאות שמחה ושריקות נשמעו בקהל... טום תפס בשדייה של שרון... מזמז אותם נמרצות וטעם אותם בחרמנות... תוך כדי ששרון מנסה לשאול אותו שאלה...

שרון: "יש פה איזה סבתא שאומרת שאם היית כוכב פורנו אז היא הייתה יותר מתחממת מהסצנות מאשר לראות יריות וכל האקשן שאתה עושה... היא שואלת האם אתה מכיר איזה כוכב פורנו שתוכל להכיר לה?"

טום: "ממש לא! אני משתתף רק בסרטים שוברי קופות של הוליווד ולא בכל הזבל סוג ב' שיש באינטרנט!"

שרון: "גברת הוא לא מכיר תצטרכי להסתפק בויברטור שלך כמו שהסתפקת עד היום... אנחנו נצא עכשיו לפרסומות ונחזור במהרה עם משאל הצופים ונדע האם טום קרוז יזכה לקבל סקס פרוע בתוכנית..."

טום: "זהו בואי נעשה משהו מהיר עכשיו..."

שרון: "אבל אין זמן הפרסומות האלה ממש קצרות לא נספיק... חזרנו מהפרסומות ועכשיו נבדוק האם האורח שלנו סוף סוף יקבל את הסקס המבוקש והנחשק שהוא כל כך רוצה. 80 אחוז מהקהל חושב שאתה צריך לקבל סקס אבל זה עדיין לא מספיק! אתה צריך לקבל 100 אחוז!"

טום: "מה פתאום!!! זה הרוב!"

שרון: "לא, זה לא הרוב אל תתווכח! אלה החוקים של התוכנית!"

טום: "מה הקהל רוצה שאני אעשה בשביל לקבל 100 אחוז?"

שרון: "הקהל רוצה להמשיך לשאול עוד שאלות... יש פה מישהי שרוצה לראות את האיבר מין שלך... אולי משהו לא בסדר איתו... מחיאות כפיים לאיבר מין של טום קרוז! אנחנו כולנו רוצים לראות אותו! קדימה תקום תנענע קצת את הטוסיק בסקסיות ותראה לנו אותו!"

טום קרוז קם לתשואות הקהל, הפשיל את מכנסיו וחשף את איבר מינו!

שרון: "סה"כ איבר מאוד נאה! אתה יכול לחזור לשבת אין צורך שתלבש מכנסיים אני אמשיך לגעת לך ככה... תשמע אתה רוצה לספר לנו אולי על איזה סקס פרוע שעשית עם אישתך? מה דעתך?"

טום: "לא אני לא מעוניין לספר דברים כאלה..."

שרון: "נו תספר זה בשביל הרייטינג... תספר... אני אעשה לך אח"כ משהו חבל"ז!

אדון טום רוצה לספר לנו על איזה קטע מעניין שהוא עשה עם אישתו! מחיאות כפיים לטום!"

טום: "עשינו סקס בסט הצילומים והבמאי הצטרף אלינו לאורגיה פרועה!"

שרון: "אוווו יש לנו אורח ממש פרוע! ג'רי בקרוב אצלך בתוכנית!"

טום: "אז מה אומר הקהל? אני רוצה לשמוע את התוצאות!"

שרון: "בואו נראה את ההצבעה... ההצבעה טיפסה ל 90 אחוז בלבד יש לך עוד 10 אחוז כדי לקבל את הסקס הנחשק... אבל הקהל שלנו אומר שמגיע לך לקבל קצת מציצה!"

טום: "יוהווווו ישששששש!!!"

שרון: "אנחנו יוצאים להפסקת פרסומות ואחרי ההפסקה נחזור למשהו מעניין במיוחד!"

בזמן ההפסקה טום ושרון מתלחששים על הספה...

שרון: "אני בינתיים אתחיל במציצה עד שנחזור לשידור... בסוף נתחמן אותם וכן תקבל משהו... אולי תוריד לי את החצאית?"

שרון התיישבה על ארבע על הספה מעל טום והוא התחיל לפשוט ממנה את חצאית המיני שלבשה...

טום: "תשמעי אני סתם עבדתי על הקהל המצאתי את כל הסיפור עם אישתי"

שרון: "מה באמת עבדת על הקהל?"

טום: "בטח אני באתי לתוכנית רק כדי לקבל ממך סקס!"

שרון: "ואייי איזה שובב אתה! אבל איזה קהל של חמורים יש בתוכנית! איזה שאלות מפגרות יש להם..."

שרון התחילה למצוץ לטום כשהוא עדיין יושב על הספה מלטף וממזמז אותה מאחורה

*** שרון חשבה שפה אני אתחיל להתפרע עליה, אבל כ"כ נהנתי מהמציצה בפוזה הזאת שהמשכתי לשבת ונתתי לה להוביל ***

הפרסומות נגמרו ובזמן ששרון מוצצת לטום השידור התחיל... שרון בהפתעה מפסיקה למצוץ...

שרון: "הפרסומות נגמרו (צוחקת) מחיאות כפיים לטום קרוז! אנחנו נמשיך בתוכנית ו... מה דעתכם שאני אשב לו על הברכיים! לא אכפת לכם נכון?"

טום: "כן בטח תשבי!"

שרון: "אני אשב פה ככה ואמשיך לנהל את התוכנית מפה"

היא התיישבה לטום על הברכיים ובאורח פלא הזין שלו נכנס לה לכוס

שרון: "תראה הקהל הצביע והחליט שמגיע לך סקס!!!"

טום שיחרר צעקה גדולה והם התחילו בסקס בפוזת רכיבה הפוכה על הספה לתשואות הקהל... אח"כ עברו לרכיבה רגילה וקינחו בדוגי מצויין על הספה!

סוף משחק

עוד לפני שהתחלנו בדוגי היינו חייבים לעשות הפסקה קטנה ולהדליק את המזגן כי היה מאוד חם. שרון כבר התחילה להגיד לי: "אני אראה לך עכשיו איך משחקים את טום קרוז! אתה לא יודע לשחק את טום קרוז! מה זה הטום קרוז החנון הזה!" ואני אמרתי לעצמי בלב: "ישששש! היא הולכת להתפרע עלי עכשיו!"

עשינו מנוחה קלה למסג' ואחרי שהתאוששנו חזרנו לסלון כששרון כבר מנופפת עם הסטרפאון שלה לכל עבר וחיוך גדול מרוח לה על הפנים

אני רוצה סקס! טום קרוז מתארח אצל... (משחק 2)

אני: משחק את מנחת התוכנית שרון.

שרון: טום קרוז.

שרון: "קבלו את האורח שלנו להיום טום קרוז!"

טום: "שלום שלום מה העניינים? הזמינו אותי לתוכנית ואני ממש שמח להיות פה!"

שרון: "אתה יודע לאיזה תוכנית הגעת נכון?"

טום: "האמת לא... אני השתוללתי אתמול באפטר פארטי אני אחרי שני בקבוקי וודקה אז אני מסטול ואני אדבר קצת שטויות... הסוכן שלי אמר לי שזאת תוכנית עם כוכבות פורנו שאפשר לעשות סקס פרוע..."

שרון: "ממש לא! לא הגעת לתוכנית הנכונה! זאת תוכנית שגברים מתוודים שהם לא מקבלים סקס!"

טום: "אההההה!!! מאישתי אני כבר מזמן לא מקבל סקס כבר השלמתי עם זה... אני כבר מזמן לא מקבל ממנה... יש לי כל מיני סטיות... אני מת לזיין אותה בתחת והיא לא מסכימה!"

שרון: "אז הגעת לפה כדי לקבל סקס אנאלי?"

טום: "הגעתי לפה כי הסוכן שלי אמר לי שיש פה כל מיני כוכבות פורנו ערומות מתרוצצות ואני יכול לעשות סקס חופשי!!!"

שרון: "אין פה שום כוכבות פורנו אבל יש אותי! שרון המנחה!"

טום: "אוווו כן את נראית לא רע בכלל... מה חושבים הצופים! נכון שהיא כוסית! הם אומרים שאת כוסית!!! אז מה בעצם אני עושה פה? רגע אני אתקשר לסוכן שלי ואשאל(עושה את עצמה מתקשרת): הוא אומר שהתוכנית שלי בערב ואני בכלל התבלבלתי ובטעות הגעתי לפה..."

שרון: "אז אני לא יודעת מה נעשה עכשיו..."

טום: "רגע אז זאת התוכנית שלא מקבלים סקס מהאישה נכון? אני כבר מזמן לא מקבל סקס ממנה היא אומרת שאני סוטה מין!"

שרון: "בסדר אנחנו נחליט האם מגיע לך סקס איתי!"

טום: "אהה איתך? איזה כיף אני מת לתקוע אותך! איזה כוסיייייית!!!"

שרון: "רגע בוא נבדוק מה אומר הקהל... רק 20 אחוז אומר שמגיע לך סקס...

טום: "מי הם שיחליטו בשבילי את מי לזיין???

שרון: (בפלרטטנות) "אתה יודע מה? הקהל לא קובע אני קובעת... ואני רואה יש לך פה משהו..." (תפסתי את הסטרפאון והתחלתי לנענע אותו )

טום: "אז למה אנחנו מחכים? בואי תמצצי לי מהר! אני חרמן טילים... כן תמצצי תמצצי... את מוצצת נהדר! הרבה יותר טוב מזאתי שהייתי איתה אתמול... אוי אני אחרי שני בקבוקי וודקה אני כבר לא זוכר כלום... אבל את תמשיכי למצוץ את עושה את זה נפלא...

*** שרון תפסה לי את הראש והתחילה לזיין לי את הפה כשהיא יושבת על הספה ואני יושב לידה מכופף כלפי מטה... והוסיפה לי סטירה ככה בקטנה כשהסטרפאון תקוע לי עמוק בפה... בטח אני מפספס פה הרבה דברים אבל כמות המילים ששרון פלטה הגיע למשהו אסטרונומי... החזקתי את עצמי לא לצחוק למרות שלא הצלחתי כי כל הסיטואציה הייתה פשוט קורעת מצחוק. ***

טום: "ואאווו השרון הזאת מוצצת נהדר חבל"ז אין אין היא חייבת להיות בסרטים כחולים! תגידי את בסדר? לא הכנסתי לך עמוק מידי?" (שרון אמרה לי יותר מאוחר שהיה לי מבט מטורף אחרי המציצה )

שרון: "הכל מצויין! אז מה אתה רוצה גם סקס נכון?"

טום: "בטח שאני רוצה סקס! איזה שאלה?"

שרון: "יאללה בוא! עושים את זה פה בתוכנית לפני כולם!"

טום: "קדימה תסתובבי! אני חרמן טילים משהו אש! אני הייתי בטוח יהיו פה כוכבות פורנו אבל יש אותך! וזה אפילו יותר טוב... אני כזה מסטול אל תשימי לב אני שיכור לגמרי... קצת קשה לי לכוון ו... ואת לא עוזרת לי פה!!! מה את משחקת את עצמך בתולה! אני בכוס נכון?"

שרון: "לא! מה זה? אתה בתחת איך נכנסת לשם?"

טום: "מה באמת? אוווווהההה לא לא אני לא יוצא משם!!! זה מקום טוב! כן כן איזה קונטרות קדימה! מה זה אנשים מפריעים לנו פה! שקט כבר חמורים מה אתם צועקים אל תפריעו לנו! איזה מישהו פה לא מפסיק לצלם... רגע אני רק אעיף אותו... לך מפה! (שרון בועטת עם הרגל ) אל תפריע! תשמעי יהיה לך רייטינג בן זונה! איזה נימפומנית! רק הוצאתי וכבר מכניסה כזאת שרמוטה!"

טום פימפם במרץ את שרון על הספה בדוגי... ממש קרע לה את ת'צורה! ולא שכח להפליק לה על הטוסיק כמו שצריך אחרי שהוא גמר בקולניות מהנאה, קפץ על הספה והרים את ידיו למעלה...

טום: "יוהוווווווווו זיינתי את שרון המנחה יוהוווווווו איזה כיף!!!"

סוף משחק

"ככה צריך להיות טום קרוז!" אומרת לי שרון ומתגלגת מצחוק במשך דקה שלמה...

הלכנו לחדר לסיבוב שני ואחרי ששרון נשכבה עלי ב 69 ובטיזינג מחרמן התחמקה מהלשון שלי עד שהמציאה לה דמות... התיישבה עלי בפייסיטינג עצבני! (יותר מהרגיל ואח"כ הבנתי למה )

האישה: "אתה הולך לכל מיני תוכניות ומספר שאני לא נותנת לך? הא? אתה לא מתביייש? מזיין אותי כל לילה ארבע פעמים... כמו איזה סוטה מין! מה זה? תגיד אתה לא מתבייש? עשית ממני צחוק!"

טום: "נכון אבל זיינתי את שרון!"

האישה: "האאא מה אתה אומר? גם אותה זיינת? גם עושה ממני צחוק וגם מזיין כל מיני מנחות... מה זה? הנה לך!!! אתה רוצה להתנצל? מה מה? אני לא שומעת? ככה אתה עושה ממני צחוק? לא ציפיתי ממך לדבר כזה... אני לא מעכלת שעשית לי דבר כזה... אתה לא מתבייש?

טום: "ממש לא"

אישה: "אני אראה לך מה זה! מה אתה צוחק שם? עושה ממני צחוק אני אראה לך מה זה!"

טום: "אולי תמצצי לי?"

אישה: "שאני אעשה מה?"

טום: "תמצצי כבר!"

אישה: "מההההה שאני אמצוץ? לא מצצתי לאף גבר בחיים! תתבייש לך להציע לי דברים כאלה... מה זה למצוץ לך איזה בושה! אנחנו עושים ארבע פעמים כל יום ועכשיו אני צריכה גם למצוץ לך? איזה סוטה מין! עכשיו גם תבקש ממני לעשות איתך אנאלי... ראיתי בתוכנית שעשית שם אנאלי! בטעות כאילו... ועוד היית שיכור וסיפרת שעשית אורגיות עם כל מיני כוכבות פורנו... אני הקלטתי את זה ואני אראה את זה לכל המשפחה שלך! איזה בושות אתה עושה לנו... מה אתה שותק שם? הא? מה זה הסוכן הזה שלך? מארגן לך כל מיני מפגשים... עוד תגיד לי שהסוכן אשם כן?"

טום: "כן!"

האישה: "מה כן?"

טום: "כן תמצצי!"

האישה: (שרון מתפקעת מצחוק) "אני לא אמצוץ... תשכב שם ותלמד לקח!"

אחרי מציצה שלבסוף הגיעה גם הגיעה ... הגיעה עוד הצעה:

האישה: "אני רוצה שנעשה סקס... מה דעתך?"

טום: "יאללה בואי"

האישה: "קדימה בוא! תקרע לי את הצורה!"

אז סיימנו בדוגי פצצתי ובסיום שרון נתנה לי כאלה קונטרות שעוד שניה הייתה מעיפה אותי מהמיטה לרגעים לא הבנתי מי קורע פה את מי? אני חולה על שרון כשהיא עצבנית ומתפרעת הכל כמובן ברוח טובה ובצחוק

יצאתי מהמפגש הזה עם כזה חיוך שעד עכשיו לא יורד לי מהפנים

במילה אחת: תענוג!

תודה שרונוש

37

פורסם במקור ב - 21/11/2009

עוד מפגש מיוחד היה לי היום עם שרון ולהלן הדיווח:

סיכמנו בינינו שאני אהיה המעצב האיטלקי האגדי רוברטו קוואלי שמגיע לשרון כדי לעצב בשבילה שמלה יוקרתית לארוחת ערב חשובה... המשחק התחיל מיד איך שנכנסתי וחיכתה לי קבלת פנים מיוחדת שאח"כ התפתחה לעוד כמה דברים מעניינים...

צילצלתי בפעמון ולאחר כמה שניות פותחת לי את הדלת שרון לבושה בחצאית שחורה וחולצה קצרה צמודה בצבע תכלת. לא שלום ולא בטיח! היא מסתכלת עלי בחיוך זדוני ומושכת אותי פנימה בחולצה בחוזקה. כשאני כבר בפנים בפתח היא מצמידה אותי לקיר ונועלת את הדלת תוך כדי. שרון מצמידה אותי שוב או יותר נכון מעיפה אותי על הקיר בחוזקה (חוצפן שכמוני איך העזתי לזוז מהקיר ) ומעיד על כך קול החבטה שנשמע בעת המפגש של הגב שלי עם הקיר. שרון מורידה ממני במהירות את המכנסיים והתחתונים, מתיישבת על הברכיים ומרביצה לי כמה דקות של מציצה וליקוק ביצים! ולבסוף היא היא מחטיפה לי שני פליקים על הישבן קמה ואומרת: "אדון רוברטו קוואלי נעים מאוד! אל תדאג אני תמיד פוגשת ככה אורחים והנה קיבלת חימום קטן כדי שתעשה את השמלה כמו שצריך!" קשה היה להסתיר את השוק שהיה על פני ובקושי הצלחתי למלמל כמה מילים בזמן ששרון מובילה אותי לסלון ואני הולך אחריה חצי ערום וקצת מבולבל

"תשב תרגיש בנוח... אתה יכול ללבוש את המכנסיים זה בסדר" אומרת לי שרון ומצחקקת לה בשובבות... אמרתי לה שאני לא רגיל לכאלה קבלות פנים וששמעתי על כך שהיא לא צפויה וקצת נועזת. "אני תמיד פוגשת ככה מעצבי אופנה שבאים לעצב לי בגדים" היא אומרת לי... "היו מקרים שכמה מהם אפילו התעלפו!"

שרון מציעה לי מים קרים שאני ארגע מקבלת הפנים המיוחדת וארגיש כמו בבית. אנחנו מתחילים לדבר על השמלה שהיא רוצה. מסתבר ששרון מחפשת שמלה נועזת לארוחת ערב חשובה כדי לפתות מישהו ולחתום על חוזה על סכום גבוה.

שרון מציעה לי מקלחת להתרענן ושוב מדגישה שאני יכול להרגיש כמו בבית... "יש לנו עוד הרבה עבודה תתקלח ואנחנו נמשיך עם השמלה"...

חזרתי מהמקלחת ומכיוון שהרגשתי כבר ממש בנוח החלטתי להשאר עם התחתונים. שרון לקחה את הסרטוט שציירה והתחילה להראות ולתאר לי איך היא רוצה את השמלה. "אני רוצה אותה כמו השמלה המפורסמת של ג'ניפר לופז בצורת יהלום מקדימה שהטבור שלי יהיה חשוף ויראו לי את הבטן ככה ממש נועז כפי שאתה רואה" אומרת שרון...

ביקשתי משרון לקום והתחלתי לבדוק את הגיזרה שלה... שרון רצתה שהשמלה תהיה פתוחה מאחורה ותדגיש את הישבן העגול שלה... היא הרימה את החצאית ונתנה לי לחוש את הישבן שלה... אכן לשרון יש טוסיק משגע והגיזרה שלה לא הייתה מביישת שום דוגמנית צמרת. התחלתי לקחת מידות על גופה החלק והחטוב. קשה היה לי שלא להתפעל מהגוף המדהים שלה... אני צריך לקחת אותה לאיטליה יום אחד חשבתי לעצמי בקלות תוכל לדגמן בתצוגת אופנה נחשבת. פשטתי את חולצתה ומיששתי קצת את החזה אבל הייתי צריך מידות מדוייקות לכן ברשותה הורדתי גם את החזיה הסקסית שלבשה ועכשיו הייתי יכול לבחון מקרוב את זוג שדיה היפים. חזה רך ונעים למגע במידות הנכונות ומחשוף מתאים בהחלט ידגיש אותו כמו שצריך. עברנו למדידות מאחורה כאשר שרון מדגישה שהיא רוצה שהגב יהיה חשוף ויסגר מלמטה באלכסון בצורת משולש. את השמלה היא רצתה ארוכה ועם שרוולים ארוכים... אבל הדגישה שהיא צריכה להיות קצת שקופה, נועזת כבר אמרנו?

שרון עמדה מולי עם הסירטוט בידיה והתחלנו לדבר על התחתונים היפים שלבשה. תחתון חוטיני ורוד מהמם ושקוף במקומות הנכונים... לא סתם הם נראו לי מוכרים... מסתבר ששרון קנתה אותם במילאנו מהחנות שלי והייתי ממש מאושר לראות אותם עליה... איך שהחוטיני הזה חוצה את הטוסיק שלה מאחורה ומדגיש את הצורה העגלגלה שלו ואיך שהמשולש שלה מקדימה מבצבץ לו מבעד לבד הרך שממנו הוא עשוי (התחתון). לא הפסקתי להעביר את ידיי על גופה החלק, אחזתי שוב בזוג שדיה היפים כופפתי אותה אלי בעודי יושב על ברכיי וליקקתי את הפטמות הזקורות הורודות והטעימות שלה מוצץ אותן כל אחת בתורה בהנאה. שרון אחזה בחבר שלי למטה ובדקה מה שלומו מאז המפגש שלו עם פיה לפני כמה דקות... היא שאלה בשובבות האם אני רוצה לקבל חימום קטן כמו שהיה בהתחלה? אבל אני לא יכולתי להתנתק ממנה לרגע. ירדתי בנשיקות על בטנה הרכה מרגיש אותה עם השפתיים שלי... אחזתי את התחתון והורדתי אותו כלפי מטה ובפני התגלה המשולש המגולח למשעי שלה... שרון הייתה מאוד מופתעת מהמתרחש שיחררה לי שתי סטירות על שהעזתי לעשות דבר כזה והרימה את החוטיני בחזרה למעלה מסדרת אותו שוב על גופה המדהים. "רגע רגע! רוברטו! אתה לא מתבייש? השתגעת לגמרי?" אומרת לי שרון ולא מצליחה להחזיק את הצחוק המתפרץ ממנה. אבל אותי לא עניין שום דבר לא יכולתי להתנתק ממנה... הצמדתי את פני אל ישבנה וחשתי עם הלחי את עורה הרך והנעים. אחזתי שוב בשדיה מלקק אותן בהנאה... שרון לא הבינה מה נכנס בי וניסתה להגיד לי שעוד לא סיימנו עם הסרטוט של השמלה... אבל לא שמעתי אותה הייתי באטרף עליה! רציתי להריח ולטעום כל חלק מגופה... אחזתי שוב בתחתון שלה והורדתי אותו קצת למטה ללא התנגדות מצידה... וצללתי עם הלשון לתוך הכוס שלה טועם ממנו קצת ומוריד ממנה את החוטיני סופית ללא התנגדות מצידה. חטפתי משרון את הדף והעט שאחזה והשכבתי אותה על הגב על הספה... שוב התחלתי לטעום אותה מלמעלה מהפטמות יורד לאט לאט בנשיקות על בטנה, פוסק את שתי רגליה וצולל את מאורת אהבתה... שרון עוד ניסתה להבין האם זה בסדר מה שאנחנו עושים כרגע? ורק הינהנתי עם הראש והתחלתי ללקק לה את הדגדגן במרץ מרגיש את התזוזות של גופה וכיווצי כפות רגליה שמונחות על כתפיי מתעצמות ככל שעובר הזמן עד שאני מרגיש ורואה את הלחלוחית שמופיעה בפתח השבלול שלה... אחרי הגמירה של שרון היא מחייכת אלי ושואלת אותי איפה למדתי לעשות ככה? "אתה ממש מאהב איטלקי אמיתי!" היא אומרת לי ואני רק מחייך אליה ומלטף את הכוס הרטוב שלה... "אולי נחזור לעיצוב השמלה?" שואלת אותי שרון... מה פתאום? אמרתי לה וביקשתי שתסתובב עם הטוסיק אלי. היא התיישבה על ארבע והתחלתי לנשק את הטוסיק שלה בתאווה מעניק לה רימינג מושקע ופשוט טורף לה את הטוסיק עם הלשון שלי ומפליק לה על הטוסיק החלק שלה... שרון הייתה מופתעת ממה שאני עושה לה שם מאחורה ואפילו אמרה שאני עושה את זה יותר טוב מאשר אני מעצב בגדים... שוחחנו קצת על איטליה ועל ביקורה שם והתרשמותה מהמקומות הנחשבים ומעיצוב החנות המפורסמת שלי במילאנו.

"ראיתי איך עיצבת את החנות הזאת... אבל עכשיו תמשיך לעצב לי שם מאחורה אני ממש אוהבת את זה..."

כפות רגליה של שרון שיחקו בזין שלי והוא "סבל" לו בשקט אבל ידע שתורו עוד יגיע... "אתה יודע יש לך זין ממש חמוד..." אומרת לי שרון. "הוא רוצה לחזור לפה שלך במהירות האפשרית... הוא ממש מתגעגע אליו..." אמרתי לה. וכך מהר מאוד עזבתי את הטוסיק של שרון נעמדתי מולה וחזרנו למצב ההתחלתי שהזין שלי נמצא בפיה להנאתי הרבה. אחרי כדקה או שתיים המציצה הפכה לזיון פה אגרסיבי כשאני אוחז בראשה ודוחף אותו אלי ומנגד מכניס את הזין עמוק לתוך פיה... אחרי כמה דקות כאלה עברנו לדוגי על הספה. למרות ששרון הייתה רטובה למטה החבר שלי ביקש לצאת מהחליפה ולחזור לפה שלה שוב המציצה הפכה לזיון פה אגרסיבי עד שהתפוצצתי לתוך פיה בכמות זרע נכבדה ובאורגזמה שכמותה לא זכורה לי הרבה זמן... ושרון הרגישה את זה גם.

עכשיו יכולתי לחזור לעצמי לצאת מדמותו של רוברטו קוואלי ולהיות אני! היה ממש מוזר לפגוש את שרון ככה איך שהיא פתחה לי את הדלת אבל משחק זה משחק ואנחנו לוקחים מאוד ברצינות את המשחקים שלנו.

אנחנו צוחקים מדברים ומעבירים חוויות בעודי עושה לשרון מסג' עם השמן. מרחתי לה את הטוסיק עם השמן מעסה אותו בהנאה בעודה שוכבת על הבטן ונהנית. אני לא שוכח גם לטפל ביתר המקומות שלה בגוף אבל מהר מאוד חוזר לטוסיק שלה כי אני פשוט לא מסוגל לעזוב אותו ולהחליק את כפות ידי על החלק המדהים הזה בגוף שלה שאני כל הזמן מתפעל ממנו מחדש. פה התקרב לו החלק העיקרי של המפגש הלא הוא הפייסיטינג! כל השבוע אני ושרון התבדחנו בהודעות פרטיות על הפייסיטינג הקשה שאני הולך לקבל הפעם... זה משהו שמתנהל בינינו כבר הרבה זמן... ולפייסיטינג של שרון יש כמה דרגות (צוחק כן ) קושי או יותר נכון דרגות סיכון שלא תצא מזה בחיים. אז בעודי מעסה את ישבנה אני אומר לה: "שרון אני מרגיש שאת ממש רגועה נכון? מה נעשה עכשיו?" ראיתי את החיוך הזדוני נמרח לה על הפנים (אם תרצו השוואה משהו כמו האיוול סמייל של הפורום רק הרבה יותר יפה אבל הבנתם את הכוונה ) אני ממשיך לאחוז לה בישבן כשלפתע אני מרגיש את שרירי הישבן שלה איך שהיא הבליטה אותם! ופה הבנתי את הרמז... "זה השקט שלפני הסערה תשכב תשכב אתה מוזמן לשכב פה תרגיש בנוח תרגיש בבית תנשום רגוע" אומרת לי שרון ומסדרת לי את הכרית בגובה המתאים... על החיים ועל המוות אני אומר לעצמי ונשכב על הגב... שרון עלתה עלי והתיישבה בפייסיטינג שהתחיל כמו הפייסיטינג המוכר שלה אבל מהר מאוד התפתח למשהו עצבני באמת. ושרון האשימה אותי (רוברטו קוואלי) בשמלה הגרועה שעשיתי לה... משהו על שרוול קצר מידי ויהלום שהיה חסר משום מה בשמלה בקיצור במקום שמלה היא קיבלה סמרטוט או משהו כזה... שרון דיברה ודיברה זרקה מלא האשמות ורכבה עלי חזק ודרשה שהלשון שלי תכנס לה עמוק לכוס... זה היה פייסיטינג די עצבני היו רגעים שלא נשמתי לפחות 20 שניות כי הכוס והתחת שלה כיסה לי את כל הפנים (כמובן שיכולתי להרים אותה בכל רגע אם הייתי רוצה, אבל נתתי לה לבצע את זממה ולא לחפש דרכי מילוט... חיכיתי הרבה זמן למשהו כזה משרון ועד שזה הגיע אני העדפתי "לסבול" בשקט ולהנות מזה ) אחד הקטעים המצחיקים היה ששרון הסתובבה ושיחררה לי שתי סטירות מצלצלות וכשאני אומר מצלצלות אני מתכוון לכך! (לא חברים שרון לא בקטע של סטירות כאלה... היא גם אמרה לי יותר מאוחר שהיא בעצמה הייתה מופתעת מעוצמת הסטירות שהנחיתה עלי) זה היה כ"כ מצחיק שכשאני נזכר בזה עכשיו אני לא מפסיק לחייך...

בזמן ששרון חנקה אותי היא העבירה לקים מחרמנים על הזין שלי מידי כמה שניות והזין שלי עמד כ"כ חזק והייתי כ"כ חרמן שאני לא יודע איך לא השפרצתי באותו רגע אבל טוב שכך אחרת לא הייתי זוכה לעוד מציצה מדהימה שבאה בהמשך...

בזמן הפייסיטינג שרון שיחררה כמה משפטים מצחיקים כמו:

"פעם רוברטו קוואלי הייתה פירמה עכשיו זה שוק הכרמל... שם המשפחה שלך זה כרמל! אתה רוברטו כרמל לא רוברטו קוואלי... רוברטו כרמל!"

"מה זה הרגשתי שם משהו..." (שרון מעבירה לי לק על הזין) "זה שום דבר שב בשקט שם!"

"אה רוברטו אתה חי שם?" (שרון ששואלת לשלומי אחרי שלא שמעה אותי מוציא הגה מהפה במשך כמה שניות )

"אני רואה שאתה לא מאבד שם זמן?" (שרון אומרת לי אחרי שהוצאתי את לשוני מהכוס שלה והתחלתי ללקק לה את הדגדגן בעודה מוצצת לי )

"אני רוצה שתרכבי עלי..." ,"לרכב עליך? איך ככה? הנה אני רוכבת עליך דיאווו! איך אתה הסוס האיטלקי שלי כן? דיאוווו!!! (אני מבקש משרון לרכב עלי בתנוחת רכיבה והיא במקום זה רוכבת לי על הפנים עם הכוס )

לבסוף אחרי כל הצחוקים שרון רכבה עלי, אח"כ עברנו לדוגי וסיימנו שוב במציצה נמרצת ובזיון פיה עד שהתפוצצתי שוב פעם בגמירה מדהימה!

פה אני חייב להגיד תודה לטוחן על שלימד את שרון למצוץ כמו שהיא יודעת למצוץ כיום (כן כן היא סיפרה לי על זה) בלעדיו לא היינו זוכים לחוות משרון את המציצה החלומית שלה!

אז כל הקרדיט מגיע לחברינו הטוחן!

הייתה לי חוויה באמת מדהימה עם שרון גם מחרמנת וגם מצחיקה

תודה שרונוש... ניפגש שוב בקרוב

38

פורסם במקור ב - 28/11/2009

הפעם אני ושרון הלכנו על ביבי ושרה כמשחק תפקידים משעשע ולהצגה הצטרפו גם של שרון. כמובן ששרון לא יכלה לוותר על להיות ביבי אז הרצנו את המשחק פעמיים כאשר בראשון הייתי ביבי חרמן ובשני שרה שרלילה ושרון הייתה כרגיל שרון המופרעת (היא תכנס לכל דמות כמו שצריך) . התחלנו בכניסה איך ששרון פתחה לי את הדלת ולהלן מה שקרה בפועל:

אני: ביבי

שרון: שרה

חשיפה!!!... מה קורה בין ביבי לשרה נתניהו באמת... (הציבור רואה אותם כזוג מאושר אינטלגנטי... אבל בדלתיים סגורות הם מרשים לעצמם להתנהג טבעי. לא לבעלי לב חלש!!!)

בשעת ערב מאוחרת לאחר יום עבודה עמוס עשיתי את דרכי הביתה עייף אך חרמן מתמיד. לא דאגתי כלל לגבי כך כי בבית חיכתה לי אישתי החרמנית . כבר חודש שלא נתתי לה! בטח חרמנית חבל על הזמן זאתי! איך שהיא תתנפל עלי עכשיו... בין גיחות קצרות לחו"ל וישיבות ממשלה משעממות הספקתי להתפרפר עם חברות כנסת מזדמנות אבל מי שהכי עשתה לי את זה הייתה זהבה! היא לא נתנה מנוח לשמוליק שלי שהספיק כבר יותר מפעם אחת לבקר בכל החורים שלה! אבל זהו! פה זה נגמר! נתתי לעצמי הבטחה שהפעם אני מפנק את אישתי! אוויייי איזה חרמן אני עליה! בקיצור הגעתי לדלת אבל לא פתחתי אותה בעצמי, רציתי שהיא תפתח לי וכך אני אעשה לה הפתעה.

לאחר צילצול ושהייה קצרה אך מורטת עצבים פותחת לי את הדלת אישתי שרה... איזה חיוך היה מרוח לה על הפנים הייתה ממש שמחה לראות אותי! היא לבשה חצאית קצרצרה וגופיה חמודה... נשיקה הדדית וחיבוק חם ואוהב ממש הרגשתי שהיא לא יכולה להתנתק ממני!

הכנסתי את ידי מתחת לחצאית שלה וליטפתי את ישבנה החלק. מפלס החרמנות שלי עלה לגבהים חדשים! ירדתי על ברכיי והצמדתי אותה לקיר... מתחת לחצאית היא לבשה חוטיני ורוד מהמם ומוכר לי מאיזה מקום. שתי נשיקות על ישבנה והחוטיני נפל על הריצפה ולפתע הלשון שלי מצאה את עצמה בתוך הטוסיק שלה להפתעתה של שרה המתוקה...

בזמן שעשיתי לה רימינג אינטנסיבי היא שאלה מאיפה אני יודע לעשות דבר כזה?

"אנחנו תמיד עושים את זה לא?" שאלתי אותה בהפתעה...

"לא זאת פעם ראשונה שאתה עושה לי דבר כזה..." ענתה לי אישתי בפליאה...

"אז למי עשיתי את זה?" טוב לא משנה רק שהיא לא תגלה...

"כן כן תמשיך אני אוהבת את זה..." אמרה לי שרה בקולה המתוק...

ואז לפתע נגמרו המשחקים והחיוך של שרה נשבר לרסיסים, היא הסתובבה לעברי וסטירה מצלצלת נחתה על הלחי שלי. (נדמה ששרון התרגלה לזה )

"מנוול אני תפסתי אותך בוגד בי! עם זהבה! אני לא רוצה לשמוע אותך! לך למקלחת ותשטוף את עצמך... בטח הלשון שלך הייתה אצלה בכוס! בטח היית איתה עכשיו! כבר חודש אתה בוגד בי! מנוול... עד שאתה לא מתרחץ אני לא מדברת איתך!"

היא הלכה לסלון בעצבים ואני בלת ברירה נכנסתי למקלחת עצוב וחרמן עד מאוד.

לאחר המקלחת מצאתי אותה מסתובבת בסלון עם נעלי הבית שלה... כבר סימן שלא מבשר טובות. התקרבתי אליה ותפסתי אותה בחזה ומיזמזתי אותה קצת אבל היא התחמקה באלגנטיות והתיישבה על הספה. היא דרשה ממני הסברים על איך יכולתי לעשות לה דבר כזה? ניסיתי להסביר שזה היה חד פעמי ורגע של חרמנות יתר... ליטפתי אותה שוב ושוב והכנסתי את ידיי מתחת לחולצתה ו...

"תפסיק לשלוח לי ידיים! מנוול! איך יכולת? סיפרו לי שעשית איתה אנאלי! אל תתקרב אלי!"

היא העיפה את ידיי וקמה מהספה ואני אחריה מנסה לתפוס אותה... "לא את לא מבינה חכי..." תפסתי אותה שוב אבל היא הצליחה להתחמק בשנית מסדרת את החצאית...

"אהההה תעזוב אותי סוטה מין!" , הראתי לה את חברי שחיפש כבר את דרכו לצאת מהתחתונים... "לא רוצה לראות את זה! אתה מתחרמן ככה על זהבה! תעזוב אותי!"

ציפיתי שזה יבוא ואכן לא טעיתי... נעלי הבית התעופפו לעברי בזעם מכיוונה של שרה ולמזלי פיספסו בסנטימטרים את החבר שלי למטה. שרה ברחה לאמבטיה וצעקה שאני לא אעז לבוא אחריה. כמובן שרצתי אחריה בתקווה להרגיע אותה. מצאתי אותה מכופפת ושוטפת את האמבטיה... ירדתי על ברכיי הרמתי לה את החצאית ואמרתי: "בואי אני אעשה לך נעים..." הורדתי לה את התחתונים והענקתי לה רימינג מהחיים בזמן שאנחנו מנסים ללבן את העניינים ובין ולבין נחתו גם פליקים על ישבנה המדהים. חזרנו לסלון והתחלתי לחרמן את שרה לנשק וללקק לה את הפטמות ולגעת לה בכל מיני מקומות... היא התיישבה על הספה ודרשה לשמוע על מעלליי עם זהבה לאחר איומים חוזרים ונשנים עם נעלי הבית שיעופו לעברי מכל הכיוונים.

לאחר שהתברר לשרה שעשיתי עם זהבה דוגי הבטחתי לה שנעשה גם דוגי בניגוד למיסיונרית שאנחנו עושים תמיד. העמדתי אותה והתחלתי להפשיט אותה מבגדיה אחחחחח... איך שהיא חירמנה לי את הצורה עם תחתוניה...

"מזמן לא הייתה לך כזאת זיקפה מטורפת... תמיד היית חוזר מהעבודה ומסתגר בחדר ועכשיו אתה פתאום מתעסק איתי... אתה מרגיש רגשות אשמה על זה שהתעסקת עם הכלבה המלוכלכת הזאת הא? אני רוצה לשמוע אותך אומר שהיא כלבה מלוכלכת ושאתה בחיים לא תזיין אותה יותר! נו תגיד את זה! או שאני לוקחת את הנעל בית שלי!!!"

אמרתי לשרה את מה שרצתה לשמוע וחיוך גדול נמרח לה על פניה.

"אני מתה למצוץ לך! כבר שנה לא מצצתי לך שכחת כבר הא?"

תפסתי את שרה, הרמתי ונשאתי אותה בזרועותיי לעבר חדר השינה. הנחתי אותה על המיטה והתיישבתי על ברכיי מולה... היא התיישבה על ארבע והתחילה למצוץ לי בתאווה מול המראה... שרה מתגאה שהיא מוצצת הרבה יותר טוב מזהבה אני כמובן מסכים עם כל מילה אוחז בראשה מלטף ומפליק לה על הטוסיק בהנאה גדולה. לאחר מציצה מדהימה היא מסתובבת עם הטוסיק אלי ודורשת זיון בדוגי מול המראה... אני לא מחזיק את עצמי וצולל שוב אל עבר הנוף המשתרע מולי. חימומים אחרונים עם לשוני בשני המקומות הטעימים ואני חודר אליה מאחורה בדוגי מדהים! עוברות כמה דקות והקצב מתגבר לו עוד ועוד, פימפומים אחרונים ואני כבר בעננים. לבסוף קונטרות חזקות מצד שרה החרמנית ואני גומר ונאנח באורגזמה מהחיים.

סוף

כמה שצחקנו אח"כ במיוחד מהקטע של הנעלי בית... אבל רגע יש עוד! גם שרון תטעם מהן... היא הבטיחה לי ביבי פרוע נראה האם היא קיימה את הבטחתה...

לאחר מנוחה קטנה חילוף בתפקידים

שרון עם סטרפאון: ביבי

אני: שרה

חיכיתי לו בסלון מול הטלויזיה וסוף סוף הוא חזר הביתה. הוא נראה מאושר מתמיד וסיפר שהתעקב בעבודה והיו לו פרוייקטים למיניהם וסיפק לי תרוצים מפה ועד להודעה חדשה...

ביבי נדבק אלי והתחיל לחרמן אותי... אבל אני ידעתי מה הוא רוצה! מתחנף אלי ככה, חושב שאני לא יודעת על זהבה הזאת...

"את נראית היום נורא מושכת! את מחרמנת אותי בטירוף!" אומר לי ביבי ולא מפסיק למזמז אותי...

"כל יום אני מחכה לך! ואתה תמיד עסוק בעבודה שלך! כמה אפשר לחכות אני חרמנית!"

למרות שרציתי אותו בטרוף לא יכולתי להשלים עם העובדה שהוא מזיין את זהבה... איך הוא מסוגל אני אראה לו מה זה עכשיו!

התרחקתי ממנו בצעדים קטנים נועלת את נעלי הבית (של שרון ) השימושיים שלי למקרים דחופים שכאלה והוא עוד מעז לספר לי תוך כדי ששבוע לא היה לו סקס... איך שהוא הרגיז אותי! "ומה עם זהבה? שמעתי שאתה שבוע שלם מזיין אותה!"

"לא מה פתאום איזה זהבה? נו שרה בואי לפה אני נורא חרמן! שרהההה"...

"תתרחק ממני!" רצתי לכיוון האמבטיה והורדתי את נעלי הבית... אחת אחרי השניה נעלי הבית התעופפו לעברו... ביבי צעק שרהההה! שרהההה! והרים את ידיו מתגונן מנעלי הבית האימתניות שלי... אבל זה לא הזיז לו הוא קרא לי לחזור ושוב התנפל עלי והתחיל למזמז אותי בלי הפסקה שולח ידיו למקומות האסטרטגיים שלי... טוב שנזכר באמת!!! אבל היי איך שהוא מחרמן אותי אני מתה למצוץ לו כבר! בדיקה חטופה ואני מרגישה את הזין שלו עומד בחוזקה...

"למה אתה מזיין אותה ולא אותי? מה אתה מוצא בה?"

"שרה אני אוהב רק אותך היא פשוט כזאת שרמוטה חבל"ז, מה שהיא מעוללת שם היית צריכה לראות את זה! למרות שאני מזיין אותה את יודעת שהלב שלי איתך ורק אותך אני אוהב..."

התירוצים האלה לא עניינו אותי אבל הייתי כבר חרמנית וחמה עליו שכבר לא היה איכפת לי! אולי הוא רוצה שאני גם אתנהג כמו שרמוטה אולי זה מה שידליק אותו? ומה הוא אומר לי עכשיו? שהוא מקבל ממנה אנאלי! ומתפרע עליה! היא חולת זין אמיתית הוא אומר לי... משתוללת עם כל הכנסת זאתי...

לא יכולתי יותר להחזיק את עצמי והתנפלתי לו על הזין הוא אחז בראשי ודחף אותו לכיוונו למציצה יותר עמוקה... אוייי איך שאני נהנית למצוץ זין יפה כזה! יש לביבי זין פשוט פגז אין דברים כאלה באמת. ביבי היה מאוד מופתע מהמציצה שלי אז סיפרתי לו שלא נחתי על שמריי והזמנתי כל מיני בחורים אלי הביתה והשתוללתי איתם בזמן שהיה עסוק ב"עבודה" שלו... אי אפשר היה שלא להבחין בהפתעה על פניו... נדמה לי שזה אפילו הדליק אותו יותר! "בוא עכשיו תזיין אותי בתחת! גם אני אוהבת את זה!" אמרתי לו בחרמנות...

ביבי היה מאוד מופתע מהדיבור שלי ולא האמין שזאת שרה שלו שמדברת ככה...

התיישבתי על ארבע והוא חדר אלי מאחורה בפרעות... התחיל לפמפם אותי בטוסיק בפרעות פשוט טחן לי את הצורה והפליק לי עליו להנאתו הרבה

"את בוגדת בי עם כל מיני בחורים הא? שרמוטה מלוכלכת שכמוך! איך את אוהבת את הזין שלי? איך את מרגישה אותו האאאא? אני אקרע לך את הטוסיק שרמוטה... איזה שרמוטה את!"

הוא גמר בתוכי ונשכבתי על הבטן והוא עדיין עלי ושנינו נאנחים ומנסים להסדיר את הנשימה... הוא אמר שנהנה מאוד... חיבק ונישק אותי בצוואר כאשר אני עדיין מרגישה את עיברו הזקוף משתפשף על הטוסיק שלי... ממש קרע לי את הצורה... ואני כבר מחכה לפעמים הבאות...

סוף

שרון נתנה לי כזאת סטירה על הישבן בסוף וצעקה לי: "שיחקת אותה" (בלשון נקבה)

אח"כ הגיע הפייסיטינג שבו עצבנתי את שרון על ההתחלה היא אמרה שהייתי מאוד סורר והיא לא רגילה לדברים כאלה ממני...

הקורבן היה ביבי והרוכבת הפרועה הייתה איך לא שרה בכבודה ובעצמה.

שרה דרשה לדעת למה התעקבתי היום בעבודה? במה הייתי עסוק כ"כ? אז זרקתי לה שהתעכבתי היום בעבודה כי רצתי לחדר של זהבה והתעסקתי לה בת

"מהההההה? אתה לא מתבייש? יש לנו ילדים פה... מה עשית? רגע תחזור על זה... אני רוצה לשמוע את זה שוב מה עשית עם זהבה?"

ביבי: "הייתי אצלה בחדר... והיא מצצה לי ואז היא הסתובבה ו..."

שרה: "לא אני לא רוצה לשמוע את זה... אתה ממציא את זה נכון? אז עוד פעם אחרי שהיא מצצה לך מה עשיתם?"

ביבי: "זיינתי אותה בתחת!"

שרה: "אתה לא מתבייש? זה מה שאתה עושה בעבודה? ועוד עם זהבה? מאיפה בא כל הליכלוך הזה?"

ביבי: "מחר זאת תורה של ציפי ליבני!"

שרה: "מה קרה לך? מה נכנס בך אני לא מזהה אותך... ככה אתה הולך לעשות לאישה הגונה כמו ציפי? אתה לא זז מפה אני סוגרת אותך בחדר!"

אחרי הפייסיטינג העצבני (טוב זה כבר בנורמה אצלנו ) נרגענו קצת ב 69 ואח"כ המשכנו לעוד זיון פרוע שבסופו שנינו היינו מיוזעים מאוד (גם זה בדר"כ מסתיים ככה אז טוב שיש מקלחת )

אין ספק ששרון היא זיון של החיים וגם זיינית של החיים תנו לה סטרפאון והיא מפרקת לכם את הצורה! (המממ מעניין מאיפה היא השיגה אותו? )

היה סוף הדרך שרון עד לפעם הבאה חיוך גדול

Lavelle2011-07-18 01:28:16

39

פורסם במקור ב - 05/12/2009

עוד ביקור אצל שרון והשבוע הלכנו על משחק תפקידים של הנשיא קצב והמתלוננת א'. שרון המציאה תסריט מצחיק ביותר וכתבה לי אותו בהודעה פרטית. אין ספק שהראש של שרון יצירתי ברמות על

לצורך המשחק שרון לבשה מתחת לחצאית תחתון רגיל (שרון תמיד לובשת חוטיני ) וכבר בדלת הייתי מאוד סקרן לראות אותו אבל שרון התחמקה בשובבות ולא הרשתה לי אפילו להציץ קצת... רק כשהגיע הרגע המתאים במשחק התחתונים שלה נחשפו

שרון: המתלוננת א' (ולצורך הנוחיות תהיה שרון וכך הייתה גם במשחק) ואהוד אולמרט

אני: הנשיא קצב

חשיפה!!! משה קצב והמתלוננת א'... מה באמת קרה ביניהם? הסיפור המלא והלא מצונזר!

בשעת בוקר מוקדמת ישבתי לי במשרדי ועברתי על המסמכים שהכינה לי מזכירתי החביבה שרון. שרון מזכירה יחסית חדשה שנכנסה לתפקיד לא מזמן ומהר מאוד היחסים שלנו התגלגלו למערכת זיונים שנמשכת כבר כשבוע בערך. שרון תמיד אמרה לי שאני שמרן כי לא הסכמתי בשום אופן לאנאלי איתה למרות שכמה פעמים כבר ניסתה לשכנע אותי לחדור לה לטוסיק אבל אני סירבתי כי סקס רגיל זה מעל ומעבר בשבילי שרון אכן בחורה מאוד שובבה ואוהבת לנסות דברים חדשים.

לצורך כך קניתי לשרון מתנה... תחתון חוטיני ורוד מהמם ורציתי מאוד לראות אותו עליה אחרי ציפיה מורטת עצבים היא נכנסה למשרדי...

היא הייתה לבושה בחצאית וחולצה קצרה מכופתרת בידה היה כוס תה שהכינה בשבילי אבל חשוב מכל על פניה היה חיוך מקסים הושטתי את ידי לעבר השקית בעודי אומר שיש לי מתנה בשבילה...

שרון: "הווו זה בשבילי?! תודה רבה!"

קצב: "כן זה משהו שתצטרכי ללבוש..."

שרון: "זה לבוש? המממ טוב..."

קצב: "מכיוון שאת תמיד הולכת עם תחתונים רגילים מאוד הייתי רוצה שפעם אחת תלבשי בשבילי חוטיני" הוצאתי את החוטיני (חוטיני ורוד עם תחרה סקסי בטירוף ) מהשקית והראתי לה אותו... (שרון הכינה לי מראש שקית יפה ובתוכה שמה אחד מתחתוני החוטיני הסקסיים שלה )

שרון: "אוייי אבל אני מתביישת לשים חוטיני יראו לי את כל הטוסיק... אני בחורה כ"כ שמרנית..."

קצב: "תראי אפילו את הצבע היפה... עוד פעם את לובשת את התחתונים הרגילים שלך?" הרמתי את החצאית של שרון והתגלו לפני תחתונים הורודים שישבו עליה בצורה מדהימה (סוף סוף ההפתעה התגלתה ואיך שראיתי את התחתונים האלה על הטוסיק של שרון לא היה לי מקום במכנסיים... זה היה מאוד שונה ויחודי והכי קרוב לזה היה רק הביקיני של שרון אבל התחתונים הורודים האלה שנמתחים על הטוסיק הסקסי כמו תפוח שלה פשוט חירמנו לי את הצורה! )

שרון: "מה רע בהם?"

קצב: "תראי אפילו הצבע של שני התחתונים זהה (ורוד) נו תלבשי אותם..."

שרון: "כן הצבע מאוד יפה, אבל אלה מכסים לי את כל הטוסיק, תחשוב מה יקרה אם החצאית שלי תתרומם? או שאני פתאום אתכופף? יראו לי את כל הטוסיק!"

לאחר שכנוע קצר של שרון והבטחתי אליה שחוץ ממני אף אחד לא יראה אותה לובשת את החוטיני היא השתכנעה ולבשה אותם. שרון אמרה שהיא מרגישה מאוד מוזר עם החוטיני והיא לא רגילה שכל הטוסיק שלה חשוף אבל הצבע מאוד מצא חן בעיניה... הרגעתי אותה ואמרתי לה שהיא נראית מדהים ושחוץ ממני אף אחד לא יראה אותה לובשת אותו. ידיי לא הפסיקו לשחק לה מקדימה ומאחורה וגם ידה של שרון השתחלה לתוך מכנסיי תרה אחר חברי הזקוף... כפתורי המכנס נפתחו במהרה ושרון אחזה בו וליטפה אותו בהנאה גדולה...

שרון: "תגיד יש לך רגע פנוי להתפרע פה במשרד?"

קצב: "כן בטח! אני בכלל לא עסוק..."

בזמן שפתחתי את כפתורי חולצתה והיא ליטפה לי את הזין שרון סיפרה לי שיש לה משהו מעניין בשבילי שהיא רוצה לעשות לי... שרון נשארה בחזיה וחוטיני והתיישבה על הכיסא. נעמדתי מולה כולי בציפיה למה שיקרה עכשיו... לפתע היא אחזה בכוס התה שהיה מונח על השולחן (כוס מים חמים) ותוך כדי אמרה לי שאני לא אשאל אותה מאיפה היא למדה את זה כי היא לא מגלה. שרון שתתה מהתה העבירה אותו מצד לצד והתחילה במציצה מענגת ביותר שחיממה לי תרתי משמע את הזין והרגשתי כולי בעננים... היא שתתה עוד מהתה והמשיכה גם לעבר הביצים ובשביל הנוחיות הזיזה את הכיסא הצידה והתכופפה יותר נמוך ממשיכה בליקוקי הביצים ולקיחת כל ביצה לתוך פיה החמים וחוזר חלילה

שרון רצתה שאני אפנק אותה גם לפני שאני מתחמם יתר על המידה כדבריה היא נעמדה מול השולחן והבליטה את הטוסיק שלה לכיווני. התיישבתי על ברכיי והתענגתי עליו בכפות ידיי ושפתיי...

שרון: "תגיד לי אז איך הטוסיק שלי נראה בחוטיני הזה יפה?"

קצב: "הוא נראה מדהים! (מפליק לה על הטוסיק ) את רוצה שאני אעשה לך משהו מעניין?"

שרון: "כן!!!"

הורדתי לה את החוטיני באיטיות מחליק אותו מטה והתחלתי בליקוקים עדינים על ישבנה של שרון ולאט לאט תוך כדי שאני פותח את שני פלחי ישבנה עברתי לרימינג נמרץ שהפתיע את שרון מאוד

שרון: "תשמע בוא נעשה סקס על השולחן... רוצה?"

קצב: "בטח בואי..."

לאחר שגם החזיה ירדה ממנה שרון התיישבה על קצה השולחן (זה שעומד אצלה בסלון) עם הפנים אלי פיסקה את רגליה כשהיא מחזיקה את עצמה עם כפות הידיים שאותם שמה מאחורי הגב על השולחן וככה כשאני עומד מולה התחלתי לפמפם אותה עם מרץ (מכיוון שאני מזיין מאוד מהר עם מרץ, שרון שניסתה להחזיק את עצמה בכל כוחה על השולחן כל הזמן החליקה וכמעט נפלה על הרצפה והחלטנו לוותר על הפוזה הזאת)

משם עברנו לזיון נמרץ בעמידה כששרון נשענת על השולחן ופה כבר התחלתי באמת להתפרע ולהפליק לה על הטוסיק ללא הפסקה (איך שהיא חירמנה והוציאה אותי מדעתי בפוזה הזאת )

שרון: "כן כן תפסיק להיות כזה שמרן אתה צריך לראות יותר סרטים כחולים..." (שרון סתם חיממה אותי בדברים האלה והקצב רק הלך וגבר )

סיימנו בדוגי נמרץ על המיטה והתפרקתי חבל"ז בנשימות חזקות ובהנאה גדולה

שרון: "היית ממש פרוע! מה נכנס בך? זה בגלל החוטיני?... הכל בסדר איתך? אני לא מזהה אותך ככה בדר"כ אתה שמרן..."

אני רק חייכתי לעברה בעודי מנסה להסדיר את הנשימה...

התקלחתי התלבשתי וחזרתי למשרדי. התיישבתי ליד השולחן ושרון הלכה להתקלח.

*** כמובן שהמשחק לא נגמר פה!!! הרי מה הפואנטה אתם שואלים? הנה ההמשך:

לפתע הגיעה שיחה מפתיעה מאהוד אולמרט... ואלה עיקרי הדברים:

אולמרט: "הלו משה? מה עניינים?"

קצב: "אה אולמרט מה נשמע?"

אולמרט: "הכל טוב... תשמע רציתי לדבר איתך על נושא מסויים יש לך כמה דקות?"

קצב: "טוב יאללה דבר..."

אולמרט: "תשמע אתה מכיר את שרון המזכירה?"

קצב: "בטח שאני מכיר אותה!"

אולמרט: "אני יודע שאתה מזיין אותה, גם אני דופק אותה בתחת מידי פעם. היא חולת זין אמיתית!"

קצב: "היי! SHE'S MY BITCH! "

אולמרט: "בסדר אחי היא שלך לגמרי שתהיה ה BITCH שלך וכל מה שבא לך אני בסה"כ מידי פעם דופק אותה בתחת זה הכל... תשמע דיברתי איתה והיא בקטע של חדירות כפולות אז אני מציע לך לעשות איתי חדירות כפולות לשרון... מה דעתך?"

קצב: (בקול כועס) "אני אחשוב על זה אני ממש עסוק נדבר אח"כ... ביי"

צעקתי לשרון מהמשרד שתבוא מיד... היא הגיעה בריצה עטופה במגבת ונעמדה מולי מסתכלת עלי בהפתעה...

שרון: "היי בדיוק הוצאת אותי מהמקלחת... אני עכשיו עשיתי מקלחת כפי שאתה רואה..."

קצב: "תגידי יא חתיכת שרמוטה! את מתביישת לשים חוטיני אבל מזדיינת בתחת כמו לא יודע מה?!" שרמוטה מזדיינת זה מה שאת!!!"

שרון: "איך אתה מדבר איתי?!"

קצב: "לכי מפה שרמוטה!"

שרון: "יא חמור שמרן! לא יכול אפילו לדפוק אותי בתחת כמו שצריך! אף אחד עוד לא סירב לדפוק אותי בתחת כשביקשתי ממנו! רק אתה סירבת לי! ניפגש במשטרה!"

קצב: "לכי לכי לאולמרט שרמוטה אחת!"

שרון: "חמור שמרן! אתה עוד תשמע ממני!"

שרון יצאה מהמשרד בסערה ואני המשכתי לשבת על הכיסא כועס ומבולבל...

והנה כעבור מספר חודשים אני יושב בבוץ מעל הראש וכל זה בגלל שאני כזה שמרן ולא רציתי לדפוק את המזכירה שלי בתחת ועוד קראתי לה שרמוטה. אם הייתי מסכים לדפוק אותה בתחת לא הייתי יושב עכשיו עם כל הבלגאן של הבית משפט והתקשורת...

סוף

איך שהתפוצצנו מצחוק אחרי הסצינה הזאת... זה היה כ"כ אמיתי ונעשה בכאלה צעקות (מקווה שאף אחד לא שמע ) חבל"ז!

אחרי המסג' שהרדים אותי קצת למרות ששרון הייתה מאוד אקטיבית גם בו הגיע הפייסיטינג

המסורתי...

אני: משה קצב

שרון: אישתו של משה קצב

האישה: "המממ משה? תגיד אתה רוצה לספר לי משהו?"

משה: שראה את הטוסיק מתיישב לו על הפנים שאל בהפתעה: "למי לספר משהו? מי את בכלל?"

האישה: "אני אישתך... מה כבר שכחת?"

משה: "מה אישתי? אין לי אישה זרקתי אותה מהבית!"

האישה: "משה אתה יודע מה כתוב בתקשורת? אתה יודע שצלמי פפראצי נמצאים פה ליד הבית? אתה יודע? אההה? אתה יודע מנוול שכמוך?! איזה בעיות אתה עושה לי עם השכנים? הפפראצי כל הזמן מצלמים פה... מה זה הסיפור הזה שרץ עכשיו בחדשות? אתה יודע שהזמינו אותך לחקירה למחר?"

משה: "לא!"

האישה: " אתה הורס את המשפחה שלנו! אתה לא מתבייש? אתה פוגע בשמינו הטוב! מה קורה לך? אתה רוצה להגיד לי משהו?"

משה: "ממש לא!"

האישה: "נכנסה בך רוח רעה, אני לא מזהה אותך לאחרונה... מה זה הסיפור הזה עם המזכירה?"

משה: "היא שמוטה!"

האישה: "איך אתה מדבר? אל תענה לי בכלל מנוול! איזה בושה! ככה לימדו אותך להתעסק עם המזכירות?"

משה: "מה את רוצה?"

האישה: "אל תענה לי בכלל! תשב שם בשקט (הכוונה מתחת לכוס והטוסיק של שרון שיושבים לי על הפנים) ותחשוב מה יש לך להגיד להגנתך! אתה פשוט חצוף!"

משה: "אולי תכניסי את זה לפה? (הרמתי את הזין שלי להדגמה )

האישה: "מה? אתה תקבע לי מה לעשות? אני הבוס בבית הבנת? מי הבוס בבית? נו אני רוצה לשמוע! אתה מדבר יותר מידי לאחרונה! שכחת את המקום שלך!"

משה: " אני הבוס! אני הנשיא!" (הצלחתי להשחיל כמה מילים כי הכוס והטוסיק של שרון זזו לשניה מהפה שלי אך מיד חזרו חזרה )

האישה: "אולי במשרד שלך אתה הבוס... בבית אתה תשב בשקט! חצוף אחד מלכלך את השם הטוב שלנו!"

משה: "נמאס לי ממך אני אתגרש ממך!"

האישה: "אתה תתגרש ממני? אני אראה לך מה זה להתגרש! נו מה אתה תעשה?"

משה: "אני אתגרש ממך!"

האישה: "אני לא רוצה לשמוע את זה! אתה צריך לדעת את המקום שלך! אתה תעשה רק את מה שאני אומרת הבנת? אולי במשרד שלך אתה יכול להגיד למזכירות שלך מה לעשות! אצלינו בבית יהיה סדר! בלי כל הלכלוך הזה שלך ומה שהולך בתקשורת וכל הפפארצי האלה שמצלמים פה והדיירים שכל הזמן מתלוננים... משה! הפכת את החיים שלי לגהנום! מה אתה עושה כל היום במשרד האא? רק מזיין ומזיין תתבייש לך! עכשיו תשב שם בשקט ותחשוב על מה שעשית..."

המשכנו ב 69 אח"כ עברנו לסקס במסיונרית וסיימנו במציצה כששרון מוצצת לי כשהיא בתנוחת דוגי על המיטה ואני אוחז לה בראש ומלווה את המציצה בזיון פיה עד לסיום המיוחל ושרון לוקחת כל טיפה לפיה להנאתי הרבה

היה מפגש מאוד מהנה עם משחק תפקידים מצחיק מלווה בסקס מעולה ואקטיבי

המממ מעניין מה שרון מתכננת לפעם הבאה... מה הראש היצירתי שלה מבשל? נחכה ונראה...

תודה שרונוש

40

פורסם במקור ב - 12/12/2009

טייגר הווווווו טייגר נמר חרמן שכמוך! מצאת לך זמן לככב בחדשות... חשבת ששרון לא תצוד אותך? נו נו נו עכשיו הגיע הזמן שתככב גם בפורום הזה!

טוב לשם שינוי הפעם אני עמלתי על התסריט ושרון על הדמויות אז 1+1 = משחק תפקידים חדש

שרון: המאהבת ואישתו של טייגר וודס

אני: טייגר וודס

טייגר וודס והמאהבת האנאלית שלו

בזמן שעשיתי את דרכי הביתה מעוד משחק גולף יומי שניצחתי בלי בעיות חשבתי את מי אני הולך לזיין היום? הממממ לא בעצם היום זה יום לא טוב... אישתי חוזרת מוקדם כנראה שהיום זה היום שלה... אולי אח"כ יצא לי להתחמק איכשהו מהבית כשאישתי תישן...

חברים שלי העניקו לי את התואר: "רב זיין" לא ידעתי שבגולף יש דרגות? אבל לא התווכחתי איתם, לא מספיק לדעתי להחזיק במחבט בצורה הנכונה אלא גם במה שיש לך בין הרגליים ופה הוא הסוד הגדול שלי... ויספרו על כך כל המאהבות שלי כולל אישתי

קניתי לאישתי זר פרחים יפה (אצל שרון בדירה היה זר פרחים מפואר) כדי לרכך אותה קצת ולהראות את אהבתי אליה. להפתעתי כשהגעתי היא עוד לא הייתה בבית אז החלטתי לנצל את הרגע ולקפוץ למקלחת להתרעננות קלה. בזמן שהתפשטתי שמעתי לפתע מים זורמים שהגיעו מהמקלחת... ממש מוזר חשבתי לעצמי... כנראה שהיא בכל זאת הייתה בבית, הרי מי עוד יכול להכנס לפה חוץ ממנה?

הורדתי את בגדיי במהירות ורצתי למקלחת כביום היוולדי... נכנס למקלחת ורואה לפני את אישתי? לא זאת לא אישתי זאת אחת המאהבות שלי... שרון! אוייי איזה גוף משגע יש לה! היא עמדה מכופפת לכיוון האמבטיה כשעליה רק התחתונים הורודים (התחתונים הורודים המהממים מהדיווח הקודם) שנמתחו על ישבנה המטריף! מבטינו נפגשו ועל פניה היה חיוך גדול

"לא ציפיתי לפגוש אותך פה... איזה הפתעה!" אמרתי לה בעודי מחבק אותה בחרמנות...

"הדלת הייתה פתוחה אז ניכנסתי..." אומרת לי שרון ומלטפת את המחבט שבין רגליי

אני עומד מאחוריה וטועם את פטמתה הזקורה ומה טעימה הייתה! אני מתיישב על ברכיי ובוחן את הטוסיק השובב שלה ותחתוניה שנמתחים עליו... אויי פשוט לטרוף אותה!

"תוריד לי את התחתונים ותעשה לי שם משהו מעניין" מבקשת שרון בשובבות...

הורדתי את תחתוניה הורודים נישקתי וליקקתי את פלחי ישבנה היפים ולבסוף טרפתי לה את הטוסיק עם לשוני הנמרצת

"אז מה יש לך הרבה מאהבות הא? אני קראתי מה אתה עושה להן... אחת אפילו אמרה באחד הראיונות שנתנה לעיתון שאחרי הסקס איתך היא מרגישה כמו בובת סמרטוטים?" שואלת אותי שרון...

"כן אני קצת משתולל לאחרונה אבל אותך אני הכי אוהב..." עניתי לה והמשכתי לחפור לה שם בעונג רב בזמן שאצבעות רגליה משחקות לי למטה בחברי הזקור. שרון הציעה להתקלח ביחד ונענתי על כך ברצון רב...

"רק שאישתי לא תחזור הביתה בזמן הקרוב" אמרתי לשרון בעודה מכינה את המים החמים...

"מתי היא אמורה לחזור?" שואלת אותי שרון ומסבנת את חברי הטוב...

"אין לי מושג אבל היא ממש קנאית וכל מה שרץ בחדשות לא עושה לנו טוב גם ככה..." אני עונה לה ותופס את הציצי שלה...

המים זורמים והסבון גולש על גופה החלק של שרון, אני אוחז בשדיה הרכים ומסבן אותם בהנאה מחליק את ידי על ביטנה ולא שוכח לסבן וללטף גם את הכוס שלה...

"חשבתי שיהיה לך פה ג'קוזי" אומרת לי שרון ומתחככת עם הטוסיק שלה על הזין שלי

"עד כמה שזה מפתיע אותך אבל כרגע אין לנו" השבתי לשרון וכבר דמיינתי איך אני מפלח את התחת שלה... סיבנתי אותו בהנאה וחרמנותי רק הלכה וגברה...

לאחר ששטפנו את הסבון מגופינו שרון התחילה למצוץ לי במקלחת מציצה מענגת ביותר... היא חשבה שעוד לא ניסיתי את המציצה עם המים החמים אבל נמר מין שכמוני ניסה כבר הכל ולמרות זאת יהי ההבדל הקטן, אצל שרון המציצה מעלפת! הלוואי על אישתי למצוץ ככה... אז טוב שיש את שרון שתיקח את החבר שבין רגליי לתוך פיה החם ותגרום לי לריחוף בגן עדן! תענוג מעולם אחר להרגיש את הזין נכנס לפיה עד הסוף כשהיא יושבת על ברכיה במקלחת ושנינו עדיין רטובים... גם הביצים לא נשארו מקופחים ושרון ליקקה כל אחד מהם והכניסה כל אחד בתורו לתוך פיה החם ועברה עליהם עם סיבובי לשון שהוציאו אותי מדעתי

נהיה קצת קריר במקלחת אז התנגבנו מהר ועברנו לסלון להמשך... החלטתי לענג את שרון על הספה בסלון. היא נשכבה על הספה ופתחה את רגליה, עוד קצת ליקוקים ומציצת פטמותיה עם נשיקות קלות על ביטנה ואני מתחיל לרדת לה בהנאה גדולה... הקצב שלי מהיר ואני לא מרפה עד ששרון גומרת וחיוך מרוח על פניה!

"אתה עושה את זה מצויין! בדיוק כמו שאתה משחק גולף... אתה יודע? תגיד למי עוד אתה עושה ככה? לכל המאהבות שלך אתה עושה ככה הא?" שאלה אותי שרון וסטרה לי עם כפות רגליה על הלחיים

"לפעמים כן" עניתי לה בבלבול וניסיתי לתפוס את כף רגלה שהתחמקה מפי והנחיתה לי עוד אחת על הלחי

"כן? איזה בגדן אתה לכולן אתה עושה ככה? אני אחטיף לך עכשיו סטירות!" אמרה לי שרון ובום לחי אחת ואח"כ השניה הרגישה את נחת כף רגלה...

"את יודעת שאת המועדפת שלי ואותך אני הכי אוהב..." אמרתי לה והתחלתי למצוץ את אצבעות רגליה...

"אני המועדפת שלך? אני אוהבת להיות המועדפת! אבל כדאי שתזהר אחרת אני ארביץ לך" אמרה לי שרון וליטפה בעדינות את הלחיים שלי עם כפות רגליה

שוב אחזתי בכפות רגליה ומצצתי את אצבעותיה היפות עם הלק האדום עובר מרגל אחת לשניה ולא מפספס אף אצבע להנאתה הרבה של שרון

"תגיד אתה רוצה שנעשה היום סקס אנאלי? אפילו הבאתי איתי משחה" אומרת לי שרון וחיוך גדול נמרח על פניה...

"כן אני יודע שאת אוהבת" אמרתי לה ובחנתי את החור המזמין שלה...

"עם אישתי אני לא עושה אנאלי אז טוב שיש אותך" אמרתי לשרון וצללתי אל הטוסיק שלה עם לשוני השובבה...

עוד כמה דקות של מציצה מענגת ביותר עם מים חמים לחימום הקנה כשאני עומד ושרון יושבת בפוזה סקסית על הספה.. ממש תענוג לזיין את פיה החם!

עוברים לזיון אנאלי על הכיסא, אני מתיישב ושרון מתיישבת עלי לא לפני שהשרביט מחליק לתוך הטוסיק שלה ושרון מתחילה לקפץ בצורה נמרצת על הזין שלי (ממש ספורטאית השרון הזאתי) להנאתי הרבה...

"אתה יודע שיש לך אחלה זין אנאלי?" אומרת לי שרון ואני אוחז במותניה...

"כן? את אוהבת איך שהוא יושב לך בתחת?" אני שואל אותה...

"כןןןןןן" עונה לי שרון וממשיכה לקפץ...

"אני אעשה לך כמו שעשיתי לכוכבת הפורנו ההיא" (לטייגר וודס הייתה גם מאהבת שהיא כוכבת פורנו) אמרתי לה והצלפתי לה על הטוסיק שחירמן לי את הצורה...

"אווווההה אתה ממש פרוע!" אמרה לי שרון בעודה ממשיכה לקפץ ואני תופס את שדיה הרכים

אבל אין כמו לזיין את שרון בדוגי לכן סיימנו את הסקס האנאלי בדוגי על המיטה... ובאמת שלא היה לחברי הרבה סיכויים מול הטוסיק הצפוף והמתפרע של שרון...

אנחנו נפרדים מהר כי השעה כבר מאוחרת ואישתי אוטוטו תחזור הביתה... ובאמת לאחר כמה דקות אני שומע את הדלת נפתחת... תפסתי את זר הפרחים וחייכתי אל אישתי שהתקרבה אלי ועל פניה מבט מופתע...

"מה זה בשבילי?" שואלת אותי אישתי בחיוך מאולץ

"כן זה בשבילך" אני עונה לה ומושיט את זר הפרחים אליה...

"לכבוד מה זה?" שואלת אותי אישתי בחשד...

"זה בגלל שאני כל כך אוהב אותך!" אני עונה לה ומחכה לטוב...

"אתה חתיכת שקרן זה מה שאתה אני יודעת עליך הכל! אתה והמאהבות שלך! אפילו ראיתי אחת מהן עוזבת את הבית לפני כמה דקות! מנוול שקרן שכמוך!" צעקה לי אישתי והיכתה אותי עם זר הפרחים בעצבים...

"אבל את לא מבינה... אני אסביר לך הכל!" ניסיתי להרגיע אותה בעודי חוטף את הפרחים על הפרצוף ומתגונן עם ידיי...

"לא רוצה את ההסברים שלך אני עוזבת את הבית" אמרה לי אישתי והסתלקה מהבית בעצבים...

סוף

ועכשיו קצת ברצינות, מהחדשות של היום טייגר וודס הודיע שהוא החליט לקחת פסק זמן מגולף... מעניין אם הוא יחזור במיטבו או שזמנו כבר עבר? רק ימים יגידו...

את הפייסיטינג הפעם עשתה מאמנת הגולף של טייגר וודס (אבל בקטנה כן? ) שרון אוהבת להשתולל לפעמים אז מנגד השתוללתי לה על הטוסיק עם הלשון...

לאחרונה מצאתי עם שרון את הפוזה המושלמת למציצה כשהיא בדוגי על המיטה מוצצת לי ואני יושב על בירכיי... אני לא אפרט מדוע זאת הפוזה מבחינתי אבל כשמוסיפים את המראה (זאת שמול המיטה) לעניין בכך שמעמידים את שרון כלפיה עם הגלריה האחורית שלה "הנוף" שנוצר משגע ברמות קשות! וזה מוסיף הרבה מאוד למציצה שמאוד קשה לעמוד בפניה... ושרון תפסיקי כבר לקרוא לי...

היה מצויין ומחרמן כרגיל מקווה שהפרחים הגיעו ליעדם בשלום (למרות שקצת כיסחנו להם את הצורה )

תודה שרונוש

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”