פורסם במקור ב - 07/11/2009
יש דברים שרק הראש היצירתי של שרון יכול להמציא... לאחרונה נכנסנו חזק למשחקי סלבז למיניהם הרבה בזכות שרון כמובן. הפוטנציאל הטמון בזה הוא רב ואפשר לעשות הרבה דברים מופלאים ופרודיות מטורפות על מקרים שקרו בעבר.
השבוע (כמו במקרה ביל קלינטון מהדיווח הקודם
) שוב הלכנו על שני סלבז שהיה ביניהם קשר אמיתי ולא כ"כ נעים בעבר והתוצאה הייתה מהממת! מה שהלך אצל שרון מובא פה לפניכם... תהנו 
שרון - ברוק שילדס והשופט
אני - אנדרה אגאסי
אנדרה אגאסי במשחק וימבלדון עם חברתו הנימפומנית חולת הזין ברוק שילדס
אנדרה אגאסי שחקן הטניס האגדי זוכה 8 טורנירי גראנד סלאם ועם רווח של מעל 30 מליון דולר, לא חלם שכך יגמר הגמר ההוא בוימבלדון. אין ספק שהיה זה רגע השפל בקריירה שלו... שנה שלמה הוא התכונן ליום הזה והכל ירד לטימיון ברגע של חולשה או כמו שנאמר: כשהזין עומד השכל בתחת! 
הכל היה מוכן... כמה הכנות אחרונות והמשחק עמד להתחיל. ברוק שילדס ישבה על הספסל ליד המאמן והייתה נרגשת מאוד וקופצנית באופן מפתיע... לא הפסיקה לעודד את אגאסי. רק שלא תעשה לי פאדיחות חשב לעצמו אגאסי... 
השופט: "אתה מוכן? קדימה אפשר לצאת לדרך!" 
אגאסי הגיש ראשון. הוא התרכז חזק לקח נשימה עמוקה וחבט בכדור. לא עברה ולו שניה וברוק פצחה בקריאות עידוד מטורפות מהספסל

ברוק: "הוווווווווווו !!! כן כן קדימה ואאווווו ואאוווווו... תראו איזה שרירי בטן יש לחבר שלי!!!"

מוחאת כפיים בלי הפסקה ומקפצת על הספסל כמו שפן אנרג'ייזר על טריפ 
השופט: "גברת שילדס! תשבי במקום!" 
אגאסי: "ברוק תרגעי מה קרה לך?" 
ברוק: "טוב אני לא מפריעה..." 
אגאסי זז מצד לצד מקפץ בקלילות על רגליו הזריזות וחובט בכדור בעוצמה אדירה... אין אין אף אחד לא יכול עליו!
ביום טוב שלו הוא אוכל את כולם לארוחת הבוקר!
כל מה שצריך זה לשמור על ריכוז ו....
ברוק: הווווו איזה מכה! כן כן קדימה!!

אגאסי: "שששששש את רואה שאני מוביל?"
ברוק: "אני לא מפריעה... הווו הווו... כן כן... הנה נו... יש הפסקה! אפשר להתמזמז!!! 
אגאסי רק התחיל לעשות את דרכו לכיוון הספסל אבל לפני שהספיק להגיע לשם ברוק כבר נמרחה עליו והתחילה למזמז אותו בכל חלקי גופו...
אגאסי היה קצת המום ממה שקורה והיה נבוך מהסיטואציה...
המאמן הביט בו במבט כועס
אבל לאגאסי נמרח חיוך גדול על הפנים...
מה קרה לה היום? חשב לעצמו אגאסי... 
אגאסי: "את לא יכולה לחכות לאחרי?"
ברוק: "לא אני לא יכולה! בבוקר לא סיפקת אותי מספיק!"
ידיה של ברוק חיבקו את אגאסי
וחדרו למקומות האסטרטגיים שלו. היא אחזה לרגע בשני כדורים... ולא אלה לא היו כדורי הטניס שלו 
אגאסי: "רגע מה קורה פה?" 
ברוק: "הויי ההפסקה נגמרה! הנה שוב מתחיל המשחק שלך!"

היא רצה לספסל מהר מקפצת ומוחאת כפיים לא מפסיקה לצחוק ולצעוק בקולי קולות... אכן מקרה מוזר
מקווה שמעכשיו הכל יהיה בסדר והיא סוף סוף תצליח להרגע... חשב לעצמו אגאסי... תקוות לחוד ומציאות לחוד המצב רק החמיר... 
ברוק: "כן כן... האאאאא איזה שרירים!"

אגאסי: "השופט כבר ממש כואס!" 
ברוק: "זהו אני יושבת בשקט" 
אגאסי המשיך לחבוט בכדור במיומנות אדירה! הוא כ"כ קליל בתנועה שלו ממש נראה כאילו הוא לא מתאמץ... זהו מעכשיו הכל יהיה מצויין חשב לעצמו אגאסי והגניב מבטים על ברוק שישבה על הספסל עם חיוך מאוזן לאוזן מרוח לה על הפנים...
המבטים שלהם נפגשו ו... 
ברוק: כן כן! יופי תכניס לו! אתם רואים איזה טוסיק מוצק ושרירי יש לחבר שלי?! האאאאאאא! כן כן כל הכבוד!"

מחיאות הכפיים והצעקות שלה נשמעו בכל רחבי המגרש... בשלב זה המאמן שם אטמי אוזניים...

ברוק: "זהו? זהו יש הפסקה! הפסקה! הווווווו... אתה יכול לתפוס אותי בטוסיק קדימה, איך אתה מתרגש?" 
היא נעמדה מאחוריו, חיבקה אותו והשחילה את ידה לתוך התחתונים תופסת לו את הזין
אגאסי תפס לה את שני פלחי הישבן ומיזמז אותם נמרצות ולא הצליח לעצור את צחוקו המתגלגל...
אגאסי: "הווו כן! (צוחק) את לא יכולה לחכות לאחרי? כולם מסתכלים!" 
ברוק: "תגיד לי... אולי נעשה משהו בהפסקה הבאה? כי אני לא יכולה לחכות... לא יצא לנו כלום לעשות בבוקר בגלל המשחק הזה... מה אתה אומר?" 
אגאסי: "איפה את רוצה לעשות את זה? ממש פה?"
ברוק: " כן פה איפשהו צ'יק צ'אק" 
אגאסי: "אבל כולם יראו לא?" 
ברוק: "לא משנה... אני נורא חרמנית!
אני לא יכולה להתאפק!
המשחק הזה ימשך עוד שעה! מה יהיה?"
אגאסי: "אני לא יודע..."
ברוק: "שיט זה שוב מתחיל" 
ברוק חזרה למקומה במהירות והתיישבה על הספסל ממשיכה...
ברוק: "קדימה תשחק טוב! אנחנו הולכים לקחת גביע! אהה אני עכשיו אפריע ליריב שלך אני אראה לו את הציצי!" 
אגאסי: "כן קדימה!" 
ברוק הסתובבה לכיוון היריב ובזמן שאגאסי הגיש הרימה את חולצתה וחשפה בפניו את הציצי שלה
אגאסי: "זה הצליח! זכינו בנקודה!"

ברוק: (מתפוצצת מצחוק) "יופי יופי... אני רק אסדר את החזיה שלי אתה בינתיים תמשיך לשחק... אני כבר מתפשטת תמשיך..." 
שוב היא הרימה את חולצתה וחשפה את הציצי שלה בזמן שהורידה את החזיה, אבל הפעם היה זה אגאסי שאכל אותה והפסיד נקודה בגלל שנעץ את עיניו בחזה החשוף של ברוק 
אגאסי: "אוי שיט פיספסתי!" 
ברוק: "אהההה אל תסתכל עלי! מה קרה לך? למה הפסדת?

אגאסי: "אני לא יכול להתרכז ככה!" 
ברוק: "אל תסתכל עלי!
אני חייבת ללבוש את הגופיה שלי... אוי תראה איך הסתבכתי פה! הכל בגללך!
אם היית מספק אותי בבוקר כל זה לא היה קורה לי! טוב תמשיך... אני מראה לו את הציצי 3...4... ו..."
היא הרימה את חולצתה והחזיה לא הייתה שם שתפריע לה... היריב התבלבל וגם אגאסי התחיל לקפץ משמחה ואף רץ אל ברוק לחיבוק וחזר במהרה למגרש...

ברוק: "עכשיו אני אוריד את התחתונים ואני אראה לו את הטוסיק!" 
אגאסי: "לא!
מה את משוגעת?
טוב אני מגיש"! 
היא הסתובבה אחורה הרימה את החצאית וחשפה בפני היריב את הטוסיק... הוא נעמד כמו בול עץ עם הלסת כלפי מטה והכדור חלף על ידו
פה נגמרה המערכה והם ירדו להפסקה. 
ברוק: "אההה שוב ניצחנו! החבר שלי משחק הכי טוב!
קדימה בוא תתפוס אותי בטוסיק עכשיו צריך להתמזמז!"

אגאסי הגיע לספסל אבל לפני שהספיק להתיישב למנוחה ברוק שוב קפצה עליו והתחילה למזמז אותו והוא תפס אותה בטוסיק השובב שלה 
ברוק: "פייייוווווו מרוב התרגשות כבר נהיה לי חם! מה זה? תשחק טוב!" 
אגאסי: "אני לא יכול לשחק ככה..." 
ברוק: "אתה צריך לשחק טוב אנחנו צריכים להביא גביע! זה וימבלדון! לא איזה משחק ילדים... תראה אותי אתה משחק ואני מזיעה" 
אגאסי: "אני רואה"
ברוק: "נו תגיד לי אולי בכל זאת נעשה משהו מה אתה אומר?" 
מפלס החרמנות של אגאסי התחיל לעלות
הוא מצץ וליקק נמרצות את הציצי החשוף של ברוק
עונה לה תוך כדי...
אגאסי: "אבל מה כולם יגידו... זה וימבלדון!"
ברוק: "אני לא יכולה להתאפק נו מה אני אעשה?" 
אגאסי: "יש מצלמה שם!" 
ברוק: "תשמע אני אעשה לך קצת מציצה בסדר? ואח"כ כבר נראה איך נעשה את זה... אף אחד לא ישים לב... אתה רואה? המצלמה ממוקדת בשופט שמקשקש שם משהו" 
אגאסי: "אבל מה אף אחד לא ישים לב?"
ברוק: "כולם שם עסוקים... אז נתבודד לנו פה באיזה ספסל" 
אגאסי: "אני לא יודע..." 
ברוק: "לא נו נו אל תעשה לי את זה...
גם ככה לא היה לנו זמן בגלל המשחק הזה היית צריך לקום ב 6 בבוקר ולא הספקנו לעשות כלום! טוב יאללה בוא אני אעשה לך קצת מציצה כל עוד יש לנו הפסקה"
אגאסי: "טוב בואי" 
ברוק: "אתה רואה אף אחד לא מסתכל עלינו בכלל... קדימה תוריד את התחתונים! איך התחתונים החדשים שקניתי לך? נכון טובות?" 
אגאסי: "כן הן ממש מתאימות לוימבלדון"

ברוק: "כן אני בחרתי לך את מידה המתאימה" 
ברוק התכופפה אל הזין של אגאסי והתחילה למצוץ לו במרץ כמו חולת זין אמיתית ואגאסי לא עמד בפיתוי ושלח את ידיו לתוך התחתונים שלה

אגאסי: "אני חושב שאנשים מתחילים לשים לב"

ברוק: "טוב אתה צריך להמשיך לשחק... קדימה אני אמשיך לעודד אותך ולהראות ליריב שלך את הטוסיק" 
ברוק הרימה לו את את התחתונים וכיסתה את הזין שעמד כבר כמו טיל והתיישבה בחזרה על הספסל. אגאסי חבט בכדור וברוק חשפה את הטוסיק שלה בכל הגשה. הוא זכה בנקודות בקלילות ושניהם התחילו לקפץ משמחה...
אבל על כל נקודה שהוא זכה הוא הפסיד שתיים כי לא יכל להוריד את עיניו מברוק המתערטלת בספסל

ברוק: "זהו הפסקה! הפסקה! אוי אנחנו בינתיים מפסידים! איך זה? זה לא בסדר..." 
היא רצה אליו הורידה לו את התחתונים והזין של אגאסי נעלם בתוך פיה

אגאסי: "אני מפסיד הרבה יותר נקודות מאשר לוקח מלהסתכל עליך... אי אפשר להמשיך ככה!" 
ברוק: "תתרכז... אתה צריך אולי להשתחרר קצת מינית ואז תתחיל לשחק יותר טוב" 
אגאסי: "אולי תסתובבי שניה" 
ברוק: אני חושבת שאתה יכול להרגיש חופשי אף אחד לא מסתכל... כולם עסוקים שם במשהו..."
היא הסתובבה אליו במהירות, הוא הרים לה את החצאית ובלי לחשוב פעמיים הוריד את החוטיני הורוד שלה... תפס אותה בטוסיק בשתי ידיו והתנפל עליו בליקוקים נמרצים כשהוא על בירכיו וברוק צמודה לספסל...
ברוק: "ואאווו אתה ממש שובב!
מה זה?!
(לא מתאפקת ומתחילה לצחוק) נראה לי הוא מסתכל עלינו..."
אגאסי מוציא את הלשון לרגע ושואל: "מי מסתכל?"
ברוק: "השופט! אבל לא חשוב שילך לעזאזל!" 
אגאסי: "אולי נפסיק?" 
ברוק: "לא מה פתאום! תמשיך!!! (דוחפת לו את הראש לכיוון הטוסיק) הוא סתם קשקשן...שימשיך לדבר שם במיקרופון..."
אגאסי המשיך ללקק בשני המקומות של ברוק מאחורה בתאווה רבה ומפלס החרמנות שלו רק עלה ועלה... 
ברוק: "שיט! לוקחים שם ראיון מכל מיני שחקנים ואתה לא משתתף... אבל לא חשוב זה לא מעניין
הכי מעניין זה מה שקורה עכשיו...
לדעתי זה לא משנה אם אתה טניסאי חשוב או לא העיקר שאתה מזיין טוב זה הכי חשוב!" 
אגאסי: "אבל זה גמר וימבלדון! מה אנחנו עושים?" 
ברוק: "אבל אני חרמנית בטרוף!!!
תראה גם אתה חרמן!
אל תכחיש! רציתי שתתקע אותי בבוקר ליד המקרר ולא עשית את זה!
תשמע אני לא יכולה להתאפק יותר...
יש לנו כמה דקות עד להמשך המשחק אז..."
אגאסי: "אז כן אולי נעשה קצת עד אז..." 
ברוק: "כן יאללה בוא! אח"כ נמשיך ואולי ננצח!" 
מסיבה לא מובנת ואחוזים חרמנות ברוק ואגאסי מצאו את עצמם באמצע המגרש. (על מזרון האימונים של שרון) היא התיישבה על ארבע ואגאסי חדר אליה בדוגי... 
אגאסי: "רגע זה רק אני או שאנחנו באמצע המגרש?"

ברוק: "אנחנו באמצע המגרש אבל לא חשוב כולם שם נותנים ראיונות... זה לא משנה אין עכשיו אף אחד בסביבה...
רק המאמן שלך מציץ עלינו אבל לא נורא זה בסדר נראה לו איך אתה עושה סקס!" 
אגאסי: "נראה לי השופט צועק עלי!" 
ברוק: "נו לא חשוב אל תתייחס" 
אגאסי: "אבל יהיה לי הפסד טכני עכשיו!" 
ברוק: "לא נורא! לא נורא! תמשיך!"

אגאסי לא הצליח לעצור את עצמו והמשיך לפמפם את ברוק לעיני כל הקהל והיא הייתה מרוצה עד הגג אחרי שהשיגה את מבוקשה... חתיכת חרמנית זאתי... 
ברוק: "נכון שיש לי טוסיק יותר יפה מהטניסאית ההיא שפזלת אליה?" 
אגאסי: "על מה את מדברת?" 
ברוק: "כן פזלת היום לכיוון הטוסיק שלה ראיתי!" 
אגאסי: "מי זאת הייתה?"
ברוק: "אי לא יודעת איך קוראים לה..."
הם המשיכו בסקס האינטנסיבי שלהם באמצע המגרש עוד כמה דקות ולא שמו לב שההפסקה כבר נגמרה ונוצר הרבה רעש והמולה סביבם...
לבסוף אגאסי לא החזיק יותר והתפרק בתוך ברוק באייס מרשים!

ברוק: "ואאאווווו הנה סוף סוף עשינו את זה!
אווווווו השופט סימן שהוא פסל אותך!" 
אגאסי: "מה??? לאאאאאאאאאא!!!"

ברוק: "אויייי הוא קלט אותנו!
אגאסי: "מה אני הפסדתי במשחק?!" 
ברוק: "כןןןןןןןןן אוייי... לך מפה! עכשיו אתה לא טניסאי מפורסם! אני אלך לחפש לי טניסאי אחר... המתחרה שלך ניצח... הייי הייי אני חולה על הריבועים שלך בבטן!!!"

היא דחפה את אגאסי ועזבה אותו כשהוא שרוע באמצע המגרש ערום כביום היולדו עצוב ומושפל
היא סידרה את החצאית ורצה אל יריבו כמו שרמוטה נימפומנית צועקת ומקפצת כמו משוגעת... 
אחרי המקרה הטרגי הזה אנדרה אגאסי וברוק שילדס התגרשו... ורק אחרי זה הוא חזר לגדולתו והיה לטניסאי הבכיר בעולם וזכה בעוד כמה טורנירים חשובים
עד פרישתו מהמשחק. ולגבי ברוק שילדס... היא המשיכה להשתרלל עם כל הבא ליד ומאז נעלמו עקבותיה...
סוף
נראה לי שלקח לנו איזה 5 דקות להרגע ולהסדיר את הנשימה אחרי הצחוק המתגלגל שלא הרפה מאיתנו אחרי זה... 
נרגענו ובמשך כמה דקות עשינו מסג' אחד לשני מדברים על כל מיני דברים...
שרון עלתה עלי ל 69 ועד שהחליטה מה היא עושה בפייסיטינג לא יכולתי להתאפק והתחלתי ללקק לה את הטוסיק. עד שלבסוף במפתיע היא יצאה ביציאה שאני נאלץ
כי זה באמת היה מוגזם (לפעמים שרון לא שולטת בעצמה
)
אחרי צחוק מתגלגל שנמשך דקה שלמה שרון מתחילה מחדש:
"אני המעריצה שלך!" 
מעריצה: "אוף! ישבתי בקהל וחיכיתי שתנצח! למה היית כזה נחנח? מה זה? אההההה השרלילה הזאת בגללה הפסדת! אתה לא מתבייש? מה זה?" 
אגאסי: "זה הכל בגללה!"
מעריצה: "כן כל הזמן היא בכתה לך! איזה שרמוטה! מה זה? אההה תגיד לי? מה אתה צוחק שם? הפסדת בוימבלדון! יאה חתיכת נחנח הנה לך! תחנק שם!
לא ניצחת בוימבלדון... עכשיו תעבוד בתור מנקה רחובות!"

אגאסי: "אמממממממממ"
מעריצה: "מה מממממממ? הנה לך!" 
למרות שהייתי כבר ממש חם שרון ניסתה לגרות אותי בדרך קצת שונה עם האצבע שלה פלוס מציצה (אחרי שביקשתי ממנה) אבל זה לא עשה לי כלום ורק הפריע לי האמת... אז המשכנו ב 69 ואח"כ עברנו לסקס. הפעם על המיטה כמו בני אדם נורמליים לשם שינוי

שעה שלמה של הנאה צרופה הייתה לי עם שרון

תודה שרונוש היה מדהים