תתענגו על הדיווח כאשר החתול מקריין לכם אותו 

[TUBE]tytFWyJQy08&feature=youtu.be&noredirect=1[/TUBE]
פסיכו - אוינק אוינק מתארח אצל אוקטביה - בעלת האכסניה המטורפת והנימפומנית
שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק וברצוני לספר לכם מה קרה לי לא מזמן באכסניה נטושה. עשיתי את דרכי ברכב לאהובתי שהייתה כ 12 שעות נסיעה ממני. הנסיעה הייתה מאוד מתישה. החלטתי לישון ברכב כשלפתע ראיתי שלט שמפנה לאכסניה. הנסיעה בדרך העפר לכיוון ההאכסניה קצת הלחיצה אותי אבל לא נתתני למוח שלי לתעתע בי.
הגעתי לאכסניה ישנה מאוד ונעמדתי מול הדלת. דפקתי על הדלת 3 פעמים וחיכיתי במתח קל.
את הדלת פתחה לי בחורה צעירה יפייפיה בעלת שיער שחור ועיניים טיפה מלוכסנות. קשה היה להגיד שהבגדים שלבשה הלמו אותה. היא נראתה כמו שלומפרית במכנס הארוך והרחב שלבשה וחולצה שחורה שידעה ימים יפים יותר

לא שזה הפריע לי חס וחלילה... בשביל מי יש לה כבר להתגנדר באכסניה הנטושה הזאת?

הבחורה הציגה את עצמה כבעלת האכסניה ואמרה שקוראים לה אוקטביה. אחרי היכרות קצרה אוקטביה בדקה ברשימה ואמרה שיש לה חדר פנוי בשבילי. כמה מפתיע גיחחתי לעצמי

אחרי שהיא אמרה שהחדר יעלה לי 350 דולר החיוך הדבילי ירד לי מהר מאוד מהפרצוף

"אני מנצלת את זה!"

אמרה אוקטביה כשחיוך ערמומי מרוח על פניה היפות.
אחרי שנפרדתי מ 350 ירוקים אוקטביה שאלה האם אני צריך גם בחורה ללילה

סירבתי בנימוס ואוקטביה צחקקה בשובבות.
"טוב אם תהיה מעוניין בבחורה תתקשר לקבלה... חבל שתשאר בודד בלילה..." המשיכה לצחקק אוקטביה.
אוקטביה הובילה אותי לחדר, הראתה לי את כל הדברים שיש בחדר ואחרי שהודיעה לי שארוחת הערב בשעה 7 השאירה אותי לבד.
נשכבתי על המיטה כשלפתע התחלתי לשמוע קולות חזקים לא רחוק מחדרי. זאת הייתה אוקטביה... הקולות הפכו מהר מאוד לצעקות שקצת הטרידו אותי. מתוך סקרנות הייתי חייב לבדוק במה מדובר. יצאתי מחדרי והתקרבתי לדלת שממנה בקעו הקולות וזה מה ששמעתי

* שרון שיחקה את אוקטביה ואת אבא שלה, כאשר הלו קיטי תפקדה בתור האבא

אבא: "הוווו מי השרמוטה של אבא?! בואי קחי את הזין של אבא!" (חחחח שרון תפסה את הלו קיטי והצמידה אותה לפה שלה

) "OK בת קיבלת דפיקת פה טובה הא? עכשיו בואי קבלי אותו בדוגי!"

אוקטביה: "אויי אבא איזה זין טוב יש לך! אויי אבא כן תן לי קונטרות! נו נו אבא תזוז קצת! כן כן כן קדימה חזק יותר!"
אבא: "עכשיו אני אלקק לך את הכוס הקטן שלך! (חחח שרון תפסה את הלו קיטי והצמידה את הפרצוף של הלו קיטי לכוס שלה

)
אוקטביה: "הווו אבא יש לך לשון מטורפת!"
אבא:"קדימה אוקטביה קטנה שלי תכיני את הטוסיק הקטן שלך, אני הולך לקרוע לך אותו!"
לא האמנתי למשמע אוזניי! אוקטביה מזדיינת עם אבא שלה?! אבא שלה ממש מפרק אותה שם, איך היא נותנת לו לעולל לה דבר כזה?

שאלתי את עצמי בהלם...
אבא: "כן כן אוקטביה .. איך הזין שלי טוב? אני קורע לך עכשיו את התחת הקטן שלך!"
אוקטביה: "כן אבא חזק!"
אוקטביה: "אבא זה היה מצויין! אני אוהבת שאתה קורע לי את התחת הקטן שלי!"

(שרון הרגה אותי מצחוק עם הסצנה הזאת שהיא הריצה עם הלו קיטי

)
מיהרתי מהר לחדר שלי לפני שאוקטביה תצא מהחדר של אבא שלה ותתפוס אותי

נכנסתי מהר לחדרי ונשכבתי על המיטה... המשכתי להריץ בראש לי את הזוועות ששמעתי עכשיו

לפתע לחדרי נכנסה אוקטביה. חופשי אפשר היה לראות שהיא קיבלה דפיקה טובה, היה לה חיוך מאוזן לאוזן ועיניה זרחו מאושר. ואיי ואיי איזה מטורפת היא! מזדיינת עם אבא... לאן הגעתי?

אוקטביה אמרה שארוחת הערב מוכנה והיא תשמח אם אני ארד ואוכל את ארוחת הערב איתה.
היא שמה לב שאני קצת בהלם אז אמרתי לה שזה שוב דבר ואני סתם עייף.
התיישבנו ליד השולחן והתחלנו לאכול ולקשקש. לא יכולתי להחזיק את זה יותר בבטן והתוודאתי בפני אוקטביה שהייתי מאחורי הדלת ושמעתי את מה שהיא ואבא שלה עוללו

"אההה זה שום דבר, אל תתייחס לזה, לי ולאבא שלי יש פשוט יחסים מיוחדים" אמרה אוקטביה וחייכה לעברי בחיוך מרגיע.
"המממ לא יודע תשמעי נראה כאילו אבא ממש קשוח איתך" אמרתי לה בדאגה.
"לא לא קיבלת רושם מוטעה, הכל מצויין ביני לבין אבא שלי" המשיכה להרגיע אותי אוקטביה ודאגה שאני אוכל לפני שהאוכל מתקרר.
אחרי ארוחת הערב אמרנו זה לזו לילה טוב. עליתי לחדרי ונשכבתי על המיטה. המחשבות על מה שהתרחש בחדר של אבא לא עזבו אותי

החלטתי להתרענן ולעשות מקלחת מרגיעה לפני השינה. התפשטתי ונכנסתי למקלחון, התחלתי להרטיב את גופי וניסיתי לשים בצד את המחשבות הרעות על האבא הפסיכופט של אוקטביה

לפתע דלת המקלחון נפתחה ולפניי עמדה אוקטביה כשהיא ערומה לגמרי.
" WTF?

" אמרתי לעצמי.
"היי אפשר להצטרף?" שאלה אוקטביה ובלי לחכות לתשובתי הצטרפה אליי אל תוך המקלחון.
לא ידעתי איך לאכול את זה... בחורה מטורללת שהכרתי לפני כמה שעות נמצאתי איתי במקלחת כששנינו ערומים. המממ זה לא נראה טוב... כלומר כן נראה טוב... פאק אני מבולבל

"האאאאא בן זונה! אתה רצית שהבת שלי תזרוק אותי! הא תענה לי!" צעקה אוקטביה

"מה? על מה את מדברת? את אוקטביה!" אמרתי לה כלא מאמין, מנסה לחשוב איך אני יוצא מהסיטואציה ההזויה הזאת.
"תתבייש לך! אני עכשיו אהרוג אותך!" צעקה אוקטביה והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי

התחלתי לצרוח כמו מטורף! ניסיתי להרגיע את אוקטביה אבל לא נראה שנשארה בה טיפת שפיות. היא כל הזמן חזרה על כך שהיא אבא של אוקטביה והיא תהרוג אותי כי ניסיתי להרחיק את אוקטביה מאביה. פאק היא פסיכית לגמרי!

אם היא מגלמת את אבא שלה אז עם מי היא הזדיינה בחדר?

אוקטביה סיימה עם הנשיכות ונצמדה אליי מאחורה. כמובן שהזין שלי עמד כמו טיל! בכל זאת הייתי עם כוסית מטורפת במקלחת. אוקטביה התחילה לעשות לי ביד בעודה נצמדת לישבני. לפתע הרגשתי כאילו אני בכלא וכל רגע אוקטביה הולכת לפרק לי ת'תחת!

"הווווו הוווווו הוווווו מה יש לנו פה? אני רואה שאבא מחרמן אותך הא?" צחקה עליי אוקטביה והמשיכה לשפשף את המפשעה שלה על התחת שלי ולעשות לי ביד

"OK הגיע הזמן שלך למות!" צעקה אוקטביה. היא העיפה אותי על הרצפה ונעמדה מעליי. לפני שהפסקתי לומר כמה מילים אחרונות אוקטביה התיישבה על הפה שלי עם הכוס שלה! חור התחת שלה נצמד לאף שלי ככה שלא יכולתי לנשום
"חה חה חה עכשיו אני אחנוק אותך למוות!" צעקה אוקטביה וחנקה אותי כהוגן עם שני החורים שלה. החלטתי שאם אני כבר הולך למות אז לפחות אני אהנה קצת מטעם של כוס משובח!

החדרתי את לשוני לתוך הכוס המתוק שלה ועשיתי שם טורנדו

כעבור כמה שניות איבדתי את ההכרה

"אויי ואבוי מה אני עושה? אוינק אוינק תתעורר!" צעקה אוקטביה בבהלה וסטרה על פניי. לבסוף פקחתי את עיניי והשתעלתי קלות...
"מה קרה?" שאלתי את אוקטביה.
"אין לי מושג" ענתה אוקטביה והביטה לעברי כשעל פניה הבעת הקלה.
אוקטביה החליטה להרגיע אותי והתיישבה עליי ב 69. היא הגישה לי את החורים שלה והתחלתי ללקק אותם בהנאה. אין כמו ללקק חורים טעימים אחרי שכמעט מתים
לפתע נזכרתי שאוקטביה גילמה את אבא שלה וכמעט חנקה אותי למוות במקלחת! ציינתי זאת בפניה ולבסוף אוקטביה נשברה והודתה שהיא סובלת מפיצול אישיות

"אבא שלי נפטר כבר מזמן" אמרה בצער אוקטביה והביטה לעברי בעצב.
"קדימה תתנגב ובוא אחריי אני אראה לך את אבא שלי!"

אמרה בשמחה אוקטביה ויצאה מהמקלחת. הלכתי אחרי אוקטביה לחדר של אבא. חחח כנראה שבאכסניה לא היה אף אחד חוץ מאיתנו אם לא היה אכפת לאוקטביה להסתובב בעירום מלא

"הנה אוינק אוינק תכיר זה אבא שלי!" אמרה אוקטביה והצביעה על גופה של אבא שלה (חחח הלו קיטי)
"אוי ואבוי!" צעקתי ותפסתי את הראש

"אבא תכיר זה אוינק אוינק!"

המשיכה אוקטביה בהיכרות ביני לבין הגופה של אבא

"פאק למה את שומרת אותו בחדר הזה?" שאלתי אותה כלא מאמין.
"תשמע אוינק אוינק הזיונים הדמיוניים עם אבא שלי מחרמנים אותי! אני חמה אששש! קדימה תתפוס את התחת שלי ותמשש אותו!"

צעקה בהתלהבות אוקטביה ונצמדה אליי. חפנתי עם כפות ידיי את פלחי ישבנה הרכים וליטפתי עם אצבעותיי את חוריה הרטובים גררררר

עזבנו את גופתו אבא השובב לבדו והלכנו למיטה המרווחת. חחח אבא תהנה מההצגה

נשכבתי על המיטה ואוקטביה זחלה על המיטה אחריי כמו חתולה חרמנית

אוקטביה מרחה את שפתיה באודם אדום לוהט והתחילה למצוץ לי את הביצים במציצה חמה ומטריפה

ואז היא עזבה את הביצים ונישקה בחום את הזין שלי!

זה היה מדהים!

לפתע אוקטביה הוציאה ערכת קשירה וקשרה אותי למיטה! הייתי קשור עם שתי ידיי למיטה והרגשתי ממש חסר אונים! פאק מה המטורפת הזאת הולכת לעולל לי עכשיו? רק שלא תשים עליי את אבא!

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והגישה לי את החורים שלה! ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה בזמן שאוקטביה התענגה על הביצים ועל הזין שלי

בלי התרעה מוקדמת אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בבטני, במותניי ובגבי. צרחתי כמו מטורף

אוקטביה החרמנית לא בזבזה זמן והתיישבה על אוינק אוינק הקשיח שלי! הכוס שלה היה רטוב ולוהט! אין דברים כאלה! רק שלא ישרף הקטן בכבשן שלה

אוקטביה התחילה לדהור עליי ובמהרה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. הייתי ממש חסר אונים
צעקתי יותר מידי אז אוקטביה הכניסה לי חופן מהשערות שלה לתוך הפה שלי והמשיכה לאכול אותי

עדיין הייתי לא ממשומע אז היא החטיפה לי סדרת סטירות מצלצלות

אוקטביה שמה לב שאני עושה מאמצים גדולים כדי לתפוס את הפטמות השובבות שלה עם הפה שלי, אז היא עשתה לי דווקא והרחיקה את הציצים שלה מהפה שלי. הייתי צריך להתאמץ כהוגן ולמתוח את הגוף שלי טוב טוב כדי להגיע לציצים שלה ולמצוץ את פטמותיה המתוקות
"אויי איזה פטמות טעימות! הפטמה שלי רוצה אותך נו קדימה תטעם ממנה!" אמרה אוקטביה וצחקקה תוך כדי הטיזינג הלא נורמלי שעשתה לי

"מה לא בא לך על הפטמות שלי?" צעקה אוקטביה והחטיפה לי סטירות מצלצלות

לבסוף אוקטביה ריחמה עליי ונתנה לי למצוץ את שתי הפטמות שלה כמו שצריך

אוקטביה שיחררה אותי ודרשה שאני אצלול לעבר הגביע הקדוש שבין רגליה. לא היססתי לשניה וצללתי למעמקים! הבאתי לק שובב על חור התחת של אוקטביה והתחלתי ללקק את הכוס הורדרד והמתוק שלה בשקיקה!

אחרי זמן קצר אוקטביה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות... הרעידות של גופה חירמנו אותי כהוגן והיה ממש מעלף לראות אותה גומרת

המשכתי לשכב בין רגליה של אוקטביה ולהביט בעיניה היפות. כפות רגליה לפתע חירמנו אותי מאוד אז תפסתי אותן והתחלתי למצוץ את אצבעות כפות רגליה בשקיקה

אוקטביה התפוצצה מצחוק כי הלשון שלי דיגדגה אותה

היא תפסה את האף שלי עם אצבעות כף רגלה האחת ותפסה את האוזן שלי עם אצבעות כף רגלה השניה. חחחח ממש הרגה אותי

בערתי מחרמנות! נשכבתי מעליה, החדרתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לכוס שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ

"דאביי דאביי!!!" צעקה אוקטביה וסטרה על ישבני ללא הפסקה

בהמשך זחלנו לקצה המיטה והזדיינו קצת כאשר אוקטביה רוכבת עליי והציצים שלה מקפצים מולי. בספירה 1,2,3 קמתי עם אוקטביה כאשר היא כורכת את רגליה סביבי ומחבקת אותי. זיינתי אותה במרץ באוויר ונשכתי אותה בהפתעה בצווארה

אוקטביה שיחררה צעקה אבל במהרה התעשתה, חשפה שיניים ונעצה אותן בצווארי

זיינתי את אוקטביה במרץ מול המראה ושנינו הזלנו ריר על התחת המקפץ שלה

בהמשך התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית

היא שמה על הראש שלי את המכנס והחולצה שלה

לצערי הם לא היו מסריחים

לפתע תוך כדי שאוקטביה דהרה עליי היא שוב נכנסה למוזת פיצול האישות שלה

אוקטביה: "היי אבא מה שלומך?"
אבא (הלו קיטי מדובבת ע"י שרון): "שלום חבר'ה אפשר להצטרף לחגיגה?"
אני: "יאללה אבא תצטרף!"
אבא: "אני אצפה בכם ואאונן אתם לא מתנגדים נכון?"
אוקטביה דרשה שאני ארים אותה שוב באוויר וכשלא עשיתי כמבוקשה וצחקקתי בממזריות היא החטיפה לי עשרות סטירות מצלצלות

בספירה 1,2,3 קמתי שוב עם אוקטביה ואחרי זיון קצר באוויר התיישבתי איתה על המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס בזיון פרוע

אוקטביה ניסתה לרסן אותי והחטיפה לי סטירות בפניי אבל זה לא עזר לה חה חה חה

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה, ניגבה את התחת שלה עם מגבון לח והכניסה לי אותו לפה

החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לכוס הרטוב שלה ודפקתי אותה טוב טוב תוך כדי סטירות על ישבנה

"מי כלבה טובה של אבא הא? תעני לי כלבה!" צעקתי לעברה ואוקטביה התפוצצה מצחוק.
"כן אבא כן חזק! כן אבא אתה גדול! פששש אבא הביצועים שלך השתפרו פלאים!" אמרה אוקטביה בתדהמה ושנינו התפוצצנו מצחוק

תוך כדי הזיון אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס המתוק שלה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה

"קדימה אבא תדפוק אותי בכפיות!" צעקה אוקטביה... "כן תחדור למערה החמימה שלי!"

זחלנו על המיטה והתחלנו להזדיין בכפיות פרועות ולוהטות!

"איך אתה מרגיש שם אבא?" שאלה אוקטביה.
"מצויין בתי היקרה אוקטביה!" עניתי לה והתפוצצנו מצחוק

"קדימה זונה קטנה של אבא תשכבי על הבטן!"

פקדתי על אוקטביה...
אוקטביה עשתה כדבריי ונשכבה על הבטן. נשכבתי עליה והחדרתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה. דפקתי אותה במרץ בכוס והתחלתי לרחרח את עורה המתוק... ואז נעצתי את שיניי בעורה והתחלתי לנשוך אותה בכתפיים ובגב
היא תפסה אותי בשיערות והתחילה למשוך אותן אבל זה לא עזר לה, היא הייתה ממש חסרת אונים

"קדימה אוינק אוינק בוא תפרק אותי בדוגי!"

צעקה אוקטביה.
אחרי מאמצים גדולים מצאתי פתח ופרצתי לחריץ ישבנה, ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה וחשתי תחושת ניצחון עצומה!

אוקטביה התיישבה בדוגי וחדרתי לתוכה בשקיקה!

"Who's Your Daddy Bitch" שאלתי אותה וסטרתי על ישבנה, אוקטביה התפוצצה מצחוק

אחרי זיון מהיר ועצבני בדוגי במשך כמה דקות, גמרתי בטירוף בתוך הכוס של אוקטביה

אוקטביה חיבקה אותי בחום ואמרה שהיא מצפה לראות אותי עוד הרבה במלון שלה. היא הזכירה לי שארוחת הבוקר מחר ב 6 בבוקר ושאני לא אשכח לשים שעון מעורר.
"OK סקסית שלי אני לא אשכח... ותודה שלא הרגת אותי!" אמרתי לה בחיוך.
"אהה בבקשה! למזלך חזרתי לעצמי אחרת זה היה סופך המר מתחת לטוסיק של אבא" אמרה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק

פאק השעה הייתה כבר 4 בבוקר!!! איך לעזאזל אני אקום מחר?

רק שאבא מומיה לא יבוא לי בחלום

"אוינק אוינק תתעורר! פיספסת את ארוחת הבוקר שלך, אתה יודע כבר מה השעה? עכשיו 10 וחצי בבוקר! לא תכננת לנסוע לאנשהו?" שאלה אוקטביה והצמידה את ישבנה לפניי.
"פאק! למה השעון המעורר לא העיר אותי?" שאלתי כלא מאמין.
"לא פינית את המלון בזמן, היית צריך להתחפף מפה ב 7 בבוקר! עכשיו אתה חייב לי סקס!"

אמרה אוקטביה וצחקקה בממזריות.
"היי! למה אני קשור למיטה?" שאלתי את אוקטביה כאשר הבחנתי ששתי ידיי קשורות למיטה.
"למה אתה קשור? כי בדקתי בארנק שלך וראיתי שאין לך כסף לשלם לי על השעות הנוספות במלון, לא יכולתי לקחת סיכון שתברח לי"

אמרה אוקטביה.
"אז עכשיו אני צריך לספק את כל צרכייך המיניים הא?"

שאלתי אותה בצחקוק.
"נכון מאוד!" אמרה בשמחה אוקטביה והתנפלה לי על הזין. היא שליקלקה את הביצים החלקות שלי והתחילה ללקק את הזין שלי לכל אורכו ורוחבו עד שלפתע נגמרו לה הסוללות

טרפתי לה את החורים הטעימים ודירבנתי אותה להמשיך. לבסוף פיה החם עטף את מר אוינק אוינק והייתי בעננים!

אוקטביה התחילה לפתע לנשוך אותי במרץ בצדדים. התפתלתי מצד לצד וניסיתי להתחמק משיניה החדות אך זה לא עזר, הייתי קשור וחסר אונים, צעקתי כמו מטורף ואוקטביה כמעט גמרה מהצעקות שלי

בהמשך אוקטביה עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין שלי במרץ.
"קדימה אוינק אוינק תספק את התשלום על החדר!"

צעקה אוקטביה בשמחה.
"אוינק אוינק תן דפיקה טובה לגברת אוקטביה! אתה שוהה פה כבר כמה שעות מיותרות!"

צחקקה אוקטביה.
תפסתי במיטה והתחלתי להעיף אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה קצבי! אוקטביה הביטה במראה והתלהבה מהציצים המקפצים שלה

"תגיד אוינק אוינק מה דעתך לתת לי לארוחת הבוקר קצת סחלב חם?" שאלה אוקטביה בקול שובב.
"בשמחה!!!"

צעקתי במיידי.
אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה שעטוף בטייץ האדום משתקף במראה. השחלתי את אוינק אוינק הקשיח לפיה החם והמתוק והתחלתי לזיין אותה בפה. קולות המציצה חירפנו אותי! ליטפתי את ישבנה ואת החורים הרטובים שלה!!! שיחקתי עם הטייץ הלוהט על ישבנה והתחרפנתי ממראה הכוס והתחת שלה במראה!

אחרי כמה דקות לא יכולתי יותר להחזיק מעמד והשפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של סחלב חם

אוקטביה הביטה לעברי כשעל פניה חיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק פסיכו"

היא גרגרה את הזרע בגרונה וצחקקה

טוב אז אחרי ששילמתי לאוקטביה בסקס הגיע הזמן שלי לעוף מהאכסניה ההזויה הזאת ולנסוע לאהובתי. הקטע הוא שכבר לא בא לי על הסקס המשמעם עם אהובתי כשיש סקס כזה קטלני עם אוקטביה המטורפת

אמרתי לאוקטביה שאנחנו עוד ניפגש ושבפעם הבאה אני מתכוון לבוא למלון שלה בלי אגורה ולשהות אצלה שבוע

אוקטביה שיפשפה את ידיה בממזריות, שיחקה עם ערכת הקשירה ואמרה שהיא מחכה לי בשקיקה

סוף
אחחחח מחכה כבר בשקיקה לחזור ולטעום מהחורצ'יקים המתוקים שלך!

Lavelle