כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 46 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

452
אקסל אוינק אוינק רוז עושה מופע רוק פרטי בכוס של אוקטביה בחדר ההלבשה Evil Smile

שלום לכולם! שמי הוא אקסל אוינק אוינק רוז, סולן להקה מפורסמת Guns N' Roses שכולכם מכירים חיוך גדול

אני הזמר הכי טוב בעולם ויש לי את הלהקה הכי טובה בעולם... המממ טוב גם את זה אתם בטח יודעים קריצה

אני רוצה לספר לכם על ערב אחד שהופעתי עם להקתי Guns N' Roses... זה היה מופע מיוחד כי זה היה היום שבו פגשתי את המעריצה השרופה שלי, שלא לומר גרופית נימפומנית
צחוק שמה אוקטביה Star

כבר מתחילת ההופעה שמתי לב לאוקטביה... היא עמדה בשורה הראשונה ולא הפסיקה לקפץ ולרקוד לשניה. הרימה את ידיה באוויר וצעקה את שמי ללא הפסקה.
האקשן האמיתי התחיל כשביצעתי את הלהיט: Don't Cry ... הקדשתי אותו אישית לאוקטביה! אתם יכולים כבר לנחש שאוקטביה יצאה מגידרה! צחוק

תשמעו את הביצוע החי שלי מההופעה ותמשיכו לקרוא על המשך ההתפתחויות המעניינות עם אוקטביה קריצה

* השיר בביצועי. הקלטתי את השיר על רקע המנגינה של Don't Cry. יצא לי פאקינג
מדהים!!! Cool מי שרוצה חתימה נא לפנות אליי בהודעה פרטית Tongue

[TUBE]1F6kfl5sBPI&feature=youtu.be[/TUBE]

בזמן ששרתי לתוך המיקרופון (הבאתי מיקרופון אמיתי מהבית, זה שהקלטתי איתו)

20130504 005637(700)

ועשיתי פוזות, אוקטביה שעמדה בשורה הראשונה פשוט התחרפנה Tongueצחוק
הסתכלתי בעיניה ושרתי לה את השיר... התחלתי להתחרפן וקפצתי למטה לקהל. נעמדתי מול אוקטביה ושרתי לה את השיר. אוקטביה כמעט התעלפה! צחוק
המשכתי לשיר בקולי קולות ואפילו לא שמתי לב שאוקטביה שלפה את הזין שלי ממכנסיי, התיישבה על ברכיה והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה Tongueצחוק
שרתי: Yeeeeaaa Yeeeeaaa Suck My Dick Baby וכל הקהל הריע צחוקצחוקצחוק

אוקטביה הסתובבה אליי עם ישבנה, התיישבתי על ברכיי והתענגתי על ישבנה התפוחי שאותו חצה חוטיני שחור דק דק! Tongue הורדתי את החוטיני שלה ופתחתי את פלחי ישבנה לרווחה! להפתעתי חור התחת שלה היה מרוח במשהו חום צחוק "מעניין מה זה?" חשבתי לעצמי... לא היססתי לשניה ובסקרנות אדירה הצמדתי את לשוני לחור התחת שלה וליקקתי בשקיקה! יאאמי יאאמי לתחת של אוקטביה היה טעם שוקולד! Tongue (לפני שהתחלנו מרחתי לשרון על הטוסיק נוטלה חיוך גדול) תחתון החוטיני היה גם כולו בשוקולד וליקקתי אותו בשקיקה משאריות השוקולד גרררררר TongueTongueTongue
איזה כיף לשיר עם טעם שוקולד בפה שהרגע ליקקתי מתחת כזה סקסי! TongueStarEvil Smile

כשהשיר נגמר החזרתי את הזין שלי למכנסיי ובדרך חזרה לבמה קרצתי לאוקטביה שקרצה לי בחזרה קריצה
ההופעה נגמרה והלכתי כולי מיוזע לחדר ההלבשה. נשפכתי על הספה והרצתי בראש את ההופעה. ללא ספק נתתי ביצועים מעולים! אין עליי ועל הקול הסקסי שלי Approveחיוך גדול
לפתע לחדר פרצה אוקטביה! היא הביטה לעברי בעיניים חרמניות ווהושיטה לי את ידה חיוך

"אויי כמה שאני שמחה למצוא אותך פה! בוא אקסל יקירי אני רוצה לעשות איתך משהו שובב!" אמרה אוקטביה בטיזריות והובילה אותי לסולם שעמד כמה צעדים מאיתנו.

היא ביקשה ממני להתיישב על הסולם. עשיתי כדבריה ולפתע היא התחילה לקשור אותי לסולם עם חבל קפיצה צחוק (חבל הקפיצה של שרון קריצה).

"אווווווו אקסל עכשיו כשאתה קשור אני הולכת לבצע בך את זממי!!!" TongueEvil Smile אמרה אוקטביה בקול ממזרי והורידה את תחתוניי. היא התקרבה לעבר הזין שלי ועטפה אותו עם שפתיה החמות. הרגשתי זרמים בכל הגוף! Cool

אוקטביה מצצה לי בחום ובאהבה במשך כמה דקות והזין שלי כבר בער מחרמנות! אוקטביה הורידה במהרה את החוטיני שלה, הסתובבה אליי עם ישבנה, נעמדה על המדרגה הראשונה בסולם ונשענה על השולחן. הזין שלי חדר במהירות לתוך הכוס החם שלה ואוקטביה התחילה לזוז בסקסיות מטריפה! Tongue נתנה קונטרות מעולות והתלבשה על הזין שלי בזמן שהבטתי בגופה הסקסי והתענגתי על ישבנה המקפץ Tongue הצלחתי איכשהו להגיע עם כף ידי לישבנה והפלקתי עליו בכיף, אוקטביה ציחקקה והמשיכה לזוז בחושניות. אפילו שהייתי קשור הצלחתי לזוז לא רע עם האגן לשביעות רצונה של אוקטביה Tongueקריצה

אוקטביה שיחררה אותי וביקשתי ממנה לעלות על הסולם. היא עלתה על הסולם ככה שהתחת המדהים שלה היה בגובה הפנים שלי! נצמדתי לישבנה והתחלתי ללקק את חור התחת שלה בשקיקה! אחחח החורצ'יק עדיין בטעם שוקולד גרררררר Tongue
הזין שלי עמד דום! אוקטביה ירדה קצת מהסולם, והתיישבה על הזין שלי! זיינתי אותה בשקיקה בכוס הרטוב שלה בעודה עומדת על הסולם, זה היה פשוט מדהים!

"וואוווו אקסל איזה ביצועיסט אתה! אתה מזיין כמו שאתה שר!" TongueTongueTongue התלהבה אוקטביה וקיפצה במרץ על הזין שלי חיוך גדול

בחדר ההלבשה הייתה מיטה גדולה ומרווחת. אוקטביה נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה, הכוס הורדרד שלה נצץ מול עיניי וקרא לי לצלול פנימה. לא ביזבזתי שניה וצללתי בין רגליה של אוקטביה היפה! אחרי קצת בלאגן שעשיתי עם לשוני בכוס המתוק שלה התחלתי ללקק את הכוס שלה בשקיקה! תוך זמן קצר אוקטביה התחילה לרעוד, להתנשף קלות וזזה עם אגנה ללא שליטה! אחרי שאוקטביה גמרה היא הביטה לעברי כשעיניה זורחות וחיוך של אושר מרוח על פניה היפות חיוך גדול

שנינו התבוננו באקסל הקשיח שלי וחייכנו זה לזו... זינקתי על אוקטביה והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית! Tongue
אוקטביה התחילה לסטור במרץ על התחת שלי והצמידה אותי אליה כדי לנשוך אותי בגופי צחוק

"כן כן פר הרבעה שלי! תדפוק אותי חזק!" צעקה אוקטביה בזמן שהשתוללתי בכוס שלה Evil Smile

תוך כדי הזיון התהפכנו ועכשיו היה זה תורה של אוקטביה לרכב עליי Tongue
היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי ברעב גדול בצוואר ובאוזניים. התחרפנתי וצעקתי מנשיכותיה של הסקסית שדהרה עליי... חיבקתי אותה בחום וליטפתי את ישבנה הסקסי Tongue
בהמשך זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1,2,3 קמתי ביחד עם אוקטביה בעודה כורכת את רגליה סביב מותניי ומחבקת אותי. התחלתי לזיין את אוקטביה באוויר ולטייל איתה ברחבי חדר ההלבשה חיוך גדול
לא רחוק מאיתנו הייתה מראה, נעמדתי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק של אוקטביה שקיפץ לו באוויר Tongue שיערה הארוך של אוקטביה היה פזור והתעופף תוך כדי הזיון... אחחח איזה סקסית היא! Tongue

התיישבתי ביחד עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue
לפתע אוקטביה תפסה את המיקרופון והתחילה לראיין אותי צחוק

אוקטביה: "OK אקסל אז איך זה להיות בכוס של אוקטביה?"
אני: "מצויין!"
אוקטביה: "מה אתה מרגיש?"
אני: "תענוג עילאי!" Tongue
אוקטביה: "יותר טוב מאשר בתחת של סלאש?" צחוק
אני: "מה??? מי סיפר לך?" Shockedצחוק

אוקטביה התפקעה מצחוק והמשיכה לרכב עליי חיוך גדול
אחרי כמה דקות קמתי עם אוקטביה והשכבתי אותה על המיטה. נשכבתי על הבטן כדי להתאושש קצת מאוקטביה המטורפת קריצה חחח אוקטביה ניצלה את הרגע והתנפלה על גופי. היא התחככה עם הכוס והתחת שלה שלה בראש לי ונשכה אותי במרץ בגופי... צרחתי כמו מטורף בזמן שאוקטביה זללה אותי צחוק
התהפכתי על הגב ומצאתי את עצמי מול החורים המדהימים של אוקטביה! התנפלתי לה על החורים כמו חיה רעבה ולא מעולפת! חחח אוקטביה שיחררה צעקה צחוקקריצה
אחרי שזללתי לאוקטביה את החורים ואוקטביה הברישה את הביצים שלי, קמנו והזדיינו בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה Tongue

מהפוזה בעמידה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הורדרד והמתוק שלה חיוך גדול
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סופר פרועות!!! הזיון היה חם ולוהט במיוחד! Tongueמוחא כפייה

אחרי הכפיות הפרועות עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue
זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה והפלקתי על ישבנה. הזין הקשיח שלי שר בלדות רוק קורעות! הכוס של אוקטביה ממש נמס מהן צחוקקריצה

גמרתי בחוזקה בכוס של אוקטביה! שנינו היינו פשוט בעננים! Tongueמוחא כפייהStar
אוקטביה הבטיחה שתבוא לכל ההופעות הבאות שלי! Tongue

נפרדנו בחיבוק ונשיקה ואוקטביה מיהרה לשאר הופעות הרוק... חחחח יאללה איזה גרופית נימפומנית היא זה משהו צחוקצחוקצחוקקריצה

יום אחד נחתי על הספה שלי כשלפתע אוקטביה פרצה לחדר ה VIP כשהיא לובשת טייץ אדום לוהט! Tongue

20102012273 F16(550)

לא ממש עניין אותי איך אוקטביה קיבלה אישור כניסה מה שעניין אותי זה להתענג על התחת המשגע שלה! Tongue
אוקטביה התחילה לענטז מולי עם ישבנה... ליטפתי לה את הטוסיק התפוחי שלה ושיחקתי עם הטייץ על ישבנה. לאט לאט תוך כדי ריקוד אירוטי אוקטביה הורידה את הטייץ עד ברכיה והזמינה אותי להתכבד בחור תחת שלה בטעם שוקולד TongueTongueTongue
ליקקתי את השוקולד מחור התחת שלה בשקיקה בזמן שהיא שיחקה לי בזין שכבר עמד דום! חיוך גדול

אוקטביה הובילה אותי למיטה, השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי ל 69 סופר מחרמן! Tongue
היא מצצה לי את הביצים בחום ובאהבה... ליקקה את הזין שלי כמו חתולה חרמנית לכל אורכו ורוחבו והעניקה לי מציצה מצמררת! הלשון שלי כבר התחילה לרטוט בכוס של אוקטביה מרוב תענוג! נתתי חתיכת הופעה בשני החורים שלה! Tongueצחוק

אחרי שהיינו כבר חרמנים בטירוף אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נשכבה עליי כדי לזלול את צווארי ואת אוזניי Tongueצחוק נישקתי את צווארה והסנפתי אותו בשקיקה! ואז הורדתי את הראש וגנחתי מהנאה. אוקטביה הכניסה את השיערות שלה לפה שלי והמשיכה לזלול אותי תוך כדי שהיא מצחקקת בממזריות Evil Smile

אחרי כמה דקות אוקטביה התהפכה ודרשה זיון טרמפולינה! חיוך גדול
הקפצתי את אוקטביה במרץ על הזין שלי ואוקטביה הייתה בעננים! Tongue
היא הביטה במראה והתלהבה מהציצים המקפצים שלה צחוק אצבע למעלה

אחרי כמה דקות של זיון אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה עטוף בטייץ האדום ומשתקף במראה Tongue דחפתי את הזין הקשיח שלי לפיה והיא התחילה למצוץ לי במציצה חמה ומטריפה! Tongue
ליטפתי את ישבנה ואת החורים הרטובים שלה ואחרי כמה דקות מענגות השפרצתי בטירוף לפיה החם והמתוק Tongue

אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אקסל רוז" Tongueצחוקמוחא כפייה
היא פתחה פה גדול כדי להראות לי את הזרע החם ואז גרגרה אותו בגרנה תוך כדי ציחקוק שובב חיוך גדולצחוק

גררררררר איזו מעריצה שובבה וסקסית מצאתי לעצמי! היא ממש סוכריה מתוקה... אחחח לאכול אותה! TongueTongueTongue

Don't You Cry Octavia... I Still Love You Baby Tongueקריצה

הסוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק! TongueTongueTongue

הזיון על הסולם היה לוהט! TongueEvil Smile

אחחחח שוב חירפנת אותי עם הטוסיק שלך! והטייץ האדום שעוטף אותו אווווחחחחח אחחחחח גררררררר TongueTongueTongueTongueTongue

תודה על הקינוח של טוסיק בטעם שוקולד! היה יאממי יאממי! TongueTongueTongue

ד"ש חם לחורצ'יקים שלך Tongueצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2013-05-08 19:26:25
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

453

תתענגו על הדיווח כאשר החתול מקריין לכם אותו Tongueצחוקמוחא כפייהקריצה

[TUBE]tytFWyJQy08&feature=youtu.be&noredirect=1[/TUBE]

פסיכו - אוינק אוינק מתארח אצל אוקטביה - בעלת האכסניה המטורפת והנימפומנית Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק וברצוני לספר לכם מה קרה לי לא מזמן באכסניה נטושה. עשיתי את דרכי ברכב לאהובתי שהייתה כ 12 שעות נסיעה ממני. הנסיעה הייתה מאוד מתישה. החלטתי לישון ברכב כשלפתע ראיתי שלט שמפנה לאכסניה. הנסיעה בדרך העפר לכיוון ההאכסניה קצת הלחיצה אותי אבל לא נתתני למוח שלי לתעתע בי.

הגעתי לאכסניה ישנה מאוד ונעמדתי מול הדלת. דפקתי על הדלת 3 פעמים וחיכיתי במתח קל.

את הדלת פתחה לי בחורה צעירה יפייפיה בעלת שיער שחור ועיניים טיפה מלוכסנות. קשה היה להגיד שהבגדים שלבשה הלמו אותה. היא נראתה כמו שלומפרית במכנס הארוך והרחב שלבשה וחולצה שחורה שידעה ימים יפים יותר צחוק לא שזה הפריע לי חס וחלילה... בשביל מי יש לה כבר להתגנדר באכסניה הנטושה הזאת? קריצה

הבחורה הציגה את עצמה כבעלת האכסניה ואמרה שקוראים לה אוקטביה. אחרי היכרות קצרה אוקטביה בדקה ברשימה ואמרה שיש לה חדר פנוי בשבילי. כמה מפתיע גיחחתי לעצמי צחוק

אחרי שהיא אמרה שהחדר יעלה לי 350 דולר החיוך הדבילי ירד לי מהר מאוד מהפרצוף Shockedצחוק

אוקטביה הסבירה שהמחיר היקר שהיא גובה הוא בגלל שזה בית המלון היחיד באזור. Approve חחח בית מלון אעלק צחוקצחוקצחוקצחוק

"אני מנצלת את זה!" Evil Smile אמרה אוקטביה כשחיוך ערמומי מרוח על פניה היפות.

אחרי שנפרדתי מ 350 ירוקים אוקטביה שאלה האם אני צריך גם בחורה ללילה Shocked צחוק סירבתי בנימוס ואוקטביה צחקקה בשובבות.

"טוב אם תהיה מעוניין בבחורה תתקשר לקבלה... חבל שתשאר בודד בלילה..." המשיכה לצחקק אוקטביה.

אוקטביה הובילה אותי לחדר, הראתה לי את כל הדברים שיש בחדר ואחרי שהודיעה לי שארוחת הערב בשעה 7 השאירה אותי לבד.

נשכבתי על המיטה כשלפתע התחלתי לשמוע קולות חזקים לא רחוק מחדרי. זאת הייתה אוקטביה... הקולות הפכו מהר מאוד לצעקות שקצת הטרידו אותי. מתוך סקרנות הייתי חייב לבדוק במה מדובר. יצאתי מחדרי והתקרבתי לדלת שממנה בקעו הקולות וזה מה ששמעתי Shocked צחוק

* שרון שיחקה את אוקטביה ואת אבא שלה, כאשר הלו קיטי תפקדה בתור האבא צחוק

אבא: "הוווו מי השרמוטה של אבא?! בואי קחי את הזין של אבא!" (חחחח שרון תפסה את הלו קיטי והצמידה אותה לפה שלה צחוק) "OK בת קיבלת דפיקת פה טובה הא? עכשיו בואי קבלי אותו בדוגי!" צחוק

אוקטביה: "אויי אבא איזה זין טוב יש לך! אויי אבא כן תן לי קונטרות! נו נו אבא תזוז קצת! כן כן כן קדימה חזק יותר!"

אבא: "עכשיו אני אלקק לך את הכוס הקטן שלך! (חחח שרון תפסה את הלו קיטי והצמידה את הפרצוף של הלו קיטי לכוס שלה צחוק)

אוקטביה: "הווו אבא יש לך לשון מטורפת!"

אבא:"קדימה אוקטביה קטנה שלי תכיני את הטוסיק הקטן שלך, אני הולך לקרוע לך אותו!"

לא האמנתי למשמע אוזניי! אוקטביה מזדיינת עם אבא שלה?! אבא שלה ממש מפרק אותה שם, איך היא נותנת לו לעולל לה דבר כזה? Shocked שאלתי את עצמי בהלם...

אבא: "כן כן אוקטביה .. איך הזין שלי טוב? אני קורע לך עכשיו את התחת הקטן שלך!"

אוקטביה: "כן אבא חזק!"

אבא: "הווו הווו אני עכשיו אשפריץ לך לתוך התחת הקטן שלך! קבלי את כל השפיך שלי כלבה קטנה ולא ממושמעת! אהההה אהההה אווווו אוווווווו !!! צחוקצחוקצחוק פששששש זה היה טוב! זהו עכשיו אבא עייף תתחפפי מפה מהר!" צחוקצחוקצחוק

אוקטביה: "אבא זה היה מצויין! אני אוהבת שאתה קורע לי את התחת הקטן שלי!" Tongue

אבא: "את עדיין פה? שרמוטה יש אורח שמחכה לך לכי תספקי לו אוכל אל תזייני לי בשכל!" צחוקצחוקצחוק

(שרון הרגה אותי מצחוק עם הסצנה הזאת שהיא הריצה עם הלו קיטי Tongueצחוקמוחא כפייה)

מיהרתי מהר לחדר שלי לפני שאוקטביה תצא מהחדר של אבא שלה ותתפוס אותי Shockedצחוק

נכנסתי מהר לחדרי ונשכבתי על המיטה... המשכתי להריץ בראש לי את הזוועות ששמעתי עכשיו צחוק

לפתע לחדרי נכנסה אוקטביה. חופשי אפשר היה לראות שהיא קיבלה דפיקה טובה, היה לה חיוך מאוזן לאוזן ועיניה זרחו מאושר. ואיי ואיי איזה מטורפת היא! מזדיינת עם אבא... לאן הגעתי? מבולבל

אוקטביה אמרה שארוחת הערב מוכנה והיא תשמח אם אני ארד ואוכל את ארוחת הערב איתה.

היא שמה לב שאני קצת בהלם אז אמרתי לה שזה שוב דבר ואני סתם עייף.

התיישבנו ליד השולחן והתחלנו לאכול ולקשקש. לא יכולתי להחזיק את זה יותר בבטן והתוודאתי בפני אוקטביה שהייתי מאחורי הדלת ושמעתי את מה שהיא ואבא שלה עוללו צחוק

"אההה זה שום דבר, אל תתייחס לזה, לי ולאבא שלי יש פשוט יחסים מיוחדים" אמרה אוקטביה וחייכה לעברי בחיוך מרגיע.

"המממ לא יודע תשמעי נראה כאילו אבא ממש קשוח איתך" אמרתי לה בדאגה.

"לא לא קיבלת רושם מוטעה, הכל מצויין ביני לבין אבא שלי" המשיכה להרגיע אותי אוקטביה ודאגה שאני אוכל לפני שהאוכל מתקרר.

אחרי ארוחת הערב אמרנו זה לזו לילה טוב. עליתי לחדרי ונשכבתי על המיטה. המחשבות על מה שהתרחש בחדר של אבא לא עזבו אותי Ouch

החלטתי להתרענן ולעשות מקלחת מרגיעה לפני השינה. התפשטתי ונכנסתי למקלחון, התחלתי להרטיב את גופי וניסיתי לשים בצד את המחשבות הרעות על האבא הפסיכופט של אוקטביה צחוק

לפתע דלת המקלחון נפתחה ולפניי עמדה אוקטביה כשהיא ערומה לגמרי.
" WTF? Tongue " אמרתי לעצמי.

"היי אפשר להצטרף?" שאלה אוקטביה ובלי לחכות לתשובתי הצטרפה אליי אל תוך המקלחון.

לא ידעתי איך לאכול את זה... בחורה מטורללת שהכרתי לפני כמה שעות נמצאתי איתי במקלחת כששנינו ערומים. המממ זה לא נראה טוב... כלומר כן נראה טוב... פאק אני מבולבל צחוק

"האאאאא בן זונה! אתה רצית שהבת שלי תזרוק אותי! הא תענה לי!" צעקה אוקטביה Wacko

"מה? על מה את מדברת? את אוקטביה!" אמרתי לה כלא מאמין, מנסה לחשוב איך אני יוצא מהסיטואציה ההזויה הזאת.

"תתבייש לך! אני עכשיו אהרוג אותך!" צעקה אוקטביה והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי Shocked

התחלתי לצרוח כמו מטורף! ניסיתי להרגיע את אוקטביה אבל לא נראה שנשארה בה טיפת שפיות. היא כל הזמן חזרה על כך שהיא אבא של אוקטביה והיא תהרוג אותי כי ניסיתי להרחיק את אוקטביה מאביה. פאק היא פסיכית לגמרי! Wacko אם היא מגלמת את אבא שלה אז עם מי היא הזדיינה בחדר? מבולבל

אוקטביה סיימה עם הנשיכות ונצמדה אליי מאחורה. כמובן שהזין שלי עמד כמו טיל! בכל זאת הייתי עם כוסית מטורפת במקלחת. אוקטביה התחילה לעשות לי ביד בעודה נצמדת לישבני. לפתע הרגשתי כאילו אני בכלא וכל רגע אוקטביה הולכת לפרק לי ת'תחת! Shockedצחוק

"הווווו הוווווו הוווווו מה יש לנו פה? אני רואה שאבא מחרמן אותך הא?" צחקה עליי אוקטביה והמשיכה לשפשף את המפשעה שלה על התחת שלי ולעשות לי ביד צחוק

"OK הגיע הזמן שלך למות!" צעקה אוקטביה. היא העיפה אותי על הרצפה ונעמדה מעליי. לפני שהפסקתי לומר כמה מילים אחרונות אוקטביה התיישבה על הפה שלי עם הכוס שלה! חור התחת שלה נצמד לאף שלי ככה שלא יכולתי לנשום Ouch

"חה חה חה עכשיו אני אחנוק אותך למוות!" צעקה אוקטביה וחנקה אותי כהוגן עם שני החורים שלה. החלטתי שאם אני כבר הולך למות אז לפחות אני אהנה קצת מטעם של כוס משובח! Tongue החדרתי את לשוני לתוך הכוס המתוק שלה ועשיתי שם טורנדו Tongueצחוק

כעבור כמה שניות איבדתי את ההכרה Shocked

"אויי ואבוי מה אני עושה? אוינק אוינק תתעורר!" צעקה אוקטביה בבהלה וסטרה על פניי. לבסוף פקחתי את עיניי והשתעלתי קלות...

"מה קרה?" שאלתי את אוקטביה.

"אין לי מושג" ענתה אוקטביה והביטה לעברי כשעל פניה הבעת הקלה.

אוקטביה החליטה להרגיע אותי והתיישבה עליי ב 69. היא הגישה לי את החורים שלה והתחלתי ללקק אותם בהנאה. אין כמו ללקק חורים טעימים אחרי שכמעט מתים צחוק

לפתע נזכרתי שאוקטביה גילמה את אבא שלה וכמעט חנקה אותי למוות במקלחת! ציינתי זאת בפניה ולבסוף אוקטביה נשברה והודתה שהיא סובלת מפיצול אישיות Shocked

"אבא שלי נפטר כבר מזמן" אמרה בצער אוקטביה והביטה לעברי בעצב.

"קדימה תתנגב ובוא אחריי אני אראה לך את אבא שלי!" חיוך גדול אמרה בשמחה אוקטביה ויצאה מהמקלחת. הלכתי אחרי אוקטביה לחדר של אבא. חחח כנראה שבאכסניה לא היה אף אחד חוץ מאיתנו אם לא היה אכפת לאוקטביה להסתובב בעירום מלא צחוק

"הנה אוינק אוינק תכיר זה אבא שלי!" אמרה אוקטביה והצביעה על גופה של אבא שלה (חחח הלו קיטי)

"אוי ואבוי!" צעקתי ותפסתי את הראש Shocked

"אבא תכיר זה אוינק אוינק!" חיוך גדול המשיכה אוקטביה בהיכרות ביני לבין הגופה של אבא Wacko

"פאק למה את שומרת אותו בחדר הזה?" שאלתי אותה כלא מאמין.

"כי אני אוהבת אותו! אויי אבא אתה קצת נרקב לי" אמרה בדאגה אוקטביה וסידרה משהו בגוף של אבא Shocked Wacko צחוק

"תשמע אוינק אוינק הזיונים הדמיוניים עם אבא שלי מחרמנים אותי! אני חמה אששש! קדימה תתפוס את התחת שלי ותמשש אותו!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה ונצמדה אליי. חפנתי עם כפות ידיי את פלחי ישבנה הרכים וליטפתי עם אצבעותיי את חוריה הרטובים גררררר Tongue

עזבנו את גופתו אבא השובב לבדו והלכנו למיטה המרווחת. חחח אבא תהנה מההצגה צחוקקריצה

נשכבתי על המיטה ואוקטביה זחלה על המיטה אחריי כמו חתולה חרמנית חיוך גדול

אוקטביה מרחה את שפתיה באודם אדום לוהט והתחילה למצוץ לי את הביצים במציצה חמה ומטריפה Tongue ואז היא עזבה את הביצים ונישקה בחום את הזין שלי! Tongue

20130504 124708(600)

זה היה מדהים! Tongue

לפתע אוקטביה הוציאה ערכת קשירה וקשרה אותי למיטה! הייתי קשור עם שתי ידיי למיטה והרגשתי ממש חסר אונים! פאק מה המטורפת הזאת הולכת לעולל לי עכשיו? רק שלא תשים עליי את אבא! Shockedצחוק

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והגישה לי את החורים שלה! ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה בזמן שאוקטביה התענגה על הביצים ועל הזין שלי חיוך גדול

בלי התרעה מוקדמת אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי במרץ בבטני, במותניי ובגבי. צרחתי כמו מטורף צחוק

אוקטביה החרמנית לא בזבזה זמן והתיישבה על אוינק אוינק הקשיח שלי! הכוס שלה היה רטוב ולוהט! אין דברים כאלה! רק שלא ישרף הקטן בכבשן שלה צחוק

אוקטביה התחילה לדהור עליי ובמהרה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים. הייתי ממש חסר אונים צחוק

צעקתי יותר מידי אז אוקטביה הכניסה לי חופן מהשערות שלה לתוך הפה שלי והמשיכה לאכול אותי צחוק עדיין הייתי לא ממשומע אז היא החטיפה לי סדרת סטירות מצלצלות צחוק

אוקטביה שמה לב שאני עושה מאמצים גדולים כדי לתפוס את הפטמות השובבות שלה עם הפה שלי, אז היא עשתה לי דווקא והרחיקה את הציצים שלה מהפה שלי. הייתי צריך להתאמץ כהוגן ולמתוח את הגוף שלי טוב טוב כדי להגיע לציצים שלה ולמצוץ את פטמותיה המתוקות Tongue

"אויי איזה פטמות טעימות! הפטמה שלי רוצה אותך נו קדימה תטעם ממנה!" אמרה אוקטביה וצחקקה תוך כדי הטיזינג הלא נורמלי שעשתה לי בכיצחוק

"מה לא בא לך על הפטמות שלי?" צעקה אוקטביה והחטיפה לי סטירות מצלצלות צחוק

לבסוף אוקטביה ריחמה עליי ונתנה לי למצוץ את שתי הפטמות שלה כמו שצריך Tongue

אוקטביה שיחררה אותי ודרשה שאני אצלול לעבר הגביע הקדוש שבין רגליה. לא היססתי לשניה וצללתי למעמקים! הבאתי לק שובב על חור התחת של אוקטביה והתחלתי ללקק את הכוס הורדרד והמתוק שלה בשקיקה! Tongue

אחרי זמן קצר אוקטביה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות... הרעידות של גופה חירמנו אותי כהוגן והיה ממש מעלף לראות אותה גומרת Tongueמוחא כפייה

המשכתי לשכב בין רגליה של אוקטביה ולהביט בעיניה היפות. כפות רגליה לפתע חירמנו אותי מאוד אז תפסתי אותן והתחלתי למצוץ את אצבעות כפות רגליה בשקיקה חיוך גדול אוקטביה התפוצצה מצחוק כי הלשון שלי דיגדגה אותה צחוק היא תפסה את האף שלי עם אצבעות כף רגלה האחת ותפסה את האוזן שלי עם אצבעות כף רגלה השניה. חחחח ממש הרגה אותי צחוק

בערתי מחרמנות! נשכבתי מעליה, החדרתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לכוס שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ Tongue

"דאביי דאביי!!!" צעקה אוקטביה וסטרה על ישבני ללא הפסקה צחוק

בהמשך זחלנו לקצה המיטה והזדיינו קצת כאשר אוקטביה רוכבת עליי והציצים שלה מקפצים מולי. בספירה 1,2,3 קמתי עם אוקטביה כאשר היא כורכת את רגליה סביבי ומחבקת אותי. זיינתי אותה במרץ באוויר ונשכתי אותה בהפתעה בצווארה Evil Smile אוקטביה שיחררה צעקה אבל במהרה התעשתה, חשפה שיניים ונעצה אותן בצווארי צחוק

זיינתי את אוקטביה במרץ מול המראה ושנינו הזלנו ריר על התחת המקפץ שלה Tongue

בהמשך התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue היא שמה על הראש שלי את המכנס והחולצה שלה צחוק לצערי הם לא היו מסריחים בכיצחוק

לפתע תוך כדי שאוקטביה דהרה עליי היא שוב נכנסה למוזת פיצול האישות שלה Wacko

אוקטביה: "היי אבא מה שלומך?"

אבא (הלו קיטי מדובבת ע"י שרון): "שלום חבר'ה אפשר להצטרף לחגיגה?"

אני: "יאללה אבא תצטרף!"

אבא: "אני אצפה בכם ואאונן אתם לא מתנגדים נכון?"

אוקטביה: "לא אבא בטח שלא תרגיש בנוח" צחוקצחוקצחוק

אוקטביה דרשה שאני ארים אותה שוב באוויר וכשלא עשיתי כמבוקשה וצחקקתי בממזריות היא החטיפה לי עשרות סטירות מצלצלות צחוק

בספירה 1,2,3 קמתי שוב עם אוקטביה ואחרי זיון קצר באוויר התיישבתי איתה על המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס בזיון פרוע חיוך גדול

אוקטביה ניסתה לרסן אותי והחטיפה לי סטירות בפניי אבל זה לא עזר לה חה חה חה Evil Smile

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה, ניגבה את התחת שלה עם מגבון לח והכניסה לי אותו לפה צחוק

החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לכוס הרטוב שלה ודפקתי אותה טוב טוב תוך כדי סטירות על ישבנה חיוך גדול

"מי כלבה טובה של אבא הא? תעני לי כלבה!" צעקתי לעברה ואוקטביה התפוצצה מצחוק.

"כן אבא כן חזק! כן אבא אתה גדול! פששש אבא הביצועים שלך השתפרו פלאים!" אמרה אוקטביה בתדהמה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

תוך כדי הזיון אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס המתוק שלה ולהתענג על הגלריה האחורית שלה חיוך גדול

"קדימה אבא תדפוק אותי בכפיות!" צעקה אוקטביה... "כן תחדור למערה החמימה שלי!" Tongue

זחלנו על המיטה והתחלנו להזדיין בכפיות פרועות ולוהטות! Tongue

"איך אתה מרגיש שם אבא?" שאלה אוקטביה.

"מצויין בתי היקרה אוקטביה!" עניתי לה והתפוצצנו מצחוק צחוק

"קדימה זונה קטנה של אבא תשכבי על הבטן!" Evil Smile פקדתי על אוקטביה...

אוקטביה עשתה כדבריי ונשכבה על הבטן. נשכבתי עליה והחדרתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה. דפקתי אותה במרץ בכוס והתחלתי לרחרח את עורה המתוק... ואז נעצתי את שיניי בעורה והתחלתי לנשוך אותה בכתפיים ובגב Tongue

אוקטביה התחילה לצרוח ולצחוק בטירוף צחוקצחוקצחוק

היא תפסה אותי בשיערות והתחילה למשוך אותן אבל זה לא עזר לה, היא הייתה ממש חסרת אונים צחוק

"קדימה אוינק אוינק בוא תפרק אותי בדוגי!" Tongue צעקה אוקטביה.

רכנתי מעל אוקטביה וצללתי לתחת שלה, אבל אוקטביה סגרה את פלחי ישבנה. הרגשתי כאילו קפצתי ראש לבריכה ריקה צחוקצחוקצחוק

אחרי מאמצים גדולים מצאתי פתח ופרצתי לחריץ ישבנה, ליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה וחשתי תחושת ניצחון עצומה! Coolצחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי וחדרתי לתוכה בשקיקה! Tongue

"כן אוינק אוינק קדימה תן לי בראש!" צעקה אוקטביה ובמהרה התחלתי לפרק לה ת'כוס הקטן שלה! Evil Smile Tongue Cool

"Who's Your Daddy Bitch" שאלתי אותה וסטרתי על ישבנה, אוקטביה התפוצצה מצחוק צחוק

אחרי זיון מהיר ועצבני בדוגי במשך כמה דקות, גמרתי בטירוף בתוך הכוס של אוקטביה Tongue

אוקטביה חיבקה אותי בחום ואמרה שהיא מצפה לראות אותי עוד הרבה במלון שלה. היא הזכירה לי שארוחת הבוקר מחר ב 6 בבוקר ושאני לא אשכח לשים שעון מעורר.

"OK סקסית שלי אני לא אשכח... ותודה שלא הרגת אותי!" אמרתי לה בחיוך.

"אהה בבקשה! למזלך חזרתי לעצמי אחרת זה היה סופך המר מתחת לטוסיק של אבא" אמרה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

פאק השעה הייתה כבר 4 בבוקר!!! איך לעזאזל אני אקום מחר? Wacko

רק שאבא מומיה לא יבוא לי בחלום Shockedצחוק

אחרי הזיון הפרוע עם אוקטביה הייתי גמור מעייפות ונשפכתי לישון. ישנתי מצויין עד שמשהו הפריע לשנתי הענוגה... זאת הייתה אוקטביה! פקחתי עיניים וראיתי מולי את ישבנה החשוף ShockedTongueצחוק

"אוינק אוינק תתעורר! פיספסת את ארוחת הבוקר שלך, אתה יודע כבר מה השעה? עכשיו 10 וחצי בבוקר! לא תכננת לנסוע לאנשהו?" שאלה אוקטביה והצמידה את ישבנה לפניי.

"פאק! למה השעון המעורר לא העיר אותי?" שאלתי כלא מאמין.

"לא פינית את המלון בזמן, היית צריך להתחפף מפה ב 7 בבוקר! עכשיו אתה חייב לי סקס!" Tongueצחוק אמרה אוקטביה וצחקקה בממזריות.

"היי! למה אני קשור למיטה?" שאלתי את אוקטביה כאשר הבחנתי ששתי ידיי קשורות למיטה.

"למה אתה קשור? כי בדקתי בארנק שלך וראיתי שאין לך כסף לשלם לי על השעות הנוספות במלון, לא יכולתי לקחת סיכון שתברח לי" צחוק אמרה אוקטביה.

"אז עכשיו אני צריך לספק את כל צרכייך המיניים הא?" צחוק שאלתי אותה בצחקוק.

"נכון מאוד!" אמרה בשמחה אוקטביה והתנפלה לי על הזין. היא שליקלקה את הביצים החלקות שלי והתחילה ללקק את הזין שלי לכל אורכו ורוחבו עד שלפתע נגמרו לה הסוללות צחוק טרפתי לה את החורים הטעימים ודירבנתי אותה להמשיך. לבסוף פיה החם עטף את מר אוינק אוינק והייתי בעננים! Tongue אוקטביה התחילה לפתע לנשוך אותי במרץ בצדדים. התפתלתי מצד לצד וניסיתי להתחמק משיניה החדות אך זה לא עזר, הייתי קשור וחסר אונים, צעקתי כמו מטורף ואוקטביה כמעט גמרה מהצעקות שלי צחוקקריצה

בהמשך אוקטביה עלתה עליי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין שלי במרץ.

"קדימה אוינק אוינק תספק את התשלום על החדר!" צחוק צעקה אוקטביה בשמחה.

"אוינק אוינק תן דפיקה טובה לגברת אוקטביה! אתה שוהה פה כבר כמה שעות מיותרות!" צחוק צחקקה אוקטביה.

תפסתי במיטה והתחלתי להעיף אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה קצבי! אוקטביה הביטה במראה והתלהבה מהציצים המקפצים שלה Tongue

"תגיד אוינק אוינק מה דעתך לתת לי לארוחת הבוקר קצת סחלב חם?" שאלה אוקטביה בקול שובב.

"בשמחה!!!" Evil SmileTongue צעקתי במיידי.

אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה שעטוף בטייץ האדום משתקף במראה. השחלתי את אוינק אוינק הקשיח לפיה החם והמתוק והתחלתי לזיין אותה בפה. קולות המציצה חירפנו אותי! ליטפתי את ישבנה ואת החורים הרטובים שלה!!! שיחקתי עם הטייץ הלוהט על ישבנה והתחרפנתי ממראה הכוס והתחת שלה במראה! Tongue

אחרי כמה דקות לא יכולתי יותר להחזיק מעמד והשפרצתי לפיה המתוק כמות יפה של סחלב חם Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הביטה לעברי כשעל פניה חיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק פסיכו" צחוקאצבע למעלה

היא גרגרה את הזרע בגרונה וצחקקה צחוק

טוב אז אחרי ששילמתי לאוקטביה בסקס הגיע הזמן שלי לעוף מהאכסניה ההזויה הזאת ולנסוע לאהובתי. הקטע הוא שכבר לא בא לי על הסקס המשמעם עם אהובתי כשיש סקס כזה קטלני עם אוקטביה המטורפת צחוק

אמרתי לאוקטביה שאנחנו עוד ניפגש ושבפעם הבאה אני מתכוון לבוא למלון שלה בלי אגורה ולשהות אצלה שבוע צחוק אוקטביה שיפשפה את ידיה בממזריות, שיחקה עם ערכת הקשירה ואמרה שהיא מחכה לי בשקיקה צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה אדיר!!! TongueTongueTongue

הסקס איתך בלתי נשכח! Tongueמוחא כפייהStar

הרגת אותי עם הטיזינג שלך Wackoצחוקקריצה

אחחחח מחכה כבר בשקיקה לחזור ולטעום מהחורצ'יקים המתוקים שלך! TongueEvil Smile

Heart Hug

Lavelle

456

דיויד "אוינק אוינק" גילמור, אוקטביה והגיטרה באורגיה פרועה Evil Smile

שלום לכולם! שמי דיויד "אוינק אוינק" גילמור. אני גיטריסט מאוד מפורסם וחתיך על. לכל הופעה שלי באים אלפי אנשים ויש לי מלא מעריצות! בקיצור אני כוכב רוק שכל אחת הייתה רוצה להיות בחברתי Approve

הייתי במסע הופעות מסביב לעולם. מחר ציפתה לי הופעה ענקית אז החלטתי לבלות את הלילה במלון 5 כוכבים בחדר VIP, אני והגיטרה הסקסית שלי Tongue

20130517 223533 HDR(600)

נכנסתי למלון כשהגיטרה עליי ופגשתי בקבלה בחורה ברונטית יפייפיה. לחצתי את ידה ועשינו היכרות קצרה. לבחורה בקבלה קראו אוקטביה, היא בחנה אותי בעיניים חרמניות... איי איי איזו חתולה סקסית גרררררר Tongue

אוקטביה נתנה לי מפתח לסוויטה הכי יפה במלון ונפרדתי ממנה בעודי קורץ לה בשובבות.

נכנסתי לסויטה המדימה שלי, זרקתי את הגיטרה על המיטה והתיישבתי על הספה המרווחת. הרגשתי לפתע רעב והתקשרתי לקבלה כדי שיכינו לי ארוחת ערב משובחת חיוך גדול

כעבור כמה דקות נשמעו דפיקות בדלת. אמרתי: "יבוא" ולהפתעתי לחדר נכנסה אוקטביה. היא לבשה סינר יפייפה ושובב ועל פניה היה מרוח חיוך רחב.

"היי הבאתי לך את ארוחת הערב שלך" חיוך גדול אמרה בחביבות אוקטביה והגישה לי את המגש.

"אויי תודה רבה! שוב אנחנו נפגשים" קריצה אמרתי לה בקריצה.

"המממ מציץ לך פה..." אמרתי לאוקטביה והיא במהרה סידרה את הציץ שהציץ מהסינר צחוק

ישבנו ופיטפטנו על כל מיני דברים בזמן שאכלתי ואוקטביה ישבה על המיטה וליטפה את הגיטרה שלי. לפתע אוקטביה תפסה את הגיטרה והתחילה להשתולל איתה צחוק

"יאאהההוווו אני דיויד גילמור!!!" צעקה אוקטביה, העיפה את השיער שלה מצד לצד וניגנה משהו על הגיטרה (חחח שרון הרגה אותי צחוק).

המשכנו לקשקש ואז אוקטביה קמה וביקשה ממני חתימה.

"יש לך איזה דף ועט?" שאלתי אותה בעודי ממשיך לזלול את הספגטי עם הגבינה, יאמי יאמי.

"לא צריך דף, אני רוצה שתחתום לי על התחת שלי!" Tongue צעקה אוקטביה והסתובבה אליי עם ישבנה החשוף Tongue חחח הספגטי כמעט נתקע לי בגרון מהתרגשות צחוק

"WTF? איזו הפתעה! כן בטח בשמחה!" Tongue אמרתי לה וטפחתי על ישבנה החשוף. אוקטביה נתנה לי את האודם האדום שלה והבליטה את ישבנה התפוחי. כתבתי לה על התחת "דיויד גילמור" והקפתי בלב Tongue Heart

20130511 123606 F4(600)

אוקטביה הודתה לי על החתימה, חיבקה אותי בחום, הביטה על הטוסיק שלה במראה וצהלה משמחה Tongue

רואים שהיא חולה על הטוסיק שלה חיוך גדולקריצה

אמרתי לאוקטביה שאני קופץ רגע לשירותים. "אל תעשי שטויות בלעדיי" קריצה אמרתי לה בקריצה והיא חייכה לעברי בשובבות חיוך גדול

הייתי בדרכי בחזרה לסלון כששמעתי את אוקטביה גונחת בקולי קולות צחוק

"אויי דיויד גילמור! אויי אני גומרת! אהההה אאווווווו!" צחוקצחוקצחוק

חזרתי לסלון וראיתי את אוקטביה על המיטה, רוכבת על הגיטרה שלי TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

20130511 124512 F2(600)

היא שפשפה במרץ את הכוס ואת התחת שלה על הגיטרה וגנחה כמו נימפומנית חסרת מעצורים צחוק

"WTF?! זה אמיתי או שאני בטריפ?" שאלתי את עצמי ושיפשפתי ת'עיניים צחוק

"בוא אליי דיויד גילמור חמוד שלי! אויי הגיטרה של גילמור אהההההההההה!" המשיכה לגנוח אוקטביה. התיישבתי לידה על המיטה והתחלתי למזמז וללטף אותה תוך כדי שהיא רוכבת במרץ על הגיטרה.

"גילמור יקירי אני רוצה שתנגן לי משהו על הגיטרה שהרגע הרטבתי עליה!" Tongue ביקשה אוקטביה תוך כדי שהיא גונחת ללא הפסקה.

"כן אני לגמרי בטריפ של LSD!" Wackoצחוק אמרתי לעצמי ובקושי חילצתי את הגיטרה מתחת לכוס של אוקטביה צחוק

ליקקתי את הגיטרה שהייתה בטעם כוס, לבשתי את החוטיני של אוקטביה על צווארי ובמהרה התחלתי לנגן קטע מתוך השיר המפורסם שלי "Comfortably Numb" חיוך גדול

(הקלטתי את עצמי מנגן חיוך גדול)

[TUBE]Lx0zljZiu9s&feature=youtu.be[/TUBE]

אוקטביה התחילה לרקוד ולהשתולל בזמן שניגנתי לה על הגיטרה. כשהתחלתי לנגן לה כל מיני קטעים קיצביים אוקטביה ממש התחרפנה ורקדה כמו מטורפת צחוקצחוקצחוק (שרון הרגה אותי! אין דברים כאלה צחוקצחוקצחוק)

אוקטביה נשכבה על המיטה והזמינה אותי לטרוף אותה Tongue

שמתי את הגיטרה על השולחן וקפצתי על המיטה. אוקטביה התיישבה בדוגי והתנפלה עם שיניה על גופי. חשפתי שיניים גם כן והתנפלתי על גופה. חחחח נשכנו זה את זו כמו שני כלבים חרמנים בפארק צחוק כמובן שגם הרחתי את התחת של אוקטביה כיאה לכלב חרמן כמוני Tongueצחוקצחוקצחוק

אחרי מאבק קצר אוקטביה השכיבה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה. אחחח הכוס הורדרד וחור התחת שלה היו פרוסים לפניי במלוא הדרם! ליקקתי אותם בשקיקה והתענגתי על טעמם המשובח! Tongue

"גילמור הגיטרה שלך קטלנית! אני מתה עליה! אפילו ניגנתי עליה עם הכוס שלי!" Tongue צעקה אוקטביה בשמחה בזמן ששיפשפה את החורים שלה על הפנים שלי חיוך גדול

"אוקטביה את מדהימה! עכשיו לגיטרה שלי יהיה ריח של הכוס שלך!" Tongue אמרתי לה בהתלהבות ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

"גילמור שלי אני רוצה שתעשה לי ירידה!" צעקה אוקטביה ונשכבה על הגב. קמתי לשניה מהמיטה כדי להשתחרר מהמכנסיים והתחתונים שלי. אוקטביה הייתה ממש חסרת סבלנות...

"גילמור הכוס שלי מחכה לך!" צעקה אוקטביה ועשתה משב רוח על הכוס עם הסינר שלה צחוק

קפצתי על המיטה והתנפלתי על הכוס הורדרד שלה! Tongue

אחחח איזה טעם משובח! מוחא כפייה

ליקקתי לה במרץ את הכוס הטעים שלה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות... אגנה עלה וירד והיא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"גילמור זה היה מעולה! אתה יורד בדיוק כמו שאתה מנגן על גיטרה!" אמרה בשמחה אוקטביה וליטפה אותי בראש חיוך גדול

אוקטביה הפכה אותי שוב על הגב והתנפלה על הזין שלי! היא ליקקה את הביצים שלי, שליקלקה כל ביצה בנפרד בפיה החם, ליקקה את הזין שלי כמו חתולה חרמנית ומצצה אותו במציצה חמה ומטריפה! Tongue ליקקתי לאוקטביה את החורים והחלטתי לחקור אותם ביסודיות עם אצבעותיי Star

החדרתי אצבע אחת לכוס של אוקטביה ואצבע שניה לתחת שלה. זיינתי אותה בהנאה עם אצבעותיי בחדירות כפולות בזמן שהיא מצצה את הזין הקשיח שלי! אחח בפנים כל כך חמים ונעים! הוצאתי את אצבעותיי מחוריה, מצצתי אותן בהנאה והמשכתי לזיין אותה בכוס ובתחת בחדירות כפולות Tongue

אחרי כמה דקות אוקטביה התיישבה על הזין שלי עם ישבנה. הזין הקשיח שלי החליק בהתלהבות לתוך החורצ'יק החם והצפוף שלה Tongue

זיינתי את אוקטביה בהנאה רבה בתחת בזמן שהיא שכבה עליי ונשכה אותי במרץ בצוואר ובאוזניים שלי. צרחתי כמו סטלן שלקח מנת יתר של LSD כששיניה של אוקטביה ננעצו במרץ באוזניי צחוק

בזמן שהזין שלי עמוק בישבנה של אוקטביה, זחלנו לקצה המיטה, ואחרי רכיבה קטנה קמתי ביחד עם אוקטביה אחרי ספירה 1,2,3 צחוק

זיינתי את אוקטביה באוויר והלכתי איתה למראה. שנינו התבוננו בתלהבות במראה בטוסיק המקפץ של אוקטביה! אחחח איזה מחזה מרהיב! Tongue

"גילמור בוא אני אעשה לך צפרדע אנאלית!" צעקה בשמחה אוקטביה.

התיישבתי על הספה ואוקטביה נחתה עלי בפוזת הצפרדע האנאלית והחרמנית Tongue

היא קיפצה על הזין שלי במרץ עם ישבנה ודרשה שאתן לה קונטרות טובות חיוך גדול

לפתע אוקטביה נכנסה למוזת שירה והתחילה לשיר:

"?Hey You! Do You Wanna Fuck Me!" שרה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה ספרה באנגלית 1,2,3 וקמתי איתה מהספה. זיינתי אותה עוד קצת באוויר בטוסיק הסקסי שלה והשכבתי אותה על המיטה.

הזין שלי היה עמוק בתחת שלה והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית. תפסתי עם ידיי את ידיה של אוקטביה ושמתי אותן מעל ראשה. היא הייתה ממש חסרת אונים צחוק

"אז אוקטביה יקירתי את אוהבת שגילמור עושה בך מעשה סדום?" שאלתי אותה ואוקטביה התפוצצה מצחוק צחוק

"אאוווו כן גילמור תבצע בי מעשה סדום!" צעקה אוקטביה וניסתה להעיף אותי ממנה בבעיטה צחוק

נשכבתי עליה ונשכתי אותה בצווארה ובאוזניה, אוקטביה התחילה לצעוק והתפוצצה מצחוק צחוק

אחרי כמה דקות שפירקתי את הטוסיק של אוקטביה יצאתי מתוכה. אחרי שנרגענו מהצחוקים קמנו מהמיטה. תפסתי את הגיטרה שלי ואוקטביה נשענה על השידה. החדרתי את הזין הקשיח שלי לחור התחת הצפוף שלה ותוך כדי שזיינתי אותה בתחת ניגנתי על גיטרה שלי Tongueצחוקצחוקצחוק

חחח כמובן שעשיתי מלא טעויות בנגינה שלי צחוק לא קל גם לזיין בתחת נימפומנית אנאלית כמו אוקטביה וגם לנגן על גיטרה צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והפעם זיינתי אותה בהנאה רבה בכוס החם שלה Tongue התענגתי על חור התחת הרטוב שלה ועל הטוסיק הסקסי שלה גרררררר Tongue

נשכבנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות לוהטות Tongue

אוקטביה דרשה דפיקה טובה וקצת כעסה שזייפתי על הגיטרה תוך כדי הזיון צחוק

ליטפתי את הכוס הרטוב שלה ודפקתי אותה טוב טוב בתחת הקטן והשובב שלה חיוך גדול

"קדימה גילמור! כן כן!" צעקה אוקטביה וסטרה לי על התחת צחוק

אחרי כמה דקות יצאתי ממנה ואוקטביה התיישבה בדוגי. ליקקתי את חור התחת הרטוב שלה בשקיקה ואז החדרתי את הזין הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה חיוך גדול

זיינתי אותה במרץ בכוס ובהמשך יצאתי מהכוס והמשכתי לזיין אותה במרץ בתחת! סטרתי מידי פעם על ישבנה והסנפתי את החוטיני שלה שהיה על צווארי Tongue

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי בטירוף לתחת השובב של אוקטביה! Tongue

יצאתי מהטוסיק שלה ואוקטביה שאלה אותי האם בא לי לעשות משהו סוטה? "כמובן!" עניתי לה בהתלהבות קריצה

אוקטביה נתנה לי את הקונדום עם השפיך שלפני כמה שניות היה אצלה בתחת. מצצתי את הקונדום בהנאה ואז שמתי אותו בפה צחוקצחוקצחוק

אחרי כמה שניות ירקתי את הקונדום עם השפיך לתוך כפפה צחוק יאללה קטעים איתי צחוק

אחרי הזיון הפרוע נפרדתי מאוקטביה בחיבוק ונשיקה. אוקטביה יצאה מאוד מסופקת מהחדר שלי! גררר גררר אנחנו עוד ניפגש אמרתי לעצמי וחייכתי בממזריות Evil Smile

שכבתי על מיטתי החמימה בסוויטה המדהימה שלי. הייתה זאת שעת בוקר רגועה כשלפתע הרגשתי משהו רך משתפשף בפניי... פקחתי עיניים וראיתי מולי טוסיק עסיסי שעטוף בטייץ אדום לוהט Tongue

"בוקר טוב גילמור, התעוררת?" שאלה מישהי... קולה היה מאוד מוכר.

"רגע זה הטוסיק... אוקטביה זאת את?" שאלתי אותה בשמחה Tongue

"כן גילמור יקירי בוקר טוב! בוקר טוב לפנים!" צעקה אוקטביה והצמידה את ישבנה לפניי. הסנפתי את התחת שלה בשקיקה ובמהרה הזזתי את הטייץ הצידה. התנפלתי על החורצ'יק הקטן והטעים של אוקטביה, גרררר יאמי יאמי!!! Tongue

אוקטביה עשתה לי מציצת פוליש לזין ונשכה אותי במרץ בצדדים. צעקתי כמו ילדה קטנה וצווחנית צחוקצחוקצחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין הקשיח שלי Tongue

שמתי את הטייץ האדום על הראש של אוקטביה ואמרתי לה שהיא נראית כמו גמדה צחוק

"את כיפה אדומה או גמדה?" שאלתי אותה בעודה מקפצת עליי וצוחקת צחוק

אחרי זיון מעולה ברכיבה אוקטביה הציעה לי לבקר בתוך הפה שלה חיוך גדול

קפצתי על ההצעה של אוקטביה ללא היסוס Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה שעטוף בטייץ האדום משתקף במראה. התיישבתי מולה ואוקטביה עטפה את הזין שלי בפיה החם חיוך גדול

ליטפתי את את ישבנה ואת החורים הרטובים שלה בזמן שהיא מצצה לי את הזין במציצה מטריפה! Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי בפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא: "דיויד אוינק אוינק גילמור" Tongueמוחא כפייה ואז היא הראתה לי את כמות הזרע ששחתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהStarCool

אחחח אחרי כזה בוקר טוב אני יכול להתכונן להופעה שלי ברוגע, מי יודע אולי אוקטביה תפתיע אותי גם בחדר ההלבשה... הנימפומנית הזאת ממש לא צפויה צחוקקריצה

סוף

שרונוש סוכריה סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לזיין אותך בחורצ'יקים השובבים שלך TongueStar

הרגת אותי עם ההשתוללות שלך כשניגנתי לך על הגיטרה מוחא כפייה

היה מטורף ברמות!!! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

457

סלאש ואוקטביה בסקס כבד ופרוע! Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי הוא סלאש אני גיטריסט מאוד מפורסם שמנגן בלהקת Guns N' Roses. בין ההופעות אני אוהב לשבת בביתי ולנגן שירים חדשים בגיטרה החשמלית שלי. כל רגע קופצים לי כל מיני רעיונות בראש ואני מנגן אותם בפול ווליום! אין אני מת על דיסטורשן! Tongue יש רק בעיה אחת... השכנה שלי אוקטביה שעושה לי צרות כשאני מתחיל להתפרע עם הגיטרה שלי. היא אומרת שזה רעש... חחח מה היא בכלל מבינה במוזיקה זאתי צחוק

ישבתי בנוחות על הספה שלי והתחלתי לנגן את אחד השירים האהובים עליי Tongue (באתי לשרון כשאני עמוס בציוד. הבאתי איתי גיטרה חשמלית, מגבר ופדל דיסטורשן חיוך גדול)

[TUBE]l8BRbM52gpc[/TUBE]

לא עבר הרבה זמן ואוקטביה פרצה לדירתי צחוק

"היי מה נראה לך שאתה עושה? אני רוצה שיהיה שקט!" צעקה אוקטביה והחטיפה לי סטירות בפנים בזמן שניגנתי צחוק

"מה את רוצה? אני סלאש מוזיקאי מאוד מפורסם! אני חייב להתאמן על הגיטרה שלי!" צעקתי לעברה ברגע שהיא קטעה את הנגינה שלי (חחחח לקח לשרון הרבה זמן לעצור אותי צחוק)

"אני רוצה שקט הבנת? ש-ק-ט! ששששששששששששששששש" עשתה לי אוקטביה עם האצבע ליד הפה שלה והביטה לעברי בכעס.

"טוב טוב הבנתי יאללה ביי!" אמרתי לה ונתתי לה אקורד אחרון לסיום צחוק

"אני עכשיו אראה לך ביי!" צעקה אוקטביה, החטיפה לי סטירה בלחי וטרקה אחריה את הדלת.

אחרי כמה דקות זרקתי זין על אוקטביה והתחלתי ללמוד את השיר החדש שלי שהפך ללהיט אח"כ קריצה

[TUBE]1w7OgIMMRc4[/TUBE]

אחרי כ-2 דקות אוקטביה שוב הופיעה מולי כשהיא מאוד כועסת צחוק

"נו מה יהיה? די כבר עם הרעש הזה! תכניס את היד שלך לתוך התחתון שלי כדי שיהיה פה שקט!" צעקה אוקטביה, תפסה את ידי והצמידה אותה לכוס שלה Tongueצחוק אחחחח הכוס שלה היה כזה חם! Tongue מוחא כפייה

ליטפתי את המיתרים של הגיטרה עם האצבעות שאיתן נגעתי בכוס של אוקטביה. גרררררר עכשיו לגיטרה שלי יהיה ריח של כוס Tongueצחוק

לצערי הכוס של אוקטביה לא גישר בינינו והמשכתי להתווכח איתה עד שלבסוף העפתי אותה מדירתי וחזרתי לעשות אהבה עם הגיטרה שלי חיוך גדול

לפתע מדירתה של אוקטביה נשמעה מוזיקה אלקטרונית בפול ווליום ואוקטביה התחילה לקפוץ לצלילי השיר ולעשות הרבה רעש! (חחח שרון שמה שיר קצבי במחשב והתחילה לרקוד מולי צחוק)

[TUBE]bGsreumQBac[/TUBE]

צעקתי לה שתפסיק אבל היא המשיכה בשלה Wacko

יצאתי בעצבים לחדר מדרגות והתחלתי לדפוק על הדלת שלה. אוקטביה התעלמה ממני אבל לבסוף פתחה את הדלת.

"היי!" Tongue אמר אוקטביה בשמחה וקיפצה מולי צחוק

"את מפריעה לי לנגן על הגיטרה!" צעקתי לעברה והחלטתי ללמד אותה לקח!

שלפתי ממכנסיי את הזין שלי, תפסתי את ראשה של אוקטביה והורדתי אותה לעבר מר סלאש Cool

דחפתי את מר סלאש לפיה והתחלתי לזיין לה ת'פה במרץ!

"אז מה? את תהיי ילדה טובה ותפסיקי לעשות רעש?! מה? מה? אני לא שומע! את תהיי ילדה טובה?" שאלתי אותה בעצבים בזמן שדחפתי את מר סלאש שהספיק לגדול לפיה הקטן והחם חיוך גדול

"אההההמממ... אני אהיה ילדה טובה!" אמרה אוקטביה בקושי רב כי הפה שלה היה מלא עד אפס מקום צחוק

"טוב מאוד!" אמרתי לה וליטפתי את ראשה חיוך גדול

עזבתי את אוקטביה וחזרתי לדירתי. המשכתי להתמזמז עם הגיטרה הסקסית שלי כשלפתע לדירתי פרצה אוקטביה. אפילו לא שמתי לב אליה בהתחלה כי הייתי מרוכז בנגינה, אבל ריח הבושם המשכר שנדף ממנה גרם לי להתבלבל והבטתי בחרמנות בפניה היפות של הברונטית המטריפה הזאת Tongue

"תשמע סלאש תמיד רציתי להזדיין עם סלב! מה דעתך לקפוץ למיטה ולעשות משהו פרוע?" שאלה אוקטביה ותפסה אותי בחולצה. השארתי את הגיטרה על הספה ותפסתי את אוקטביה. גררר גררר יש לי גיטרה חדשה לנגן עליה Tongueקריצה

חיבקתי את אוקטביה ונפלתי על המיטה ואוקטביה נשכבה עליי עם גבה עליי. הסנפתי את צווארה ונאבקתי בה קצת עד שלבסוף אוקטביה השתחררה ונעמדה בדוגי.

"קדימה בוא תתפנק על הטוסיק שלי!" אמרה אוקטביה בשמחה ונענעה את ישבנה שהיה עטוף בשמלה צמודה סקסית בטירוף! Tongue

התנפלתי על התחת שלה והתחלתי ללקק את חור התחת המתוק שלה גררררר Tongue אוקטביה התחילה ללטף את מר סלאש הקשיח שלי ושיחקה בו עם כפות רגליה. אחרי כמה דקות אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי, היה כל כך כיף להרגיש את הטוסיק הסקסי והרך שלה על פניי! התנפלתי על חוריה המתוקים ואוקטביה התנפלה לי על הזין. חחחח אוקטביה התחילה לנגן על הזין שלי כאילו היא מנגנת על גיטרה חשמלית ועשתה קולות שמוציאה גיטרה חשמלית צחוקצחוקצחוק

חחחח היא לא נרגעה והתחילה לשיר לתוך הזין שלי כאילו היה מיקרופון צחוק חחחחח וגם משכה לי בזין כי רצתה להפוך אותו למיקרופון אלחוטי צחוק צעקתי לה שזה בלתי אפשרי ושלא תעשה שטויות צחוק

אחרי שאוקטביה טיפלה טוב טוב במר סלאש הקשיח ובשני חבריו הטובים (ביצים) היא נשכבה על הגב וביקשה ירידה. הורדתי את החוטיני הסקסי שלה, ואחרי שהסנפתי אותו בהנאה שמתי אותו על הצוואר וצללתי לעבר האוצר הורדרד שבין רגליה של אוקטביה חיוך גדול

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות, היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ושיבחה את כישורי הירידה שלי Cool אבל מנגד הקניטה את כישורי הנגינה שלי Ouch

"אתה עושה הרבה רעש עם הגיטרה שלך! מאז שעברת לבניין אף פעם לא שקט פה, הנה תהיה קצת בשקט ותאכל את אצבעות הרגליים שלי" צחקקה אוקטביה ודחפה את אצבעות רגליה לפה שלי צחוק

בהמשך עינגנו זה את זו ב -69 וברגע שאוקטביה הייתה לא מוכנה נשכתי אותה במותניה Evil Smile אוקטביה שיחררה צעקה והתנפלה עליי. היא נשכה אותי במרץ במותניי ובגבי, הייתי סלאש ממש צעקני צחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. זיינתי אותה במרץ בכוס והסנפתי את צווארה המתוק! ליטפתי את גופה ואת ישבנה הסקסי חיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1,2,3 קמתי עם אוקטביה והתחלתי לזיין אותה באוויר Tongue

הלכתי למראה ונעמדתי מולה ככה ששנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה Tongue

אחרי כמה דקות התיישבתי על הספה ואוקטביה התחילה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

חחח אוקטביה תפסה את הגיטרה החשמלית שלי והתחילה להשתולל איתה ולעשות הרבה רעש תוך כדי הזיון צחוק מאוד נדלקתי לראות אותה מנגנת על הגיטרה תוך כדי שאני מזיין אותה Tongue

אחרי שאוקטביה סיימה להשתעשע עם הגיטרה היא שמה אותה על הספה. קמתי עם אוקטביה ואחרי קצת זיון באוויר השכבתי אותה על המיטה והמשכתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית. אוקטביה צעקה משמחה וסטרה לי על התחת ללא הפסקה צחוק

בהמשך אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לפרק לה ת'כוס בעמידה חיוך גדול

ואז אוקטביה נשענה על המגבר של הגיטרה והמשכתי לזיין אותה בכוס Tongueצחוק

תפסתי את הגיטרה וניגנתי עליה תוך כדי שזיינתי את אוקטביה בכוס הרטוב שלה Tongue

זרקתי את הגיטרה על הספה ועברנו להזדיין על המיטה כאשר אוקטביה יושבת בדוגי בקצה המיטה חיוך גדול הגלריה האחורית של אוקטביה חירפנה אותי בטירוף! Tongue

עברנו להזדיין בכפיות פרועות! Tongue

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס החם שלה תוך כדי שהפלקנו זה לזו על התחת Tongue

בהמשך עברנו להזדיין בדוגי פראי! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות ופרועות במיוחד שבהן ניגנתי בכוס של אוקטביה, גמרתי בחוזקה בכוס שלה! Tongue

התנשקנו, התחבקנו ואוקטביה קיוותה שעכשיו אחרי שאני עייף ומסופק הרעש בבניין יפסק צחוקקריצה

אז היא קיוותה Evil Smileצחוק

My Name Is Slash And I'm A Rock 'N' Roll Star Star

בוקר אחד שכבתי על מיטתי החמימה. הייתי אחרי שינה טובה והחלטתי להתפרע קצת על הגיטרה שלי! תפסתי את הגיטרה ותוך כדי ששכבתי ערום במיטה התחלתי לעשות רעש!!! Tongueצחוק

עברו כמה שניות ואוקטביה פרצה לדירתי כשהיא ערומה לגמרי מוחא כפייה צחוק

היא חטפה ממני את הגיטרה והתיישבה על פניי עם ישבנה אצבע למעלהTongue

"שוב אתה עושה רעש? אני אראה לך עכשיו מה זה!" צעקה אוקטביה וחנקה אותי עם ישבנה. ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה! מר סלאש הקשיח חיכה לפינוק שלו גם כן Cool

אוקטביה לא אכזבה והתחילה למצוץ את הביצים החלקות שלי ואז עינגה את מר סלאש הקשיח במציצה חמה ורטובה! כולל מציצת פוליש מעלפת! מוחא כפייהTongue

אוקטביה הייתה חרמנית בטירוף ועלתה עליי לרכיבה הפוכה.

"קדימה סלאש אני רוצה טרמפולינת סקס!" צעקה אוקטביה ובמהרה נתתי לה את מבוקשה חיוך גדול

אחרי הזיון המעולה אוקטביה הציעה לי מציצה. בלי להסס לשניה דחפתי את מר סלאש הקשיח לפיה החם של אוקטביה! Tongue התענגתי במראה על הטוסיק הסקסי של אוקטביה שהיה עטוף בשורט אדום. ליטפתי את ישבנה והתענגתי על חוריה המדהימים! Tongue

אחרי כמה דקות מענגות מר סלאש הקשיח שלי שיחרר את מטענו הרב ואחרי שאוקטביה שאבה הכל היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סלאש" Tongueמוחא כפייה היא צחקקה וגרגרה את הזרע בגרונה Tongue

נראה לי שנמשיך להתפרע עוד הרבה פעמים! הרי שנינו שכנים מטורפים! Tongueצחוקקריצה

Oh, oh, oh, oh
Sweet Octavia o' mine

צחוקצחוקצחוקTongueקריצה

הסוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה אדיר! Tongue

השתוללנו כהוגן עם הגיטרה החשמלית שלי הא? Tongue

חולה עלייך ועלי החורצ'יקים המתוקים שלך! Evil Smile Tongue

Heart Hug

Lavelle

458

אוינק אוינק ואוקטביה בפגישה עיוורת ופרועה! Evil Smile

שלום חברים יקרים, שמי אוינק אוינק וכבר הרבה זמן אני מחפש אחר פרגית טובה כדי לפרק אותה! לא יצא לי לזיין כבר תקופה ארוכה, אז נרשמתי לאתר סטוצים במטרה למצוא זיון טוב ולהתפרק קצת. בשיטוטיי באתר נתקלתי באוקטביה. היא טענה שהיא כוסית מטורפת ושאני לא אתאכזב. עידכנתי אותה שיש לי במכנסיים נשק סודי ששמו: אוינק אוינק הקשיח Approve

אחרי התכתבות סוערת החלטנו להיפגש בשעת ערב מאוחרת באחד הפארקים. לאוקטביה היה תנאי מאוד ברור למפגש. על הספסל בפארק יחכה לי החוטיני שלה ולידו יהיה פתק עם הוראות. יאללה איתה... מה זה פה עכשיו מצא את המטמון? אוינק אוינק הקשיח שלי לא אוהב חידות צחוק

הגעתי לפארק בשעה שקבענו. התקרבתי לספסל וראיתי עליו חוטיני שחור ולידו פתק. תפסתי את החוטיני בחרמנות ובזמן שהסנפתי אותו בשקיקה קראתי את הפתק בסקרנות:

20130525 133358(600)

הייתי בהלם ממה שאוקטביה רשמה לי בפתק ולרגע רציתי לחתוך, אבל אז נתתי עוד הסנפה טובה לחוטיני... פאק אני חייב לטעום את הכוס הזה היום! Tongue אמרתי לעצמי בהתלהבות והתיישבתי על הספסל.

שלפתי את אוינק אוינק הקשיח ממכנסיי והתחלתי לעשות ביד ולהסניף את החוטיני הריחני של אוקטביה גרררררר Tongue

לפתע מתוך השיחים זינקה לכיווני שוטרת סקסית בטירוף וכיוונה לעברי אקדח Shocked Wacko

3048132951 002

"היי ידיים למעלה! מה בדיוק אתה עושה פה בפארק?" שאלה השוטרת בקול סמכותי.

"המממ שום דבר" מלמלתי מפוחד.

"אתה מאונן?" שאלה השוטרת והתחילה לפשפש עם האקדח שלה במפשעתי.

"מה פתאום" אמרתי לה בחשש.

"שאני ארה לך בזין?" Evil Smile שאלה השוטרת וחייכה בממזרית.

"לא לא מה פתאום אין צורך!" צעקתי וליטפתי את אוינק אוינק שהתכווץ מפחד צחוק

"אתה מאונן במקום ציבורי! אני אפתח לך תיק פלילי ואכניס אותך לכלא!" איימה עליי השוטרת והמשיכה להפחיד את אוינק אוינק שלי עם האקדח בכי

"לא לא בבקשה אין צורך, אני בטוח שנוכל להגיע להבנה..." התחננתי.

לפתע היא קטעה את דבריי...

"חה חה חה! הפתעה! אני אוקטביה!" צעקה השוטרת והתחילה לנענע מולי את גופה הסקסי Tongue

לקח לי קצת זמן להרגע מההפתעה שאוקטביה עשתה לי Shockedצחוקצחוקצחוק
יאללה איתה איזה מטורפת היא! כמעט עשתה לי התקף לב צחוק
אוקטביה רקדה מולי ועשתה לי מופע חשפנות כשהיא פותחת לאט לאט את הריצ'רץ' של שמלת השוטרת וחושפת בפניי את הציצים החצופים שלה! חיוך גדול היא רכנה מעליי ונתנה לי לטעום מהפטמות הורודות שלה! ליטפתי את ישבנה וינקתי מפטמותיה כמו בייבי אוינק רעב Pig

אוקטביה רקדה מולי עוד קצת ואז הרימה את שמלתה לאט לאט... לפניי נגלה הטוסיק הסקסי שלה! אחחח אין דברים כאלה! Tongue כמובן שאוקטביה הייתה בלי תחתונים כי התחתונים שלה היו על הצוואר שלי Tongueצחוק

אוקטביה נשענה על השולחן ליד הספסל ונענעה מולי עם ישבנה. פתחתי את פלחי ישבנה הרכים והבטתי בחרמנות בכוס ובחור התחת שלה! Tongue

"מה דעתך לשים על התחת שלי קצפת וללקק אותה?" שאלה אוקטביה בשובבות. תפסתי את מיכל הקצפת שהושיטה לי אוקטביה והשפרצתי על חור התחת שלה כמות יפה של קצפת, אחחח זה היה כ"כ מחרמן! Tongue

ליקקתי את הקצפת מישבנה של אוקטביה כמו חתול חרמן, זה היה טעים!!! Tongueמוחא כפייה

בזמן שליקקתי לאוקטביה את התחת היא שיחקה עם כף רגלה באוינק אוינק הקשיח שלי... אחחח השובב בער מחרמנות Pig

אוקטביה הסתובבה ושמה על אוינק אוינק הקשיח שלי קצפת ועטפה אותו עם שפתיה החמות. היא העניקה לי מציצה מטריפה ביחד עם הקצפת האוורירית Tongue

בהמשך אוקטביה זחלה על המיטה שעמדה לא רחוק מאיתנו ונעמדה בדוגי... אני זחלתי אחריה. שמתי לה על התחת עוד מנה של קצפת ומרחתי לה את הקצפת לאורך כל התחת. חלק מהקצפת נפלה לה על הרגל ממש בקיפול מאחורי הברך. התכופפתי כדי ללקק את הקצפת משם ואוקטביה התחילה לצרוח צחוקצחוקצחוק (חחח שרונוש הרגת אותי צחוק) אחרי שליקקתי את כל הקצפת מהתחת שלה אוקטביה ביקשה ממני לשכב על הבטן. נשכבתי על הבטן ואוקטביה התחילה לנשוך אותי ברגל באותו מקום שליקקתי לה מקודם. (חחח שרונוש הייתה נחושה להוכיח לי עד כמה זה מדגדג ומקפיץ צחוק).

אוקטביה התעצבנה שלא צעקתי כמוהה אז היא התיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי וקפצה על הפנים שלי במרץ צחוק

אוקטביה רצתה ירידה. היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. בדרך לכוס שלה עיצבנתי אותה קצת אז היא סטרה על פניי ודחפה את כפות רגליה לפה שלי צחוק

לבקשתה של אוקטביה הפסקתי לעשות שטויות והתחלתי ללקק את הכוס הורדרד שלה בשקיקה חיוך גדול

אחרי כמה דקות אוקטביה רעדה והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פני היפות ועיניה זרחו מאושר חיוך גדול

אוקטביה תפסה אותי בשיער והעיפה אותי על הגב צחוק היא התיישבה עליי ב-69 והתחלנו לענג זה את זו בליקוקים ומציצות חיוך גדול

בזמן שאוקטביה עשתה לי מציצת פוליש "נגמרו לה הסוללות" אז הייתי צריך להדליק אותה קצת כדי שהיא תמשיך קריצה

שנינו כבר בערנו מחרמנות! אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה Tongue היא נשכבה עליי ונשכה אותי בצווארי ובאוזניי מה שהדליק אותי בטירוף! Evil Smile

זחלנו לקצה המיטה ואחרי עוד קצת רכיבה של אוקטביה עליי, הרמתי אותה באוויר חיוך גדול

התחלתי לזיין את אוקטביה במרץ בזמן שהיא כורכת את ידיה ורגליה סביבי. לא רחוק מאיתנו הייתה פאקינג מראה! אז אוקטביה ביקשה ממני שאני אקח אותה למראה צחוק

נעמדתי עם אוקטביה מול המראה ותוך כדי שהעפתי אותה באוויר התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה Tongue

הושבתי את אוקטביה על השולחן שגם עמד בקרבת המקום והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הדורש שלה! Star

אחרי כמה דקות הרמתי אותה שוב, זיינתי אותה קצת באוויר ואז התיישבתי איתה על הספסל. אוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

לפתע אוקטביה תפסה את האקדח והצמידה אותו לביצים שלי Shockedצחוק

"קדימה! קדימה! אוינק אוינק!" צעקה אוקטביה ודגדגה לי ת'ביצים עם האקדח צחוק

צחקתי על אוקטביה שהאקדח שלה בכלל לא אמיתי. לפתע אוקטביה ירתה עם האקדח למעלה ומהשמיים נפלה הלו קיטי צחוקצחוקצחוק (חחחח שרון הרגה אותי מצחוק צחוק היא העיפה את הלו קיטי הגדולה למעלה וירתה בה עם האקדח צחוק)

אוקטביה נשפה על האקדח כשעל פניה חיוך ממזרי והצמידה אותו שוב לביצים שלי.
"נו אז אתה רואה שהאקדח שלי אמיתי? שאני אטפל בביצלך שלך איתו?" צחקקה אוקטביה, התפקענו מצחוק צחוק

העפתי את אוקטביה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על המיטה. זיינתי אותה במרץ במיסיונרית בזמן שהיא סטרה לי על התחת ובעטה לי בתחת עם כפות רגליה צחוק

קמנו, אוקטביה נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בעמידה בכוס הלוהט שלה Tongue

בזמן הזיון אוקטביה ירתה שוב למעלה עם האקדח שלה ולפתע נפל שלט צחוק פאק היא הרגה שלט של מזגן! צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הורדרד שלה ולהתענג על התחת הסקסי שלה Evil Smile

זחלנו על המיטה והתחלנו להזדיין בכפיות לוהטות! Tongue אחרי כמה דקות של כפיות פרועות ולוהטות אוקטביה נשכבה על הבטן. נשכבתי מעליה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס. אוקטביה השחילה את ידה מתחתיה ותפסה לי בחוזקה את הביצים Shockedצחוק

איכשהו שרדתי את זה ומיד איך שאוקטביה עזבה את הביצים שלי תפסתי את ידיה למעלה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה! אוקטביה הייתה ממש חסרת אונים צחוק נהנתי בטירוף להביט ולהרגיש את פלחי ישבנה הרכים שרקדו להם יחדיו והתנגשו במפשעתי TongueCoolStar

אוקטביה התעצבנה והתהפכה. התהפכתי ביחד איתה ולפתע מצאנו את עצמינו בפוזה מגניבה ביותר. אני יושב על המיטה עם ברכיים מפוסקות ואוקטביה יושבת על הזין שלי כשרגליה צמודות חיוך גדול אחרי שאוקטביה רכבה על הזין שלי בפוזה הזאת עברנו לדוגי מהיר ועצבני Tongue

כעבור כמה דקות של זיון פרוע השפרצתי כמו מטורף בכוס החם של אוקטביה TongueTongueTongue

אוקטביה הסתובבה וחיבקה אותי בחום Hug

פשששש אוינק אוינק הקשיח שלי שיחקת אותה! לחשתי לזין שלי ושלושתינו חייכנו בשובבות קריצה

אוקטביה הבטיחה לי שאנחנו עוד ניפגש חיוך גדול

יאאאאההההוווווווו איזה זיון קטלני תפסתי לי באתר הסטוצים הזה! אוינק אוינק חררר חררר PigTongueצחוק

ישנתי לי במיטתי החמימה כשלפתע שמעתי מישהי צועקת Shocked

"אוינק אוינק למה אתה ישן??????????"

"ממממה מההההה?" מלמלתי תוך כדי שאני פותח עיניים. לקח לי כמה שניות לזהות את אוקטביה. היא החזיקה אקדח ועל פניה הייתה הבעה ערמומית ביותר.

"ידיים למעלה וזין אצלי בפה!" צחוק צעקה אוקטביה והצמידה את האקדח לגוף שלי.

אוקטביה התיישבה על פניי עם ישבנה החשוף והתחילה לחנוק אותי. הוצאתי לשון והדבקתי אותה לחור התחת הטעים של אוקטביה. אוקטביה צחקקה ולפתע התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים צחוק

צרחתי כמו חולה נפש! צחוק

אוקטביה עברה לאוינק אוינק הקשיח שלי. היא מצצה את הביצים שלי, ליקקה את אוינק אוינק והעניקה לו מציצת פוליש מחרפנת! Tongue

אוקטביה אמרה בהתלהבות שהיא קפצה אליי כדי לטעום עוד מאוינק אוינק הקשיח שלי. אבל היא גם כועסת עליי קצת כי אני מתעסק עם עוד בנות ולא שומר לה אמונים צחוק

"נרשמתי עם כינוי אחר ומיד פנית אליי... חשבתי שאתה מתעסק רק איתי, אוינק אוינק אתה ילד רע!" צחקקה אוקטביה וליטפה את הביצים שלי עם האקדח שלה בזמן שמצצה לי בחושניות את הזין Tongue

ליקקתי לה את החורים הטעימים שלה ובמהרה אוקטביה קפצה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. בזמן שזיינתי אותה בזיון טרמפולינה קיצבי אוקטביה ירתה עוד כמה יריות למעלה והורידה מהשמיים משחה ונייר טואלט צחוקצחוקצחוק

אוקטביה הציעה לי מציצה! Tongue

היא התיישבה בדוגי כשישבנה מול המראה ועטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי עם שפתיה החמות Tongue היא מצצה לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה בזמן שליטפתי את גופה ואת החורצ'יקים שלה Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה המתוק כמות גדולה של זרע חם! חיוך גדול

אוקטביה חייכה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק צייד סקס" צחוק ואז היא הראתה לי את הזרע וגרגרה אותו בגרונה מוחא כפייה

מאז אני ואוקטביה משתוללים כמה פעמים בשבוע! אחחח היא זיון פגזזזזזזזזזזז! TongueTongueTongue

סוף

שרונוש שוטרת סקסית שלי היה אדיר! Tongueמוחא כפייה

הרגת אותי עם תעלולי האקדח שלך צחוקקריצה

חולה על הראש המטורף שלך Tongueקריצה

גררר גררר ד"ש לחורצ'יקים המתוקים Tongueקריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”