כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 6 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

51
[QUOTE=המשקיף]..אלה מכך שקיימים בו מספר צירופי מקרים שיחדיו יוצרים מצג בעייתי:

נערה עובדת אינטיליגנטית במיוחד,עם סיפור חיים מטורף ויכולת כתיבה ברמה גבוה ויוצאת דופן,מגיע לפורום של גברים בנושא סקס בתשלום,תוך הצהרה שאינה מתכוונת למשוך אליה לקוחות ומבלי אפשרות לתקשר איתה בפרטי ופוצחת בפוסט המתחיל לקבל גוון של טור יומי..כולל תשובות מנומקות והתייחסות למגיבים...לאתר ולהנהלה זה בטוח עושה שירות טוב..[/QUOTE]

טוף, אז עכשיו אני כבר מתחילה להיעלב קמעה, האם אתה רומז באיזו שהיא צורה שנערה עובדת אינה מסוגלת להתבטא בצורה נהירה ומעניינת? אולי זה בגלל שהצלחתי לקלוע למטרה בתשובותיי אליך - אשר בהן השקעתי זמן רב והעליתי בכתב??

אני מכירה לא מעט זונות צבריות (וגם לא), אינטליגנטיות ורהוטות, שהגיעו אל המקצוע מתוך בחירה בוגרת ונשארו בו כל עוד רצו, חלקן המשיכו הלאה ללימודים אקדמאים וחלקן נשארו במקצוע מתוך אהבה אמיתית לנושא (ואולי גם אני אמשיך הלאה בקרוב) רובן לא מעוניינות להסתכן בחשיפה שיש בכתיבה ולכן אנחנו לא רואים יותר מידי פרסומים של נערות עובדות, וגם אני לא בטוחה עדיין לחלוטין שאפרסם ספר בנושא- עקב החשיפה הנלווית והמעמד של לנסות ולהסביר את עצמי בפני אנשים בעלי דעות מיושנות ולא רלוונטית לימינו.

אגב, הסיפור שלי אינו יוצא דופן כלל, יש אלפי ילדים בישראל בעלי עבר, הווה ועתיד עגומים משלי, ומה שסופר בכתבה הוא רק קצה החוט לדברים הרבים הנוספים שעברתי, יש אלפי ילדים שלמדינה אין מושג מה לעשות בהם ובטח שאין לה פיתרונות לעזרה ממשית, מה שיוצא דופן אולי הוא היכולת שלי לבוא ממקום נמוך נורא ומעבר אפל ומפותל ולהעלות אותו על הכתב ואני בשום אופן לא מתייחסת לזנות כמשהו כזה אלא לדברים אחרים ונוראים שקרו שלא רציתי להכנס אליהם בכתבה בעיתון

תודה על האבחנה ברמת כתיבה גבוהה ויוצאת דופן, תמיד חשבתי שאני בעלת כישורים בינוניים+ בנושא זה, משפטים כאלה נותנים לי כוח להמשיך.

XOXO

מירב

קישור לאתר הפרטי שלי:

53
להנהלה ועמית אין לי שום בעיה אתכם ודרך טיפולכם בנושא .
לו הייתי רוצה לפרסם הייתי פונה לנערה עובדת ומבקש ממנה לאשר שזאת אכן היא.
דרך אגב היה לי קשר עם יותר מאחת כזאת וזאת לא בעיה לבקש ממנה לזהות את עצמה תמורת תשלום או בחינם או בוודאי עם חלק מהסיפורים הם שלה.

יש דברים אחרים שאפשר לדבר עליייהם שקלטתי או שאני יודע לגביי מהות ההנהלה אבל זה לא המקום ולא בטוח שיש בכלל מקום לזה אפילו בהתכתבות פרטית כי אני לא רואה איזו תועלת אפשר להפיק ממה שאני יודע.

סך הכל אתם עושים עבודה טובה ומהווים מקום המפלט היחיד לכולנו כשפורומים אחרים בנושא כשלו לחלוטין
אני עוד זוכר את ימיי מודעות הספאם והתגובות הילדותיות שעשו פה סלט שלם לפניי שעשיתם סדר
ל Hulio
אתה שוגה באשליות .
אין לי שום תחושות אישיות או אינטואיציה מיוחדת במקרה הזה אלו קיימות אצל כולנו .
שוב אני אומר שבהתחלה נטיתי להאמין לכתוב למרות שינויים כאלה ואחרים ששמתי לב אלייהם שאין ביינהם ובין המציאות שום דבר מלבד זה שעלו בדימיונו הקודח של מוח מאוד מסויים .
אלו לא מעידים על דבר מוחשי . לגביי הסלולאריים אני לא רוצה להיכנס לדיון על עובדות כדי ל לא להקל על האליבי של הסופרת.
אני רק אומר שאני יודע היטב באיזה שנה מדובר, אני יודע את העלויות , את צלילי המכשירים את גודלם ומשקלם ,
ובעיקר את מחירים ואת התנאים לקנייתם .
חשוב מכל אלו הוא זמינותם ויכולת הקליטה שלהם שהייתה לוקה בחסר ואיזורים מסויימים בארץ שכלל לא היו זמינים לשיחות . [את עלויות השיחה אינני זוכר אבל הם היו יקרות מאוד]

מה שאני שטרחתי וכתבתי היה בגלל ניצול ציני של חבריי הפורום
מתוך ידיעה מוחלטת שאלייה לא אכנס כרגע שמדובר בפיקציה סיפור בדיוני ולא יותר שאיננו שונה מכל תסריט ספר או מחזה המבוסס על מקרים ודבריים אמיתיים.

המשקיף כתבת יפה ומתוך אינטואיציה אני כותב מידיעה. הייתי שמח כמו כולכם אם זה היה אחרת.

לגבי י''מירב''
בזבזתי מספיק זמן לקרוא את הפוטים הראשונים , אינני רואה שום טעם לדיון וירטואלי עם דמות וירטואלית שאין בינה ובין המציאות שום כלום.
לסופרת הכותבת אתה מוזמן להיפגש היכן שתרצה ואראה לך שאינך מוכשר ומהוקצע כפי שאתה חושב ., וכמו כל עורך טוב שמדסקס עם סופר על חולשות הספר והסיפור אראה לך מול טקסט כתוב את כל ה איך נקרא לזה שגיאות ,נקודות חלשות ?
כל זה לא מתייחס לבדיות ולשקרים לכביכול אמיתות , וספק עובדות להבטחת האותטניות שרק הורסת לחלוטין את אמינות הטקסט .
אפילו אדם שבונה סיפור שמתבסס על זכרונותיו האישיים ועובדות שראה אצל אחרים צריך להיזהר שלא ליפול במלכודת שתהרוס את כל מה שבנה . על אחת כמה וכמה סופר .

סופר מוחלט בהחלט יכול לצאת עם סיפור בידיוני ולתת לו אמינות של משהו שקרה אבל כאן שניי המקרים לא תקפים .
יש גם את הצד הפסיכולוגי שהוא מופרך אבל לא אתייחס אליו כרגע .

ההנהלה כתבה:

''תנאי המקדים וההסכמה עם מירב הייתה במה להבעה עצמית ללא יחצ"נות גם אם
זה משרת את האינטרס האישי שלה ומדרבן אותה לכתוב אגד של תגובות שייסיעו לה
לכתוב את סיפרה...''

[כאן היה צריך לכתוב שייקדמו וייסעו לפורום ולעניין בו]

לסיום ,אני מסכים עם דבריו של רפאל וזווית ראייתו את הדברים .

כך חשבתי שאנשי הפורום יראו זאת

'' מי שמחליט להתעניין, להנות או להתענות, להגיב או לדמום .... ברוכים הבאים לפוסט זה.

אני באופן אישי מוצא את הפוסט הזה מרתק במיוחד מהרבה זוויות.

המלאך רפאל
מצוות מנהלי הפורום. ''

ודגש על המילה זוויות !!!!!!!!!!!!!!

54

מירב, אני חושב שהספקת כבר להוכיח (לא שהיית צריכה) לרוב המכריע של חברי הפורום מה האיכויות שבך, מהן יכולות ההתבטאות שלך וכמה את אינטליגנטית, ואין טעם להמשיך להתנצח עם אדון המשקיף או RUBI23 (יש מצב שהם מתחילים ליהנות מזה בכלל ).

אוסיף ואומר שהרמה כאן בהחלט השתפרה בזכותך.

גם אני מאלה שמחכים לסיפור/פוסט הבא שלך בציפייה דרוכה.

Hulio2009-10-29 18:58:34
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

57
לא יודע (וגם לא אכפת לי) מה הבעיה של הספקנים וה"צדקנים" רודפי הצדק פה.
מה כל כך חשוב לכם לנסות בכח "להוכיח" לנו ה"תמימים" את האמת שאתם כל כך מאמינים בה?
לי אישית יש בדרך כלל אינטואיציה מצוינת במה שנוגע לאנשים ואני סבור שהכותבת היא אכן כותבת, מאמין גם שהיא כותבת אמת ויכול גם להוסיף שהיא עושה את זה בצורה יפה ומרתקת.

אז מה מפריע לכם באמת? זה שהיא מקבלת כאן ביקורות טובות ותשומת לב?
ואולי זאת סתם מניפולציה זולה מצידכם בנסיון עלוב לגרום לה להחשף?

בכל מקרה הייתי ממליץ לכם לצאת החוצה לנשום קצת אוויר ולהרגיע קצת. גם אם היפותטית נניח שמדובר במישהו שעובד כאן על כולנו, אז מה?! אם הוא (או היא) עושה את זה בכשרון ומוכר לנו אשליה נעימה בלי שאף אחד נפגע מה הבעיה בזה? במה זה כבר שונה באמת מלקרוא ספר או לראות סרט? הרי גם שם מוכרים אשליות.

בכל מקרה מירב, לא חושב שיש טעם לבזבז את האנרגיות שלך על נסיונות שכנוע עקרים של ספקנים הזויים. עדיף שתשמרי את האנרגיה שלך לדברים חיוביים יותר ויש הרבה כאלה.

נהנה לקרוא את רשמייך ושוב תודה לך על שאת נותנת לנו הפחות ספקנים הצצה נדירה ומרתקת אל תוך עולמך.

peach2009-10-29 20:56:53

The light that burns twice as bright burns half as long

59
אני כצופה תמים מן הצד שואל את הקהל הגדול וקדוש הזה, שסקר את כלל מכוני העיסוי, מכוני הליווי, נערות הלווי, בתי הזונות, ועוד
מתי אתם פגשתם, בבחורה המוכרת שרותי מין, המסוגלת להתבטא, להתנסח, לכתוב, ברמת כתיבה, המתאימה לסופר פרוזה
אין לי ספק, אפשרי שהתרחישים בסיפורים, יהיו אמיתיים, אלא, שנסיון החיים מלמד, שכשדבר לא מתקיים בשום מצב,הוא לא יתקיים גם כאן. לאמור אם אין בנימצא בחורה העוסקת במתן שרותי מין, המסוגלת לכתוב - ספק פרוזה - ברמת כתיבה כזו. הרי שגם כאן, אם אכן קיימת בחורה בשם מירב, הרי שלא היא כתבה את השורות הללו
ואם הכן את מירב, בחורה שונה מכולן, כל מה שנדרש ממך הוא לתת סימן חיים להתייצב בפני המלאך רפאל- מהנהלת הפורום ולומר הנה אני
בכל מיקרה תמשיכי, לכתוב, הכתיבה שלך.גבר או אשה מרתק במיוחד
חומר למחשבה

60

לא קראתי את כל האשכול אבל רציתי להעלות סוגיה שתתיחסי אליה:

רשמת: "בממוצע של שישה לקוחות ביום, זה יוצא בערך 1,600 זיונים. וזה מפחיד. איזה גבר שפוי, עם אינטליגנציה קרובה לשלי, יסכים לקבל אותי בלי להיבהל מהמספרים האלה? וגם אם הוא יצליח לעשות את ההפרדה הזאת, האם חתונה וילדים יוכלו לבוא בחשבון?"

אבל מצד שני את רושמת על הדעה השלילית על זונותזנות.

אז מצד אחד את אומרת שיש סטיגמה מצד החברה ושזה לא בסדר ומצד שני את בעצמך תוהה איזה גבר שפוי עם מעט אינטליגנציה יקבל אותך אחרי שידע מה עבר עלייך ...

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”