להנהלה ועמית אין לי שום בעיה אתכם ודרך טיפולכם בנושא .
לו הייתי רוצה לפרסם הייתי פונה לנערה עובדת ומבקש ממנה לאשר שזאת אכן היא.
דרך אגב היה לי קשר עם יותר מאחת כזאת וזאת לא בעיה לבקש ממנה לזהות את עצמה תמורת תשלום או בחינם או בוודאי עם חלק מהסיפורים הם שלה.
יש דברים אחרים שאפשר לדבר עליייהם שקלטתי או שאני יודע לגביי מהות ההנהלה אבל זה לא המקום ולא בטוח שיש בכלל מקום לזה אפילו בהתכתבות פרטית כי אני לא רואה איזו תועלת אפשר להפיק ממה שאני יודע.
סך הכל אתם עושים עבודה טובה ומהווים מקום המפלט היחיד לכולנו כשפורומים אחרים בנושא כשלו לחלוטין
אני עוד זוכר את ימיי מודעות הספאם והתגובות הילדותיות שעשו פה סלט שלם לפניי שעשיתם סדר
ל
Hulio אתה שוגה באשליות .
אין לי שום תחושות אישיות או אינטואיציה מיוחדת במקרה הזה אלו קיימות אצל כולנו .
שוב אני אומר שבהתחלה נטיתי להאמין לכתוב למרות שינויים כאלה ואחרים ששמתי לב אלייהם שאין ביינהם ובין המציאות שום דבר מלבד זה שעלו בדימיונו הקודח של מוח מאוד מסויים .
אלו לא מעידים על דבר מוחשי . לגביי הסלולאריים אני לא רוצה להיכנס לדיון על עובדות כדי ל לא להקל על האליבי של הסופרת.
אני רק אומר שאני יודע היטב באיזה שנה מדובר, אני יודע את העלויות , את צלילי המכשירים את גודלם ומשקלם ,
ובעיקר את מחירים ואת התנאים לקנייתם .
חשוב מכל אלו הוא זמינותם ויכולת הקליטה שלהם שהייתה לוקה בחסר ואיזורים מסויימים בארץ שכלל לא היו זמינים לשיחות . [את עלויות השיחה אינני זוכר אבל הם היו יקרות מאוד]
מה שאני שטרחתי וכתבתי היה בגלל ניצול ציני של חבריי הפורום
מתוך ידיעה מוחלטת שאלייה לא אכנס כרגע שמדובר בפיקציה סיפור בדיוני ולא יותר שאיננו שונה מכל תסריט ספר או מחזה המבוסס על מקרים ודבריים אמיתיים.
המשקיף כתבת יפה ומתוך אינטואיציה אני כותב מידיעה. הייתי שמח כמו כולכם אם זה היה אחרת.
לגבי י''מירב''
בזבזתי מספיק זמן לקרוא את הפוטים הראשונים , אינני רואה שום טעם לדיון וירטואלי עם דמות וירטואלית שאין בינה ובין המציאות שום כלום.
לסופרת הכותבת אתה מוזמן להיפגש היכן שתרצה ואראה לך שאינך מוכשר ומהוקצע כפי שאתה חושב ., וכמו כל עורך טוב שמדסקס עם סופר על חולשות הספר והסיפור אראה לך מול טקסט כתוב את כל ה איך נקרא לזה שגיאות ,נקודות חלשות ?
כל זה לא מתייחס לבדיות ולשקרים לכביכול אמיתות , וספק עובדות להבטחת האותטניות שרק הורסת לחלוטין את אמינות הטקסט .
אפילו אדם שבונה סיפור שמתבסס על זכרונותיו האישיים ועובדות שראה אצל אחרים צריך להיזהר שלא ליפול במלכודת שתהרוס את כל מה שבנה . על אחת כמה וכמה סופר .
סופר מוחלט בהחלט יכול לצאת עם סיפור בידיוני ולתת לו אמינות של משהו שקרה אבל כאן שניי המקרים לא תקפים .
יש גם את הצד הפסיכולוגי שהוא מופרך אבל לא אתייחס אליו כרגע .
ההנהלה כתבה:
''תנאי המקדים וההסכמה עם מירב הייתה במה להבעה עצמית ללא יחצ"נות גם אם
זה משרת את האינטרס האישי שלה ומדרבן אותה לכתוב אגד של תגובות שייסיעו לה
לכתוב את סיפרה...''
[
כאן היה צריך לכתוב שייקדמו וייסעו לפורום ולעניין בו]
לסיום ,אני מסכים עם דבריו של רפאל וזווית ראייתו את הדברים .
כך חשבתי שאנשי הפורום יראו זאת
'' מי שמחליט להתעניין, להנות או להתענות, להגיב או לדמום .... ברוכים הבאים לפוסט זה.
אני באופן אישי מוצא את הפוסט הזה מרתק במיוחד מהרבה זוויות.
המלאך רפאל
מצוות מנהלי הפורום. ''
ודגש על המילה זוויות !!!!!!!!!!!!!!