אוקטביה פופינס הערפדה הופכת את בעלה אוינק אוינק לערפד
ומזדיינת איתו בזיון נשכני ופרוע! 

שלוווום חה חה חה! אני הערפד דרקולה!
ברצוני לספר לכם על בחורה ברונטית יפה, חייכנית ושובבה... שמה אוקטביה פופינס ויש לה טוסיק משגע וצוואר עדין שהעמיד לי את הניבים! 
הרחתי אותה מקילומטר... הדם שלה כה רענן ומתוק יכולתי להרגיש זאת ממרחקים. הלכתי
אחרי שובל הריח המשגע שלה והתחבאתי ליד החלון בחדר השינה שלה.
חיכיתי לרגע המתאים 
שמתי לב שעם אוקטביה גר איזה יצור ורדרד וטיפש, זה בטח בעלה... מה לעזאזל היא עושה עם החזיר המטומטם הזה? שאלתי את עצמי והשחזתי את הניבים שלי ביסודיות. חיכיתי שהטמבל הורוד יצא מחדר השינה והתחלתי לפעול!
נכנסתי בשקט דרך החלון והתקרבתי לנסיכה פופינס ששכבה במיטה וישנה... רכנתי מעליה והזזתי את שיערה מצווארה. אחחח צווארה כה עדין ובתולי! התחרמנתי ממנו כהוגן! 
קירבתי את פניי אל צווארה ונעצתי בו את שיניי החדות! דם חם ועסיסי זרם לתוך פי... היה זה מעדן גן עדן! כל חיי חיכיתי לרגע הזה... היה זה הדם הכי טעים ואיכותי שטעמתי בחיי הארוכים, וטעמתי הרבה תהיו בטוחים בזה 
אוקטביה היפה התנגדה טיפה אבל במהרה היא התמסרה אליי ואז הפכה לערפדה חרמנית במיוחד!
באתי כבר להיפרד ממנה לשלום ולהתחפף לפני שמר פינקי יחזור... אך אוקטביה לא נתנה לי ללכת ואחזה עם שיניה החדות בזין הקשיח שלי. אחרי כמה שאיבות ומציצות נמרצות איכשהו שלפתי את הזין מפיה החם וברחתי מהחלון אל הלילה האפל שאני כל כך אוהב 
ואללה הפתיעה אותי הנשכנית הנימפומנית הזאת, היא תהיה ערפדה חולת זין ורעבה לדם! ערפדה נימפומנית בטירוף! לבעלה הורדרד מצפה הפתעה מרעישה 
אהלן חברים יקרים כאן שוב חברכם המגניב אוינק אוינק! 
ברצוני לספר לכם מה קרה לאחרונה עם אישתי היקרה אוקטביה פופינס, היא ממש יצאה מדעתה!
לילה אחד כמו כל לילה נשכבתי במיטה ליד אהובתי היקרה והתכרבלתי איתה בחום ובאהבה! היא כזאת מתוקה וחמימה אין דברים כאלה! ליטפתי את ישבנה ונרדמתי בשלווה
לפתע התעוררתי בבהלה וראיתי שאוקטביה מנסה לנשוך אותי בצוואר!
הרגשתי את שיניה ממש בתוך צווארי! לא יודע איך אבל הצלחתי להשתחרר ממנה 
"אוינק אוינק בעלי היקר אל תתנגד אני חייבת לנשוך אותך בצוואר! השעה 12 בלילה, הגיע הזמן שלך גרררר גרררר!" אמרה אוקטביה בקול מפחיד ושיניה השמיעו רעשים ליד צווארי
לקחתי יוזמה וקשרתי מקדימה את ידיה של אישתי היקרה... (קשרתי לשרון את הידיים מקדימה עם מגבת) זה האיט אותה קצת ונתן לי אפשרות להתחמק ממנה ביתר קלות וגם לחשוב על פתרון למצב ההזוי שנקלעתי אליו. קשירת הידיים הקשתה מאוד על אישתי להגיע לצווארי אבל היא הגיעה בקלות לאוינק הקשיח ונתנה לו כמה ביסים טובים
הגיע הבוקר ואישתי נשפכה לישון אחרי שכל הלילה הייתה ערה ושיגעה אותי... היא ניסתה לנשוך אותי בצוואר ואני התחמקתי 

ניצלתי את הזמן הפנוי שהיה לי והתחלתי לחקור באינטרנט לגבי ערפדים. גיליתי שאם קוראים
להם אגדות זה מרפא אותם והערפד יוצא מהם לתמיד! מצוין
אמרתי לעצמי.
התמקמתי ליד המיטה, נימנמתי קצת וחיכיתי שאישתי הנשכנית תתעורר...
כשהגיע הלילה היא פקחה את עיניה וחיוך זדוני הופיע על פניה 

"היו הייתה פעם כיפה אדומה שהלכה ביער לסבתא שלה..." התחלתי לקרוא את הסיפור...
קראתי וקראתי את כיפה אדומה ואישתי הנשכנית והיקרה הקשיבה בשקיקה
הגיע הבוקר ואישתי נרדמה.
קרקרתי סביב מיטתה וכשהיא שוב התעוררה זיינתי לה ת'אוזניים עם שלגיה ושבעת הגמדים 
ואז עם היפייפיה הנרדמת, הקדשתי את הסיפור לערפדה הנרדמת שלי 

אח"כ גם דמבו הפיל המעופף הצטרף לחגיגה 
באותו רגע אישתי היקרה השתחררה (שרון השתחררה מהמגבת) וראיתי את הטוסיק שלה מתעופף לעברי 
היא סטרה על שתי הלחיים שלי עם ישבנה ואז התיישבה על פניי עם התחת הסקסי שלה וממש אנסה איתו את פניי הורדרדות והעדינות 

אישתי אנסה גם את אוינק הקשיח ואת שתי הביצים החלקות שלי עם פיה החם! ליקקתי בשקיקה את הכוס ואת חור התחת המתוק שלה גררררררר
הייתי בטוח שאישתי תהיה כל כך עסוקה באוינק הקשיח שהיא תשכח מה היא זממה לעשות... אבל לא ולא כמה שטעיתי לגבי הנימפומנית הנשכנית הזאת... שיניה החדות קיבלו זיקפה והיא התנפלה על צווארי העדין! היא ביצעה את זממה ונשכה אותי טוב טוב בצוואר. היא שתתה את דמי והפכה אותי לאוינק אוינק הערפד 

הרגשתי אנרגיות מטורפות! הפכתי לאוינק אוינק ערפד חרמן וגזעי! הרגשתי את הדם שלי מבעבע בעורקיי 
אישתי היקרה אוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף ממה שעוללה! היא החליטה לחגוג את המאורע בירידה טובה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! 
צללתי עם לשוני לעבר הכוס הורדרד שלה, נשכתי אותו קלות ואז התחלתי ללקק אותו בשקיקה 
אישתי התחילה לרעוד, התנשפה קלות וגמרה
על פניה נמרח חיוך של עונג 
"אוינק אוינק זה היה מעולה!" צעקה אישתי וכרכה את רגליה סביבי. היא העיפה אותי על הגב והתנפלה שוב על אוינק הקשיח! היא עשתה מציצת פאק פאק נפלאה לבייצלך שלי, מציצת פוליש רטובה לאוינק הקשיח וקינחה בנשיכות קטלניות בגופי ובישבני הורדרד 
הערפדה החרמנית והסקסית שלי עלתה עליי לרכיבה. מהר מאוד היא נצמדה לצווארי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. לא נשארתי חייב וגם נעצתי כמה פעמים את שיניי בצווארה העדין. הייתי חייב לבדוק שאני מתפקד כמו שצריך בתור ערפד 
אחרי שזיינתי את אישתי היקרה כהוגן ברכיבה, זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. העפתי אותה על הערפד הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. הקפצתי את אישתי היקרה
מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה! 
התיישבתי עם אישתי על הספה והיא פתאום הפכה מערפדה לצפרדע חרמנית וצעקה קוווהה קוווהה קוווהה בזמן שקיפצה עליי בשקיקה 

הרמתי את אישתי החרמנית שוב באוויר והקפצתי אותה עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית מטריפה! נשכנו זה את זו בצוואר כמו שנהוג בזיונים של ערפדים חרמנים 

קמנו והמשכתי לדפוק את אישתי החרמנית בכוס הרטוב שלה כשהיא נשענת על השידה 
קולות הפליק פלאק של הזיון נשמעו ממש טוב בדירתנו הקטנה 
אוקטביה אישתי הערפדה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הפרח הורדרד, הלח
והלוהט שלה 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! זה היה מדהים! הערפד הקשיח שלי עשה חיים משוגעים במערת האהבה של אישתי היקרה 

התהפכנו והזין שלי המשיך לעשות חיים משוגעים בכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן 
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 
זיינתי את אישתי הנשכנית טוב טוב בכוס הרעב שלה! כנראה שהדם שלי לא הספיק לה והיא הייתה רעבה גם לזרע שלי
היא ביקשה ממני בהתלהבות שאשפיך לה בפה כמות יפה של זרע חם 

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את הערפד הקשיח שלי! אחרי כמה דקות הערפד שלי נכנע והשפריץ לפיה השובב כמות יפה של זרע חם!
היא הראתה לי את הכמות היפה ששחתה בפיה, אמרה לי בחיוך: "אוינק אוינק הערפד!" וגרגרה בשמחה את הזרע בגרונה 

תודה לאישתי המדהימה, הנשכנית, החרמנית והנימפומנית שרעבה לזין איכותי שהפכה אותי לערפד קשוח וצמא דם! הסקס שלנו אף פעם לא היה כל כך טוב! 

ואף פעם אל תקראו אגדות מפגרות לערפה צמאת דם, זה לא עוזר 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מצוין! 

תודה שהפכת אותי לערפד שובב! 

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך 

Lavelle