כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 60 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

592
אוינק אוינק ואוקטביה פופינס צמד חמד ישראלין פסיכו! Evil Smileצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני רוצח סדרתי מגניב וגזעי! Cool
אני ממש פסיכופט מהשורה הראשונה! אני חי ונושם כדי לרצוח... לא היה ולא יהיה מישהו מטורף יותר ממני... או ככה לפחות חשבתי... מסתבר שיש גם יש צחוק

אז ככה בואו ואני אספר לכם על סדר היום שלי:
קם בבוקר, שותה קפה, משחיז את הסכין הארוכה שלי, משחיז גם את אוינק הקשיח שיהיה חד כמו תער ומוכן לעבודה בחורים של השרמוטות שאני אזיין במהלך היום Evil Smile
יוצא מהבית, עושה כמה סיבובים בעסקים שלי כדי לקחת כסף... הולך לאיזו מסעדה טובה, מכיר שם שרמוטה רעבה לזין וזורם איתה לחדר בבית מלון. שם אני מזיין לה ת'צורה ומשסף את גרונה בדיוק ברגע שהיא גומרת... ככה האורגזמה יותר חזקה קריצה

כפי שאתם רואים אני חי את החיים הטובים ונהנה מכל רגע! מוחא כפייה
אתם בטח חושבים שאני חתיכת בן זונה שצריך להירקב בגיהנום הא? אז תחשבו וגם תקפצו לי אם סגנון החיים שלי לא מוצא חן בעיניכם צחוק

מסתבר שלא הרחק ממני חיה נימפומנית רעבה לזין! שמה אוקטביה פופינס. היא גם חיה את

החיים היפים ורוצחת גברברים חסונים במהלך הזיונים צחוק (חחח אני ושרון עשינו את עצמינו מזיינים ורוצחים את בני הזוג שלנו במהלך הזיונים, זה היה קורע מצחוק צחוק)

את אוקטביה פופינס פגשתי כששוטטתי ברחבי תל-אביב. זאת הייתה ללא ספק הבחורה הכי יפה שראיתי מימיי! הרצח שלה יתן לי אורגזמה מדהימה! אחח איזה כיף שנפל בחלקי שלל כזה! אני אהנה כהוגן לדפוק כזאת יפייפיה מלוכסנת בעלת תחת חצוף וסקסי ואז לשסף את גרונה! Evil Smile

התחלתי עם אוקטביה והיא מיד נפלה ברשת שלי... המממ או שאני נפלתי ברשת שלה? זה לא ממש משנה צחוק
הלכנו לבית קפה ואכלנו שם משהו קליל תוך כדי ששנינו מביטים זה בזו בחרמנות ומתמזמזים קלות חיוך גדול הצעתי לה לקפוץ לחדר במלון ושם לבצע את זממנו Evil Smile

גברת פופינס הביטה בי בערמומיות ותפסה את ידי. פרצנו לחדר במלון אחוזי חרמנות והתחלנו להתמזמז בפראות Tongue
קרעתי מאוקטביה את הבגדים והעמדתי אותה בדוגי על המיטה. השחלתי את התער הקשיח שלי לכוס הלוהט שלה ודפקתי אותה כהוגן! Evil Smile
אוינק הקשיח שלי עשה להטוטים בכוס של פופינס והרגשתי ששנינו כבר הולכים לגמור כהוגן! לפתע שנינו שלחנו ידיים והתחלנו לחנוק זה את זו בטירוף! צחוק

"אההה איך אתה מעז לחנוק אותי ולהתנגד לי? אני אוקטביה פסיכו!" צעקה אוקטביה בעצבים וחיזקה את אחיזתה בצווארי צחוק

"מה? את אוקטביה פסיכו? אני אוינק אוינק פסיכו!" צעקתי לעברה וניסיתי בכל כוחי לתלוש לה ת'ראש! Evil Smile

אחרי עוד קצת היאבקות על המיטה הבנו ששנינו מתאימים זה לזו כמו כפפה ליד! Tongueצחוק

שני פסיכופטים שמקבלים אורגזמות מרצח של בני הזוג שלהם צחוקקריצה

אוקטביה פסיכו נעמדה בדוגי בסקסיות מטריפה והזמינה אותי ללקק את התחת הסקסי שלה Tongue

זינקתי על ישבנה וליקקתי בעונג רב את חור התחת המתוק שלה! חיוך גדול איזה מזל שלא רצחתי את גברת פסיכו, הייתי מפסיד כזה תחת מעלף! גררררר גררררר Star

אוקטביה פסיכו ביקשה ירידה ובמהרה מצאתי את עצמי מלקק את הכוס הורדרד והפסיכי שלה צחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה מצוין! Tongue

אוקטביה פסיכו קיבלה זריקת מרץ מטורפת! היא כרכה את רגליה החזקות סביב גופי והפכה אותי על הגב. לרגע חשבתי שהיא תחנוק אותי למוות כמו נחשית אנקונדה צחוק

אוקטביה פסיכו התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי! אחחח ישבנה כה רך, נעים למגע וסקסי גררררר Tongueמוחא כפייה

בזמן שחולת הנפש הסקסית שלי רכבה על פניי עם ישבנה, היא ליקקה, מצצה ונשכה את אוינק הקשיח ואת שתי הביצים החלקות שלי! אחח זה היה כזה תענוג! Tongue

חשבתי שחולת הנפש שלי הפכה לבחורה רכה ועדינה אך לפתע היא חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי הורדרד Shocked
הגוף שלי רק נראה עדין אבל בעצם יש לי עור של פיל! נראה לכם שלרוצח סדרתי יהיה גוף של חסידה? אני שור עם זין של סוס ועור של פיל! Evil Smile

ולמרות זאת צעקתי כמו חולה נפש! בעצם אני באמת חולה נפש צחוקTongue

אחרי שאוקטביה פסיכו סיימה לנשוך אותי בגופי ובישבני, היא עלתה עליי לרכיבה ודרשה זיון פסיכי עד שיצא לשנינו עשן מהאוזניים צחוק

זיינתי אותה טוב טוב בכוס הלוהט שלה כמו רובינזון קרוזו שלא הרגיש כוס מלא זמן צחוק

אוקטביה נשכה אותי באוזניי ובצווארי... כמובן שהמשכתי לצרוח כמו חולה נפש צחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר! הקפצתי אותה על אוינק הפסיכופט שלי כל דרך עד למראה ואז שנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של גברת פסיכו שהשתקף במראה חיוך גדול

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עלי בפוזת הצפרדע החרמנית והפסיכופטית צחוק

אחרי כמה קפיצות נועזות של צפרדע פסיכו הרמתי אותה שוב באוויר והשכבתי אותה על המיטה. זיינתי את גברת פסיכו במיסיונרית מטריפה והיא נעצה את שיניה החדות בצווארי והצמידה אותי אליה כשכרכה את רגליה החזקות סביב גופי צחוק

אוקטביה פסיכו נשענה על השידה ופירקתי את הכוס הפסיכי שלה בעמידה Evil Smile

התחלנו לפנטז על אורגיות מטורפות שבמהלכן אנחנו רוצחים את כולם וממשיכים להזדיין בין כל הגופות, אחחח אנחנו כאלה חולי נפש אין דברים כאלה צחוקקריצה

אוקטביה פסיכו התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הלוהט שלה כמו מכונת זיונים שיצאה מכלל שליטה צחוק

זחלנו על המיטה והמשכנו להזדיין בכפיות פסיכוטיות! Tongueצחוק

אוינק הרוצח הקשיח שלי רצח את קרום הבתולים של גברת אוקטביה פסיכו! היא בעצמה אמרה לי את זה.. התפוצצנו מצחוק צחוקקריצה (שרונוש את מטורפת לגמרי צחוק)

התהפכנו והמשכתי לקרוע את אוקטביה פסיכו כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! דוגי של שני פסיכופטים עם קבלות צחוקקריצה

זיינתי את אוקטביה פסיכו עם אוינק פסיכו בכוס הפסיכוטי שלה במרץ רב! עוד שניה לאוקטביה

היה יוצא עשן מהכוס צחוק

אוקטביה הודיעה לי שהיא ממש רעבה אז הבטחתי להשפריץ לה בפה זרע לבן וחם מבית היוצר של אוינק פסיכו! Tongue

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את פסיכו הקשיח שלי Tongue

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה השובב כמות טובה של זרע איכותי! היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק פסיכו!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

מאז אותו יום הפכנו לצמד חמד פסיכו! הזדיינו בטירוף ורצחנו כל מיני זוגות שאיתם עשינו אורגיות פרועות! אחח החיים לא היו יכולים להיות יפים יותר! Tongueצחוק

אז שיהיה לכם יום שקט ותקוו שלא תתקלו אף פעם בצמד חמד פסיכו Evil Smileקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! TongueTongueTongue

אין אנחנו כאלה חולי נפש אין דברים כאלה צחוקצחוקצחוק

צריך לעשות סרט פורנו מהמשחק הזה צחוקצחוקצחוקקריצה

אוינק קשיח פסיכו שלי שולח ד"ש לכוס פסיכו שלך, הוא בטח רעב ורטוב גרררר Tongue

חיבוקים ונשיקות לחורצ'יקים החמים שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

593
שודד הים אוינק אוינק בזיון פרוע עם המטמון אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני שודד ים חסון וסקסי! Star

כל ימות השנה אני שט באוניה שלי ומחפש אוצרות ומטמונים נסתרים... יש לי חושים מעולים למטמונים והאוניה שלי כבר מפוצצת במגוון מטמונים ואוצרות!

אני שודד ים אכזר וקר רוח שאף אחד לא יכול לעצור אותו Evil Smile

יום אחד אחרי מסע ארוך על האוניה שלי הגעתי לאי קסום ומסתורי... היה שקט מאוד על האי ולא הצלחתי לשמוע אפילו ציוץ של ציפור... היה רק רשרוש עלים קליל על העצים ותו לא.

שלפתי ממכנסיי את אוינק שודד הים הקשיח שלי שמשמש אותי כגלאי מטמונים חיוך גדולצחוק

בהתחלה אוינק הקשיח היה שקט אך אחרי שוטטות קצרה באי הוא התחיל למשוך אותי בפראות וכמעט נפלתי ושברתי את האף הורדרד שלי PigOuch

הגעתי לגבעה קטנה ואינק הקשיח התחפר באדמה כמו בת יענה צחוק

"זה המקום זה המקום! תחפור!" צעק לי אוינק הקשיח וניקה את עצמו משאריות החול צחוק

לא בזבזתי שניה והתחלתי לחפור בחול... בהתחלה לא הרגשתי שום דבר אבל אחרי כמה דקות הרגשתי משהו רך ונעים מתחת לחול. סילקתי את החול במהירות ולא האמנתי למראה עיניי!

זה היה טוסיק עסיסי וסקסי שהביט לעברי בסקרנות והתנענע קלות Tongue

IMG 0674 F(700)

ווואאאוווו איזה מטמון אדיר מצאתי!!! צעקתי בכל רם וליטפתי את המטמון היקר והעסיסי Tongue

"שלום אני המטמון פופינס!" אמר המטמון ולפתע ראיתי כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים יוצאת מהאדמה Tongueמוחא כפייה

"את המטמון פופינס? חיפשתי אותך שנים!!! אני יכול למכור אותך במיליוני דולרים! את מטמון יקר בטירוף!" צעקתי משמחה וליטפתי את האוצר שלי! Tongue

"לא צריך למכור אותי... אני רוצה להשאר איתך! יש לך זין טוווווב!" צעקה המטמון פופינס והתחילה לשחק באוינק הקשיח שגרגר מחרמנות צחוק

בהמשך המטמון פופינס עטפה את אוינק הקשיח עם פיה החם ומצצה אותו בשקיקה כמו אחת שלא ראתה והרגישה זין שנים! צחוק תפסתי לה את הראש וזיינתי את פיה קלות... פאק המטמון הזה פשוט מדהים! Tongue

המטמון פופינס התחילה להשתולל והפכה אותי על הגב. היא רק רצתה לשחק איתי Tongue אחרי שעשתה לי פייסיטינג, היא נשכבה על הגב וביקשה ירידה. הורדתי את החוטיני הסקסי שלה וזרחתי מאושר כשראיתי את שני החורים הקטנים והשובבים שלה מוחא כפייה

התנפלתי על הכוס הורדרד של מטמון פופינס עם לשוני וליטפתי את חור התחת שלה בהנאה. אין לכם מושג איזה חרמן היה הדגדגן של מטמון פופינס! מהר מאוד היא התחילה לרעוד, התנשפה קלות וגמרה... חיוך ענק נמרח על פניה היפות חיוך גדול

"שודד ים אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongue צהלה המטמון פופינס והזמינה אותי לשכב בחיקה. הסנפתי את גופה הענוג של המטמון פופינס ומידי פעם הגנבתי נשיכה או שתיים קריצה

המטמון פופינס התעצבנה והפכה אותי על הגב! היא קיפצה על פניי עם ישבנה והתחילה ללקק ולמצוץ את ביצי האוינק החמים שלי Tongueצחוק

"כן כן תמצצי לאדון את הביצים!" צעקתי לה וצחקקתי בשובבות צחוק

"איזה אדון? שכחת את המקום שלך הא? שב במשבצת שלך ואל תצייץ!" צעקה המטמון פופינס והחטיפה לי סטירות מצלצלות צחוק

ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה והיא מצצה, שליקלקה וליקקה את שודד הים הקשיח שלי ואת משרתיו החלקים! מוחא כפייה

לפתע המטמון פופינס חשפה שיניים חדות והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי צחוק

אחרי שצעקתי כהוגן מנשיכותיה של המטמון פופינס היא עלתה עליי לרכיבה והפעם נעצה את שיניה החדות בצווארי ובאוזניי. צעקתי כמו מטורף אבל שודד הים הקשיח שלי נתן עבודה נפלאה בכוס הורוד והרטוב של גברת מטמון Coolצחוק

זחלנו על גבעת החול ׁ(מיטה) ובספירה ל 3 הרמתי את מטמון פופינס באוויר. העפתי אותה על השודד הקשיח שלי במרץ והתהלכתי איתה בין עצי הדקל היפים. הזיון היה מאוד פסטורלי ואקזוטי, מטמון פופינס יצאה מגדרה! מוחא כפייה

התיישבתי איתה על גזע עץ (ספה) והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! הציצים שפיצים שלה קיפצו בשובבות וממש מחאו כפיים Tongueמוחא כפייה

קמתי איתה שוב ואחרי זיון סוער נוסף באוויר השכבתי אותה בחזרה על גבעת החול הנוחה, זה הרגיש כמו מזרון עמינח 5 כוכבים! Star

זיינתי את מטמון פופינס במרץ במיסיונרית והיא עודדה אותי והפליקה על ישבני השובב חיוך גדול

קמנו והמטמון פופינס נשענה על עץ דקל (שידה). זיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב והלוהט שלה והפלקתי על ישבנה הסקסי גררררר Tongue

המטמון היקר שלי נעמדה בדוגי על גבעת החול והמשכתי לפרק את החור הורדרד שלה Evil Smile

זחלנו על גבעת החול (מיטה) והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! Tongue ממש הרגשתי שהשודד אוינק והכוס הלוהט של מטמון פופינס עושים אהבה פרועה! Starמוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לזיין את המטמון פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! המטמון (טוסיק) הסקסי שלה קיפץ בסקסיות מטריפה! אחחח זה היה מדהים! Tongueמוחא כפייה

המטמון פופינס התיישבה בדוגי והמשכתי לפרק במרץ את הכוס הורדרד והרעב שלה כהוגן! היא ממש יצאה מגדרה משודד הים הקשיח שלי שפינק ת'כוס שלה כהוגן! Tongue

מטמון פופינס הודיעה לי שהיא מאוד רעבה ותשמח לשלוק טוב מהזרע האיכותי שלי Tongueצחוקצחוקצחוק

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את הסוכריה הקשיחה שלי בשקיקה רבה! ליקקתי את חור התחת המתוק שלה בהנאה וחיכיתי לזרע שלי שיתפרץ מהשודד הקשיח שלי כמו לבה שמתפרצת מהר געש צחוק

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה השובב של מטמון פופינס כמות יפה של זרע חם! המטמון פופינס הראתה לי את כמות הזרע ששחתה בפיה ואמרה בחיוך גדול: "אוינק אוינק שודד ים!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueStar

אחרי הזיון הפרוע לקחתי את המטמון פופינס לאוניה שלי והפכנו לצמד חמד של שודדי ים חרמנים! Tongue אחרי כל מציאת מטמון חגגנו את זה בזיון פרוע לאור הכוכבים גררררררררר Tongue

היה זה עבדכם הנאמן שודד הים אוינק אוינק ואני מעביר את השידור לחברי הטוב Lavelle קריצה

סןף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

ישבנך הסקסי ממש מטמון גררררר TongueTongueTongue

היה תענוג לפרק מטמון שובב וסקסי כמוך! והחוטיני הזה אחח אין מילים גרררר Tongueמוחא כפייהStar

ד"ש חם לחורצ'יקים המתוקים שלך! TongueStar

HeartHug

Lavelle

594
אוקטביה פופינס הערפדה הופכת את בעלה אוינק אוינק לערפד

ומזדיינת איתו בזיון נשכני ופרוע!
Evil Smileצחוק

שלוווום חה חה חה! אני הערפד דרקולה!

ברצוני לספר לכם על בחורה ברונטית יפה, חייכנית ושובבה... שמה אוקטביה פופינס ויש לה טוסיק משגע וצוואר עדין שהעמיד לי את הניבים! צחוק

הרחתי אותה מקילומטר... הדם שלה כה רענן ומתוק יכולתי להרגיש זאת ממרחקים. הלכתי
אחרי שובל הריח המשגע שלה והתחבאתי ליד החלון בחדר השינה שלה.
חיכיתי לרגע המתאים Evil Smile

שמתי לב שעם אוקטביה גר איזה יצור ורדרד וטיפש, זה בטח בעלה... מה לעזאזל היא עושה עם החזיר המטומטם הזה? שאלתי את עצמי והשחזתי את הניבים שלי ביסודיות. חיכיתי שהטמבל הורוד יצא מחדר השינה והתחלתי לפעול!

נכנסתי בשקט דרך החלון והתקרבתי לנסיכה פופינס ששכבה במיטה וישנה... רכנתי מעליה והזזתי את שיערה מצווארה. אחחח צווארה כה עדין ובתולי! התחרמנתי ממנו כהוגן! Tongue

קירבתי את פניי אל צווארה ונעצתי בו את שיניי החדות! דם חם ועסיסי זרם לתוך פי... היה זה מעדן גן עדן! כל חיי חיכיתי לרגע הזה... היה זה הדם הכי טעים ואיכותי שטעמתי בחיי הארוכים, וטעמתי הרבה תהיו בטוחים בזה קריצה

אוקטביה היפה התנגדה טיפה אבל במהרה היא התמסרה אליי ואז הפכה לערפדה חרמנית במיוחד!

באתי כבר להיפרד ממנה לשלום ולהתחפף לפני שמר פינקי יחזור... אך אוקטביה לא נתנה לי ללכת ואחזה עם שיניה החדות בזין הקשיח שלי. אחרי כמה שאיבות ומציצות נמרצות איכשהו שלפתי את הזין מפיה החם וברחתי מהחלון אל הלילה האפל שאני כל כך אוהב Approve

ואללה הפתיעה אותי הנשכנית הנימפומנית הזאת, היא תהיה ערפדה חולת זין ורעבה לדם! ערפדה נימפומנית בטירוף! לבעלה הורדרד מצפה הפתעה מרעישה צחוקקריצה

אהלן חברים יקרים כאן שוב חברכם המגניב אוינק אוינק! Tongue

ברצוני לספר לכם מה קרה לאחרונה עם אישתי היקרה אוקטביה פופינס, היא ממש יצאה מדעתה! Wacko לילה אחד כמו כל לילה נשכבתי במיטה ליד אהובתי היקרה והתכרבלתי איתה בחום ובאהבה! היא כזאת מתוקה וחמימה אין דברים כאלה! ליטפתי את ישבנה ונרדמתי בשלווה חיוך

לפתע התעוררתי בבהלה וראיתי שאוקטביה מנסה לנשוך אותי בצוואר! Shocked הרגשתי את שיניה ממש בתוך צווארי! לא יודע איך אבל הצלחתי להשתחרר ממנה Shocked

"אוינק אוינק בעלי היקר אל תתנגד אני חייבת לנשוך אותך בצוואר! השעה 12 בלילה, הגיע הזמן שלך גרררר גרררר!" אמרה אוקטביה בקול מפחיד ושיניה השמיעו רעשים ליד צווארי Shocked

לקחתי יוזמה וקשרתי מקדימה את ידיה של אישתי היקרה... (קשרתי לשרון את הידיים מקדימה עם מגבת) זה האיט אותה קצת ונתן לי אפשרות להתחמק ממנה ביתר קלות וגם לחשוב על פתרון למצב ההזוי שנקלעתי אליו. קשירת הידיים הקשתה מאוד על אישתי להגיע לצווארי אבל היא הגיעה בקלות לאוינק הקשיח ונתנה לו כמה ביסים טובים צחוק

הגיע הבוקר ואישתי נשפכה לישון אחרי שכל הלילה הייתה ערה ושיגעה אותי... היא ניסתה לנשוך אותי בצוואר ואני התחמקתי צחוקצחוקצחוק

ניצלתי את הזמן הפנוי שהיה לי והתחלתי לחקור באינטרנט לגבי ערפדים. גיליתי שאם קוראים
להם אגדות זה מרפא אותם והערפד יוצא מהם לתמיד! מצוין אצבע למעלה אמרתי לעצמי.
התמקמתי ליד המיטה, נימנמתי קצת וחיכיתי שאישתי הנשכנית תתעורר...
כשהגיע הלילה היא פקחה את עיניה וחיוך זדוני הופיע על פניה Evil Smileצחוק

"היו הייתה פעם כיפה אדומה שהלכה ביער לסבתא שלה..." התחלתי לקרוא את הסיפור...
קראתי וקראתי את כיפה אדומה ואישתי הנשכנית והיקרה הקשיבה בשקיקה צחוק
הגיע הבוקר ואישתי נרדמה.

קרקרתי סביב מיטתה וכשהיא שוב התעוררה זיינתי לה ת'אוזניים עם שלגיה ושבעת הגמדים צחוק

ואז עם היפייפיה הנרדמת, הקדשתי את הסיפור לערפדה הנרדמת שלי צחוקקריצה

אח"כ גם דמבו הפיל המעופף הצטרף לחגיגה צחוק

באותו רגע אישתי היקרה השתחררה (שרון השתחררה מהמגבת) וראיתי את הטוסיק שלה מתעופף לעברי צחוק

היא סטרה על שתי הלחיים שלי עם ישבנה ואז התיישבה על פניי עם התחת הסקסי שלה וממש אנסה איתו את פניי הורדרדות והעדינות Pigצחוק

אישתי אנסה גם את אוינק הקשיח ואת שתי הביצים החלקות שלי עם פיה החם! ליקקתי בשקיקה את הכוס ואת חור התחת המתוק שלה גררררררר Tongue הייתי בטוח שאישתי תהיה כל כך עסוקה באוינק הקשיח שהיא תשכח מה היא זממה לעשות... אבל לא ולא כמה שטעיתי לגבי הנימפומנית הנשכנית הזאת... שיניה החדות קיבלו זיקפה והיא התנפלה על צווארי העדין! היא ביצעה את זממה ונשכה אותי טוב טוב בצוואר. היא שתתה את דמי והפכה אותי לאוינק אוינק הערפד Shockedצחוק

הרגשתי אנרגיות מטורפות! הפכתי לאוינק אוינק ערפד חרמן וגזעי! הרגשתי את הדם שלי מבעבע בעורקיי Evil Smile

אישתי היקרה אוקטביה הייתה מבסוטית בטירוף ממה שעוללה! היא החליטה לחגוג את המאורע בירידה טובה! היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה! Tongue

צללתי עם לשוני לעבר הכוס הורדרד שלה, נשכתי אותו קלות ואז התחלתי ללקק אותו בשקיקה Tongue

אישתי התחילה לרעוד, התנשפה קלות וגמרה Tongue על פניה נמרח חיוך של עונג חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מעולה!" צעקה אישתי וכרכה את רגליה סביבי. היא העיפה אותי על הגב והתנפלה שוב על אוינק הקשיח! היא עשתה מציצת פאק פאק נפלאה לבייצלך שלי, מציצת פוליש רטובה לאוינק הקשיח וקינחה בנשיכות קטלניות בגופי ובישבני הורדרד Tongueצחוק

הערפדה החרמנית והסקסית שלי עלתה עליי לרכיבה. מהר מאוד היא נצמדה לצווארי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. לא נשארתי חייב וגם נעצתי כמה פעמים את שיניי בצווארה העדין. הייתי חייב לבדוק שאני מתפקד כמו שצריך בתור ערפד צחוק

אחרי שזיינתי את אישתי היקרה כהוגן ברכיבה, זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. העפתי אותה על הערפד הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. הקפצתי את אישתי היקרה

מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ שלה! Tongue

התיישבתי עם אישתי על הספה והיא פתאום הפכה מערפדה לצפרדע חרמנית וצעקה קוווהה קוווהה קוווהה בזמן שקיפצה עליי בשקיקה Tongueצחוק

הרמתי את אישתי החרמנית שוב באוויר והקפצתי אותה עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית מטריפה! נשכנו זה את זו בצוואר כמו שנהוג בזיונים של ערפדים חרמנים צחוקקריצה

קמנו והמשכתי לדפוק את אישתי החרמנית בכוס הרטוב שלה כשהיא נשענת על השידה Tongue

קולות הפליק פלאק של הזיון נשמעו ממש טוב בדירתנו הקטנה צחוק

אוקטביה אישתי הערפדה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הפרח הורדרד, הלח
והלוהט שלה Tongueצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! זה היה מדהים! הערפד הקשיח שלי עשה חיים משוגעים במערת האהבה של אישתי היקרה Starצחוק

התהפכנו והזין שלי המשיך לעשות חיים משוגעים בכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

זיינתי את אישתי הנשכנית טוב טוב בכוס הרעב שלה! כנראה שהדם שלי לא הספיק לה והיא הייתה רעבה גם לזרע שלי קריצה היא ביקשה ממני בהתלהבות שאשפיך לה בפה כמות יפה של זרע חם Tongueצחוק

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ בשקיקה את הערפד הקשיח שלי! אחרי כמה דקות הערפד שלי נכנע והשפריץ לפיה השובב כמות יפה של זרע חם! Tongue היא הראתה לי את הכמות היפה ששחתה בפיה, אמרה לי בחיוך: "אוינק אוינק הערפד!" וגרגרה בשמחה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar

תודה לאישתי המדהימה, הנשכנית, החרמנית והנימפומנית שרעבה לזין איכותי שהפכה אותי לערפד קשוח וצמא דם! הסקס שלנו אף פעם לא היה כל כך טוב! Tongueמוחא כפייה

ואף פעם אל תקראו אגדות מפגרות לערפה צמאת דם, זה לא עוזר צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מצוין! TongueTongueTongue

את נשכנית חרמנית ושובבה Tongueצחוקקריצה

תודה שהפכת אותי לערפד שובב! TongueצחוקStar

ד"ש לחורצ'יקים המדהימים שלך TongueTongueTongue

HeartHug

Lavelle

595
אוינק אוינק חולה ניקיון מטופל על ידי הפסיכיאטרית אוקטביה פופינס Tongueצחוק

אהלן חבר'ה מה שלומכם? Tongue

כפי שאתם יודעים קוראים לי אוינק אוינק חיוך גדול
אישתי אומרת שיש לי שריטה קשה... אני קורא לזה תחביב אובססיבי קריצהTongue

כל רגע שאני בבית... כל מה שאני עושה זה לנקות את הבית Tongue אני אוהב שהכל נקי

פיקס!!!

ניסיתי להוריד כתם אקשן מהספה...

לא הצלחתי... החלטתי להתקשר לחברי הטוב מיסטר X (שרון הייתה מיסטר X ושנינו ישבנו עם טלפונים צחוק) כדי להתייעץ איתו לגבי חומר ניקוי טוב להסרת כתמים Tongue

הוא לא ענה...

שוב ושוב ושוב התקשרתי! Tongue

מיסטר X הבן זונה לא החזיר לי תשובה! כועס

"אוף שוב אוינק אוינק הזה עם השיחות שלו על חומרי ניקוי? שיעזוב אותי בשקט הוא מפריע לי לקרוא ספר!" Ouch אמר לעצמו מיסטר X.

טוב לא נורא מיסטר X בטח עסוק עכשיו או שהוא שוב מזיין הבן זונה!

אני אתקשר לאישתי היקרה גברת אוינק אוינק היא מומחית לחומרי ניקוי Tongueצחוק

* שרון הייתה גברת אוינק אוינק

התקשרתי אליה אבל הזונה לא ענתה! כועס אוףףף שוב היא עסוקה בבישולים שלה? איזה אישה משעממת יש לי מבולבל אסור היה לי להתחתן עם פולניה צחוק

טוב מיסטר Y בטוח יענה לי! Tongue

* שרון הייתה מיסטר Y

מיסטר Y שיחק ב Candy Crush כשקיבל שיחה מחברו אוינק אוינק צחוק

"אוף שוב הבן זונה הזה רוצה לדבר על חומרי ניקוי? יש לי עוזרת! אין לי מושג איך נקרא חומר ניקוי אחד אפילו" כועס אמר בעצבים מיסטר Y ונלחם בטלפון תוך כדי המשחק צחוק

"נו תענה תענה! למה אתה לא עונה?" צעקתי צחוק

אישתי גברת אוינק אוינק החליטה לשים לזה סוף קריצה

* אני גברת אוינק אוינק, שרון הפסיכיאטרית אוקטביה פופינס

טוב ההתנהגות של בעלי חייבת להיפסק! הוא זקוק לעזרה! החזרזיר האהוב שלי חולה בכי פינקי שלי אל תדאג אני אציל אותך! Tongue

פתחתי את ספר הטלפונים וחיפשתי אחר פסיכיאטר.
את עיניי צדה מודעה מאוד צבעונית ומרשימה! Star

"הפסיכיאטרית אוקטביה פופינס! מומחית מס' 1"

החושים הנשיים שלי אמרו לי שהיא בדיוק מה שבעלי צריך! חיוך גדול

הרמתי טלפון לפסיכיאטרית אוקטביה פופינס והסברתי לה על הבעיה של בעלי. הפסיכיאטרית פופינס הרגיעה אותי והבטיחה לטפל בבעלי הסורר תמורת סכום סמלי של 1000 דולר Ouchצחוק
עבור בעלי אני אשלם כל סכום שבעולם! נמאס לי מהניקיון התמידי בבית מצד בעלי! אני רוצה לצאת לבלות עם בעלי כמו פעם TongueTongueTongueTongue

* אני אוינק אוינק, שרון גברת אוינק אוינק ובהמשך הפסיכיאטרית אוקטביה פופינס

אף אחד לא ענה לי והייתי חסר אונים מול הכתם בספה מבולבל

"היי אוינק אוינק אהובי, תשמע יש לי בשבילך הפתעה!" Tongue צעקה לפתע אישתי ונכנסה לחדרי כמו רוח סערה. פניה קרנו מאושר כאילו היא עכשיו זכתה בלוטו צחוק

"אם זה לא חומר ניקוי חדש אז ההפתעה שלך לא מעניינת" עניתי לה בזלזול והמשכתי להתעסק עם הכתם העקשן בספה.

אישתי המטורפת תפסה אותי ביד וגררה אותי לעבר הדלת. מה היא לקחה המטורללת הזאת? ידעתי שהייתי חייב להחביא את הכדורים הכחולים! צחוקקריצה

"אוינק אוינק תפסיק להתנגד, בוא איתי אתה לא תצטער!" Tongue צעקה אישתי בהתלהבות והמשיכה לגרור אותי לכיוון הדלת.

"טוב אבל אני לוקח איתי את הקטלוג חומרי ניקוי החדש שהיום קיבלנו בדואר" חיוך גדול אמרתי לה ושלחתי יד ארוכה לעבר האוצר היקר שלי! Tongue

בזמן שאישתי גררה אותי לאיזה מקום עיינתי בקטלוג צחוק לא היה לי מושג לאן אישתי גוררת אותי אבל לפתע שמעתי את אישתי דופקת על דלת כלשהי...

"שלום שלום!" אמרה אישתי לאיזו כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים שחייכה אל שנינו בממזריות Shockedצחוק

"אוינק אוינק יקירי אני משאירה אותך פה עם גברת פופינס לזמן איכות! תבלו!" אמר אישתי וברחה מבולבל

הבטתי על קטלוג חומרי ניקוי שלי ואז הבטתי על הברונטית המלוכסנת... עשיתי 1+1 ושאלתי אותה: "תגידי יש לך במקרה מושג אם איזה חומר ניקוי הכי טוב להוריד כתם עקשן מהספה?" Tongue

שתי סטירות מצלצלות נחתו על פניי Shockedצחוק

"אויי אתה חמוד, תן לי את הקטלוג שלך בבקשה אתה לא תזדקק לו בזמן הקרוב" אמרה המלוכסנת בקול ערמומי ולקחה ממני את קטלוג חומרי הניקוי Shocked

ראיתי איך הקטלוג חומרי ניקוי מתרחק ממני והרגשתי שעולמי חרב עליי בכי

"אוינק אוינק שמי אוקטביה פופינס ואישתך שלחה אותך אליי כדי שאני אטפל בבעיה קטנה שיש לך, תשכב בבקשה על המיטה ותרגיש בנוח" אמרה אוקטביה ולפני שהבנתי מה קרה, ראיתי שאני קשור למיטה צחוקShocked

"האמת שזאת לא בעיה קטנה אלא בעיה חמורה ביותר! אוינק אוינק אתה מכור לניקיון! צריך לטפל בך בחומרה בשוקר חשמלי!!!" כועסצחוק צעקה אוקטביה והצמידה את השוקר לגופי Shockedצחוק (שרון הצמידה את הויברטור כשהוא רוטט לגוף שלי צחוק)

7743783437 026

"חומרי ניקוי! מטאטא! סקוצ'! מגב! אתה מרגיש את השוקר?" צחקקה אוקטביה והצמידה את השוקר לביצים שלי! ואז לזין שלי! אחחחח הרגשתי את הביצים שלי מתחשמלות! והזין שלי עולה באש! Shockedצחוק

הייתי חסר אונים והמשכתי להתפתל מצד לצד כאשר אוקטביה עשתה לי טיפול בשוקר החשמלי שלה... הרגשתי שהיא מענה אותי ואת אוינק הקשיח היקר שלי בכיצחוק

והנורא מכל הוא שבזמן שהיא חישמלה אותי לא יכלתי להתעדכן בחומרי הניקוי החדשים שהתפרסמו בקטלוג החדש שלי ... אוף הוא בחיים לא יסלח לי על זה... בגדתי בו צחוקShocked

לפתע אוקטביה הוסיפה לשוקר הרשע שלה גם את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי העדין Shocked יש לי עור ורדרד ועדין, אני לא בנוי לדברים האלה Ouch

"אז מה אוינק אוינק כשאתה שומע "ניקיון" זה משהו חיובי בעינייך?" שאלה אוקטביה וצחקקה.

"הממממ בטח!!!" אמרתי לה וכמעט קיבלתי אורגזמה כששמעתי את המילה "ניקיון" Tongue

"ועכשיוווו? "ניקיון" זה משהו חיובי?" שאלה אוקטביה ונעצה את שיניה החדות בחוזקה בעור המשי הקטיפתי שלי צחוק

"עכשיו קצת פחות חיובי!!!" ShockedOuchמבולבלצחוק צעקתי ממש חזק...

אוקטביה הודיעה לי לפתע שכל הטיפול הזה עשה אותה חרמנית. היא שחררה אותי מהקשירה ודרשה ירידה! Tongue

היא נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה Tongue
גירדתי את הראש וחשבתי לעצמי האם אישתי היקרה יודעת מה קורה בטיפול הזה? המממ... כן היא בטח יודעת אחרת היא לא הייתה מביאה אותי לפה... קדימה אוינק תתפרע! Tongue אמרתי לעצמי וצללתי לעבר הכוס הורדרד והחלק של הפסיכיאטרית החרמנית מוחא כפייהTongue

ליקקתי לה את הכוס הטעים שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות היא התחילה לרעוד והתנשפה קלות! הלוואי שאישתי הייתה ככה Stern Smile
אוקטביה גמרה חזק והביטה לעברי כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות! חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצוין!" Tongue הודיעה לי חגיגית אוקטביה מוחא כפייה

"אז... איפה הקטלוג חומרי ניקוי שלי?!" Tongue צעקתי בהתלהבות... "נו אחרי ליקוק כזה מגיע לי פרס!" צחוק

"קטלוג חומרי ניקוי שלך???!!!" כועס צעקה בעצבים אוקטביה והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות Ouchצחוק

היא הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה! היא קפצה במרץ על פניי עם התחת שלה וחנקה אותי עם חור התחת המקסים שלה... החורצ'יק קטן קטן אבל הוא שובב גדול! Tongueצחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה ללקק בשקיקה את הזין שלי כמו חתולה חרמנית! עשתה מציצת פוליש מושקעת לאוינק הקשיח ועשתה מציצת פאק פאק לביצלך החלקים שלי! Tongueמוחא כפייה

העברתי את לשוני על שני החורים שלה ולרגע שכחתי מהקטלוג חומרי ניקוי שלי! פאק הטיפול שלה מתחיל לעבוד! Shockedצחוק

תוך כדי העינוגים ההדדיים ב 69 נפלט לי מהפה עוד כמה פעמים "כתם בספה" "מכירה
במקרה איזה חומר ניקוי טוב?" אז אוקטביה אמרה שהשלב הבא בטיפול הוא להתיש אותי בזיון עד שלא יהיה לי כוח לנקות... המממ קצת חששתי מהשלב הזה... אחריו אני כבר לא אהיה אותו בן אדם! אוקטביה נראתה לי מסוכנת בסקס, לא כמו אישתי שהיא כמו קרש במיטה צחוקצחוקצחוק

"OK אוינק אוינק עכשיו אנחנו עוברים לשלב האחרון בטיפול... זיון מתיש במיוחד!" Evil Smile אמרה אוקטביה והלב שלי קפץ לתחתונים Shockedצחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ורכבה עליי במרץ! תוך כדי הרכיבה היא התחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי... פאק הזיון הזה הולך להיות לא רק מתיש אלא גם מסוכן Shockedצחוק

זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1...2...3 הרמתי את אוקטביה באוויר והתחלתי להעיף אותה על אוינק הקשיח שלי שהוא בניגוד אליי גבר גבר! הוא כלי גדול וקשיח שיודע לתת ביצועים של כוכב פורנו! איזה מזל שיש לי אותו למה בזכותו בזיון אני הופך לנמר חייתי! Evil Smile

הקפצתי את אוקטביה במרץ באוויר מול המראה ואז התיישבתי איתה על הספה. אוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית בשיא המרץ! וואאאוו היא כזאת אמיצה! הלוואי שהייתי כמוה... אני בטוח הייתי משתין מפחד כי הייתי חושש ליפול מהספה חיוךצחוק

אוקטביה ממש השתוללה ונתנה לי מכות בצדדים כמו שעושים לסוסים Shocked מתוקה בעדינות! אני סייח רגיש צחוקקריצה

הרמתי שוב את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה לעבר המיטה. השכבתי אותה על המיטה והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית! התנשפתי כהוגן אבל החזקתי מעמד בזיון הפרוע הזה... למרות שנהנתי בטירוף מהזיון חששתי שבסופו באמת לא יהיה לי כוח לנקות ובבית מצפה לי עוד עבודה מרובה... הבית מלוכלך!!!... זה הסיוט הכי גדול שלי! Shocked

"קדימה כוכב פורנו שלי תזיין אותי במרץ!" צעקה אוקטביה ונעצה את שיניה החדות בצווארי! Shockedטפחה על ישבני והצמידה אותי בחוזקה אליה... הרגשתי תשישות קלה... O_O הטיפול שלה מתחיל לתת את פירותיו Shockedצחוק

"אוינק אוינק בוא תשחיל אותי בעמידה!" צעקה אוקטביה ונשענה על השידה. היא הבליטה את ישבנה הסקסי ובמהרה השחלתי את אוינק הקשיח לכוס החם שלה! אחחח אוינק הקשיח היה מבסוט! Tongue

זיינתי את אוקטביה במרץ כשהיא נשענת על השידה וטפחתי על ישבנה המקפץ. לפתע ראיתי את קטלוג חומרי הניקוי שלי על השידה ושלחתי אליו את ידי... אוקטביה הסתובבה כמו מטורפת והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות! Shockedצחוקצחוקצחוק

"הנה לך! אתה רוצה את הקטלוג חומרי ניקוי שלך? שלא תעז לחשוב עליו בכלל! קדימה תמשיך לזיין אותי במרץ!" צעקה אוקטביה והתיישבה בדוגי בקצה המיטה.

זיינתי אותה ככה ונהנתי מהגלריה האחורית המדהימה שלה! Tongue אבל לפתע איבדתי ריכוז ופזלתי לעבר קטלוג חומרי ניקוי ששכב על השידה... הרגשתי צמרמורת בגופי וכנראה שאוקטביה הרגישה גם צחוק

"יא בן זונה שלא תעז לפזול לכיוון קטלוג חומרי ניקוי! שמעת חתיכת חרא שכמותך?! יא שמוק " צעקה אוקטביה והתפוצצה מצחוק צחוקצחוקצחוק

"קדימה אוינק אוינק תתחיל לתת דפיקה טובה! אתה יוצא מפה היום מותש בלי כוחות לנקות אפילו פיפס אחד קטן בבית... אפילו לנגב שולחן אחרי הארוחה לא יהיה לך כוח!" צחקקה אוקטביה והזמינה אותי לזיון כפיות פרוע על המיטה Tongue

הזדיינו בכפיות פרועות על המיטה כאשר אוקטביה לפתע תפסה את השוקר החשמלי (הויברטור) והצמידה אותו לביצים שלי, אחחחחח זה היה מדהים! הרגשתי רטט חזק בביצים בזמן שאוינק הקשיח שחה בכוס של אוקטביה... זה היה מדהים! Tongue

אוקטביה ביקשה ממני לא לזוז וזזה לבד במרץ על הזין שלי. אוקטביה הודיעה לי חגיגית שהיא מרגישה איך הזין שלי רוטט אצלה בכוס, פשששששש איזה זיון מטורף זה היה! הזין שלי רטט בכוס שלה! Tongue

"אוינק אוינק אחרי הטיפול הזה אתה תהיה מותש רק מלחשוב על ניקיון! רק תרצה לבלות עם אישתך חיוך גדול

התהפכנו והתחלתי לזיין במרץ את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. אחח זה היה מדהים! הטוסיק שלה קיפץ ללא הפסקה וקולות הפלאק פלאק חירמנו אותי בטירןף! Tongue

"אוינק אוינק אתה מתחיל להרגיש קצת תשוש ושלא בא לך יותר על הניקיון? ואתה רוצה לבלות עם גברת אוינק אוינק?" שאלה אוקטביה וחיוך שובב הופיעה על פניה היפות.

"כן כן אני מתחיל להרגיש ככה!" צעקתי בהתלהבות צחוק

"מצויין הטיפול מתחיל לעבוד!" חיוך גדול אמרה בשמחה אוקטביה והחזירה לי קונטרות חזקות מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אוקטביה ממש שמחה שהטיפול שלה כבר בשלבים מתקדמים ושאני פציינט מעולה! Tongueמוחא כפייה

תוך כדי שדפקתי אותה חזק בכוס בדוגי, אוקטביה אמרה שהגיע הרגע לשלב הסופי בטיפול... עליי להשפריץ לה זרע חם בפה! Tongue

WOW הטיפול הזה שיגעון! במחשבה שניה אני לא רוצה להבריא, אני רוצה טיפול כזה כל יום! ואללה מתאים לי... שאישתי תשלם ואני אזיין! Tongueצחוקצחוקצחוקקריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את אוינק הקשיח במציצה חמה ורטובה Tongue ליקקתי לה ברעב גדול את חור התחת גררררר גררררר Tongue

אחרי כמה דקות של טיפול מענג השפרצתי לפיה המתוק של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! Tongueאוקטביה חייכה בשובבות, הראתה לי איך הזרע שוחה בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק חולה ניקיון!" Tongueצחוקקריצה ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייה

אחחחחחחחח אין עוד פסיכיאטרית כמו אוקטביה פופינס! הכי כוסית והכי מטורפת אני אומר לכם בוודאות! StarTongue

מה אני אגיד לכם חברים... כזה טיפול לא תקבלו בשום מקום! הפסיכיאטרית אוקטביה פופינס היא נימפומנית חולת זין שלא יודעת שובע! TongueTongueTongue

מגב! מטאטטא! מטלית! חומר ניקוי! פופינס תרפאי אותי! אני חולה!!! חולה ניקיון!!! אההההההההההההההההה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

אחחחח איזה משחק מטורף הרבצנו! צחוקצחוקצחוק

מאוד נהנתי להיות חולה הניקיון שלך, את פסיכיאטרית מדהימה! מוחא כפייהTongueצחוק

הויברטור בביצים הוציא אותי מדעתי! הזין שלי רטט בכוס החם שלך! חחח הזין שלי ויברטור אנושי! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים היפים והטעימים שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

596
אוינק אוינק התייר האיטלקי בזיון פרוע עם השרלילה אוקטביה פופינס נימפומנית חולת זין ועם ועדת הבית בעלת הכוס הרעב לזין קשיח! TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים זה שוב אני אוינק אוינק הגזעי חיוך גדול

הגעתי מאיטליה לנפוש שבוע בישראל והתמקמתי במלון יוקרתי Cool

העברתי את הזמן בכיף ליד הבריכה כשאני לוגם משקה טעים וקורא עיתון כשלפתע...... הדופק שלי עלה ל- 200 פעימות בדקה ShockedEvil Smile

מול המלון היו בנייני מגורים ובאחד הבניינים על המרפסת שלה שכבה כוסית ברונטית מטורפת והשתזפה בעירום Tongue

לא האמנתי למראה עיניי TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

התחלתי לתצפת על הברונטית מכיסא הנוח שלי וראיתי אותה מסתובבת בבית בעירום... עושה מקלחת.... רואה טלויזיה... מאוננת ShockedTongueTongueEvil Smile

היו לה בבית חלונות ענקיים ללא וילונות והיא לא דפקה חשבון לאף אחד Tongueצחוק

יום למחרת שוב הברונטית השתזפה בעירום על המרפסת שלה... שרקתי לה ונופפתי לה לשלום Tongue

היא קרצה לי ועשתה לי סימן עם האצבע לבוא אליה......... או להההה להההה! הזין שלי כמעט חורר את תחתון הבגד ים שלי Tongueצחוק

הגעתי לדירתה ואיך שהיא פתחה לי את הדלת כשהיא ערומה לגמרי Tongue מאמי מיה WackoTongue היא התנפלה עליי בנשיקות וחיבוקים! WOW איזו קבלת פנים! לא ציפיתי לזה! Tongue

איזה כוסית מלוכסנת גרררררררררררררר TongueTongueTongueTongueTongue

"נעים מאוד אני אוינק אוינק" Tongue הצגתי את עצמי

"נעים מאוד אני אוקטביה פופינס" חיוך גדול ענתה לי כוסית ערומה

"אז מה אוינק אוינק אתה מתצפת עלי? Evil Smile תקשיב לי ותקשיב לי טוב! אם אתה לא נותן לי עכשיו זיון בן זונה אני מכסחת לך ת'צורה והופכת אותך למצופים! שמעת?" צעקה אוקטביה בחרמנות צחוק

"אחחח אלוהים תודה ששלחת לי את הנימפומנית המלוכסנת הזאת! הווווווו כןןןןן אני הולך לחגוג הלילה!" TongueEvil Smile

אוקטביה העיפה אותי בעצבים על המיטה והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי Tongue

היא עשתה לי פייסיטינג חינוכי וחינכה אותי על המציצנות שלי צחוק

מהר מאוד אוקטביה הורידה את התחתונים שלי והתנפלה על אוינק הקשיח במציצה חמה ורטובה
Tongue
ליקקתי את חור התחת היפה שלה והתמוגגתי מהטעם חיוך גדול

לפתע אוקטביה התחרפנה וחשפה את שיניה החדות... היא נעצה את שיניה בגופי העדין ונשכה אותי כהוגן בעור האוינק הקטיפתי שלי Shocked צרחתי כמו מטורף צחוק

אחרי שאוקטביה עשתה ממני חזרזיר צווחן היא הביטה לעברי ושובבות וביקשה ירידה Tongue

היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה Star

צללתי בשמחה לעבר הכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו בשקיקה Tongue

אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות וצעקה שהיה מצוין Tongue

המשכנו להתמזמז על המיטה ואוקטביה מצצה לי עוד קצת את אוינק הקשיח שגרגר מהנאה Tongue

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ! היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי! אחחח הריח שלה שיגע אותי ושניה החדות שננעצו באוזניי ובצווארי הוציאו אותי מדעתי! תפסתי את ישבנה העסיסי וזיינתי אותה בכוס הלוהט שלה! Tongue

"אז מה אוינק אוינק אהבת לתצפת עליי?" שאלה אוקטביה ושיחקה עם שיניה באוזן שלי.

"ברור! אחחחחח אני אוהב שאת אגרסיבית כזאת!" Tongue אמרתי לה וצחקקתי צחוק

זחלתי עם אוקטביה לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי אותה באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה ואז זיינתי אותה באוויר מול המראה כששנינו מתענגים על הטוסיק המקפץ שלה חיוך גדול

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

הרמתי שוב את אוקטביה וזיינתי אותה כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה והרבצנו מיסיונרית מטריפה! אוקטביה כ"כ חירמנה אותי שלא החזקתי מעמד והשפרצתי בכוס החם שלה Shockedצחוק

כמובן שאוקטביה הייתה מאוד לא מרוצה ובעטה אותי מדירתה בטענה שלא סיפקתי אותה מינית צחוק אוףףףף אוינק חתיכת חרא קשיח לא יוצלח! כמה פעמים אמרתי לך להחזיק מעמד? תראה איזה בושות אתה עושה לי! Wackoצחוק

אוינק הקשיח צחקק בשובבות והלך לישון... בן זונה! צעקתי בעצבים צחוק

יום למחרת החלטתי לקפוץ לחדר מדרגות של אוקטביה ולהניח ורדים אדומים על כל המדרגות שלה TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue זה יגרום לה לתת לי הזדמנות נוספת ואני ארשים אותה הפעם בביצועי כוכב הפורנו TongueEvil SmileApprove

בזמן שאני עסוק בסידור ורדים הרגשתי לפתע יד על כתפי........... Shocked

"שלום לך! אני ועדת הבית כוס רטוב! אפשר לדעת מה זה כל הורדים האלה פה?" שאלה מישהי בקול סקסי... הסתובבתי וראיתי בחורה ערומה... נגעתי בכוס שלה עם האצבע והוא היה רטוב בטירוף Tongue (שרון הייתה ועדת הבית כוס רטוב צחוק)

"גברת ועדת הבית כוס רטוב קוראים לי אוינק אוינק ואני מנסה להתחנף לכוסית שגרה פה בבניין שתתן לי עוד הזדמנות כי גמרתי מהר מידי!" צחוק אמרתי בנימוס לגברת ועדת הבית כוס רטוב צחוק

"אהה OK OK... פשששששש עומד לך הזין!!!" צעקה גברת ועדת הבית כוס רטוב והתחילה ללטף את אוינק הקשיח Tongue "מה דעתך להשחיל אותי פה בחדר המדרגות?" Tongue שאלה בחרמנות גברת כוס רטוב.

"בטח סקסית שלי! מגיע לך זין חסון וקשיח!" צעקתי בהתלהבות והצמדתי את גברת פני תחרה למעקה Star (שרון נשענה על השידה)

התחלתי לזיין במרץ את גברת כוס רטוב בכוס הלוהט והרטוב שלה והפלקתי על ישבנה הדורש Evil Smileיאללה זה ממש בניין של שרמוטות חשבתי לעצמי צחוק

בחדר המדרגות הייתה ספה ישנה (מיטה) אז גברת כוס רטוב התיישבה בקצה הספה בדוגי והמשכתי לפרק ת'כוס הורדרד שלה Tongue

אח"כ זחלנו על הספה והרבצנו כפיות פרועות! Tongue

"גרררר גררר אוינק אוינק אתה מזיין מצוין!" TongueTongueTongue הודיעה לי בחגיגיות גברת כוס רטוב Embarrassed

"אתה חייב לטפל לי בכוס! הכוס שלי חרמן ורטוב בטירוף אתה חייב להרגיע אותו!!!!" צעקה גברת כוס רטוב Tongue

התהפכנו והמשכתי לדפוק את גברת כוס רטוב כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

היא קצת לא אהבה את הקצב האיטי שלי אז היא בעטה עם כפות רגליה בישבני כדי שאני אגביר את הקצב צחוק יאללה השרמוטות הרעבות האלה בבניין לא נותנות לי מנוחה צחוקקריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

"קדימה כוכב פורנו שלי תפרק לי ת'כוס! באת לי ממש בזמן... בדיוק יצאתי לחדר מדרגות כדי לחפש שם איזה זין טוב! אני חולה על סקס בחדר מדרגות!" TongueTongueTongue צעקה בחרמנות גברת כוס רטוב בזמן שפירקתי לה ת'כוס והתמוגגתי מהגלריה האחורית שלה StarTongue

"כוכב פורנו שלי אני רעבה! יש לך בשבילי זרע לבן כמו השיניים הלבנות והיפות שלי?" שאלה בשובבות גברת כוס רטוב וצחקקה בשובבות צחוק

"ברור שיש לי! יש לי זרע לבן כמו שלג וחם כמו חור תחת!" Tongue צעקתי לה בהתלהבות ומהר מאוד התהפכנו ל 69 חיוך גדול

אחרי מציצה חמה ורטובה השפרצתי לפיה המתוק של גברת כוס רטוב את הזרע הלבן והחם שלי Tongue היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בחיוך: "אוינק אוינק כוכב פורנו!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייהTongueStar

נפרדתי לשלום מגברת כוס רטוב והלכתי למלון שלי לנוח Tongue

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

היה לנו זיון חם ולוהט גרררר TongueTongueTongue

הרגת אותי עם ועדת הבית כוס רטוב צחוקצחוקצחוקקריצה

אני עדיין בדילמה מי הייתה יותר חרמנית... אוקטביה פופינס או ועדת הבית כוס רטוב צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

597
אוינק אוינק הפרופסור המטורף מקים לתחייה את הבובה המתנפחת והנימפומנית אוקטביה פופינס! Tongueצחוק

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני פרופסור חתיך, גזעי, שרמנטי... ויש האומרים גם מטורף צחוקקריצה

אני לא נח לרגע והראש שלי כל הזמן ממציא המצאות חדשות ומעניינות. לאחרונה הרגשתי קצת בודד בכל מה שקשור למין השני... אני נעול יותר מידי זמן במרתף שלי ולא זכור לי מתי ליטפתי כוס איכותי בתקופה האחרונה מבולבל אז קמתי יום אחד ואמרתי לעצמי: "אוינק אוינק אתה חייב לבנות לעצמך שרמוטה נימפומנית חולת זין שתספק את אוינק הקשיח בכל זמן שהוא יהיה רעב, זה לא יכול להמשך יותר ככה!" צחוק

הלכתי במהרה למחשב והתחלתי לתכנן את את גברת חלומותיי שתספק אותי בשעת חרמנותי Evil Smile

בניתי לעצמי דוגמנית אקזוטית בעלת שיער שחור ועיניי שקד מלוכסנות! ציצים זקורים, ישבן תפוחי ומטריף! כוס ורדרד וחלק וחור טוסיק קטן ושובב Tongue

0160925056 001

שלב הבניה הסתיים בהצלחה ועכשיו הגיע הזמן לנפח את הנימפומנית הסקסית שלי! השכבתי אותה על המיטה ובחנתי את חוריה היפים... ההתלבטות הייתה איזה חור לבחור? עשיתי אן דן דינו וחור התחת שמכונה גם "החור השחור" או "שושנת האהבה" עלה בהגרלה חיוך גדול

התקרבתי עם הפה שלי לחור היפה שלה, ליקקתי אותו קלות ואז התחלתי לנפח את אוקטביה דרך חור הטוסיק המדהים שלה! (חחח זה היה מטורף לגמריצחוק)

לפתע הרגשתי משהו מלטף לי את הזין... הגנבתי מבט למטה וראיתי שידה של אוקטביה משחקת לי בזין שהתחיל לגדול ולגדול ולגדול! Cool ווואאאואווו איזו קבלת זין מדהימה! חשבתי לעצמי צחוק

"שלום לך מי אתה?" שאלה אוקטביה בסקרנות ונענעה בישבנה תוך כדי שליטפה בחשק רב את זייני...

"אני הפרופסור אוינק אוינק! ברוכה הבאה למעבדה שלי! יצרתי אותך כדי שתספקי את כל תאוותיי המיניות! קדימה בובה תראי לי למה את מסוגלת!" TongueApprove צעקתי בהתלהבות אדירה.

"גררררר גררררררר אני מתה למצוץ לך את הזין!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה והתנפלה לי על אוינק הקשיח במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

ליטפתי את ישבנה התפוחי של בובתי הסקסית בזמן שהיא אכלה ברעב גדול את אוינק הקשיח Star

לפתע היא העיפה אותי עם אוינק הקשיח על הגב והתיישבה עם ישבנה העגלגל על פניי! אחחח חור תחת שלה ליטף את האף שלי והכוס הרטוב שלה הרטיב את פי Tongue

במהרה הבובה פופינס התנפלה על אוינק הקשיח במציצת פוליש מטריפה ושליקלקה ביסודיות את הביצים החמות והחלקות שלי Tongue

חור הטוסיק שלה ממש קרץ לי אז דחפתי לתוכו אצבע ויצאתי למסע קסום במערה החשוכה והמסתורית שלה! קריצה הוצאתי את האצבע השובבה ומצצתי אותה בשקיקה, יאממי יאממי גררר גררר Tongue (מצצתי גם את האצבע של שרון שהייתה בישבנה חי חי Star)

פופינס הבובה השובבה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בגופי העדין. היא התלוננה שעשיתי לה רק כוס ותחת אחד, לדבריה הייתי צריך לעשות לה 5 כוסים ו 5 תחתים! Wacko יאללה איזו שרמוטה היא! רוצה לקבל בו זמנית ב 10 חורים! המממ בעצם 11 גם הפה בא בחשבון צחוקצחוק

אוקטביה פופינס נשכבה על הגב ודרשה ירידה. צללתי במהרה אל המערה הורודה שלה והתחלתי להשתולל על הדגדגן שלה עם לשוני חיוך גדול אני צריך לעשות לעצמי זין על הסנטר כדי שאוכל לזיין את הבובה שלי בתחת בזמן שאני יורד לה Tongueצחוק

אחרי כמה דקות כשאני יורד לה ומלטף את פי הטבעת שלה, אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשהחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נפלא! Tongue

הבובה המנפחת פופינס העיפה אותי על המיטה והתחילה למצוץ בשקיקה את אוינק הקשיח מהצד כשהיא יושבת בדוגי. זיינתי אותה בתחת עם האצבע והתמוגגתי מהמציצה הנפלאה שלה מוחא כפייה

אוינק הקשיח עמד וחיכה לחורים של אוקטביה פופינס. היא התיישבה עליו עם חור התחת שלה והתחילה לרכב עליו במרץ חיוך גדול

במהרה היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי וצווארי. לא נבהלתי וזיינתי אותה באומץ רב בישבנה הלוהט Cool

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את בובתי החרמנית באוויר. הקפצתי אותה באוויר כל הדרך עד למראה. כשהיינו ליד המראה הגברתי את הקצב וחוררתי כהוגן את ישבנה המתוק עם זייני הקשיח בזמן שהיא מחבקת אותי עם ידיה ורגליה Star

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית מוחא כפייה

התבוננתי איך הזין שלי שוחה בישבנה הקטן ואז העפתי אותה שוב באוויר. הקפצתי אותה למיטה ואחרי שהשכבתי אותה הזדיינו במיסיונרית אנאלית נפלאה! Tongue נשכנו זה את זו בצוואר וזה הפך את הזיון ללוהט במיוחד Evil Smile

אוקטביה נשענה על השידה והשחלתי את אוינק הקשיח לכוס הורדרד שלה חיוך גדול דפקתי אותה טוב טוב בעמידה והתמוגגתי מישבנה התפוחי שהתנגש במרץ במפשעתי מוחא כפייה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לזיין אותה בחדירות כפולות שובבות! הזין בכוס והאצבע בתחת Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות Evil Smile

הכוס של אוקטביה התחיל לקנא אז החלפנו חור ואוינק הקשיח זיין כהוגן גם את החור השני צחוק

התהפכנו וזיינתי את אוקטביה בכוס הרטוב שלה כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

הוצאתי את הזין מהכוס שלה והשחלתי אותו לישבנה, המשכתי לפרק אותה טוב טוב בתחת כשהיא שוכבת על הבטן וישבנה מקפץ במרץ מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue בהתחלה פינקתי את הכוס הורדרד שלה ובהמשך פינקתי את החור השחור והקטן של בובתי הנימפומנית Tongue

אוקטביה פופינס אמרה לי ברעב גדול שהיא תשמח לטעום מהזרע הלבן והאיכותי שלי! קריצה

נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב 69. היא התחילה ליינוק את אוינק הקשיח ואני ליקקתי בשקיקה את שני החורים שלה ודחפתי לה אצבע שובבה לתחת חיוך גדול

אחרי כמה דקות מעלפות השפרצתי לפיה השובב כמות טובה של זרע חם! היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הפרופסור" Tongueמוחא כפייהStar היא גרגרה את הזרע בגרונה ואז פתחה פה גדול. לקחתי קשית ושאבתי את השפיך מפיה של אוקטביה צחוק (חחחח זה היה הרעיון הסוטה שלי, חחח שרון הייתה ממש מבסוטית מההמצאה שלי Tongueצחוקקריצה)

כשהזרע היה בפי אמרתי: "אני אוינק אוינק הפרופסור המשוגע" גרגרתי את זרע בגרוני ובלעתי אותו צחוקצחוקצחוק

עכשיו אתם יודעים למה קוראים לי אוינק אוינק הפרופסור המשוגע! צחוקקריצה

מאז אותו לילה אני ואוקטביה לא מפסיקים להזדיין! אין לי כבר זמן לכלום והניסויים היחידים שאני מבצע אלה ניסויים בחורים של אוקטביה יקירתי Tongueצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לפרק את החורצ'יקים השובבים שלך גררררר TongueTongueTongue

וכמובן שנהנתי מאוד לשתות את מיץ הזרע מפיך השובב Tongueצחוקקריצה

היית בובה מתנפחת כוסית מטריפה! מוחא כפייה

נשיקות חמות לשני החורצ'יקים המתוקים שלך TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

600
הרוקח אוינק אוינק מורח על פניה של אוקטביה פופינס קרם פנים איכותי בטירוף! TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני רוקח מדופלם! Cool

בקליניקה שלי אני מוכר בעיקר קרמים ומוצרי טיפוח למיניהם. אני גם עושה טיפולי פנים לכל עלמות החן שבאות לקליניקה שלי. יש לי מוניטין של כמה שנים וכל לקוחה שלי תמיד יוצאת מהקליניקה שלי מרוצה עד עמקי נשמתה! חיוך גדול

בוקר אחד יפה וחמים לקליניקה שלי התקשרה בחורה חביבה ושאלה האם יש לי בשבילה קרם לחות לפנים... כי העור שלה קצת יבש מסכנה שכמותה.

"כמובן כמובן גבירתי יש לי בשבילך קרם לחות משהו משהו! תגיעי לקליניקה שלי ופנייך יזרחו שוב אחרי הטיפול שלי" Tongueקריצה אמרתי לה בביטחון רב וצחקקתי בלב.

הגברת אמרה שקוראים לה אוקטביה פופינס. גברת פופינס מאוד שמחה לשמוע שיש לי את הקרם שיתן שוב ברק ולחות לפניה היפות! נו ברור שפניה יפות! הכוסית שדיברה איתי בטלפון לא יכולה להראות כמו חור תחת צחוק יש לי חושים לדברים האלה תאמינו לי קריצה

כעבור כחצי שעה לקליניקה שלי הגיעה לא פחות מדוגמנית צמרת! גוף מושלם! טוסיק מטריף! שיער גולש ושופע, חיוך כובש, עיניי שקד חודרות... פניה יפות בטירוף! רק הממממ... קצת יבשות צחוק

אחרי נשיקה כפולה על הלחי ופטפוט קל התיישבנו על הספה המרווחת כדי לסגור את פרטי הטיפול. אוקטביה שאלה בסקרנות על אותו קרם פנים מיוחד... זה שיעשה את פניה חלקות כמו תחת של תינוק צחוק

גירדתי בראש ועשיתי את עצמי מאוד עצוב! קריצה

"גברת פופינס צר לי מאוד אבל קרם הפנים המיוחד חסר במלאי והוא יגיע רק עוד חודש... אני מאוד מצטער שהיית צריכה לבזבז את זמנך ולהגיע לקליניקה שלי. הייתי בטוח שיש לי קופסה אחת אחרונה על המדף אבל היא נעלמה לאנשהו מבולבלShocked
אבל! אם את מעוניינת יש לי תחליף Tongue

"באמת רוקח אוינק אוינק? ומה התחליף?" שאלה אוקטביה בהתלהבות ונצמדה אליי בהתרגשות צחוק

"התחליף נמצא שם למטה (הגנבתי מבט לעבר השמוק צחוק) אחרי שמפנקים ומשפשפים את השפופרת הקשיחה שלי היא פולטת כמות יפה של קרם פנים עוד יותר איכותי מהסוג שתיכננתי לתת לך! Tongueמוחא כפייה

"ווואאאוווו וכמה זה עולה?" Tongue שאלה אוקטביה.

"המממ זה בחינם... השפופרת הקשיחה שלי רק צריכה לבקר בכל החורים שלך ואז פנייך היפות יהיו מרוחות בקרם הלחות האיכותי! נשמע טוב הא?" Evil Smile שאלתי את אוקטביה בממזריות.

"נשמע מעולה! נשמע פגז! בוא נזדיין כבר!" Tongue צעקה אוקטביה בחרמנות צחוק

רצנו אחוזי חרמנות למיטה כמו זוג צעיר בתיכון. אוקטביה העיפה אותי על המיטה, התיישבה עם ישבנה הסקסי על פניי והתנפלה על אוינק הקשיח שלי שכבר עשה לעצמו ביד מרוב חרמנות צחוק

בזמן שאוקטביה עשתה מציצת פאק פאק לביצים החלקות שלי ומציצת פוליש לאוינק הקשיח, ליקקתי את ישבנה הטעים וחקרתי את חור התחת שלה עם האצבע השובבה שלי Star

אוקטביה החרמנית עזבה לרגע את הוד רוקחותו הקשיח והתחילה לנשוך אותי במרץ בגופי עם שיניה החדות! התפתלתי מצד לצד כמו נקניקיה עסיסית ואוקטביה זללה אותי כהוגן! גם ישבני החלק והשובב זכה לכמה נשיכות טובות מאוקטביה הנשכנית צחוק

אחרי מסע הנשיכות של אוקטביה היא רצתה להתפנק קצת וביקשה ירידה. היא נשכבה על גבה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להכנס למערה הקסומה שלה! הדלת הייתה פתוחה אז נכנסתי Tongue

הכוס של אוקטביה היה מתוק וחם בטירוף! ליקקתי אותו בשקיקה עם לשוני השובבה והתבוננתי על פניה היפות חיוך גדול תווי פניה זזו טיפה מהנאה וכעבור זמן מה אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! חיוך גדול

אחרי עוד מזמוזים ומציצות, אוקטביה התיישבה על הזין שלי שהחליק לישבנה בהתלהבות וקיפצה עליו במרץ רב (אני שכבתי על המיטה ושרון התיישבה עליי מהצד כשרגליה על הרצפה). ההרגשה הייתה נפלאה! כשראיתי את הזין שלי נכנס ויוצא מתוך ישבנה הבנתי שזה מקומו הטבעי, הוא מרגיש שם בבית קריצה

אוקטביה זחלה על המיטה, התיישבה על אוינק הקשיח והתחילה לרכב עליי ברכיבה אנאלית מטריפה! מוחא כפייה

היא שוב חשפה את שיניה החדות ואכלה כהוגן את אוזניי ואת צווארי. לא ויתרתי לה ונשכתי את צווארה גם כן. זה לא היה קל אבל בסופו של דבר עשיתי זאת! Tongueצחוק

כאשר אוינק הקשיח שלי בישבנה החם, זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה. התמקמתי מול המראה כאשר ישבנה של אוקטביה משתקף בה וזיינתי אותה טוב טוב בטוסיק המקפץ שלה Tongue

התיישבתי על הספה (חי חי חי לא חסר לי כלום בקליניקה קריצה) ואוקטביה התחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! מוחא כפייה אחחחח היה כל כך לוהט בישבנה גרררררר Evil Smile

קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והרבצנו מיסיונרית אנאלית מטריפה! Tongue תוך כדי שאוינק הקשיח חיפש אוצר בישבנה חשפתי שיניים ויצאתי לצייד. הצלחתי לתת כמה נשיכות על צווארה של גברת פנים יבשות אבל במהרה היא החזירה לי בכמה נשיכות משלה, נשכנית קטנה ושובבה צחוק

עברנו לזיון בעמידה, אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה בתחת הלוהט שלה בעמידה.

אח"כ אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לקדוח בחור הקטן שלה עם הרוקח הקשיח Cool

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות! Tongue

התהפכנו והמשכתי לדפוק את ישבנה הסקסי של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן Star

הקרם התבשל כהוגן בביצים שלי ועוד שניה הר הגעש היה מתפרץ צחוק

אוקטביה נשכבה על המיטה והניחה את הראש בקצה המיטה (טיפה מחוץ למיטה). התחלתי לשפשף את הזין שלי כאשר אני מכוון אותו טוב טוב לפניה היפות. תוך זמן קצר גמרתי בטירוף ומילאתי את כל פניה של אוקטביה בקרם חם ואיכותי במיוחד! Tongue (גררר גררר יצא מלא זרע!)

דחפתי את הזין לפיה של אוקטביה כדי שתנקה לי אותו משאריות השפיך שנשארו עליו צחוק

את השפיך שהיה מסביב לשפתיה דחפתי לפיה כדי שתתענג על הזרע שלי וגם תגיד משהו בפה מלא קריצה אוקטביה חייכה לעברי ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הרוקח!" Tongue ואז היא גרגרה את זרע בגרונה מוחא כפייהStarחיוך גדול

אוקטביה הייתה כל כך מבסוטית מקרם הפנים שלי שהיא אפילו דפקה לי ריקוד אפריקאי על המיטה כשפניה מלאות בזרע Tongueצחוק

אין ספק שהרווחתי קליינטית כוסית מטריפה שתהנה עוד הרבה מקרם הפנים המשובח שלי גרררר גררררר Tongueקריצה

* כיוון שפניה של שרון היו מלאות בזרע, והיא פחדה לפתוח את העיניים, עזרתי לעלמה במצוקה והובלתי אותה למקלחת כדי שתשטוף את השפיך. הסיטואציה הייתה מאוד משעשעת צחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מטורף!!! TongueTongueTongue

נהנתי בטירוף לזיין אותך בתחת ולגמור על פנייך היפות! Tongueמוחא כפייה

הרגת אותי עם הריקוד האפריקאי שדפקת לי, הטוסיק שלך הטריף אותי גרררר TongueEvil Smile

אחחח סקסית את כה יפה עם שפיך על הפנים מוחא כפייהCoolקריצה

השפיך על הריסים שלך גרם לך להראות סקסית אשששששש! Tongue

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”