כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 9 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

81

פורסם במקור ב - 20/06/2010

אחרי המפגש שלי עם שרון ביום שלישי בקניון עזריאלי, עדיין הייתי חרמן עליה והחלטתי לקפוץ אליה אתמול הביתה לזיון פרוע בלי כל מיני "הפרעות" שחווינו בקניון (מאוד נהניתי מהסקס בשירותי נכים וזאת חוויה בפני עצמה, אבל אין כמו להתפרע בדירתה של שרון )

הפעם באתי מצוייד באזיקים אמיתיים מה שמאוד יתאים לתלבושת השוטרת (מתנה ממני) של שרון ויתאים בכללי לאקשן שתמיד ישנו במפגשים שלנו.

לאחר בחירה מהירה של דמויות ותסריט נפגשתי עם שרון בשעות הערב המוקדמות וזה מה שהיה...

אלפרד היצ'קוק

מנסה לאנוס את סופיה לורן

ואז מגלה שהיא חולת זין אמיתית!

אני: אלפרד היצ'קוק

שרון: סופיה לורן

שלום שמי הוא אלפרד היצ'קוק ואני הבמאי הכי גדול בכל הזמנים. לאחרונה התחלתי לעבוד על הסרט הכי גדול שלי הצפוי לצאת השנה והחלטתי להזמין את סופיה לורן בכבודה ובעצמה לתפקיד הראשי.

להפתעתי סופי דחתה את ההצעה שלי וסירבה להשתתף בסרט. המשכתי להתקשר אליה אבל זה לא הועיל וסופי לא שינתה את דעתה. לבסוף אחרי אינספור ניסיונות היא הפסיקה לענות לשיחות שלי. כעסתי עליה ולא רציתי לוותר על הזדמנות שסופי לורן תשתתף בסרט שלי. הייתי בטוח שאם תפגש איתי בארבע עיניים אני אצליח לשכנע אותה ועל כן פרצתי אל ביתה בשקט בלי שהיא תשמע וצעדתי לכיוון הסלון.

סופי בדיוק סיימה להתקלח והייתה עטופה במגבת. פגשתי אותה במפתיע איך שיצאה מהמקלחת כשעשתה את דרכה לסלון. היא הייתה מאוד מופתעת לראות אותי ועל פניה הייתה הבעה לא מרוצה...

"היצ'קוק???!!! מה אתה עושה פה??? אמרתי לך לעזוב אותי השקט! איך נכנסת לפה בכלל?!" אמרה סופי בכעס וצעדה במהירות לעבר הסלון.

"פרצתי את דלת הכניסה !" אמרתי לה בחיוך צועד אחריה ומביט על ישבנה העטוף במגבת ריחנית.

"פרצת??? איזה מטורף אתה!!! אני לא רוצה לראות אותך! בגללך החלפתי מספר טלפון... ואל תיגע בי!" אמרה סופי בכעס אחרי שליטפתי את ישבנה...

"אז מה ? את תשתתפי בסרט שלי? " שאלתי אותה נחרצות...

"אני לא אשתתף! אמרתי לך כבר 1000 פעם! תפסיק להשתפשף בי! מההההה??? גם עומד לך הזין? חצית את כל הגבולות!" צעקה סופי בהפגנתיות.

המשכתי למזמז אותה ודחפתי את ידי מתחת למגבת וליטפתי את הכוס החלק שלה, סופי דרשה ממני לצאת מהבית תכף ומייד ואף איימה לקרוא למשטרה...

"משטרה! משטרה!..." צעקה סופי ונסתה להתחמק ממני באלגנטיות. משכתי את המגבת מגופה וזרקתי אותה הצידה.

"אווייי היצ'קוק מה אתה עושה? השתגעת לגמרי?" צעקה סופי והסתירה עם ידיה את הכוס והציצי שלה, נבוכה.

"את תשתתפי או לא?" שאלתי אותה שוב כשחיוך גדול מרוח על פניי ואני מלטף את ישבנה החצוף.

"לא!!! ומה שאתה עושה עכשיו לא יעזור לך!" אמרה סופי, ממשיכה להסתיר עם ידיה את האזורים האינטימיים שלה.

הוצאתי את הזין הקשיח שלי מהתחתונים והשתפשפתי איתו על גופה של סופי ההמומה...

"אז מה? מה שאני עושה לא יעזור? עכשיו אני אבדוק מה יעזור ומה לא יעזור!" אמרתי לה בעצבים והושבתי אותה על הספה.

סופי פתחה את פיה כדי לומר משהו ולפני שהבינה מה קורה הכנסתי את זייני עמוק לתוך פיה. סופי ניסתה להתנגד ואמרה שלא תמצוץ לי את הזין אבל תפסתי את ראשה ומשכתי אותו אליי כשאני מלביש אותו על הזין שלי. אחרי כמה נסיונות, היא הצליחה להשתחרר ואחרי שאמרה לי שחציתי את כל הגבולות סגרה את פיה בהפגנתיות.

למרות שניסיתי לחדור לתוך פיה הזין שלי רק טייל על שפתיה והיא חייכה מה שהרגיז אותי במקצת.

"פה גדול!" אמרתי לה בתקווה שהיא תקשיב לי... פיה נפתח ובמקום למצוץ היא נשכה קלות את הזין בשובבות וסגרה את פיה.

"פה גדול!!!" צעקתי לה ושוב היא נשכה את הזין שלי כשחיוך שובב מרוח על פניה.

"פה גדול אמרתי לך!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה והופה הפה נפתח וקיבל בברכה את זייני עמוק וכמו שצריך.

"הממממ... הממממממ... מממממממ" גמגמה סופי כשהזין היה תקוע לה עמוק עד הגרון...

"כן בדיוק מה שתגידי, אני הבמאי הכי גדול בעולם! זה כבוד להשתתף בסרטים שלי!" אמרתי לה והמשכתי לזיין את פיה, בלי לתת לה אפשרות לומר את מה שהיה על ליבה.

סופי המשיכה לגמגם ולעשות תנועות עם ידיה בתקווה שאני אבין את דבריה. עדיף שתדבר עם הזין שלי חשבתי לעצמי... עזבתי אותה לשניה כדי לשמוע אותה סוף סוף...

"אני אתבע אותך לדין!" צעקה סופי כהיא מרימה את ידה באוויר.

"תמצצי ת'ביצים!" צעקתי לה והיא נבהלה מהצעקה שלי ונענתה במהירות מברישה את שתיהן בפיה החם, אחחח תענוג!

"בחיים לא גרמו לי השפלה כזאת" אמרה סופי והמשיכה למצוץ.

"אל תשחקי את עצמך אני יודע שאת נהנית מזה!" אמרתי לה בחיוך.

התיישבתי על המשענת של הספה והושבתי את סופי על ארבע על הספה. תפסתי בראשה והתחלתי לדחוף אותו על הזין שלי.

"מה אתה חושב שאתה עושה? צא מיד מהבית שלי!" אמרה סופי אחרי שהצליחה להשתחרר מהאחיזה שלי למספר רגעים...

"למה את מפסיקה?" צעקתי לה והגברתי את הלחץ על ראשה במקצת שתבין את הכוונות שלי. היא מצצה לי כמו גדולה אבל המשיכה למלמל משהו כשהזין תקוע עמוק בפיה ואפילו הראתה לי מספר פעמים אגרוף קמוץ .

קמתי מהספה וכשסופיה לורן עדיין עומדת בדוגי על הספה פתחתי את פלחי ישבנה ובעודי עומד התחלתי ללקק את חור ישבנה שחירמן לי ת'צורה! הטוסיק שלה קטן ועגלגל וטעמו מצויין! סופי התחילה לצחקק ולהתנגד במקצת סוגרת את פלחי ישבנה בכוח מה שאילץ אותי לסטור על ישבנה כדי שתשחרר את אחיזתה. אבל סופי הכינה לי מלכודת ואחרי כל פעם שדחפתי את לשוני פנימה היא סגרה את ישבנה על הלשון.

"אני אסגור את הלשון שלך שם עכשיו!" אמרה סופי וצחקקה בשובבות. אחרי עוד כמה ליקוקים וטפיחות על ישבנה המהמם עברתי לצד השני של הספה והכנסתי את הזין שלי שוב לפיה כשאני בעמידה והיא עדיין בדוגי מחרמן על הספה.

"אז מה את תשתתפי בסרט?" שאלתי אותה בזמן שאני מזיין את פיה בפרעות...

"לא! ואני גם לא אמצוץ לך את הזין!" אמרה סופי בהפגנתיות ונשכה לי אותו...

"אחחח מה זה היה?" שאלתי אותה כשאני בהלם...

"מה זה? נשכתי לך ת'זין!" אמרה סופי והביאה לי עוד ביס עם שיניה החדות.

"את ממש משוגעת! מה את עושה?" צעקתי לה...

"נו קדימה תכניס לי אותו לפה! המממממממ.... גררררררר" אמרה סופי ונשכה לי את הזין כשהיה בתוך פיה...

"איזה משוגעת!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה...

"אני כריש! המממממ... גרררררררר" (נשיכה ועוד נשיכה, שרון ממש חירפנה אותי עם הנשיכות האלה... ממש אהבתי את זה! ) אמרה סופי והמשיכה במציצה המיוחדת שלה...

"מי לימד אותך לנשוך את הזין? הא סופי?" שאלתי אותה והעברתי אצבעות על חריץ ישבנה, מלטף את הכוס והטוסיק שלה.

"זה מתחיל למצוא חן בעיניי!" אמרה סופי בשמחה והתחילה לענג אותי במציצה משובחת ביותר.

"אמממ היצ'קוק... אני אסכים להשתתף בסרט שלך אבל זה בתנאי שתדפוק אותי טוב!" אמרה סופי בחרמנות והעבירה את כף רגלה על זייני.

"אני אדפוק אותך טוב! אבל קודם אני אדפוק לך ת'פה!" אמרתי לה וביקשתי ממנה לשכב באמצע הספה כך שרגליה מונפות למעלה ומונחות על משענת גב של הספה וראשה מונח בקצה הספה ב 180 מעלות.

ירדתי על ברכיי, הכנסתי את הזין לפיה והתחלתי לזיין לה את הפה מלמעלה...

"מה אתה חושב שאני כוכבת פורנו?" שאלה סופי, מופתעת מהפוזה הנועזת...

"כן בדיוק! אוווו יש לך פה משהו מעניין!" אמרתי לה והתחלתי להוריד את פניי לעבר הכוס היפה שלה. סופי לא נשארה חייבת ותפסה את ראשי בין ירכיה לא נותנת לי להגיע אל הכוס הטעים שלה וצוחקת בשובבות. אחרי מספר רגעים הפכתי אותה כך שהיא שוכבת על הספה וצללתי עם לשוני בין רגליה, מלקק לה ת'כוס המתוק שלה בחרמנות...

"אתה יודע מה? אם כבר נכנסת לשם אז בוא תראה לי מה אתה יודע לעשות!" אמרה סופי והניחה את כפות רגליה על כתפיי מושכת אותי אל בין רגליה.

ליקקתי לה את הכוס במרץ במשך כמה דקות, סופי התנשפה, זזה ובטנה התכווצה עד שלבסוף גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה.

"אווו זה היה מצויין!" אמרה סופי ושוב התחילה לצחקק אחרי שעשיתי לה רימינג קצר לפינאלה.

"עכשיו נתקדם למשהו יותר נועז" אמרתי לה אחרי שקמתי ושיפשפתי את הזין שלי עם כפות רגליה. משם עברתי למציצת פטמותיה שהזדקרו מאוד מלשוני השובבה.

הבאתי כרית ואחרי ששמתי אותה בקצה הספה על המשענת נשכבתי על הספה וסופי עלתה עלי לרכיבה. התחלתי לזיין אותה חזק מלמטה, לסטור על ישבנה ולמצוץ את הפטמה שלה...

"זהו הלך עליך! עכשיו אני אראה לך את הפרצוף האמיתי שלי! של חולת סקס אמיתית! חה חה חה (צחוק מרושע) מה חשבת אתה תאנוס אותי? עכשיו אני אאנוס אותך!" אמרה סופי בשמחה נימפומנית של שרלילה טיפוסית...

"אתה רוצה שאני אשתתף בסרט? תספק אותי מינית! קדימה תראה לי עוד פוזה!" צעקה סופי וקמה.

קמתי אחריה, השענתי אותה על הספה והתחלתי לזיין אותה במרץ בעמידה.

"נו קדימה! מה זה? (לוקחת את המפתחות של האזיקים) אני מבינה שאלה המפתחות של הוילה שלך הא?" אמרה סופי בשמחה.

"אל תגעי במפתחות שלי!" צעקתי לה והמשכתי לפמפם אותה בכוח אוחז בכתפה ובציצי שלה.

"אני ממליצה לך לספק אותי מינית טוב! אחרת אני אזרוק אותם מהחלון!" אמרה סופי בממזריות.

"נו היצ'קוק דפוק אותי טוב! אחרת תחפש את המפתחות האלה בגינה!" אמרה סופי וצחקה.

סופי רצתה עוד פוזה מעניינת ובמהרה עברנו למיטה. סופי נשכבה על גבה הרימה את רגליה לכתפיי כאשר אני בעמידה. נשענתי מעליה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב שלה מלמעלה.

"קדימה נו תעבוד שם! (סוטרת לי על הישבן ) אתה עוד לא יודע מה מחכה לך! הערת את החיה שבי! (עוד סטירה על הישבן שלי )" צעקה סופי השרלילה...

"השתגעת לגמרי?" שאלתי אותה בעודי דופק אותה חזק.

"עכשיו אני רוצה דוגי! דוגי! דוגי! דוגי! נו אל תתנגד לי! (סוטרת על ישבני) קדימה בוא תדפוק אותי בדוגי!" אמרה סופי בשמחה והסתובבה אלי עם ישבנה.

"קדימה לעבוד שם!" צעקה סופי בחרמנות.

"מה קרה לך פתאום? בהתחלה היית כזאת ילדה טובה!" אמרתי לה, סטרתי על ישבנה, תפסתי בכתפיה והתחלתי לדפוק אותה באגרסיביות בכוס הקטן והרטוב שלה.

אחרי מספר דקות של זיון נמרץ שאלתי אותה האם היא תשתתף בסרט שלי...

"אני שוקלת את זה בחיוב..." אמרה סופי באדישות מעצבנת.

"רק שוקלת?! אני אראה לך מה זה!" אמרתי לה בעצבים והתחלתי לדפוק אותה בכל הכוח.

אחרי עוד כמה דקות של זיון נמרץ בדוגי גמרתי באורגזמה מדהימה (אין דברים כאלה ) וחיכיתי לתשובה של סופי.

"אני מסכימה להשתתף בסרט שלך!" שמעתי סוף סוף את סופי אומרת את המשפט

"מצויייייייייייייין" הייתי ברקיע השביעי ונשקנו זה לזה על הלחי.

"אתה יכול להשתמש במקלחת שלי לפני שאתה הולך ונפגש מחר בסט הצילומים!" אמרה סופי ונפרדנו זה מזו עם חיוך הדדי.

יצאתי מרוצה עד עמקי נשמתי מחווית הסקס המטורפת שהייתה לי עם סופי לורן, בנוסף לכך שהיא הסכימה להשתתף בסרט שלי... לפעמים צריך להיות קצת קשוח עם נשים מסתבר שהן אוהבות את זה ככה!

סוף משחק ראשון

אחרי מנוחה קצרה למסג' הדדי וצחוקים על הא ועל דא לקחנו את האזיקים שהבאתי, אחרי ששמנו את המפתחות על המיטה קרוב אלינו (צריך תמיד לבדוק איפה המפתחות, כי אחרי שהאזיקים נסגרים אין דרך חזרה, הלך המפתח הלך עליך! ) ועברנו למספר שתיים הלא הוא הפייסיטינג האימתני של שרון!

שרון לקחה את כובע השוטרת והאזיקים בידיה והתחלנו במשחק (זה ממש מחרמן לראות את שרון ערומה כאשר רק הכובע על ראשה והאזיקים בידיה, בחורה קשוחה! )

מייגן פוקס שוטרת קשוחה אוהבת זין קשיח

אני: אלפרד היצ'קוק

שרון: מייגן פוקס

שכבתי על מיטתי בוילה שלי בלי לדעת שברגעים אלה ממש מישהי סוגרת את ידיי באזיקים! (אני שכבתי על הגב בעיניים סגורות ושרון שמה עלי אזיקים)

"תישן תישן, אתה ישן" הרגיעה אותי מייגן וליטפה אותי בידה על הלחי...

הייתי מאוד ישנוני אבל בהחלט הרגשתי התעוררות וידה של מישהי שליטפה את הזין שלי שהלך וגדל... חיוך גדול נמרח על פניי כשלפתע לא היה לי אוויר לנשימה! ישבן חשוף של מישהי היה מרוח על פניי והכוס שלה צמוד לפה שלי. ניסיתי לדבר אבל הלשון שלי החליקה לתוך הכוס!

"ממממ....ממממממ....מממממ... מה קורה פה?" הצלחתי לשאול בכוחות אחרונים.

"מייגן פוקס השוטרת לשירותך!" אמרה מייגן בחיוך שובב...

"מייגן פוקס? מה את רוצה?" שאלתי אותה בבלבול.

"אתה רוצה להתוודות על הפשע שביצעת לאחרונה?" שאלה מייגן והמשיכה לחייך.

"מה??? את שמת עלי אזיקים?" שאלתי אותה כלא מאמין...

"בטח! אתה פושע מסוכן אתה פורץ לבתים..." הצהירה מייגן.

"לא נכון!" צעקתה לה.

"אתה כן! בוא תספר לי מה עשית לאחרונה... שם ושם משפחה בבקשה..." שאלה מייגן הקשוחה.

"אלפרד היצ'קוק!" עניתי לה.

"אלפרד היצ'קוק... יפה, טוב אני נותנת לך כמה שניות לחשוב ואז אני רוצה לשמוע ממך תשובה כנה!" אמרה מייגן והתחילה למצוץ לי את הזין.

"אתה יכול ללקק לי את הכוס אם זה ירענן לך את הזיכרון יותר מהר!" (ליקקתי לשרון את הכוס במרץ גם ככה ) אמרה מייגן והמשיכה במציצה.

"טוב אז בוא תספר לי מה עשית..." אמרה מייגן אחרי שהוציאה את הזין מפיה.

"לקחתי את סופי לורן לסרט שלי... היא הייתה ממש שמחה והסכימה בכיף!" אמרתי בתקווה שמייגן תאכל את הבלוף.

"ומה זה כל ההטרדות הטלפוניות האלה?" שאלה מייגן בכעס.

"איזה הטרדות? כולה התקשרתי אליה כמה פעמים ודיברנו..." אמרתי לה בתמימות

"מנייק!!!! תספר לי ת'אמת אל תשחק איתי!!! מיד תגיד ת'אמת! " צעקה מייגן והתחילה לחנוק אותי חזק עם ישבנה.

"עשית לה הטרדות טלפוניות?" שאלה מייגן בקול של חוקרת שב"ק קשוחה.

"טוב נו אולי התקשרתי אליה קצת יותר ממה שהייתי צריך..." אמרתי לה בעודי מנסה להתחמק מישבנה הקשוח.

"כמה פעמים התקשרת?" המשיכה מייגן עם השאלות.

"המממ 50" אמרתי לה משתעל קלות מחוסר חמצן...

"מה??? אתה מציק לגברת מכובדת? אני אצטרך לחנך אותך קצת! שתדע מה זה לצלצל 50 פעם! עכשיו אני אעשה לך 50 ישיבות על הפנים! הנה אתה סופר?" שאלה מייגן.

"כןןןןןןןןן" צעקתי לה מבעד לכוס...

"כן? עכשיו כל צילצול זאת תהיה ישיבה! כן? תענה לי!!!!" צעקה מייגן.

"כןןןןןןן!!!" צעקתי לה.

"אז אתה עוד תמשיך לצלצל לכל מיני גברות מכובדות?" שאלה מייגן.

"בטח שאני אמשיך לצלצל!" צעקתי לה.

"אתה תמשיך לצלצל? אני עכשיו אעשה לך ישיבה כזאת שתוציא ממך את כל הרוח שטות שלך! הנה אתה מרגיש את זה! הנה לך! קדימה תסתכל על הכובע שלי! יש לך עסק עם דרגה מאוד גבוהה! אז אל תתעסק איתי!" צעקה מייגן השוטרת הקשוחה.

"אויי ואבויי מייגן את ממש משוגעת!" אמרתי לה במלמול קל מבעד לכוס החונק שלה.

"תגידי את גם רוצה להשתתף בסרט? אני יכול לסדר לך תפקיד ממש טוב!" אמרתי לה בקריצה.

"הממממ... ומה אני אצטרך לוותר על תפקיד השוטרת החמודה?" שאלה מייגן בבלבול.

"כן מה אכפת לך... גם ככה הסרטים שלי הכי טובים וחוץ מזה את יכולה להיות השוטרת בסרט שלי!" אמרתי לה בשמחה.

"אז מה עשית? פרצת לביתה של גברת סופיה לורן הא?" שאלה מייגן בקול קשוח.

"כן היא עיצבנה אותי זאתי! לא רצתה להשתתף בסרט שלי, אז הייתי צריך להראות לה..." אמרתי למייגן העצבנית.

"מההההה? אתה עוד מצטדק פה? הא? הנה לך!!! פושע מנוול שכמוך! ככה צריך לטפל בכם מנוולים!!! בשיא החומרה!" צעקה מייגן בעצבים ורקדה עם ישבנה על פניי.

"את יודעת מה היא עשתה? היא נשכה לי ת'זין המשוגעת הזאת!" אמרתי למייגן כדי להפיל את האשמה על סופי...

"איך היא נשכה לך? ככה?" שאלה מייגן והתחילה לנשוך לי את הזין כמו כלבה רעה.

"אההההההה! מה זה? גם את?! מה קרה לכולכן השתגעתן לגמרי? מה זאת אופנה חדשה? לנשוך את הזין ואת הביצים?" שאלתי אותה בהלם בזמן שמייגן חילקה ביסים נמרצים לזייני ולשתי הביצים החמודות שלי (שרון שיחקת אותה! אני מת על זה! )

"ככה היא עשתה לך כן?" אמרה מייגן מוודאת שזה מבוצע כהלכה.

"אבל אח"כ היה לנו סקס ממש טוב! היא התחילה לאהוב את זה! היא התחילה ממש להשתולל!" אמרתי למייגן בשמחה.

"אוהוווו סופי לורן הזאת היא שרמוטה רצינית! אם היא כבר נהנית סימן שיש לך זין טוב!" אמרה מייגן בהתלהבות והתחילה למצוץ לי במרץ.

"היא ממש התחילה להתחרפן ולצעוק: דפוק אותי חזק!" סיפרתי למייגן.

"אווווווו אני אנצל את הזין הזה גם... אבל סופי לורן הזאת היא שרמוטה רצינית! אם היא נהנית ממשהו סימן שזה משהו טוב! אני עכשיו גם אבדוק אותו לעומק! (תרתי משמע )" אמרה מייגן ועלתה עלי לרכיבה הפוכה. הכוס הרטוב שלה התלבש בקלות על זייני העומד והקשיח שחדר לכל אורכו לכוס הקטן שלה!

"קדימה! אני רוצה לקבל בדיוק את מה שסופי לורן קיבלה! חסר לך שתתחיל לזייף לי פה! הווווו... כןןןןן... מצוייייייין!!! אלפרד היצ'קוק, אני מתחילה לחבב אותך! אולי אני אפילו אשחרר אותך מהאזיקים" אמרה מייגן בעודה מתעופפת באוויר על זייני.

"כן אני אשמח להשתחרר מהאזיקים... זה לא שאני לא מסתדר ככה... אבל עדיף שאני אהיה בלי..." אמרתי לה.

מייגן הסתובבה אלי והתחילה לפתוח את האזיקים...

"אווויייי זה משום מה לא נפתח... רגע... הנה אחד נפתח עכשיו נשאר עוד אחד... הממממ בוא נראה... אופססס נשבר המפתח! רק שניה ננסה עם המפתח השני... אוייי זה נתקע זה לא נפתח.... גם השני נשבר! הויייי אני מצטערת זה נשבר, תצטרך להיות עם האזיקים כל הזמן! (שרון עשתה את עצמה שהיא מתקשה לפתוח בשביל המשחק, האזיקים האלה נפתחים בקלות) המממ... טוב נו אני אשחרר אותך" אמרה מייגן בזמן שליטפתי את הכוס שלה...

"קדימה נתחיל מאיפה שהפסקנו!" צעקה מייגן והתחלתי לזיין אותה חזק מלמטה מקפיץ אותה גבוה באוויר... (בגלל שאני מקפיץ את שרון גבוה תמיד יש סיכוי שהיא לא תנחת בחזרה על הזין... טפו טפו טפו זה עוד לא קרה... מה שכן הסיכון שווה את זה )

"טוב פיוווווווווו (קול נשימה כבד) בגלל שסיפקת אותי טוב אני אעשה לך עכשיו משהו נחמד... ואני אפילו לא אמלא את הטופס שלי... אתה רואה אין כמו אישה מסופקת!" אמרה מייגן והתחילה למצוץ לי את הזין בחרמנות אחרי שהתיישבה בפוזת דוגי ואני יושב לפניה.

זיינתי את פיה במשך כמה דקות, ממזמז ומלטף את ישבנה ואת הכוס שלה ומתענג על כימוריי גופה וישבנה במראה הגדולה. עד שהתפוצצתי לפיה בחוזקה באורגזמה אדירה...

מייגן הרימה את ראשה גרגרה את השפיך בגרונה שנזל מפיה בכמות גדולה במהירות אדירה על המיטה, ורק כמות קטנה עדיין הייתה דבוקה לסנטרה ולשפתה התחתונה...

מייגן פוקס שוטרת קשוחה וחרמנית אוהבת זין קשיח עד הסוף!

סוף

היה ממש מחרמן ומדליק עם שרון שלא מפסיקה לשגע אותי עם השובבות הבלתי פוסקת שלה ועם ישבנה המטריף והמתוק!

מאוד נהניתי שרונוש

פעם הבאה עושים רכיבה הדדית

Lavelle

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

82

פורסם במקור ב - 27/06/2010

מסתבר שעם שרון אי אפשר לדעת מה יקרה וגם מפגש רגיל כביכול יכול להפוך למשהו בלתי צפוי ופרוע. שרון החליטה להשתולל והוסיפה קצת פילפל לתסריט שבא לי כמובן בהפתעה גמורה (הפילפל לא התסריט ) ובמצבי לא היו לי הרבה אופציות אלא לעשות כרצונה... חשבתי שכבר עשינו את משחק העבד מין... המממממ אז חשבתי, כנראה ששרון הייתה קצת לא מסופקת בפעם ההיא.

פסיכולוגית דו מינית (בעלת זין וכוס) אנה קורניקובה

מרפא את אנריקה איגלסיאס מחלום מטריד

אני: אנריקה איגלסיאס

שרון עם סטרפאון: אנה קורניקובה פסיכולוגית בעלת כוס וזין

שלום לכולם, שמי הוא אנריקה איגלסיאס. לאחרונה אני סובל מחלום מוזר שחוזר על עצמו כל הזמן. הייתי חייב למצוא פתרון לחלום הזה ומשיטוט קצר באינטרנט מצאתי מודעה של פסיכולוגית שמטפלת במקרים מיוחדים כאלה וקבעתי איתה תור.

הגעתי למשרדה בשעה שקבענו ודפקתי בדלת. "פתוח" נשמע הקול מהמשרד... נכנסתי וראיתי את הפסיכולוגית אנה קורניקובה בכבודה ובעצמה, בחורה יפייפיה בעלת גזרה של דוגמנית. היא לבשה חצאית מיני כתומה שהדגישה את ישבנה החצוף, וחולצה שחורה מכופתרת. אנה קיבלה את פניי בברכה הושיטה את ידה ואחרי נשיקה הדדית על הלחי התיישבנו על הספה.

אחרי שיחת היכרות קצרה סיפרתי לאנה שאני חולם חלום מיני שחוזר על עצמו מידי לילה כבר במשך שבועיים. אנה הייתה קצת מופתעת אבל אמרה לי שיש לה את השיטה האולטימטיבית איך לטפל בבעיה שלי. תוך כדי שאני מספר לאנה את החלום היא מתחילה לבצע את כל מה שאני מספר...

"החלום שלי מתחיל בזה שבחורה פותחת לי את המכנסיים, שולחת את ידה פנימה ומתחילה למשש לי את הזין " פסיכולוגית אנה מיד עושה את זה...

"היא מורידה לי את המכנסיים, יורדת לי למטה ומעניקה לי מציצה רטובה ומענגת" אני ממשיך לספר ואנה עושה זאת גם כן. מורידה את מכנסיי ותחתוניי ומתחילה למצוץ לי כשהיא בעמידה, כורעת לעבר זייני שעומד לכבודה בשיא זקיפותו!

אני שם את ידי על ראשה של אנה ומוריד אותה לעבר הזין שלי בקצב הרצוי מקשיב לקולות המציצה שנוצרים מהחיכוך של שפתיה על זייני. מוריד את חולצתה לאחר שאני פותח את כפתוריה ומתחת מחכה לי חזיה שחורה מתחרה. נעמדתי מאחוריה מסניף את ריחה המשכר שנודף מצוואר והורדתי את החזיה שלה וצמד עופריה נגלים לעיניי... הם רכים ומפתים אני אוחז בהם מביט בפטמותיה הורודות ומתחיל למצוץ אותן בתאווה ושקיקה ורואה איך הן מזדקרות...

"יש לך חלומות ממש נועזים! ואיך זה מתפתח בהמשך?" שואלת אנה בסקרנות ובחיוך ערמומי...

"טוב ההמשך קצת בעייתי, אני לא חושב שתצליחי לשחזר את ההמשך... הוא הזוי מידי!" אני אומר לאנה ומשחק בפטמותיה הזקורות עם אצבעותיי מתלבט אם לספר לה את ההמשך.

"אני חוויתי כבר הרבה דברים מוזרים בעבודה שלי אז אל תחשוש לספר לי... אזיקים אולי?" שואלת אנה ומפנה את תשומת ליבי לאזיקים הכסופים שמונחים על משענת הספה...

"לא, זה לא היה בחלום... בחלום שלי אני מתיישב על ברכיי וכאשר אני מרים לה את החצאית יש לה..... זין!" אני מספר לאנה בזמן שאני מרים לה את חצאית ורואה להפתעתי שלפסיכולוגית שלי אנה גם יש זין (הסטרפאון קופץ לה מתוך החצאית).

"גם לי יש זין!!! שים אותו בפה!!!" צועקת אנה, תופסת בראשי ומכניסה את הזין שלה לתוך הפה שלי.

"אז מה אתה נהנה? זה מה שאתה עושה בחלום? נכון זונה?! קח אותו עמוק בפה!!! זה מה שאתה עושה בחלום הא זונה? לאן ברחת? (סטירת עידוד על הלחי ) בוא לפה! (הוצאתי לרגע את הזין שלה מהפה) אז מה? בחלום היא מזיינת לך ת'פה? אתה מוצץ לה ת'זין הא?" צועקת אנה בחיוך רחב וממשיכה לזיין לי ת'פה בפרעות!

"אבל זה לא יכול להיות! אני לא חושב ש....." ניסיתי להגיד לה...

"אההההה תפסיק לדבר אתה חולם את זה כי זה מה שבא לך לעשות! אני עכשיו עושה דיאגנוזה למקרה שלך אז אל תדבר ותמשיך למצוץ לי ת'זין!!!" צעקה אנה כשהיא תופסת בראשי עם שתי ידיה ודוחפת אותו בחוזקה אל עבר הזין שלה, ומתענגת על הגרון העמוק שאני מעניק לה.

"נו נו לא להפסיק !!! בקצב טוב! (סטירה על הלחי ) כן ככה בדיוק! איזה כלבה טובה! כן כן למצוץ! אז מה אנריקה איך אתה מוצצת טובה? (אהממממממ... גמגמתי לה כשהזין שלה אצלי עמוק בפה) מצויין אני יודעת שאתה אוהב את זה!" צעקה אנה בשמחה והמשיכה לדחוף את ראשי בזמן שהיא אוחזת בשיער שלי (אין לי מושג איך שרון הצליחה לתפוס בשיער הקצר שלי )

"אז מה אנריקה... אתה יודע מה קורה הלאה?" שואלת אנה נותנת לי שניה מנוחה...

"אני חושב שפה מסתיים החלום" אני אומר לה ומביט עליה מלמטה...

"ממש לא!!! אתה לא צריך להמשיך לספר לי! אני יודעת מה קורה הלאה!" צועקת אנה ואחרי עוד קצת זיון פה היא דוחפת אותי אל אמצע הספה ואני נזרק עלהספה בפוזת דוגי כשראשי מונח על משענת הגב של הספה.

אנה לקחה את האזיקים, סגרה איתם את ידיי מאחורי גבי וזרקה את המפתחות על הרצפה (שרון אמרתי לך להזהר עם המפתחות האלה! )

"קדימה תרים ת'טוסיק למעלה!" צעקה אנה וחדרה עם הזין שלה אל ישבני...

"נכון שזה מה שאתה חולם? נו קדימה תודה שזה מה שאתה חולם! (סוטרת על ישבני) נכון?" אמרה אנה בשמחה תוך כדי שהיא אוחזת במותניי, משחררת סטירות על ישבני ומזיינת אותי במרץ.

"אני עכשיו אפרק לך קצת ת'טוסיק ואז אתה תפסיק לחלום על זה... אני רואה שזה מוצא חן בעינייך!!!!" צעקה אנה וסטרה שוב על ישבני.

"הממממ כן את צודקת זה עושה לי משהו..." אמרתי לה כשחיוך על פניי.

"באת לפסיכולוגית הנכונה! פסיכולוגית עם זין! רק היא יכולה לטפל בך! מה אני עושה לך עכשיו? הא? אני מפרקת לך ת'טוסיק!!! פושע! למה אתה עם אזיקים?" שאלה אנה והמשיכה לפרק לי ת'טוסיק.

לאחר כמה דקות של זיון אנה נדלקה מכל הסיטואציה ודרשה ממני לפנק אותה מינית. היא הושיבה אותי על הספה, נשענה מעלי, הצמידה את שדיה לפנים שלי והתחלתי לפנק את פטמותיה הורודות והטעימות. (עדיין עם האזיקים מאחורי גבי)

פתאום הפסיכולוגית אנה נשענה על הספה והבליטה את הטוסיק המחרפן שלה! בלי לשאול שאלות מיותרות ירדתי על ברכיי ונכנסתי עם פניי בין שני פלחי ישבנה מלקק במרץ את ישבנה הטעים לקול צחוקה המתגלגל.

"אוווהההה!!! גם זה מופיע לך בחלום הא?" צעקה אנה וצחקקה ללא הפסקה כשהיא מעודדת אותי להמשיך.

"בוא עכשיו נעבור למיטה! אני אשכב פה ואתה גם תמצוץ לי ת'זין וגם תלקק לי ת'כוס בו זמנית!" שאגה אנה בשמחה ונשכבה על גבה. (שרון נשארה עם הסטרפאון עליה, זה השלב ששרון לקחה את התסריט לכיוון שלה... לא הרסתי את השמחה שלה וזרמתי איתה )

התיישבתי על ברכיי והתחלתי לעבור בין הזין לבין הכוס שלה... מוצץ לה קצת ומלקק לה, מוצץ לה שוב (שרון תפסה את הראש שלי והורידה אותו על הסטרפאון ) ועוד פעם מלקק לה ת'כוס...

"כן ככה בדיוק! אתה עכשיו תגשים את הפנטזיה שלי!" צעקה אנה וצחקה ללא הפסקה והצחיקה גם אותי תוך כדי...

"מה??? מה אתה צוחק שם? אתה צוחק על הזין שלי? אני אראה לך מה זה לצחוק על הזין שלי! (סטרה לי על הלחי ) קח אותו מהר לפה! צוחק על הזין שלי! מנוול אחד! קדימה!!! לחזור לכוס!" פקדה עלי אנה והתחלתי ללקק לה את הכוס כשאני על ארבע (עדיין עם האזיקים מאחורי הגב! חשבתי שאני לא אצליח לרדת לשרון כמו שצריך בפוזה הלא נוחה הזאת... אבל...! להפתעתי הצלחתי מצויין! )

"אוווווההה יש לך כישורים מצויינים! סוף סוף נפל בחיקי פציינט מצויין!" צעקה אנה בשמחה ונשכבה בנוחות... מתענגת מהלשון שלי.

ליקקתי לה במשך כמה דקות את הכוס המתוק שלה... רגליה של אנה זזו מצד לצד, אגנה עלה וירד, הבטן שלה התכווצה, היא התנשפה ופניה שינו הבעה ככל שהזמן חלף... לסוף היא גמרה ועל פניה הופיע חיוך רחב! הכוס שלה היה רטוב והשתוקק לאיזה זין טוב!

סוף סוף היא החליטה לפנק אותי גם במציצה טובה. נעמדתי בקצה המיטה ואנה התחילה למצוץ את זייני כשהיא בפוזה של כלבה מיוחמת! (היה חסר לי המגע של ידיי בראשה ושיערה של שרון, וליטוף הגוף שלה תוך כדי המציצה... אבל מצד שני מתי עוד תהיה לי הזדמנות לקבל מציצה כאשר אני קשור עם האזיקים מאחורי הגב? )

התחלתי לזוז במרץ ולזיין את פיה תוך כדי שאני מדבר אליה מלוכלך... אנה נדלקה, צחקקה מזה וסטרה על ישבני לעידוד. היא פינקה גם את שתי הביצים שלי במציצה משובחת ואחרי עוד קצת זיון פיה החלטנו לעבור למנה העיקרית.
(התקדמנו לכיוון הספה ולפני שהתחלנו שאלתי את שרון האם היא מתכוונת להוריד את הסטרפאון ממנה? )

"מה פתאום! בוא תמצוץ אותו קצת!" (שרון התחרפנה על כל הראש!) צעקה אנה והורידה את ראשי אל עבר הזין שלה. מצצתי אותו בפוזת כריעה כאשר היא אוחזת בראשי ודוחפת אותו לעבר מפסעתה.

לבסוף היא התיישבה בדוגי על הספה והתחלתי לזיין לה ת'כוס כשאני בעמידה עם ידיי מאחורי גבי.

"תגידי האזיקים האלה באמת הכרחיים?" שאלתי אותה תוך כדי פימפום נמרץ.

"בטח!!! זאת הפנטזיה שלי! אז מה אתה נהנה לזיין את הפסיכולוגית?" שאלה אנה עם חיוך גדול על פניה...

"בטח! והמראה הזאת שיש לך פה מאוד מוסיפה לחוויה!" (איזה מצחיק זה היה לראות את עצמי במראה מזיין את שרון עם ידיי תפוסות באזיקים מאחורי גבי ) אמרתי לה והתענגתי על המראה של הטוסיק המקפץ שלה.

"עכשיו תוך כדי שאתה מזיין אותי בכוס אני אעשה לעצמי ביד!" אמרה אנה בחצי גניחה והתחילה לשפשף את הזין שלה (זהו שרון ירדה מהפסים! )

"איזה מטורפת את!" אמרתי לה והגברתי את הקצב... ואוווווו ממש כיף לזיין את הנימפומנית הזאתי

"ככה אני נהנית משני העולמות! הוווווו כן ככה! קדימה אנריקה תראה לי מה אתה שווה!" צעקה אנה והביאה אותה בקונטרות מחרפנות! הכוס שלה היה רטוב להפליא והזין שחה בהנאה במערה הקסומה והורדרדה שלה.

הצלחתי להוציא קצת את כף ידי מאחורי הגב ולסטור על ישבנה החצוף של אנה. (שרון לא ציפתה לזה, מסתבר שזה לא סוף העולם להיות עם אזיקים )

"אוהההההה! איזה ערמומי אתה!" שאגה אנה וצחקקה לעצמה...

אחרי כמה דקות של זיון על הספה, אנה החליטה לעבור למיטה ואני רציתי שתוריד ממני את האזיקים כדי לבצע בה את זממי...

"אני יודעת מה אתה רוצה! אתה רוצה למצוץ לי! בוא תחמם אותי עוד קצת!" צעקה אנה בעודה עומדת על המיטה (ואני על הרצפה) ומכופפת אותי לעבר הזין שלה... אני כמובן מצצתי לה כמו גדול! אח"כ אנה השכיבה אותי על הגב ועלתה עלי לרכיבה קצרה (בפוזה הזאת האזיקים לחצו לי על הגב והידיים והיה קשה לי להמשיך ככה, אבל זה טוב לפעמים לחוות קצת כאב בסקס ) לא לפני שהכניסה לי את הזין לפה למציצה כשאני שוכב והיא מעלי .

אחרי זיון ברכיבה אנה החליטה להקל עלי והתיישבה בדוגי.

"קדימה בוא כבר! יש לי פנטזיה שגבר עם אזיקים מזיין אותי!" צעקה אנה וסטרה על ישבני ממריצה אותי להתהפך.

אחרי שהתהפכתי גם כן (אני חייב לציין שזה מאוד קשה לבצע פעולות בסיסיות כמו לשכב, לשבת ולקום עם האזיקים מאחורי הגב, פשוט אין שום שליטה על הגוף... זה מצחיק, גם מאוד מתסכל וגם מאוד מחרמן). ראיתי את ישבנה הפתוח לרווחה לפני וצללתי עם פניי וכל משקלי (ממש צניחה חופשית זאת הייתה ) לתוך הטוסיק שלה והענקתי לה רימינג מטורף שפשוט הוציא אותה מדעתה! (שרון אח"כ סיפרה לי שהייתה בעננים מהרימינג הזה )

תוך כדי זיון נמרץ בדוגי אנה השביעה אותי לא לספר לאף אחד על מה שהתרחש פה ושיהיה עלי גם לחתום על טופס סודיות... אחרי כמה דקות של זיון גמרתי בהנאה בכוס שלה. אחרי הבטחה שהכל נשאר בדלתיים סגורות היא הורידה ממני את האזיקים ואמרה שיש לי ביקור חוזר בעוד יומיים. נפרדתי ממנה בחיוך ויצאתי מאושר מאוד מהמשרד שלה.

אנה הוווווו אנה כזאת מגשימת חלומות שובבה!

פאק מי זיינתי אישה עם כוס וזין יחד...

סוף

אחרי מנוחה קצרה למסג' הדדי, דיבורים וצחוקים המשכנו למספר שתיים. הפעם האזיקים נשארו לנוח בצד, באמת שיש גבול לכמה אני יכול להיות איתם.

בגלל אנריקה איגלסיאס הפסיכולוגית תיקתקה את ונסה פארדי...

אנריקה ישלם על כך בגדול!

אני: אנריקה איגלסיאס

שרון: ונסה פארדי

שכבתי על מיטתי בדירתי החמימה כשלפתע ישבנה של מישהי נדבק לי לפרצוף! דווקא אהבתי את זה! טוסיק סקסי ועגלגל שהיה כל כך צמוד אלי... לא רע בכלל, הייתי אומר שזכיתי!

"שלום! אנריקה איגלסיאס נכון? למה אתה כזה מאושר? אני חושבת שצריך להרגיע אותך קצת!" אמרה הבחורה והמשיכה לשבת עלי תוך כדי שהיא מלטפת את הזין שלי.

"נעים מאוד דרך אגב... ונסה פארדי... אתה יודע מי אני?" שאלה ונסה בציפייה...

"כן אני יודע מי את, אבל מה הבעיה פה? למה כל הדרמה הזאת?" שאלתי אותה בהפתעה תוך כדי שאני ממשיך ללקק את שני חוריה הטעימים.

"אני אגיד לך עכשיו מה הבעיה! רק שניה, אני רק אוציא קצת את הקיטור!" אמרה ונסה בעצבים והתחילה למצוץ לי את הזין במרץ.

אחרי מציצה קצרה ונסה לפתע מפסיקה ויוצאת בהאשמות נחרצות לעברי...

"אתה יודע מה הבעיה? הבעיה היא שהייתי בתור לפסיכולוגית ובגלל שהיית שם יותר מידי זמן היא תקתקה אותי תוך 5 דקות ולא פתרה את הבעיה שלי!!! אחרייך היה לה פציינט ועוד פציינט ועוד פציינט וכבר לא נשאר לה זמן בשבילי! והכל בגללך! תפסת זמן של 5 פציינטים!!! ולמה אתה צוחק שם?" צעקה ונסה בעצבים (שרון הצחיקה אותי כמעט עד דמעות )

"אולי תגידי לי למה הלכת אל הפסיכולוגית? יכול להיות שאני אוכל לפתור לך את הבעיה!" אמרתי לה בדיבור מרגיע...

"טוב אז הבעיה שלי היא שאני כל הזמן חולמת שמישהו עושה לי רימינג..." סיפרה ונסה.

"איך ככה?" שאלתי אותה והתחלתי ללקק לה את הטוסיק במרץ...

"הווו זה נחמד... אבל יש איזה פוזה שאני חולמת שכל הזמן עושים לי רימינג... וחשבתי שהפסיכולוגית תעזור לי להפתר מהחלום הזה ..." אמרה ונסה בבלבול.

"תגידי לי באיזה פוזה אולי אני אעזור לך!" אמרתי לה בחיוך תוך כדי שאני ממשיך לחפור לה עם הלשון בטוסיק!

"ברור שאתה תעזור לי! רק תעז להגיד לי לא!" צעקה ונסה בעצבים.

"את חושבת שאת מפחידה אותי? מה את כבר תעשי לי?" שאלתי אותה תוך כדי שאני סוטר על ישבנה.

"אההההה אני אראה לך מה זה! אם לא תעשה לי את מה שאני חולמת בחלום אתה לא תצא מפה חי!" צעקה ונסה נחרצות וחנקה לי ת'צורה.

אחרי פייסיטנג קצר ונמרץ ונסה החליטה שזה הספיק לי ונשכבה על הבטן... היא הסבירה לי איך היא רוצה את הרימינג. התיישבתי על ברכיי כאשר אני הפוך עם הגב אליה, פתחתי את פלחי ישבנה והתחלתי לענג אותה ברימינג נמרץ ביותר!

"הווווו כן זה מעולה! יש לך אחלה כישורים!" צעקה ונסה תוך כדי שהיא מצחקקת ושולחת את ידה לעבר הביצים שלי מדגדגת ומלטפת אותן קלות.

ונסה הייתה סקרנית לדעת מה הייתה הבעיה שבעקבותיה פניתי לפסיכולוגית... ואחרי שהיא שמעה שלפסיכולוגית יש זין היא התלהבה מאוד והתחילה לפנטז על פגישה חוזרת איתה...

"רגע אז.... מההההה? יצא לך להשתולל עם הכוס והזין שלה ביחד? איזה בר מזל אתה!!! אני אראה לך עכשיו מה זה!!!" צעקה ונסה אחרי ששיחררה לי סטירה חזקה על הישבן שוב התיישבה עלי לפייסיטנג עצבני ביותר! אח"כ היא מצצה לי בפרעות כאשר אני מזיין לה את הפה מלמטה והמשיכה...

"הדלקת אותי עם הזין שלה! אז אני פשוט חייבת עכשיו להתפרע על הזין שלך! למה יש לי תור אליה רק בעוד יומיים" אמרה ונסה בחרמנות...

ונסה עלתה עלי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה עלי בזיון נמרץ ותוך כדי סיפרתי לה מה הפסיכולוגית עשתה לי על הספה.

"אני גם רוצה שתעשה אותי על הספה! קדימה בוא לספה! הדלקת אותי עם הפסיכולוגית הזאתי בטירוף!" צעקה ונסה ותוך שתי שניות היא הייתה בדוגי מזמין על הספה. באתי מאחוריה במהירות והתחלטתי לפמפם אותה תוך כדי שאני סוטר במרץ על ישבנה ואוחז בשדיה (הפעם הידיים שלי היו משוחררות, ויכולתי להתענג על הגוף של שרון כמו שצריך )

"הוווווו כן תמשיך תעשה לי בדיוק את מה שהפסיכולוגית עשתה לך!" צעקה ונסה וזזה בשובבות עם ישבנה החצוף!

"עכשיו אני רוצה למצוץ לך!" צעקה ונסה בהתלהבות וחזרנו למיטה שם היא התיישבה בדוגי מחרמן עם הטוסיק מול המראה ואחרי שהתיישבתי מולה התחלתי לזיין את פיה במרץ!

ממש אהבה את זה חרמנית שובבה שכמוהה!

אחרי כמה דקות מענגות שיחררתי את מטעני החם לפיה!

מבחינת ונסה העונש שלי לא הסתיים והיא אמרה לי בפה מלא: "תפתח פה גדול!"

האם שמעתי אותה טוב? לא יודע אבל לא רציתי להרגיז אותה... ואחרי שפתחתי את פי לרווחה היא העבירה את כל הנוזל מפיה אלי...

נראה לי שהיא בהחלט צריכה פסיכולוגית... אני רק לא יודע מי ירפא את מי בפגישה שלהן...

נקווה שפציינט אחר גם לא יבוא אלי בהפתעה... ממש עשו ממני זונה!

נראה לי ששווה לכתוב על זה שיר בטוח יהיה להיט!

סוף

אין ספק שבפגישה הזאת חוויתי את שרון החייתית שאין לה גבולות! כמובן שהכל היה זרימה הדדית, אבל עדיין היה קשה לי להסתיר את ההלם שהופיע על פניי בכמה פעמים תוך כדי המפגש... מה שכן אני לא רוצה יותר אזיקים מאחורי הגב אף פעם! תחושת החוסר אונים והתסכול פשוט גדולה מידי...

אהה מה אני מבלבל לכם את המוח... היה גדול מהחיים! שרון שיחקת אותה! ושוב הצלחת להפתיע אותי!

זהו אין לי מילים...

החבר למטה כבר מתגעגע לשפתייך

נתראה שוב בקרוב... חיבוקים ונשיקות

Lavelle

83

פורסם במקור ב - 06/07/2010

עוד יום חמים ונעים בימי הקיץ העליזים שאני מבקר את שרון בדירתה האינטימית. הפעם איך שנכנסתי אליה, בנוסף לשתי נשיקות הדדיות על הלחי שרון זכתה ממני לשתי נשיקות חמות על פלחי ישבנה ועוד אחת ביניהם. מזל שלא לבשה ג'ינס.

הפעם רציתי לראות את שרון בדמות של בחורה ביישנית ותמימה. אין ספק הייתה זאת חוויה! מתחילים!

ג'וני דפ ה- BAD BOY...

ופנלופה קרוז הביישנית...

בזיון סוער בכיתה אחרי הלימודים!

אני: ג'וני דפ

שרון: פנלופה קרוז

פנלופה קרוז וג'וני דפ לומדים יחדיו בכיתה י"ב. פנלופה היא תלמידה טובה ומצטיינת, בחורה תמימה וביישנית. ג'וני דפ הוא בחור כריזמטי ומלא בטחון עצמי, ידוע כרודף שמלות בלתי נלאה ו Bad Boy במלוא מובן המילה.

כהרגלה גם הפעם פנלופה נשארה בכיתה אחרי הלימודים להעתיק מהלוח. היא ישבה על הכיסא (הספה) וכתבה בשקיקה במחברתה. כאן ג'וני דפ השובב נכנס לפעולה...

נכנסתי לכיתה ונעלתי אחרי את הדלת... ותוך רגע התיישבתי ליד פנלופה כשאני קורן משמחה.

פנלופה לבשה חולצה מכופתרת כחולה, חצאית משבצות קצרצרה, וגרביונים.... גררררר יאמיייי

"היי מה נשמע? מה את עושה?" שאלתי כשאני יושב צמוד אליה ועוקב אחריה.

"בסדר... אני מעתיקה מהלוח" אמרה פנלופה באדישות מסויימת.

"מעתיקה מהלוח? אבל הלימודים הסתיימו! את יודעת שנעלתי את הכיתה?" שאלתי כשעל פניי חיוך ממזרי.

"ולמה עשית את זה? אני חושבת עדיף שתפתח את הכיתה" אמרה פנלופה והמשיכה לכתוב.

"לפתוח? מה פתאום! אנחנו יכולים לעשות פה דברים מעניינים ביחד" אמרתי והצמדתי את ידה של פנלופה למפשעתי...

"לאאאאאאאא תפסיק.... מה אתה עושה? אני מתביישת..." אמרה פנלופה בביישנות.

התחלתי למזמז את פנלופה שהתקפלה בביישנות... לפתע אחרי שפתחתי כמה מכפתורי חולצתה שמתי לב שהיא לא לובשת חזיה!

"מה את לא לובשת חזיה? ומה זה הגרביונים האלה?" שאלתי והתחלתי להתפקע מצחוק לנוכח הבגדים הנועזים שלבשה בניגוד מוחלט לתמימות שנדפה ממנה.

"מה אכפת לך!" אמרה פנלופה בקול מתגונן והביטה בי במבט נעלב.

אני רק חייכתי ונעמדתי מולה לאחר שפתחתי את מכנסיי וזייני הציץ החוצה. פנלופה הסתירה את פניה עם כפות ידיה ועשתה את עצמה כאילו היא לא רוצה להסתכל, אבל קלטתי אותה מציצה בחורים שעשתה בין אצבעותיה. ניסיתי להכניס את הזין שלי לפה של פנלופה אבל היא הידקה את שפתיה ולא איפשרה לי לחדור לפה החם והרטוב שלה. אבל לא התייאשתי כי ידעתי שאף אחת לא תוכל לעמוד מפני הוד זקיפותו ולאחר מספר נסיונות הסכר נפרץ ושפתיה החושניות עטפו את זייני בחום ובאהבה.

לאחר מספר הברשות של פנלופה על הזין שלי ... היא החליטה שבא לה כוס תה...

"אני הולכת למזכירות להכין לי כוס תה" אמרה פנלופה.

"מצויין אני בא איתך!" אמרתי עם חיוך רחב.

הלכנו למזכירות (המטבח) כשאני מחבק את פנלופה עם יד אחת ועם היד השניה מסתיר את הזין שהציץ ממכנסיי. המזכירות הייתה ריקה ובזמן שפנלופה הייתה עסוקה בהכנת התה (מים חמים) נעמדתי מאחוריה והרמתי את החצאית הזנותית שלה. מתחת לחצאית גיליתי תחתוני חוטיני צבעוניים סקסיים ומיד נצמדתי אל ישבנה עם זייני. הכנסתי את הזין מתחת לחוטיני שלה והתחלתי להתחכך בכרית של הטוסיק הסקסי שלה מה שגרם לדופק שלי לקפוץ ל-180 קמ"ש.

"אוייי מה זה? הזין שלי נתפס לך בתחתונים!" אמרתי וצחקקתי בשובבות.

"אוייי ואבויי מה אתה עושה? אתה מופרע לגמרי!" אמרה פנלופה ושלפה את הזין שלי החוצה.

חזרנו לכיתה יחדיו כאשר פנלופה אוחזת בידה את כוס התה ולפני ששמתי לב מה קורה היא סגרה את הדלת והשאירה אותי מחוץ לכיתה!

"היי תני לי להכנס!" צעקתי ולא האמנתי שזה קורה לי.

"אתה מפריע לי!" ענתה פנלופה בכעס...

"אני רוצה ללמוד איתך!" אמרתי.

"אתה מבטיח לא לגעת בי יותר?" שאלה פנלופה בתמימות.

"בטח אני רק רוצה ללמוד איתך" עניתי וצחקקתי לעצמי.

"טוב בוא תכנס..." אמרה פנלופה ופתחה לי את הדלת.

פרצתי פנימה לכיתה, מיד הורדתי את מכנסיי והתיישבתי לידה.

"למה אתה מוריד את המכנסיים? אתה הבטחת!" אמרה פנלופה כלא מאמינה.

"אבל חם בחוץ!" אמרתי ואחזתי בכוס התה שהייתה מונחת על השולחן.

"יש לי יבלת כבר מכל הפעמים שאני עושה לחבר שלי ביד... ממש שיגע אותי כבר החרמן הזה" מלמלה לעצמה פנלופה בעודה משפשפת את כף ידה.

"מההההה?" שאלתי בעודי מקרב את כוס התה אל פיה.

"כלום..." ענתה פנלופה ולגמה מכוס התה...

קפצתי כמו מטורף, נעמדתי מולה, שלפתי את הזין ממכנסיי והכנסתי אותו עמוק לתוך פיה של פנלופה המופתעת שלא הבינה מאיפה זה בא לה. אחזתי בשערה ובראשה של פנלופה שהביטה בי במבט מופתע והצמדתי את ראשה חזק אל מפסעתי. המאמץ שלי השתלם וזכיתי למציצת גרון עמוק מרשימה ביותר! על אף התנגדות קלה מצידה של פנלופה שלוותה בקריאות חוזרות ונשנות: "צא מהפה שלי!!!" המשכתי בשלי וזכיתי לזיין את פיה התמים כהוגן! בכל פעם שפנלופה סגרה את פיה ולא נתנה לזין שלי להכנס העברתי את הזין על לחייה של פנלופה שצחקקה והותירה פתח כניסה קטן שנוצל על ידי מיידית. לאחר שזיינתי את פיה עוד קצת החלטתי שהגיע הזמן לטעום גם ממנה, החבר הזקוף יחכה קצת.

הורדתי את חולצתה של פנלופה וטרפתי את שדיה הרכים ופטמותיה הזקופות. העמדתי אותה והרמתי את החצאית שלה למעלה בעודי מדביק תריסר נשיקות רטובות על ישבנה החצוף! ואיי ואיי איזה ישבן זה!!! פשוט ישבן מלכותי!!!

"איך התחתונים החדשים שלי יפים?" שאלה פנלופה בהתלהבות ונענעה את הטוסיק שלה מצד לצד.

"הם מדהימים!" עניתי לה ומתחתי אותם על חריץ ישבנה.

הזזתי את החוטיני הצידה כך שחור ישבנה יהיה חשוף והתחלתי בליקוקים קלים עם לשוני על הפתח האחורי שלה, בזמן הזה פנלופה סיפרה לי שוב שהיבלת על ידה היא תוצאה של עבודת יד לחברה האהוב. הייתי קצת המום שכל מה שפנלופה וחברה עושים נגמר תמיד בעבודת יד בלבד.

"אני אעשה סקס רק אחרי החתונה... אני בחורה מכובדת!" הכריזה פנלופה בגאווה.

החלטתי להפתיע אותה ולהוציא אותה קצת מהכונכיה שלה. לאחר שלגמתי מכוס התה הצמדתי את לשוני אל חור ישבנה והתחלתי ללקק אותו בפרעות. פנלופה צעקה, צחקה וזזה קדימה ואחורה רק ממריצה אותי להמשיך במלאכתי. אבל אז פנלופה החליטה לשחק איתי... סגרה את פלחי ישבנה בהפגנתיות וצחקה בממזריות. אבל אני לא פראייר! אני ג'וני דפ הקזנובה שמזיין בחורות על ימין ועל שמאל ואף טוסיק עקשן לא יצליח לעמוד בפניי!

החטפתי שתי סטירות מצלצלות על פלחי ישבנה של פנלופה ששחררה צעקה מלווה בצחוק ובמהרה הרגישה שוב את לשוני חופרת בישבנה נמרצות.

הורדתי את התחתונים שלה והעפתי אותם הצידה, לא לפני שהסנפתי אותם בחרמנות שהבהילה את פנלופה עד מעמקי נשמתה. לקחתי עוד שלוק מהתה, הושבתי את פנלופה על ארבע על השולחן (הספה) והמשכתי לעשות לה רימינג מושקע ונמרץ שפשוט הוציא אותה מדעתה! פנלופה התחילה לאהוב את זה ועשה הרושם שהשתחררה קצת מהביישנות שעטפה אותה. החבר הזקוף צעק מלמטה וביקש פינוק דחוף... ג'וני הגדול לא סירב לג'וני הקטן. שנינו עברנו לקידמת הבמה והתחלנו לזיין את פיה של פנלופה התמימה שהייתה בפוזת דוגי מחרמנת. לא יכלתי להתאפק... ואווווווו איזה שרמוטה היא נראתה באותם רגעים!!! התחלתי לדבר אליה מלוכלך כדי לבדוק את תוגבתה... והיא לא איחרה לבוא.

"תגיד מה עם איזה סקס קטן?" שאלה פנלופה כשחיוך גדול מרוח על פניה.

"האאא באמת? פתאום את רוצה?" שאלתי וקרצתי לה.

"כן... התחממתי!" אמרה פנלופה והמשיכה למצוץ כשחיוך שובב על פניה.

לאחר עוד קצת מציצה של פנלופה הושבתי אותה ופתחתי את רגליה על מנת לבדוק איך נראה הכוס שלה כשהוא פתוח לרווחה. להפתעתי פנלופה שוב התחילה לשחק אותה ביישנית וסגרה את רגליה בהפגנתיות כשהיא מתקפלת בביישנות. באסרטיביות לא ויתרתי, השכבתי אותה על הגב הרמתי את רגליה למעלה ולצדדים והתחלתי לטרוף לה ת'כוס הורוד והרטוב שלה! לאחר כמה דקות של ליקוק נמרץ פנלופה גמרה ועל פניה הופיע חיוך גדול ועיניה בורקות.
לאחר עוד קצת מציצה מלווה בגרון עמוק מרשים מצידה של פנלופה הושבתי אתה בדוגי (על הספה) ובכיפוף קל בעודי בעמידה התחלתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב שלה!

תוך כדי הזיון תפסתי בשערה של פנלופה וסטרתי על ישבנה החצוף שוב ושוב, מתענג מגופה המדהים! איזה שובב אני!!!

"ואווווווו!!!!!!" צעקה פנלופה בהפתעה...

"את אוהבת את זה הא?" שאלתי בעודי דופק אותה במרץ.

"כןןןןןן! החבר שלי צריך ללמוד ממך! חשפת את הילדה הרעה שבי!" אמרה פנלופה בשובבות.

"בגלל זה את נשארת אחרי הלימודים בכיתה הא? רק מחכה שמישהו יבוא וידפוק אותך!" אמרתי בבטחון.

"יכול להיות... כבר מזמן לא קיבלתי איזו דפיקה טובה!!!" צעקה פנלופה וצחקקה...

לאחר עוד קצת פימפומים שינינו פוזה ופנלופה עברה לרכוב עלי (על הספה).

"כן... כן!!!! קדימה עם מרץ! אני רוצה דפיקה טובה!!!" צעקה פנלופה ושיחררה לי סטירה מצלצלת על הלחי (אני חולה על זה ששרון עושה את זה בהפתעה )

"קדימה!!! הערת אותי עכשיו מהתרדמת! עכשיו תספק את הסחורה!!! קדימה דפוק אותי טוב!!! (עוד כמה סטירות על הלחי) אתה לא מזהה אותי הא?" צעקה פנלופה בזמן שדפקתי אותה במרץ מלמטה. היא ממש חיה רעה! חשבתי לעצמי ונהנתי מכל רגע...

לאחר עוד קצת סקס בעמידה עברנו לדוגי קטלני (על המיטה) של כמה דקות וכאשר החרמנות כבר יצאה לי מכל החורים שיחררתי את מטעני הרב לתוך הכוס הרטוב של פנלופה השובבה.

"הרגשתי אותך גומר בתוכי!!!" אמרה פנלופה והסתכלה עלי מעבר לכתף בעודי מתנשף מאחוריה.

"באמת?" שאלתי מופתע...

"כןןןןןןן!!! אתה יודע, אני חושבת שאנחנו ניפגש עוד כמה פעמים לאיזה זיון טוב, החבר שלי יש לו זין קטן אז הוא יסתפק ביד שלי" אמרה פנלופה וקרצה לי...

"מצויין!" קריצה אמרתי וקרצתי אליה חזרה.

נפרדנו בנשיקה על הלחי והלכנו לדרכינו מאושרים עד מעמקי נשמתינו.

פנלופה לא תשכח את היום הזה! זהו יום גדול... היום שבו היא למדה את רזי השרמוטלוגיה!

סוף

אחרי שצחקנו כהוגן ועשינו אחד לשני מסג' המשכנו לפייסיטינג המסורתי כשבדרך שרון משחררת לי כמה בדיחות על איך עוד אפשר לקשור את הידיים שלי והזכירה לי כמה מההשתוללויות שלנו בעבר... שובבה.

מנהלת ביה"ס ניקול קידמן אוהבת זין איכותי!

אני: ג'וני דפ

שרון: ניקול קידמן

"ג'וני דפ? מה שלומך? אני מנהלת ביה"ס ניקול קידמן! למה אתה כ"כ מאושר?" שאלה אותי ניקול כשאני מצחקק מתחת לישבנה.

"את המנהלת?" שאלתי כלא מאמין.

"כן בכבודה ובעצמה!" אמרה ניקול בביטחון.

"אז למה לעזאזל את יושבת עלי!" שאלתי והמשכתי לצחקק.

"אני יושבת עליך בגלל שהיית ילד מאווווווווווווד רע!" ענתה ניקול.

"אני??? מה פתאום, אני הילד הכי טוב בביה"ס הזה!" אמרתי בתמימות.

"תשמע אני שמעתי שקרה משהו בינך לבין פנלופה קרוז בכיתה!" הצהירה ניקול...

"על מה את מדברת? את סתם ממציאה דברים!" צעקתי בהתגוננות.

"אל תכריח אותי להיות קשוחה איתך! אני בדר"כ רכה עם התלמידים, אבל לעיתים קיצוניים כשאתם מעצבנים אותי אני מראה את הפרצוף הקשוח שלי! ועכשיו יצא לך להכיר אותו!" רתחה ניקול בעצבים והתחילה לרכוב על פניי. אני טעמתי את טעמו המתוק של פייסיטינג איכותי בעבר ועל כן אהבתי כל רגע מהעונש החינוכי שקיבלתי מניקול.

"כן קדימה נו יותר חזק! כן ככה בדיוק!" צעקתי וסטרתי במרץ על ישבנה של ניקול עם שתי כפות ידיי.

"מההההה? אתה עוד מתחצף שם? הנה לך!!! תקבל את זה מתחצף לי שם!!!" צעקה ניקול והגבירה את הלחץ עם ישבנה על פניי.

"זה כל מה שאת מסוגלת? זה כל מה שאת יכולה לעשות? הא כלבה קטנה!" צעקתי ושוב סטרתי על ישבנה.

ניקול ההמומה הסתובבה אלי, הביטה בי בפה פעור ושום מילה לא בקעה מגרונה... אז היא החליטה להרגע ולדחוף לפיה את ג'וני הקטן... היה מבסוט הבחור.

לאחר קצת מציצה טובה לחימום ניקול חזרה לעצמה.

"עכשיו ספר לי מה בדיוק קרה בינך לבין פנלופה קרוז... מה עשית לילדה הטובה והביישנית הזאת?" שאלה ניקול בתקיפות.

"איזה טובה וביישנית? על מה את מדברת? זאת שרמוטה חולת זין!!!" צעקתי לעברה של ניקול והתחלתי להתפקע מצחוק.

"מההה? על מה אתה מדבר? אתה פולט יותר מידי שטויות, נראה לי צריך להרגיע אותך קצת, להוציא לך קצת חמצן מהמוח.... נו נחת שם? נראה לי שהיה לך יותר מידי חמצן נכון?" שאלה ניקול אחרי שסתמה כהוגן את פתחי האוויר שלי עם שני חוריה היפים (הכוס על הפה והטוסיק על האף)

"ואת רוצה לקחת את החמצן שלי... הא כלבה קטנה שכמוך!" צעקתי.

"מהההה? איך אתה מעז לדבר ככה אל מנהלת ביה"ס? אני אשעה אותך!!!" צעקה ניקול בכעס ודרשה לשמוע את האמת על מה שקרה ביני לבין פנלופה בכיתה.

לאחר שסיפרתי לניקול את מה שהתרחש... וניקול מצצה לי תוך כדי, היא פצחה את פיה בשנית...

"מהההה??? אתה זיינתה אותה??? היא בתולה יאאא מנייק!!! היא שומרת אמונים לחבר שלה!" צעקה ניקול (שרון התחילה לצחוק)

"מה פתאום?" צעקתי.

"בטח שכן! זאת הילדה הכי ביישנית וחמודה בביה"ס שלנו! איך העזת לקלקל אותה ככה?!" צעקה ניקול ומרוב עצבים שוב התחילה למצוץ לי בזמן שאני טורף את שני חוריה בשקיקה.

"תגיד למה אבא שלך לא בא מזמן לביה"ס? הזמנתי אותו כבר כמה פעמים והוא מתחמק ממני!!! עכשיו תקבל על זה! (הגבירה את הפייסיטינג ) תמסור לאבא שלך שאני מחכה לו! וחסר לו אם יתחמק ממני!" צעקה ניקול.

"אבא שלך הוא אחלה זיון!!! אני כבר איזה חודש מחכה לו והוא מתחמק ממני! הנה לך!!! תעביר לאבא שלך שזה מה שהוא יקבל אם הוא לא יתייצב במשרדי עוד יומיים!" צעקה ניקול שהייתה מחורפנת על כל הראש והתחילה שוב למצוץ לג'וני במרץ ולחנוק לי ת'צורה!

לא נשארתי חייב והתחלתי לזיין את פיה מלמטה כשאני מרים את אגני במרץ.

"אין בעיה... אין אבא יש בן!" צעקה ניקול ועלתה על זייני לרכיבה הפוכה...

"מה נראה לך שאת עושה?" שאלתי בהלם, אפילו בחלומות הכי פרועים שלי לא חלמתי להזדיין עם מנהלת ביה"ס!

"כןןןןןןןן!!!! כןןןןןןןןן!!! אתה קורע אותי!!!" צעקה וצחקה ניקול בזמן שהתעופפה באוויר (עשיתי לשרון את "זיון הטרמפולינה" ) ונהנתה מכל רגע.

"ואוווווו הבן יותר טוב מהאבא!!! תגיד לו שלא יבוא... לא צריך את האלטיזחן הזה! אחרי שבדקתי את הבן אני כבר לא צריכה את האלטיזחן הזה! הווו כן כן זיין אותי חזק!!!" צעקה ניקול כמו שרמוטה שלא הרגישה זין שבוע שלם!

"אתה יודע נראה לי פנלופה קרוז לא כ"כ סבלה..." אמרה ניקול המאושרת והסכמתי איתה ללא היסוס.

לאחר זיון של כמה דקות ניקול כדבריה רצתה להרגיש שוב זין איכותי בפה ועל כן היא הסתובבה והתחילה למצוץ את הזין שלי כשהיא בפוזת כלבה מיוחמת.

לאחר כמה דקות של מציצה איכותית מצידה של ניקול וזיון פה נמרץ מצידי פלטתי את הזרע הרב לפיה של ניקול ודרשתי שתפתח פה גדול על מנת לראות את הישגי הפליטה שלי, התוצאות מרשימות! פיה של ניקול היה מלא בחומר לבן ואיכותי! והחיוך על פניה בעת שפתחה את פיה חירפן לי ת'צורה!

זהו הלימודים להיום הסתיימו, אפשר לחזור הביתה.

סוף

עוד מפגש קורע מצחוק שהיה לי עם שרון... היא תמיד מצליחה לחרפן אותי עם השובבות וחוש ההומור שלה. שלא לדבר על הישבן המושלם שלה!

נ.ב.

נראה אם תצליחו לזהות בדיווח כמה מהמשפטים שנכתבו בפורום... בין הזוכים בחידה יוגרל כרטיס צופה פאסיבי לאחד מהמפגשים שלי עם שרון.

Lavelle

84

פורסם במקור ב - 11/07/2010

עוד ביקור שלי אצל סופר זונה שרון! למה סופר זונה? ככה! צחוק קריצה

הפעם לצורך המשחק הצטיידתי בבגדים שהבאתי איתי מהבית (4 זוגות של תחתונים סקסיים)... רעיון של שרון השובבה...

יאללה מתחילים! חיוך גדול

ז'אן קלוד ואן דאם...

מגיע לחנות EMPORIO ARMANI לקנות בגד ים סקסי...

המוכרת יעל בר זוהר...

נותנת לו שירות VIP והמדידה המשותפת של בגד הים הופכת לזיון סוער ורטוב!

אני: ז'אן קלוד ואן דאם

שרון: יעל בר זוהר

שלום לכולם אני ז'אן קלוד ואן דאם המפורסם ואני נמצא בחופשה בישראל. מאחר ויש לי הרבה זמן פנוי הקיץ החלטתי להתנדב לאגודת המצילים ולהיות מציל מן המניין. לצורך כך חיפשתי בגד ים איכותי שיתאים למציל סקסי כמוני! החלטתי להכנס לחנות של ארמני ולמצוא בגד ים סקסי. Tongue

איך שניכנסתי לחנות הממוזגת מיד ניגשה אלי מוכרת סקסית שהייתה לבושה בחצאית ג'ינס קצרצרה שהדגישה את הישבן והרגליים הסקסיות שלה וחולצה ירוקה, היא קיבלה אותי בחיוך רחב מזמין וכשזיהתה אותי החיוך על פניה רק התרחב... חיוך גדול

למוכרת קראו יעל ...

"בוא תשב פה (יעל הציעה לי להתרווח על הספה) ואני אציע לך משהו מהקולקציה האחרונה שלנו... אמרת שאתה מחפש בגד ים? הנה הדגמים הכי חתיכיים" אמרה יעל בקול סקסי. קריצה

לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים! גיזרתה כשל דוגמנית צמרת הטריפה אותי לגמרי! Tongue כזאת פצצה פשששש והיינו לגמרי לבד בחנות... הרגשתי שמשהו טוב הולך לקרות פה היום. Party

הבגד ים הראשון היה שורט אדום סקסי, השני היה שורט שחור, השלישי שורט שחור עם הכתובית ארמני מקדימה, והרביעי שורט ירוק שגם עליו כתוב בגדול ARMANI.

יעל נתנה לי את הבגד ים האדום ושלחה אותי לתא ההלבשה וביקשה שאקרא לה איך שאני מסיים. (שרון התיישבה על המיטה עם מבט מופנה הצידה ואני התחלתי להתפשט מולה כאילו אני בתא ההלבשה. היה מצחיק ביותר צחוק)

"נו איך זה יצא" שאלה יעל בסקרנות.

"המממ רק שניה אני כבר מסיים" עניתי לה בעודי מוריד את התחתונים...

"אתה צריך אולי עזרה?" קריצה שאלה שוב יעל בשובבות...

"רק שניה... זהו סיימתי..." הודעתי לה...

"טוב אני באה!" Tongue צעקה יעל בהתלהבות וכעבור שניה הופיעה בתא ההלבשה.

יעל התחילה לבחון את הבגד ים מסביבי כשהיא מעבירה את ידיה קלות על מפסעתי ועל הטוסיק שלי, מרגישה איך התחתון יושב עלי...

"טוב תשמע אני מתנצלת מראש אבל אני צריכה לבדוק אם הזין שלך מרגיש שם בנוח ושום דבר לא לוחץ ומפריע לו.... שניה... אוקיי..." אמרה יעל בעודה מכניסה את כף ידה לתוך התחתון ומתחילה ללטף את הזין שלי עד שהוא נעמד כמו מגדלור! צחוק היא אף הכניסה את כף ידי מתחת לחולצה שלה והתחלתי למזמז את הציצי הרך והנעים למגע שלה... חיוך

"אני פשוט רוצה שהוא יגיע לשיא זקיפותו כדי להיות בטוחה שזאת המידה" קריצה (הזין שלי היה בשיא זקיפותו כאשר שרון רק העבירה את כך ידה על מפסעתי... כל השאר היה כבר משחק צחוק) אני הייתי קצת המום אבל זרמתי איתה...

"טוב אני רואה שזאת המידה הנכונה... כי אם הזין שלך היה מציץ מהבגד ים אז הייתי צריכה להביא לך מידה יותר גדולה אבל זאת ממש בסדר.... המממ בוא תמדוד עוד דגם" קריצה אמרה יעל ונתנה לי את הבגד ים השחור.

לאחר שלבשתי את בגד הים השחור יעל שוב עשתה בדיקה מדוקדקת עם שליחת ידיים ואישרה שגם הבגד ים השחור מתאים לי מאוד... חיוך

"תגיד ומה אתה אומר על התחתונים שלי? גם אותם קניתי פה בחנות! תראה איך הם יושבים עלי מאחורה... אני גם תפסתי שיזוף! נכון יפה?" Tongue שאלה יעל בעודה מסובבת את הטוסיק שלה אלי, מרימה את החצאית ומנענעת את ישבנה מולי... חיוך גדול אחחח איזה טוסיק עגול ומושלם פשוט תפוח עסיסי ונוצץ! כמה טוב היה לתפוס אותו ולהרגיש אותו בידיי! Tongue החוטיני הירוק שלה חצה בצורה מושלמת את חריץ ישבנה והזין שלי כבר איבד את הצפון. צחוק

"טוב סליחה על ההפרעה בוא נחזור אליך... רק כדי להיות בטוחה אני רק צריכה לבדוק פה משהו..." אמרה יעל ואחרי ששלפה את הזין שלי מהבגד ים התכופפה והתחילה למצוץ אותו! Shocked מה קורה פה? שאלתי את עצמי ורק חייכתי חיוך רחב וצחקתי קלות. חיוך גדול

"טוב גם הבגד ים הזה מצויין! בוא תמדוד עוד זוג... אתה רואה ככה נבדלת החנות שלנו מחנויות אחרות! הלקוח תמיד מקבל את מלוא תשומת הלב!" קריצה אמרה יעל בעודה קורצת לי.

היא נתנה לי את הבגד ים הירוק והביטה בשקיקה איך אני לובש אותו...

"אוקיי! כפי שאתה רואה פה כתוב בגדול "ARMANI" רק תגיד לי אם החבילה שלך מרגישה שם בנוח?" שאלה יעל ותפסה את החבילה שלי לבדיקה מקיפה... צחוק

"המממ כן זה מרגיש בסדר אני חושב..." אמרתי לה במבוכה קלה Embarrassed (לא באמת... שרון כ"כ חירמנה אותי כבר שהייתי להוט להתנפל עליה אבל התאזרתי בסבלנות... הרגע יגיע עוד כמה דקות Evil Smile)

"טוב רק רגע אני רק רוצה לבדוק פה עוד קצת ולמשש לך כדי להיות בטוחה..." קריצה אמרה יעל, נעמדה מאחוריי והכניסה את שתי ידיה בפנים ממששת את כל החבילה שכבר עמדה להתפוצץ שם מרוב חרמנות. צחוק הכנסתי את כפות ידיי מתחת לחצאית שלה ומיששתי את פלחי ישבנה החלקים... תענוג! חיוך גדול כזה שירות עוד לא קיבלתי באף מקום! מוחא כפייה

לאחר שמדדתי את הבגד ים האחרון והורדתי אותו. נעמדתי מאחוריה בעודה מסדרת את כל הדגמים שהרגע מדדתי מולי כדי שאני אבחר את הדגם שהכי אהבתי.

לרגע לא עלה בראשי להתלבש והמשכתי לעמוד מאחוריה עירום כביום היוולדתי בעודה מתכופפת לעבר בגדי הים. לא החזקתי את עצמי, החרמנות פשוט הרגה אותי כבר! הרמתי את החצאית שלה ונצמדתי עם הזין הקשיח שלי אל אחוריה, משתפשף איתו על הטוסיק החלק שלה שוב ושוב ומעביר אותו מלמעלה למטה מעל חריץ ישבנה שמתוכו מבצבץ לו החוטיני הירוק המדליק שלה. Tongue

"נו אז מה אתה אומר? איזה דגם הכי אהבת?" שאלה יעל שלא הביעה שום התנגדות לכלי שלי שהיה צמוד אל ישבנה... חיוך והייתה מבסוטית מהמצב.

"אהבתי את האדום!" אמרתי לה בהתלהבות...

"את האדום כן?... זה ארמני בשיתוף עם מנצ'סטר יונייטד! גם לדעתי האדום הזה ממש יתאים לך! אבל... הבגד ים הזה מאוד יקר הוא עולה 1000 דולר!" קריצה הצהירה יעל.

"אוווווההההה כ"כ יקר? את לא יכולה לעשות לי איזו הנחה?" מבולבל קריצה שאלתי אותה בעודי מכניס את ידי לתוך תחתוניה, מלטף את הכוס הקטן שלה שרטיבות קלה יצאה ממנו.

"המותג שלנו ארמני בשיתוף עם מנצ'סטר יונייטד, מאוד יוקרתי! ואין לנו עכשיו מחירי סוף עונה... אם היית דוגמן הבית שלנו אז היית מקבל הנחה... אבל אתה יודע מה? אפשר לדבר על זה..." קריצה אמרה יעל בעודה אוחזת עם כף ידה בזייני ואני ממשיך ללטף ת'כוס שלה.

"כן? ואיך את רוצה לדבר על זה?" קריצה שאלתי אותה בעודי קורץ לעברה.

"נתחיל בזה שאני אנעל את החנות ואז נתחיל לדבר על הנחה רצינית. (שרון הלכה הצידה לעשות את עצמה נועלת) נתחיל בזה שאני אדבר עם הזין שלך קצת על הנחה" קריצה אמרה יעל אחרי שתפסה את זייני, התיישבה על הספה ועטפה אותו בשפתיה החושניות ופיה החם. חיוך גדול

מציצתה מושקעת ומהנה מאוד, הלשון שלה לא נחה לרגע ומברישה כהוגן את הזין בתנועות סיבוביות שעושות לו סחרחורת מחרפנת. אחרי שתפסתי בראשה ואחזתי בשערה הרך זכיתי אף למציצת גרון עמוק מרשימה ביותר... וזיון פה מדליק... כשברקע נשמעים קולות מציצה, תענוג! אצבע למעלה

"תגיד אולי תשוחח עם הטוסיק שלי על הנחה? נראה לי שהוא מתנגד קצת..." קריצה אמרה יעל בשובבות.

"מתנגד הא? טוב אני אדבר איתו בארבע עיניים!" חיוך גדול אמרתי לה ואחרי שהורדתי את החולצה מעליה סובבתי אותה עם הטוסיק אלי. הורדתי את חצאית הג'ינס שלה גם כן, ואחרי ששיחקתי קצת עם החוטיני שלה על חריץ ישבנה הורדתי אותו בחרמנות ופתחתי את פלחי ישבנה כאשר יעל נשענת על הספה. אחרי מספר ליקוקים ונשיקות רטובות על ישבנה ועל הפתח האחורי הקטן שלה יעל אמרה שהטוסיק שלה עדיין לא השתכנע... צחוק

לא השתכנע הא! אמרתי לעצמי ומיד נכנסתי במרץ אל ישבנה וחפרתי בו כהוגן עם לשוני תוך כדי סטירות על שני הפלחים המחרפנים שלה ובתוספת יריקות על החור שלה! מה שנקרא רימינג רטוב במיוחד. חיוך גדול צחוק

"הטוסיק שלי אקשן הוא עדיין מתנגד בתוקף!" צחוק אמרה יעל בעודה מצחקקת וזזה בשובבות קדימה ואחורה.

"כן אני רואה שהוא אקשן!" אמרתי לה והגברתי את הקצב עוד יותר. חיוך גדול

"טוב תשמע הטוסיק שלי השתכנע והוא מוכן לעשות לך הנחה של 5 אחוז! זה מספיק לך?" שאלה יעל.

"ממש לא!" כועס עניתי לה והושבתי אותה על ארבע על הספה ממשיך ללקק במרץ את הטוסיק הקמצן שלה! צחוק קמצן קמצן אבל טעים מאוד! Tongue קריצה

"אם 5 אחוז לא מספיק לך אז תצטרך לדבר עם הכוס שלי כי הוא הבוס פה! הטוסיק שלי זה רק הסגן מנהל, המנהל זה הכוס!" צחוק הצהירה יעל בשובבות.

"ואיזה הנחה הוא יעשה לי?" Stern Smile שאלתי אותה בעודי במתח.

"הוא יכול לעשות לך הנחה של 50 אחוז, אתה רוצה? אני חושבת שזאת הנחה רצינית ביותר!" חיוך גדול אמרה יעל.

"יאללה בואי נדבר עם הכוס שלך!" Tongue אמרתי לה בשמחה.

יעל התיישבה על הספה, עם הטוסיק בקצה. הרמתי את רגליה למעלה ואז ראיתי ת'כוס הורוד והמחרמן שלה פתוח לרווחה מולי מזמין אותי להתקרב ולשוחח בניחותא. אבל אני הייתי כבר באטרף! Tongue פיסקתי את רגליה לצדדים, ירקתי על הכוס שלה והתחלתי לטרוף אותו בפרעות! טעמו היה מתוק כשל תות שדה בשל! יאמיייייייייי Tongue כוס איכותי ביותר! אצבע למעלה (חירפנתי את שרון והיא פרצה בצחוק מתגלגל צחוק)

"אההההה מה אתה עושה?! איזה פראי אתה! אתה צריך להיות עדין איתו אחרת הוא יבטל לך גם את ה 5 אחוז הנחה! קדימה כדאי לך להרשים אותו!" כועס צחוק צעקה יעל.

הבנתי את הרמז והתחלתי ללקק אותו כמו שצריך בלי להתפרע עליו ללא שליטה... התוצאות לא איחרו לבוא ואחרי ליקוקים נמרצים בנקודה מסויימת יעל הגיעה לסיפוק שהתבטא בהתכווצויות ותזוזות בכל חלקי גופה ונשימות עמוקות שבקעו מפיה.

"טוב מאוד! התקדמת ל 20 אחוז הנחה! זה מספיק לך?" חיוך גדול שאלה יעל כשחיוך רחב מרוח על פניה..

"לאאא!" צחוק צעקתי, הרמתי את רגליה למעלה וצללתי לעבר החור המזמין שלה.

"זה לא יעזור לך שתתחנף לסגן מנהל הוא לא מחליט כלום!" צחוק אמרה יעל והתחילה להתפקע מצחוק.

"אז מי מחליט עכשיו? הא?" צעקתי לה שוב ועברתי במרץ בין הטוסיק לכוס מדביק נשיקות רטובות על שני החורים המפתים שלה. חיוך גדול

"הכוס שלי מחליט! נראה לי אתה צריך לתת לו איזו דפיקה טובה!" Approve הצהירה יעל.

"הוא רוצה דפיקה טובה הא?" Cool שאלתי אותה וליטפתי ת'כוס הרטוב שלה ואת חור ישבנה המזמין.

"כן ואז אתה תקבל 50 אחוז הנחה!" חיוך גדול צעקה יעל בשמחה וצחקקה ללא הפסקה.

אבל קודם לפני הדפיקה הטובה יעל פטפטה עם הזין שלי שרצה לטעום עוד קצת מפיה המתוק... הייתה זאת שיחה צמודה מאוד שכללה גרון עמוק מרשים וזיון פה מצויין! שני הצדדים יצאו מרוצים! חיוך גדול

טוב הגיע הזמן להמשיך במשא ומתן עם הכוס העקשן של יעל! צחוק לשם כך הושבתי אותה באמצע הספה בדוגי וחדרתי עם זייני הקשיח אל הכוס הורוד שלה בעודי בעמידה.

"כן כן דפוק אותי טוב! זה ישתלם לך!" Tongue צעקה יעל בשמחה.

"50 אחוז אמרת נכון?" Evil Smile שאלתי אותה וסטרתי לה על הישבן.

"כן! בא לך 50 אחוז? אז תעבוד שם כמו שצריך!" קריצה צעקה יעל בשובבות והתחילה לתת קונטרות חזקות.

אחרי זיון אגרסיבי של כמה דקות ליד הספה (הספה זזה, דפקה בקיר והשמיעה קולות כאילו היא תתפרק עוד שניה צחוק) בעודי דופק במרץ את הכוס הקטן והרטוב של יעל (פששש איזה רטובה שרון הייתה Tongue) המשכנו למיטה לדפיקה טובה במיסיונרית פרועה! כשיעל מחמיאה לי על שרירי הבטן שלי. קריצה

הסיום היה איך לא בדוגי מהיר ועצבני (לא יכולתי לוותר על רימינג קטן איך ששרון התיישבה בדוגי... היא ממש מתחרפנת מזה קריצה)

"אתה יודע שהייתי פעם דוגמנית בגדי ים?" חיוך גדול שאלה יעל בגאווה.

"הא באמת?" שאלתי אותה ממשיך לדפוק אותה במרץ. Approve

"כן! למה אתה חושב שלקחו אותי למכור בגדי ים? אני מאוד מפורסמת לא שמעת עלי?" שאלה יעל.

"כן את נראית לי מוכרת..." קריצה השבתי לה.

בעודינו מזדיינים במרץ המשכנו לנהל משא ומתן...

"מה דעתך שאני אגמור לך על הטוסיק?" חיוך שאלתי את יעל..

"הווו רעיון מצויין אחוזי ההנחה שלך יעלו פלאים ואם תלקק את זה אז בכלל תקבל 60 אחוז הנחה מה אתה אומר?" קריצה שאלה יעל בשובבות.

"טוב..." השבתי לה והמשכתי לפמפם אותה עוד קצת...

לבסוף שלפתי את הזין והרבצתי לה כמה שפריצים חזקים על הטוסיק! שמהטוסיק המשיכו לכיוון הכריות צחוק

(אני ושרון התפוצצנו מצחוק, לא יודע מי היה יותר המום אני או היא צחוק)

"נו קדימה תלקק את זה! תלקק את זה כמו חתול!" Tongue צעקה יעל.

אחרי שעשיתי את המעשה וליקקתי את הנוזלים מהטוסיק של יעל השובבה זכיתי ל 60 אחוז הנחה! Tongue נפרדתי מיעל והלכתי מאושר עד עמקי נשמתי עם הבגד ים האדום שלי. חיוך גדול

היה שווה ביותר לבקר אצל יעל, שרמוטה רצינית זאתי! אוהבת את זה חזק בכוס! כנראה שבביקור הבא אצלה בחנות אני אעשה סיבוב גם על הסגן מנהל קריצה

סוף

אוקיי מקלחת קצרה של שנינו ואנחנו עוברים לפייסיטינג החביב. חיוך

שרון מנהלת סניף של חנות EMPORIO ARMANI כיכר המדינה רוכבת עם הכוס שלה על פניו של ז'אן קלוד ואן דאם ונרגעת רק אחרי שהוא דופק אותה חזק ומשפיך לה בפה!

אני: ז'אן קלוד ואן דאם

שרון: מנהלת סניף ארמני (למען הנוחות תקרא שרון)

שכבתי במיטתי החמימה כשלפתע הרגשתי לחץ על פניי...

"היי תתעורר! תתעורר אמרתי לך!" כועס צעקה מישהי בעצבים!

"מממממ... מה קורה פה? מי את?" מבולבל שאלתי כלא מאמין.

"מנהלת סניף ארמני כיכר המדינה! עברתי על הטופס של המכירות וראיתי ששילמת על בגד הים של ארמני סכום מאוד קטן... איך זה ששילמת רק 400 דולר במקום 1000?" Shocked שאלה שרון בפליאה.

"עשו לי הנחה" חיוך אמרתי לה בהתחמקות.

"איזו מן הנחה זאת 60 אחוז? אצלינו לקוחות VIP מקבלים מקסימום 10 אחוז! איך זה שקיבלת כזאת הנחה גדולה? קדימה תספר מיד את האמת! עשית קומבינה עם המוכרת? נתת לה כסף והיא שמה אותו בכיס?" כועס האשימה אותי שרון.

"לא מה פתאום!" צעקתי לה.

"אז מה קרה שם?!" כועס שאלה שרון בעצבים.

"שום דבר" צחוק עניתי לה בצחקוק.

"טוב אתה לא משאיר לי בררה ואני אצטרך לזיין קצת את הפנים שלך כדי שאתה תגיד לי ת'אמת! קדימה ! נו! יש לך בדיוק שתי שניות לספר לי!" כועס צחוק צעקה שרון ורכבה במרץ על פניי.

"אז ככה... קודם הייתי צריך לדבר עם הטוסיק שלה... אח"כ הייתי צריך לדבר עם הכוס שלה ו..." Ouch אמרתי בעודה מכסה את פי עם הכוס שלה.

"מה אתה מדבר שם שטויות! אתה לא מתבייש? הא? מה אתה מקשקש שם?" צחוק צעקה שרון וצחקקה.

"המממממ...המממממ... אבל זאת הייתה ההצעה שלה.... הממממ...ממממ" צחוק מלמלתי לה.

"הא? מה אתה מדבר שם?" קריצה שאלה שוב שרון.

"זאת הייתה ההצעה של המוכרת ! זאת לא אשמתי?!" בכי צעקתי לה מעמקי הכוס שלה בעודי מתנשף.

"הצעה של המוכרת הא? 60 אחוז הנחה על הבגד ים! 60 אחוז הנחה! אתה לא מתבייש? ועוד ממציא לי פה כל מיני סיפורי 1000 לילה ולילה?" שאלה האשימה אותי שרון.

"אני מספר לך ת'אמת!" צחוק צעקתי לה.

"ומי אישר את העיסקה הזאת? המוכרת? היא לא יכולה לאשר דברים כאלה! היא הייתה צריכה להתקשר לסגן מנהל ולשוחח איתו! שוחחתם עם הסגן מנהל על העיסקה או עם המנהל?" כועס צעקה בעצבים שרון.

"בעצם כן יצא לי לשוחח עם סגן המנהל, זה הטוסיק שלה!" צחוק אמרתי לה בשמחה.

"מההההה??? איך אתה אתה מדבר? סגן מנהל טוסיק? הוא דמות מאוד פופולרית הוא סלב מהשורה הראשונה אני לא יכולה לחשוף אותו, אבל מה??? הטוסיק שלה זה הסגן מנהל? עוד פעם אתה עם הסיפורי 1000 לילה ולילה שלך?!" Shocked מבולבלשאלה שרון כלא מאמינה.

"ואז דיברתי עם הכוס שלה שזה המנהל!" צחוק צעקתי לה וצחקקתי בשובבות.

"הכוס שלה זה המנהל???!!! חכה שהמנהל האמיתי ישמע שמדמים אותו לכוס! הוא ממש יתפוצץ! אני מתה לספר לו את זה! גם סגן המנהל ישמח מאוד לדעת שהוא הטוסיק של המוכרת! חה חה חה חה חה!!! בחיים לא שמעתי כזה דבר משעשע!" צחוק צחקה שרון ורכבה על הפנים שלי כמו על מתקן שעשועים. קריצה

"אני מבינה שאם קיבלת ממנה הנחה כ"כ רצינית זה סימן שיש לך פה משהו שווה! למה המוכרת שלנו היא שרמוטה אמיתית!" Approve הצהירה שרון והתחילה למצוץ בחרמנות את זייני שהלך ותפח מרגע לרגע. אני התענגתי על שני חוריה... היה טעים ונעים! Tongue

"אבל אתה יודע מה? יש לי בשבילך בשורה! אני שרמוטה יותר גדולה מהמוכרת!" Cool הצהירה שרון והמשיכה למצוץ את זייני הזקוף בחרמנות.

"אני צריכה לעקוב אחרי העסקאות של המוכרת הזאתי איפה שהיא נותנת הנחות על ימין ועל שמאל סימן שיש שם איזה זין טוב!!! Tongue (ממשיכה למצוץ) אבל 60 אחוז! אני לא מאמינה הוצאת מהשרמוטה הזאת הנחה הכי גדולה שאי פעם איזה זין קיבל אצלה!" Shocked צחוק אמרה שרון ההמומה וחזרה למצוץ ת'זין שלי במרץ. עוד שרמוטה נו... הן מתרבות מרגע לרגע. צחוק קריצה

"תגיד מה דעתך לקבל חליפת ארמני מתנה? אבל אתה תצטרך לעשות בשבילי משהו!" קריצה הצהירה שרון והמשיכה למצוץ...

"כן מצויין אני בעד!" חיוך גדול צעקתי לה והמשכתי לענג אותה מאחורה.

"אוקיי! כדי לקבל את החליפה תצטרך לתת לי זיון טוב! חיוך גדול וזה לא הכל... יש גם משהו בהמשך!" Evil Smile אמרה שרון בממזריות והתיישבה עליי לרכיבה הפוכה....

"אווווהההה!!! אתה ממש פראי! Tongue אבל תגיד למה היית צריך בגד ים? אתה הולך לעבוד בתור מציל?" שאלה שרון בעודה מתעופפת באוויר ומצחקקת בשובבות.

"כן אני הולך לעבוד בתור מציל סקסי!" חיוך גדול צעקתי לכיוונה בשמחה והתענגתי על מראה הזין שיצא ונכנס... יצא ונכנס מהכוס הרטוב של שרון! Tongue פשוט תענוג לפסק את פלחי ישבנה ולהתבונן בנוף הקסום הזה! חיוך גדול

"אם אני הייתי במקומה היית מקבל אצלי 80 אחוז הנחה! אבל לא נורא יש לך גם בשביל מה להזיע עכשיו! תקבל ממני חליפת ארמני אמיתית מקורית!" קריצה צעקה שרון וקיפצה עלי בשובבות.

"אבל זה לא הכל! תצטרך קודם לעשות בשבילי עוד משהו..." אמרה שרון וצחקקה.

"ומה זה בדיוק?" חיוך שאלתי בסקרנות בעודי מחבק אותה ומלטף את שדיה הרכים...

"לתת לי למצוץ לך!" חיוך גדול אמרה לי שרון בשובבות.

"וזה הכל? בטח שאני מסכים! בשביל החליפה אני אעשה הכל!" (נראה לי שאני הייתי הזונה במפגש הזה צחוק) חיוך גדול אמרתי לה בשמחה.

"אבל לא לספר את זה לאף אחד! אני כבר אסדר את העיניינים עם המנהל בעצמי!" קריצה אמרה שרון, התיישבה בדוגי מחרמן וקיבלה את זייני בשמחה לתוך פיה החמים...

הייתה זאת מציצה מופלאה! יודעת למצוץ השרון הזאתי! שרמוטה חולת זין לא פחות מהמוכרת! היא אפילו קיבלה את כל הזרע לתוך פיה כמו ילדה טובה! חיוך גדול

"מחר בערב אני מחכה לך בחנות למדידה פרטית של חליפה! תקבל ממני חליפה במתנה בדיוק כמו שהבטחתי לך!" חיוך גדול הצהירה שרון בשמחה!

"בטח שאני אבוא! רק מה לא ידעתי שכולכן ברשת הזאת כאלה שרמוטות!" קריצה אמרתי לה...

"טוב עכשיו אתה תהיה לבוש מכף רגל ועד ראש בזכות השרמוטיות שלנו!" צחוק אמרה שרון והתפוצצנו מצחוק...

סוף

עוד מפגש כייפי ומחרמן שהיה לי עם שרון, הנגיעות שלה בהתחלה פשוט הוציאו אותי מדעתי! איזה כיף שגם הפה וגם הכוס הרטוב שלה היו מוכנים ומזומנים לקבל את הזין החרמן שלי לזיון פרוע! Star

אז עד לפעם הבאה סופר זונה! קריצה

Lavelle

85

פורסם במקור ב - 19/07/2010

גם השבוע כהרגלי קפצתי לביקור אצל שרון חביבתי... מה עוד מתבקש כאשר היא פוגשת אותי בחצאית ג'ינס מיני קצרצרה ומיד מגישה לי את הטוסיק המדהים שלה כמו על מגש של כסף! Tongue

שתי נשיקות הדדיות על הלחי ושלוש נשיקות חמות על ישבנה כאשר אחת מהן חמה במיוחד... קריצה אחחח הריח והטעם של שרון פשוט מעדן! חיוך גדול התרוממתי שוב על רגליי עם הזין עומד כמו טיל... מרוב מבוכה חיכיתי שיצטנן קצת הקטן לפני שהורדתי את מכנסיי... אם כי אני בטוח ששרון שמה לב לבליטה... Embarrassed

זוכרים את הסרט אישה יפה? אני ושרון המצאנו גירסה משלנו לאישה יפה (טוב התסריט היה בעיקר של שרון קריצה שרון מבטיח לקחת ת'עצמי בידיים ולהמציא גם תסריטים, אני יודע שאת חולה עליהם חיוך) כמובן משהו כרגיל פרוע מבית היוצר של שרון ו Lavelle ! מתחילים! חיוך גדול

סרט "אישה יפה" בכיכובם של ריצ'ארד גיר

וג'וליה רוברטס

הגירסה המקורית!!!

אני: ריצ'ארד גיר

שרון: ג'וליה רוברטס

שמי הוא ריצ'ארד גיר ואני מיליונר משועמם שמעביר את עיקר זמנו עם אנשים משעממים. כבר מזמן שלא הייתה לי מערכת יחסים רצינית ולמרות שכל הנשים נמשכות אלי כמו למגנט תמיד העדפתי זונות. משלם, מתפרק, ושולח אותה לדרכה בלי שתזיין לי במוח יותר מידי... צחוק גם הסקס לרוב מצויין! הזונות מקצועניות ויודעות איך לספק גבר! Approve

אני רוצה לספר לכם מקרה מעניין שקרה לי לא מזמן. הגעתי למישהי לדירתה הפרטית, הייתי ממש חרמן באותו ערב, עזבתי את המלון שלי והחנתי את הפרארי שלי בחניה לא רחוק מביתה. נכנסתי אל ביתה ודווקא אהבתי את מה שראיתי בחורה יפה, עם חיוך מזמין... חיוך אבל קצת לא רגועה כזאת, מקפצת בחוסר סבלנות כאילו בלעה סוללות אנרג'ייזר. צחוק שתי נשיקות הדדיות על הלחי והיא מתיישבת על הספה, מתחילה לפתוח לי במהירות את החגורה של המכנסיים.

"בוא לפה אני עכשיו אתקתק אותך מהר... יש לי עוד מישהו בדרך!" Shocked ממלמלת לעצמה הזונה בזמן שהיא נלחמת עם כפתורי המכנס שלי בחוסר סבלנות... מנסה לשלוף את הזין שלי החוצה... טוב אז עזרתי קצת לזונה והיא מיד הכניסה את הזין לתוך פיה. מצצה קצת בזמן שהיא מלטשת את ציפורניה ולפתע השעינה את ראשה על מפסעתי והתחילה לנמנם... נשבע לכם היא עוד שניה הייתה נרדמת עלי... מטורללת חבל על הזמן! Wacko נתתי לה דחיפה קלה ופתאום היא מתעוררת וצועקת עלי:

"נו מה אתה לא גומר?" צועקת הזונה.

"ככה את מוצצת?" שאלתי בהלם... Shocked

"גמור כבר! מישהו מחכה לי!" צעקה הזונה והמשיכה למצוץ לי.

לא היה לי סבלנות אליה ומכיוון שהייתי כבר גם ככה חרמן השפרצתי לה לתוך הפה תוך דקה. (גמרתי בכאילו) מגיע לה הבת זונה! כועס היא הייתה מופתעת והתחילה לצעוק עלי: "למה גמרת לי בפה???!!!" העיפה אותי מהבית תוך כדי שהיא מדברת עם מישהו בטלפון שיבוא אליה עוד 5 דקות. מרוב בלבול וחוויה מגעילה כזאת יצאתי מביתה בלי להשאיר לה טיפ ועשיתי את דרכי לחניה...

פה מגיע החלק המצחיק, מרוב החוויה הסתמית שעברתי אצל הבת זונה הזאת לא רק ששכחתי שהייתי אצלה, אלא שכחתי גם ולא הצלחתי להזכר איפה החנתי את הפרארי שלי.

ככה מצאתי את עצמי מסתובב בחניה מחפש אחר הרכב שלי כשלפתע שמעתי קול של מישהי מהפינה קורא לעברי...

"היייי מאמי אתה מחפש משהו?" שאלה הבחורה בפינה. התקרבתי אליה וראיתי לפניי פרח יפה, בחורה גבוהה בעלת שיער שחור עם רגליים ארוכות, חצאית ג'ינס קצרצרה עם גופיה שחורה, חיוך מזמין ורחב מאוזן לאוזן... כוסית שכזאת עמדה שם לגמרי לבדה... חיוך גדול היא עמדה כשהיא נשענת עם גבה וישבנה על איזה אוטו שעמד מאחוריה (שרון נשענה על המשקוף) בפוזה של זונת רחוב כאשר היא עומדת על רגל אחת והרגל השניה מקופלת ונשענת עם העקב על האוטו.
בחנתי את הסחורה... Approve

"נעים מאוד אני ג'וליה רוברטס... בא לך לעשות סיבוב קטן עלי?" קריצה לחשה ג'וליה... "זה 20 דולר!" המשיכה ג'וליה והושיטה את ידה קדימה. חיוך

שקלתי את הצעתה בדיוק שניה והצעתי לה לבלות איתי את הלילה ואת היום למחרת בסוויטה שלי במלון ריץ היוקרתי שבו התגוררתי, כל זה בתמורה ל 10,000 דולר.

"תמונה של מלון ריץ"

"תמונה של הסוויטה שלי"

"10 אלף דולר! הוווו מצויין! יאללה לאן הולכים?" Tongue שאלה ג'וליה בשמחה עם עיניה פתוחות לרווחה.

מכיוון שלא היה לי מושג איפה הרכב שלי, פרצתי לרכב הקרוב אלינו ונסענו במהרה לעבר המלון. נכנסו פנימה בסערה כשאנחנו חולפים במהירות ליד הפקידה, אל הסוויטה היפה.

יש במלון "אחראית על הסדר במלון" אחת בשם שרון, היא נורא קשוחה והיא שונאת כשגברים מביאים למלון זונות וקיוויתי לא להתפס על ידה.

בקושי נכנסנו לסוויטה וג'וליה כבר נמרחה עלי במהירות והייתה להוטה להוריד את מכנסיי, אני לא רציתי למהר, גם ככה יש לנו את כל הלילה לפנינו... קריצה העדפתי להעביר את הפגישה למוד יותר רומנטי. הצעתי לה ריקוד ומצאנו את עצמינו רוקדים מחובקים סלואו בסלון כשברקע מתנגנת מוזיקה מהרמקולים המשוכללים שביקשתי להתקין אצלי בסוויטה, צמודים זה לזה ומחבקים זה את זה כמו זוג אוהבים. Heart

ג'וליה התחילה לנשק את צווארי ואני נישקתי את צווארה... היא נישקה בנשיקות עדינות את החזה שלי והתחילה למצוץ את הפטמות שלי עם שפתיה החושניות ולשונה החמה. הרמתי את החצאית שלה וליטפתי את ישבנה הרך בעל המרקם הקטיפתי, חוטיני אדום סקסי מתחרה חצה את הטוסיק המדהים שלה... פשוט תענוג! Tongue היא המשיכה עם הנשיקות החמות על הבטן לא מפספסת אף נקודה, מביטה בי מלמטה עם חיוך שובב ומתחילה לפתוח את כפתורי מכנסיי... היא מורידה את מכנסיי ותחתוניי עד לברכיים והזין שלי קופץ החוצה כמו מלוע של תותח... הוא זקוף וקשיח עומד לכבודה... היא מתכופפת לעברו בעודה עומדת עם רגליים ישרות ומבליטה את הטוסיק שלה, מתנפלת על הזין בחרמנות מוצצת אותו כמו חולת זין אמיתית! מוחא כפייה אני אוחז בשערה ובראשה ומזיין את פיה... היא נהנית מזה והחיוך של חתולה פראית לא יורד מפניה, אני סוטר על ישבנה עם שתי ידיי והיא מצחקקת בשובבות... היא לוקחת את שתי הביצים שלי אחת אחרי השניה לתוך פיה ומברישה אותן בלשונה החמה... אני מזיז לצד את החוטיני שלה ומלטף את הטוסיק שלה לאורך החריץ הסקסי שלה. חיוך גדול

"אולי תוריד ממני את החזיה?" Embarrassed שאלה ג'וליה וקפצה לעברי בשובבות.

פשטתי ממנה את הגופיה, היא כרכה אותה סביב צווארי והצמידה אותי לעבר החזה והציצי שלה. החזיה השחורה שלה מתחרה הוציאה אותי מדעתי! פטמותיה הורודות הציצו מהחזיה וליקקתי אותן בתאווה. במהרה הורדתי גם את החזיה וטרפתי בעונג את הציצי שלה! היא לא עזבה לרגע את הזין שלי וליטפה אותו בשקיקה...

"קדימה תשחרר אותי מהחצאית הזאת!" Tongue ביקשה ג'וליה תוך כדי שהיא מקפצת בחוסר סבלנות ומספרת שיום שלם היא כבר לא עשתה סקס...

הורדתי את החצאית שלה והכנסתי את ידי לתוך תחתוניה מרגיש את הכוס הקטן והלח שלה בפנים... היא התחילה להסתובב עם הטוסיק אלי וסטרתי בחוזקה על כרית ישבנה מרוב שחירמן לי ת'צורה. התכופפתי והעברתי את פניי על חריץ ישבנה והסנפתי את הריח המדהים! העור שלה כ"כ רך ומתוק יאמממממייייי! Tongue

"קדימה תפתיע אותי!" Tongue אמרה ג'וליה בהתלהבות...

הורדתי את החוטיני שלה, פתחתי לרווחה את פלחי ישבנה ונעצתי את עיניי במחזה המרהיב שנגלה לפניי... ואז תוך כמה שניות מצאתי את עצמי חופר במרץ בישבנה עם לשוני כשהיא נשענת על הספה בעמידה וצוחקת בשובבות... לאחר כמה זמן אני מסובב אותה אלי והיא שוב מוצצת את הזין שלי במציצת גרון עמוק מרשימה! אצבע למעלה

מפה לשם לא שמנו לב איך הזמן עבר, השעה הייתה כבר 9 בבוקר ונראה שבילינו כהוגן כל הלילה. הרגשתי קצת עייף ורציתי לנוח טיפה, ידעתי שזה לא יתאפשר כאשר ג'וליה הנימפומנית לידי. צחוק

"מה דעתך ללכת למספרה לעשות איזו תספורת יפה?" שאלתי אותה ודחפתי לידה שטר של 100 דולר... היא הביטה בי בבלבול תוך כדי שהיא חושבת פעמיים האם להפרד מהזין שלי ולבסוף לקחה את הכסף ורצה מהחדר תוך כדי שהיא צועקת שהיא תחזור צ'יק צ'ק... צחוק

"זה בסדר קחי את הזמן!" צעקתי לעברה והתיישבתי על הספה מת מעייפות... מבולבל

לא עברו 15 דקות והנה היא פורצת לחדר כמו משוגעת... Shocked

"יוהוווווווווווו חזרתי!!! איך התספורת החדשה שלי? יפה?" חיוך גדול צועקת ג'וליה עם חיוך ענק ומתיישבת על ארבע על הספה. מיד מכניסה את הזין שלי לתוך פיה ומתחילה למצוץ במרץ...

"התגעגת אלי דובשון שלי?!" קריצה שואלת אותי ג'וליה וממשיכה למצוץ לי בחושניות...

לא ידעתי לאן נעלמת אמרתי לעצמי תוך כדי שאני מנשק את גופה ומלטף אותה בטוסיק המהמם שלה... חיוך

"תגידי את לא מתעייפת?" שאלתי אותה בהפתעה אחרי כמה זמן .

"לא מה פתאום אני מוצצת רק שעתיים!" צחוק אמרה ג'וליה בשמחה והמשיכה למצוץ...

"בואי אני אעשה לך משהו נעים שם למטה..." אמרתי לה והיא מיד קפצה בהתלהבות ואחרי שהביאה כרית והניחה אותה על המשענת של הספה נשכבה על גבה ופיסקה את רגליה.

הכוס שלה פשוט מדהים! קטן ורדרד ומתוק! עם דגדגן חמוד ודורש... ליקקתי לה במרץ במשך כשתי דקות שהספיקו כדי להביא אותה לאורגזמה... היא הייתה חרמנית חבל על הזמן! החיוך לא ירד מפניה והייתי בטוח שעכשיו היא תהיה רגועה יותר... חיוך גדול

"זה היה מעולה!" Tongue צעקה ג'וליה בשמחה.

"אוווו סוף סוף! עכשיו את בטוח מסופקת נכון?" שאלתי אותה בתקווה.

"לאאאאאאאאא בא לי למצוץ זין! זין! זין! קדימה תעמוד! יש לנו עוד את כל היום לפנינו!" צעקה ג'וליה ומיד הכניסה את הזין שלי לתוך פיה. איפה מצאתי את הנימפומנית הזאת? מבולבל

היא מצצה לי בשקיקה עוד קצת ואפילו התחלתי לזיין במרץ את פיה בתקווה שתתעייף כבר ונוכל סוף סוף ללכת לישון... איפה! נדמה היה שהיא יכולה להמשיך ככה שעות! לכן דחפתי לה 500 דולר ליד ושלחתי אותה לקנות בגדים. היא הביטה בי בחוסר רצון אבל לקחה את הכסף ויצאה בריצה מהחדר תוך כדי שהיא צועקת שתחזור במהרה... בכי

מצידי אל תחזרי אף פעם! אמרתי לעצמי וצעדתי לכיוון המיטה, נשכבתי עליה ועצמתי את עיניי, אחחחח קצת שקט, קצת שלווה... מאיפה היא נפלה עלי זאתי... Ouch

עברו כמה דקות ושמעתי את הדלת נפתחת...

"חזרתי! מיאווווווווו... מיאוווווווו..." יללה ג'וליה וזחלה על הרצפה כמו חתולה חרמנית, מנענעת עם הטוסיק שלה מצד לצד ועולה על המיטה בזחילה סקסית... מתקרבת אל הזין שלי, מביטה בי בחרמנות וחושפת את שיניה... והופה הזין שלי שוב בתוך פיה! צחוק

טוב אני יכול להגיד ביי ביי לשנת הצהריים שלי... בכי

"מה אם לזיין אותי! אני רוצה סקס! אני רוצה סקס!" Tongue צעקה ג'וליה וחזרה למצוץ את זייני בזמן שאני דוחף את ראשה למטה.

מהר מאוד היא עלתה עלי והתחילה לדהור עלי תוך כדי שהיא ממריצה אותי לזיין אותה חזק... אם הייתי יודע שצריך יהיה להזדיין איתה נון סטופ בחיים לא הייתי לוקח אותה למלון שלי. בחיים לא ראיתי חרמנית כזאת! Shocked

"מאמי... תהנה איתי! נו קדימה קח ת'ציצי שלי לפה! דפוק אותי חזק! תהנה איתי!" צחוק צעקה ג'וליה המשוגעת... והתחלתי לפמפם אותה חזק מלמטה...

עברנו לסקס בעמידה... אני עומד והיא על ארבע בקצה המיטה...

הזיון הפך להיות פרוע וזיינתי אותה במרץ וסטרתי על ישבנה ללא הפסקה! חיוך גדול

"כן ריצ'ארד בדיוק! ככה אני אוהבת את זה!" צעקה ג'וליה.

"ככה את אוהבת? הא? ככה את אוהבת?!" Evil Smile צעקתי וסטרתי על ישבנה.

"כן בדיוק ככה! כן דפוק אותי חזק! הוווו ריצ'ארד אני רואה אתה מתחיל להיות חיה רעה!" חיוך גדול צעקה ג'וליה.

היא אפילו הציעה להשאר אצלי לשבוע שלם של זיונים סוערים, אבל אני הסתפקתי ביום אחד... "טוב בפעם הבאה... יש לנו את כל היום עוד לפנינו!" Tongue המשיכה ג'וליה בשמחה.

"אוווההה אתה מחזיק מעמד הרבה זמן! בטח בחורות החמיאות לך על זה! קדימה בוא נעשה ליד המראה!" צעקה ג'וליה ורצה לשם במהירות ובהתלהבות.

חדרתי לתוך הכוס הרטוב שלה במהירות כשהיא נשענת על הספה והתחלתי לדפוק אותה ממש חזק בכוס! שנינו הבטנו במראה והרגשנו כמו בסרט כחול.

"מאמי אתה נהנה איתי?"

"בטח נהנה!" עניתי לה.

"כן תהנה איתי!" אמרה ג'וליה ונישקתי אותה על גבה...

אחרי כמה דקות עברנו למיטה והמשכנו בדוגי מטורף! (אין כמו דוגי עם שרון פשוט אין לה גבולות! קריצה) המיטה רעדה, ודפקה בקיר מהזיון הנמרץ ואחרי מספר דקות גמרתי באורגזמה מדהימה וגנחתי מהנאה... תוך כדי שאני ממשיך לזיין אותה עוד קצת אחרי הגמירה נרגע בתוכה בתנועות איטיות... ואוווווו אמרתי לעצמי זה היה טוב! עכשיו בטוח אפשר יהיה ללכת לישון, הפעם אני גמור סופית! Sleepy

"קדימה מאמי לך תתקלח מהר ואנחנו נמשיך!" Tongue צעקה ג'וליה.

האם שמעתי אותה נכון? היא עוד רוצה להמשיך? Shocked

"מה להמשיך? זהו אני סיימתי..." אמרתי לה נחרצות...

"אנחנו לא סיימנו! בוא אני אלווה אותך למקלחת!" חיוך גדול צעקה ג'וליה וקיפצה בשובבות.

"טוב עד כאן!!!" כועס צעקתי לעברה...

לקחתי את תיק שלה דחפתי לתוכו 10 אלף דולר בעצבים, תפסתי אותה בשיער וגררתי אותה לכיוון הדלת...

"היי מה אתה עושה???" צעקה ג'וליה...

פתחתי את הדלת ונתתי לה פנדל בטוסיק (נתתי לשרון דחיפה קלה עם הברך בטוסיק) היא עפה החוצה ואחריה העפתי את הבגדים שלה...

"אהההה מה אתה עושה מנוול! אני רוצה את זה!" Tongue צעקה ג'וליה, התקרבה אלי שוב ותפסה את הזין שלי ... צחוק

"מספיק לכי מפה כבר! הכוס הרעב שלך כבר התיש לי ת'זין!" כועס בכי צחוק צעקתי לעברה וטרקתי לה את הדלת בפנים!

זהו עכשיו אני רגוע... הכל בסדר... Cool אפשר לחזור לשגרה... לחיים המשעממים... עכשיו אתם מבינים למה אני לא יכול להיות במערכת יחסים רצינית? הזין שלי מגנט לנשים, גם הוא צריך לנוח לפעמים. קריצה

ואני עוד חשבתי להתחתן איתה! כל מה שהיא רוצה זה סקס סקס וסקס! 24/7 קריצה

זהו אני הולך לישון! צחוק

סוף

אוויי כמה צחוקים. המשכנו להתפקע מצחוק עד שלבסוף נרגענו ונשכבנו על המיטה למנוחת מסאז' הדדי. איזה כיף זה לעשות לשרון מסאז' בעיקר בטוסיק וברגליים. תענוג... חיוך גדול

אבל מה שיותר תענוג זה לקבל את הטוסיק שלה בברכה לפייסיטינג איכותי! Tongue

שרון אחראית על הסדר במלון ריץ מגלה שריצ'ארד גיר הביא זונה למלון ומראה לו מה קורה לאורחים לא ממושמעים!!!

ריצ'ארד גיר אורח לא ממושמע מקבל פייסיטינג חינוכי!!!

אני: ריצ'ארד גיר

שרון: אחראית על הסדר במלון

"ריצ'ארד גיר?" שאלה שרון.

"כן זה אני" אמרתי לה אחרי שהשתחררתי קלות מהטוסיק שלה.

"טוב תשמע אני אחראית על הסדר במלון ריץ ובמקרה ראיתי אותך אתמול עם מישהי! המלון שלנו מכובד ביותר ואנחנו לא נרשה להכניס אלינו כל מיני נשים מפוקפקות! הבנת!!!" כועס צעקה שרון והתחילה לדהור על הפרצוף שלי עם הכוס שלה.

"מה זאת אומרת מפוקפקות? את מזלזלת בנשים שאני מביא איתי למלון?" כועס צעקתי לעברה בעצבים אחרי שהשתחררתי קצת מהכוס החונק שלה. צחוק

"כן!!! אתה הבאת זונת רחוב למלון!" Shocked אמרה שרון בנימה מזלזלת.

"איך את מדברת?!!! הא? איך את מדברת???" כועס צעקתי לעברה והנחתתי לה סטירה ועוד סטירה ועוד סטירה על הישבן! Evil Smile

"מההההה? אתה עוד מתחצף אלי?" מדביקה את הטוסיק שלה לפניי "נראה לי אתה צריך לנוח קצת שם... כשתהיה מוכן תאותת לי!" קריצה הצהירה שרון והכניסה את הזין שלי לתוך פיה בזמן שאני ממלמל מתחת לכוס והטוסיק שלה, מנהל שיחה צמודה עם שניהם.

"נוווו? אתה מוכן עכשיו לדבר? מה אתה חושב שהמלון שלנו מזבלה? שאתה יכול להביא אלינו כל מי שבא לך? נכנסות למלון הזה רק נשים מכובדות! מה הבאת שם? כל המלון הסתכל עליך! ואח"כ סבתא אחת התלוננה שמהסוויטה שלך יוצאים כל מיני קולות מוזרים! נראה לי שכולם הבינו באיזה קולות מדובר! זאת לא הפעם הראשונה שלך! גם בעבר הבאת מישהי שבקושי הייתה לבושה וגם לפני 3 ימים היה מקרה דומה!..." (שרון קחי אוויר קריצה)

"מה אכפת לך!" כועס צעקתי לעברה וסטרתי על ישבנה.

"אל תעצבן אותי ריצ'ארד! אומנם אתה משלם יפה על הסוויטה שלך במלון אבל אנחנו לא נסבול כזאת התנהגות! אני אוציא ממך עכשיו את כל הדברים הרעים! הנה לך תקבל את זה!" כועס צחוק אמרה שרון בשובבות וחנקה אותי נמרצות.

"כן כן... צריך לחנך אותך ריצ'ארד! היית ילד ממש רע לאחרונה!" צחקקה שרון.

"את רוצה לחנך אותי הא?" Evil Smile צעקתי לעברה והתחלתי להפליק לה על הטוסיק כמו על אבטיח טרי.

"אני אחראית על הסדר במלון הזה ואני לא ארשה לך לעמוד על הראש ולהתפרע במלון שלי! זה מובן לך?" כועס צעקה שרון וסטרה לי על הרגל בעצבים ומיד הכניסה את הזין שלי בחזרה לפיה. כמה היא מדברת זאתי? לא סותמת ת'פה לשניה! צחוק קריצה

"כן מובן!" צעקתי ושוב התחלתי לסטור על ישבנה! קריצה

"מההה? אתה עדיין מתחצף שם? הנה לך!!!" כועס חונקת אותי כמו שצריך "אתה יודע מי אני?" שאלה אותי שרון בעודה מסובבת את ראשה לעברי.

"כן את זונה!" צחוק צעקתי לעברה.

"אני??? אני אראה לך זונה! אני שרון האחראית על הסדר במלון ריץ מלון מכובד ביותר! אפילו ראש הממשלה מתארח אצלינו יש לו סוויטה בקומה העליונה. ואם הוא היה רואה אותך עם השרמוטה הזאת? מה הוא היה חושב על המלון שלנו? הייי שלא תעז לברוח ממני (ניסיתי להתחמק משרון שהתחילה לרדוף אחרי עם ישבנה) אני אשיג אותך בכל מקום!" צחוק צעקה שרון וצחקקה.

"כן בדיוק... ככה תמצצי!" חיוך גדול מלמלתי לה מעמקי הכוס.

"מה? מה אתה מדבר שם? נראה לי צריך לסגור לך ת'פה החצוף שלך!" כועס צעקה שרון והתחילה למצוץ לי במרץ והפה שלי נסתם ע"י הכוס שלה.

"תגיד אתה רוצה שאני אספר לאבא שלך מה אתה עושה במלון? נראה לי אני צריכה לשוחח עם אבא שלך, אלא אם כן תלקק לי ת'דגדגן כמו שצריך!" Tongue איימה עלי שרון וכך עשיתי... הלשון שלי והדגדגן של שרון התאהבו זה בזה מליקוק ראשון. Heart קריצה

"נבהלת הא? כן בדיוק תמשיך!" חיוך דרשה שרון וחזרה למצוץ לי.

"תגיד למה כל הבחורות מתות להכנס איתך למיטה? הא?" שאלה שרון והתחילה ללקק לי את הביצים וקצת מתחת... (ואווו ברגע שהרגשתי את זה פשוט התחרפנתי! שרון ליקקה לי בצורה עדינה כזאת והלשון שלה הייתה כ"כ חמה! Tongue אחרי כמה ליקוקים מחרמנים היא שאבה לי כל ביצה בנפרד לתוך פיה ושיחקה איתן בתוך הפה עם לשונה... ואוווו הייתי פשוט מעולף! זה בא לי לגמרי בהפתעה, הרגשה פשוט מדהימה! זה היה יותר טוב מאורגזמה! חיוך גדול)

"הממממ לא יודע הן פשוט נמשכות אלי באופן טבעי..." אמרתי לה והמשכתי לגנוח מהנאה תוך כדי שאני עוצם את עיניי ומחייך מבסוט חבל"ז. חיוך גדול

"נראה לי שהן נמשכות אליך בגלל מה שיש לך פה!" Approve אמרה שרון בהתלהבות ולקחה את הביצה שלי לתוך פיה. חיוך גדול

"אתה יודע גם אני הייתי פעם זונת רחוב! אני אפילו מכירה את ג'וליה! עמדנו ביחד באותו מקום ורבנו הרבה פעמים על המקום החם הזה ליד החניה!" קריצה אמרה שרון תוך כדי שהיא ממשיכה לענג את שתי הביצים שלי (פשוט ליגת על!) עם פיה ולשונה החמים. Tongue

"אבל עכשיו השגת את מה שיש לי בין הרגליים... ואת בטח רוצה סיבוב עליו נכון?" קריצה שאלתי אותה בבטחון מלא.

"ללא ספק!" חיוך גדול אמרה שרון בהתלהבות והמשיכה למצוץ את הזין הזקוף שלי.

היא עלתה על הזין שלי והתיישבה עליו עם ישבנה לכיווני בעודה מבטיחה לא לספר שום דבר ובתמורה אני אתן לה סיבוב טוב על הזין שלי. Cool

הסיבוב היה מדליק עם הרבה פניות חדות והאצות פתאומיות שבמהלכן שיניתי מקצבים וזיינתי את שרון כמו שצריך מלמטה! Approve

שרון לא הייתה מסופקת ורצתה שוב טרמפולינה לסיום... מי אני שאסרב לבקשה של העלמה הנכבדה, זיון הטרמפולינה בוצע כהלכה תוך כדי סטירה טובה על ישבנה לסיום! (שרון קצת נבהלה מזה צחוק) החלטנו להמשיך את החגיגה במציצה טובה! אצבע למעלה

שרון מסתובבת עם הטוסיק לכיוון המראה הגדולה ואני דוחף את הזין שלי לפיה כשהיא בדוגי מחרמן.

(הפעם החלטתי להשתולל קצת במציצה ולזיין את פיה של שרון כהוגן. תפסתי חזק בראשה וזיינתי את פיה באגרסיביות במשך כמה דקות מה שמנע משרון לבלוע את הרוק... וגרם למציצה להיות רטובה במיוחד והסדין התמלא ברוק במהירות מסחררת. זה מאוד הדליק אותי אני חייב לציין Embarrassed)

השפרצתי לתוך פיה כמות נכבדה של זרע והמשכתי לזיין את פיה באותו הקצב עד שנרגעתי ושלפתי את זייני החוצה... הייתי חייב לבדוק מה הולך לה בפה אחרי מה שעוללתי לו, ואחרי שהיא פתחה אותו לרווחה גיליתי בפנים קצפת של זרע צחוק הכל היה מוקצף כמו בתוך מכונת הקצפה! Beer התפקענו מצחוק. צחוק

שרון אמרה לי שנהנתה מאוד ותחזור לבקר אותי בסוויטה בקרוב. מה אמרתי לכם כולן מתות על הזין שלי! זהו אני חוזר לישון! Sleepy נראה לי פעם הבאה תהיה אורגיה צריך לאגור כוחות. קריצה

סוף

אני מסיים את הדיווח ומכריז בזאת שהטוסיק של שרון הוא יצירת אומנות שמקומה במוזיאון! אצבע למעלה

הרבה זמן לא ראיתי את שרון כזאת חרמנית, כנראה הגעתי אליה בתזמון טוב! Tongue

כבר מתגעגע... בכי

Lavelle

86

פורסם במקור ב - 24/07/2010

אהלן חבר'ה! למקרה שדאגתם לי אז אצלי הכל כרגיל, עוד ביקור בלתי נשכח אצל שרון המדהימה והנה דיווח שבועי. חיוך גדול

הפעם אני הייתי אחראי על התסריט... (שרון עשתה לי השבוע חיים קשים ורצתה שאני אפסיק להתעצל ואמציא את כל התסריט לבד מהדמויות שבחרנו) ועוד איזה תסריט! הא שרון? קריצה

הדמות הגברית הייתה ג'ורג' מייקל והדמויות הנשיות היו אווה לונגוריה וג'סיקה אלבה שתיהן בעלות טוסיק לא מהעולם הזה שהתאימו בול לתסריט הפרוע.

מה עוד אפשר להגיד על הטוסיק של שרון שלא נאמר? הרבה דברים, אבל... במפגש הזה זכיתי לראות משהו חדש! Tongue

ג'ורג' מייקל

מצלם וידאו קליפ לשירו החדש FREEDOM... של מי הטוסיק שיזכה לככב בוידאו קליפ?

הטוסיק של אווה לונגוריה?

או הטוסיק של ג'סיקה אלבה?

אני: ג'ורג מייקל

שרון: אווה לונגוריה וג'סיקה אלבה

אהלן חבר'ה אני ג'ורג' מייקל. בדיוק הוצאתי אלבום חדש ועכשיו אני בשלב של צילום וידאו קליפ לאחד השירים שבדיסק. השיר הוא: FREEDOM.

[TUBE]diYAc7gB-0A[/TUBE]

כידוע כאשר יש לשיר וידאו קליפ איכותי אז הסיכויים של הדיסק להמכר עולים.
ואני, שידוע בוידאו קליפים לא מהעולם הזה ושכל וידאו קליפ שהוצאתי בעבר גרם לכולם להיות פעורי פה מהסקס שנטף מהם, החלטתי הפעם להתעלות על עצמי ולהוציא וידאו קליפ כזה שפשוט ישבור את השיא של ה-BILLBOARD.
חיפשתי בחורה שתשתתף איתי בקליפ, אבל לא סתם מישהי, אלא מישהי עם טוסיק שיחרפן לכולם ת'צורה.
אחרי חיפושים רבים ומייגעים החלטתי להשתמש בעצת חבריי הטובים ולקחת את אווה לונגוריה שהכי מתאימה לתפקיד.
קבעתי עם אווה ונפגשתי איתה באולפן הצילומים.

הכל היה מוכן בסט הצילומים: התפאורה, אנשי הצוות, הבמאי והצלם (בכאילו כן?) שתפסו את מקומם ורק חיכיתי לאווה לונגוריה שתגיע לסט. הדלת נפתחה והיא עמדה מולי........
הלבוש הסקסי שלה כלל חולצה מכופתרת שחורה צמודה מדליקה וחצאית ג'ינס בהירה קצרצרה שהדגישה בצורה מדהימה את הטוסיק העגלגל שלה. על פניה היה חיוך רחב וניגשתי לפגוש אותה עם חיבוק ונשיקה הדדית על הלחי. אווה גם סיפרה לי שמתחת לחצאית היא לובשת תחתונים יפים בשביל הצילומים (השתוקקתי כבר לבדוק מה יש לשרון מתחת לחצאית Tongue).

היא הציעה להביא כיסא לצילומים וללא היסוס הבאתי כיסא והנחתי אותו באמצע הסט (באמצע הסלון).

"אוקיי אווה עכשיו תשעני על הכיסא בפוזה סקסית בדגש על הטוסיק ואנחנו מתחילים!" אמרתי לה בהתלהבות והרמתי לה קצת את החצאית הסקסית שלה. חיוך גדול

המוזיקה התחילה להתנגן ברקע (שרון שמה את השיר FREEDOM ב IPOD)

אווה התחילה לנענע את הטוסיק החשוף שלה שחשף תחתון חוטיני שחור מהמם מצד לצד לפי הקצב של המנגינה שמאלה ימינה. המחזה מרהיב! Tongue התחלתי לזוז ולרקוד סביבה עד שנעמדתי מאחוריה והיא התחילה להזיז את הטוסיק שלה קדימה ואחורה נצמדת אליי ומתחככת במפסעתי... אני מלטף אותה לאורך הגוף והיא לאט לאט דוחפת את ידה לתוך מכנסיי ואוחזת בזין שלי שעומד כבר כמו טיל. אני ממשיך לזוז סביבה מפליק לה על הטוסיק. היא מרימה רגל אחת על הכיסא ושוב מנענת את הטוסיק שלה מצד לצד, אני מתחכך בה ומתמזמז איתה! אנחנו מתלחששים וצוחקים שכנראה צריך יהיה לצנזר הרבה קטעים בקליפ... אבל ממשיכים להשתולל במזמוזים וחירמונים עד לסיום.
(חחח הסצנה שהרבצנו בטוח הייתה הופכת ללהיט
צחוק)

"אוקיי נראה לי שסיימנו... נקווה שיש מספיק חומר לקליפ" אמרתי לאווה בקריצה... קריצה

"כן כן אני חושבת שהיה מצויין! התנהגנו ממש יפה!" ענתה לי אווה (כן בטח איזה קליפ נועז זה
היה צחוק)
"תשמע אני אשמח להשתתף גם בקליפים הבאים שלך!" חיוך גדול
הוסיפה אווה וחייכה אלי בשובבות.

נפרדנו עם שתי נשיקות הדדיות על הלחי והלכנו כל אחד לדרכו.

לאחר כשעה הגעתי הביתה כשאני במצב רוח יוצא מן הכלל, מבסוט ומאושר עד עמקי נשמתי מהצילומים המוצלחים שהיו לי עם אווה. פתחתי את הדלת, רצתי בהתלהבות לכיוון הספה ותוך כדי זינוק התיישבתי עליה בחצי שכיבה עם הרגליים מתוחות. הייתי חייב להודיע לחבר שלי איך עברו הצילומים והרמתי אליו טלפון (אילתרתי שיחה כאילו אני מדבר עם מישהו).

תוך כדי שאני מספר בהתלהבות על הצילומים ועל הטוסיק השובב של אווה לא שמתי לב שלידי עומדת מישהי (זה היה קטע ממש מצחיק, אני מפטפט עם עצמי ושרון נעמדת לידי עם מבט עצבני ואני מתעלם ממנה צחוק). בום טראח היד שלה נשלחת לכיוון הטלפון שנחטף מידי, סתירה אחת ואחריה סתירה שניה נוחתת על שתי הלחיים שלי ואני מתבונן בהלם לעבר לא אחרת מאשר ג'סיקה אלבה בכבודה ובעצמה. Shocked צחוק

"אתה לא מתבייש? מנוול! אני רציתי להשתתף בקליפ! איך עשית לי את זה?! כועס זהו אני לא מדברת איתך!" בכי אמרה ג'סיקה בעצבים והתיישבה על הספה עם הגב אלי וידיה שלובות על בטנה בהפגנתיות.

"אני ממש כועסת עלייך! איך לקחת את אווה ולא אותי לקליפ שלך? אני רציתי להשתתף איתך בקליפ!!!" בכי אמרה ג'סיקה בטון חצי בוכה (אין שרון שחקנית גדולה!) והדגישה את אי שביעות רצונה ע"י דריכה בכוח עם כף רגלה על הרצפה.

"ראית איזה טוסיק יפה יש לה? הייתי צריך מישהי עם טוסיק כזה לקליפ שלי..." אמרתי לה וחייכתי לעצמי. קריצה

ג'סיקה ישבה עוד קצת על הספה בהפגנתיות עד שהבינה שלא יצא מזה שום דבר טוב.

"המממ תשמע... אני רוצה להשתתף בוידאו קליפ!" Embarrassed אמרה ג'סיקה בקול מפתה אחרי שנעמדה מאחורי גבי ונשענה קרוב אלי. קריצה

"הצילומים כבר היו, אני מצטער אבל מאוחר מידי" אמרתי לה והמשכתי לחייך לעברה בממזריות. Evil Smile

"לאאאאא אבל איתי יהיה לך קליפ יותר יפה! גם הטוסיק שלי יותר יפה!" חיוך גדול אמרה ג'סיקה ונעמדה מולי עם הטוסיק שלה וחשפה את מלוא תפארתו כשהרימה את החצאית למעלה. Tongue

המראה מעלף! Tongue חיוך גדול Approve הטוסיק שלה קטן ועגלגל כמו אפרסק בשל! חוטיני שחור סקסי חצה את חריץ ישבנה וג'סיקה נענעה אותו מצד לצד מול המראה הגדולה שהייתה מולינו. חיוך גדול

"תראה מה אני יודעת לעשות עם הטוסיק שלי!" הצהירה ג'סיקה בשובבות והקפיצה אותו למעלה ולמטה ולצדדים (פאק מי! איזה מראה זה היה! חיוך גדול)

"תראה איך הטוסיק שלי נראה במראה! אווה לא יודעת לעשות ככה!" קריצה התלהבה ג'סיקה והמשיכה לנענע את הטוסיק שלה בשובבות. חיוך גדול

מהר מאוד קירבתי את פניי אל הטוסיק המקפץ שלה והסנפתי אותו בחרמנות, הדבקתי לו כמה נשיקות רטובות ומיששתי את העור הרך של הטוסיק המדליק שלה. הזזתי הצידה את החוטיני והתענגתי על החריץ החשוף שלה כשמידי פעם אני מציץ בסקרנות פנימה ע"י הזזת שתי הכריות שלה לצדדים... הנוף מדהים! Tongue

ג'סיקה התיישבה עלי על הספה והמשיכה להאשים אותי בשובבות שלא לקחתי אותה לוידאו קליפ, ותוך כדי היא מצמידה את פניי אל הציצים שלה שאותם עוטפת חזיה לבנה יפיפיה. אני נענה לה ומלקק את החזה שלה וטועם מהפטמות שמבצבצות מהחזיה... החולצה נופלת ממנה ואחריה גם החזיה ואני מתענג על הציצי שלה טועם ממנו בחרמנות. היא מסתובבת עם הטוסיק לעבר פניי כשהיא על ארבע ותוך כדי היא שואלת מה היא צריכה לעשות כדי להצטלם איתי בקליפ? אני רק מחייך אליה בשובבות ואומר לה שתמשיך... Tongue

"קדימה תוריד ממני את התחתונים!" מבקשת ג'סיקה ואני עושה כדבריה חושף את הטוסיק שלה במלוא ערומתו חיוך גדול. אני מתפשט במהירות ונשכב על הספה, החצאית של ג'סיקה יורדת גם כן והיא מתיישבת מולי על ארבע ומכניסה את הזין הזקוף שלי אל פיה החם. מוחא כפייה המציצה מדהימה מאין כמותה אני שם את ידי על ראשה ומוריד אותה לעבר הזין. ג'סיקה מתחילה לנענע עם הטוסיק שלה לצדדים תוך כדי המציצה, ממשיכה להלהיב אותי ולהגיד לי עד כמה הטוסיק שלה יותר שווה. אצבע למעלה בלי אזהרה מוקדמת שתי הביצים שלי אחת אחרי השניה מבקרות בפיה של ג'סיקה ולשונה מברישה אותן טוב טוב להנאתי הרבה. חיוך גדול אני מלטף את ישבנה ואת הכוס שלה וממשיך לגלגל עיניים מרוב הנאה...

"אולי תכניס את הזין שלך לטוסיק שלי?" Tongue שואלת לפתע ג'סיקה בקול סקסי...

"בשמחה!" אני עונה לה... "אבל קודם אני רוצה לטעום ממנו!" חיוך גדול

"אתה מוזמן... תתכבד!" קריצה אומרת ג'סיקה ומתיישבת על ברכיה על הספה עם חיוך רחב על פניה ונשענת על משענת הגב של הספה. אני בא מאחוריה, מתיישב על ברכיי על הרצפה ואחרי צרור נשיקות רטובות על כל נקודה בטוסיק שלה, אני נכנס פנימה עם לשוני וטועם מהממתק שלה. ג'סיקה מצחקקת בשובבות וזזה קדימה ואחורה מה שרק מדליק אותי יותר וגורם ללשוני להכנס יותר פנימה! חיוך גדול אני נעמד וממשיך ללקק לה ת'טוסיק המתוק שלה מלמעלה למטה... אחחח כמה זה טוב וטעים חיוך גדול קריצה

אחרי שסיימתי את סדרת הטעימות נשכבתי על גבי על הספה וג'סיקה התיישבה עלי עם הפנים אליי... הזין הזקוף והקשיח שלי החליק בקלות לתוך הטוסיק הקטן שלה והיא התחילה לרכוב עלי במרץ (פוזה די מגניבה לאנאלי. פעם שניה שאני עושה אותה עם שרון ועל הספה זה היה אפילו יותר מדליק מהמיטה חיוך) כשהיא מגישה את הפטמות שלה כמו מנה איכותית. אבל הטעימות לא היו קלות בכלל וכל פעם שתפסתי את הפטמות שלה עם שפתיי היא הזיזה אותן הצידה ושיחקה איתי בשובבות, צחוק תוך כדי שהיא ממשיכה להאשים אותי שהעזתי לקחת את אווה לקליפ ולא אותה. לבסוף נמאס לי ותפסתי עם ידיי את הציצי שלה ומצצתי את הפטמות שלה בשקיקה, ואיך שהן הזדקרו ואווווו! Tongue

"היי אתה מרמה!" צעקה ג'סיקה... "צריך ללמד אותך לקח! אני אמעך אותך עכשיו עם הציצי שלי!" צחוק צעקה ג'סיקה וכשהיא תופסת את ציצי שמאל שלה ביד שמאל ואת ציצי ימין שלה ביד ימין היא שמה את הפנים שלי בין הציצים שלה והתחילה למעוך לי את הפנים ככה.
(איזה רעיונות מטורפים יש לשרון צחוק)

"נו זה הספיק לך?" שאלה ג'סיקה והביטה לתוך עיניי במבט ממזרי. Evil Smile

"אני חושב שאת צריכה להמשיך למעוך אותי! הייתי ילד ממש רע!" צחוק צעקתי לעברה וחיבקתי אותה חזק מקרב אותה עם החזה שלה לפניי. (ממש אהבתי את זה! אצבע למעלה)

"אולי נצלם ככה את הוידאו קליפ? כשאתה בטוסיק שלי?" חיוך גדול שאלה ג'סיקה בשובבות מה שהדליק אותי עוד יותר וגרם לי לזיין אותה כהוגן מלמטה בטוסיק הקטן והשובב שלה! חיוך גדול

עברנו לזיון בעמידה כאשר ג'סיקה מתכופפת ונשענת על הספה. תענוג לדפוק אותה בפוזה הזאת בטוסיק הקטן שלה ולהביט במחזה הזה במראה הגדולה. Cool תוך כדי הדפיקה ג'סיקה המשיכה להאשים אותי איך העזתי להעדיף את הטוסיק של אווה על פני הטוסיק שלה... ואללה לא ראיתי הרבה הבדלים בטוסיקים צחוק קריצה אבל זרמתי איתה והסכמתי שהטוסיק שלה הכי איכותי! רציתי לבדוק גם את הכוס של ג'סיקה, וחדרתי לתוך הכוס שהיה רטוב וקטן גם כן (אני אוהב לפעמים לעשות החלפות בין הטוסיק לכוס, להרגיש את שני החורים אחד אחרי השני חיוך). בהמשך עברנו למיטה, ג'סיקה התיישבה בדוגי ואני המשכתי לזיין אותה בכוס כשאני בעמידה... ותוך זמן קצר לשמחתה של ג'סיקה חזרתי לטוסיק הקטן שלה.

"נו אתה נהנה לדפוק אותי בטוסיק הקטן שלי?" Embarrassed שאלה ג'סיקה בשובבות

"בטח נהנה!" Tongue עניתי לה מיד

"טוסיק שלי רוצה שתלטף אותו! (ליטפתי אותו) המממ... ועכשיו הוא רוצה שתפליק עליו!" צחוק ביקשה ג'סיקה והפלקתי על הטוסיק השובב שלה בשמחה. קריצה

אחרי כמה זמן עברנו לדוגי נמרץ על המיטה תוך כדי שאני דופק את ג'סיקה ממש חזק בטוסיק הקטן שלה במשך כמה דקות, ולבסוף מתפוצץ לתוכו באורגזמה אדירה!!! (פשוט וואווו איזו גמירה הייתה לי בטוסיק של שרון Tongue Tongue Tongue) וממשיך לפמפם את הטוסיק שלה עוד קצת לסיום מאפשר לזין שלי לקחת אוויר ולהרגע בתוכו... קריצה (ואוווווו אין דברים כאלה! מוחא כפייה)

"אני חושבת שהוכחתי לך שהטוסיק שלי יותר יפה ואיכותי מאשר של אווה נכון?!" חיוך גדול שאלה ג'סיקה בעודה מסתובבת אלי עם חיוך רחב על פניה.

מפה נותר רק דבר אחד לעשות... לרוץ לסט הצילומים לצלם מחדש את הקליפ, הפעם בכיכובה
של ג'סיקה אלבה בעלת הטוסיק השובב והמקפץ... תרתי משמע! צחוק קריצה

סוף

נשכבנו על המיטה למנוחת מסאז' הדדי והמשכנו למספר שתיים... כמובן שידעתי מראש כבר מה הולך להיות... שרון צחקקה בשובבות בעודה עולה עליי ל 69... עצמתי את עיניי וחיכיתי למגע הטוסיק שלה... איך אני אוהב את ההרגשה! חיוך גדול

אחרי שג'סיקה אלבה עושה לג'ורג' מייקל פייסיטינג עצבני היא מפתה אותו לדפוק אותה חזק בכוס ואפילו לגמור לה בפה!

אני: ג'ורג' מייקל

שרון: אווה לונגוריה

הייתה זאת שעת ערב מאוחרת שבה נימנמתי במיטתי החמימה. הרגשתי לפתע משהו נעים בביצים שלי... ההרגשה מוכרת וכ"כ טובה... ואווו החלום הזה זה משהו מיוחד! חשבתי לעצמי. מישהי שוכבת עלי ומוצצת את הביצים שלי! Tongue פשששש שלא יגמר לעולם זה חלום שאני לא רוצה להתעורר ממנו... צחוק

"תתעורר יאאאא בן זונה!!! תתעורר!" צחוק צעק קול נשי מוכר למדיי.

"היי מי זאת?" שאלתי בקושי רב מתחת לטוסיק מוכר לי כ"כ שישב על פניי במלוא תפארתו.

"זאת אווה לונגוריה בכבודה ובעצמה! אתה יודע שאתה מנוול?! איך זה שאני היום מדליקה את הטלויזיה ואני רואה בוידאו קליפ שלך את הזונה הזאתי ג'סיקה אלבה מענעת את הטוסיק ולא את עצמי? הא? תענה לי!!!" כועס צעקה אווה והתחילה לחנוק אותי כהוגן... אבל תוך כדי גם מצצה את הזין שלי! חיוך גדול היא שוב חזרה למציצת הביצים כשהיא מוצצת כל אחת בנפרד ואפילו הכניסה את שתיהן לפיה (טוב כמעט קריצה) ההרגשה מדהימה! Tongue

"אז מה?! אתה תספר לי למה היא הופיעה בקליפ במקומי?" מבולבל שאלה שוב אווה בעצבים.

"טוב תשמעי... קרתה תקלה קטנה, הצילומים שלנו נהרסו והייתי צריך לעשות צילומים חדשים... המממ... ג'סיקה אלבה פשוט הייתה זמינה אז..."

"אההההה מה אתה מחרטט אותי?! יאאא מניאק אחד! בטח זיינת אותה נכון?" האשימה אותי אווה וחנקה אותי עם הכוס שלה עד שאפילו הלשון שלי נכנסה עמוק לתוך הכוס שלה. צחוק

"בטח! פששש איזה טוסיק יש לה חבל לך על הזמן!" Tongue צעקתי לה בהתלהבות.

"אהה אז זה בגלל שלא נתתי לך?" Shocked שאלה אווה בהלם.

"נו מה נראה לך? ברור!" עניתי לה וצחקתי. צחוק

"אההה רק שוחד אתה רוצה! כועס בגלל זה העפת את הצילומים שלנו?" Ouch שאלה ג'סיקה כלא מאמינה והמשיכה למצוץ לי ת'זין ולשבת עלי טוב טוב עם הטוסיק והכוס שלה. חיוך

"את לא כועסת נכון?" Embarrassed שאלתי את אווה מעמקי הכוס שלה.

"לא מה פתאום? ממש לא... אני בכלל לא כועסת... אני במצב רוח מרומם להפליא! מבסוטית חבל על הזמן! ראיתי היום וידאו קליפ מדהים עם טוסיק כ"כ יפה!!!" צעקה אווה בציניות תוך כדי שכל מילה שיוצאת מפיה מתורגמת לישיבה על פניי. צחוק אצבע למעלה

"אז מה? בגלל שאני לא עושה בטוסיק הוצאת אותי מהקליפ?" כועס Shocked שאלה אווה בתדהמה וחזרה למצוץ את הזין.

"מה?סתם הזדיינתי עם הבמאי??? הבמאי המניאק הזה!!!" כועס צעקה אווה.

"הזדיינת עם הבמאי?" Shocked שאלתי בהפתעה.

"כן הוא הבטיח לי את התפקיד של נערת הטוסיק בקליפ שלך! איך חשבת שהגעתי לוידאו קליפ שלך? הבמאי הבן זונה הזה!!! סתם עבד עלי!" כועס צעקה אווה בעצבים.

"כן הא? איזה מניאק!" קריצה אמרתי לה מדליק אותה עוד יותר, ואווה חזרה למצוץ את הזין שלי.

"חחחח איזה מניאק זה! ממש בן זונה!" צחוק צחקקתי מתחת לישבנה.

"אההה אני שומעת שאתה צוחק עלי?! נראה לי צריך להרגיע אותך דחוף!" Evil Smile אמרה אווה בעודה רוכבת על פניי נמרצות וחוזרת למצוץ את זייני מציצה נמרצת. אהבתי את המציצה המהירה שלה והתחלתי לזיין את פיה מלמטה, פה חם ורטוב... תענוג! מוחא כפייה

"המממ תשמע... אולי אני אשתתף בוידאו קליפ הבא שלך? יש לך עוד שיר מפורסם... מה אתה אומר?" Embarrassed שאלה אווה בשובבות והזיזה את הטוסיק מצד לצד.

"ומה את מוכנה לעשות כדי להשתתף בקליפ?" קריצה שאלתי אותה תוך כדי שאני מלטף לה ת'כוס והטוסיק.

"טוב... אני בחורה צנועה ואני לא עושה דברים כאלה כמו סקס אנאלי... אבל אני מוכנה לעשות סקס רגיל!" חיוך אמרה אווה והורידה את ראשה לכיוון הזין.

"גם זה מצויין!" חיוך גדול צעקתי לעברה.

"אבל אני רוצה שתזיין אותי טוב טוב! בדיוק כמו שזיינת את ג'סיקה אלבה!" Approve אמרה אווה ופתחה את המגירה של השידה להוציא קונדום כשבדרך היא מבחינה בערימה של שקית קונדומים שעולה על גדותיה! (שקית הקונדומים של שרון צחוק)

"מה זה כל הקונדומים האלה? (אני מתפקע מצחוק צחוק) זה בשביל כל מבחני הבד שלך? פשששש הצטיידת פה טוב! קדימה אני גם רוצה עכשיו משהו טוב! מגיע לי פיצוי ממך!" קריצה אמרה אווה ועלתה עלי לרכיבה הפוכה.

זיון הטרמפולינה יצא לדרך ואווה התחילה להתעופף במרץ באוויר למעלה ולמטה ולצחקק בשובבות תוך כדי שהיא נאחזת עם ידיה ברגליי וצועקת לעברי מילות עידוד.

"הוווו כן בדיוק! בדיוק! תמשיך ככה! Tongue רק שהזין לא יכנס לי בטעות לטוסיק!" צחוק קריצה צחקקה אווה ואחזה בי חזק.

פתחתי את פלחי ישבנה והתענגתי על מראה הזין יוצא מהכוס ונכנס לתוכו כמו טיל בליסטי וממראה חור ישבנה היפה. חיוך גדול

"תיקח אותי לוידאו קליפ הבא שלך?" חיוך גדול שאלה אווה.

"כן בטח! תגידי את רוצה שנעשה כזאת סצנה בקליפ?" קריצה שאלתי אותה בעודי מזיין אותה במרץ.

"לא... אני בחורה צנועה וביישנית.... מקסימום אני מוכנה להראות את עצמי בתחתונים... המממ אתה יודע מה? אולי המממ... אני לא יודעת איך להגיד את זה, אולי אני אמצוץ לך ואתה תגמור לי בפה? ואז נעשה וידאו קליפ חדש?" שאלה אווה בעודי נצמד אליה ומחבק אותה.

"טוב בשמחה!" חיוך גדול אמרתי לאווה והתיישבתי עם הזין לכיוונה ובעודה בדוגי מחרמן מול המראה דחפתי את הזין שלי לתוך פיה.

"רק אל תחשוב שאני עושה את זה לעיתים קרובות... אני בחורה ביישנית!" Embarrassed לחשה אווה אחרי שהוציאה את הזין מפיה לרגע.

"כן כן אני בטוח!" קריצה אמרתי לה בצחקוק ודחפתי את הזין בחזרה לתוך פיה.

אחרי מציצה מדהימה ורטובה של כמה דקות גמרתי בצהלה לתוך פיה המתוק של אווה. Cool מוחא כפייה

"אוקיי עכשיו את אווה לונגוריה המגרגרת!" צחוק צעקתי לעברה בשמחה.

אווה גירגרה את השפיך בגרונה אצבע למעלה

"ועכשיו פה גדול!" צחוק צעקתי לה.

אווה פתחה את פיה לרווחה והציגה לראווה את הנוזל הלבן שמילא את פיה המהמם! מוחא כפייה

"רק אל תחשוב שאני עושה את זה לכל אחד, אני בחורה צנועה וביישנית! מחר בקליפ אני מוכנה להיות רק בתחתונים!" קריצה

"אוקיי קבענו! אולי בסוף תפתיעי אותי!" קריצה אמרתי לאווה לונגוריה ושנינו צחקנו בשובבות.

סוף

אחחח שרון שרון...

"את כ"כ יפה ומצחיקה ומאוד נהנתי לדפוק את הטוסיק שלך בעמידה!

פיך החמים כמו מעיין נעורים והזין שלי משתוקק לחזור לשם במהירות של גלגלי פרארי לוהטים!

בזה אני אסיים את הדיווח השבועי שלי בתקווה שהחיוך על פנייך יתנוסס לעד!" קריצה

Star Star Star

Lavelle

87

פורסם במקור ב - 03/08/2010

אני חושב ששרון נהיית יותר ויותר הורסת משבוע לשבוע, שיערה גדל ממש מהר והפעם היא פתחה לי את הדלת כאשר שיערה היה רטוב וגלש לה כמעט עד הכתפיים, מה שהקנה לה מראה הורס במיוחד... קריצה בת השכן הכוסית שהיית מת לזיין. חיוך גדול

הפעם המצאנו תסריט משותף ודי מורכב. הכל זרם בצורה מדהימה והתוצאה הסופית הייתה פשוט אששששששש! Tongue

לפני שהתחלנו שרון הציגה בפניי גרביוני רשת חדשים... משהו סקסי חבל על הזמן! גרביונים בשילוב עם ביריות. בהמשך שרון לבשה אותם ולא רצתה להוריד אותם בכלל כל המפגש. היה גדול! חיוך גדול

אוקיי מתחילים!

אל פאצ'ינו

מאפיונר מס' 1 בעולם עסוק יותר מידי בעסקים ולא דופק מספיק את אישתו מרלין מונרו!

אז היא מוצאת לה סידור בצד.... רוברט דה נירו

שמפרק לה ת'טוסיק הקטן והשובב שלה!!!

אני: אל פאצ'ינו ורוברט דה נירו

שרון: מרלין מונרו

שלום לכולם!

שמי הוא אל פאצ'ינו ואני המאפיונר מס' 1 בעולם! אין אחד שיעז להתעסק איתי ומי שכן ימצא את עצמו מהר מאוד מתחת לאדמה... זאת הבטחה לא איום! Cool

הגעתי עם אישתי היפייפיה מרלין מונרו ללאס וגאס.

והתארחנו במלון היוקרתי Palms.

הגענו לשם לרגל העסקים שלי, כמה פגישות חשובות שהייתי צריך לעשות. למזלי אישתי המדהימה התלוותה אליי מה שהכניס אותי למצב רוח טוב במיוחד... בידיעה שתהיה מי שתחכה לי בחדר אחרי העבודה שלי. קריצה

נכנסנו למלון ואחרי שקיבלנו חדר מהפקידה המשכנו לצעוד מחובקים במסדרון (אני ושרון הלכנו מחובקים בדירה שלה לכיוון הסלון) עד שהגענו לחדר ופתחנו את הדלת. מה אני אגיד לכם... חדר מרשים ביותר הכי טוב שאפשר לקבל ממלון ברמה הזאת! חיוך   גדול

מרלין הציעה שנעשה מקלחת משותפת ומהר מאוד התחלנו להפשיט זה את זו ולהתמזמז קלות. להפתעתי גיליתי שהיא לבשה לכבודי תחתוני חוטיני אדומים חדשים! שובבה לא קטנה אישתי. לקחנו מגבות ריחניות מהארון של החדר ( מהארון של שרון) והלכנו למקלחת. שם גילינו מקלחון מגניב וסבון ריחני ומתוק בריח רימונים. התחלנו לסבן זה את זו... אני מעביר את ידיי ומסבן אותה בציצי בכוס ובטוסיק והיא מסבנת אותי בחזה בבטן ובזין שלהפתעתי (או שלא קריצה) נעמד דום מהרגע שבו המים התחילו לזרום. צחוק מרלין שהייתה ממש חרמנית ציחקקה בשובבות והציעה לעשות סקס פרוע במקלחת ואפילו התכופפה למטה וטעמה את הזין הרטוב שלי (ממים) מה שגרם לי לאנחה קלה. Approve

"מרלין אני לא יכול עכשיו אני ממהר לפגישת העסקים שלי!" אמרתי לה בעודה נמרחת עליי בחרמנות.

"אבל אתה תמיד הולך לפגישות שלך... בוא נעשה זיון חפוז!" Tongue אמרה מרלין בכל מפתה.

"אני מבטיח שאחרי הפגישה יהיה לנו זיון מהסרטים!" קריצה אמרתי לה ושנינו צעדנו בעודינו מתנגבים לכיוון הסלון.

"תשמע יש לי משהו מאוד יפה להראות לך! קניתי גרביונים חדשים במיוחד בשבילך!" חיוך גדול אמרה מרלין והתחילה ללבוש אותם (משימה לא הכי קלה צחוק)

"אני מצטער אהובתי אבל אני לא יכול להתעקב, הפגישה שלי ממש עוד כמה דקות, מדובר פה בהרבה מאוד כסף!"

" אבל אני רוצה שנעשה סקס! מה כבר התלבשת? רגע אל תלך... תראה אתה מלחיץ אותי ואני לא מצליחה ללבוש את הגרביונים!" אמרה מרלין בעודה נאבקת בגרביונים. צחוק קריצה

"אז אל תמהרי תקחי את הזמן ואחרי שאני אחזור מהפגישה תפגשי אותי עם הגרביונים עלייך... בסדר?" Embarrassed אמרתי לה והתקרבתי אליה.

"אבל רגע אני כבר לובשת אותם ונעשה סקס פרוע!" אמרה מרלין בקול עצוב.

"אני אחזור יותר מאוחר ונעשה את כל מה שאת רוצה... אני מבטיח!" אמרתי לה בחיוך והדבקתי לה נשיקה על הטוסיק על הצוואר ועל הלחי. חיוך

"טוב אני מחכה לך!" אמרה מרלין בקול יותר מעודד ונישקה אותי בחזרה על הלחי.

נפרדנו והלכנו כל אחד לדרכו. אני לפגישת העסקים שלי ומרלין מונרו החליטה לצאת ולהסתובב בקזינו של המלון. אחרי שוטטות קצרה היא שמה לב למישהו שהולך לו ממש טוב ברולטה. היא התקרבה אליו והביטה בו בהתפעלות איך הוא מנצח ואיך הערמה לידו גודלת מרגע לרגע.

*** עכשיו אני רוברט דה נירו *** (ישבתי על הספה ועשיתי את עצמי משחק ברולטה)

ערמת הז'יטונים לידי רק הלכה ותפחה מרגע לרגע הימרתי כמו מטורף על סכומים מטורפים והמזל ממש שיחק לי היום! Tongue זכיה ועוד זכיה ועוד זכיה אחת אחרי השניה... 20 מיליון דולר תוך כמה דקות... פששש ואללה שיחקתי אותה אמרתי לעצמי והחיוך לא ירד מפניי. חיוך גדול

"יוהווווו כןןןןן עוד 5 מיליון לאוסף!!!" צעקתי בהתלהבות וסובבתי את ראשי. במרחק סנטימטרים ספורים ממני בחורה יפייפיה הביטה בי כשהיא נשענת מעליי ושמחה בשמחתי לא פחות ממני! Shocked צחוק

"ואוווווו... הממממ רוברט דה נירו? נעים מאוד, אני מרלין מונרו!" חיוך גדול אמרה מרלין עם חיוך רחב על פניה והושיטה את ידה.

"נעים מאוד! מרלין מונרו" אמרתי לה ולחצתי את ידה.

מרלין ביקשה רשות לשבת לידי ולצפות במשחק, כמובן שהסכמתי בשמחה. הימרתי שוב על סכום גדול ואחרי ציפיה דרוכה שוב איך לא, זכיתי! שנינו קפצנו משמחה! צחוק

"אני יכולה לנסות גם? אני פשוט לא הספקתי לקנות ג'יטונים... אפשר?" Embarrassed שאלה מרלין עם חיוך שובב.

"בכיף תתכבדי!" עניתי לה.

"אוקיי אני שמה מיליון!" אמרה מרלין וחיכתה בחוסר סבלנות ובסקרנות האם המזל ישחק לה גם כן.

"אוייי לא הולך לי... טוב טוב שניה עכשיו ילך לי! אני שמה 2 מיליון!" חיוך הצהירה מרלין במהרה.

שוב זה לא הלך, אבל מרלין לא התייאשה ושמה 5 מיליון, אח"כ 10 מיליון ולבסוף את כל מה שנשאר! הנפילה הייתה קשה! כל הערמה שאספתי עד עכשיו נעלמה תוך דקה כל ה 20 מיליון הלכו קפוט. Ouch

"אויי אני נורא מצטערת!" Embarrassed אמרה מרלין בנימה מתנצלת ותפסה את פניה עם ידיה כלא מאמינה.

"לא נורא שטויות זה רק כסף, ילך לך יותר טוב פעם הבאה" חיוך אמרתי לה וחייכתי אליה. מה זה כבר 20 מיליון כשאני מפוצץ בכסף קריצה

החלטנו לזרום לכיוון הבר ולהכיר יותר טוב זה את זה. (הלכנו לשבת ליד הארון עץ של שרון שיש לו מדף כמו של בר) הזמנו יין אדום (מזגתי לי ולשרון יין, החלטנו לתפוס ראש גם הפעם צחוק) ושתינו בכיף מדברים על מיני דברים. היא סיפרה לי שבעלה מזניח אותה ועסוק כל הזמן בעסקים... התפלאתי איך מישהו מסוגל להזניח בחורה כ"כ יפה, מטופחת ובעלת חיוך ממיס שכזה...

"תראה את הגרביונים שלי! זה לא גורם לך להתנפל עליי ולבצע בי מעשים מגונים?" קריצה שאלה אותי מרלין והרימה את רגלה על ברכיי והציגה לי מקרוב גרביוני רשת מדהימים שהידרו את רגליה... שלא במתכוון ואולי כן מרלין חשפה תחתונים אדומים מתחת לחצאית שלה. הרמתי את רגלה ונישקתי את כף רגלה העדינה והמטופחת, ציפורניה היו מצופות בלק אדום משגע ממש כמו התחתונים האדומים שביצבצו מתחת לשמלתה. ליטפתי את רגלה עד שהגעתי לירכיה והעברתי כף יד מרפרפת מתחת לחצאית.

"בא לך לעלות לחדר שלי?" קריצה שאלתי אותה וקרצתי לה קלות.

"בשמחה! נראה לי באמת שנלך למקום יותר אינטימי למה אנשים כבר מתחילים לנעוץ עיניים" הסכימה איתי מרלין.

עלינו למעלה מחובקים ומרלין לא הפסיקה לדבר כל הדרך, כנראה מכמות היין ששתתה.

נכנסנו לחדרי והתיישבנו על הספה צמודים אחד לשני. מרלין ישר שמה לב לחזיה שהייתה זרוקה על משענת הספה... צחוק

"מישהי שכחה אצלך חזיה... פששש אני רואה שאתה מנהל חיי סקס לוהטים הא?" קריצה אמרה מרלין והביטה בי במבט משעשע בעודה מרימה את החזיה למעלה בידה ומצחקקת קלות.

"כן..." עניתי לה והתחלתי לנשק אותה בחזה.

החזיה נזרקה הצידה במהירות....

מיזמוזים וחירמונים הדדיים הובילו לכך שהורדתי את הגופיה שלה במהרה ומצאתי את עצמי מוצץ בתאווה את פטמותיה העדינות והורודות שהזדקרו מייד מלשוני. אחרי שסיימתי לענג את מרלין היא התרוממה ונעמדה מולי עם ישבנה שהיה עטוף בחצאית מדליקה שלא השאירה הרבה מקום לדימיון!

"אתה מוזמן להוריד לי את החצאית..." Tongue אמרה לי מרלין בקול מפתה ונענעה את ישבנה מצד לצד. מתחת לחצאית נחשף בפניי הסט המושלם שכלל: תחתוני חוטיני אדומים כמו אש וביריות שהיו חלק מאותם גרביוני רשת שהידרו את רגליה הארוכות והמדהימות. הקונטרסט החזק בין הצבע האדום הלוהט לבין השחור הדומיננטי הוציא אותי מדעתי! Tongue

"נו אז הסט שלי מוצא חן בעינייך?" קריצה שאלה מרלין בשובבות.

"אין לך מושג כמה!" עניתי לה בחרמנות וטפחתי קלות על ישבנה העסיסי! נישקתי את ישבנה והזזתי לצד את תחתון החוטיני על מנת להביט יותר טוב בנוף המהמם של ישבנה... חור התחת שלה קטן ומזמין... ליקקתי אותו בשמחה מתענג על צורתו כשל פרח וטעמו היה פשוט משגע! חיוך גדול הורדתי את תחתוניה ונצמדתי עם זייני שכבר עמד בשיא זקיפותו אל ישבנה והשתפשפתי עליו קלות...

"אני רואה אתה בכושר טוב! הכל הולך לך גם בהימורים וגם עם נשים, אני מרגישה שאתה מאהב מצויין!" חיוך גדול אמרה מרלין בעודי עומד מאחוריה ומנשק בשקיקה את עורפה ואת גבה.

לאחר עוד קצת גיפופים וליטופים מרלין התיישבה על הספה ועטפה את זייני עם שפתיה המתוקות כאשר אני עומד לפניה. זייני הקשיח החליק כולו בקלות עמוק אל גרונה... והיא העניקה לי מציצה עמוקה ומענגת בזמן שאני מחזיק אותה בשיער ראשה ודוחף אותה קלות אל מפסעתי. היא גם הפתיעה אותי כאשר לקחה את הביצים שלי אחת אחרי השניה אל פיה החמים והעניקה להם הברשה מסחררת וחמה במיוחד. מוחא   כפייה

"בא לי להתפרע היום!" Tongue הצהירה מרלין וחיוך רחב ושובב הופיע על פניה...

"להתפרע הא? בואי אני אבדוק קודם מה יש לך פה מאחורה!" אמרתי לה והיא נשענה בפוזה סקסית על הספה והבליטה את ישבנה השובב.

הפרדתי את שתי כריות ישבנה לצדדים והכנסתי אצבע לתוך חור התחת המהמם שלה (לבשתי כפפה) בודק את התעלה האנאלית שהייתה חמימה ונעימה מאוד. חיוך

"אולי אתה רוצה להכניס לשם משהו אחר?" קריצה שאלה מרלין בשובבות ותפסה את זייני.

"הממממ טוב אבל קודם אני אכניס לפה ואז לפה..." אמרתי לה בעודי מוציא את האצבע מהטוסיק ומחדיר אותה לכוס אח"כ לטוסיק וחוזר חלילה, מרגיש את שני החורים היפים שלה. חיוך גדול

"אני בעד!" אצבע   למעלה אמרה מרלין בהתלהבות והתיישבה בדוגי באמצע הספה.

בכיפוף קל הכנסתי את הזין לתוך הכוס הורוד והרטוב שלה והתחלתי לזיין אותה בעודי בעמידה וכל המחזה משתקף במראה שלידינו. בעודי דופק אותה בכוס לא התאפקתי והכנסתי לה שוב אצבע לתוך הטוסיק, אין ספק שהחור שלה קטן ומזמין! לא יהיה מנוס מלתת לחברי הזקוף לבקר בתוכו. צחוק

"אוווה הכלי שלך ממש קשיח!.. הוווו כן תזיין אותי כמו דתיה! אני חמה בטירוף! שבוע שלם כבר לא עשיתי את זה... כן רוברט תאנוס אותי!!! תאנוס אותי ותזיין אותי כמו דתיה שומע!" צחוק צעקה מרלין בהפתעה.

"פששש גם לבעלך את אומרת דברים כאלה?" Shocked צחוק שאלתי אותה בהפתעה...

"לא, אבל היום אני רוצה להשתולל! קדימה תכניס לי אותו ל..." ולפני שמרלין השלימה את המשפט הזין שלי כבר נכנס עמוק לתוך ישבנה... קריצה

"כן דפוק אותי חזק בטוסיק! הטוסיק שלי מוצא חן בעינייך?" Embarrassed

"מאוד!" Tongue צעקתי לה וסטרתי על ישבנה.

"הוא קטן וצפוף?" Embarrassed

"בהחלט!" Tongue צעקתי לה והגברתי את הקצב, מתבונן איך הזין נכנס ויוצא מתוך ישבנה הקטן.

"כן רוברט תזיין אותי חזק אני השרמוטה הפרטית שלך!" צחוק הצהירה מרלין בחיוך שובב ורק גרמה לי להגביר את הקצב עוד ועוד. Evil   Smile

אחרי מספר דקות עברנו למיטה. מרלין נשכבה על הבטן, נשכבתי מעליה וחדרתי לתוך ישבנה הקטן והצפוף... היה פשוט תענוג לזיין אותה בחור ישבנה ולהרגיש את הפלחים הרכים שלה על מפסעתי. חיוך גדול

"כן רוברט אני רוצה שתהיה חיה רעה ותפרק ת'טוסיק הקטן שלי!" Approve צעקה מרלין.

עברנו לדוגי שהתחיל לאט ונגמר בזיון פרוע! מרלין הייתה מאוד מרוצה כי סיפרה לי במהלך הזיון שבעלה מסרב לזיין אותה בטוסיק. מזל שאני הייתי בסביבה חשבתי לעצמי ותפחתי על ישבנה עם שתי כפות ידיי כאות ניצחון ופירוק טוסיק מוצלח. קריצה גמרתי בתוך ישבנה בשמחה רבה ושנינו היינו מרוצים מאוד. היא לקחה ממני את מספר הטלפון שלי ומיהרה להתלבש כדי להספיק להגיע לחדר שלה לפני שבעלה חוזר... קריצה

אין ספק שהשארתי אותה מעורפלת חושים! מרלין מונרו פשוט חיית סקס ממדרגה ראשונה! אנחנו עוד ניפגש! Hug

הפסקה של כמה דקות למסאז' הדדי... אני פשוט מת על החלק הזה ששרון אומרת לי: "בוא תעשה לי מסאז'!" Tongue קריצה הפעם המסאז' היה מעניין במיוחד כי שרון עדיין לבשה את הגרביונים שלה ולא רצתה להוריד אותם. היה ממש מהנה לפלס את ידיי על העור החשוף והעטוף שלה ולהביט בביריות הסקסיות. סיימנו את המסאז' ושרון נשכבה על המיטה... ממשיכים! חיוך

אל פאצ'ינו מוכיח לאישתו מרלין מונרו שהוא לא רק מאפיונר מס' 1 בעולם אלא גם זיין מס' 1 בעולם!!!

אני: אל פאצ'ינו

הייתי בדרכי אל החדר אחרי פגישת עסקים מוצלחת במיוחד כאשר בין לבין "טעמתי" מישהי בבית הקפה של המלון. נכנסתי לחדר בהשערה שאישתי בטח כבר ישנה... טוב היה לה ערב פרוע במיוחד. כועס לאל פאצ'ינו יש מקורות משלו... אל פאצ'ינו יודע הכל! Cool

נכנסתי לחדר וראיתי את אישתי מרלין שוכבת על המיטה בפיסוק ידיים ורגליים וחיוך ענק מרוח על פניה. עינייה פשוט קרנו משמחה, מיד רואים שמשהו טוב או יותר נכון מישהו עבר עליה... או שמא רכב? כועס צחוק

"אווו סוף סוף חזרת! השעה כבר 3 בבוקר... אני חיכיתי לך... איפה היית?" שאלה מרלין עם אותו חיוך על פניה.

"התעקבתי קצת בפגישה... השאלה היא למה את כזאת שמחה?" שאלתי אותה והתקרבתי אליה...

"המממ סתם..." Embarrassed גמגמה מרלין ואחרי שהתחלתי לחקור אותה המציאה כל מיני סיפורים והמשיכה לגמגם לגבי הבילוי שלה בחנות מזכרות ועוד כל מיני דברים הזויים. צחוק

גרמתי למרלין להזכר ברוברט דה נירו, על ההימורים, הישיבה על הבר עם היין, ועל ההליכה לחדר.

"נכון אני הלכתי לחדר הממממממ שלי ונשכבתי לישון! היי אז מה אתה אומר על הגרביונים שלי?" Tongue שאלה מרלין מנסה לשנות נושא והצמידה את כף רגלה אל החזה שלי.

"אל תשקרי לי!!!" כועס צעקתי לעברה וסטרתי על ישבנה.

"אני יודע שהיה לך סקס פרוע עם רוברט דה נירו! אני אראה לך מה זה לבגוד בי!" כועס צעקתי לעברה ומשכתי אותה אלי!

"מה פתאום אני ילדה טובה הלכתי לחדר שלי..." Embarrassed המשיכה מרלין ומיד קיבלה את הזין שלי לתוך פיה! אחזתי בראשה והתחלתי לדפוק את פיה כהוגן, לפחות היא לא שכחה איך למצוץ... צחוק אין אישתי אלופה בזה! חיוך גדול

"אז מה לא יכולת לחכות לי הא?" שאלתי אותה.

"המממממ.. לא... המממממ..." מלמלה מרלין בעודה מוצצת לי.

"מה לא?!" כועס צעקתי לעברה וסטרתי על ישבנה.

"בסה"כ בילינו שעה וחצי..." התגרתה בי מרלין... צחוק

"חשבתי שאת אישה נאמנה!" Ouch אמרתי לה.

"אני אישה טובה אבל לא היה לנו סקס כבר שבוע... הייתי חרמנית!" Embarrassed הצהירה מרלין.

סובבתי אותה ככה שהיא שוכבת על הגב עם הראש בקצה המיטה נשכבתי מעליה והתחלתי לזיין את פיה מלמעלה. כשבדרך אני יורד אל עבר הכוס היפה שלה! היא אהבה את זה מאוד ודחפה את הראש שלי עם ידיה אל בין רגליה כאשר ניסיתי להתרומם קצת למעלה. קריצה

אחרי זמן מה של זיון פה מהנה חזרנו שוב לפוזה הקודמת כשהיא מוצצת לי בעודה יושבת על המיטה ואני בעמידה.

"אני רוצה שתזיין אותי בתחת!" אמרה לפתע מרלין.

"מה??? בתחת? עוד פעם את עם התחת שלך? מה פתאום, אני לא מזיין בתחת אבל אני בכיף אזיין אותך בכוס!" Evil Smile אמרתי לה בממזריות והושבתי אותה בדוגי.

הכנסתי לה ת'זין עמוק בכוס והתחלתי לפמפם להנעתי! חיוך גדול

"אתה יודע מה עשיתי היום? פגשתי את רוברט דה נירו והלכנו לחדר שלו והוא זיין אותי בתחת!" Approve אמרה מרלין בגאווה.

"ידעתי שזה מה שקרה!" צעקתי לעברה. "מה!!! זה בגלל שאני לא רציתי???" מבולבל

"כן אתה הזנחת אותי! אתה מתעסק יותר מידי בפגישות שלך! אתה יודע הוא דפק אותי ממש טוב בתחת!" חיוך גדול אמרה מרלין בשמחה....

"את ממש שרמוטה הא?" סיננתי מבין שיניי לגמרי נדהם ממנה.

"הוא זיין אותי ממש טוב! לדעתי הוא הזיין מס' 1 בעולם!" קריצה צעקה אישתי.

"זה מה שאת חושבת הא?" כועס צעקתי לעברה בכעס.

"כן... אבל אולי תוכיח לי אחרת? אני רוצה שתוכיח לי שאתה זיין מס' 1 בעולם!" צעקה מרלין.

אחרי מספר דקות מרלין התחילה להשתכנע ודרשה סקס כזה כל יום! קריצה

"אני אוכיח לך שאני לא רק המאפיונר מס' 1 בעולם אלא גם הזיין מס' 1 בעולם!" צעקתי לעברה ודפקתי אותה טוב טוב בכוס הרטוב שלה! (שוב זכיתי לפגוש את שרון כשהיא רטובה במיוחד Tongue, שרון עדיין לבשה את הגביונים עם הביריות! וזה הדליק אותי חבל"ז!!! Tongue)

אחרי רכיבה נמרצת במשך דקות ארוכות בדוגי התפוצצתי לתוך הכוס המדהים של אישתי! וסטרתי כהוגן על ישבנה לפינאלה.

היא הביטה בי בחיוך והערצה והצהירה בפניי: "אתה הזיין מס' 1 בעולם הוכחת לי את זה!" Approve Cool

אחרי מקלחת קצרה נשכבנו שנינו שפוכים על המיטה ונרדמנו.

סוף טוב הכל טוב... או שמא לא? קריצה

אחרי הזיון הפרוע והרטוב במיוחד בדוגי ואחרי מקלחת קצרה נשכבנו על המיטה למנוחה קלה לדיבורים וצחוקים. חשבתם שאני אוותר על הפייסיטינג? לא ולא! יאללה שרון תעלי ותתחילי לרכוב עליי! תענישי אותי... הייתי ילד רע! Embarrassed קריצה

אל פאצ'ינו זיין מישהי מהצד??? אישתו מרלין מונרו תעניש אותו בשיא החומרה!!! Evil Smile

אני: אל פאצ'ינו

לדעתי הייתי כבר בחלום השמיני שלי... הזיון המעולה שהיה לי עם אישתי היקרה מרלין לפני כמה שעות הותיר אותי מאושר חבל על הזמן! אני בטוח שנרדמתי עם חיוך גדול על הפנים. קריצה

"מאפיונר מס' 1 בעולם וזיין מס' 1 בעולם" זה מה שהדהד לי בראש ללא הפסקה, אין אחד שיעז להתעסק איתי עכשיו! ואם כן אז סופו... Cool

פקחתי את עיניי בבהלה ומחוסר חמצן... הטוסיק של אישתי היקרה מרלין ריקד על פניי כמו חטיף מתוק ועסיסי שמחכה שיטרפו אותו! צחוק אבל לא זאת הייתה הכוונה שלה והרגשתי את לחץ הישבן והקול המאשים שבקע מגרונה. Shocked

"אדון אל פאצ'ינו!!! זאת אני אישתך מרלין מונרו! יאאא מנוול אחד!" כועס צעקה מרלין ומרוב הבהלה הלשון שלי הסתתרה בחור התחת הקטן שלה ולא רצתה לצאת משם! צחוק קריצה

"מה קרה מרלין? למה התעוררת? לא ישנת טוב?" שאלתי אותה במהרה והחזרתי את הלשון מיד אל ישבנה. חיוך

"אני אגיד לך מה קרה... אני התעוררתי והלכתי לשתות מים כי הייתי צמאה ואתה יודע מה גיליתי? גיליתי שאתה בוגד בי! כן המלצרית ששירתה אותי סיפרה לי הכל! היא ראתה שהכנסת מישהי למכונית שלך! בכלל לא הייתה לך פגישת עסקים היום! סתם דפקת איזו זנזונת במקום!" צעקה מרלין והידקה את אחיזת הישבן על פניי. Ouch

"מה פתאום... למה את מאמינה לה? הייתה לי פגישת עסקים מאוד מוצלחת ועשיתי הרבה כסף היום!" צעקתי לעברה מעמקי ישבנה.

"לא הרווחת כלום היום! דפקת זנזונת! ובטח גם דפקת אותה בתחת! אותי אתה לא מוכן לדפוק בתחת! נו תודה תודה יאאא מניאק! דפקת אותה בתחת כן? בתחת???" כועס שאלה מרלין בעצבים.

"כן כלבה בדיוק! דפקתי אותה בתחת ואותך אני לא דפקתי בתחת!" צחוק צעקתי לעברה וצחקקתי.

"אותי אתה אף פעם לא דופק בתחת! כמה פעמים ביקשתי ממך? הא??? (הנחיתה לי סטירה חזקה על הרגל) מנוול אחד!!!" צעקה מרלין וחנקה לי ת'צורה עם ישבנה. בלי לשים לב הלשון עברה מהטוסיק אל הכוס והחליקה לה עמוק פנימה! לרגע חשבתי שהיא מחביאה שם סוכריה על מקל... היה כ"כ מתוק יאממממיייי!!! Tongue

"עכשיו אני אמצוץ לך ואני אשים ת'זין שלך אצלי בתחת נגד רצונך! הבנת?" צחוק צעקה מרלין והתחילה למצוץ בפרעות את זייני שצמח במהרה לממדים גדולים בתוך פיה. צחקקתי בשובבות לנוכח הסיטואציה המשעשעת וליקקתי לה ת'כוס המתקתק שלה. חיוך גדול

"מה אתה מצחקק שם??? תמצוץ לי ת'דגדגן ותשתוק!!!" צחוק צעקה מרלין בעצבים וחזרה למצוץ לי במרץ את הזין בזמן שעינגתי אותה כמו ילד טוב בכוס לבקשתה.

"הולך לפגישת עסקים ובוגד בי עם איזו כלבה... פשוט לא להאמין!" מבולבל מילמלה מרלין לעצמה בזמן שהזין שלי עדיין בתוך פיה... "הכלבה הזאת הייתה המלצרית ששירתה אותי היא סיפרה לי את כל האמת! מאיפה חשבת שאני יודעת שדפקת אותה בתחת??? כי היא סיפרה לי!!!" כועס (אני מתפקע מצחוק צחוק)

"ולמה את מאמינה לכלבה הזאת?" שאלתי את מרלין והמשכתי להענג על שני חוריה.

"היא גם סיפרה לי שקנית לה מעיל פרווה! גם דפקת אותה בתחת וגם קנית לה מעיל פרווה? לא הגזמת???" האשימה אותי מרלין וחזרה כמו ילדה טובה למצוץ לי ת'זין שעמד כבר כמו מגדלור שמוכן לחדור לכל חור! צחוק קריצה

"כלבה!" צעקתי לה מתחת לישבנה בעצבים.

"קורא לי כלבה הא? עכשיו אני אראה לך מה זה כלבה אמיתית!" Evil Smile צעקה מרלין, התרוממה מעל פניי והתיישבה לי על הבטן.

"אתה בטח רוצה להיכנס לי לתחת הא? נראה לך שתיכנס לי לתחת?! אתה תתחנן עכשיו להיכנס לי לתחת!" צחוק צעקה מרלין וצחקקה בשובבות.

"אני רוצה להכנס לפה!" קריצה צעקתי לה ונגעתי קלות בחור ישבנה.

"לאן אתה רוצה להכנס???" צחוק שאלה שוב מרלין בהתגרות.

"לפהההההההה!!!!" צעקתי לה שוב ונגעתי עם האצבע בחור התחת המזמין שלה.

"נראה לך??? ממש לא!!! עכשיו אתה לא תקבל תחת שנה!!!" צחוק Evil Smile צעקה מרלין, צחקקה בממזריות והכניסה את הזין שלי בהפגנתיות לתוך הכוס שלה.

"מאז שאנחנו מכירים אני מתחננת שתדפוק אותי בתחת! ואתה לא מוכן לדפוק! ועכשיו אני מגלה שאתה דופק איזו זנזונת בתחת? אתה לא תקבל עכשיו ממני תחת במשך שנה!" צחוק צעקה מרלין והתחילה לקפץ עלי במרץ ברכיבה הפוכה.

"אני רוצה תחת!" בכי צעקתי לעברה, סטרתי על ישבנה, הגברתי את הקצב והעברתי את דרגת הטרמפולינה ממתחילים למתקדמים. צחוק קריצה

"תבכה תבכה שם! אתה עדיין לא תקבל את התחת הקטן והחמוד שלי! קריצה וטוב שקניתי את הגרביונים האלה והזדיינתי עם רוברט דה נירו! הוא פשוט קרעעעעעעע לי ת'צורה!!! יצאה לי אשששששש מהתחת!!! מרוב העוצמה שהוא דפק אותי!!!" צחוק קריצה המשיכה להתגרות בי מרלין וצחקקה בשובבות.

"את יודעת מה? נראה לי שאת מדברת יותר מידי ואני צריך לסתום לך ת'פה עם הזין שלי!" קריצה אמרתי בצחקוק קל.

"הממממ... אתה יודע מה? בגלל שאתה מדבר איתי ככה לא יפה אני בכלל אוציא את הזין שלך מהכוס שלי ולא אדבר איתך! זהו הלכתי לישון! לילה טוב!" Sleepy אמרה מרלין קמה מעלי ונשכבה על המיטה כאשר רגליה מכופלות בצורה חמודה מאוד.

ליטפתי אותה קצת בגוף מתענג על כימוריי גופה היפים ואז שיחררתי לה סטירה מצלצלת על התחת הדורש שלה! Evil Smile

"בוקר טוב! התעוררת? בואי לפה!" צחוק אמרתי לה וצחקקתי בממזריות בעודי תופס אותה בראש ומושך אותה לעבר הזין שלי.

"לא אני לא אמצוץ לך! אפילו אל תחשוב על זה! לא מגיע לך! מממממ.... לאאא... ממממממ... תו.... תוצ... תוצי.... תוציא ת'זין שלך מהפה שלי!" מבולבל מילמלה מרלין בזמן שדחפתי לה ת'זין עמוק לתוך גרונה... ותוך כדי גם שיחררתי סטירה מכל הלב על הפלח הימיני של ישבנה. קריצה

"ממ.... מהההה? מה אתה אתה עושה? בכלל לא מגיעה לך מציצה אתה בעונש אצלי!" אמרה מרלין ומצצה ת'זין שלי כמו גדולה למרות המחאות. חיוך גדול

המציצה הייתה רטובה וחמה במיוחד עם קצב ורמות עומק משתנות. אצבע למעלה

(המציצה הזאת בדוגי פשוט מטריפה אותי! אין מקום בגוף של שרון שאני לא יכול לגעת או לראות אותו. הטוסיק והכוס שלה משתקפים במראה, הציצים שלה מקפצים במרץ, אני מביט מהצד ורואה איך היא עובדת בשקיקה על הזין שלי... חיוך

אני אוחז לה בראש ותופס את שערה ומזיין את פיה, עם היד השניה שלי אני מלטף את הציצים שלה בהמשך גולש על גבה עד שאני מגיע לישבנה והכוס שלה ומתחיל ללטף בהנאה גם את שני חוריה היפים! והחלק הכי מדהים הוא שלפעמים שרון משנה את זוית ישבנה ומרימה אותו כ"כ גבוה עד שאני יכול לראות את חור התחת היפה שלה מבצבץ מול עיניי! Tongue אני אוחז בישבנה עם שתי כפות ידיי ומלביש אותה על הזין שלי שוב שוב! ללא ספק המציצה הכי מחרמנת שיצא לי לחוות! תלת מימד במיטבו! קריצה)

לבסוף מרלין הוציאה ממני במציצה מדהימה את הנקטר הלבן והחם שזלג לתוך פיה ומילא אותו בחום ובאהבה. היא פתחה את פיה והראתה לי את הנוזל הלבן שהידר את הפה שלה בזמן שחיוכה הרחב מתנוסס על פניה. (אויי כמה מתוקה שרון כשהיא עושה את זה! חיוך)

נשקנו זה לזה והשלמנו כמו זוג אוהבים. נשכבנו על המיטה והמשכנו לישון מחובקים. Heart

עצמתי את עיניי וחיוך רחב הופיע על פניי בזמן שפינטזתי על הטוסיק של אישתי... "עוד שנה... עוד שנה אל פאצ'ינו תזכה לטעום ממנו" חזר על עצמו הקול הפנימי שלי עד ששקעתי בשינה עמוקה...

סוף

ומה עם הגרביונים אתם שואלים? עדיין על שרון... צחוק קריצה

שרון....

"מפגש מדהים כרגיל וזהו נראה לי שנגמרו לי המילים...

מה עוד מצפה לי במפגשים הבאים? כל זה יתגלה בשבועות הקרובים...

יופי פנייך וישבנך המדהים חקוקים אצלי בזיכרון לעולמי עולמים!

מחכה כבר לחזור ולהחדיר את שרביטי לכוסך הרטוב!

ממני Lavelleשמקדיש לך את הדיווח הזה בידידות..."

Lavelle

88
[QUOTE=ערבה אנושית]גאנר ידידי,
למרות שאני מסכים לגמרה להערכה שלך לגבי סיפורי Lavelle, ואתה יודע שאני חושב כמוך, לא מבין למה זה מפריע לך גם עכשיו, שסוף סוף הסיפורים הופרדו מפוסט של שרון.

אני הצעתי לשרון כידיד שלטובתה להוציא את הסיפורים לפוסט נפרד, שענתה לי: מאמי, זה לא עיננך.

אבל ההנהלה עשתה החלטה נכונה במקומה.

אף אחד לא קורא את הפוסט, הנהלה אישרה, לבחור זה נותן שמחה. הוא לא עשה רעה לאף אחד, מאוד פייסני וסבלני.

אז למה לא לתת לו לעשות דבר משמח?
[/QUOTE]

ערבה אנושית מספר לנו כאן שהוא בתור ידיד של שרון מציע לה שלטובתה תוציא את הסיפורים של lavelle לפוסט נפרד
שרון מצדה,שהיא ממש לא בחורה טיפשה מבינה שערבה בא ממקום טוב ולא רוצה את רעתה עונה לו: מאמי זה ממש לא עניינך

אכן תשובה הולמת לידיד ,הרי זאת בדיוק ההתנהלות הטיפוסית של העלמה
קרה,מתנשאת ופוגענית

קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

89

פורסם במקור ב - 08/08/2010

אחחח איזה כיף זה לחזור לשרון ולפגוש אותה כשהיא לובשת את החצאית הפרחונית שלה! חשבתי שאני אחזיק מעמד אבל איך שהיא הסתובבה והתחילה לצעוד לכיוון הסלון ולנענע את ישבנה מצד לצד לא עמדתי בפיתוי. קריצה מיד הפלקתי על ישבנה, עצרתי אותה והתיישבתי על ברכיי. את החצאית הרמתי למעלה בחרמנות את החוטיני המדליק הזזתי הצידה במהרה והתחלתי לטרוף את הטוסיק המשגע שלה! Tongue תוך כמה שניות גם הורדתי את החוטיני שלה עד לברכיים ועשיתי לה רימינג משגע עוד לפני שהגענו לסלון. צחוק טעם גן עדן! חיוך   גדול שרון צחקקה בשובבות וזרמה איתי ברגע של פרץ החרמנות הפתאומית שלי. קריצה

אוקיי אחרי התארגנות קצרה וסגירת כל הקצוות התחלנו במשחק השבועי והמשעשע.

מתחילים! חיוך   גדול

שליח דואר חבילות אקסקלוסיביות ג'ון טרבולטה

מביא לסינדי קרופורד

את החבילה שהיא הזמינה... מה היה בתוך החבילה? Censored

אני: ג'ון טרבולטה

שרון: סינדי קרופורד

שלום חברים וחברות, שמי הוא ג'ון טרבולטה ואני שליח דואר של חבילות אקסקלוסיביות. זאת העבודה השניה שלי בין היתר כאשר יש לי קצת זמן פנוי בין סרט לסרט. חיוך

הפעם הייתה לי חבילה חשובה מאוד לגברת סינדי קרופורד. זהו משלוח VIP לכן היה עלי להיות מאוד זהיר עם החבילה הזאת. בשעה המיועדת צלצלתי בדלת דירתה של סינדי והיא פתחה לי במהרה וקיבלה את פניי בחיוך רחב ובהתרגשות כשראתה שהבאתי את המשלוח. חיוך

"איזה יופי הבאת לי את משלוח ה VIP! Tongue אני רק רוצה להציץ פנימה ולבדוק שזה מה שהזמנתי... תחזיק את זה בזהירות בזמן שאני בודקת למה זה מאוד שביר" אמרה סינדי והתחילה לפתוח את החבילה בזהירות.

אחרי כמה שניות נשמע קול חבטה חזק כשהחפץ נפל על הרצפה לעיניה של סינדי המופתעת. היא הביטה בי בדאגה ומיהרה להרים את החפץ ולהחזיר אותו לתוך החבילה (החבילה הייתה מגבת מקופלת צחוק) מקווה בתוך תוכה שלא שמתי לב מה היה שם. אבל אני ג'ון טרבולטה! עיניי הנץ שלי ראו בדיוק מה נפל משם! קריצה אתם לא תאמינו... אבל היה זה ויברטור! צחוק כן כן סינדי קרופורד הזמינה ויברטור דרך חברת ה VIP שלנו. כמובן שלא יכולתי לוותר על הזדמנות שכזאת, יש לי פה עסק עם שרמוטה אמיתית! Tongue

"מה זה היה? תני לי לבדוק שניה מה נפל משם!" חיוך גדול אמרתי לה בחיוך גדול והתחלטתי לפשפש בחבילה...

"לא... לא... נו... בוא אני אחתום לך!" ביקשה במהרה סינדי המבויישת בזמן שאחזה בחבילה בחוזקה ומנעה ממני להגיע לויברטור.

"אני חייב להיות בטוח שזה מה שהזמנת!" צעקתי לעברה בעודי מצחקק קלות וממשיך להלחם איתה בחבילה. צחוק

"זה כן זה! זה כן זה! אויייייי לא!!!" Ouch צעקה סינדי ותפסה את פניה במבוכה כאשר הויברטור הורוד היה בידי! Evil   Smile

"ויברטור?! אווההההה אז מסתבר שאת חתיכת שרמוטה הא? למה את צריכה ויברטור? מה את עושה איתו הא?!" קריצה שאלתי אותה בממזריות בעודי תופס אותה ומלטף אותה עם הויברטור מתחת לחצאית.

"זה בכלל לא שלי! הממממ... כן זאת טעות במשלוח! זה בכלל לא המשלוח שלי, אתה עשית טעות!" Embarrassed צעקה סינדי במבוכה וניסתה להשתחרר מבין זרועותיי.

"אם זה לא שלך אז של מי זה?" שאלתי אותה, ירדתי על ברכיי והרמתי את החצאית הפרחונית שלה.

"אני לא יודעת של מי זה... לא די תפסיק..." Embarrassed ביקשה סינדי במבוכה וסגרה את ישבנה כאשר הזזתי את החוטיני שלה הצידה.

לא התייאשתי והחלטתי לחזור לטוסיק שלה יותר מאוחר אחרי שהיא תשתחרר קצת. קריצה סובבתי אותה לכיווני והזזתי את התחתון שלה הצידה מציץ בכוס היפה והקטן שלה. חיוך גדול

מפה התחיל המפנה וסינדי התחילה לזרום... היא הרימה את חולצתה למעלה והצמידה אותי לציצים הרכים שלה. מיד בלי לבזבז אף שניה התחלתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה יונק מהן ברעב. Tongue

"המממ תשמע זה בעצם כן שלי... אני לאחרונה מאוד חרמנית, אז באת לי בזמן טוב!" חיוך גדול הצהירה סינדי בבטחון מלא והצמידה את ידה לפסעתי שלאט לאט עלתה בסקסיות עד לחזה שלי.

"פששששש Let's celebrate הא?" קריצה שאלתי אותה בקריצה בעודי קורא את הכתוב על הויברטור.

"כן... הממממ חוגגים עם זה..." חיוך גדול אמרה סינדי והביטה בי בחיוך שובב.

העמדתי אותה על הספה, הרמתי את החצאית שלה למעלה, את החוטיני הזזתי הצידה ומיד הכנסתי את הלשון לישבנה. סינדי צחקקה בשובבות וזזה קדימה ואחורה ללא הפסקה בעודי מענג לה ת'טוסיק. חיוך גדול

"אז מה אתה הערב מחליף את הויברטור שלי?" קריצה שאלה סינדי בתקווה.

"את רוצה שאני אחליף את הויברטור שלך?" שאלתי אותה והמשכתי לבצע בה את זממי.

"כןןןןן! אבל אל תספר לאף אחד שהזמנתי ויברטור בסדר?" Embarrassed שאלה סינדי בעודה מצחקקת בשובבות.

"למה לא?" שאלתי אותה בסקרנות...

"כי זה משהו אישי... ואם תספר אז אני אסגור אותך בתוך הטוסיק שלי!" Evil   Smile צעקה בממזריות סינדי ותפסה את האף שלי בתוך ישבנה. (שרון הצליחה לתפוס את האף שלי עם שרירי הישבן שלה כך שהאף שלי היה סגור חזק בין הלחיים של הטוסיק שלה! יש רמת סיכון גבוהה בלעשות רימינג לשרון צחוק קריצה)

"אני מבטיח לא לספר!" צעקתי לה אבל היא שוב תפסה אותי בפנים איך שהכנסתי את האף שלי לתוך ישבנה. Ouch צחוק

החלטתי לחקור את הכוס של סינדי עם הצעצוע החדש שהזמינה לעצמה ואחרי שהושבתי אותה על ארבע דחפתי הויברטור לתוך הכוס הקטן שלה והתחלתי לזיין אותה קלות. חיוך גדול כדי שהטוסיק שלה לא ירגיש מקופח דאגתי ללקק אותו במרץ עם לשוני השובבה... חיוך גדול גלי צחוק ערמומי בקעו מגרונה של סינדי שהתחילה לרחרח אחר מה שהסתתר בתוך מכנסיי. קריצה

"אני רצה את הדבר האמיתי! איפה הוא?" שאלה סינדי והצמידה את ידה אל מפסעתי.

"אוווההה פשששש... זה אשכרה קשיח כמו הויברטור!" Tongue צעקה סינדי בהתלהבות בעודה מתפעלת מהגודל של הזין שהסתתר בתוך מכנסיי ותפס צורה שגרמה לה להתלהב מאוד. (כבר לא היה מקום לזין שלי בתוך המכנסיים והוא נטע בצורה מצחיקה הצידה, שרון כהרגלה באה לעזרה צחוק)

"את מוזמנת לחלץ אותו משם!" קריצה אמרתי לה בקריצה. בזמן שסינדי מתחילה לפתוח את חגורת המכנס ואת הכפתורים, הוצאתי את הויברטור מתוך הכוס שלה והקרבתי אותו לפיה, היא בשמחה ובחיוך שובב לקחה אותו לתוך פיה ומצצה את הויברטור בשקיקה וטעמה את טעמו המתוק של הכוס שלה. חיוך   גדול

הרגע הגדול הגיע ואחרי שסינדי סוף סוף הורידה את התחתונים שלי הויברטור האנושי (הזין שלי) קפץ החוצה במלוא גודלו ותפארתו, מוכן ומזומן לביקור בתוך פיה של סינדי שלא ביזבזה שניה ומיד עטפה אותו עם שפתיה החושניות ופיה החם. Tongue כשראתה את הויברטור שעדיין אחזתי בידי הקריבה אותו צמוד לזין שלי ברגע של שרמוטיות בלתי נשלטת לקחה את שניהם לתוך פיה והחלה לבצע מציצה כפולה מרשימה בעודה מצחקקת לעצמה. מוחא כפייה

אחרי זמן מה הצלע השלישית (הויברטור) עזבה אותנו ונשארנו שנינו זה מול זה. אני בעמידה וסינדי בישיבה על הספה. זה הוביל לזיון פה מרשים וגרון עמוק מטורף! שעשתה לי השרלילה סינדי בזמן שתפסתי בשערה החלק. בין לבין סינדי גם טעמה את ביצים שלי ועשתה להם שליקלוק נעים ומחרמן. החיוך השובב שהיה מרוח על פניה באופן תמידי הטריף אותי לגמרי! חיוך גדול

מסתבר שסינדי היא גם חשפנית מקצוענית ובזמנה הפנוי אפשר למצוא אותה במועדון חשפנות ללקוחות VIP. לשם ההדגמה היא הושיבה אותי על הספה והתחילה להשתפשף על מפסעתי עם הטוסיק שלה שהיה עדיין עטוף בחצאית הפרחונית המהממת שלה. Tongue הטוסיק שלה עסיסי ומחרמן ובמהרה טפחתי עליו ומיששתי אותו בחרמנות. היא הסתובבה לכיווני ואחרי שהורידה את חולצתה עטפה אותה מסביב לצווארי והצמידה אותי אל החזה שלה. טרפתי כמו משוגע את שדיה ומצצתי את פטמותיה שהזדקרו באופן מרשים! Tongue בהמשך היא הסתובבה עם ישבנה אל פניי הרימה את החצאית והשתפשפה עם הישבן שלה על הפרצוף שלי וגם ניערה והקפיצה את הטוסיק שלה ממש צמוד לעיניי, המחזה המרהיב הזה השתקף במראה הגדולה שהייתה לידינו. בפרץ חרמנות בלתי נשלטת הפלקתי מספר פעמים על ישבנה המקפץ שפשוט הוציא אותי מדעתי! Tongue Approve

החשפנית סינדי הורידה את החצאית שלה, התיישבה עלי והחלה להשתפשף על מפסעתי ועל הזין שלי עם הטוסיק החשוף שלה. נשכבתי על משענת הספה וסינדי נשכבה עלי... נשקתי אותה קלות על צווארה וליטפתי אותה בכוס. הידיים שלי גלשו על בטנה עד שתפסתי את הציצים הרכים שלה והסנפתי את ריחה המחרפן שנדף מצווארה ושיערה. (הריקוד של שרון היה מחרמן ברמות! חיוך גדול)

סינדי רצתה למצוץ עוד קצת את זייני ואחרי שהתיישבה בפוזת הדוגי על הספה הרימה את ישבנה למעלה ולקחה את הזין שלי לתוך פיה.

"זה ג'ון טרבולטה הקטן !" הצהירה סינדי והמשיכה למצוץ את ג'וני שלי שהיה מבסוט!!! חיוך גדול בתוך פיה החמים. ישבנה החצוף היה כ"כ גבוה והיווה קונטרה מעולה למציצה שלה, חוץ מאשר ללטף אותה בחרמנות בחריץ ישבנה ובכוס הקטן שלה, שתי כריות ישבנה התלבשו בול על שתי כפות ידיי... מדהים, מחרפן, ומטריף את החושים! Tongue חיוך גדול

עברנו במהרה לזיון פרוע כשסינדי נשענת על הספה.

"נו אתה נהנה לדפוק אותי? כן אתה הרבה יותר טוב מויברטור!" Tongue צעקה סינדי בשמחה בעודה מחזירה קונטרות מרשימות עם ישבנה החצוף!

עברנו לזיון בעמידה כאשר סינדי נשענת על הארון מה שהוביל לזיון פשוט מטורף! תפסתי עם יד אחת בשיערה ועם היד השניה בישבנה ודפקתי אותה טוב טוב בכוס הקטן והרטוב שלה! Cool

נתתי לסינדי להוביל בהחלפת הפוזות... טוב נו אני הייתי המתנה שלה ונתתי לה בכיף להשתמש בי כויברטור אנושי. קריצה

עברנו למיטה וסינדי התחילה לרכוב עלי בפרעות וצעקה: "דיווווו דיווווו חיית סקס שלי!" מה שגרם לי לזיין אותה בשיא המרץ מלמטה בעודי אוחז וסוטר על ישבנה הרך ומוצץ את פטמותיה בשקיקה.

"איזה פראי אתה!!!" צעקה סינדי שנהנתה מכל רגע. חיוך   גדול

סינדי עברה לדוגי וביקשה שאני אעשה לה נעים בטוסיק... בשיא החרמנות והמרץ עשיתי לה רימינג שפשוט הוציא אותה מדעתה! חור התחת שלה פשוט נפתח במלוא תפארתו לפניי וקיבל את לשוני בברכה שלה זוכים רק מלכים! קריצה אחרי ליקוקים נמרצים עם לשוני חדרתי אל הכוס הקטן והרטוב שלה וזיינתי אותה כל כך חזק עד שהייתי מיוזע לגמרי וגמרתי לבסוף כשאני מתנשף בכבדות! צחוק

פששששש אמרתי לעצמי... חתיכת רכיבה זאת הייתה! להיות ויברטור אנושי של סינדי קרופורד זה לא לבעלי לב חלש! צחוק

"אני חושבת שאנחנו נתראה עוד הרבה פעמים כי אני מתכוונת להזמין עוד הרבה חבילות בזמן הקרוב!" אמרה סינדי ונשקנו זה לזה על הלחי.

יצאתי מחוייך ומבסוט מביתה של סינדי קרופורד השובבה... וסימנתי V על עוד שרמוטה מצויה משלל השרמוטות שיצא לי לפגוש. נראה לי בפעם הבאה אני אתן לג'ון טרבולטה הקטן לבקר בתחת שלה, החור שלה בטוח קטן וצפוף! בדיוק כמו שאני אוהב! חיוך גדול קריצה

אחרי שהתאוששנו מהחלק הראשון , עשינו אחד לשני מסאז' הדדי עברנו לפייסיטינג האימתני. הפעם בפייסיטינג שרון הייתה רעה ועצבנית במיוחד! צחוק מעניין מה הרגיז אותה? קריצה

בסניף דואר VIP בהנהלת שרון כל העובדים הם חרוצים... מה קורה לעובד סורר?....

אני: ג'ון טרבולטה

שרון: שרון מנהלת סניף דואר VIP

שכבתי במיטתי החמימה כשלפתע הרגשתי לחץ על פניי. לא יחסתי לזה חשיבות מיוחדת והמשכתי לישון... בטח זה סתם חלום מוזר חשבתי לעצמי... מבולבל

"תתעורר! תתעורר!!!" צעקה מישהי בעצבים והנחיתה שלוש סתירות מצלצלות על הלחיים שלי. Ouch

"מה קורה פה? מי את?" מבולבל צעקתי בבהלה ולא מאמין למראה עיניי כאשר טוסיק קיפץ על פניי.

"כאן מנהלת סניף דואר של חבילות VIP! נודע לי משהו ממש לא טוב עלייך אדון ג'ון טרבולטה!" כועס הצהירה שרון.

"מה כבר נודע לך?" Shocked שאלתי בחשש.

"נודע לי שהיית אצל לקוחה שלנו והצצת לה בחבילה ואח"כ היא הציצה לך בחבילה! נכון?!" צחוק האשימה אותי שרון והתחילה לחנוק אותי נמרצות עם ישבנה.

"זה לא אשמתי זה נפל לה!" צחוק צעקתי לה מעמקי הכוס.

"אבל אח"כ היא הציצה לך והתעסקה לך עם החבילה זה נכון?" קריצה שאלה שוב שרון.

"נכון מאוד! נו מה אני אעשה שהיא שרמוטה!" צחוק צעקתי וצחקקתי מתחת לישבנה.

"אההה!!! סקס בזמן העבודה? כועס אדון טרבולטה אני חשבתי שאתה בן אדם רציני, קיבלנו אותך לעבודה בגלל ההישגים שלך בקולנוע וככה אתה מתנהג?" אצבע למטה האשימה אותי שרון.

לא עניתי לה ורק המשכתי להתענג על שני חוריה היפים והטעימים! Tongue

"אבל נודע לי עוד משהו עלייך, אתה רוצה לספר לי?" שאלה שרון והתחילה למצוץ את הביצים שלי בשקיקה, בשאיבות מחרמנות וחמות שפשוט הוציאו אותי מדעתי! Tongue

"אתה עשית מעשה שמאוד! מאוד! מאוד! מאוד! מאוד! לא מוצא חן בעיניי!" צחוק האשימה אותי שרון כאשר על כל "מאוד" שהיא אמרה היא התקרבה והתרחקה מפניי על מנת לנחות עליי יותר טוב עם ישבנה! ניצלתי את הרגע על מנת למצוץ את הכוס הדורש שלה כל פעם שהתקרבה... היה טעים ומהנה! מוחא כפייה

"אין לי מושג על מה את מדברת!" אמרתי לה באדישות והכנסתי את לשוני בהפגנתיות עמוק לתוך הכוס שלה. קריצה

"טוב אם אתה לא רוצה לספר אני אזכיר לך! מה שקרה הוא שנעלמה בובה מתנפחת שהזמין לקוח מסויים, את הבובה הזאת מצאנו בחדר שלך איפה שאתה מבלה את זמנך הפנוי. הבובה הזאת הייתה כולה מרוטה כאילו זיינו אותה 24 שעות ללא הפסקה. ג'ון טרבולטה עלייך להשתלט על היצרים המיניים שלך! כועס אתה לא יכול להרוס בובות מתנפחות של הלקוחות שלנו! הבנת!!! איך העזת לזיין את הבובה המתנפחת הזאת ככה? את כל הנשמה הוצאת ממנה!" צחוק האשימה אותי שרון ורכבה עליי בפייסיטינג עצבני (הפעם שרון עשתה פייסיטנג משהו משהו! כמעט טפחתי על ישבנה כאות
כניעה קריצה)

"תגידי לי השתגעת לגמרי?" צחוק צעקתי לה מעמקי ישבנה.

"פרחה ממנה כל הנשמה! איך הזעת לעשות את זה? הלקוח יכול להתלונן עלייך ועוד יפטרו אותי מהעבודה שלי בגללך! בן זונה! מנוול אחד! כועס מרטת את הבובה הזאת לגמרי! היית צריך לראות איך היא נראית! אתה לא מתבייש? מזל שהלקוח לא מצא את הבובה! אתה יודע אני הגנתי עלייך! עכשיו תגיד תודה ותכניס לי ת'זין שלך בפה שלי ותשתוק!" כועס צחוק צעקה שרון והתחילה למצוץ את זייני בחרמנות, כשבין לבין אני מזיין את פיה מלמטה ולמלקק במרץ את הדגדגן שלה. חיוך גדול

"עכשיו טרבולטה אני רוצה להיות הבובה המתנפחת שלך! קדימה תבצע בי את זממך כמו שעשית לבובה המתנפחת!" צעקה שרון בהתלהבות.

היא עלתה על הזין הקשיח שלי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ ולסטור על ישבנה כהוגן. חיוך גדול

"הווווו כןןןןןןן מצויין! אני הבובה המתנפחת שלך?" Tongue שאלה שרון וצחקקה.

"כןןןןןןןןןןן!!! ועכשיו אני אמרוט אותך ואת כל האוויר אני אוציא ממך הבנת את זה?!" Evil Smile צעקתי לה בהתלהבות.

"כןןןןןןן דפוק אותי חזק בכוס!!! קדימה טרבולטה תזיין אותי חזק עם הזין הסלבריטי שלך!" Tongue צעקה שרון בהתלהבות וקיפצה עליי במרץ.

"אתה יודע שמעתי שלבובה המתנפחת ההיא לא היה פה... והשתוללת רק עם הכוס והתחת שלה... זה לא היה חסר לך?" קריצה שאלה שרון בסקרנות.

"כן הייתי בשמחה תוקע את הזין שלי לאיזה פה טוב!" חיוך גדול אמרתי לה בשמחה.

"אז מה דעתך להכניס אותו לפה שלי? ואני אעניק לך מציצה טובה!" חיוך גדול שאלה שרון ומהר מאוד בלי לבזבז אף שניה כבר תקעתי את זייני הקשיח לתוך פיה הקטן והחמים כשהיא בפוזת דוגי! Tongue חיוך גדול

"קדימה תזיין לי את הפה חזק אחרת אני אספר מה עשית לבובה המתנפחת!" צחוק הצהירה שרון והחזירה במהרה את הזין לתוך פיה.

אחזתי טוב טוב בשיערה ובראשה ובתנועות מהירות התחלתי לדפוק אותה חזק בפה מה שגרם למציצה להיות קולנית ורטובה במיוחד! אצבע למעלה

אחרי כמה דקות היא הרימה את הטוסיק שלה גבוה למעלה (אני מתחרפן ששרון עושה את זה Tongue) ומיד אחזתי עם שתי כפות ידיי בכריות ישבנה והמשכתי לזיין את פיה בפוזה המחרמנת הזאת! תוך זמן קצר שפכתי את כל מטעני בפיה החמים. שרון השובבה הראתה לי את כל הנוזל הלבן בפיה אחרי שפתחה פה גדול. המראה מחרפן ומשעשע מאוד. במיוחד כשרואים איך שרון מחייכת בשובבות. חיוך גדול

שרון השאירה אותי בעבודתי והבטחתי לא לעשות יותר שטויות.
כאלה הרפתקאות אני חווה בתור שליח דואר של חבילות
VIP! צחוק קריצה

כמובן שלא שכחתי את הטוסיק של סינדי קרופורד. אני אדפוק אותו טוב טוב כבר בשבוע הבא כשאני אבקר אצלה. יש לי חבילה חדשה בשבילה! קריצה

סוף

"שרונוש היפה והשובבה, אותך אני אפגוש שוב בשבוע הבא...

תכיני את הטוסיק שלך לכבודי בכניסה אני אטעם ממנו בשקיקה!

והכי חשוב שהוא יהיה מוכן לחדירה... הזין שלי מציק לי ללא הפסקה!

מקווה שתהני מהדיווח הזה שכתוב למענך בהערכה רבה!"

Lavelle

90

פורסם במקור ב - 15/08/2010

אהלן חבר'ה. מכל הביקורים שלי אצל שרון הייתה זאת הפעם הראשונה שהיא פתחה לי את הדלת כשהיא לובשת חלוק! למה חלוק? על כך בהמשך. קריצה

בנוסף לחלוק שרון פגשה אותי על נעלי העקב הגבוהות שלה, מה שנתן לי הזדמנות לנשק אותה סוף כל סוף בלי להוריד את הראש כי היינו כמעט באותו גובה. מוחא כפייה לצערי לפני שהתחלנו במשחק שרון נאלצה להוריד את נעלי העקב מסיבות שיהיה מיותר לציין, אבל זה לא פגע כלל בהנאה שלי ושרון יכלה לנוע בחופשיות בעודה מזקירה את הזין שלי. צחוק Embarrassed

מעצב אופנה ג'ורג'יאו ארמני

עושה אודישן לדוגמנית קלאודיה שיפר

בוילה שלו... כדי להתקבל להיות דוגמנית בתצוגת האופנה שלו היא הייתה צריכה להיות זונה אנאלית פרטית של הזין שלו !!!

אני: ג'ורג'יאו ארמני

שרון: קלאודיה שיפר

שלום חברים נכבדים. שמי הוא ג'ורג'יאו ארמני, מעצב האופנה האיטלקי הנודע. לקראת תצוגת אופנה חדשה של הלבשה תחתונה, חיפשתי דוגמניות חדשות, צעירות ונועזות! שנמצאות בתחילת דרכן ומוכנות לחשוף את איבריהן המוצנעים. אחחח... אחחח... אין כמו בשר טרי ורענן על המסלול קריצה תאמינו לי שגם ממרומי גילי החבר למטה מתפקד מצויין ולא פעם ולא פעמיים הצליח לחדור לישבנים הלוהטים שמתהלכים על המסלול. Evil Smile

הנבחנת התורנית הייתה דוגמנית יפייפיה בשם קלאודיה שיפר. יצא לי לשמוע עליה קצת אבל שום דבר לא הכין אותי ליופיה המהמם ולהרפתקה שאני צפוי לעבור איתה.

ישבתי על הספה בחדרי המרווח והממוזג בחליפה יוקרתית ועניבה (חחחח צחוק שרון שמה לי עניבה בצבע אדום שחור צעקני צחוק חחחחחחח... שרון מאיפה חפרת את העניבה הזאתייייי? הרגת אותי מצחוק צחוק) כשנשמעו דפיקות בדלת...

"יבוא" אמרתי בקול סמכותי וקמתי מהספה על מנת לפגוש בחום את קלאודיה.

היא באה לקראתי כשהיא לבושה בחלוק על מנת לשמור על צניעות ולא לחשוף בפני כל דיירי הבית את מה שהסתתר לה מתחת לחלוק. צחוק פגשתי אותה בשתי נשיקות הדדיות על הלחי והזמנתי אותה לשבת לידי על הספה המרווחת ולספר לי קצת על עצמה.

קלאודיה סיפרה שהיא דוגמנית שנמצאת רק בתחילת דרכה והשתתפה בכמה תצוגות קטנות בעבר, אבל הייתה רוצה יותר מכל להשתתף בתצוגה היוקרתית שלי. חיוך גדול

"אוקיי קלאודיה אז בואי תדגימי לי קצת מהכישורים שלך" חיוך גדול אמרתי לה וחייכתי מאוזן לאוזן.

קלאודיה קמה ואחרי שפשטה את החלוק מעליה חשפה את התלבושת הסקסית והנועזת שלה. חצאית קצרצרה סגלגלה שחשפה את כל ישבנה, חזיה תואמת מדליקה, ביריות, וגרביונים סקסיים שחורים. את ישבנה המהמם עטף תחתון חוטיני אדום מתחרה שהיה די שקוף בחלקו הקדמי וחשף את המשולש הקדוש שלה! אני מבחין היטב בפרטים הקטנים. קריצה קלאודיה החיננית התחילה להתהלך בחדר כאילו הייתה על מסלול. בעת שביצעה את הסיבוב המפורסם היא שלחה נשיקות חמות עם כפות ידיה לצדדים כאילו מסביב היה קהל המוני. ממש הדליקה אותי הבחורה הזאת... Tongue

"נו מה אתה אומר? איך זה נראה לך?" חיוך גדול שאלה קלאודיה בעודה מחייכת אלי ותופסת פוזה של דוגמנית.

"יפה יפה... אולי גם תדגימי לי כמה פוזות סקסיות?" חיוך גדול ביקשתי ממנה ושילבתי את ידיי בהתרגשות.

"פוזות סקסיות? הממממ משהו כזה?" קריצה שאלה קלאודיה ונעמדה עם ישבנה לכיווני והדגישה את ישבנה הקטן והעסיסי וחייכה אלי בשובבות...

"וככה..." המשיכה קלאודיה והפליקה על ישבנה בעודה מזיזה אותו לצדדים ושתי הכריות שלה מקפצות להן לצדדים... רציתי פשוט לטרוף אותה! ואני לא אספר לכם מה חברי למטה רצה לעשות לה. Evil Smile

"תתקרבי אלי קצת..." קריצה ביקשתי ממנה וכשעשתה זאת הפלקתי על ישבנה בפליקים נועזים. קלאודיה הסתובבה, תפסה את ראשי והצמידה את פניי אל החזה שלה צמוד צמוד... Approve

"איך זה מספיק סקסי? מה אתה אומר אני מתאימה לתצוגה שלך?" שאלה קלאודיה והמשיכה לנענע את גופה הסקסי. חיוך גדול

"אני לא יודע... לא השתכנעתי מספיק, אני חושב שריקוד אירוטי יגרום לי להגיע להחלטה יותר מהר" אמרתי בהרהור קל והצמדתי את כף ידי לסנטר.

"ריקוד אירוטי? אולי.... כזה... " אמרה קלאודיה והתחילה לנענע את גופה ולהתחכך עם ישבנה על מפסעתי מרגישה את הבליטה של הזין שמת כבר להתפרץ החוצה כמו לבה המתפרצת מהר געש. היא הסתובבה אלי במהרה, תפסה אותי בעניבה ומשכה אותי אל החזה שלה, הרימה את החזיה והתחלתי ללקק ולמצוץ את שדיה ופטמותיה שהזדקרו במהירות מסחררת! מוחא כפייה קלאודיה ממש התלהבה מהעניבה האדומה שחורה שלי והתחילה להשתפשף עם הכוס שלה על העניבה כשהיא מעבירה אותה בין רגליה ומצחקקת בשובבות... חיוך גדול ואווווווו זה הדליק אותי מאוד! Tongue היא הסתובבה עם ישבנה אלי ושוב משכה אותי בעניבה וככה תוך כדי שהיא מושכת את פניי אל ישבנה עם העניבה היא משפשפת את הכוס שלה עם העניבה ואני מדביק נשיקות על ישבנה הרך והנעים. חיוך גדול

"איזה שובב אתה ג'ורג'יאו ארמני! אז מה אתה אומר אני חושבת שהתקבלתי לא?" שאלה קלאודיה ובאותו הרגע הרגישה את לשוני בתוך ישבנה אחרי שהזזתי את תחתון החוטיני שלה הצידה וטעמתי את טעמו של החור הקטן והחצוף שלה! חיוך גדול

"המממ אני עדיין לא בטוח אני חושב שתוכלי לעשות עוד משהו מעניין..." קריצה אמרתי לה והמשכתי להתפנק על העור הרך שלה מנשק ומלקק אותה על הבטן החטובה שלה.

ידה של קלאודיה התחילה לטייל על מפסעתי ולפתוח את חגורת המכנס שלי...

"איך ככה זה מתחמם?" קריצה שאלה קלאודיה בעודה פותחת את הכפתורים ודוחפת את ידה לתוך מכנסיי.

"כן זה בדיוק הכיוון הנכון!" חיוך גדול אמרתי לה בחיוך בעודי מלטף את הכוס שלה שהשתקף דרך תחתוניה.

"וווואווו איזה יופי! התחתונים שלך בדיוק בצבע של העניבה שלך!" Tongue צעקה קלאודיה בהתלהבות אחרי שראתה את התחתונים שלבשתי. (איזה צירוף מקרים מטורף צחוק)

קלאודיה כבר השתוקקה להוריד את מכנסיי, נעמדתי והיא התיישבה על הספה והורידה את מכנסיי ותחתוניי עד הברכיים. הזין שלי קפץ החוצה וקיבל בברכה את שפתיה של קלאודיה שהביאה לו לק מחרמן ומיד תפסה את העניבה שלי והתחילה לקשור על הזין שלי את העניבה, עושה לו צורה של פפיון! צחוק

"תראה איזה פפיון יפה! יש לך עכשיו זין חגיגי ממש כמו מתנת יום הולדת!" Tongue צעקה בהתלהבות קלאודיה והתחילה למצוץ את הזין כאשר העניבה קשורה עליו. שובבה לא קטנה הקלאודיה הזאת! (שרון כרגיל עם האילתורים המפתיעים שלה צחוק)

העניבה הפריעה במקצת למציצה ואחרי שקלאודיה הורידה אותה אז קיבלתי ממנה מציצה עמוקה ורטובה במיוחד! כקונטרה למציצה תפסתי בראשה והתחלתי לדחוף אותה לכיווני... בין רגע הזין שלי נעלם בפיה של קלאודיה המוצצת המדופלמת במציצת גרון עמוק מרשימה ביותר! אצבע למעלה הסבתי את תשומת ליבה לשתי הביצים שלי כשאחזתי בהן ורמזתי על מה שאני רוצה לקבל ממנה... קריצה

"אווווהההה איזה ביצים מגולחות חמודות יש לך!" חיוך גדול הצהירה קלאודיה ומיד הכניסה אחת מהן לתוך פיה החמים... אחת אחרי השניה היא מצצה אותן והברישה אותן בתוך פיה באופן שפשוט הוציא אותי מדעתי! חיוך גדול אחרי עוד כמה דקות של מציצה קלאודיה יצאה בהצהרה הבאה:

"אתה רוצה אולי להכניס לי אצבע לטוסיק?" Shocked Embarrassed שאלה קלאודיה בשיא השובבות, התיישבה באמצע הספה והבליטה את ישבנה מולי. Tongue

"אבל קודם תעשה לי שם עוד משהו מעניין..." קריצה אמרה קלאודיה ונענעה את ישבנה מצד לצד. הזזתי את תחתון החוטיני שלה הצידה ושם התגלתה הגלריה האחורית שלה במלוא תפארתה! Tongue בשיא החרמנות התחלתי ללקק את שני חוריה היפים בדגש על החור האחורי הקטן שלה. קלאודיה צחקקה ללא הפסקה זזה קדימה ואחורי וחזרה ואמרה שאני שובב גדול! ככה במשך כמה דקות חפרתי בתוך ישבנה והכוס שלה ללא הפסקה (הפעם שרון זכתה לרימינג פרוע במיוחד, אכלתי את הטוסיק שלה ברעב גדול צחוק קריצה)

אחרי שהושבתי אותה בדוגי על הספה הכנסתי לה אצבע בטוסיק (שמתי כמובן כפפה על היד) והתחלתי לחקור להנאתי את התעלה האנאלית המקסימה שלה. בפנים חמים ונעים ממש כמו בבית! נדמה לי שגם הזין שלי צריך לבקר שם חשבתי לעצמי... ולא רק אני חשבתי ככה... גם קלאודיה רצתה להרגיש את חברי הזקוף בתוך ישבנה הקטן. מוחא כפייה אחרי עוד קצת מציצה מצויינת שבה קלאודיה עשתה קסמים עם לשונה... קריצה עברנו לזיון על מזרון ההתעמלות שהיה בחדר.

הרגשתי כאילו אני עושה התעמלות בוקר בזמן שפילחתי את ישבנה הקטן של קלאודיה. צחוק קריצה

התחלנו במסע הקסום בדוגי רגוע ורומנטי עם פליקים קלים מלווים בליטופים עדינים על ישבנה המהמם של קלאודיה. (חבל שלא הייתה לפנינו שקיעה הא שרון? קריצה)

"מה אתה עושה שם ג'ורג'יאו? אתה דופק אותי בטוסיק?" חיוך שאלה קלאודיה בחיוך...

"בדיוק!" Evil Smile אמרתי לה והמשכתי במלאכתי...

"אתה יודע מה? אני עכשיו מפנטזת איך אישתך מסתכלת איך אתה דופק אותי בטוסיק ומקנאה!" חיוך גדול אמרה קלאודיה בשמחה.

"אתה מרגיש את החור הקטן שלי?" Embarrassed שאלה קלאודיה בשובבות...

"בטח מרגיש!" חיוך גדול עניתי לה והתבוננתי איך הזין נכנס ויוצא מהטוסיק הקטן שלה...

"אז מה אתה אומר? אני אשתתף בתצוגת אופנה של הלבשה תחתונה? כפי ששמת לב יש לי אחלה טוסיק! קולקציית החוטיני תראה מעולה על הטוסיק שלי נכון?" חיוך גדול שאלה קלאודיה.

"אני רואה שאת ממש רוצה להשתתף בתצוגה הזאת הא?" צחוק שאלתי אותה וסטרתי על ישבנה.

"כן דפוק אותי חזק בטוסיק! אתה ממש נהנה מזה הא?" קריצה שאלה קלאודיה.

"אין לך מושג עד כמה!" Cool צעקתי לה והגברתי את הקצב.

אחרי כמה דקות...

"ג'ורג'יאו אני רוצה לפתוח את התצוגה ולהיות הדוגמנית הראשונה שיוצאת..." חיוך ביקשה קלאודיה.

"אני בכיף אוכל לסדר את זה!" קריצה אמרתי לה ושוב טפחתי על ישבנה.

"ואוווו באמת? זה פשוט מדהים! תודה!" חיוך גדול אמרה בשמחה קלאודיה.

עברנו למיטה וקלאודיה החליטה שבא לה לרכב עלי ברכיבה הפוכה... היא התיישבה על זייני שהחליק לתוך הטוסיק שלה בקלות והתחילה לרכב עלי בתנועות סקסיות שהוציאו אותי מדעתי... Tongue

"אתה רואה איך הזין נכנס לי לטוסיק?" Embarrassed שאלה קלאודיה...

"רואה ועוד איך!" צעקתי לה וסטרתי ללא הפסקה על כריות ישבנה והתחלתי להקפיץ אותה קלות על הזין שלי. חיוך גדול

עברנו לדוגי על המיטה ומפה הזיון הפך להיות מהיר ועצבני בדוגי אנאלי נמרץ ביותר! Evil Smile (החצאית הקצרצרה עם הביריות, החזיה והגרביונים היו עדיין על שרון, זה פשוט מחרפן ומחרמן ברמות לזיין את שרון כשהיא לבושה ככה! Approve)

"אז מה קלאודיה את היום הזונה הפרטית שלי הא?" קריצה שאלתי את קלאודיה בעודי מזיין אותה חזק חזק בתחת.

"כןןןןןןן!" Tongue הסכימה איתי קלאודיה בהתלהבות והחזירה קונטרות חזקות עם ישבנה המפתה.

(בגלל שהיינו עם הפנים לכיוון הטלויזיה שמתי לב תוך כדי הזיון שמופיעה בטלויזיה שקופית שמבקשת להקיש את הקוד הסודי... מה שרון הזמינה סרט כחול ולא אמרה לי? זאת הייתה המחשבה הראשונה שרצה לי בראש... אח"כ התברר לי שהסיפור שונה לגמרי צחוק)

אחרי מספר דקות של דוגי נמרץ התפוצצתי לתוך ישבנה של קלאודיה באורגזמה מהסרטים (הרבה זמן לא הרגשתי ככה באמת חיוך גדול) ולשמחתי ראיתי שחור ישבנה היה פתוח יפה מאוד קריצה, חברי הטוב עשה את עבודתו נאמנה! כל הכבוד לו! חיוך גדול

הודעתי לקלאודיה בשמחה שהיא תהיה הראשונה שתופיע בתצוגה! היא מאוד שמחה ונישקה אותי בהתלהבות על הלחיים! חיוך גדול

נשבע לכם שלא חשבתי שככה יסתיים האודישן הזה, אבל לשמחתי כולם יצאו מרוצים! או שמא לא?

האם שכחתי מישהי? Shocked

אחרי שיצאתי מהמקלחת שרון הסבירה לי מה פשר השקופית שמופיעה בטלויזיה ואחרי תדרוך קצר הבעיה טופלה. ג'ורג'יאו ארמני טכנאי הטלויזיה לשירותכם! Approve

אוקיי עברנו למסאז' הדדי שבמהלכו שרון סיפרה לי כמה דברים מאוד מעניינים, עד שאפילו לא שמתי לב שאני מעסה את הטוסיק השובב שלה (בדרך כלל רוב תשומת הלב שלי הולכת לטוסיק שלה כאשר אני לא מפספס שום הזדמנות לנעוץ מבט מחרמן ולמשש את הפלא הזה! חיוך גדול) לפעמים שרון מצליחה להשאיר גם אותי בפה פעור. Shocked קריצה

לפני שעברנו לפייסיטינג שרון תפסה את העניבה וקשרה איתה את העיניים שלי... אתה ישן היא אומרת לי... נו בטח ישן, אצל שרון אני תמיד ישן בנעימים ומתעורר לחלום בלהות! סתם... סתם. צחוק

אבל אין כמו לעצום עיניים ולהרגיש את הכוס הלח של שרון נצמד לשפתיי! כזה רך, חלקלק ומתוק... Tongue הייתי מוכן ששרון תעיר אותי ככה כל בוקר! קריצה

עכשיו ג'ורג'יאו ארמני הוא הזונה הפרטית של אישתו שרון... Evil Smile

אני: ג'ורג'יאו ארמני

שרון: שרון אישתו של ג'ורג'יאו ארמני

ישנתי את שנתי היפה עם כיסוי עיניים היוקרתי שלי כשלפתע זה התחיל! Ouch

"מנווול! בעל בוגדן שכמוך! בוקר טוב לך! מה עיניינים הכל טוב?" שאלה שרון בעצבים והתיישבה בשמחה עם הכוס שלה על הפה שלי ובאותו זמן העבירה ברפרוף קל את שיערה על הזין שלי (איזו הרגשה טובה זאת חיוך גדול)

"היי מה את עושה?" Shocked שאלתי אותה בהלם כאשר עוצמת הישיבה שלה רק הלכה וגברה.

"נדמה לי שבילית אתמול את הערב ממש יפה בזמן שהייתי אתמול אצל חברה במסיבת תה! הא? תענה לי!" כועס צעקה שרון בעצבים...

"מסיבת תה?" מבולבל שאלתי אותה בעודי מנסה להזכר מה אישתי אמרה לפני שעזבה את הבית.

"הייתי עם חברה שלי במסיבת תה! ואתה בילית בנעימים פה! למרות שאמרת שאתה צריך לעבוד על הקולקציה החדשה שלך! יש לך אחלה עבודה... לא ידעתי שמין אנאלי זה לעבוד על קולקציה חדשה!" כועס Ouch האשימה אותי אישתי בעודה ממשיכה לשבת עליי חזק ולגרום ללשון שלי להחליק עמוק לתוך הכוס שלה. צחוק

"תשמעי העבודה שלי דורשת ממני הרבה דברים... לפעמים היא יכולה לקחת אותי למקומות לא צפויים..." מבולבל קריצה גימגמתי לה בחשש קל וידיעה שהעונש הזה לא יגמר בקרוב. Ouch

"אתה פשוט חצוף ברמות! אני עכשיו אקשור אותך!" כועס צעקה שרון, הורידה את העניבה שכיסתה את עיניי וקשרה את שתי ידיי מעל הבטן שלי.

"השתגעת לגמרי? מה את עושה?" Ouch שאלתי אותה בפליאה.

"כן השתגעתי לגמרי! בזמן שאני במסיבת תה אתה מרשה לעצמך לעשות זיונים על המיטה שלנו? על המיטה שלנו???!!! עם איזו זנזונת בביריות?!" Ouch כועס האשימה אותי שרון בכעס רב.

"אני יודע שאת רצית להיות הזנזונת שלי אבל..."

"אני זנזונת??? תתבייש לך! אני אספר להורים שלי איך אתה מדבר אלי!" כועס בכי צעקה שרון והתחילה למצוץ את הזין שלי בעצבים בזמן שאני מפנק את חוריה הטעימים. היא עברה מהזין לביצים ואחרי ששאבה אותן אחת אחרי השניה ושיחקה איתן בפה שלה בהנאה, היא שאבה את שתיהן בבת אחת לתוך פיה! מוחא כפייה (ההרגשה מדהימה! אין ספק שזה בישל את הזרע שלי טוב טוב לקראת הגמירה המיוחלת בפה שלה! צחוק)

"חשבתי שאני מפנקת אותך מספיק טוב כדי שלא תחפש בצד! מה היה חסר לך?" מבולבל שאלה שרון בסקרנות.

"כנראה שלא!" צחוק אמרתי לה וצחקקתי קלות.

"כנראה שלא?! אההה חצוף אחד!" כועס צעקה שרון והחטיפה לי שתי סטירות על הלחיים. Ouch

"כנראה שלא הא? אני עכשיו אראה לך מה זה לא!" כועס צעקה שרון והתיישבה עליי במלוא משקלה והתחילה לרקד על פניי. הלשון שלי עמוק בתוך הכוס שלה ואף שלי צמוד לחור ישבנה. (כבר אמרתי לכם שאני חולה על פייסיטינג איכותי? קריצה)

"נו איך עכשיו? עכשיו אני מפנקת אותך מספיק טוב?" כועס שאלה שוב שרון העצבנית.

"ממש לא!" צחוק צעקתי לה בשובבות שהוציאה אותה מדעתה.

"ממש לא? אני עכשיו אשב עלייך ואראה לך מה זה לא! מנוול שכמוך!" Evil Smile צעקה שרון והפעם התיישבה עליי כמו שיושבים על כיסא כך שכפות רגליה על המיטה והיא בכיפוך יושבת על פניי עם ישבנה (המחזה מרהיב ומחרמן ביותר, זה מה שנקרא פייסיטינג למקצוענים! צחוק קריצה)

"טוב אני עכשיו אשחרר אותך..." אמרה שרון והתחילה לפתוח את העניבה שקשרה את שתי ידיי.

"כן בדיוק תשחררי אותי כלבה!" צחוק כועס אמרתי לה בעצבים והחטפתי לה חתיכת סטירה על ישבנה. Embarrassed

"מהההה? אני כלבה? אתה ממש לא ניתן לריסון הא? אני עכשיו ארסן אותך!" כועס צעקה שרון בעצבים!

"כן כלבה תרסני אותי!" צחוק צעקתי לעברה ושוב סטרתי על ישבנה.

"אז מה דפקת אותה בתחת הא? כן?" כועס שאלה שרון ולא נתנה לי לענות כי ישבנה ישב היטב על הפה שלי... אבל ברגע של פירצה... קריצה

"בדיוק! זה מה שעשיתי לה!" חיוך גדול צעקתי בשמחה.

"בדיוק?" Shocked שאלה שרון בפליאה והתחילה למצוץ את הזין שלי עצבים. הרמתי את האגן למעלה והתחלתי לזיין את פיה במהירות מלמטה... ואאווו איזה מחזה! Tongue

"אתה יודע חזרתי יותר מוקדם מהמסיבה והצצתי בחלון של החדר שינה! ראיתי מה עשיתם על המיטה! על המיטה שלנו? איך אתה לא מתבייש?!" כועס צעקה לעברי אישתי בעצבים.

"מה כבר ראית?" שאלתי אותה.

"מה ראיתי? ראיתי איך אתה דופק אותה בתחת! על המיטה שלנו! עכשיו תדפוק אותי טוב!!!" Approve צעקה שרון והתחילה לרכב על הזין שלי עם הכוס הרטוב שלה. מהר מאוד הזיון הפך לפרוע כאשר היא התעופפה למעלה ולמטה במרץ. Cool

"כדאי לך מאוד לדפוק אותי טוב! אחרת אני לוקחת מספריים וחותכת את כל הקולקציה שלך!" צחוק צעקה שרון וצחקקה לעצמה (לרגע חשבתי ששרון תגיד שהיא רוצה לחתוך לי את הזין Shocked צחוק)

"אני רואה שאתה רוצה להציל את הקולקציה שלך הא? היא ממש יקרה לך נכון?" קריצה שאלה שרון.

"נכון מאוד!" צעקתי לה והמשכתי לפמפם אותה במרץ העיקר שתהיה מסופקת ולא תוציא את העצבים שלה על הקולקציה היקרה שלי. Ouch צחוק

"תשמע אני חושבת שכעסתי עלייך יותר מידי מה דעתך שאני אעשה לך איזו מציצה טובה?" חיוך גדול שאלה אותי שרון בעודה מחייכת. חחחחחח נשים... תן להן זיון טוב והן סולחות לך מיד חיוך גדול

"זה יהיה מצויין!" Tongue אמרתי לה ומיד התיישבתי מולה ודחפתי את הזין שלי לתוך פיה.

כאשר הזין שלי עמוק בתוך פיה של שרון והיא בפוזה דוגי כשהטוסיק שלה גבוה למעלה יצאנו לרכיבה סוערת על המיטה! קריצה (כבר אמרתי את זה לשרון ואני אכתוב את זה גם פה... התחת שלה דורש תקיעה דחופה בפוזה הזאת! והייתי מאוד שמח לראות מישהו דופק אותה בתחת בפוזה הזאת בזמן שהיא מוצצת לי... פנטזיה שצריך יהיה יום אחד להגשים. חיוך גדול)

אחרי מספר דקות כאשר הזרע שלי היה מוכן לשיגור השפרצתי לתוך פיה של אישתי כמות נכבדה שכנראה הייתה שמורה כרזרבה בדיוק לרגע המיוחל הזה! צחוק קריצה

"עכשיו אישתי היקרה... תפתחי פה גדול תוציאי את הלשון החוצה ותני לזרע ללזוג לך מהפה!" אמרתי לה והתיישבתי בסקרנות לצפות במחזה היפה הזה! חיוך גדול

כמובן שמכל הסיפור יצא קצת בלאגן מכיוון ששרון לא יכולה לעשות שום דבר בלי לצחוק. צחוק קריצה אז בנוסף לזרע שזלג וטפטף משפתה התחתונה ומסנטרה גם האף שלה קיבל מנה יפה של זרע! ואל תשאלו אותי איך זה הגיע לשם... Shocked צחוק

"אלה מצעי הארמני שלך! תראה איך הם מתמלאים בזרע!" צחוק צעקה שרון בשמחה ושנינו התחלנו להתפקע מצחוק... צחוק

סוף

"שרונוש היפה והשובבה אויי כמה אותי את מדליקה!

עם ישבנך החצוף אותי את מהפנטת...

בצחוקך המתוק אותי את כובשת...

מה עוד אוכל אני לבקש מילדה חמודה שכמוך?

שתשארי מקסימה וחביבה כמו שאת!

ולזרועותייך הפתוחות אני מוכן לחזור מיד!"

Hug

בחברות והערכה רבה.

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”