הפעם באתי מצוייד באזיקים אמיתיים מה שמאוד יתאים לתלבושת השוטרת (מתנה ממני) של שרון ויתאים בכללי לאקשן שתמיד ישנו במפגשים שלנו.
לאחר בחירה מהירה של דמויות ותסריט נפגשתי עם שרון בשעות הערב המוקדמות וזה מה שהיה...
אלפרד היצ'קוק

מנסה לאנוס את סופיה לורן
ואז מגלה שהיא חולת זין אמיתית!
אני: אלפרד היצ'קוק
שרון: סופיה לורן
שלום שמי הוא אלפרד היצ'קוק ואני הבמאי הכי גדול בכל הזמנים. לאחרונה התחלתי לעבוד על הסרט הכי גדול שלי הצפוי לצאת השנה והחלטתי להזמין את סופיה לורן בכבודה ובעצמה לתפקיד הראשי.
להפתעתי סופי דחתה את ההצעה שלי וסירבה להשתתף בסרט. המשכתי להתקשר אליה אבל זה לא הועיל וסופי לא שינתה את דעתה. לבסוף אחרי אינספור ניסיונות היא הפסיקה לענות לשיחות שלי. כעסתי עליה ולא רציתי לוותר על הזדמנות שסופי לורן תשתתף בסרט שלי. הייתי בטוח שאם תפגש איתי בארבע עיניים אני אצליח לשכנע אותה ועל כן פרצתי אל ביתה בשקט בלי שהיא תשמע וצעדתי לכיוון הסלון.
סופי בדיוק סיימה להתקלח והייתה עטופה במגבת. פגשתי אותה במפתיע איך שיצאה מהמקלחת כשעשתה את דרכה לסלון. היא הייתה מאוד מופתעת לראות אותי ועל פניה הייתה הבעה לא מרוצה...
"היצ'קוק???!!! מה אתה עושה פה??? אמרתי לך לעזוב אותי השקט! איך נכנסת לפה בכלל?!" אמרה סופי בכעס וצעדה במהירות לעבר הסלון.
"פרצתי את דלת הכניסה !" אמרתי לה בחיוך צועד אחריה ומביט על ישבנה העטוף במגבת ריחנית.
"פרצת??? איזה מטורף אתה!!! אני לא רוצה לראות אותך! בגללך החלפתי מספר טלפון... ואל תיגע בי!" אמרה סופי בכעס אחרי שליטפתי את ישבנה...
"אז מה ? את תשתתפי בסרט שלי? " שאלתי אותה נחרצות...
"אני לא אשתתף! אמרתי לך כבר 1000 פעם! תפסיק להשתפשף בי! מההההה??? גם עומד לך הזין? חצית את כל הגבולות!"
צעקה סופי בהפגנתיות.
המשכתי למזמז אותה ודחפתי את ידי מתחת למגבת וליטפתי את הכוס החלק שלה, סופי דרשה ממני לצאת מהבית תכף ומייד ואף איימה לקרוא למשטרה...
"משטרה! משטרה!..." צעקה סופי ונסתה להתחמק ממני באלגנטיות. משכתי את המגבת מגופה וזרקתי אותה הצידה.
"אווייי היצ'קוק מה אתה עושה? השתגעת לגמרי?" צעקה סופי והסתירה עם ידיה את הכוס והציצי שלה, נבוכה.
"את תשתתפי או לא?" שאלתי אותה שוב כשחיוך גדול מרוח על פניי ואני מלטף את ישבנה החצוף.
"לא!!! ומה שאתה עושה עכשיו לא יעזור לך!" אמרה סופי, ממשיכה להסתיר עם ידיה את האזורים האינטימיים שלה.
הוצאתי את הזין הקשיח שלי מהתחתונים והשתפשפתי איתו על גופה של סופי ההמומה...
"אז מה? מה שאני עושה לא יעזור? עכשיו אני אבדוק מה יעזור ומה לא יעזור!" אמרתי לה בעצבים והושבתי אותה על הספה.
סופי פתחה את פיה כדי לומר משהו ולפני שהבינה מה קורה הכנסתי את זייני עמוק לתוך פיה. סופי ניסתה להתנגד ואמרה שלא תמצוץ לי את הזין אבל תפסתי את ראשה ומשכתי אותו אליי כשאני מלביש אותו על הזין שלי. אחרי כמה נסיונות, היא הצליחה להשתחרר ואחרי שאמרה לי שחציתי את כל הגבולות סגרה את פיה בהפגנתיות.
למרות שניסיתי לחדור לתוך פיה הזין שלי רק טייל על שפתיה והיא חייכה מה שהרגיז אותי במקצת.
"פה גדול!" אמרתי לה בתקווה שהיא תקשיב לי... פיה נפתח ובמקום למצוץ היא נשכה קלות את הזין בשובבות וסגרה את פיה.
"פה גדול!!!" צעקתי לה ושוב היא נשכה את הזין שלי כשחיוך שובב מרוח על פניה.
"פה גדול אמרתי לך!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה והופה הפה נפתח וקיבל בברכה את זייני עמוק וכמו שצריך.
"הממממ... הממממממ... מממממממ" גמגמה סופי כשהזין היה תקוע לה עמוק עד הגרון...
"כן בדיוק מה שתגידי, אני הבמאי הכי גדול בעולם! זה כבוד להשתתף בסרטים שלי!" אמרתי לה והמשכתי לזיין את פיה, בלי לתת לה אפשרות לומר את מה שהיה על ליבה.
סופי המשיכה לגמגם ולעשות תנועות עם ידיה בתקווה שאני אבין את דבריה. עדיף שתדבר עם הזין שלי חשבתי לעצמי... עזבתי אותה לשניה כדי לשמוע אותה סוף סוף...
"אני אתבע אותך לדין!" צעקה סופי כהיא מרימה את ידה באוויר.
"תמצצי ת'ביצים!" צעקתי לה והיא נבהלה מהצעקה שלי ונענתה במהירות מברישה את שתיהן בפיה החם, אחחח תענוג!
"בחיים לא גרמו לי השפלה כזאת" אמרה סופי והמשיכה למצוץ.
"אל תשחקי את עצמך אני יודע שאת נהנית מזה!" אמרתי לה בחיוך.
התיישבתי על המשענת של הספה והושבתי את סופי על ארבע על הספה. תפסתי בראשה והתחלתי לדחוף אותו על הזין שלי.
"מה אתה חושב שאתה עושה? צא מיד מהבית שלי!" אמרה סופי אחרי שהצליחה להשתחרר מהאחיזה שלי למספר רגעים...
"למה את מפסיקה?" צעקתי לה והגברתי את הלחץ על ראשה במקצת שתבין את הכוונות שלי. היא מצצה לי כמו גדולה אבל המשיכה למלמל משהו כשהזין תקוע עמוק בפיה ואפילו הראתה לי מספר פעמים אגרוף קמוץ .
קמתי מהספה וכשסופיה לורן עדיין עומדת בדוגי על הספה פתחתי את פלחי ישבנה ובעודי עומד התחלתי ללקק את חור ישבנה שחירמן לי ת'צורה! הטוסיק שלה קטן ועגלגל וטעמו מצויין!
סופי התחילה לצחקק ולהתנגד במקצת סוגרת את פלחי ישבנה בכוח מה שאילץ אותי לסטור על ישבנה כדי שתשחרר את אחיזתה. אבל סופי הכינה לי מלכודת ואחרי כל פעם שדחפתי את לשוני פנימה היא סגרה את ישבנה על הלשון.
"אני אסגור את הלשון שלך שם עכשיו!" אמרה סופי וצחקקה בשובבות. אחרי עוד כמה ליקוקים וטפיחות על ישבנה המהמם עברתי לצד השני של הספה והכנסתי את הזין שלי שוב לפיה כשאני בעמידה והיא עדיין בדוגי מחרמן על הספה.
"אז מה את תשתתפי בסרט?" שאלתי אותה בזמן שאני מזיין את פיה בפרעות...
"לא! ואני גם לא אמצוץ לך את הזין!" אמרה סופי בהפגנתיות ונשכה לי אותו...
"אחחח מה זה היה?" שאלתי אותה כשאני בהלם...
"מה זה? נשכתי לך ת'זין!" אמרה סופי והביאה לי עוד ביס עם שיניה החדות.
"את ממש משוגעת! מה את עושה?" צעקתי לה...
"נו קדימה תכניס לי אותו לפה! המממממממ.... גררררררר" אמרה סופי ונשכה לי את הזין כשהיה בתוך פיה...
"איזה משוגעת!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה...
"אני כריש! המממממ... גרררררררר" (נשיכה ועוד נשיכה, שרון ממש חירפנה אותי עם הנשיכות האלה... ממש אהבתי את זה! ) אמרה סופי והמשיכה במציצה המיוחדת שלה...
"מי לימד אותך לנשוך את הזין? הא סופי?" שאלתי אותה והעברתי אצבעות על חריץ ישבנה, מלטף את הכוס והטוסיק שלה.
"זה מתחיל למצוא חן בעיניי!" אמרה סופי בשמחה והתחילה לענג אותי במציצה משובחת ביותר.
"אמממ היצ'קוק... אני אסכים להשתתף בסרט שלך אבל זה בתנאי שתדפוק אותי טוב!" אמרה סופי בחרמנות והעבירה את כף רגלה על זייני.
"אני אדפוק אותך טוב! אבל קודם אני אדפוק לך ת'פה!" אמרתי לה וביקשתי ממנה לשכב באמצע הספה כך שרגליה מונפות למעלה ומונחות על משענת גב של הספה וראשה מונח בקצה הספה ב 180 מעלות.
ירדתי על ברכיי, הכנסתי את הזין לפיה והתחלתי לזיין לה את הפה מלמעלה...
"מה אתה חושב שאני כוכבת פורנו?" שאלה סופי, מופתעת מהפוזה הנועזת...
"כן בדיוק! אוווו יש לך פה משהו מעניין!" אמרתי לה והתחלתי להוריד את פניי לעבר הכוס היפה שלה. סופי לא נשארה חייבת ותפסה את ראשי בין ירכיה לא נותנת לי להגיע אל הכוס הטעים שלה וצוחקת בשובבות.
אחרי מספר רגעים הפכתי אותה כך שהיא שוכבת על הספה וצללתי עם לשוני בין רגליה, מלקק לה ת'כוס המתוק שלה בחרמנות...
"אתה יודע מה? אם כבר נכנסת לשם אז בוא תראה לי מה אתה יודע לעשות!" אמרה סופי והניחה את כפות רגליה על כתפיי מושכת אותי אל בין רגליה.
ליקקתי לה את הכוס במרץ במשך כמה דקות, סופי התנשפה, זזה ובטנה התכווצה עד שלבסוף גמרה וחיוך גדול נמרח על פניה.
"אווו זה היה מצויין!" אמרה סופי ושוב התחילה לצחקק אחרי שעשיתי לה רימינג קצר לפינאלה.
"עכשיו נתקדם למשהו יותר נועז" אמרתי לה אחרי שקמתי ושיפשפתי את הזין שלי עם כפות רגליה. משם עברתי למציצת פטמותיה שהזדקרו מאוד מלשוני השובבה.
הבאתי כרית ואחרי ששמתי אותה בקצה הספה על המשענת נשכבתי על הספה וסופי עלתה עלי לרכיבה. התחלתי לזיין אותה חזק מלמטה, לסטור על ישבנה ולמצוץ את הפטמה שלה...
"זהו הלך עליך! עכשיו אני אראה לך את הפרצוף האמיתי שלי! של חולת סקס אמיתית! חה חה חה (צחוק מרושע) מה חשבת אתה תאנוס אותי? עכשיו אני אאנוס אותך!"
אמרה סופי בשמחה נימפומנית של שרלילה טיפוסית...
"אתה רוצה שאני אשתתף בסרט? תספק אותי מינית! קדימה תראה לי עוד פוזה!" צעקה סופי וקמה.
קמתי אחריה, השענתי אותה על הספה והתחלתי לזיין אותה במרץ בעמידה.
"נו קדימה! מה זה? (לוקחת את המפתחות של האזיקים) אני מבינה שאלה המפתחות של הוילה שלך הא?" אמרה סופי בשמחה.
"אל תגעי במפתחות שלי!" צעקתי לה והמשכתי לפמפם אותה בכוח אוחז בכתפה ובציצי שלה.
"אני ממליצה לך לספק אותי מינית טוב! אחרת אני אזרוק אותם מהחלון!" אמרה סופי בממזריות.
"נו היצ'קוק דפוק אותי טוב! אחרת תחפש את המפתחות האלה בגינה!" אמרה סופי וצחקה.
סופי רצתה עוד פוזה מעניינת ובמהרה עברנו למיטה. סופי נשכבה על גבה הרימה את רגליה לכתפיי כאשר אני בעמידה. נשענתי מעליה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס הרטוב שלה מלמעלה.
"קדימה נו תעבוד שם! (סוטרת לי על הישבן ) אתה עוד לא יודע מה מחכה לך! הערת את החיה שבי!
(עוד סטירה על הישבן שלי
)" צעקה סופי השרלילה...
"השתגעת לגמרי?" שאלתי אותה בעודי דופק אותה חזק.
"עכשיו אני רוצה דוגי! דוגי! דוגי! דוגי! נו אל תתנגד לי! (סוטרת על ישבני) קדימה בוא תדפוק אותי בדוגי!" אמרה סופי בשמחה והסתובבה אלי עם ישבנה.
"קדימה לעבוד שם!" צעקה סופי בחרמנות.
"מה קרה לך פתאום? בהתחלה היית כזאת ילדה טובה!" אמרתי לה, סטרתי על ישבנה, תפסתי בכתפיה והתחלתי לדפוק אותה באגרסיביות בכוס הקטן והרטוב שלה.
אחרי מספר דקות של זיון נמרץ שאלתי אותה האם היא תשתתף בסרט שלי...
"אני שוקלת את זה בחיוב..." אמרה סופי באדישות מעצבנת.
"רק שוקלת?! אני אראה לך מה זה!" אמרתי לה בעצבים והתחלתי לדפוק אותה בכל הכוח.
אחרי עוד כמה דקות של זיון נמרץ בדוגי גמרתי באורגזמה מדהימה (אין דברים כאלה
) וחיכיתי לתשובה של סופי.
"אני מסכימה להשתתף בסרט שלך!" שמעתי סוף סוף את סופי אומרת את המשפט
"מצויייייייייייייין" הייתי ברקיע השביעי ונשקנו זה לזה על הלחי.
"אתה יכול להשתמש במקלחת שלי לפני שאתה הולך ונפגש מחר בסט הצילומים!" אמרה סופי ונפרדנו זה מזו עם חיוך הדדי.
יצאתי מרוצה עד עמקי נשמתי מחווית הסקס המטורפת שהייתה לי עם סופי לורן, בנוסף לכך שהיא הסכימה להשתתף בסרט שלי... לפעמים צריך להיות קצת קשוח עם נשים מסתבר שהן אוהבות את זה ככה!
סוף משחק ראשון
אחרי מנוחה קצרה למסג' הדדי וצחוקים על הא ועל דא לקחנו את האזיקים שהבאתי, אחרי ששמנו את המפתחות על המיטה קרוב אלינו (צריך תמיד לבדוק איפה המפתחות, כי אחרי שהאזיקים נסגרים אין דרך חזרה, הלך המפתח הלך עליך!
) ועברנו למספר שתיים הלא הוא הפייסיטינג האימתני של שרון!
שרון לקחה את כובע השוטרת והאזיקים בידיה והתחלנו במשחק (זה ממש מחרמן לראות את שרון ערומה כאשר רק הכובע על ראשה והאזיקים בידיה, בחורה קשוחה! )
מייגן פוקס שוטרת קשוחה אוהבת זין קשיח

אני: אלפרד היצ'קוק
שרון: מייגן פוקס
שכבתי על מיטתי בוילה שלי בלי לדעת שברגעים אלה ממש מישהי סוגרת את ידיי באזיקים! (אני שכבתי על הגב בעיניים סגורות ושרון שמה עלי אזיקים)
"תישן תישן, אתה ישן" הרגיעה אותי מייגן וליטפה אותי בידה על הלחי...
הייתי מאוד ישנוני אבל בהחלט הרגשתי התעוררות וידה של מישהי שליטפה את הזין שלי שהלך וגדל... חיוך גדול נמרח על פניי כשלפתע לא היה לי אוויר לנשימה! ישבן חשוף של מישהי היה מרוח על פניי והכוס שלה צמוד לפה שלי. ניסיתי לדבר אבל הלשון שלי החליקה לתוך הכוס!
"ממממ....ממממממ....מממממ... מה קורה פה?" הצלחתי לשאול בכוחות אחרונים.
"מייגן פוקס השוטרת לשירותך!" אמרה מייגן בחיוך שובב...
"מייגן פוקס? מה את רוצה?" שאלתי אותה בבלבול.
"אתה רוצה להתוודות על הפשע שביצעת לאחרונה?" שאלה מייגן והמשיכה לחייך.
"מה??? את שמת עלי אזיקים?" שאלתי אותה כלא מאמין...
"בטח! אתה פושע מסוכן אתה פורץ לבתים..." הצהירה מייגן.
"לא נכון!" צעקתה לה.
"אתה כן! בוא תספר לי מה עשית לאחרונה... שם ושם משפחה בבקשה..." שאלה מייגן הקשוחה.
"אלפרד היצ'קוק!" עניתי לה.
"אלפרד היצ'קוק... יפה, טוב אני נותנת לך כמה שניות לחשוב ואז אני רוצה לשמוע ממך תשובה כנה!" אמרה מייגן והתחילה למצוץ לי את הזין.
"אתה יכול ללקק לי את הכוס אם זה ירענן לך את הזיכרון יותר מהר!" (ליקקתי לשרון את הכוס במרץ גם ככה ) אמרה מייגן והמשיכה במציצה.
"טוב אז בוא תספר לי מה עשית..." אמרה מייגן אחרי שהוציאה את הזין מפיה.
"לקחתי את סופי לורן לסרט שלי... היא הייתה ממש שמחה והסכימה בכיף!" אמרתי בתקווה שמייגן תאכל את הבלוף.
"ומה זה כל ההטרדות הטלפוניות האלה?" שאלה מייגן בכעס.
"איזה הטרדות? כולה התקשרתי אליה כמה פעמים ודיברנו..." אמרתי לה בתמימות
"מנייק!!!! תספר לי ת'אמת אל תשחק איתי!!! מיד תגיד ת'אמת! " צעקה מייגן והתחילה לחנוק אותי חזק עם ישבנה.
"עשית לה הטרדות טלפוניות?" שאלה מייגן בקול של חוקרת שב"ק קשוחה.
"טוב נו אולי התקשרתי אליה קצת יותר ממה שהייתי צריך..." אמרתי לה בעודי מנסה להתחמק מישבנה הקשוח.
"כמה פעמים התקשרת?" המשיכה מייגן עם השאלות.
"המממ 50" אמרתי לה משתעל קלות מחוסר חמצן...
"מה??? אתה מציק לגברת מכובדת? אני אצטרך לחנך אותך קצת! שתדע מה זה לצלצל 50 פעם! עכשיו אני אעשה לך 50 ישיבות על הפנים! הנה אתה סופר?"
שאלה מייגן.
"כןןןןןןןןן" צעקתי לה מבעד לכוס...
"כן? עכשיו כל צילצול זאת תהיה ישיבה! כן? תענה לי!!!!"
צעקה מייגן.
"כןןןןןןן!!!" צעקתי לה.
"אז אתה עוד תמשיך לצלצל לכל מיני גברות מכובדות?" שאלה מייגן.
"בטח שאני אמשיך לצלצל!" צעקתי לה.
"אתה תמשיך לצלצל? אני עכשיו אעשה לך ישיבה כזאת שתוציא ממך את כל הרוח שטות שלך! הנה אתה מרגיש את זה! הנה לך! קדימה תסתכל על הכובע שלי! יש לך עסק עם דרגה מאוד גבוהה! אז אל תתעסק איתי!"
צעקה מייגן השוטרת הקשוחה.
"אויי ואבויי מייגן את ממש משוגעת!" אמרתי לה במלמול קל מבעד לכוס החונק שלה.
"תגידי את גם רוצה להשתתף בסרט? אני יכול לסדר לך תפקיד ממש טוב!" אמרתי לה בקריצה.
"הממממ... ומה אני אצטרך לוותר על תפקיד השוטרת החמודה?" שאלה מייגן בבלבול.
"כן מה אכפת לך... גם ככה הסרטים שלי הכי טובים וחוץ מזה את יכולה להיות השוטרת בסרט שלי!" אמרתי לה בשמחה.
"אז מה עשית? פרצת לביתה של גברת סופיה לורן הא?" שאלה מייגן בקול קשוח.
"כן היא עיצבנה אותי זאתי! לא רצתה להשתתף בסרט שלי, אז הייתי צריך להראות לה..." אמרתי למייגן העצבנית.
"מההההה? אתה עוד מצטדק פה? הא? הנה לך!!! פושע מנוול שכמוך! ככה צריך לטפל בכם מנוולים!!! בשיא החומרה!"
צעקה מייגן בעצבים ורקדה עם ישבנה על פניי.
"את יודעת מה היא עשתה? היא נשכה לי ת'זין המשוגעת הזאת!" אמרתי למייגן כדי להפיל את האשמה על סופי...
"איך היא נשכה לך? ככה?" שאלה מייגן והתחילה לנשוך לי את הזין כמו כלבה רעה.
"אההההההה! מה זה? גם את?! מה קרה לכולכן השתגעתן לגמרי? מה זאת אופנה חדשה? לנשוך את הזין ואת הביצים?"
שאלתי אותה בהלם בזמן שמייגן חילקה ביסים נמרצים לזייני ולשתי הביצים החמודות שלי
(שרון שיחקת אותה! אני מת על זה!
)
"ככה היא עשתה לך כן?" אמרה מייגן מוודאת שזה מבוצע כהלכה.
"אבל אח"כ היה לנו סקס ממש טוב! היא התחילה לאהוב את זה! היא התחילה ממש להשתולל!" אמרתי למייגן בשמחה.
"אוהוווו סופי לורן הזאת היא שרמוטה רצינית! אם היא כבר נהנית סימן שיש לך זין טוב!" אמרה מייגן בהתלהבות והתחילה למצוץ לי במרץ.
"היא ממש התחילה להתחרפן ולצעוק: דפוק אותי חזק!" סיפרתי למייגן.
"אווווווו אני אנצל את הזין הזה גם... אבל סופי לורן הזאת היא שרמוטה רצינית! אם היא נהנית ממשהו סימן שזה משהו טוב! אני עכשיו גם אבדוק אותו לעומק! (תרתי משמע )"
אמרה מייגן ועלתה עלי לרכיבה הפוכה. הכוס הרטוב שלה התלבש בקלות על זייני העומד והקשיח שחדר לכל אורכו לכוס הקטן שלה!
"קדימה! אני רוצה לקבל בדיוק את מה שסופי לורן קיבלה! חסר לך שתתחיל לזייף לי פה! הווווו... כןןןןן... מצוייייייין!!! אלפרד היצ'קוק, אני מתחילה לחבב אותך! אולי אני אפילו אשחרר אותך מהאזיקים"
אמרה מייגן בעודה מתעופפת באוויר על זייני.
"כן אני אשמח להשתחרר מהאזיקים... זה לא שאני לא מסתדר ככה... אבל עדיף שאני אהיה בלי..." אמרתי לה.
מייגן הסתובבה אלי והתחילה לפתוח את האזיקים...
"אווויייי זה משום מה לא נפתח... רגע... הנה אחד נפתח עכשיו נשאר עוד אחד... הממממ בוא נראה... אופססס נשבר המפתח! רק שניה ננסה עם המפתח השני... אוייי זה נתקע זה לא נפתח.... גם השני נשבר! הויייי אני מצטערת זה נשבר, תצטרך להיות עם האזיקים כל הזמן! (שרון עשתה את עצמה שהיא מתקשה לפתוח בשביל המשחק, האזיקים האלה נפתחים בקלות) המממ... טוב נו אני אשחרר אותך"
אמרה מייגן בזמן שליטפתי את הכוס שלה...
"קדימה נתחיל מאיפה שהפסקנו!" צעקה מייגן והתחלתי לזיין אותה חזק מלמטה מקפיץ אותה גבוה באוויר... (בגלל שאני מקפיץ את שרון גבוה תמיד יש סיכוי שהיא לא תנחת בחזרה על הזין... טפו טפו טפו זה עוד לא קרה... מה שכן הסיכון שווה את זה
)
"טוב פיוווווווווו (קול נשימה כבד) בגלל שסיפקת אותי טוב אני אעשה לך עכשיו משהו נחמד... ואני אפילו לא אמלא את הטופס שלי... אתה רואה אין כמו אישה מסופקת!" אמרה מייגן והתחילה למצוץ לי את הזין בחרמנות אחרי שהתיישבה בפוזת דוגי ואני יושב לפניה.
זיינתי את פיה במשך כמה דקות, ממזמז ומלטף את ישבנה ואת הכוס שלה ומתענג על כימוריי גופה וישבנה במראה הגדולה. עד שהתפוצצתי לפיה בחוזקה באורגזמה אדירה...
מייגן הרימה את ראשה גרגרה את השפיך בגרונה שנזל מפיה בכמות גדולה במהירות אדירה על המיטה, ורק כמות קטנה עדיין הייתה דבוקה לסנטרה ולשפתה התחתונה...
מייגן פוקס שוטרת קשוחה וחרמנית אוהבת זין קשיח עד הסוף!
סוף
היה ממש מחרמן ומדליק עם שרון שלא מפסיקה לשגע אותי עם השובבות הבלתי פוסקת שלה ועם ישבנה המטריף והמתוק!
מאוד נהניתי שרונוש
פעם הבאה עושים רכיבה הדדית
Lavelle