כ לזיין כוכבת פורנו עם קצפת-יסמין [+תמונות] - דף 6 - סקס אדיר

לזיין כוכבת פורנו עם קצפת-יסמין [+תמונות]

51

כקורא חדש בפורום ממליץ לחדשים ששוקלים לבקר אותה להתנהג כמוני
ולהגיע אליה סקפטי משהו עם מידה של ספקנות ולא עם ציפיות מפוצצות.

אם הייתי מגיע עם ציפיות לפגוש את ג'ינה ג'יימסון כנראה שהייתי סב על עקביי ולא שב, אבל כמו שכתבתי הגעתי קצת סקפטי ולכן לא היה לי ממה להתאכזב.

יסמין:
גבוהה שחומה רזה עם בטן שטוחה וחזה מפוצץ סיליקון ומפתיע בהמשך ברוך שלו (יצא לי להרגיש שדי סיליקון קשים כאבן בעבר)
פרצוף לא משהו אולי בגלל השפתיים המוזרקות אבל ממילא לא תכננתי להתנשק איתה.
העור ומרקמו עצם העובדה שהוא חלק ומתוח בתוספת מגוון קעקועים והחזה שלא ניתן לעמוד בפניו שחררו מיידי 250 שקלים לאחר משא ומתן קצר שנסב סביב מספר האקטים שיבוצעו. לזכותה ייאמר שהיא הדגישה שאין בעיה לבצע שני אקטים כי אני נראה צעיר ובעל מרץ אבל שני אקטים או אקט אחד אלו שני סוגי שירות שונים כמו שהסבירה. ממה שאני זוכר פחות או יותר :

1. אקט אחד שמתחיל לאט ועם ריקוד סטריפטיז אם אני מבקש/אוהב והתחלה לא מהירה עם פינוקים מציצה ובלי לחץ + תנוחות אם אני רוצה ואחרי המקלחת לא בורחת.

2. 2 אקטים כשהכל מתחיל מייד ובמהירות כדי להספיק הכל מהר ובלי ריקוד ובלי גירויים אלא הכל ישר ולעיניין

לא היה לי כסף לקנות אצלה שעה תמורת 500 מרשרשים ולכן נאלצתי להסתפק באופציית 250 השקלים.

בחרתי בוילון מספר 1 בגלל שאני מכור לחשפניות (יותר צפייה מאשר ביקור במועדונים)

כאן יסמין די הפתיעה עם כישורי השליטה בגופה החתולי ואכן התגריתי מאד לאחר מכן ולאור העובדה שחלק אנוכי זכיתי לעינוגי לשונה על גופי ופטמותיי (הציפורנים שלה, זה משהו... ) המציצה הייתה ממש מצויינת והסקס למרות חילופי התנוחות והיעדר תלונות היה מכאני משהו.
או שהיא ניסתה למכור הצגה שלא קניתי עם אנחות וקולות אבל זו לא היתה גולת הכותרת של המפגש. יותר נהניתי מגופה הביצוע המקדים עורה ושדייה המושלמים מאשר מהאקט עצמו.

Zהו Zה - Zה דור צעיר ומושלם שמשלם ביוקר עבור החופש שאמור להגיע לנו בחינם.

NT

העולם שייך לצעירים

עכשיו זה דור מושלם

53
[QUOTE=Z דור]

לא היה לי כסף לקנות אצלה שעה תמורת 500 מרשרשים ולכן נאלצתי להסתפק באופציית 250 השקלים.

בחרתי בוילון מספר 1 בגלל שאני מכור לחשפניות (יותר צפייה מאשר ביקור במוע

אח למה אתה מתכון וילון מספר 1 מה

קורה בן יהודה 38 יש בחירה

eliranbe@IKzaha2008-9-19 20:42:7

54
[QUOTE=Z דור]

1. אקט אחד שמתחיל לאט ועם ריקוד סטריפטיז אם אני מבקש/אוהב והתחלה לא מהירה עם פינוקים מציצה ובלי לחץ + תנוחות אם אני רוצה ואחרי המקלחת לא בורחת.

[/QUOTE]

זה וילון מספר 1 שבחרתי מה לא היה מובן ?

העולם שייך לצעירים

עכשיו זה דור מושלם

55

דיווח על ביקור בבן יהודה 38 עם יסמין.

הקדמה:
ייתכן כי חלק יחשבו שאני יחצ"ן של המקום כי כבר כתבתי בעבר שהייתי עם ירדן בדיון

>אורגיה_3_על_ירדן_עם_הוידאו_של_השדיים—סוף

אבל אני ממש לא יחצ"ן !! לדעתי זה גרוע שאני צריך להתנצל כאן מראש, מי שרוצה יקבל את הדברים כמו שאני כותב ומי שלא אז שיערב לו.

אגב יש לי עוד דיווח על פרטית (העדפת הרוב ?) שהכרתי בפורום בקרוב.

יסמין:
גבוהה, גוף מושלם, בטן שטוחה, טוסיק קטן, שדיים פצצה מסיליקון גוון עור שחום וחלק וקעקועים על הגוף.
הפנים שלה זה כבר משהו אחר שפתיים מנופחות ונראה ששלושים שנה בערך כבר זורקים את אותותיהם בפניה בניגוד לגופה המשומר פלאים.

למרות הדיבור ההמוני שלה במתן פרטים והיעדר שמץ חמידות שכרתי את שירותיה לשעה שלמה תמורת 500 שחים לשני אקטים כולל בודי מסאז' שסוכם מראש עבור הזמן בין לבין.

מקלחת זריזה ואני ממתין ...

הפתעה ! ריקוד סטריפטיז ! האם אני בודד או שגם אחרים יצא להם לראות אותה מתנועעת ככה מגרה ומיתפשטת ?

עברה לליקוקים אבל לא יותר מדי זמן כי ..
ואז התחילה לשאוב. כנראה שהמנטליות של להיות מקצוענית בתחום הזנות לימדה אותה למצוץ מהר חזק עמוק ובמקצבים אולם אני מעדיף אחרת כדי לא לגמור מהר מדי. לכן האטתי אותה וביקשתי לעשן סיגריה תוך כדי המציצה והזכרתי לה שיש לנו מספיק זמן ואין לחץ.
נתתי לה ללקק ולמצוץ עד שסיימתי לעשן.
התקדמה להלבשת קונדום והתחילה לרכב עליי תוך שימוש בגוף עם תנועות טובות של האגן במקביל להתלהבות חוש המישוש שלי שחש את שדיה הזקורים כמעט כל הזמן תוך זמן מאד קצר הרגשתי שזהו זה... עומד להגיע אז מייד עברתי לתנוחה של דוגי סטייל והמשכתי עוד קצת. כמובן שלא החזקתי הרבה זמן כשהידיים שלי על המותניים שלה לוחצות אותה אליי הוצאתי את הכל לשקית הביטחון. כל זאת למרות ההפרעות של הגניחות המזוייפות והמיותרות לדעתי.

סוף חלק א'.

חלק ב' אחרי המקלחת עוד הפתעה !
לא שהבחורה מעסה מקצועית אבל הבודי המשומן היה מדהים לא מעט בזכות שדרוגי הסיליקון שהיא נושאת על החזה. היא גם יודעת לזוז וגם להשתמש בשני הנכסים הללו. הפכה אותי על הגב והמשיכה תוך שימוש בשדיה להעמיד את השותף שלי ולמרות היותו משומן לא נרתעה מלמצוץ אותו הפעם הרשיתי לה למצוץ כאוות נפשה ואף להלביש קנדום נוסף די מהר (לפעמים קורה שהזקפה בורחת במספר השני ולא רציתי לקחת סיכון) ביקשתי ממנה שכב על הצד והרמתי לה רגל אחת באוויר וככה השתחלתי לתוכה. בהמשך היא התלוננה כשהיא שוכבת על הגב ואני מחזיק את רגליה למעלה עליי כמעט מתלה כתפיים (חחח זה לא נוח לזונה ) אז נאלצתי לגמור שוב בדוגי ולהתקלח.

כל הסיפור עד אחרי מקלחת שנייה כולל להתלבש
ריקוד/חרמון/מציצה עם סיגריה/סקס/מקלחת/בודי מסאז'/מציצה/סקס/מקלחת/להתלבש

לקח 45 דקות בדיוק לכן אחרי המקלחת השנייה שלה ביקשתי שתביא שתייה קרה (אין גזוז רק מים פחחח) ושתשאר איתי קצת.

זה הזמן שפטפטנו קצת והתגלתה אישה פיקחית מעבר למעטה ההמוניות המתחייב כנראה מבחינתה,
עם שורשי שכונת התקווה (אין לי כלום נגד אנשי השכונות).

לא נראה לי שהגענו לשישים דקות אבל היה די קרוב.

ציונים למי שאוהב את הקטע הזה (לפי דעתי כמובן)

גוף: 9.5

פנים: 7

מציצה : 9

סקס: 8.5

בודי מסאז': 9

דיסקרטיות : חלש מאד

לחזור שוב : לא יודע

תעשו מה בא לכם כי כל מה שהתאמצתי לכתוב בפרוטרוט זה מה שהיה 1 ל-1. פון 03-5252424
אבל יש גם את הלינק של הדף שלה ב 03 סקס

עוד דיווח על הפרטית האחרת בקרוב.

אז שבת שלום ושנה טובה.

מחסל האגדות

60

[QUOTE=ADEEB]מתיי יוצא הסרט?[/QUOTE]

כנראה שהסרט יוצא בקרוב וזה לפי התמונה

סקס,XEX,XXX,זונות,בית זונות,זונה,זנות,דירות דיסקרטיות,דירה דיסקרטית,נערות ליווי,מכוני ליווי,ליווי,מכון ליווי,

התמונה נראית לי אמיתית (אני הייתי איתה פעמיים) אבל כנראה לא צולמה במצלמה רגילה.
ואני מסיק שזו תמונה שנגזרה מתוך סרטון וידאו שאולי יצא לה בקרוב (כמו שעשו ליסמין השנייה שם באתר).

בקיצור צפה פגיעה וכנראה שיהיה לה גם סרטון אמיתי בקרוב.

חזור אל “סינון סקס מרוכז”