כקורא חדש בפורום ממליץ לחדשים ששוקלים לבקר אותה להתנהג כמוני
ולהגיע אליה סקפטי משהו עם מידה של ספקנות ולא עם ציפיות מפוצצות.
אם הייתי מגיע עם ציפיות לפגוש את ג'ינה ג'יימסון כנראה שהייתי סב על עקביי ולא שב, אבל כמו שכתבתי הגעתי קצת סקפטי ולכן לא היה לי ממה להתאכזב.
יסמין:
גבוהה שחומה רזה עם בטן שטוחה וחזה מפוצץ סיליקון ומפתיע בהמשך ברוך שלו (יצא לי להרגיש שדי סיליקון קשים כאבן בעבר)
פרצוף לא משהו אולי בגלל השפתיים המוזרקות אבל ממילא לא תכננתי להתנשק איתה.
העור ומרקמו עצם העובדה שהוא חלק ומתוח בתוספת מגוון קעקועים והחזה שלא ניתן לעמוד בפניו שחררו מיידי 250 שקלים לאחר משא ומתן קצר שנסב סביב מספר האקטים שיבוצעו. לזכותה ייאמר שהיא הדגישה שאין בעיה לבצע שני אקטים כי אני נראה צעיר ובעל מרץ אבל שני אקטים או אקט אחד אלו שני סוגי שירות שונים כמו שהסבירה. ממה שאני זוכר פחות או יותר :
- אקט אחד שמתחיל לאט ועם ריקוד סטריפטיז אם אני מבקש/אוהב והתחלה לא מהירה עם פינוקים מציצה ובלי לחץ + תנוחות אם אני רוצה ואחרי המקלחת לא בורחת.
- 2 אקטים כשהכל מתחיל מייד ובמהירות כדי להספיק הכל מהר ובלי ריקוד ובלי גירויים אלא הכל ישר ולעיניין
לא היה לי כסף לקנות אצלה שעה תמורת 500 מרשרשים ולכן נאלצתי להסתפק באופציית 250 השקלים.
בחרתי בוילון מספר 1 בגלל שאני מכור לחשפניות (יותר צפייה מאשר ביקור במועדונים)
כאן יסמין די הפתיעה עם כישורי השליטה בגופה החתולי ואכן התגריתי מאד לאחר מכן ולאור העובדה שחלק אנוכי זכיתי לעינוגי לשונה על גופי ופטמותיי (הציפורנים שלה, זה משהו... ) המציצה הייתה ממש מצויינת והסקס למרות חילופי התנוחות והיעדר תלונות היה מכאני משהו.
או שהיא ניסתה למכור הצגה שלא קניתי עם אנחות וקולות אבל זו לא היתה גולת הכותרת של המפגש. יותר נהניתי מגופה הביצוע המקדים עורה ושדייה המושלמים מאשר מהאקט עצמו.
Zהו Zה - Zה דור צעיר ומושלם שמשלם ביוקר עבור החופש שאמור להגיע לנו בחינם.
NT