כ ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק - דף 8 - סקס אדיר

ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק

71
היא בכלל לא שמנה דבה. היא פשוט בחורה מלאה בטעם טוב שיש מה לתפוס אצלה במיוחד חזה מרשים וטבעי מישהו אמר שיש לה בטן שטוחה אז לא לגמרי נכון אבל מספיק קרוב. איתי לפחות לא התעוררו בעיות הבעיה הגדולה איתה למי שכבר מתרגל לבקר אותה שיש לה כל מיני תקופות שהיא נעלמת למספר שבועות עד חודש.

72
הגעתי למקום במטרה למצוא את ג'ני שתוארה כבעלת סקס אפיל פתחה לי את הדלת מישהי שמנה אומנם עם חזה ענקי אבל לא הייתי מגדיר אותה כבעלת סקס אפיל, באתי לברוח והיא אמרה שיש עוד בחורות ומסתבר שקוראים לה ג'וליה בכלל. כשהג'יעה ג'ני נרגעתי. נראית טוב לטעמי. תראו לא היו לי ציפיות מי יודע מה אבל את המינימום היא סיפקה ואפילו יותר. עשיתי אותה ואני לא יודע אם אחזור אליה רק ימים יגידו. מחיר 250 ציון 8 וזה לא רע על הבוקר.

74

ג'ני רוסיה יפה כמו שמתוארת מלאה בצורה עסיסית עם חזה גדולללללללללללללל וטבעי כמו שאני אוהב ובלי כרס למרבה ההפתעה.
עובדת רק בבוקר ושילמתי לה גם על אנאלי על הסובוח.

עוד דבר מפתיע היה כששילמתי לפקיד על החדר ליד ג'ני הוא אמר לי שמרגע הצפצוף יש לי עוד 10/15 דקות אז לא להיכנס ללחץ. לא יודע אם זה משהו שחוזר על עצמו במקום אבל אולי בזכות זה היא לא תקתקה אותי. מציע לכל מי שמגיע למקום בזמן התשלום לפקיד לשאול אותו ליד הבחורה אם אפשר, כמה זמן יש מרגע הצלצול. אחלה ביטוח.

המטרה הבאה שלי במקום היא מוניקה שראיתי שיש לה ציצים גדולים אבל זה על בטוח סיליקון ונראית קצת יותר בגיל מג'ני אבל סקסית (ממה שראיתי בעד השמלה שיש לה בטן אני חושב) מי שמכיר ויכול לעדכן על מוניקה שלא תהיה נפילה כמו ג'וליה.

בומבר2009-6-21 13:31:10
במירדף מתמיד

75
[QUOTE=בומבר]עוד דבר מפתיע היה כששילמתי לפקיד על החדר ליד ג'ני הוא אמר לי שמרגע הצפצוף יש לי עוד 10/15 דקות אז לא להיכנס ללחץ. לא יודע אם זה משהו שחוזר על עצמו במקום אבל אולי בזכות זה היא לא תקתקה אותי. מציע לכל מי שמגיע למקום בזמן התשלום לפקיד לשאול אותו ליד הבחורה אם אפשר, כמה זמן יש מרגע הצלצול. אחלה ביטוח.[/QUOTE]

משתף -מה שבומבר תיאר, זה קרה גם לי

דיווח-לא עשיתי אנאלי ג'ני נראית בלונדינית סקסית שווה ביותר והיה קטע של השתוללות על החבריקו ברכיבה, כימיה או לא- מה זה באמת משנה ? ההרגשה היא טובה להיות רגוע במשך היום.

80

גם אני הגעתי אליה לדירה בוולפסון הבחורה צעירה 25-28 לדעתי חזה גדול כמו שכולם כתבו, טבעי !

תעשו מה שאני עשיתי, אמרתי לה שחבר מהפורום המליץ לי ושלח אותי אליה. זיון ציצים לא ניסיתי הייתי עסוק מדי בלהישאב אולי בפעם הבאה.

מחיר שווה לכל נפש 250 בלי אנאלי לא התעניינתי בתוספת הזו. אם יש כימיה היא ממש יכולה להשתולל עליך.

אגב התמונות לא אמיתיות אבל שווה לחובבי הצ'אביות הסקסיות.

THKs

כל שנחוץ לי לשפיץ זה רק ציץ. ושלא תהיה לי עציץ !

חזור אל “סינון סקס מרוכז”