ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק
72ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק
73בני עשית טוב שלא נכנסת עם ג'וליה
סתם שמנה שעושה טובה שמתייחסת בכלל ומעדיפה להיות עסוקה בטלפון אם אפשר (פשוט גועל נפש)
לפעם הבאה אדע להיכנס עם ג'ני.
74ג'ני רוסיה יפה כמו שמתוארת מלאה בצורה עסיסית עם חזה גדולללללללללללללל וטבעי כמו שאני אוהב ובלי כרס למרבה ההפתעה.
עובדת רק בבוקר ושילמתי לה גם על אנאלי על הסובוח.
עוד דבר מפתיע היה כששילמתי לפקיד על החדר ליד ג'ני הוא אמר לי שמרגע הצפצוף יש לי עוד 10/15 דקות אז לא להיכנס ללחץ. לא יודע אם זה משהו שחוזר על עצמו במקום אבל אולי בזכות זה היא לא תקתקה אותי. מציע לכל מי שמגיע למקום בזמן התשלום לפקיד לשאול אותו ליד הבחורה אם אפשר, כמה זמן יש מרגע הצלצול. אחלה ביטוח.
המטרה הבאה שלי במקום היא מוניקה שראיתי שיש לה ציצים גדולים אבל זה על בטוח סיליקון ונראית קצת יותר בגיל מג'ני אבל סקסית (ממה שראיתי בעד השמלה שיש לה בטן אני חושב) מי שמכיר ויכול לעדכן על מוניקה שלא תהיה נפילה כמו ג'וליה.
75משתף -מה שבומבר תיאר, זה קרה גם לי
דיווח-לא עשיתי אנאלי ג'ני נראית בלונדינית סקסית שווה ביותר והיה קטע של השתוללות על החבריקו ברכיבה, כימיה או לא- מה זה באמת משנה ? ההרגשה היא טובה להיות רגוע במשך היום.
76חיפשתי ומצאתי את הדיון הישן הזה שאומרים שהתמונות בלינק לא אמיתיות
מישהו שהיה איתה יכול להגיד אם החזה שבתמונה באמת שלה או לפחות דומה ?
77ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק
78You are the air i breathe - When i choke
Get out of my row boat
79אני תפסתי אותה סוף סוף היום בבוקר בטלפון השני בוולפסון
יש לה חזה טבעי ענקי
80גם אני הגעתי אליה לדירה בוולפסון הבחורה צעירה 25-28 לדעתי חזה גדול כמו שכולם כתבו, טבעי !
תעשו מה שאני עשיתי, אמרתי לה שחבר מהפורום המליץ לי ושלח אותי אליה. זיון ציצים לא ניסיתי הייתי עסוק מדי בלהישאב אולי בפעם הבאה.
מחיר שווה לכל נפש 250 בלי אנאלי לא התעניינתי בתוספת הזו. אם יש כימיה היא ממש יכולה להשתולל עליך.
אגב התמונות לא אמיתיות אבל שווה לחובבי הצ'אביות הסקסיות.
THKs