כ מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל - דף 8 - סקס אדיר

מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל

75

שלום לכולם

ראשית אני צריך לומר שאני חדש בפורום וראיתי את האשכול הזה נדלקתי הייתי חייב לנסות (אחרי הכל מה זה מאה ש"ח) ולספר לכם על החוויה שעברתי

ביום חמישי הרגשתי שאני חרמן פחד אז דפדפתי כאן ומצאתי את המודעה יש לציין שאני נימשך למבוגרות התקשרתי למספר טלפון שמצוין באשכול ענתה לי אישה במפתה רוסי כבד שאלה אותי בן כמה אני אמרתי לה מעל ארבעים ואז היא אמרה לי שזה בסדר ונתנה לי פרטים במה מדובר ועל המחיר .

כמובן שהיא נתנה את הכתובת והדגישה שהגיע לשם להתקשר שוב התקשרתי שהגעתי והיא אמרה לי שהיא נמצאת בבית ממול הבנתי מיד שהיא רואה אותי היות והמקום חשוך אמרתי לה להישאר על הקו תוך כדי שיחה איתה אני מנווט בעזרתה עד שהגעתי לדירה .

היא פתחה לי את דלת הדירה עמדה מולי אישה בלונדינית בכותנת סקסית שקופה בצבע שחור ותחתוני חוטיני אדומים אמרה שלום שמי אווה נעים מאוד תיכנס לא צריך לתאר אותה התמונות כאן ממש אמיתיות הדירה ממש נקייה מיטה זוגית סדינים נקיים ריח קטורת באוויר אור אדום המום מזגן קטן מפוצל שבקושי קירר .

אווה אמרה לי שראשית אני צריך להתקלח אמרתי לה ודאי יחד איתך היא אמרה שהיא כבר אחרי מקלחת הורדתי מיד את הבגדים ואחרי כמה דקות יצאתי נתנה לי מגבת נקיה והחלה לנגב אותי קיבלתי זקיפה מידית תוך כדי אני מוריד לה את הכותונת יש לה שדיים יפות מוצקות עם פטמות ורודות

הכנסתי לה את היד לתוך הכוס המגולח שלה והתחלתי לממש ולדחוף לה אצבע

רוסייה מאוננת

תמונות סקס כוס מגולח של רוסייה מבוגרת

אווה אמרה לי לאט לאט למה אתה ממהר להלכתי למיטה שכבתי על הגב והיא התחילה למצוץ לי את הזין תוך כדי כך היא שואלת אייך אני רוצה את זה אמרתי לה שתשכב על הגב הלבישה לי קונדום (דרך אגב אפשרי גם ללא קונדום) זיינתי אותה חזק כמובן שהיא גונחת וזה רק בשביל הפוזה הבנתי מיד שזו הצגה אבל מבחנתי אחלה הצגה אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה השדיים והיא לא הסכימה אני יכול להבין היות והייתי ממש חרמן האקט היה קצר מאוד מה אגיד לכם יש כאן הרבה תגובות בעד ונגד עד שלא מנסים לא יודעים אני יכול לומר שנהניתי היא סבלנית מאוד ניראת ממש בסדר ולמי שאוהב מבוגרת אני ממליץ לגבי אני יחזור לאווה לסיבוב נוסף .

76
סקסהאנטר מזיין את אווה בעלת הכוס הנפוח - רח מטלון

(+עדכון)

טוב,מי לא מכיר את אותה אווה מימי 'הרצל 114' שאז אותו זמן נתנה לי את המספר הפרטי שלה.
היה זכור לי צייד מוצלח עימה אז החלטתי באחד הערבים המאוחרים שהמטרה שלי תיהיה אווה בעלת הכוס הנפוח,
רק שהפעם היא עובדת לבד,באופן פרטי.
טילפנתי אליה,הצגתי את עצמי כלקוח שלה,שאלתי אם אוכל להגיע אז ענתה בחיוב וכה נחמדות.
קבענו שבשעה 22:00 אהיה אצלה,נתנה לי את הכתובת ולאחר שטיפה איחרתי (כן גם זה יכול לקרות..לאחר לזונה צחוק) היא טילפנה אליי ושאלה לשלומי ולהתעדכן היכן אני..איזו אישה טובה. קיצר,הגעתי אליה פתחה לי את הדלת בשקט וישר ניזכרה בי,ישר עלה בה חיוך גדול.

לפני שאני ממשיך..אומר לכם שיש לה דירת סטודיו משופצת ממש יפה ומושקעת (שכירות קצת יקרה יחסית) בעלת 2 מפלסים:
קומה תחתונה הסלון ובקומה השניה החדר מיטות,המקלחת והשירותים נימצא באותו קומה בערך.

אחרי מקלחת אני נישכב על המיטה,אנחנו ב-small talk ופה היא מתחילה במזמוזים,נשיקות על החזה ומתחילה במציצה (מקונדמת) בינונית ולא ממש אגרסיבית כמו שאני אוהב,אבל בסדר לא מתלונן. מלקקת את הביצים קצת..ופה האח הגדול התחיל להראות נוכחות.
התחלנו במיסיונרית רגועה עם הרגליים שלה מפושקות ואז התחלתי להעביר הילוך,ניצמדתי לגופה הרך ווהיא עוטפת אותי ברגליה והתחלתי לפמפם אותה חזק..תוך כדי מלטף את שדיה ואווה גונחת וגונחת.....

שינינו לדוגיסטייל,אוחז בעכוזיה הרחבים..ומתחיל לטחון אותה באגרסיביות כמו שאני אוהב..עם קצת קונטרות ממנה...
בחלקלקות תוך כדי הזיון אני משכיב אותה על הבטן ומפמפם אותה (אחד התנוחות האהובים עליי) ואחרי 2-3דק שראיתי שזה לא הולך לשום מקום החלטנו שתעשה לי ביד. נשכבתי על הגב כאשר היא נשכבת על צידיה,משמנת אותו ומתחילה במלאכתה הדיי טובה,אני שולח את אצבעותי לכוס שלה החם והרטוב......והנה הר געש החליט להתפרץ עם הרבה לבה רותחת על כל גופי פצצה
באותו הרגע אני ואווה התחלנו לצחוק על-כך צחוק אמרה בחיוך שבפעם הבאה רצוי שלא כדאי לבוא עייף.

הודיתי לה,הלכתי להתרענן במקלחת..התלבשתי וישבנו על המיטה בשיחה עניינית על המעבר שלה להיות פרטית ומה גרם לה להיות פרטית..היא הסבירה לי שבאותה תקופה שהיתה בהרצל,השותפה שלה לא היתה כל-כך מעוניינת בלהשקיע כסף בפרסומות.
היא החליטה להשכיר דירה משלה ומכספה כך שמקל עליה מבחינת המשטרה..אם במידה ויבקרו אותה.
לגביי התמונות שלה,ייעצו לה להעלות תמונות שלה ומה הלקוחות אוהבים כך שיהיו לה יותר פניות וכמה שפחות שאלות על מה היא מציעה.

אווה הציעה לי שישנה גם אפשרות להיכנס דרך הבניין חוץ מהכניסה מהרחוב..וארחיב מדוע :
מבחינת דיסקרטיות בשעות הצהריים עדיף להיכנס דרך הבניין,עולים לקומה ראשונה,מה שמביא למפלס השני בדירתה.
בערב והלילה בחוץ דיי שקט (בלי הרבה סודנים מהלכים ברחוב וליד הכניסה) כך שאפשר להיכנס דרך כניסת קרקע.

אחרי שיחה טובה,שילמתי לה את ה-100שח ,חיבוק ונשיקה על שני הלחיים ויצאתי לדרכי..

לסיכום -
יופי חיצוני - אישה מבוגרת,שמנמנה,מאוד נאה,אסטטית,מריחה טוב,שיער בלונד.כוס נפוח מגולח וחלק.גבוהה יחסית.

רמת שירות ויחס - טוב מאוד.

רמת ניקיון - מעולה.

דיסקרטיות - טוב.

מחיר - 100שח (מחיר בסיס)

כתובת - רחוב מטלון (מבחינת שמירת פרטיותה לא יצויין מס' הדירה,רק דרכה)

מס נייד - 050-7382724

* צריך לקבוע איתה מראש.

עד כאן,ממני לילה טוב
SEXHUNTER

SEXHUNTER2012-02-12 19:47:55
Follow your instincts, not your horniness

77
ביקרתי בסוף השבוע אצל הגברת.
הדיסקרטיות אכן מצויינת (כניסה לבניין עחם קודן), הדירה נקיה והגברת שירותית מאוד וסימפטית.

יחד עם זאת, הסקס ממש לא משהו.

מציצה רפויה ללא "תמיכה ידנית", מראה הגוף ממש לא מעורר תאבון.

אומנם 100 ש"ח אך יש גבול ויש מחיר גם לכך.

ללא ספק לא אחזור וחבל על הכסף (אלא אם אתה דל משאבים או עובד זר)

78
שלום,
בתחילת השבוע בסביבות השעה 18:00, הייתי באיזור לוינסקי. הייתי חרמן.

היה לי את המספר של הגברת בנייד. חייגתי וקבענו ל- 18:15. נתנה לי את הכתובת של הבניין ממול. התקשרתי אחרי שהחנתי והיפנתה אותי לדירה שלה.

דירה נקייה ומסודרת. הגברת מבוגרת מאוד, מלאה, בעלת חזה גדול.

הלכתי להתקלח.

יצאתי והגברת השכיבה אותי במיטה והחילה למצוץ לי. ביקשתי עם קונדום.

האמת שבגלל גילה, והמראה, לא כל כך רציתי לשכב איתה או לשלוח ידיים למטה.

הודעתי לה שאני רוצה לגמור כשהיא מוצצת לי.

הגברת מוצצת די טוב תוך שמידי פעם היא מפסיקה ומחליקה את שדיה הגדולים על איברי הזקור.

תוך כדי מציצה היא התחילה לדחוף את האצבע שלה לתחת שלי. ביקשתי ממנה להפסיק כיוון שלא הרגשתי בנוח עם זה.

גמרתי כעבור מספר דקות.

התלבשתי, ויצאתי דרך דלת צדדית אחרת של הדירה.

ניתן לאמר שבשעה שהגעתי זה די דיסקרטי.

בכל מקרה אני לא מתכוון להגיע לשם שוב. אם מישהו מאוד חרמן ורוצה להוציא רק 100 ש"ח אז בבקשה.

79

קחו בחשבון את הסיכון הגברת מוכנה לזיון גם בלי קונדום, בנוסף יש לה גם חברה שנמצאת לפעמים איתה בדירה, גם ההיגיניה לא משהו וגם נראית עילה.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

80
באחד האמשים בצוק העיתים והיצרים,
התגלגלתי אל אווה.
ביקשתי משהו זול אבל דיסקרטי.
קיבלתי את מבוקשי.
אווה אשה "עבת בשר", כלומר לא רזה נוטה לשמנמנה +.
שדיים בינוניים, פטמות גדולות. קצת נפולים אבל ניחא.
הכוס שלה כמו בתמונה (תמונות אמיתיות). תפוח ונפוח. מבנה קצת מוזר.
אווה נעימה, שירותית, נקייה וביליתי איתה חצי שעה של פורקן בסיסי וזול.

מבחינתי אווה היא אופציה טובה להתפרק בזיל הזול.

במיגבלות הנ"ל מומלצת.

שלכם,

אבוד

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”