מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל
72
73מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל
75שלום לכולם
ראשית אני צריך לומר שאני חדש בפורום וראיתי את האשכול הזה נדלקתי הייתי חייב לנסות (אחרי הכל מה זה מאה ש"ח) ולספר לכם על החוויה שעברתי
ביום חמישי הרגשתי שאני חרמן פחד אז דפדפתי כאן ומצאתי את המודעה יש לציין שאני נימשך למבוגרות התקשרתי למספר טלפון שמצוין באשכול ענתה לי אישה במפתה רוסי כבד שאלה אותי בן כמה אני אמרתי לה מעל ארבעים ואז היא אמרה לי שזה בסדר ונתנה לי פרטים במה מדובר ועל המחיר .
כמובן שהיא נתנה את הכתובת והדגישה שהגיע לשם להתקשר שוב התקשרתי שהגעתי והיא אמרה לי שהיא נמצאת בבית ממול הבנתי מיד שהיא רואה אותי היות והמקום חשוך אמרתי לה להישאר על הקו תוך כדי שיחה איתה אני מנווט בעזרתה עד שהגעתי לדירה .
היא פתחה לי את דלת הדירה עמדה מולי אישה בלונדינית בכותנת סקסית שקופה בצבע שחור ותחתוני חוטיני אדומים אמרה שלום שמי אווה נעים מאוד תיכנס לא צריך לתאר אותה התמונות כאן ממש אמיתיות הדירה ממש נקייה מיטה זוגית סדינים נקיים ריח קטורת באוויר אור אדום המום מזגן קטן מפוצל שבקושי קירר .
תמונות אמיתיות בהחלט
קישורי תמונות וקישורים שבורים תןקנו/הוסרו ע"י ההנהלה
76

77מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל
78מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל
79קחו בחשבון את הסיכון הגברת מוכנה לזיון גם בלי קונדום, בנוסף יש לה גם חברה שנמצאת לפעמים איתה בדירה, גם ההיגיניה לא משהו וגם נראית עילה.
80התגלגלתי אל אווה.
ביקשתי משהו זול אבל דיסקרטי.
קיבלתי את מבוקשי.
אווה אשה "עבת בשר", כלומר לא רזה נוטה לשמנמנה +.
שדיים בינוניים, פטמות גדולות. קצת נפולים אבל ניחא.
הכוס שלה כמו בתמונה (תמונות אמיתיות). תפוח ונפוח. מבנה קצת מוזר.