כ סנדרה משהו מעניין בבת ים חזה טבעי + תמונות אמיתיות - סקס אדיר

סנדרה משהו מעניין בבת ים חזה טבעי + תמונות אמיתיות

1
במסגרת שיטוטי מצאתי את המודעה הנ"ל .

בשיחה היא אמרה לי שהיא ממש דומה לתמונה אחד לאחד , נשמעה מאוד אמינה ונחמדה לא שאלתי לגבי אנאלי אבל היא טענה שהיא עושה הכל מכל מלבד נשיקות שזה בעצם הסיבה שלא ביקרתי אותה חוץ מזה שהיא נמצאת בבת ים .

054-9863105

פרטים נוספים

סנדרה מבת-ים, בת 24 בעלת חזה טבעי
בתמונות עירום אמיתיות
לקונטרות סקס מהסרטים

היי, שמי סנדרה ...
סקסית זורמת רזה גבוהה וחטובה.
בעלת חזה בינוני מלא זקוף וחצוף
והכי חשוב טבעי לחלוטין וללא סיליקון.

כל התמונות אמיתיות וצולמו ע"י אתר סקס אדיר !

יודעת להעריך גברים ולהגשים את הציפיות שלך הן לדיסקרטיות והן לקונטרות קטלניות בסקס ...
כמו כן מעריכה את מצב הרוח שאתה מביא איתך יחד עם תשר של 400 ₪.
לגברים נעימים ואסתטיים מובטחת חוויה מדהימה שמשאירה טעם של עוד ... עם אפשרות ל...

• מקלחת משותפת

• ליקוקים לאורך כל הגוף

• אפשרות לאקט נוסף

• אוראלי הדדי

• בוא ניפגש כדי לגלות עוד ...

זמינה כל השבוע בימים ראשון עד חמישי
לא נוהגת לעבוד בסופי שבוע כלל

לתאום המפגש החלומי שלנו בבת-ים ...
צלצל: 054-986-3105

דירות דיסקרטיות סקס אדיר דירות דיסקרטיות סקס אדיר

דירות דיסקרטיות סקס אדיר דירות דיסקרטיות סקס אדיר

ייחוס מקורי של המדווח עם תמונה לא אמיתית:

קטגוריה: למבוגרים
תת קטגוריה: דירות דיסקרטיות
אזור מכירה: אזור המרכז
עיר/ישוב:

מחיר: 400 ₪

סנדרה ג'ינג'ית אמיתית סקסית זורמת רזה וחטובה יודעת להעריך את הגבריות מגשימה את הציפיות שלך ואת הדיסקרטיות שלך את המצב רוח שאתה מביא ב 400 ש"ח שמשאירים עבור חוויה מדהימה וחלומותית

טלפון: 054-9863105 סלולארי:
איש קשר: דוא"ל:

לחץ להגדלה
בשיחה היא אמרה לי שהיא ממש דומה לתמונה אחד לאחד , נשמעה מאוד אמינה ונחמדה לא שאלתי לגבי אנאלי אבל היא טענה שהיא עושה הכל מכל מלבד נשיקות שזה בעצם הסיבה שלא ביקרתי אותה חוץ מזה שהיא נמצאת בבת ים .

19LOLx82011-02-17 21:30:44

5
איזה כיף להיות המדווח הראשון...
אז כמו שבז הבנתם, הנ'ל נדגמה היום ולהלן הידיעה בהרחבה:
בטלפון נתנה פרטים שהיא זורמת עם כל התנוחות תיארה את עצמה בדיוק רב ואף ציינה שזו לא היא בתמונה- מעיד על אמינות! אבל שהתמונה מייצגת היטב את המציאות, ואני יכול להעיד שאכן כך המצב למעט (וכאן שרק יתאכזב) שהיא לא אדמונית אלא בלונדינית.
יש שני מיקומים שהיא מקבלת אותנו- בראשון או בת-ים, אותי היא פגשה בבת-ים במקום סופר דיסקרטי...
נפגשים בחוץ ונכנסים יחד.
האתנן- 400 לה + 50 לחדר לשעה שלמה.
התחלנו במקלחת משותפת, סיבון הדדי, נגיעות וירידות קלות הדדיות. עברנו למיטה למציצה מושקעת מאוד ועדינה, מהר מאוד היא הבינה שגם אני רוצה אז עברנו ל-69 ושם נשארנו כחצי שעה. היה גם רימינג עדין והדדי - החומיה שלה מאוד טעימה והשבלול עוד יותר...
הותקן משבש רדאר ובוצעה בדיקת עומק. השבלול שלה צר ו-ר ו ת ח!!! אני חושב שאם לא היה הגומי הייתי חוטף כוויה!
היא רכבה כמה דקות ואז הגיעו הרעידות הלא נשלטות...אם היה אמיתי או מזויף- לא יודע, אבל לפי הרטיבות הפתאומית אני נוטה לחשוב שלא זייפה.
סיגריה יחד, שיחה מעניינת, קצת נעים בגב ואז שאלה אם אני רוצה עוד פעם- ביום אחר- הייתי הולך על זה אבל הייתי סחוט (תרתי משמע).
במהלך השיחה הבנתי כמה דברים: היא לא נפגשת עם רוסים וערבים, היא לא אוהבת החדרת אצבעות, נשיקות שמורות רק לבן הזוג (אומרת את זה כבר בטלפון) והיא אוהבת סקס מאוד. לא שאלתי לגבי אנאלי אבל נראה לי אפשרי לפי הצורה שהיא התחילה להשתולל כשרימנגתי אותה, ולא שאלתי על חריגים.

לסיכום:
מראה- אני הייתי מסובב את הראש אחריה ברחוב-היא לא רזה אבל גם לא מלאה- מאוד נשית וסקסית 9.5
חזה- בינוני+ ויפה. 9
כוס- קטן ורותח ומהיפים שאני ראיתי! 10
מציצה- חשופה, עדינה, עמוקה ומושקעת- 10
זיון- בכל תנוחה שתרצה בלי תלונות- 10
כללי- לחזור אליה כמה שיותר וכמה שיותר מהר!

לאחרונה יש לחברים נטיה להאשים ביחצנות כמעט כל ביקורת טובה שמעלים, אז מי שבא לו לחשוב ככה-זכותו ובעיה שלו! אני אומר- נסו בעצמכם
כי אני נהניתי מאוד...

רק בקשה אחת- אל תתפרעו עליה שלא תרים את האף והמחירים!
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

6
אהלן חברי הפורום המכובדים,
ברצוני לחלוק אתכם את חוייתי עם סנדרה, הבחורה המדוברת מהפוסט למעלה.

אז אני לא אוסיף הרבה על מה ששגלר כתב עליה, אני מסכים עם כל מילה! הבחורה להיט לדעתי!

אני נפגשתי איתה בבת ים באיזו "וילה" שמספקת חדרי אירוח, החדר בסה"כ לא משהו, אבל סנדרה מפצה על זה בקלות.

כל הנושא של תיאום הציפיות והפגישה מחוץ ל"וילה" היו זריזים, קלים ונוחים, הבחורה הייתה בול בזמן במקום שנקבע.

לגבי המראה - היא באמת לא גינגית אלא יותר בלונד אדמוני טיפה, אני אהבתי. היא יחסית גבוהה ומרשימה, לדעתי היא באמת באזור גיל 26. מבנה גוף פרופורציונלי מאד לגובה, היא לא רזה שחיפה אבל בטח לא שמנה לדעתי אפילו לא ניתן להגיד עליה מלאה בגלל הגובה שלה. החזה שלה טבעי בינוני+בגודל ומאד נעים במגע.

אחרי שיחה קצרה ווידוא שנזרום עם הפגישה באופן הדדי התפשטנו, ועברנו למקלחת משותפת, וכאן התחיל הבלאגן!!! :) הבחורה התחממה ברמות שלא די מילים בפי כדי לתאר, אנחנו בקושי סיימנו את המקלחת ורצנו למיטה כאשר אני רק מפנטז מה אני הולך לעבור איתה, היא חמההה....!

במיטה המשכנו להיתמזמז בטירוף כולל ליקוקים, מציצות (אוי המציצות...היא מאסטר!), חיבוקים כששנינו מזיעים בטירוף!

בשלב כלשהו מרוב גירוי ממושך החבריקו טיפה נחלש למרות שהאוירה בחדר עדיין היתה מחשמלת, היא הבינה שהגיע הזמן ועל מנת לאפשר ביצוא חלק נתנה לי את המציצה של החיים כולל כל הדברים שאנחנו כל כך אוהבים :) אני קפצתי עליה במיסיונרית (נורא נהניתי להיסתכל לתוך עיניה הכחולות בתנוחה הזאת) ובתוך מספר דקות התפרצתי, אוי זה היה מדהים, בשפת העם היא - זיון פצצה!

היא באמת נראית כאחת שממש אוהבת ונהנית מסקס.

סיגריה, צחקוקים, ליטופים הדדיים ללא הגבלה, ואני שוב חרמן אש! הפעם כבר לא הייתי מסוגל לחכות הרבה זמן ובראש הרצתי את כל מה שבא לי לעשות איתה כאשר היא ממשיכה "להיתעסק" איתי בשיא השובבות וקלילות.

בפעם השניה היו לנו טיפה בעיות טכניות (קשה לי עם גומיה) אך העסק הסתדר הודות לנמרצות של סנדרה, והשכבתי אותה על הבטן כאשר רגליה צמודות וחדרתי אליה מאחור (לא אנאלי!). חברים החום שהרגשתי ממנה באותו הרגע הוא מעבר לכל מה שחויתי עד עכשיו עם בנות המקצוע (גם שגלר ציין זאת, כנראה שזה באמת משהו מיוחד אצלה ולא טעות שלי בלהט הרגע). ככה המשכנו כמה דקות כשהיא מתפתלת ומוצצת את עצבעותי תוך כדי גניחות אמיתיות למדי, אני הרגשתי שהיא נהנית מה שגירה אותי עוד יותר, והבנתי שאם אני אמשיך כך עוד מספר דקות יהיה זה "הפי אנד" לשנינו, אבל היא תאלץ לחכות לפעם הבאה כי אני פשוט התפוצצתי. נדמה לי שהרגשתי סוג של הנחת אכזבה אצל סנדרה כי לא המשכתי עוד (?)

היא בקשה ממני לשכב על הגב, התקרבה אלי, חיבקה אותי כאשר ראשה מונח על החזה שלי, וזה היה פינאלה מדהים לחוויה כיפית, מהנה וקלילה. השארתי לה טיפ נחמד על השרות והחויה שככל נראה תהפוך להרבה יותר תדירה.

לסיכום:

הבחורה יפה מאד לטעמי, נקיה, חלקה, מגולחת, מריחה מעולה. למיטב הבנתי ממש לא מזמן בעסק וככל הנראה לא להרבה זמן (כולי תקווה בשבילה שלא אבל האגואיסט שבי היה רוצה אותה לעוד שנים רבות בתחום) לדעתי היא דבר נדיר במקצוע הזה.

היא אכן לא בקטע של רוסים (למרות היותה רוסיה) וזה בגלל החיים האחרים שלה שרוב הזמן כמובן היא מבלה איתם, ולכן מעדיפה כמה שפחות להחשף לאוכלוסיה הזאת - לי היא ויתרה :)

חברים, תהיו טובים אליה, ואני משוכנע שהיא תחזיר לכם במטבע הטוב ביותר שלשמו התכנסנו כאן - סקס אדיר!

שלכם ובישבילכם,

החוש... :)

10
טוב אז כמו שהבטחתי, אכן הצלחתי ליצור קשר ולהיפגש עם סנדרה, אכן מדובר על מי שחשבתי, היא עבדה לפני כן ברחובות ולאחר מכן הייתה גם בפלטין בראשון.
ביליתי עם סנדרה ביום שני בערב ואני חייב להגיד שזו הייתה אחת החוויות המיניות היותר טובות שהיו לי.
סנדרה בעלת בגוף נדיר, החזה שלה במידה הנכונה, טבעי ונעים למגע, גופה אינו מלא אם כי מוצק ונראה שהיא בהחלט בכושר טוב :), בכלליות מבחינת מראה היא אחת הטובות.
לאחר מקלחת משוטפת נחמדה עברנו לחלק המבצעי, הבחורה פשוט מדהימה במיטה. מה שחוויתי איתה נכנס לפחות כרגע לירידה הטובה ביותר שהייתה לי אי פעם, היא בהחלט יודעת את העבודה. אציין כבר עכשיו שהאורלי היה עם קונדום, אך לא הפריע לי. עבנו ל-69 ואני חושב שבילינו בתנוחה הזאת לפחות 15-20 דקות. היא טעימה למדי, נקייה ונעים מאוד לרדת לה, נראה שגם היא נהנתה מכך. עברנו לסקס די נחמד, אם כי לאור האורלי הארוך יחסית לא הצלחתי להחזיק זמן רב. עברנו להתמזמז עוד על המיטה וניסינו להמשיך למספר השני אך הייתי כבר סחוט לחלוטין ולמרות כל הנסיונות של סנדרה להביא אותי לגמירה נוספת, ביקשתי ממנה להפסיק כי זה פשוט לא היה בר ביצוע (במגבולת הזמן...).
הדבר היחיד שאני מצטער עליו בפגישה הוא שהיא לא נמשכה כל הלילה. בקיצור, שווה.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”