אהלן חברי הפורום המכובדים,
ברצוני לחלוק אתכם את חוייתי עם סנדרה, הבחורה המדוברת מהפוסט למעלה.
אז אני לא אוסיף הרבה על מה ששגלר כתב עליה, אני מסכים עם כל מילה! הבחורה להיט לדעתי!
אני נפגשתי איתה בבת ים באיזו "וילה" שמספקת חדרי אירוח, החדר בסה"כ לא משהו, אבל סנדרה מפצה על זה בקלות.
כל הנושא של תיאום הציפיות והפגישה מחוץ ל"וילה" היו זריזים, קלים ונוחים, הבחורה הייתה בול בזמן במקום שנקבע.
לגבי המראה - היא באמת לא גינגית אלא יותר בלונד אדמוני טיפה, אני אהבתי. היא יחסית גבוהה ומרשימה, לדעתי היא באמת באזור גיל 26. מבנה גוף פרופורציונלי מאד לגובה, היא לא רזה שחיפה אבל בטח לא שמנה לדעתי אפילו לא ניתן להגיד עליה מלאה בגלל הגובה שלה. החזה שלה טבעי בינוני+בגודל ומאד נעים במגע.
אחרי שיחה קצרה ווידוא שנזרום עם הפגישה באופן הדדי התפשטנו, ועברנו למקלחת משותפת, וכאן התחיל הבלאגן!!! :) הבחורה התחממה ברמות שלא די מילים בפי כדי לתאר, אנחנו בקושי סיימנו את המקלחת ורצנו למיטה כאשר אני רק מפנטז מה אני הולך לעבור איתה, היא חמההה....!
במיטה המשכנו להיתמזמז בטירוף כולל ליקוקים, מציצות (אוי המציצות...היא מאסטר!), חיבוקים כששנינו מזיעים בטירוף!
בשלב כלשהו מרוב גירוי ממושך החבריקו טיפה נחלש למרות שהאוירה בחדר עדיין היתה מחשמלת, היא הבינה שהגיע הזמן ועל מנת לאפשר ביצוא חלק נתנה לי את המציצה של החיים כולל כל הדברים שאנחנו כל כך אוהבים :) אני קפצתי עליה במיסיונרית (נורא נהניתי להיסתכל לתוך עיניה הכחולות בתנוחה הזאת) ובתוך מספר דקות התפרצתי, אוי זה היה מדהים, בשפת העם היא - זיון פצצה!
היא באמת נראית כאחת שממש אוהבת ונהנית מסקס.
סיגריה, צחקוקים, ליטופים הדדיים ללא הגבלה, ואני שוב חרמן אש! הפעם כבר לא הייתי מסוגל לחכות הרבה זמן ובראש הרצתי את כל מה שבא לי לעשות איתה כאשר היא ממשיכה "להיתעסק" איתי בשיא השובבות וקלילות.
בפעם השניה היו לנו טיפה בעיות טכניות (קשה לי עם גומיה) אך העסק הסתדר הודות לנמרצות של סנדרה, והשכבתי אותה על הבטן כאשר רגליה צמודות וחדרתי אליה מאחור (לא אנאלי!). חברים החום שהרגשתי ממנה באותו הרגע הוא מעבר לכל מה שחויתי עד עכשיו עם בנות המקצוע (גם שגלר ציין זאת, כנראה שזה באמת משהו מיוחד אצלה ולא טעות שלי בלהט הרגע). ככה המשכנו כמה דקות כשהיא מתפתלת ומוצצת את עצבעותי תוך כדי גניחות אמיתיות למדי, אני הרגשתי שהיא נהנית מה שגירה אותי עוד יותר, והבנתי שאם אני אמשיך כך עוד מספר דקות יהיה זה "הפי אנד" לשנינו, אבל היא תאלץ לחכות לפעם הבאה כי אני פשוט התפוצצתי. נדמה לי שהרגשתי סוג של הנחת אכזבה אצל סנדרה כי לא המשכתי עוד (?)
היא בקשה ממני לשכב על הגב, התקרבה אלי, חיבקה אותי כאשר ראשה מונח על החזה שלי, וזה היה פינאלה מדהים לחוויה כיפית, מהנה וקלילה. השארתי לה טיפ נחמד על השרות והחויה שככל נראה תהפוך להרבה יותר תדירה.
לסיכום:
הבחורה יפה מאד לטעמי, נקיה, חלקה, מגולחת, מריחה מעולה. למיטב הבנתי ממש לא מזמן בעסק וככל הנראה לא להרבה זמן (כולי תקווה בשבילה שלא אבל האגואיסט שבי היה רוצה אותה לעוד שנים רבות בתחום) לדעתי היא דבר נדיר במקצוע הזה.
היא אכן לא בקטע של רוסים (למרות היותה רוסיה) וזה בגלל החיים האחרים שלה שרוב הזמן כמובן היא מבלה איתם, ולכן מעדיפה כמה שפחות להחשף לאוכלוסיה הזאת - לי היא ויתרה :)
חברים, תהיו טובים אליה, ואני משוכנע שהיא תחזיר לכם במטבע הטוב ביותר שלשמו התכנסנו כאן - סקס אדיר!
שלכם ובישבילכם,
החוש... :)