כ בר רפאלי והדבורה מאיה מדהימות אחת אחת - דף 3 - סקס אדיר

בר רפאלי והדבורה מאיה מדהימות אחת אחת

22
הרמתי את הכפפה היקרה
היה קשה מאוד להשיג את המתאם של הבנות האלו.
הזמנתי חדר במלון די יוקרתי באזור הטיילת .
תואמת בר רפאלי הגיעה אליי מפונקת ועם תנאים עוד לפני שפתחה את הכפתור הראשון.
תשלום לשעה עבר מראש - ביקשה ממני קודם להתקלח ולהזמין לבנתיים שרות חדרים שכלל בקבוק יין לבן וחטיפים לנשנוש , ומשהו מאוד מוזר - ביקשה דג סלומון .
יצאתי מהמקלחת הגברת נכנסה מייד אחריי ( לא הסכימה למקלחת משותפת בשום פנים ואופן) גוף פגז ומושלם , חזה של דוגמנית על עומד סקסי עם פיטמה בדיוק במרכז .
הסכימה שאני אלטף ושלחה ידיים למטה ישר - חזה אמיתי ולא סיליקוני , ישבן עגול מוצק וחלק כמו של תינוק.
מציצה עם חליפה עמוקה ורטובה - תואמת בר שיודעת למצוץ (לא מסכימה בשום פנים ואופן ללא ) הבחורה יודעת למצוץ חבל על הזמן .
ביקשתי שתיסתובב ל 69 וזה לא מומלץ לבעלי לב חלש - כוס יפה ריחני ישבן פעור - מסכימה לדחוף אצבעות לכוס אבל לא לישבן .
זיון עם רכיבה שלה וקונטרות כולל כיווצים .
ביקשתי לשחרר נוזל על הישבן שלה או הבטן לא מסכימה כלל .
זיון מסיונרי שבו היא מכווצת ומקרבת אותך אליה ללא אפשרות לברוח החוצה, קונטרות פנימה והחוצה ואין מצב שלא תהיה גמירה .
גמירה ארוכה תוך כדי שהיא ממש זזה עד שביקשתי ממנה לא לזוז .
מקלחת נוספת - יושבים מדברים
היא מסכימה שתיקרא בר ולא מוכנה להסגיר את השם שלה - בת 22 חייכנית, ומאוד אינטלגנטית .
יש לה 2 - 3 לקוחות בשבוע בלבד .
זיון ארוך נוסף כאשר התחיל בדוגי ועבר לזיון צמוד כאשר היא על הבטן ואני מזיין אותה צמוד - הישבן המושלם המפומפם בשידור חי לא משאיר הרבה ברירות אלא לשחרר .
נשארה איתי עוד כ 20 דקות מעבר לשעה שהוזמנה - שוחחנו על כל העולם הפוליטי ובסיום הפגישה לפני שעזבה קיבלתי מציצה בחינם נוספת מקונדמת שהשאירה אותי ללא כוחות.
אשמח לתת עוד פרטים מהחוויה היקרה יחסית כולל שכירת חדר במלון .
הגעתי להשקעה של 1400 ש״ח כולל החדר ושירות החדרים .
טיפ לא נתתי כי ממש לא נשארו לי מזומנים. היא הבינה מאוד וסיפרה לי שהיה לה בבוקר לקוח ידוע מאוד שהשאיר טיפ של 2000 זוזים .

מתקתק וותיק

23
מר רון, מאחר שאתה כל כך קרוב לבחור הזה, למה אתה לא מארגן לי תור, אני מבטיח להגיע בזמן ולתת דיווח מלא כאן.
אני מצפה לתשובה בהודעה פרטית. להוכיח שאתה לא שקרן! sorry for the hebrew I used a translator
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

25

הפוסט הזה הוא דוגמה (עוד דוגמה...) לאיך הפורום מחריב את עצמו.

בא בחור ומוסר אינפורמציה מסוימת, לטובת השותפים בפורום.
מיד מתחיל מסע של חשדות, קריאות 'יחצ"ן', חקירת כל תגובותיו של מביא המידע והסקת מסקנות מעמיקה על אופיו, תחקיר יסודי של הקשקשן הראשי עם ציטוטים היסטוריים, ועוד ועוד האשמות....

המנטליות הזו פוגעת רק בכם. אך ורק. מאחר ובמצב שנוצר - רוב האנשים שקוראים בפורום יירתעו מלכתוב בעצמם ולדווח לאור 'מחול השדים' שמתחולל כאן עם כל פרסום.

...ולבסוף בא 'מתקתק וותיק' ומספר שהיה, ויש 'תואמת בר רפאלי' והכל נכון.
המגביה עוף - ירחיק ראות

28
חברים יקרים
היו לי ב 24 השעות האחרונות מספר חילופי דברים עם רון.
אני יכול להגיד בבטחה רון לא סוכן שלה, ולא מייצג אף את הבחורה השנייה שאותה אדגום בקרוב לאחר שאחזור מחו״ל.
הקרדיט לרון ובבקשה אל תתקפו אותו על החשיפה בחשדנות.
אם רון יחפוץ הוא ישדלח בפרטי את הטלפונים .

לעניין בר :

אכן מדובר בכוסית על ,בלונדינית אמיתית גוף שאי אפשר לתאר ( היה לי מקרה דומה בגרמנייה וזה נראה כאילו פסל פיסל לה את הגוף)
חיוך עם גומות .
שפתיים פשוט מושלמות
וצבע עיניים שמשנה את צבעו לפי תנאי האור - פשוט מושלם .
חזה עגול ומתאים בול לגוף והוא אמיתי מאוד.
כוס נקי מגולח ומאוד יפה
ישבן עגלגל שמותאם בול למותניים ולרגליים.
מגע העור שלה כמו של תינוק חלק במגע וצבע מושלם בכל תנאי האור.
הבחורה סופר אינטלגנטית ולא פראיירית בדרישות האמידות שלה .
(מי שיזמין אותה ישים לב לסוג התיק שהיא נושאת באלגנטיות והמשקפיים שלה)

מאחל סוף שבוע נעים
מתקתק וותיק

29
תודה לך על העזרה שלך, אתה צודק רון רק רוצה לעזור, אני אנסה שוב ואתן דוח כאן לחברים. רק אתה יכול לספר לנו על גובה שלה ואם היא באמת נראה כמו בר או יפה כמו בר.המלון היה הבחירה שלה או שהיא יכולה לבוא לבית פרטי? שוב תודה על עזרתך.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”