הרמתי את הכפפה היקרה
היה קשה מאוד להשיג את המתאם של הבנות האלו.
הזמנתי חדר במלון די יוקרתי באזור הטיילת .
תואמת בר רפאלי הגיעה אליי מפונקת ועם תנאים עוד לפני שפתחה את הכפתור הראשון.
תשלום לשעה עבר מראש - ביקשה ממני קודם להתקלח ולהזמין לבנתיים שרות חדרים שכלל בקבוק יין לבן וחטיפים לנשנוש , ומשהו מאוד מוזר - ביקשה דג סלומון .
יצאתי מהמקלחת הגברת נכנסה מייד אחריי ( לא הסכימה למקלחת משותפת בשום פנים ואופן) גוף פגז ומושלם , חזה של דוגמנית על עומד סקסי עם פיטמה בדיוק במרכז .
הסכימה שאני אלטף ושלחה ידיים למטה ישר - חזה אמיתי ולא סיליקוני , ישבן עגול מוצק וחלק כמו של תינוק.
מציצה עם חליפה עמוקה ורטובה - תואמת בר שיודעת למצוץ (לא מסכימה בשום פנים ואופן ללא ) הבחורה יודעת למצוץ חבל על הזמן .
ביקשתי שתיסתובב ל 69 וזה לא מומלץ לבעלי לב חלש - כוס יפה ריחני ישבן פעור - מסכימה לדחוף אצבעות לכוס אבל לא לישבן .
זיון עם רכיבה שלה וקונטרות כולל כיווצים .
ביקשתי לשחרר נוזל על הישבן שלה או הבטן לא מסכימה כלל .
זיון מסיונרי שבו היא מכווצת ומקרבת אותך אליה ללא אפשרות לברוח החוצה, קונטרות פנימה והחוצה ואין מצב שלא תהיה גמירה .
גמירה ארוכה תוך כדי שהיא ממש זזה עד שביקשתי ממנה לא לזוז .
מקלחת נוספת - יושבים מדברים
היא מסכימה שתיקרא בר ולא מוכנה להסגיר את השם שלה - בת 22 חייכנית, ומאוד אינטלגנטית .
יש לה 2 - 3 לקוחות בשבוע בלבד .
זיון ארוך נוסף כאשר התחיל בדוגי ועבר לזיון צמוד כאשר היא על הבטן ואני מזיין אותה צמוד - הישבן המושלם המפומפם בשידור חי לא משאיר הרבה ברירות אלא לשחרר .
נשארה איתי עוד כ 20 דקות מעבר לשעה שהוזמנה - שוחחנו על כל העולם הפוליטי ובסיום הפגישה לפני שעזבה קיבלתי מציצה בחינם נוספת מקונדמת שהשאירה אותי ללא כוחות.
אשמח לתת עוד פרטים מהחוויה היקרה יחסית כולל שכירת חדר במלון .
הגעתי להשקעה של 1400 ש״ח כולל החדר ושירות החדרים .
טיפ לא נתתי כי ממש לא נשארו לי מזומנים. היא הבינה מאוד וסיפרה לי שהיה לה בבוקר לקוח ידוע מאוד שהשאיר טיפ של 2000 זוזים .
מתקתק וותיק