כ סיכויי הדבקה - דחוף ביותר - דף 2 - סקס אדיר

סיכויי הדבקה - דחוף ביותר

11

היי,

האשכול הקודם שלי: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=15742& ; ;PN=1.

בקצרה, הסיפור שם די מובן. הלכתי לנערה, מציצה בלי קונדום, דאגות.

ביום למחרת התעוררתי עם לשון צהובה וטעם מר בפה, אחרי יום וחצי זה עבר - לא ברור אם יש קשר או לא, אבל העיתוי מוזר. היום יש לי לשון לבנבנה-צהובה שניתנת לגירוד ברובה... יש לי גם לפעמים עיקצוצים קלילים באיבר המין אבל זה אני באמת חושב שפסיכולוגי...

אתמול-שלשום (שבוע אחרי האקט) התחלתי להרגיש חולשה, נזלת ממש בקטנה פעם בכמה שעות. היום כבר התנפח לי טיפה הגרון וטיפהלה כואב והלשון עוד פעם צהובה.

אז די השתכנעתי מכם שהסיכוי לחטוף HIV - אם בכלל יש לה - הוא די קלוש.

אבל האם יתכן שחטפתי משהו אחר ממנה? קנדידה? צהבת? היא השתעלה די חזק, להזכירכם.

אני בא ממשפחה טובה ושמרנית מאוד, אני לא נשוי אך גם להורים שלי מאוד קשה לי לספר במידה ואני ארצה ללכת לבית חולים ולהיבדק. אני הרי אהיה חייב לספר את זה לרופא בבית חולים... אני לא יודע מה לעשות, אבל אם זה ימשך אני פשוט אצטרך להיחשף במערומי בפני המשפחה שלי ובפני הרופאים וללכת לבית חולים מחר... לא יודע אם אני אצא מזה...

מה נראה לכם שזה יכול להיות? מישהו חווה דבר כזה או שמע על דבר כזה?

אתם חושבים שאני עומד למות?

מה שבטוח קרה זה שאני בחיים לא אלך יותר לנערת ליווי, לא משנה מה... אבל בינתיים השאלה אם כבר הרסתי לעצמי את החיים...

תודה לכל החברים האלמוניים וסליחה על החפירה השניה - חוץ מכם כתמיכה, אין לי כרגע כלום - אני מתבייש בעצמי ובחוסר אחריותי.

eticamik2010-1-13 18:43:48

13
תרגע, חטפת שפעת.
לשון צהובה זה סימן שאתה לא אוכל מספיק.
אתה אפילו לא צריך רופא משפחה, לא כדאי לך שזה יהיה כתוב בתיק
הרפואי שלך.
תלך לעשות בדיקה למחלות מין במרפאת לוינסקי. זה בעילום שם.

http://www.health.gov.il/pages/default.asp?
maincat=50&catId=267
אז אגמור בשיר מזמור

14
כאחד שמעדיף מציצה חשופה בתנאי שהבחורה נבחנה ויזואלית ונמצאה תקינה,
אומר רק ש"אל לך לפחד מלבד הפחד עצמו".

יתכן שחטפת שפעת עונתית קלה,
שאירעה דרך מקרה כשבוע לאחר שבילית עם הבחורה.

מכאן ול-hiv ממציצה המרחק הוא עצום!
אך אם זה מה שיגרום לך לרדת מהנושא? אז שאפו.

אציין כי אינני מעודד ללכת לנערות עובדות (אם הדבר ביכולתך)
אך באותה הנשימה נורא אוהב להחליף חויות עם מכורים שכמותי מכל מען דבעי

15

תודה לעונים.

האם יתכן שזה צירוף מקרים, שבערב הייתי איתה ובבוקר למחרת כבר הייתה לי חולשה, לשון צהובה וטעם מר בפה? אף פעם לא הייתה לי שפעת כזו. מה גם שזה עבר ועכשיו שוב חזר. ואני אוכל מספיק והותר, באמת, אני אחד שאוהב לאכול הרבה!

האם אני יכול ללכת למרפאה להיבדק כבר עכשיו לכל מחלות המין? לא צריך לחכות 3 חודשים? כמה זמן מחכים לבדיקות? כמה זה עולה ותוך כמה זמן קובעים לי תור?

לאילו מחלות מין מוכרות התסמינים שלי דומים? אולי קלמידיה? צהבת? תוך כמה זמן בכלל רוב התסמינים אמורים להופיע??

חברים אני מקווה שלא תזרקו אותי לאלף עזעזאל ותפסיקו לענות לי כי אתם המקור היחיד ממנו אני מפיח תקווה לזה שיש לי סיכוי לחיות...

אני בנאדם כ"כ הגיוני בד"כ, נמצא בפוזיציה טובה בעבודה והכל טוב אצלי בחיים, למה הייתי צריך את זה, למה???

eticamik2010-1-13 19:52:34

16

מי שהיה עם יולי - לדעתכם היא נקייה ובריאה? לדעתי כן. אלא שמאז שהיא מצצה לי בלי קונדום מבלי לשאול אותי אם אני רוצה עם או בלי, אני אוכל את עצמי כ"כ ומפחד שיכלתי להידבק בכל מיני מחלות...

כשסיימנו עם המציצה + הסקס, שאלתי אותה אם זה היה מסוכן מה שעשינו (מציצה בלי קונדום) ואז היא התחמקה מלענות לי אם היא בריאה או לא ואמרה לי "למה אתם הגברים שואלים רק אחרי זה?". ואז היא אמרה לי שהיא נבדקת הרבה אבל אי אפשר לדעת כי הייתה עם הרבה גברים לפני זה ושכדאי גם לי להיבדק תמיד ולהקפיד על אמצעי מניעה...

שוב - חוץ מכמה נקודות אדומות על הגוף שלו, מעין צלקות, לא ראיתי משהו מוזר אצלה, אלא שהיא השתעלה מאוד חזק כמה פעמים.

זה היה לפני שבוע. כנראה במקרה (מקווה שבמקרה), יום למחרת הייתה לי לשון צהובה וטעם רע בפה.

עכשיו אני שוב חולה ושוב יש לי לשון צהובה.

מי שהיה איתה - מה דעתכם, יש לי ממה לדאוג? היא נראית לכם בריאה? כולכם יצאתם בריאים ובסדר אחריה?

האם אתם חושבים שאפשר למות ממציצה שקיבלתי ממנה או שזה סתם נדמה לי?

17
נו, מה נעשה איתך, איך תצליח להירגע?
בוא נגיד שאם כל האנשים שיולי מצצה להם בלי גומי היו מקימים
מפלגה אז כבר היה להם שר בממשלה.
אני מציע שתלך ותעשה בדיקות.
פעם אחת מחר בשביל כל המחלות חוץ מHIV ופעם נוספת אחרי
שלושה חודשים מהחשיפה תיבדק לHIV.
רק כך תצליח להירגע.
דרך אגב, כולנו ממשפחות טובות. לא רק אתה maxmax2010-1-13 23:21:46
אז אגמור בשיר מזמור

18

ל-HIV אני לא הולך לעשות בדיקה, דיברתי עם כמה נציגים בכמה אגודות HIV בארץ וכולם אמרו לי שאין לי בכלל מה לחשוש מזה.

לגבי שאר המחלות - אם אני אראה שהשפעת תתגבר או מה שזה לא יהיה - אני אלך לטיפול רגיל לרופא ואם זה לא יעזור אני אלך להיבדק בבדיקות מין.

מה שבטוח, אני עם סקס בתשלום סיימתי! מקווה שסיימתי בטוב! וכן, אני יודע שאני פסיכופט והיפוכונדר

תודה לכל התותחים שהגיבו פה והרגיעו אותי. אני קורא את ההודעות שלכם בפעם האחרונה וממחר לא נכנס לפה יותר.

תותחים אחד אחד!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”