היי,
האשכול הקודם שלי: http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=15742& ; ;PN=1.
בקצרה, הסיפור שם די מובן. הלכתי לנערה, מציצה בלי קונדום, דאגות.
ביום למחרת התעוררתי עם לשון צהובה וטעם מר בפה, אחרי יום וחצי זה עבר - לא ברור אם יש קשר או לא, אבל העיתוי מוזר. היום יש לי לשון לבנבנה-צהובה שניתנת לגירוד ברובה... יש לי גם לפעמים עיקצוצים קלילים באיבר המין אבל זה אני באמת חושב שפסיכולוגי...
אתמול-שלשום (שבוע אחרי האקט) התחלתי להרגיש חולשה, נזלת ממש בקטנה פעם בכמה שעות. היום כבר התנפח לי טיפה הגרון וטיפהלה כואב והלשון עוד פעם צהובה.
אז די השתכנעתי מכם שהסיכוי לחטוף HIV - אם בכלל יש לה - הוא די קלוש.
אבל האם יתכן שחטפתי משהו אחר ממנה? קנדידה? צהבת? היא השתעלה די חזק, להזכירכם.
אני בא ממשפחה טובה ושמרנית מאוד, אני לא נשוי אך גם להורים שלי מאוד קשה לי לספר במידה ואני ארצה ללכת לבית חולים ולהיבדק. אני הרי אהיה חייב לספר את זה לרופא בבית חולים... אני לא יודע מה לעשות, אבל אם זה ימשך אני פשוט אצטרך להיחשף במערומי בפני המשפחה שלי ובפני הרופאים וללכת לבית חולים מחר... לא יודע אם אני אצא מזה...
מה נראה לכם שזה יכול להיות? מישהו חווה דבר כזה או שמע על דבר כזה?
אתם חושבים שאני עומד למות?
מה שבטוח קרה זה שאני בחיים לא אלך יותר לנערת ליווי, לא משנה מה... אבל בינתיים השאלה אם כבר הרסתי לעצמי את החיים...
תודה לכל החברים האלמוניים וסליחה על החפירה השניה - חוץ מכם כתמיכה, אין לי כרגע כלום - אני מתבייש בעצמי ובחוסר אחריותי.